Positiivisuusketju

  • 2 783 265
  • 11 169

Juhaht

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kiekko-Espoo

Asiallinen kolumni ja asia on hyvin pitkälle noin.

Tänään mennään!

Dear sir, I beg to disagree. Kolumni oli roskaa, mutta se Katkikselle sallittakoon!

Tervetuloa!
 

Clubittaja

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit

Jara76

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin Jokerit
Töihin ajellessa Baker Street ja Gonna Fly Now laittoi jotain roskantynkää silmäkulmaan. Koheloaikoina tää Jokereiden paluupäivä tuntui välillä todella kaukaiselta ellei jopa mahdottomalta ajatukselta, mutta tänään mennään.

Länsiauto-Areenalle (mulle se on se edelleen) matkaavat huutakaa Espoo suohon niin että tv:n välitykselläkin kaikki tietää ketkä on tullut takaisin!
 

iibor

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна, Jokerit
O-P Yrjänheikin haastattelu

Pelillinen identiteetti on pääpiirtein sama aina U14-tasolle saakka. Meidän vahvuutemme on organisaation aktiivinen ja sitoutunut valmennuskunta. Mietimme yhdessä pelillisiä painopisteitä ja mitä painotamme harjoittelussa. Tämä johtaa siihen, että meidän pelimme on eri ikäluokissa samansuuntaisia. Se antaa meille pohjan, että voimme helpommin nostaa edustusjoukkueeseen junioripelaajia, Yrjänheikki kommentoi.

Muistan joskus Liiga-aikoina omassa päässä miettineeni, että miksi ihmeessä Jokereissa ei toteuta samaa pelitapaa junnuissa, mitä edustuksessa. Tai siis vielä niin, että miksi edarin ja junnujen valmennuksen kesken ei käydä näitä asioita yhdessä läpi. Nousu edustukseen helpottuisi huomattavasti, kun pelitavallisesti ei tulisi kovin suurta ”kulttuurishokkia” nuorelle pelaajalle, joka muutenkin varmasti jännittää edustuksessa pelaamista.

Nyt se on näköjään nykypäivää!

Edit. Vähän bugailee Safarilla linkin liittäminen….
 

otus

Jäsen
Suosikkijoukkue
لօҟҽɾìէ
Valot loistavat
Jokerit taistelevat taas
Uusi aika koittaa

Sitä näemmä oikein herkistyi kun kaivoi ysärin Jokeripaitaa ja valkopohjaista Jokerilippua esille. Tätä päivää on odotettu ja kiva lähteä peliin niin monen Jokerifanin kanssa.
 

Juhaht

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kiekko-Espoo
Jatketaan samalla linjalla!


En epäile Jokerien kiinnostavuutta ja Liigan preferenssiä sille. Se on meille loistava haaste, eikä mikään syy painaa päätä pensaaseen. Toivottavasti molemmat pelaavat liigaa kahden vuoden päästä.
 

Hilavitkutin

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Huhhuh, vaikea näitä fiiliksiä kuvailla. Edellisen kerran tuntenut jotain tämmöstä käytännössä 10 vuotta sitten kun ite oli vielä lukioikäinen. Duunista idästä päin metrolla tullessa joka asemalla oli enemmän ja enemmän Jokeripaitoja. Väliin vähän safkaa ja siitä jatkuu matka kohti Espoota. Kohta mennään.
 

Huopis

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, HJK, Detroitin jengit, Puotinkylän Valtti
Hyppäsin Hertsikasta tuubiin. Jo metroasemalla tuli ekat (asialliset ja asiaankuuluvat) kuittailut vanhemmalta herrasmieheltä, joka ilmeisesti kuului punaiseen leiriin. Tuntui hyvältä, teki tästä kaikesta taas vähän enemmän käsinkosketeltavaa. Metro täynnä narripaitoja. On siisti fiilis.
 

Mordjinn

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Oi Narri katso sinun päiväs koittaa
Yön uhka karkoitettu on jo pois
Ja fanin laulu kirkkaudessa soittaa
Kuin itse taivahan kansi sois
Yön vallat aamun valkeus jo voittaa
On päiväs koittanut oi Jokerit

Pelipäivä.
 

dee_snyder

Jäsen
Suosikkijoukkue
JJK
Täytyy myöntää että kyllähän se maistuu nähdä taas Jokerit takaisin suomalaisella kiekkokartalla, vaikka tätä joukkuetta on tullut inhottua jo ysärin alusta kun voittivat mestaruuden täällä Jyväskylässä.

Hieno ilta varmasti kannattajille!
 

syndi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin Jokerit, HJK-Hockey, NHL
Ehdotonta klassikkokamaa television välityksellä kuinka kameramies ajaa kokoajan tumman hahmon ohitse, joka osottautuu ikoniseksi Paveksi.

Ehdotonta positiivisuusketjun kamaa.
Parasta Jokerifaniutta just nyt!
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös