Positiivisuusketju 2014–2015

  • 138 180
  • 482

Jay Low

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, SHL
Tässä on meillä uusi mentori, kun nykyinen eläköityy.

Ei, kyl mää oon ajatellut jatkaa ihan oikeissa töissä.

Aa, eiku sää tarkoititkin Petua. Juu, Jursi juniorin kanssa kenties? Muistuttelevat ensi vuosikymmenellä Tepsin pelureita siitä, miten suuri ja mahtava kiekkobyroo Tepsi oli vuosituhannen vaihteessa.
 

Uuhis #97

Jäsen
Suosikkijoukkue
Molomoton TPS, LA Kings, , Newcastle United
Ei, kyl mää oon ajatellut jatkaa ihan oikeissa töissä.
Aa, eiku sää tarkoititkin Petua. Juu, Jursi juniorin kanssa kenties? Muistuttelevat ensi vuosikymmenellä Tepsin pelureita siitä, miten suuri ja mahtava kiekkobyroo Tepsi oli vuosituhannen vaihteessa.

Puhumattakaan siitä kun hoki oli vielä hokia eikä mitään kiekonhallintapeliä.
 

kausi

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Westendin työväenpalloilijat
Aa, eiku sää tarkoititkin Petua. Juu, Jursi juniorin kanssa kenties? .

Joo, koko ylälaude mentoroimaan. Ja Kallun Grillin jonosta loput. Paimion Nesteen kohdalla lukkojarrutus, kusipäät asuvat sen ylä-, ala, ja itäpuolella. Takaisin Turkuun mistä kaivetaan vaikka haudasta joku entinen pelaaja, tuttu tai muu kiva kaveri, jonka kanssa palkataan joko samanlainen tai vielä typerämpi toimitusjohtajaksi.

Tällä tavalla pa. ulkopuolelta katsottuna huvittavinta on se, että kukaan ei taida netota euron euroa tästä pelleilystä. Statuspeliä Turussa. Kattokaa, toi se on. Voi saatana mitä touhua. Ja entisen Marinan alakerran porukka nauraa.
 

Fremont

Jäsen
Pidensin ikääni lueskelemalla KalPan osiosta luonnehdintaa VMV:stä varmana ja luotettavana peruspakkina jolta löytyy hieman käsiäkin, ja voi peluuttaakkin kenen vieressä vaan.
No, viimeisestä toki samaa mieltä, ei se siitä miksikään muutu.
Joka tapauksessa positiivisinta tepsiä pitkään aikaan tämän sankarin ulostus. Tietty sieltä lyödään parin vuoden lappu seuraaviksi kausiksi, edustaa nääs tepsiläisyyttä.
 

janitee

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Neljä tehtyä. Ei huono!
Muka Numpan highlight syöttö sokkona rystyllä seläntakaa Simekille takatolpalla.
Nyt voitto valui käsistä kun pelasin ipaa kolmen kertoimella, sorry : )
Kyllä tää laiva vielä kääntyy ja kevät on sitten yhtä juhlaa, uskokaa pois.
 

KLAGE

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Loistavaa TPS :) Vaikka oma suosikkijoukkueeni voittaa pelejä yhtenään, niin teidän touhut antaa huumoria minunkin elämään tämän kaiken paskan keskellä. Terveydellisiä ongelmia piisaa, mut nyt kun rupesin lukemaan näitä, niin pitkästä aikaa tuli hymy huulille. Kiitos siitä :)
 

sunnuntai

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Newcastle united
1 puolustava pelaaja kentällä, niin yllättävän hyvä tulos tuo 6 päästettyä...
 

Mänizeri

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, New York Rangers
Aion tänä iltana seurata erityisen tarkasti... Nuorten MM -kisoja ja sitä, miten Suomen lähes kaikki maalit tehnyt Mikko Rantanen on löytänyt itseluottamusta mentori Jortikan alaisuudessa. Ruotsi on todella kova vastus, jännä nähdä saako itsestään parhaan irti. Toivottavasti saa tästä virtaa loppukauteen ja antaa edes jonkinlaisen syyn tulla hallille jatkossa.
 

eki likanen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Albijon Muzaci
Kauden paskin voitto! Mut voitto silti.

Tuskin tämä nyt laivaa kääntää, mutta Tukosen ja Georgijevin otteet oli kyllä ihan vitun jepat.
 

Starbuck

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Tukonen ja Georgiev kuuluu tänne. Miksi meillä oli Järvinen alunperin maalissa kun tämän pelin perusteella Georgiev jopa Lassilan tasolla? Jos nyt vähän hupsutellaan.
 

Värilasiton

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Georgiev! Sieltä saattaa olla tulossa jotain hyvää pitkästä aikaa...
 

Mr.Fox

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS respektit: HIFK ja Ässät
Kuulunee tähän ketjuun? Katselin hieman TAP-TPS -matsin (02.12.2015) aloitustilastoja.

Rich (BB code):
Ilkka Pikkarainen   1/ 1  100,00%
Tero Koskiranta    11/17   64,71%
Niclas Lucenius    13/22   59,10%
Alexander Ruuttu    6/12   50,00%
Lauri Tukonen       5/10   50,00%
Rasmus Kulmala      0/ 3    0,00%
Matias Sointu       0/ 1    0,00%
Marko Virtala       0/ 1    0,00%
Näemmä "umpilaituri" Tukonen osaa myös raapia aloituksia itselleen ihan mukavalla prosentilla. Myös Ruutun hyvä panos loistaa silmään, kärkisentterit Koskiranta&Lucenius ovat kaivaneet aloituksia kuten kärkisentterien kuuluukin. Eihän tuosta puutu enää muuta kuin nelosesta se koodinimi mikkorautee tai samivenäläinen, jotka kauhovat kiekkoja tärkeissä puolustuspään aloituksissa tai ottelun loppuhetkillä joukkueelleen. Tosin Arsen kokoamista joukkueista tällainen nelosen koodinimi taitaa olla puuttunut sitten Joni Töykkälän aikojen - ellei ykkössentteriksi hankittua Tomas Plihalia halua laskea tähän kastiin vuosina 2009-11.
 

eki likanen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Albijon Muzaci

janitee

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Tänään The Rantasen maaginen Jetlag show. Varma Georgiev ja muutenkin hyvää pelaamista koko porukalta läpi pelin.
Kun ollaan positiivisuusketjussa niin enempää en sitten sanokkaan.
 

Boulerice

Jäsen
Suosikkijoukkue
Boogaard(R.I.P) ja Twist
Hah, antaa kyllä sellaiset naurut tämä meidän oma koomikkomme! Melomo myy areenan tunnissa kun jatkaa samaan malliin! Alkaa olemaan jo materiaalia enemmän kuin Hedbergillä ja kumppaneilla......
 

Turnipsi

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Alkaa avautumaan tuo Elomon palkkaaminen päävalmentajaksi. TPS kun julkaisee tämän jääkiekkoaiheisen huumoriteatterin Muumimaailman kanssa, tarvitaan sinne pääosiin ainakin yksi hönö hahmo joka saa ihmiset nauramaan. Tämä on vain alkulämmittelyä kesälle, sillloin pamahtaa. Siihen myös Elomon pitkään kevääseen viittaavat lauseet liittyvät. Joukkue kokonaisuudessaan on valmis hassuttelemaan koko kesän Naantalissa.

Helppohan tuota on markkinoida. Mainokset eivät tarvitse kuin kolme sanaa. Ft. Miika Elomo. Kaikki tajuavat että kyseessä on pakko olla komedia. Tarvittaessa jos Elomo sairastuu, Ameriikasta saadaan paikalle stunttikin.
 

Sakoi

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
En tiedä eikö muut nähnyt samaa, mutta omaan silmään oli pitkästä aikaa esitys millä olis voinut edes haaveilla voittavansa. Bluesin maalivahdilla torjuntoja tuplat mitä Georgievillä, ne laukaukset olis vaan pitänyt saada sisään kun nyt suurin osa tuli suoraan päin.

Sanokaa mitä sanotte, mutta Blues on viime aikoina ollut kotona kiven kova ja ei me housut kintuissa kaaduttu tänään.
 

Wingman

Jäsen
Suosikkijoukkue
Valmentajien hautuumaa
No ei oltu jaloissa, mutta ei se peli silti hyvää ollut. Hyökkäämisessä ei ole mitään järkeä. Täysin yksilösuoritusten varassa ollaan. Voihan noilla laukaisumäärillä joskus upota useampikin, mutta ei siellä sen kummemmin hyville paikoille päästy. Yv:n heikkous tuohon vielä päälle.
 

jake64

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS ja ROKI
Ehkäpä tässä nykytilanteessa voi olla hyvääkin. Vedetään oikein kunnolla päin vittua, ni joku voi jopa organisaatiossa ruveta ajatteleen, että tehkäänkö me jotain väärin. Tän jälkeen vois sitten alkaa miettiin niitä korjausliikkeitä.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös