Puolivälieräsarja JYP-TPS kevät 2009

  • 131 540
  • 695

david

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
No niin. TPS teki sen, mitä moni ei uskonut ja passitti IFK:n kesälomille. Seuraavaksi vastaan asettuukin sitten runkosarjan ykkönen JYP. On päivänselvää, että JYP joutuu tekemään äärettömän kovan työn onnistuakseen passittamaan Tepsin lomille. TPS on eräänlainen "nukkuva jättiläinen" ja nyt on mielenkiintoista nähdä riittääkö Tepsillä paukkuja kammeta JYP lomille.

Etukäteen arvioituna voitaisiin olettaa, että sarjasta tulee jonkinsortin JYP vs. Salak, mutta kohtahan se nähdään. Veikkaisin, että tässä väännetään kuusi jopa seitsemän ottelua ennen kuin homma on paketissa. Paras voittakoon!

Keskustelu alkakoon.
 

Kulttimörkö

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP ja maajoukkueet
Puolivälieräsarja JYP - TPS 2009

TPS onnistui kukistamaan Helsingin IFK:n puhtaasti otteluvoitoin 2-0 ja saa vastaansa runkosarjan voittaneen JYPin. Onko TPS:n suurin nälkä tyydytetty? Epäilen, sillä TPS:llä on kokeneita kovia pelejä pelanneita pelaajia kokoonpanossaan ja kuuma maalivahti.

JYP puolestaan on saanut ladata akkujaan viikonlopun ja aloittavat harjoittelun huomenna maanantaina. JYPille kai on vähän etua siitä että saivat tietää vastustajan jo hyvissä ajoin joskin se antaa myös TPS:lle lisää aikaa akkujen lataamiseen ja harjoitteluun.

Matka Turusta Jyväskylään ja takaisin on pitkä joten kotietu saattaa olla nyt isossakin roolissa.

Edit: Modet yhdistäkööt.
Edit2: Ennätysnopea reagointi. Impressive.
 

Snaipperi #16

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Flames, Leijonat&Team Canada
Korostan, että TPS:llä ei ole mitään paineita. Kaikki on heille vain plussaa tästä eteenpäin. Salak on tulikuuma ja joukkue taistelee kovasti. Pitkä sarja tulossa ja VIP:n ulkopuolelta täytyy löytyä tehoja.
 

Grainger

Jäsen
Suosikkijoukkue
La Decimoquinta
Eiköhän tästä saada hieno sarja. Toivottavasti joukkueella ei ole takki tyhjänä, koska kannattajilla ei ainakaan ole. Kaksi ensimmäistä etappia on saavutettu, mutta kolme olisi vielä jäljellä. Nyt on mentävä, koska maalivahti on tulikuuma ja jengillä on henki päällä.

Itse luotan edelleen samaan kuin mistä kirjoitin ennen eilistä IFK-ottelua:

Elorannalla, Vahalahdella, Bergilla ja Kiprusoffilla on neljästään niin helvetin monta Suomen mestaruutta ja SM-hopeaa, että kokemusta näistä peleistä löytyy, lisäksi mukana on aika monta tyyppiä, jotka painavat menemään nuoruuden innolla ja kiimalla. Maalilla pelaa Salak, joka on jälleen kerran tulikuuma, torjuu kaiken mahdollisen ja välillä mahdottomankin, mahtava tyyppi.

JYP on tottakai ennakkosuosikki, mutta toivottavasti alkaa jyväskyläläisillä maila vapista, kun tosipelit alkavat. Tunnetusti Turun konkarit vasta kiihdyttelevät vauhtia, kun aletaan pelata Kanada-maljasta.

Kiimaa!
 

david

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Korostan, että TPS:llä ei ole mitään paineita. Kaikki on heille vain plussaa tästä eteenpäin. Salak on tulikuuma ja joukkue taistelee kovasti. Pitkä sarja tulossa ja VIP:n ulkopuolelta täytyy löytyä tehoja.

Asia on juuri näin. Tästä on vaarassa tulla sellainen "TPS vastaan muu maailma"-asetelma, jossa päähän potkittu, konkurssikypsä poltettu feeniks-lintu nousee tuhkasta Salakin johdolla. JYPille on todella vaikea sarja tulossa, mutta turha tässä on ruveta Salakia tai ketään kumartelemaan. Ei se Sinuhekaan muistaakseni mikään turha äijä maalinsuulla ole :D

Hieno ja kova sarja tulossa.
 

Hele

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Kuten tuonne JYPin puolellekin purin tuntojani, niin pidin alunperin Turun Palloseuraa JYPille vaikeimpana puolivälierävastajana kolmikosta TPS, Pelicans ja Ilves. Tähän on montakin syytä, joista merkittävimpänä pidän Turkuhallin lentokenttää, jonne JYPin kovaan karvaussysteemiin perustuva pelityyli ei sovi. Muutenkin Turussa voittaminen on ollut kautta historian JYPille vaikeaa. Sarjan alussa Turussa voittaminen olisi JYPille elintärkeää. Mitä pidemmälle sarja etenee uskon, että TPS:n kokeneet ja voittamaan oppineet konkarit alkavat kääntämään sarjaa TPS:lle. Tällaisia pelaajia JYP:llä ei juurikaan ole, joten tässä suhteessa turkulaisilla on selkeä etu. Tähän kun lisätään se tosiasia, että TPS pelaa kauden parasta peliään tulikuuman vahdin johdolla, on sarja ennakkoon ajateltuna melko ympäripyöreä.

Jatketaan lisää myöhemmin.
 

Jupa

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Yhdyn edellisiin...

...siitä, että tiukkaa tästä voi tulla. TPS pelaa nyt pelikurillisesti, ennakkoluulottomasti ja voittajan nälkä päällä. Tähän päälle täysin paineeton tila lähteä pelaamaan = hyvä juttu heille.

Uskohan se pitäisi alkuun JYPin pystyä tappamaan, jos voittoa sarjasta halutaan. Komea voitto kotona alkuun olisi tämän kannalta se oikea aloitus tälle sarjalle jyväskyläläisittäin.

Mielenkiintoista on myös, että vastakkain on 2 kovaa haastajavalmentajaa. Mielenkiintoista on nähdä erityisesti, millaisin asein TPS pyrkii hiljentämään VIPin. Tähän haluaisin turkulaisilta vastauksia: millaisella ketjulla tätä VIP-ketjun hiljentämistä aletaan Turun suunnalla rakentaa vai onko vastaus "ei erillistä vartiointia, vaan viisikkona ja oman pelin kautta..."

Tervetuloa asiallinen keskustelu puolin ja toisin. Saatiin nyt tuo liigan provoiluherkin joukkue kannattjineen lomille, joten otetaan iisisti!

Jupa
 

Grainger

Jäsen
Suosikkijoukkue
La Decimoquinta
Tähän haluaisin turkulaisilta vastauksia: millaisella ketjulla tätä VIP-ketjun hiljentämistä rakentaa vai onko vastaus "ei erillistä vartiointia, vaan viisikkona ja oman pelin kautta..."

Töykkälän ketju pelaa ns. ykkösketjuna, vaikka ei varsinainen pistelinkoketju olekaan, joten eiköhän mahdollinen pimentäminen ole pääasiassa Töykkälän, Kolun, Elorannan ja Suomisen vastuulla. Suikkasesta riippuu, että ketä Töykkälän laidoille heitetään, veikkaisin Maximum Kolua ja Elorantaa. Eloranta voisi myös tehdä maalin tai pari siinä samalla, kun on hiljentänyt Immosen.

Mutta palataan näihin ensi viikolla, tänä iltana vielä on Turussa juhlan paikka.
 

phakki

Jäsen
Suosikkijoukkue
RISTO DUFVA ja JYP + JYP-Akatemia
Lähtökohta: Turussa juhlitaan jo tänään kun ennätys yleisö oli katsomassa Hifk:n kaatumista ja Tepsi on tehnyt "mahdottomasta mahdollisen" menemällä kuilun partaalta jo 8 parhaan joukkoon. TPS pääsee sarjaan varmaan täysin paineettomassa tilassa eikä joukkueella ole kuin voitettavaa. Jyppi taas sen sijaan hamuaa kannua ja miksei hamuisi koska runkosarjan voitto tuli hienosti 17 vuoden tauon jälkeen, Dufvan sanoin "mitään muuta tavoitetta ei tietenkään voi olla". Lähtökohdat ei voisi olla enempää erilaisia, Tepsi tästä jatkoon niin Jypin kausi on katastroofi ja Tepsi sen sijaan ylittää tällöin suurimmatkin unelmat!

Joukkueet on mun mielestä täysin saman tyyppisiä, hyvin valmennettuja pelikirja joukkueita joita molempia luotsaa mestiksessä menestyneet valkut. Materiaali on Jypillä kuitenkin ihan ylivertainen ja ainoastaan Salak tasoittaa noita eroja Tepsin suuntaan. Jypillä on paremmat hyökkääjät, parempi ylivoima (mitenköhän alivoima tilastot tältä kaudelta?), selvästi parempi puolustus. Maalivahti-osasto on tasainen mutta Salak on nyt kuuma. Kokemus on ehkä Tepsin puolella mutta sillä ei voiteta varsinkaan pitkää sarjaa kuten Jalosen Hifk näytti tänään.

En mitenkään oikein joukkueita vertaillessa jaksa uskoa että Tepsi tästä menisi jatkoon ellei Salak pelaa aivan ilmiömäistä sarjaa. Veikataan lopuksi Jypille 4-2.
 

Kulttimörkö

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP ja maajoukkueet
Lähtökohdat ei voisi olla enempää erilaisia, Tepsi tästä jatkoon niin Jypin kausi on katastroofi ja Tepsi sen sijaan ylittää tällöin suurimmatkin unelmat!
Ei missään tapauksessa JYPin kausi olisi mikään katastrofi. Jo runkosarjan voitto riittää viemään JYPin kauden lievästi plussan puolelle.

Astelma on tämä: TPS:n kokemus vastaan JYPin terävä kärki. TPS:n Eloranta, Berg, Kiprusoff vastaan Immonen, Virtanen, Pihlman. Maalivahtien taisto tullee olemaan tasainen.

JYPillä on varmasti jäänyt hieman kytemään tuo edellinen Turun vierailu ja kun joukkue on omat ongelmansa selättänyt, on se terveellä itseluottamuksella varustettu eikä missään nimessä aliarvioi vastustajaa. Silti, molemmat joutuvat tekemään kovan työn voittaakseen sarjan.
 

phakki

Jäsen
Suosikkijoukkue
RISTO DUFVA ja JYP + JYP-Akatemia
Ei missään tapauksessa JYPin kausi olisi mikään katastrofi. Jo runkosarjan voitto riittää viemään JYPin kauden lievästi plussan puolelle.

Ootko ihan tosissasi nyt? Jos runkosarjan voittaja tippuisi nippa nappa pleijareihin päässyttä joukkuetta vastaan olisi se suurin yllätys varmaan vuosi kausiin tämän muotoisessa sarjassa. Se olisi täysi katastroofi pelaajille ja faneille sekä valmentajille. Talouteen en ota kantaa koska se ei mua kiinnosta ja ihmettelen miksi sinuakaan, tärkeempää mulle on se urheilullinen menestyminen! Vai onko tämä nytten sitä varovaisuutta että jos Jyppi tippuu niin pääsee sanomaan ettei harmita tai että "ihan hyvin meni kuitenkin". Ei kuita taivaalta odotella mutta kyllähän se jatkopaikka on nyt saakeli otettava hinnalla millä hyvänsä!! Se on vaan pakko ottaa :)
 

Kulttimörkö

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP ja maajoukkueet
Ootko ihan tosissasi nyt?
Tosissani, kyllä. Toki se ottaisi kupoliin todella rankasti mutta sitten juhannuksena kun on tunteet viilentyneet ja kautta katsotaan kokonaisuutena niin lievästi urheiliullisesti plussalla oltaisiin eikä missään tapauksessa katastrofina kautta muisteltaisi. Tai ainakaan minä en muistelisi. Mielestäni liian vahva ilmaus. Katastrofi olisi ollut minun silmissäni kahdeksas sija ja siitä alaspäin ja heti ensimmäisessä pleijarisarjassa tipahtaminen. Pettymys olisi sen ensimmäinen fiilis mikä mulle tulisi jos niin ikävästi pääsisi käymään notta tipahdus tulisi heti. Sitähän me emme kuitenkaan usko mutta jäällä ratkaistaan, ei palstoilla tai kabineteissa.
 

tiikeri

Jäsen
Harmi kun ratkesi nuo säälärit heti suoraan kahdessa ottelussa. Eipä taida JYP päästä kauheasti tauosta hyötymään, kun Tepsikin saa huilata ja rakennella kuvioitaan melkein viikon.

Jokatapauksessa tästä on helppo veikata tiukkaa sarjaa. Aika velho tuo Suikkanenkin, ei ihan heti olisi syksyllä uskonut, että tuo joukkue pelaa vielä keväällä puolivälierissä. Henkisellä puolella ne suurimmat muutokset lienee tapahtuneet, mutta ilmeisesti pelisysteemikin on hiottu tuolle rosterille juuri oikeanlaiseksi. Materiaalietu on edelleen JYPillä, mutta hieman pelottaa miten homma lähtee heti alusta rullaamaan. Paineet on runkosarjan ykkösellä takuulla valtavat ja jos homma alkaa tökkiä heti alussa, niin sitten on luvassa tukalat paikat. Tepsillä on huikea määrä kokemusta isoista peleistä JYPiin verrattuna ja sillä asialla on yleensä erittäin suuri merkitys näissä karkeloissa.

Salakin itseluottamusta pitää pystyä horjuttamaan heti ensimmäistä pelistä lähtien. Ajetaan sinne maalille röyhkeästi, TPS:n puolustus ei liene järin fyysinen ja sitä pitäisi pystyä käyttämään ehdottomasti hyväksi. Toivottavasti myös oman maalinedustaa siivotaan hanakammin kuin runkosarjassa, jossa aivan liikaa annettiin vihulaisen käydä koputtelemassa omaa veskaria. Telaketjuosastoa löytyy kyllä, kunhan vaan uskalletaan toimia.

Parempi voittakoon, jännitys alkaa kyllä olemaan jo aika helvetillinen. Miksi tässä pitää vielä perjantaihin asti odotella, häh?
 

phakki

Jäsen
Suosikkijoukkue
RISTO DUFVA ja JYP + JYP-Akatemia
Tosissani, kyllä. Toki se ottaisi kupoliin todella rankasti mutta sitten juhannuksena kun on tunteet viilentyneet ja kautta katsotaan kokonaisuutena niin lievästi urheiliullisesti plussalla oltaisiin eikä missään tapauksessa katastrofina kautta muisteltaisi.

Se on hyvä että joku pystyy näin ajattelemaan ja se ehkä tuo sitten lohtua mutta itse elän tässä hetkessä ja olisi järkyttävä pettymys jos ei tätä sarjaa voiteta. Juhannusta en halua vielä ajatella koska nyt eletään kannattajan parasta hetkeä! Korjataan sitten sen verran että se tippuminen olisi minulle henkilö kohtaisesti katastroofi.
 
Suosikkijoukkue
Hpk, HcRaPo
Tosissani, kyllä. Toki se ottaisi kupoliin todella rankasti mutta sitten juhannuksena kun on tunteet viilentyneet ja kautta katsotaan kokonaisuutena niin lievästi urheiliullisesti plussalla oltaisiin eikä missään tapauksessa katastrofina kautta muisteltaisi. Tai ainakaan minä en muistelisi. Mielestäni liian vahva ilmaus. Katastrofi olisi ollut minun silmissäni kahdeksas sija ja siitä alaspäin ja heti ensimmäisessä pleijarisarjassa tipahtaminen. Pettymys olisi sen ensimmäinen fiilis mikä mulle tulisi jos niin ikävästi pääsisi käymään notta tipahdus tulisi heti. Sitähän me emme kuitenkaan usko mutta jäällä ratkaistaan, ei palstoilla tai kabineteissa.

Jos suomi olisi täynnä sinunlaisia faneja olisi Jatkoaika.com tylsää luettavaa ;)
Minä HPK:n kannattajana olen sitä mieltä, että jos ei kerho voita niin huonosti menee ja that's it. Toivon myös, että Jypin johto, valmennus ja pelaajat virittävät pianonsa eri tavalla kuin sinä, muuten käy Hifkit.
 

c'elysee

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
En mitenkään oikein joukkueita vertaillessa jaksa uskoa että Tepsi tästä menisi jatkoon ellei Salak pelaa aivan ilmiömäistä sarjaa. Veikataan lopuksi Jypille 4-2.
Noin ne sanoivat myös ifk:n kannattajat ennen pelejä. Onhan toki Jypillä parempi materiaali, mutta se taitoero kummasti tasoittuu tiukoissa paikoissa. Tepsin puolella on kuitenkin enemmän kokemusta ja täysin paineeton tila lähteä pelaamaan. Jypillä on fanaattinen kotikatsomo, mutta kyllä täysi Turkuhallikin osaa olla vastustajalle yksi perkeleellinen loukko pelata.

Jyppi on siis suursuosikki, mutta Tepsi lähtee taistelemaan.
 

Kulttimörkö

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP ja maajoukkueet
Jos suomi olisi täynnä sinunlaisia faneja olisi Jatkoaika.com tylsää luettavaa ;)
Minä HPK:n kannattajana olen sitä mieltä, että jos ei kerho voita niin huonosti menee ja that's it. Toivon myös, että Jypin johto, valmennus ja pelaajat virittävät pianonsa eri tavalla kuin sinä, muuten käy Hifkit.
Nyt olet todella erehtynyt jos kuvittelet ettei mulla tunne ole pelissä yksittäisen ottelussa ja sen jälkilöylyissä. Sen pelikieltohistoria pystyy osoittamaan, mutta lähinnä tuo kaavailu oli miten tämä kausi myöhemmin muistettaisiin eikä miten sitä heti ajattelisin tappion karvasta kalkkia niellen.

Pakko siihen on uskottava että JYPin kotietu on riittävä jotta JYP pystyy tässä sarjassa voittajana selviytymään. Voitettu pleijarisarja puuttuu vielä JYPiltä kun Immonen on siinä pelannut ja Dufva valmentanut. Se taika rikkoutuu tällä kaudella. Niin uskon ainakin minä.
 

blackhawk

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Chicago
Mestaruudestahan pleijareissa pelataan. Liiga on ollut tasaisempi kuin aikoihin, joten kannun kohtalo on ihan oikeasti täysin auki. Tepsi on Suikkasen aikana ottanut pisteitä samaan tahtiin kuin JYP, joten neljännesfinaalisarja on mielestäni aika fifty-fifty. Turhia jäähyjä pitää välttää ja alivoiman on toimittava. Ylivoimassa Tepsin taitovaje näkyy, mutta 5vs5-pelissä ollaan täysin kilpailukykyisiä. Putoaminen tässä vaiheessa olisi iso pettymys.
 

Jamo

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, RoKi
Tiukka sarja tiedossa

Noniin. Nyt on tulossa erittäin tiukka playoff-sarja, runkosarjan voittajana ennakkosuosikkina sarjaan lähtevä JYP ja nippa nappa pudotuspeleihin selvinnyt TPS. Tässä muutamia ajatuksia, joita itselle nousi esiin:

-JYP ei ole voittanut playoff-sarjaa sitten vuoden 93.
-JYP ei voittanut Suikkasen valmentamaa Tepsiä kertaakaan tämän kauden runkosarjassa.
- Keskinäisissä (myös Virran aikaiset) otteluissa maalit meni JYPille 11-7, torjunnat Salak 119 - Tuokkola/Wallinheimo 101
-Torjuntaprosentit keskinäisissä: Salak 91,5 / Wallinheimo 88,5 / Tuokkola 98,2 (Virran tepsukoita vastaan)
-Ylivoimaprosentit keskinäisissä JYP 28,6% - TPS 20%, kuitenkin jos huomioidaan pelkästään Suikkasen valmentama TPS, ovat prosentit täsmälleen päinvastaiset.
-Kuli taisi kiskaista playoff-vaihteen silmään HIFK:ta vastaan. Runkkarissa TPS:n kokenut kaarti vaelteli varjojen mailla, ehkä muutkin ottavat nyt Elorannasta esimerkkiä.
-Salak on liekeissä. POF-torjuntaprosentti tällä hetkellä häikäisevä 97,1%

Nämä huomiot oli tietty aika TPS-myönteisiä, mutta eiväthän ne poista sitä tosiseikkaa että pitkässä sarjassa JYP on ehdoton ennakkosuosikki. 5 voittoa JYP:istä on mille tahansa liigaseuralle kova työ. Itse odotan sarjasta tiukkaa, ratkennee vasta 6. tai 7. ottelussa suuntaan tai toiseen.

Itse odottelen sarjaa varovaisen positiivisesti. Runkosarjan voittajalle olisi nöyryyttävää pudota tässä vaiheessa (muistan kun kiekko-espoo taannoin pudotti runkosarjanvoittaja-tepsin ja se söi miestä). Altavastaajan sen sijaan on helppoa kun ei tarvii jännittää :)
 
Viimeksi muokattu:

blackhawk

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Chicago
Löytyykö nämä tilastot jostain helposti, voisi vilkaista?

En tiedä löytyykö valmiina, mutta SM-liigan nettisivuilla on runkosarjan tulokset, joista voi laskea:

Ottelut 11.9.-25.10. (Virran aikana)
JYP 18 ottelua, 41 pistettä
TPS 18 ottelua, 16 pistettä

Ottelut 26.10.-5.3. (Suikkasen aikana)
JYP 40 ottelua, 65 pistettä
TPS 40 ottelua, 64 pistettä
 
Viimeksi muokattu:

Pavlikovsky

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Calgary Flames sekä Manchester United.
Minusta tässä sarjassa voi unohtaa nuo tilastoiden vertailut runkosarjasta sekä muut keskiarvot niin kuin ylipäätään kaikissa pleijarimatseissa. Niihin on aina niin helppo turvautua, playoff kiekossa kaikki on aina auki niin kuin tässäkin sarjassa. Jos lähti Palloseura Julli-sarjaan altavastaajana niin tässä sarjassa se vasta korostuukin, kun Hurrikaanit tulevat vastaan. No, sehän meille käy ja ekat pelit sen meille kertovat millä tavalla sarja lähtee etenemään, vaikka yksittäiset pelit voivat kääntyä kuinka vain. JYP:in lähtökohtaisia etuja ovat toimiva viisikkopeli, leveä materiaali, erikoistilanteet ja tottakai VIP. TPS:lle laskisin paineettoman tilan, joukkueen koko ajan nousussa olevan pelikiiman, Salakin sekä Suikkasen taktiikka.
Palaillaan taas ketjuun myöhemmin, Turussa tuuletellaan vieläkin ja ihan syystä!
 
Tämä tullee olemaan aikalailla Jyp vs Salak -sarja. Niin kauan kuin tämä akrobaatti siellä jaksaa loikkia niin Tps on mukana. Jyp on päässyt nyt latailemaan akkuja, joten varmasti virtaa riittää. Tepsi taas on saanut ilmeisen kovan taisteluhengen päälle ja he ovat oikeastaan jo omat finaalinsa pelanneet. Tästä eteenpäin Tps:lle kaikki on vain plussaa ja he pääsevät kiusaamaan Jypiä ilman paineita. Oletettavasti Tepsi jaksaa pari peliä taistella ja ilman Salakin ilmiömäisiä uimahyppyjä Jyp menee tästä melko varmasti jatkoon.
 

Kahvi_Kuppi

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP #42 #26 #49, Blue Jackets #61, Leijonat
Tiukka sarja tulossa jos Salak pystyy pitämään kiinni mainiosta vireestään. Tämän herran taakse pitäisi saada heti ensimmäisessä pelissä monta maalia jotta hänen itseluottamuksensa laskisi kuin lehmän häntä. Jos Salakille heti ensimmäisessä pelissä vedetään summittaisia kuteja sieltä täältä niin tulee kovin, kovin vaikeaa. Käsittääkseni Salak on aika hurmos pelaaja, joskus ei mene mitään mutta joskus menee kaikki.

Joku tilastoniilo voisi kertoa että miten RD:n ja Suikkasen kohtaamiset meni Mestiksessä.

Mutta ei muuta kuin täysi ryminä päälle niin tämä sarja menee 4-1 JYP:lle.
 

Linjatuomari

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Ei helvata, tietystihän sieltä napsahti mahdollisista vastuksista se omasta mielestäni kaikista pahin. Kumiukko Salak pystyy hyvän päivän sattuessa pysäyttämään JYPin vaikka yksinäänkin, ja siihen kun lisätään heräillyt hyökkäysosasto ja se että Johnsonkin on ilmeisesti kuntoutumassa, niin täytyy myöntää että hivenen pelottaa että noutaja tulee jo turhan aikaisin.. Mutta ei auta kuin toivoa ja uskoa, että jätkät hoitaa homman kotiin. Tehkää se!
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös