PS3: NHL 13 GM Connected vain GM-liiga

  • 20 082
  • 197

Ritarisydän

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Philadelphia Flyers, Real Madrid
Laitetaas nyt tännekin jotain, vaikka on jäänyt tuo pleikkarin pelailu tosi vähälle kesän aikana. Pudotuspelit jäivät väliin edellisellä kaudella, mikä nyt ei suuri yllätys itselleni ollut. Joukkue on selkeässä murrosvaiheessa; hyökkäykseen jäi Ovetskinin kokoinen aukko, ja sitä on täyttämässä moni nuorehko ja potentiaalinen peluri. Vapailta markkinoilta jäi käteen hyvin vähän, ainoastaan Brian Little ja Matias Ekholm tarttuivat syöttiin. Lisäksi Michal Neuvirthille tarjottiin rahakasta pahvia Masonin kaveriksi. Myös hyvän kauden pelanneelle Brad Rossille tarjottiin jatkopahvia. Vaihtoehdotuksia saa laittaa kaikista muista paitsi Seguinista, Hamiltonista ja Skinneristä. (Laitan nyt pientä rosterilistaa tähän niin ei tarvitse tuonne kokoonpanoketjun teidän loikkia)

Maalivahdit
Mason
Tuohimaa
(Neuvirth)

Puolustajat
Hamilton
Bouwmeester
Seabrook
Sekera
McIlrath
Petrovic
Ekholm
Pari prospektia

Hyökkääjät
Seguin
Skinner
Little
Booth
Johansen
Telegin
Niederraiter
Miettinen
Shaw
Namestnikov
(Ross)
Goc
Kujawinski
Pari prospektia
 

VMJ

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, HJK, Real Madrid
Minnesotan viime kausi runkosarjan osalta oli hyvä. Joukkue sijoittui läntisen konferenssin kolmoseksi tilastoilla 47-25-10. Joukkueen suurin onnistuja oli T.Hartikainen, joka oli Minnesotan paras pistemies.

Top5 pisteet:
T.Hartikainen 82. 33+35
K.Turris 71. 21+44
M.Grabner 71. 36+22
D.Stepan 82. 14+39
V.Tarasenko 57. 17+31

Pudotuspeleihin lähdettiin tavoittelemaan mestaruutta, mutta kausi päättyi konferenssifinaaleissa tappioon Phoenixille 4-1 voitoin. Joukkueen paras pistemies oli P.Bergeron tehoin 4+6.

Jatkosopimukset:
J.Zucker (3v./1,9milj.), V.Tarasenko (3v./6milj.), P.Larsen (4v./2,4milj.), T.Eronen (3v./2,4milj.), K.Turris (4v./5milj.)

Vapaista pelaajista:
H.Shinkaruk (2v./0,8milj.), J.Silfverberg (3v./2,84milj.), R.Josi (2v./3milj.), B.Mceachern (3v./0,925milj.)
 

_Ice_shooter_

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans, Pittsburgh Penguins
Näin tähän alkuun voisi kirjoittaa kesäkaudesta.

Jatkosopimukset: Kaikista tärkeimmät tavoitteet minulla oli pitää Matt Halischuk, Ryan McDonagh ja Matt Duchene joukkeessa. McDonaghille jätin jokainen simulointikerta tarjouksen, mutta hän ei tarttunut mihinkään niistä. Halischukille tein pari liian pientä tarjousta ja hän päätyi vapaaksi agentiksi. Duchenen sain pidettyä joukkueessa. Tein yhteensä neljä jatkosopimusta.

Matt Duchene teki kolmen vuoden jatkosopimuksen 6.155 miljoonan cap hitillä.
Oscar Dansk, Niko Hovinen ja Marcus Johansson tekivät kaikki vuodne jatkosopimuksen. Cap hitit: Hovinen 1.485 miljoonaa, Dansk 1.315 miljoonaa ja Johansson 2.49 miljoonaa.

Free agency: Kaikista tärkein vaihe eli ensimmäinen simulointikerta kului hukkaan. Yritin pitää Ryan McDonaghin joukkueessa, mikä loppujen lopuksi ei onnistunut. Loppujen lopuksi tein kolme sopimusta free agencyn alkuvaiheissa.

Matt Halischuk
teki kolmen vuoden sopimuksen, cap hit 5.38 miljoonaa
Nathan Longpre ja Spencer Machacek tekivät kahden vuoden sopimukset. Longpren sopimuksen cap hit on 2.3 miljoonaa ja Machacekin 3.505 miljoonaa.

Free agencyn aikana monet tietokoneen joukkueet olivat kiinnostuneet tällaisestä paketista: 1. ja 2. kierroksen varaukset 2018 draftiin + prospekti <-> jotain. Ehdottomasti mielenkiintoisin ja houkuttavin treidiehdotus tuli Coloradon suunnalta. Pickit + Tyler Bunz <-> Daniel Sedin. Loppujen lopuksi päätin olla hyväksymättä treidin, koska se tuntui vähän liian epäreilulta Coloradoa kohtaan.

Kaksi treidiä tein kuitenkin tietokoneen kanssa. Sentteriosasto oli liian leveä ja oikea laita kaipasi vahvistusta. Lopulta Sean Couturier lähti 2. kierroksen pickin kanssa St. Louisiin vaihdossa Dmitri Jaskiniin ja 3. kierroksen pickiin. Washingtonin manageri oli epäaktiivinen ja paikkasin hänen jälkiään. Tein tämän VMJ:n innoittamana, koska hän auttoi Washingtonia. Brayden McNabb lähti vahvistamaan Washingtonin puolustusta vaihdossa 5. kierroksen pickiin 2020 draftiin.

Tämän jälkeen tein vielä lisää sopimuksia, jotta rosterissa olisi loukkaantumisvaraa. Yhteensä seitsemän kappaletta vielä tuli tehtyä edellä mainittujen kolmen lisäksi. Pelaajat luettelossa alla.

Nimi, sopimuksen pituus / cap hit

Kris Russell, 2 v. / 0.835 milj.
Marco Scandella 2 v. / 2.975 milj.
Chris Kunitz 1 v. / 1.695 milj.
Wojtek Wolski 1 v. / 2.475 milj.
Christopher Breen 1 v. / 0.9 milj.
Dominik Bielke 1 v. / 0.82 milj.
David Warsofsky 2 v. / 0.83 milj.

Kausi on tämän jälkeen lähtenyt hyvin käyntiin. Nyt mennään trade deadlinella kärjessä Lännen konferenssissa statseilla 42-17-3. Lännessä pysyy näköjään sama nelikko kärjessä vuodesta toiseen :) Columbus, San Jose, Minnesota ja Phoenix johtavat selvästi muita. Lähimpänä tätä nelikkoa oleva Los Angeles on 8 pistettä perässä neljäntenä olevaa Phoenixia.

Tämän pidemmin en ala kertomaan kuluneesta off-seasonista ja kaudesta, tässä tuli napulteltua tekstiä jo ihan tarpeeksi tälle illalle liigaa koskien. Perjantaina vasta jatketaan, muuten mennään normaaliaikataululla.
 

Ritarisydän

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Philadelphia Flyers, Real Madrid
Kun noin 60 kierrosta runkosarjaa on pelattu, roikkuu Flyers vielä tiukasti playoffpaikassa kiinni. Pudotuspelipaikka on kyllä tavoitteena, mutta pitäisin sitä silti hienoisena yllätyksenä vaatimattomasta hyökkäyskalustosta huolimatta. Heikohkoa hyökkäystä päätinkin vahvistaa pelaajavaihdolla, kun kakkosvahdiksi sementoitunut Steve Mason ja "ikuiseksi lupaukseksi" jämähtynyt Ivan Telegin kaupattiin kolmannen kierroksen varausvuoron kera Vancouveriin, josta puolestaan matkalipun Phillyyn saivat erinomainen kahdensuunnan sentteri Ryan O'Reilly sekä kakkosmaalivahti Edward Pasquale. Vapaista pelaajista hankittiin aloitusspesialisti Boyd Gordon. Sairastupaa miehittävät Marcel Goc, Bryan Little sekä Vladislav Namestnikov. Pudotuspeleissä tavoitteena voittaa ainakin yksi ottelusarja.
 

Bäcks

Jäsen
Suosikkijoukkue
Anaheim Ducks, Washington Capitals
Pienellä kesälomalla tuli oltua kauden alku ja reissusta palattua odotti positiivinen yllätys kun New Jersey Devils johtaa koko liigaa 90 pisteellä. Siirtotakarajalla tuskin tehdään mitään siirtoja kerran peli kulkee näinkin mallikkaasti tällä miehityksellä. Kokoonpano näyttääpi tältä ilman loukkaantumisia:

Foligno (86) - Toews (90) - Kessel (88)
Sharp (87) - Staal (85) - Pominville (85)
Pukka (81) - O'Byrne (82) - Rattie (81)
Laughton (79) - Steckel (76) - Smith-Pelly (76)

Meszaros (84) - Green (85)
Tinordi (82) - Faulk (84)
Orpik (82) - Sauve (79)

Bobrovsky (84)
Tokarski (83)

Näillä lähdetään siis isoin odotuksin kohti pudotuspelejä hakemaan menestystä.
 

Śmierć

Jäsen
Suosikkijoukkue
NY Islanders & Frans Nielsen + Karhu HT
Pienellä kesälomalla tuli oltua kauden alku ja reissusta palattua odotti positiivinen yllätys kun New Jersey Devils johtaa koko liigaa 90 pisteellä.

Yhden pisteen päässä ollaan. Tuleekin olemaan jännittävä loppukausi sen suhteen, että kumpi lopulta runkosarjan vie: Devils vai Islanders.
 

_Ice_shooter_

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans, Pittsburgh Penguins
Runkosarja on simuloitu nyt loppuun. Tänään mennään kaksi ensimmäistä kierrosta playoffeista ja jos huomenna mentäisiin playoffit loppuun ja tiistaina jatkosopimusvaihetta simuloidaan ensimmäisen kerran ja torstaina free agencyyn.

Runkosarjan loppu oli ennätystasainen, idästä Devils ja Islanders tulivat mukaan kärkikahinoihin. Runkosarjan top-6 (kummatkin konferenssit mukana):

1. Columbus 117 pts.
2. Minnesota 116 pts.
3. New Jersey 114 pts.
4. NY Islanders 113 pts.
5. Phoenix 109 pts.
6. San Jose 107 pts.

Columbus vei toista kertaa peräkkäin runkosarjan voiton! Haaveena on yhä Stanley Cupin voitto viime kauden pettymyksen jälkeen. Tässä oli lyhyt raportti loppurunkosarjasta, seuraavaksi kokoan kauden tapahtumat.
 

Śmierć

Jäsen
Suosikkijoukkue
NY Islanders & Frans Nielsen + Karhu HT
Islandersin managerina on mennyt suhteellisen hyvin ihan liigan alusta alkaen. Joka vuosi on päästy pleijareihin ja kahtena vuotena sitten finaaleihin asti. Kirkkaimpana kruununa tottakai tuo himoittu Stanley Cup -voitto.

Pari asiaa on kuitenkin jääneet harmittamaan näiden kausien aikana. Alussa menetin yhden kovemman luokan RFA-pelurin, kun perustarjouksen jälkeen en missään vaiheessa saanut tilaisuutta vastata AI:n tekemään tarjoukseen, vaan pelaaja hyppäsi salakavalasti pois joukkueen listoilta. Sitten se yksi oma virheeni, kun menin suostumaan Zbynek Michalekin jatkosopimuspyyntöön. Vielä ei olla siinä vaiheessa, että tämä monsterisopimus rasittaisi joukkuetta, sillä taso on pysynyt hyvässä TOP4-kategoriassa. Kuitenkin kuusi vuotta jäljellä ja cap hit pyörii siellä 7,25milj tietämillä. Aika kovaa valuuttaa 34-vuotiaalle puolustajalle. Tämän takia on jo jouduttu yksi lupaava puolustaja päästämään vapaille markkinoille, kun palkkakatto olisi tullut vastaan. Onneksi seuraavilla junnuilla on vielä pari vuotta jäljellä pienellä tulokassopimuksella, niin saadaan aikaa pohtia ratkaisumallia tämän kanssa.

Ja pitkästä aikaa napsahti tilille myös henkilökohtainen palkinto kauden päätteeksi, kun Dmitry Kulikov valittiin kauden parhaaksi puolustajaksi.
 

_Ice_shooter_

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans, Pittsburgh Penguins
Columbuksen kausi oli loppujen lopuksi suuri pettymys. Ensimmäisellä kierroksella runkosarjavoittaja tippui Detroitia vastaan otteluvoitoin 4-2.

Torstaista lähtien olen viikon poissa ja huomenna täytyisi saada tilapäinen komissaari tietoon. Ensi viikon perjantaina voin ottaa komissaarin hommat takaisin haltuuni.
 

_Ice_shooter_

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans, Pittsburgh Penguins
Onkohan jengejä vielä vapaana ja mahtuisko mukaan? Kuis aktiivisesti porukka pyörii täällä?

On tilaa ja mahtuu mukaan. PSN-tunnusta ja joukkuetta etukäteen kaipailisin. Porukkaa pyörii reilut kymmenen mukana jos nyt oikein muistan ja he pitävät joukkeestaan huolta.
 

_Ice_shooter_

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans, Pittsburgh Penguins
Meiltä puuttuu yhä komissaari viikoksi, jos huomisaamuun klo 10 mennessä hän ei ole selvillä, pidetään reilun viikon tauko.
 

Śmierć

Jäsen
Suosikkijoukkue
NY Islanders & Frans Nielsen + Karhu HT
Meiltä puuttuu yhä komissaari viikoksi, jos huomisaamuun klo 10 mennessä hän ei ole selvillä, pidetään reilun viikon tauko.

Mä voin kyllä hoitaa, jos kelpaa tällaiset aamupäivitykset? Heitä mulle listaa noista päivitysajoista, niin hoitelen ne pois alta.
 

_Ice_shooter_

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans, Pittsburgh Penguins
Anakonda on psn tunnus ja Red Wingsiä tai Sharksia vapaana?

No niin, olen taas puikoissa. Red Wings on tällä hetkellä vapaana jos muistan tuon oikein. Pistän yksityisviestillä liigan nimen.

Kiitokset nyt kaikille, jotka ovat poissa ollessani pitäneet liigaa yllä! En ole tainnut aikasemmin kiittää ketään tuosta... Mutta tällä hetkellä taas jatketaan eteenpäin.
 

_Ice_shooter_

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans, Pittsburgh Penguins
Pitkä hiljaisuus täällä ketjussa rikkoutuu nyt. Joko ollaan valmiita siirtymään takaisin normaaliaikatauluun? Huomenna simuloidaan playoffien 2 ensimmäistä kierrosta ja torstaina loput.

Ja sitten jatkosta minulla olisi enemmän asiaa. Olen suunnitellut, että jos kaksi kautta jatkettaisiin vielä ja sitten tämä liiga olisi ohi. Vielä jäisi yksi kausi simuloimatta, mutta silloin mentäisiin jo kai NHL 14:n puolelle.

Columbuksen kausi oli vaikea. Alkukausi oli surkea, mutta loppua kohti parennettiin. Kauden alkaessa Columbuksella oli kaksi RFA-pelaajaa palkkakaton takia: Dmitrij Jaskin ja Erik Gudbranson. Gudbransonin sopimuksen teon jälkeen joukkueen kurssi lähti nousuun. Lopulta lopputuloksena oli runkosarjan seitsemäs sija ja vastaan playoffien 1. kierroksella asettuu Chicago.
 

_Ice_shooter_

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans, Pittsburgh Penguins
Tänään mennän free agencyyn. Aiemmasta viestistäni poiketen tämä seuraava kausi jää viimeiseksi kaudeksi tätä liigaa.
 

_Ice_shooter_

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans, Pittsburgh Penguins
Kiitokset kaikille liigassa mukana olleille! Viimeiseksi jäänyt kausi on nyt simuloitu loppuun ja voittajajoukkue oli Minnesota Wild. Kiitän vielä toisenkin kerran kaikkia niitä jotka mahdollistivat tämän liigan toteutumisen ja niitä jotka ottivat komissaarin työn vastuulleen ollessani poissa.
 

All-U

Jäsen
Suosikkijoukkue
Bruins
Kiitokset kaikille liigassa mukana olleille! Viimeiseksi jäänyt kausi on nyt simuloitu loppuun ja voittajajoukkue oli Minnesota Wild. Kiitän vielä toisenkin kerran kaikkia niitä jotka mahdollistivat tämän liigan toteutumisen ja niitä jotka ottivat komissaarin työn vastuulleen ollessani poissa.
Kiitos liigan pyörittämisestä näinkin pitkään! Kovasti koitettiin Bostonissa satsata vielä viimeiseen kauteen mutta ei riittänyt mestaruuteen. Tulipahan tutustuttua tähänkin pelimuotoon perusteellisesti, kiitos kanssamanagereille siitä.
 

VMJ

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, HJK, Real Madrid
Kiitokset kaikille liigassa mukana olleille! Viimeiseksi jäänyt kausi on nyt simuloitu loppuun ja voittajajoukkue oli Minnesota Wild. Kiitän vielä toisenkin kerran kaikkia niitä jotka mahdollistivat tämän liigan toteutumisen ja niitä jotka ottivat komissaarin työn vastuulleen ollessani poissa.

Todella iso kiitos liigan pyörittämisestä. Kiitokset myös muille managereille. Kahdeksan kauden aikana Minnesota voitti kahdesti mestaruuden, joten omalta osalta liiga sujui hyvin.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös