Positiivisuusketju 2014–2015

  • 138 302
  • 482

Sphinx

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Tepsillä on yhtä paljon kolmen pisteen voittoja kasassa kuin koko viime kaudella yhteensä! Ja myös yhtä monta kuin koko edelliskaudella! Myös kolmen pisteen vierasvoittoja on tältä kaudelta jo yhtä monta kuin kahdella edellisellä kaudella keskimäärin koko kautena! Siis viime kaudella tuli yksi ja edelliskaudella kolme oikeaa vierasvoittoa ja nyt niitä on jo kaksi!
 

ElManazer

Jäsen
Suosikkijoukkue
HC TPS, Málaga Club de Fútbol, New York Islanders
Ensi kautta koskevaa kausiketjua ei ole vielä avattu vaikka eletään jo melkein joulukuuta.
Jotain on siis tehty oikeinkin.

Samaa olen ihmetellyt. Positiivistä on myös se, että TPS on sijalla 8. Se on mukavaa vaihtelua viime vuosien 13. sijoihin, missä ollaan tähän aikoihin majailtu.
 

Kaukalonreuna

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Kyllä tässä heti ihan eri fiiliksellä odottelee huomista kotipeliä paikan päällä kun on pari vierasvoittoa tullut plakkariin.

E: Kautta pelattu 26 ottelua ja ollaan otettu saman verran 3p voittoja kuin koko viime kaudella.
 
Viimeksi muokattu:

Pavlikovsky

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Calgary Flames sekä Manchester United.
Laitetaan vaikka tähän ketjuun se, että Matias Sointu on tehnyt "jo" tässä vaiheessa kautta yhtä paljon häkkejä kuin viime kaudella yhteensä eli kahdeksan ja lisää olisi toivottavasti tulossa vaikkapa tänään vanhaa kotiseuraansa vastaan. Henk. koht maaliennätykseen eli 14 maaliin on tällä kaudella kaikki saumat. Paremmin Sointu on tänä kautena pelannut kuin viime kaudella, mutta tuskin hätyyttelee tuota 32 pisteen rajaa, jonka takoi viimeisellä kaudellaan Ipassa ennen kuin Tepsiin saapui.
 

Juippi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Turun Palloseura
Positiivista, että TPS:n kotisvut ilmoittaa jonkinlaiset syyt poissaolijoilla kokoonpanojen julkistamisen yhteydessä. Eihän se niin vaikeaa ollutkaan?
 

Jalasvaara

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS ja WSH Capitals
Elias Karvosen nimen voinee mainita täällä myös ottelun jälkeen. Hyvää pelaamista debyytissä ja kauhoi aloituksiakin ihan hyvin. Melkeinpä voisi sanoa, että Tepsin paras sentteri. Toki siitä palkinnoksi komennus penkin päähän kolmannen erän loppupuolelle.
 

Steamy Ray

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Vähänpä on tälle palstalle tullut kirjoitettua ja tänne Tepsin puolelle ei vielä ollenkaan, vaikka ahkerasti seuraankin keskustelua. Mutta nyt tässä aivan järisyttävässä vitutuksen tunteessa on pakko kirjoittaa jotain, ja mikäpä olisikaan parempi paikka kuin Positiivisuusketju.

Nimittäin tällä hetkellä ainoa positiivinen asia mielessä on se, että enää kaksi peliä joulutaukoon. Sitten saa rauhassa olla kaksi viikkoa mietittämättä koko paskaa, ja jospa rakas palloseurammekin saisi tällä levähdystauolla peliään uomiinsa. Myös ylikuormitetut kärkiäijät saavat hiukan lepoa, ja muutama mies pitäisi saada takaisin lasaretistakin. Heti tuli paljon parempi mieli!

Kiitos ja anteeksi.
 
Suosikkijoukkue
TPS, Vallin-Kivi
Vaikka tuli paikan päällä käytyä katsomassa Sport matsi ja päällimmäinen fiilis pelistä on jäätävä vitutus, on siellä ketjussa jo tuotu kaikki omatkin päällimmäiset ajatukset, joten jotain positiivisia ajatuksia pelistä tänne.


-Rantasen Mikko, hyvä peli taas Rantaselta, maalin kun saisi vielä tehtyä
- Lassila, antoi taas kerran mahdollisuuden voittaa, ja oli erittäin varma ja rauhallinen maalissa. Vielä kun joku tekisi maaleja, niin voitaisiin joskus voittaakin.
-Yleisöä tänään 6674, harmi vaan että esitys oli munaton kun kerrankin oli hyvin porukka löytänyt hallille.
 

eki likanen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Albijon Muzaci
Helvetin hyvä homma!

Voin tosin kuvitella että tällä foorumilla seikkailee jengiä, jotka eivät pidä Koskirantaa minään lätkämessiaana, mut näillä korteilla mennään tällä kaudella.
 

FutureHockey

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS - Connorit Bedard & McDavid
Mut hei ainakin peli meni taas varmaan eteenpäin...?

e. Rantaselle maali, kai tää nyt on edes jotain...
 

timpo09

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Positiivista on että Rantanen ainakin yrittää pelata
 

Black Star

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Joo kotonakin pelataan tiukkoja trillereitä, joissa yleisö saa loppuhetkille asti jännittää... tekeekö Tepsin maalin vai ei.

Mut onneksi päästiin Suikkasesta, koska se homma oli jo niin nähty. Ja hei, pian meillä voi olla taas uusi valmentaja. Koitettaisko vaikka Kostajaa ykkösenä? Kliffaa hei.

Kyllä tää on jo pitkän aikaa ollut pelkkää komediaa. Mä jo luulin kauden alla, että nyt on farssit nähty, mutta ah, kuinka väärässä sitä voi olla.

Sen verran absurdia on touhu, että enää ei yllätä mikään. Tästä voidaan vielä nousta vaikka maljan nostoon.
 

Värilasiton

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
No sen verran positiivista, että Sport-matsin ratkaisulle tuli jo naurettua, kun kaveri heitti siinä vieressä, että nyt tosta Smolen jäähystä tulee vittu varmasti ratkaisu voi saatana. Ja noh... niin. Sitten eilen alkuun näytti hetken siltä, että on palattu siihen kunnon karvaamiseeen ja oikeesti vauhdikkaaseen peliin niin se harhakuva hävis aika nopeasti ja oli vaan ajan kysymys, koska tää kääntyy kokonaan vastustajalle. Lassilan toisen väkivaltaisuusjäähynmyötä tuli katsottua loppumatsi pelkästään naureskellen hieman jopa epäuskoisena. Vitutuksesta pääsi yllättävän nopeasti huumorin puolelle.

Rantanen sai vihdoin maalin, mutta eipä juuri turhempaan paikkaan sitä olisi voinut tehdä, mikäli nyt mitään ei organisaatiossa tapahdu, voisi tuosta hieman oppia ottaa ja muuttaa sitä peluutusta. Rantasen uran kannalta olis tärkeä saada yv-aikaa vaikka junnukavereiden kanssa, jos se toimii nyt vihdoin kun voi todeta, että kyllä se sen maalinkin saa tehtyä, maalit taas parantelis asetelmia kesän draftia varten.

Mutta joo posia omalta kannaltani Rantasen maali ja se, että vitutuksesta pääsin jo yli ja tuo touhu on enää naurettavaa. Miteköhä ex-pelicansit vetää huomenna Lahes...
 
Suosikkijoukkue
HC TPS, Lauri Tukonen
-Rantasen häkki ja taistelu.

-Käy lauantaina mitä tahansa, tauko tulee hyvään saumaan; voitto -> lähes voittoputkessa tauolle ja hyvällä mielellä latautumaan jipii, tappio -> helvetin hyvä että tulee tauko, jos hiukan pääkoppaa/peliä saisi selkiytettyä. Joka tapauksessa ollaan siis voittajia lauantai-illan huumassa -> yhdet sille.
 

sunnuntai

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Newcastle united
Kyllä minä junnujen ohella antaisin myös vähän posia Koskirannalle, yritti minusta edes vähän kahteen erään jalalla ja olemus oli pirteähkö.

Karvinen ei myöskään valkaa pelejä kiinostuksen suhteen. Ottaa tyhmiä jäähyjä joo, on huonoja joitakin ominaisuuksia muitakin, mutta yrittää ja on iholla. Pelaa sen annetut 4minuuttia roolin mukaista peliä. Monesta ei voi samaa sanoa.
 

eki likanen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Albijon Muzaci
Helvetin hyvä ja positiiviset fiilarit, että joulutauko alkaa huomenna, ettei tarvitse vähään aikaan katsoa kun Molomo & the gang likaavat rakastamani värit ja häpäisevät Tepsin logon.
 

M.O.R.O

Jäsen
Suosikkijoukkue
Turun Palloseura
Nummelin saanut luvan alkaa harjoitella, hieno homma.
 

Jay Low

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, SHL
Nummelin saanut luvan alkaa harjoitella, hieno homma.

Juu, positiivisinta lienee kuitenkin se, että saadaan se pois valmentamasta. Ei tää oo kato mikkä Lukano hei, tää on Euroopan taktisin kiakkosarja.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös