Positiivisuusketju 2014–2015

  • 138 304
  • 482

jtuominen

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS(+Länsirannikko)
Vainiolan aloitusprosentti eilen 63,6%. Aloituksia hän otti 22 kappaletta. Mikäs oli Paskarannan vastaava? Muutenkin pisti hymyilyttämään kun Vainiola näytti kentällä omaan silmään 10x paremmalta kuin meidän ykkössena. Tähänkö ollaan tultu? "Kuka tahansa" mestisjyrä hakkaa meiän ykkössentterin ihan 6-0?
Eiköhän kannata tämä päivä vielä katsoa, sillä Pelicans on myös aikamoisessa syöksykierteessä erittäin runsaiden loukkaantumisten seurauksena.
Tänään vastus on luokkaa kovempi ja siksikin mielenkiintoinen.
 

Slaigard

Jäsen
Suosikkijoukkue
Mottipäisillä pelaavat
Tähänkö ollaan tultu? "Kuka tahansa" mestisjyrä hakkaa meiän ykkössentterin ihan 6-0?

Onhan tämä Vainiola nyt aivan eri kaliiberin sentteri kuin Koskiranta. Näyttää viiden erän jälkeen ihan pelintekijältä. Ja kuten sanottua, loistava aloituksissa - selkeä vahvistus erikoistilannepelaamiseen juuri nyt.

Muutenkin, hyvää ilmettä ja kiva katsella meidän kultapotan kiiruhtamista alakertaan auttamaan. Saatiin ekaa kertaa joulun jälkeen kulmista juoksuja maalillekin. Ei ole tippaakaan ikävä Laschiä, eikä Koskirantaa, päinvastoin.
 

Sakoi

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Tähän ketjuun ehdottomasti asenne jolla joukkue on pelannut viimeisimmät pelit. Ei hävetä niin paljoa hävitä kun näkee, että jokainen jätkä antaa 110%. Propsit myös Vainiolalle, joka Pikkaraisen ja Rantasen kanssa on todella vaarallinen ketju.

Vaan oisko se viime kaudellakin alkanut peli näyttää paremmalta sen jälkeen kun "kärkiäijät" oli myyty(?)
 

janitee

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Taas päästään yhdestä surffaajasta eroon kun Gysbers siirtyy pienen veden taakse. Ihan fiksu liike vaikka ei tämä meidän kassaa pelasta. Toinen positiivinen on tän hetken ennakkoluuloton ja energinen pelaaminen. Paikkoja saadaan luotua liukuhihnalta ja omissakaan ei pahemmin soi.
 

septi

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
- Hyvä taistelu tänään
- Rantanen - Vainiola - Pikkarainen -ketjun otteet.
- Vainiolasta vielä sen verran että en odottanut kaverista mitään muuta kuin että olisi kokoonpanon täytettä tyyliin joku Nestori Lähde, mutta hienosti tämä kaveri pelaa, AVllä, YVllä ja tasakentällisin... Jos samaa tahtia jatkaa niin kyllä ensi kauden jengistä alemmista ketjuista/rotaatiosta paikka löytyy.
- Moisio - Karvinen -ketju, jumalauta että laidat rytisevät ja suu soi kun nämä kaverit ovat kentällä. Karvisen jatkolappua odotellessa.
 

MAKE #89

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Tänään ei tosiaan ole pahaa sanottavaa joukkueen esityksestä, jos ei ainaista tehottomuutta lasketa mukaan. Yritystä on ja nuoret jätkät saavat paljon vastuuta. Synkkäähän tämä jatkuva häviäminen on ja mielellään soisi tuolle nuorelle joukkueelle sen helpottavan voiton.
 

Hantta#23

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Jollei kauden parasta niin ainakin lähellä sitä oli tämäniltainen Tepsin esitys Bluesia vastaan. Luistin kulki, oli taklauksia, loistava 5v3 av, ylivoima oli myös ihan erinäköistä kuin ennen. Oli hetkiä kun kun Blues ei päässyt useampaan minuuttiin Tepsin päähän.
Toki tämä on maalinteko peli ja maalit ratkaisee mutta nyt täytyy sanoa että Tepsi olisi ansainnut pisteet.
Vainiolan tasoa epäilin ennen ottelun alkua mutta kaverihan pelasi todella paljon paremmin kuin esim. Koskiranta. Rantanen-Vainiola-Pikkarainen ketju oli todella hyvällä pelipäällä ja heidän pelaamisensa näytti siltä kuin olisivat pelanneet kauemminkin yhdessä. Vainiola myös aivan eriluokkaa aloitusten suhteen kuin Koskiranta. Tepsin maalikin oli täysin Vainiolan käsialaa.
Koko joukkue pelasi siis todella hyvin ja pirteästi mutta täytyy noista junnuista nostaa esiin myös Karvonen joka pelasi sentterin tontilla todella ennakkoluulottomasti. Niinkuin Elomo lehdistötilaisuudessa sanoi taas niin Tepsin tulevaisuus on hyvällä mallilla jollei noita nuoria hukata sitten.
 

M.O.R.O

Jäsen
Suosikkijoukkue
Turun Palloseura
Tämän ketjun kamaa ehdottomasti, Gyspers ruåtsiin, tätä onkin odotettu hei hei..
 

eki likanen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Albijon Muzaci
Vitun hyvät otteet tänään. Uudet jätkät liekeissä, vaikka maalejakin olisivat voineet tehdä. VVV:llä oli 1+1 varsin lähellä. Loppukausi tällä ilmeellä, niin ei vituta katsella kautta loppuun.

Kysperssi olisi voinut mennä johonkin muualle kuin Tukholman ylpeyteen. Nyt sitä vitun flegua surffaamista tulee taas silloin tällöin katseltua.
 

Starbuck

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Kyllä mä voisin mennä nyt vaikka saattamaan Gysbersin HK-Areenan ovista ulos. Paras uutinen tänään, JES!!
 

iSing

Jäsen
Suosikkijoukkue
TuTo 1969–1975, Pre-pride TPS
Jatkoaika.com: Ässät jatkoi valmennusryhmänsä sopimuksia

Valmennustiimi on hitsautunut hyvin yhteen kauden aikana. Valmentajat ovat ensimmäistä kautta yhdessä ja projekti jatkuu, totesi urheilujohtaja Mika Toivola seuran kotisivuilla.

Jos sama txt lukisi Tepsin kotisivuilla… *pyyhkäse hikke*
 

eki likanen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Albijon Muzaci
Paskasti saa pelata jos Tepsille haluaa hävitä. Ei siinä mitään 2 pinnaa ja hyvää yötä.
 

juice_1

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Hyvin pelattu tältä porukalta ja onneksi se yksi dille amisviiksineen ei onnistunut vitosellaan pilaamaan tätä peliä.Hienoa,kun ei tarvi katsella loiseläjiä perseilemässä,vaan kaikki yritti parhaansa.Georgieviltä tietty kanssa mahtava peli.
 

Vanha Len

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Boners
Hyvin pelattu tältä porukalta ja onneksi se yksi dille amisviiksineen ei onnistunut vitosellaan pilaamaan tätä peliä.Hienoa,kun ei tarvi katsella loiseläjiä perseilemässä,vaan kaikki yritti parhaansa.Georgieviltä tietty kanssa mahtava peli.

Niin se yksi amisviiksi oli täysin turhaan vitosella. Potkua ei tapahtunut ja selvä tuomarivirhe mut hyvä ettei kotijengi antanut rangaistusta.
 

ElManazer

Jäsen
Suosikkijoukkue
HC TPS, Málaga Club de Fútbol, New York Islanders
Pikkutakit jäälle!
 

Mas@

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Lassi Etelätalo
Turun Poikaseura näyttää laittavan vastustajan toisensa perään hyvin tiukille. Mukavahan tuollaisia tuloksia on seurata... Ei ollut Lappeessakaan kovin pitkä matka pisteille. Josko Elomon valmennustyyli sopii paremmin nuorille/junnuille?
 

jtuominen

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS(+Länsirannikko)
Vastustajat ajattelevat kävelevänsä yli pelkästään saapumalla paikalle. Em. lisättynä siihen ettei ole mitään paineita enää -> ei voi oikein huonommin mennä eikä sarjasta voi pudotakaan(ei tehdä maaleja, hävitään kotona ja vieraissa ja valkku nöyryyttää itseään lehdistön edessä).
Eli turhat paineet ei junioreita rasita, kun mitään odotuksia ei ole.
 

jtuominen

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS(+Länsirannikko)
Pari viimeistä ottelua joukkue on ollut ihan purjeessa ensimmäisessä erässä, mutta maalivahti on pitänyt jengin hengissä.
 

Vanha Len

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Boners
tätä lisää,kiitos...

Kyllä kiitos. Ennakkoluulotonta koheltamista höystettynä parilla tekijällä. Mennään loppukausi näillä ja kiusataan kovia jengejä. Junnurunko saa nyt kokemusta ja näytön paikkoja. Mä puollan tämän ja toivottavasti tulevan kauden joukkuetta hyödynnetään näillä kovilla nuorilla pelaajilla.
 

Kettu Vitonen

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS vuodesta 1985
Veit jalat suustani, mulle on ihan sama voittaako vai häviääkö,kausi on persiillään jo. Nyt vaan nuorille paikkoja näyttää ensi kautta ajatellen ja sopimuksia jos näytöt riittää. Nuoret miehet tekee virheitä mutta jos ottavat opikseen niin hyvä. Ainakin ne suurimmat surffailijat on saatu pihalle ja nyt yritystä riittää. Hyvällä JOUKKUEHENGELLÄ ja yhdessä tekemisellä voi voittaa kenet tahansa ja epäilen että pari yllätystäkin tullaan Tepsin toimesta näkemään vielä loppukauden aikana.

Sen verran toimiston touhuista että ennestään korkealla oleva arvostus Niittymäkeä kohtaan on nousemassa. Selvästi rauhoittanut toimintaa ja antaa näyttöpaikkoja ja kaivattuja mahdollisuuksia pelaajille. Tästä on hyvä jatkaa.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös