Puolivälieräpari: Hermes-Hokki

  • 7 538
  • 86

kumikiekko

Jäsen
Suosikkijoukkue
HOKKI
Viestin lähetti Leka
Hilden ei ainakaan kotipeleissä oo kertaakaan filmannut.
Perjantaina ainakin ehti tuotakin jaloa taitoa harjoittamaan ihan urakalla.

Muuten Kautto vihelsi ihan hyvin.
Todella sikaa pelasivat Hokkipelaajat,ei voi muuta sanoa.
Hermes hallitsi myös toista erää täysin ja käytti yv:t hyväkseen.
Ensinnäkin, Kautto ei voi viheltää hyvin. Toisekseen, onpa ihme jos hallitsee peliä kun vastustajalle vihelletään noin tolkuttomat jäähyminuutit. 69 minuuttia Hokille ja 6 minuuttia Hermekselle. Hohhoijaa. Tsemppiä vaan Kautolle, on vissiin taas ollut värilliset lasit päässä. Oliko kypärässä siipiä?
 

Zor

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hokki, Kärpät ja SuPS
Kovasti eriäviä mielipiteitä tuomaritoiminnasta ja jäähyistä ottelussa, joten laittaisiko joku paikalla ollut Hokki kannattaja tai puolueeton katselija oman näkemyksensä tilanteista ottelun aikana?
 

Stomper

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hermes, Capitals, Liverpool
Kautto vihelsi sunnuntaina...

...pari hieman kyseenalaista jäähyä Hokille, toisen tosin jo ottelun ratkettua. Pelin ensimmäinen jäähy Tuppuraiselle oli helpohko ja siitähän Hilden iski 1-0 Hermekselle.

Muuten Kauton vihellyksissä ei moittimista: Hokin suuret minuuttimäärät johtuivat täysin pinnan palamisesta ja isot jäähyt tulivat täysin ansaitusti. Ei mitään selittämistä! Tuossa vaiheessa homma oli jo "saletissa" eikä niillä ollut vaikutusta voittajaan. Tuomariin Hokki ei peliä hävinnyt missään nimessä, Hermes oli alkuhermoilun jälkeen parempi. Pelin alussa Hokin etsikkoaika, mutta Wiikman oli varmassa vedossa.

Vähän nauratti pelin jälkeen, kun Kolek väitti "Pajulan ja Kiiskisen yrittäneen vahingoittaa Pare'ta" - tuo kaksikko kun ei oikein sovellu tuon tyyppiseen pelaamiseen, kumpikin on sen verran rauhallisia. Varsinkin ajatus Pajusta yrittämässä tahallaan vahingoittaa vastustajaa on täysin mahdoton!
 

pude

Jäsen
Suosikkijoukkue
hermes
Re: Kautto vihelsi sunnuntaina...

Viestin lähetti Stomper
[B.

Vähän nauratti pelin jälkeen, kun Kolek väitti "Pajulan ja Kiiskisen yrittäneen vahingoittaa Pare'ta" - tuo kaksikko kun ei oikein sovellu tuon tyyppiseen pelaamiseen, kumpikin on sen verran rauhallisia. Varsinkin ajatus Pajusta yrittämässä tahallaan vahingoittaa vastustajaa on täysin mahdoton! [/B]

Just, eiköhän vahingoittamis yritykset olleet toisin päin, Pare heilui mailansa kanssa muutaman kerran aika vaarallisen näköisesti. Mites sitten herra Kuda, pari kyynärpää taklausta Uskin päähän, eikös nuo ole tahallaan vahingoittamista, samoin kuin Honkasen perjantaina esittämä.
 

kakes

Jäsen
Viestin lähetti Zor


Joo ne pallot saatte ottaa kaikessa rauhassa mukaan, mutta ei niille mitään käyttöä ole! Tai siis ainakaan hallissa, voitte te tietenkin pelata niillä jotai pihapeliä sitten pelin jälkeen, sillä Hokki tulee olemaan kotiyleisön edessä rautaa ja hoitaa pelin kotiin 3-1 ja siirtää ratkaisun viidenteen otteluun.

Ja sinne Kokkolaan sitten pitää yrittää päästä katsomaan! Saas nähdä, saanko järjesteltyä työ asiat sille mallille et kerkee lähteen. Toivottavasti!

Otetaan,otetaan mukaan ja aletaan jo hyvissä ajoin toisella erätauolla niitä puhaltelemaan.Kesken pelin me ei niin aleta puhalteleen kun voi esim.sukeltaja-tuppurainen mennä puhalluksen voimasta nurin.
Eikä kannata järkkäillä mitään reissua torstaiksi enää Kokkolaan.Ei täällä mitään peliä silloin enää ole.Sen sijaan voisitte tietysti tulla katsomaan jotain välieräpeliä,eiks Jeh?
 

Börje

Jäsen
Suosikkijoukkue
R.I.P Hermes, sympatiat JHT:lle
Hermes oli joka osa-aluella Hokkia potkun edessä. Varsinkin toisessa ja kolmanessa erässä, Hokkilaiset kävivät kuumana. Pare sais keskittyä siihen pelaamiseen eikä huitomiseen. Muuten loistava pelaaja kiekollisena mutta kiekottomana pelaa jatkuvasti pikku sikaa.

Saavisen tuomio, oli aivan oikein. Saavinen huitosi mailalla suoraan Kylmiksen kasvoihin, Kauton seisoessa aivan vieressä.
Viljanen, haistatti kaks kertaa paskat, Kautolle ja aivan oikeutetusti ulos.

Ainakaan kotipeleissä Hilden ei ole harrastanut filmaamista. Pahemman kaverin löydätte kyllä omasta leiristä mies nimeltä Tuppurainen, tai oikestaan neiti Tuppurainen. Sukeltaja- Tuppurainen.

Katkeraa tilitystä, Hokin Kolekilta, Kyllä Kautto vihelsi eilen aivan loistavasti. Kyllä niitä jäähyjä ois voinut enemmänkin viheltää Hokille. Että Pajula ja Kiiskinen ois yrittänyt tahalleen vahingoita, Parea. Huhhuu, Pajula ja Kiiskinen on niitä kiltempiä kavereita, Hermeksessä. Mitä sitten Vuorisalolle ja Hildenille tuli koko ajan pelin aikana,keppiä suoraan käsille jatkuvasti! Eikä Arvonen siitä alkanut itkee! Kolek taitaa olla aika surkia häviäjä.

Hyvää Kesälomaa vaan Hokille, rantapallot lentää Vimpelinlaakson linnunpesään jäälle, Tiistaina.
 

Hermez

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hermes, Pittsburgh Penguins
Eipä Hokilla tahtonu hermo pitää varsinkaan tokassa erässä.. Rolle Viljasellaki näytti vähän kilahtavan päässä ku ampui kiukkuspäisään kiekon suoraan katsomoon, Hermeksen 4-0 maalin jälkeen. Tais siinä eräs rouvashenkilöki loukata itseään.
Nooh.. nää on niitä pelejä joissa hermokontrolli nousee aika suureen rooliin ja eilen Hokilla petti se osa-alue ja jäähyt oli oikeuden mukaisia.. toki Tuppuraisen "polvitaklaus" ekassa erässä oli aika heppoisesti vihelletty. Huomenna sit Kajaaniin hakeen se välierä paikka.. pitääkin tästä nyt lähteä rantapallon ostoon;)
 

Toimitus

Jäsen
Pystyykö Hermes katkaisemaan puolivälieräsarjan vai lentävätkö rantapallot jäälle Kajaanissa? Jatkoajan ennakon tiistaina pelattavasta neljännestä puolivälieräottelusta voi lukea täältä.
 

PeterPan

Jäsen
Ei kai vaan kesäloma?

Taitaa olla Hokilla sommartiden jo aika lähellä. Kaksi peräkkäistä voittoa Hermeksestä, liian kova pala Hokille ja aika vaikeaa mille tahansa mestisjoukkueelle...

Kolekia joku tuomitsi huonoksi häviäjäksi... en ole samaa mieltä, Kolek vaan on tyypillinen tshekki ;)
 

sannifan

Jäsen
Suosikkijoukkue
Saimaan Pallo
Ensimmäisessä kotipelissä Hokille sattui lukuisia kiekonmenetyksiä, pahimpana esimerkkinä Sauli Kelan (?) jatkoajalla keskialueella suorittama lahjoitus vierailijoilla. Jatkotilanteesta tulikin sitten maali, kun Huhti tappoi kiinalaisia väärään aikaan. Lisäksi hyökkääjien puolustusasenteessa näytti olevan toivomisen varaa. Näinköhän otteluun valmistautumisessa oli mennyt joku pieleen?

Tänään pitää pään kylmänä pysymisen lisäksi kiekon kestää lavassa, sekä jalan liikkeessä ja ajatuksen koossa, mikäli Hokki mielii kaudelle lisää pituutta. Hermes on näistä kahdesta joukkueesta se, joka ainakin ensimmäisen Kajaanissa pelatun ottelun perusteella ansaitsee jatkopaikan. Hermes pystyy tarvittaessa pelaamaan nöyrästi, Hokilta ja varsinkin Hokin hyökkääjiltä tarvittavaa nöyryyttä ei useinkaan löydy. Lisäksi ylipitkien vaihtojen seurauksena Hokin pelaajat ovat pelin loppupuolella usein helisemässä.

Hokin kannalta toiveissa olisi jarrukentän heittäminen peliin Hildenin - Uskin ja Vuorisalon ollessa jäällä. Toivottavasti Kolek ymmärtää pitää Parén, Mustosen ja Hietaharjun aitioissa silloin kun Hermeksen "ykkönen" on kentällä.

EDIT: Yksi ajoittain jäässä makaava vaihdettu Hietaharjuun.
 
Viimeksi muokattu:

PTS

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Onkos tuo Hermeksen kotisivuilla oleva välähdys juuri se Saavisen ulosajoon johtanut tilanne? Ei hemmetti, jos on nimittäin kyllä tuo on aivan puhdas vahinko. Saavisen mailan liike aiheutuu refleksinomaisesti, kun hän on lyönyt kiekon kohti toista päätyä. Rangaistuksen paikka silti varomattomasta mailankäytöstä(2 min tai 2+2), mutta ei missään tapauksessa ulosajon. Ei.

Kyllä siihen uskotaan, että Hermeksen kesäloma alkaa torstaina. Tämänpäiväinen peli hoidetaan rutiinisuorituksella ja Kokkolassa Hokki ottaa kolmannen voittonsa pelatessaan hurmoksessa.

Kokoonpanoissa Mustosen paluusta Paren kenttään johtuvia muutoksia. Tuppurainen siirtyy ykköseen, josta Happo puolestaan siirtyy kolmoseen.
 

Börje

Jäsen
Suosikkijoukkue
R.I.P Hermes, sympatiat JHT:lle
Viestin lähetti PTS
Onkos tuo Hermeksen kotisivuilla oleva välähdys juuri se Saavisen ulosajoon johtanut tilanne? Ei hemmetti, jos on nimittäin kyllä tuo on aivan puhdas vahinko. Saavisen mailan liike aiheutuu refleksinomaisesti, kun hän on lyönyt kiekon kohti toista päätyä. Rangaistuksen paikka silti varomattomasta mailankäytöstä(2 min tai 2+2), mutta ei missään tapauksessa ulosajon. Ei.


Tuossa tilaanteessa, Kylmämaalta meni molemmat etuhampaat poikki! Et se siitä sitten.
 

Zor

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hokki, Kärpät ja SuPS
Nyt vi...taa ja ankarasti! Ei voi muuta sanoa!

Mahtava ottelu päättyi katkerasti ja sillä selvä. Hilden vei Puustisen kioskille ja laittoi Huhdin jäihin ja kiekon verkkoon...

...sitä ennen Allu oli yksin läpi... ei palanu punalamppu vaikka kiekko tippui selvästi Wiikmanin varusteista... Tästä keskustellaan vielä! Ekat 30 min Hermes vei Hokki vikisi ja sitten seuraavat 30 min Hokki vei ja Hermes vikisi... jälleen painokelvotonta tekstiä...

Saavisen kavennus ja Pappiksen tasoitus olivat upeita maaleja, mutta ei auta ei!!!
 

kumikiekko

Jäsen
Suosikkijoukkue
HOKKI
Kiitos Hokki ( ja myöskin Hermes )!!!

Kiitokset molemmille joukkueille huikeimmasta Mestis-pelistä mitä olen koskaan nähnyt. Kiitokset myös Hermeksen kannattajajoukolle joka toi halliin jo toisen kerran kunnolla tunnelmaa. Hokki jäi kesälomalle saappaat jalassa ja jostain kumman syystä noin upean matsin jälkeen ei pahemmin edes vituta tuo kesäloman alkaminen?

Ensimmäisen erän Hermes vei Hokkia kuin pässiä narussa. Toisessa erässä kotijoukkueen luistimet löytyivät ja oli Hokin vuoro hallita erän tapahtumia. Nousu Hermestä vastaan 4-1 sillasta oli huikea suoritus ja Hokin tasoitusmaali kolmannessa erässä oli hienoin näkemäni maali.

Jatkoajalla Hokilla oli ensin tilaisuus ratkaista peli kun Tuppurainen katkaisi syötön Hermeksen puolustusalueella ja karkasi naamatusten Wiikmanin kanssa. Missä lie kiekko pomppi Wiikmaniin selän takana, mutta punalamppu ei syttynyt. Tuppurainen sai sitten kymppiminan kun lainasi Wiikmanin juomapulloa ja pesi pleksin maalituomarin edestä. Jäi varmaan aika monelle tuo mieleen ;)

Ratkaisumaali oli Hildenin huikea suoritus, lähes omasta päästä Wiikmanin syötöstä laitaa pitkin läpi, narutti Huhdin kyljelleen ja malttoi odottaa, kunnes maali on tyhjä, kiekko hallitusti yläpesään ja Hokki lomille. Hokin Puustinen auttoi Hildeniä hieman peruuttamalla vain kiltisti alta pois tekemättä oikeastaan yhtään mitään Hildenin estämiseksi.

Nilsen vihelti erinomaisen hyvin tämän pelin, linja piti ja jos jotain jäi näkemättä, niin aika tasapuolisesti kuitenkin.

Eritoten Saavinen ja Tuppurainen olivat todella hurjassa liekissä tämän pelin ja nostivat maaleillaan Hokin peliin mukaan. Tasoitusmaalista vastasi ex-Hermes Niko Papinaho.

Nyt voikin allekirjoittanut keskittyä jännittämään Jokipoikien puolesta karsintasarjassa. Hyvinhän se onkin alkanut kun Ahmat kaatuivat ensimmäisessä pelissä.

-kumikiekko
 

PTS

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Puustistako siellä sitten vietiin. Täytyy ihmetellä, miksi Kolek joukkueen huonointa pakkia tuommoisessa ratkaisupaikassa edes peluutti. Tosin tietystihän on otettava huomioon materiaalin kapeus ja kova rasitus, joka kohdistuu pelaajiin noin pitkässä pelissä.

Kyllä ottaa päähän, ehdin jo innostua tasoihin noususta, mutta taas jatkoaika osoitti huonoa tuuria.

Börjelle nyt sen verran, että on erittäin valitettavaa, jos Hermes-pelaajalta on mennyt tilanteessa molemmat etuhampaat poikki, mutta itse rike ei ole ulosajon arvoinen. Saavinen ei yritä osua Hermes-pelaajaan, vaan liike tulee refleksinä. Se näkyy selvästi videolta. Turaha siitä on kuitenkaan enää jauhaa, jäähyn paikka silti ehdottomasti.

Juu, kesälomahan tässä Hokille koitti. Mielestäni tällä joukkueella olisi ollut hyvätkin saumat ottaa mitali, mutta kun ei niin ei.
 
Viimeksi muokattu:

chewmeister

Jäsen
Suosikkijoukkue
Inter Milan, Kärpät, TPS, HJK, Barca, Penguins
Onnittelut vaan kokkolaan reilusti ja tarjosihan Hokki sentään kunnon vastuksen näissä peleissä mutta paremmalle on pakko antaa tunnustus ja materiaali oli Hermeksellä kuten etukäteen ennakoitiin pikkasen leveämpää. Sympatiani on teidän puolella joten olisi hienoa jos hoitaisitte homma kotiin ja sekoittaisitte ennakko asetelmia voittamalla kaikki loput vastustajanne =)
 

kakes

Jäsen
Viestin lähetti chewmeister
Onnittelut vaan kokkolaan reilusti ja tarjosihan Hokki sentään kunnon vastuksen näissä peleissä mutta paremmalle on pakko antaa tunnustus ja materiaali oli Hermeksellä kuten etukäteen ennakoitiin pikkasen leveämpää. Sympatiani on teidän puolella joten olisi hienoa jos hoitaisitte homma kotiin ja sekoittaisitte ennakko asetelmia voittamalla kaikki loput vastustajanne =)

Oli tosiaan jännittävä ja hieno peli.Ja hieno bussireissu meillä.Hokki teki tästä neljännestä ottelusta Pelin isolla peellä.Pienet asiat ratkaisi jälleen.Tuumailin tuossa tullessa että yksilötasolla nämä tiukat pelit ratkaistaan ja sellaisen suorituksen Antti Hilden tottavie jatkoajalla teki.Läpi kentän kuin pujotteluradalla,pakki ja Huhti kaffeelle ja Hokille kesäloma.Meidän huutosakin kannustus oli mahtavaa ja paranee kerta kerran jälkeen,kiitokset kaikille mukana olijoille.Seuraavaksi sitten Kalpan kaatoon,niin ainakin luulisin.
 

tappi

Jäsen
Kuopiossahan se näyttää lauantaina 20.3 klo. 17.00 jatkuvan !
 

Hermez

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hermes, Pittsburgh Penguins
Hienoa! Todella hieno ottelusarja.. Hokki antoi hyvän ja kovan vastuksen, josta varmasti on hyötyä KalPaa vastaan, joka pääsi puolivälierissä suhteellisen helpolla. Nämä tiukat matsit varmasti vain vahvisti Hermeksen joukkuetta, itseluottamus, usko ja tahto on varmasti korkealla, nämä asiat on niitä asioita joilla näitä pudotuspelejä ratkotaan.
 

Mahtiankka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät, Anaheim Ducks, Luleå HF
Välierät

Jos Jukurit ja Sport voittavat:
Jukurit - Sport
KalPa - Hermes.

Jos K-Vantaa ja Sport voittavat:
KalPa - K-Vantaa
Hermes - Sport

Jos Jukurit ja KooKoo voittavat:
Jukurit - KooKoo
Hermes - KalPa

Jos K-Vantaa ja KooKoo voittavat:
KalPa - KooKoo
Hermes - Sport

Mielenkiintoista, jos sattuisi käymään niin, että nähtäisiin välierässä kuuma paikallistaisto Hermeksen ja Sportin välillä.
 

hokkineito

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kajaanin Hokki ja jossain määrin Oulun Kärpät
No voihan rähmä:(. Aina ei voi voittaa, ei edes joka kerta. Mutta ens kaudella tullaan sitten ryminällä uudestaan ja mennään takuulla jatkoon puolivälieristä :).
 

Börje

Jäsen
Suosikkijoukkue
R.I.P Hermes, sympatiat JHT:lle
Kiitos Hermes! Ja hyvää kesälomaa Hokin pelaajille ja kannattajille!

Kylläpäs Hermes teki ottelun jännittäväks, johti 0-3 ja 1-4 mutta päästä tuossa vaiheessa sitten Hokin tasoihin! Tällä tasolla, tuollaiseen ei ole kyllä varaa. Mutta onneks "Hilu" päätti itse ratkaista pelin. Huikeella yksilösuorituksella.

Lauantaina sitten Kuopioon, toivottavasti. Sillä KalPa sopii Herpalle paljon paremmin entä KooKoo tai Sport, ja toivoisin että KooKoo tiputtais Sportin vielä kesälomalle ja siten parit olisivat KalPa-Hermes ja Jukurit-KooKoo
 

hokkineito

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kajaanin Hokki ja jossain määrin Oulun Kärpät
Ai hyvää kesälomaa myös kannattajajoukoille... ...saiskohan tohon vedoten opettajilta luvan siirtyä jo vihreämmille laitumille täältä koulunpenkiltä?!;) Jos vetoais surkutteluun...

No mutta ei tätä nyt jäädä vatvomaan... ...KalPa voittaa mestaruuden ja Kärpät sitten tuolta liigan puolelta, joten loppu hyvin, kaikki hyvin.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös