Ilmoitukset

Nimimerkki TosiFani on seuraavat kaksi viikkoa pelikiellossa sääntöjen 4§:n perusteella. Tässä tapauksessa aiempi rikehistoria vaikutti pelikiellon pituuteen.

Posilaari

Viestiketju osiossa 'KalPa' , aloittajana Uramawa, 27.09.2012 klo 22.23.

 1. Zorba Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa
  Ei kakkua Mutaselle, ei mikkihiiren jyräämisestä eikä mikkihiirittelystä.
   
 2. El Lude Jäsen

  Lainaus:
  Jee. Nyt meni oikein. Eivät edes Tappara-leirin kitinät auttaneet. Toki saattahan se tuomareiden kosto KalPalle tulla huomisessa pelissä.
   
 3. Spuddie Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa, littipeukku IPK:lle
  Näki selvästi, että joka jätkällä huutaa kroppa jo hoosiannaa, mutta sisukkaasti painettiin "lähes" viimeiseen pillin vihellykseen saakka. Ehdottomasti kova suoritus pelata finaaleissa tuolla joukkueella ja ilman muuta posilaariin kausi 2016-2017! Elämä jatkuu.
   
 4. Korkin Torpedo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa
  Eihän tässä voi kun posilaariin tämä homma lopettaa vaikka vähän tottakai sylettää.

  Huikeita hetkiä tarjosi joukkue tänä talvena ainakin tälle vanhalle äijälle. Kiitos.
   
 5. Haalariosasto Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa
  Kaikkiaan aivan helwetin hieno kausi ja huikea kevät tuolta joukkueelta. Vaikka tällä hetkellä ei siltä tunnu, kyllä tämä ajan ja nollauksen jälkeen takuulla posilta vielä tuntuu.
   
 6. Leppis Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa
  Hopeaa tuli ja tilit plussalle!
   
 7. Uramawa Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Chian pensselit, Paten haiven ja Sashan GF
  Hieno kausi. Suunta on oikea. Nopeaa peliä, jolla mestaruuksista pelataan jatkossakin. Uusia omia junnuja, Luostarinen esillä tänään. Varoja laadukkaaseen juniorivalmennukseen, sieltä pohjaa tulevaan. Lisätehoa ja uudistusta markkinointiin. KalPa kaudelle 2017-18 kovempi kuin koskaan.
   
 8. Zorba Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa
  Olipa hieno kausi koko seuralta, hyvin lähellä oli Aaro Kivilinna-palkinto. Palkinto siis myönnetään seuralle, joka menestyy kaikki ikäluokat huomioon ottaen parhaiten (C-junnuista ylöspäin)

  Lainaus:
   
 9. eakin Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa
  Pitkästä aikaa on huhuissa nimiä jotka ovat myös omasta mielestä kiinnostavia. Esim. Lavoie on hieno haku, voi olla floppi mutta voi myös olla todellinen helmi. Myös muut nimet Kantola, Puustinen, Tuppurainen kaikki on jollain tapaa hankintoina sen verran mielenkiintoisia, että odottaa jo kauden alkua ja pelien näkemistä. Kaikissa on potentiaalia molempiin suuntiin. Tämä kausi meni lopulta loistavasti, mutta niminä ja persoonina joukkue oli aika HMV ainakin ennen kautta.
   
 10. Ylänahka Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa, Chicago Blackhawks
  Ehdottomasti tämän ketjun kamaa. Pekka Virta palkittu tänään parhaana valmentajana ja Eero Kilpeläinen parhaana maalivahtina.
   
 11. Noutolokku Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa, Kanen Pate ja Dominaattori
  Lainaus:
  Rissanen all star sentteri. Jos Riikola olisi nimekkäämpi niin varmasti olisi myös ylempänä hierarkiassa. Yksi liigan parhaita pakkeja kokonaisvaltaisesti
   
 12. Zorba Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa
  Virran ja Kilpeläisen valinnat olivat todella selvät. Äänestulokset ja muut palkinnot löytyvät täältä: Kauden 2016–17 parhaat Liigassa palkittu | Uutiset | Liiga

  Kilpeläinen valittiin myös tähdistökentäliseen, kuten myös Jaakko Rissanen.

  Puolustajille ei palkintoja tullut, mutta ehdottomasti huomionarvoista on että parhaan puolustajan äänestyksessä ääniä sai yhteensä 25 eri pelaajaa ja KalPan pakit olivat hyvin edustettuina:
  5. Mikkola
  7. Riikola
  11. Lukka
  12. Lyytinen
  19. Timonen

  Maininan arvoista on myös se, että parhaan valmentajan äänestyksessä joku oli laittanut Sami Kapasen ykkössijalle ja kaksi muutakin oli Kapasta äänestänyt.

  Tulokasäänestyksessä Luostarinen ja Godla saivat pari hajaääntä, samoin kuin Myttynen ja Keränen tähtikentällisen äänestyksessä.

  Vuoden jääkiekkotoimittaja ei ollut Juntunen vaan Wesa Koistinen.
   
 13. Hollanti Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa
  Valmentajan ja molarin palkinnot meni kyllä niin oikeeseen osotteeseen. Hankala nähdä, missä KalPa olisi ilman Virran pitkäjänteistä työtä ja ilman Kilpeläisen maagisia otteita.
   
 14. nahkis Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappelemalla pelinsä pilaava KalPa
  No niin, nyt niistä pelaajista sitten VAPAUTUU RAHAA, jota muutama palsta-Pate täällä aina hehkuttaa! Veri Posy.
   
 15. Noutolokku Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa, Kanen Pate ja Dominaattori
  Lainaus:
  Lue tuo KalPan viimeisin julkistus. Siellä todetaan sama homma