Putous

  • 617 315
  • 1 890

Eino_Mies

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Irwin Badwoman ja Pirkko Ruohonen-Lerner. Priceless.
Samppa Linnan äiti, Pirkko Ruohonen-Lerner oli todella huikea ilmestys. Tiputti kyllä aika huolella :)

Jaskalla on aina pokan pitämisessä suuria vaikeuksia, kun yrittää haastatella Kristan esittämiä hahmoja. Tämän Irwin Badwomanin kohdalla kävi jälleen näin.
 

ZayWest

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Käännettävät rotsit, Ensisijainen kontakti
Näiden lisäksi tämä hinuri pudottivat huolella.

Jotenkin hyvin Vatasmainen hahmo tämäkin. Miehen osakkeet ovat nousseet huikeasti viimeistään tämän kauden myötä. Mallorca toki lupaili jo aikoinaan paljon.

Hirviniemi sen sijaan onnistui vetämään aika hyvin vihkoon oman tekeleensä.
 

Crick

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Sotkamon Jymy, Ducks ja FC Barcelona.
Hirviniemi sen sijaan onnistui vetämään aika hyvin vihkoon oman tekeleensä.
Eri mieltä kyllä, ei tuo huono ollut. Joutui vielä ensimmäisenä sen esittelemään, kun muut saivat hioa vähän asusteita ja sanomaa pidempään. Hauska lappalainen taksikuski, joka ei oikein tahtonut nähdä.

Jos ei ollut käsikirjoitettua tämä minuuttihahmotouhu, niin kova oli taso noin nopealla reagoinnilla. Melkein paremmat hahmot mitä itse kilpailussa. Armilla ja Rikulla meni ihan pusikkoon, ja Jugi vähän siinä ja siinä. Muutenhan tuo oli ihan mahtavaa settiä!

Facebookissa oli muuten jossain vaiheessa kuva tuosta Iinan näköisestä hahmosta vessanpöntöllä. Olikohan Iina jo testannut tuota vähän etukäteen?
 

Kulttimörkö

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP ja maajoukkueet
Kuvaavaa oli se, että sekä Kristan että Iinan luomat hahmot saivat muilta näyttelijöiltä spontaanit repeämiset. Okei, jossian määrin myös tuo Jussin hahmo. Iinan Pirkko Ruohonen-Lerner aiheutti Hirviniemelle totaalisen repeämisen. Hyvä, että huumori toimii. Itse pidin myös tuosta Hirviniemen hahmosta.
 

Christian74

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pittsburgh Penguins ja Tappara
Joo, täytyypä vaihteeksi kehua Putousta, tämä viimeinen jakso oli kyllä erittäin hyvä! Pikahahmot olivat loistavia ja Ka(a)rimkin sai nyt naurut aikaiseksi rynkkyjutuillaan. Ruohonen-Lerner oli loistoveto joka yllätti totaalisesti eikä Hinuri ja kumppanitkaan jättäneet kylmäksi.
Tätä kun olis ollut sarja alusta asti, niin aivan huippua olis ollut!
 

Osmo Rapeli

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kuusijuhla - Sex Festival
Putous jatkuu pian taas. Turvallista matkaa.

En vihaa Putousta, ja joskus katson sitä nuorison katsellessa sitä sivusilmällä, mutta kokonaisuutta tarkistellessa on todettava se fakta, että olen nauranut Kahen Kilon Siialle ja Nakkiveneelle enemmän ja kovemmin.

Toki, jos tykkää tuijotella mitä vain sattuu Iinan takia.
 

Höylä

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Putous jatkuu pian taas.
Ennen Putouksen edellistuotantokauden lähetyksiä tuli sitä edelliskauden jaksot Sub TV:llä uusintoina päivittäin, ja oli kyllä naurussa pidättelemistä.

Odotukseni nousivat pilviin ja odotin vieläkin parempaa, mutta pettymys oli suuri ja häpeän suorastaan itseäni, että jaksoin katsella niinkin pitkälle viimeisintä Putous-kautta. Ei kyllä aivan täyttä huttua ollut, mutta suurin osa oli mielestäni.

Hieman on omissa silmissäni kososet ja munamiehet nähty, mutta jos jotkut toiset pitävät heistä, niin pitäkööt.
 

Koikkaaja

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves & Boston Bruins
Tänään siis alkaa Putouksen 5. kausi ja myös ohjelman vetonaula Vuoren Seksihahmo kilpailu.

Kuinkas moni jaksaa vielä seurata?
 

Nick Neim

Jäsen
Kuinkas moni jaksaa vielä seurata?

Ainakin ensimmäinen jakso tulee seurailtua, katsellaan minkälaisia sketsihahmoja näyttelijät ovat saaneet aikaiseksi. Ja erityisesti, kuinka paska Rasilan hahmo onkaan tänä vuonna. Sen taso ei petä.
 

Ted Raikas

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Ihanainen Krista Kosonen sinänsä voisi olla syy katsella tätä, mutta ei oikein jaksa. Ei tämä nyt ihan sysipaska ole, mitä joskus tuomitsin. Yhtenä (tai muutamana) vuonna taisin jakson pari katsoa kokonaan ja kyllä siellä seassa ihan hyviä oivalluksiakin oli, mutta kokonaisuudessaan ei hurmaa siinä määrin, että jaksaisi kääntää television päälle.

Se kyllä ihmetyttää, että yhteen aikaan Suomen parhaimmistoon mieltämäni Jukka Rasila on ollut melkoisen vaisun oloinen tyyppi tuossa sarjassa. Ainakin siinä sketsihahmokisassa ollut todella mielikuvituksettoman surkea joka kerta kun olen nähnyt vilaukseltakin. Luulisi moisen komediakonkarin pystyvän parempaankin?
 

Oijennus

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Näissä hahmoissa myös näkee sen kenellä on töitä putouksen ulkopuolella. Joku vuosi taisi Rasila jopa myöntää, että keksi hahmon suurinpiirtein ensi-illassa, koska ei ollut ehtinyt paneutua asiaan. Joku vuosi alkoi myös joku projekti kesken Putous kauden ja sen takia ei voinut täysillä keskittyä. Näin muistelisin.
 
Suosikkijoukkue
Tappara, Avalanche
Ihan hauskoja sketsejä oli, hahmot taas oli ihan sysipaskoja. Jäbäleissön selvästi paras, tosin ite auon päätäni hipstereistä muutenkin.
 

Metsuri #37

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
Mielestäni toiseksi huonoin avausjakso koskaan. Vielä huonompi oli ihan ensimmäisen kauden avaus. Enkä puhu nyt pelkästään sketsihahmoista vaan mielestäni homma oli vaisumpaa kuin aikaisemmin. Noh, jokaiseen kauteen on mahtunut niin huonoja kuin hyviäkin jaksoja, eiköhän tää tästä!
 

Petri1981

Jäsen
Suosikkijoukkue
NHL, NFL, NBA, Valioliiga, UCL
Hipsteri oli hyvä, lääkäri myös ihan jees. Nuo lääkärin jutut vaan tulee olemaan kulutettuja jo toisen jakson jälkeen. Tuo hinaaja oli kyllä aivan paska.
 

Da-Capo

Jäsen
Minulle hahmot upposivat. Lähestulkoon kaikissa perusvire hyvä eli lähdetty tekemään ns. normaalista ihmisestä/stereotyypistä karikatyyriä. Ei mitään mörköjä tai aimo mansikoita, jotka eivät liity todellisuuteen millään tavalla.

Yllättävän suoraa vittuilua Kristalta Rita Tainolalle.
 

PataJaska

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät, sympatiat HPK ja Kiekko-Espoo
Ai jai, kun tuo Jäbä Leisson on pöllitty käytännössä suoraan Pasilasta, jossa esiintyy muutamassa jaksossa sivuhenkilönä tämä hipsteri mainostoimistomies, basehyppääjä-jäbä Jerppe Stolten-Stolten.. nämä hahmot aivan liian lähellä toisiaan

Rasilalla on tänä vuonna mahdollisuus mennä hahmollaan pidemmälle kuin minään vuonna, vaikka puujalkoja veistelikin. Ilmaisua osaamaton ilmaisutaidon opettaja vaikuttaisi myös ihan toimivalta, muista vielä vaikea sanoa mitään.. Vatasen naishahmo tosin vaikutti niin heikolta, että tuo riittäisi ainoaksi esiintymiseksi
 

Brett

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans, Peliitat, kehä-III:n ulkopuolinen Suomi
Mielestäni todella väsynyttä ja väkinäistä vanhan toistoa oli Putous pääosin. Tulikokeeseen ei ole ollut enää aikoihin mitään uutta annettavaa ja tänään siihen ei ollut kenelläkään mitään annettavaa, todella väkipakolla vääntämisen meininkiä. Tuon osion voisi jättää pois kokonaan, jos tilalle vain olisi jotain. Mutta ilmeisesti ei ole, sen verran vanhat jutut sisälsi mm. Viikkokatsauskin. Viimeistään nyt kaipaisi jotain uuttakin.

Hahmot olivat parasta tässä 1.jaksossa. Ihan yhtä hyvää/huonoa settiä kuin aiemminkin. Rasilalle oli nyt käsikirjoitettu menestyjän rooli, samalla kaavalla aloitettiin hänen osalta kuin Vatasen Karimin kanssa viime vuonna, lauluihin perustuvilla vitseillä. Vataselle taas oli langetettu Sisko Sikiön laimennetun version rooli ja varmaan ilman mitään sisältöä oleva hahmo lähtee 1.ulos ja tätä tavoitellaankin. Sitten oli 2 Hefner-Herppeenluomaa lisää, Kososen epäonnistunut apinointiyritys ja Toivasen onnistunut hahmo. Hirviniemen Slaikka oli ihan kohtalainen viritelmä, mutta tuskin kantaa pitkälle, selvästi huonompi kuin miehen aiemmat hahmot. Riku Niemisen hahmo oli osin väsynyt, osin potentiaalin omaava, ei ainakaan viime vuoden hahmoa juuri heikompi. Hipsteri oli aika turha, tippunee kolmantena.

Mielenkiintoista nähdä, vieläkö tämän ohjelman suuri suosio jatkuu. Jos näin, niin pakko uskoa, että vanhaa ja hyväksi koettua ei sitten ikinä kannata vaihtaa tai millään tavalla edes uudistaa.
 
Viimeksi muokattu:

mjr

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomen maajoukkueet
Näin kulttuuri-elitistinä ja palstan parhaimman maun omaavana uskaltaa sanoa, että oikeasti kohtuullisen huvittavaa tv-ohjelmaa. Jos muistelee, mitä MTV:llä on ollut lauantain prime time -ohjelmistossaan niin Putous on aivan parhaimmasta päästä vaikka onkin suosittua. Nämä ovat oikeasti hyviä näyttelijöitä, joku Rasila yksi tämän maan parhaista ikinä, ja nyt useat parodiat osuivat ihan kunnolla, ehkä harmittomasti mutta kuitenkin hyvin tehtyinä. Sketsit ovat uuvuttavia ja omalaatuisen huonosti kirjoitettuja, mutta ehkä se on sitten osa formaattia. (Niin, muistan kyllä ajan, hämärästi, kun en ollut lauantai-iltaisin kotona enkä katsonut MTV3:n viihdeohjelmia... Sitten tuli hankittua lapsia notta harkitkaa tarkkaan kannattaako sinne mennä.)
 

Tombe76

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Käsi ylös kuka katsoi ohjelman alusta loppuun jonka jälkeen totesi että ihan paska, en nauranut kertaakaan?

Juu ei mullekaan ihan kaikki jutut uponneet mutta pääosin oli oikein hyvää viihdettä joka toi hyvälle mielelle. Eikä mulla ole tarvetta tehdä listaa entisistä kausista. Tämä jakso oli tänään, seuraava on ensi viikolla ja munamies oli joskus aikoinaan. Nauraa on saanut ja saa varmasti tulevaisuudessa. Joskus enemmän, joskus vähemmän.
 

Sekera

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, prosessit ja yrittäminen
Toivasen hahmosta tuli ainakin liikaa mieleen se aikaisempi floridalainen peruukkipää. Liikaa samoja suueleitä, päännyökytystä ja muistutti liikaa sitä "ja-ja-ja-ja..."-hokemaa. No, kaikki nuo tuosta varmaan kehittyvät.

Nyt voi kyllä jo ennustaa tulevan kevään suosikkihokemaksi "mitä jäbä duunaa?"
 

Tombe76

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Toivasen hahmosta tuli ainakin liikaa mieleen se aikaisempi floridalainen peruukkipää. Liikaa samoja suueleitä, päännyökytystä ja muistutti liikaa sitä "ja-ja-ja-ja..."-hokemaa. No, kaikki nuo tuosta varmaan kehittyvät.

Samaa mieltä mutta kyllähän joka näyttelijällä on oma tyylinsä ja kun näitä tekee vuosia niin varmasti jollain laillaa hahmot saattavat sivuta toisiansa.

Hirviniemi oli selkeesti valinnut hahmon jolla voi heittää keikkaa taas ensi vuoden pikkujoulukiertueella. Saattoi jo ensimmäiset järjestelyvastaavat soitella. Helppoa rahaa 20-30min seteillä. 3-5 per ilta.

Edit: "tää on Kurren ja Makin biisi" oli yksi jakson parhaista heitoista.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös