Pohjoismaiset hiihtolajit – liveseuranta

  • 186 528
  • 5 117

Pekkis

Jäsen
Katsoin Hirvosen ja Herolan sileän kisastartit viimeiseltä viideltä vuodelta. Herolalla kolme ja Hirvosella yksi. Ampumahiihtäjillä taitaa aika harvassa kans olla.
Sileän kisoissa joudut ihan eri lailla ahtaalle, ku yksin muka kisavauhtia vääntäen. Herola veti kyllä Rovaniemen viestissä kovan ankkuriosuuden, mutta saattoi Puijon suksipussista löytyä ihan kelpo kapulakin alle.
 
(1)
  • Tykkää
Reactions: Risa

Risa

Jäsen
Suosikkijoukkue
SoJy vuodesta-61, Jokerit 1972-2013; 2022, Україна
No niin Vuorela.. Just olin tulossa kirjottamaan, että 2 x USA ja Ruotsi edellä. Näin pitää hiihtää ennakkoluulottomasti! Sippaa sitten jos sippaa, mutta yritystä pitää olla!
 

Barney

Jäsen
Remillä sellainen tuuletusaukko hiihtopuvussa, että on kulli taas jäässä kisan jälkeen.
 
Suosikkijoukkue
NHL, Liiga, Leijonat, U20,
Norjalla jotain häikkää kyllä, ankkuria lukuunottamatta parhaat kuitenkin mukana. Kolmeen osuuteen 7,5 sekkaa Suomen kakkosketjujoukkueeseen eroa
 

Pekkis

Jäsen
Karppanen ei ole vielä valmis, mutta ehkä tulevaisuudessa voisi olla meidän ankkurimme. Ruuskanen ja Remi hyviä kolmannen osuuden menijoitä. Mäkeen en jaksa enää ankkurina luottaa, sprinteissä toki.. Jaa, onhan meillä se Anttola. Huhuu, missä äijä luuraa?
 
(1)
  • Tykkää
Reactions: Risa

lasaleiko

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна
2. ja 3. osuuden loput Suomi oli unessa, tai ei vain pystynyt reagoimaan kun muut tekivät ratkaisuja. Esim. Saksalle podium paikan toi Mochin isku osuuden lopussa.
Vuorela sanoi haastattelussa, ettei vaan osuuden lopussa kestänyt happoa, vaikkei sinällään pahalta tuntunutkaan. Mulle on jäänyt käsitys, että Make on kova harjoittelemaan. Mitä siellä sitten harjoitellaan? Suuria tuntimääriä suurien tuntimäärien ilosta?
 

Pekkis

Jäsen
Vuorelalta mielestäni typerä hiihto. Piti käydä oikein keulilla ryntäilemässä, ja kilometri ennen vaihtoa jätti pitkään laskuun lähdettäessä työntämättä, vaikka edellä hiihtänyt työnsi vielä kahdesti. Jäi ratkaisevasti ihan viimeisillä sadoilla metreillä, ja se on aina seuraavan hiihtäjän kurottava kiinni. Viekö se sitten turhaan voimia, voisi kuvitella.
 

aceman81

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät. Pesäkarhut.
En tiedä kumpi on surullisempaa, suomalaisten surkea vire vai koko viestikilpailun viihdearvo, joka lähenteli nollaa. Ei tällaisia kilpailuja ole mitään järkeä käydä kun viivalle saadaan kuusi aitoa jengiä ja niidenkin kesken tasoerot mitataan minuuteissa.

Ihan hyvä kommentti Nousiaiselta, tällaisenaan ja tällasella kiinnostusarvolla urheilijoiden puolesta MC-viestit ei oo kummosenkaan arvosia. Sekaviestit mainittu, toishan se jotain kenties uutta mielenkiintoa.

Suomalaiset ei tätä viikonloppua joukkueena kovinkaan vakavasti ottaneet. Miehet ei saapunut edes paikalle ja naiset skippaili viestiä. Eipä siinä, mennään eteenpäin.

Pitäisikö sitä olla jotain merkityksellisyyttä urheilijoiden kisata ja osallistua, on sitten toinen keskustelunsa. Yksilöinähän tuolla uraa luodaan ja ehkä meillä on vain kapeilla harteilla kaikki. Sitten kun ne muutamat jää pois, kaikki latistuu.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös