Positiivisuusketju 2016–2017

  • 152 981
  • 679

Iso-Olli

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Mikä helvetin mylläri tämä Lindsten oikke on? Suoraan puskista tällaiseen rooliin, melkoista tarinaa jantteri kirjoittaa jäällä.
Soppari muuten jatkuu ensi kaudelle, enkä usko olevan sieltä kalliimmasta päästä.
 

kausi

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Westendin työväenpalloilijat
Soppari muuten jatkuu ensi kaudelle, enkä usko olevan sieltä kalliimmasta päästä.

No perkele, hyvä hyvä. Tänään 1+1 ja pelasi hyvin. Kuten melkein kaikki pelit tähän saakka. Tällaisista tarinoista aina innostuu, jostain kaatopaikalta (towerit) kabinettiin. Ai perkele. Thorell myös melkoinen seppä, sanon minä.
 

Saksipotku

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Ei mee kahta enempää omiin! Lindsteniltä mahtava peli, kuin myös Spinalta vahva paluu kokoonpanoon. Setänen myös totutun vahva.

Lauantaina muuten kaatuu Tappara. Jospa 8K menisi rikki?
 

Starbuck

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Vituttaa jo nyt lukea se uutinen, missä kerrotaan Thorellin siirrosta KHL:ään ensi kaudeksi.

Naatitaan kun vielä voidaan.
 

Mas@

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Lassi Etelätalo
Olipa mahtavaa avata Ruutu+ 50min pelin jälkeen huomatakseen että TPS laskettelee letkeästi leikitellen vierasvoittoon! On kyllä todettava samalla että kotijoukkue oli melkoisen kehno loppuhetkillä kun kiriä olisi pitänyt suunnitella. No, sille asteelle se jäikin.

Onne kovia! Pelsupeli oli ilmiselvästi tilastotappio, tämä juna näyttäisi puksuttelevan taas raiteillaan.
 

Daenboudian

Jäsen
Suosikkijoukkue
Turun Palloseura
Illan voitto oli TPS:n historian 1000. SM-Liigan runkosarjassa. Ei tarvinne mainita, että se on liigahistorian #1.
 

eki likanen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Albijon Muzaci
Ai shaatana! 1000. voitto tuli kyllä makeasti tuhnuisen Pelsupelin jälkeen.
Thorell on ihan älyttömän kova pelimies ja toki Spina, joka ei valitettavasti kaupaksi käynyt, täydentää toisella laidalla hurjassa vedossa olevaa ykkösketjua. Jonka keskellä muuten seilaa eräskin Ahtolan Jerry, joka alisuoritti tänään taas yhden maalin ja +2 tehotilastoon. Turha jätkä suorastaan!
 

M.O.R.O

Jäsen
Suosikkijoukkue
Turun Palloseura
Antsa on haalinut meille Thorellisen vahvistuksen.
 

Aleksis Veli

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Liiga-osion ketjusta:

Pistepörssin kärkipää näyttää minusta tällä kaudella poikkeuksellisen kotimaiselta. Eikö liiga vedä enää hyviä ulkomaalaispelaajia vai mistä on kyse? Takavuosina monissa joukkueissa oli kärkiketjuissa muutama kova ulkomaalainen pistelinko. Nyt kun katsoo pistepörssiä kärjestä alkaen niin ulkomaalaispelaajia tulee vastaan seuraavasti:

4. Erik Thorell, TPS 23 13+7=20
10. Dave Spina, TPS 21 4+14=18
20. Zach Budish, Jukurit 23 7+9=16
22. Shaun Heshka, Kärpät 23 4+12=16
37. Curtis Hamilton, SaiPa 17 10+3=13
50. Éric Perrin, TPS 19 7+5=12

Kaiken muun hyvän lisäksi TPS:llä näyttää olevan liigan parhaat ulkomaalaiset.
 

Juippi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Turun Palloseura
Thorellille jatkosopimusta kouraan ja vauhdilla. Saa maksaa jos tuollaisia pelimiehiä on saatu haalittua. Spina myös kimpale kultaa. Näille jatkot, niin kusisin hunajaa.
 

Sister luck

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Omien kasvattien hyvä esiintyminen lämmittää kovasti mieltä. Jos tähdet eivät tuiki niin takaa tulee Lindsteniä, Siikiä, Karvosta, Niemistä jne. Nyt on leveyttä enemmän kuin vuosiin.
 

Pavlikovsky

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Calgary Flames sekä Manchester United.
Lindsten on hämmästyttävän kypsää peliä pystynyt pelaamaan nyt jo tavallaan "ensimmäisellä" kaudellaan liigassa. Vastuu Kupittaalla teki Jasperille varmasti hyvää ja Lindsten nimenomaan elää noista onnistumisista. Fysiikkaruuvissa edelleen paljon kiristettävää, mutta pelin lukeminen, sijoittuminen ja taitotaso on jo kevyesti liigatasoa. Offtopiccia sen verran, että Jasperin isoveli Jessehän oli myös nuorempana kohtalainen lahjakkuus, mutta tie vei lopulta Keupan mestis-visiitin jälkeen Imatran Ketterään ja Suomi-Sarjaan, noh paljon samaa tavallaan veljesten pelissä on aina ollut.
 

The Priest

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS Turku
Ei päästetty taaskaan kahta maalia enempää.

Setänen teki voitavansa ja pakit pelas molemmissa maaleissa ittensä vähän ulos. Ekassa varsinkin.

Tuhlattiin ite aika paljon maalipaikkoja ja jumalauta jos osuisi maalin päin, olisi todennäköisyys löytää kiekko maalivahdin takaa huomattavasti suurempi.
Ylivoima samaa tehotonta liikkumatonta siirtelyä akselilla Kallio-Heikkinen kuin enne mj -taukoa.

edit. Lisätään vielä, että hyökkäyspään aloituksien voittoja ei ihan hirveästi saatu aikaiseksi. Varsinkaan ylivoimilla.

Negaa nyt tuli pienen pienen harmituksen takia enemmän, mutta kaiken kaikkiaan ihan miehekäs esitys mestarisuosikkia vastaan. Näistä opitaan ja välillä ihan hyvä ottaa turpaankin.

Tiistaina padan kaatoon!
 
Viimeksi muokattu:

Kanada-malja

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, NYR, COL
Ei tässä paljon perässä olla. Ihan pikku hillopullalla matsi olisi voitu voittaakin. Nyt sentään tapeltiin loppuun saakka voitosta. En ole kovin pettynyt tappiosta, kun ilme oli kuitenkin näinkin hyvä.
Ilmeisesti runkkaripeliin ei saada millään yli 8k jengiä. Nykyään tähän 7511 täytyy olla tyytyväinen.
 

Aleksis Veli

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Ei olla juurikaan perässä mestarisuosikkia nro 1. Minun silmääni TPS hallitsi peliä muutenkin kuin näennäisesti, huipputontteja ei montaa ollut mutta ei ollut kaverillakaan. Mieluummin näin kuin esim. reilun vuoden takainen Tappara-kotimatsi.
 

Superper

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Hyvin Tappara sumputti, eikä TPS saanut sitä toisen erän kiimaa päälle kolmanteen. hyvä peli sinäänsä. Maalivahti pelistä posia.
 

Black Star

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Suurin ero Tapparaan oli rutiinissa ja ylivoimapelissä. Rutiinin ansiosta Tappara selvisi tukalista tilanteista paremmin ja TPS höntyili muutaman kerran ratkaisevasti.

Mikä tässä on positiivista? No se, että ollaan todella lähellä kärkeä ja kautta on vielä jäljellä. Suhteellisen herkulliselta näyttää tällä hetkellä. Nyt tästä oppia puseroon ja keväällä opit käyttöön.

Pudotuspeleissä meillä on vain voitettavaa!
 

khufu

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Peliitat
Omiin virheisiin hyökkäyssinisellä ja tehottomuuteen maalipaikoissahan tuo Tappara-peli kaatui. Pelillisesti TPS oli jopa niskan päällä, mutta Tappara sumputti tehokkaasti keskialuetta ja puolusti nöyrästi omassa päässä keskustaa. Todella suuri määrä TPS-laukauksia blokattiin, mikä johtui osin siitä että kiekkoa leivottiin hiukan liian kauan ja laukauksien lähteminen kesti. Ja kyllähän tuo luonnollisten sentterien puuttuminen näkyi tässäkin pelissä, välillä keskushyökkääjillä oli aika paljon liikaa intoa ja kenttätasapainosta huolehtiminen unohtui. Tappara käänsi sen verran nopeasti, että näistä sitten tuli aika monta ylivoimahyökkäystä omiin (useimmiten juuri jonkun "sijaissentterin" kentällä ollessa).

Kuten Selinkin pressissä tappion syyn tiivisti, niin kysymys oli ennen kaikkea pienestä kärsivällisyyden puutteesta. Kärsivällisyydestä siellä hyökkäyssinisellä (kiekolla ja kiekottomana) ja nöyryydestä laukaisupaikoissa (välillä kiekon voisi vain yrittää toimittaa maalille, eikä lähteä hakemaan sitä tykkiä yläkulmaan).

Minusta se, että hävitään marraskuussa viime kauden mestarille ja liigan tämän hetken kärkijoukkueelle vain kärsivällisyyden puutteen takia on ilman muuta positiivisuusketjun tavaraa.
 

Saksipotku

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
TPS on tällä kaudella päästänyt vain kaksi kertaa yli kaksi maalia varsinaisella peliajalla. Edellisen kerran näin kävi 13.10 KalPaa vastaan. Puolustuspeli on siis huikealla tasolla, kuten myös 5vs5 pelaamisen taso ylipäätään. Jäähyjä otetaan äärimmäisen vähän ja onnistumisia tulee laajalla rintamalla. Ylivoimaa lukuunottamatta kaikki kulkee siis mahtavasti tällä hetkellä. Veikkaan, että tuohon selvää parannusta on luvassa kunhan Virta palaa kaukaloon.
 

Starbuck

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Hienoa lukea muiden vitutusketjuja, kun ollaan itse rämmitty n. 10 vuotta paskassa ja nyt peli kulkee.

Näin ku menis aina. Lindstenille ja Thorelille 20 vuoden jatkosopimukset?
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös