Pohjoinen Lippulaiva vm. 2008-2009

  • 400 451
  • 909
Tila
Viestiketju on suljettu.

scholl

Jäsen
HIFK

- Libor Ustrnul
+ Markus Kankaanperä

Ustrnul ei kylläkään juurikaan viime kaudella kaukalon puolella näkynyt. Hänhän oli Penan viimeinen yritys heikentää joukkuetta kun korvasi loppuvaiheessa ihan hyvin pelanneen Charlie Cookin. Koko kauden pelanneesta kokoonpanosta muualle siirtyivät: Teemu Laakso (P-Amerikka), Tommi Kovanen (Lukko), Lasse Korhonen (Tappara).
 

-Mazzi-

Jäsen
Ja entä jos Tarkki lähtee, mistä stuntti? Ulkkaripaikkoja on vain kolme käytössä.

Hurmeen Jani on tietääkseni vapailla markkinoilla, oli ainakin Ilvekselle tarjottu. Luulenpa, että Junnolla on jo esisopimus Hurmeen kanssa tehtynä kun Tarkki todennäköisesti lähtee änäriin.

Onhan tuolla vielä kotimaisia laatupakkeja vapaana. Niinimaa, Vallin ja Järventie.. Eikös Niinimaa sanonut jossain, että Kärpät on ykkösvaihtoehto jos ei saa NHL-sopimusta?

Niinimaa - Mikkola
Vallin - Korpikari
Grönholm - Jokinen

Kyllä tuolla pakistolla tässä liigassa pärjäisi.
 
Niinimaa - Mikkola
Vallin - Korpikari
Grönholm - Jokinen

Kyllä tuolla pakistolla tässä liigassa pärjäisi.

Vielä parempi olisi Niinimaa-Vallin ykköspariin. Janne hasardoi viivalla ja Vallin polkee kiinni :)

Olisihan tuo aivan riittävän hyvä pakisto, mutta vaatisi melkoisia lottovoittoja peräjälkeen.
 

zztop

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Muistoja

Kirjoitan uusiksi viestin, jossa oli kirjoitusvirheitä enemmän kuin laki sallii.

Minulla ei ole sisäpiiritietoa mm.sekavasta tilanteesta tai tulijoista/lähtijöistä.

Esim. vahvistusten ilmoittamisen viivästymiselle kaukaa katsellen löytyy loogisia syitä. Kun on auki ketkä loppujen lopuksi lähtee ja jää, on katsottava mitä paikkoja ensisijaisesti täytyy tilkitä. Maalivahtikysymys on iso asia eli jos Tarkki lähtee, tulee hänen paikalleen löytyä kova mies ja helposti kyseeseen voi tulla vieraan passin mies.

Pakki- ja hyökkäyspuolella lähtijät ovat odotuttaneet eli nyt kun Lehtonen on pois joukkueesta, tilanne selkeytyy.

Se mitä joku katsoo sekoiluna, itse katselen malttina.

Sitten uutta tekstiä eli heti tuli hyviä nimiä. Eri asia on, kuinka realistisesta listasta on kyse. Järventiestä minulla on pääasiassa mukavia muistoja. Muutama vuosi sitten Tenki ryösti pleijareissa alimpana miehenä olleelta Järventieltä kiekon pois ja vei Kärppiä kohti voittoa. Taisivat Jokerien kannattajat olla sitä mieltä, että ryöstö oli kovin ottein tehty ryöstö.

Pari vuotta sitten minulla oli hyvä tasuripitkäveto kiinni muuten, paitsi Jokerit olivat maalin tappiolla. Martti teki parin viimeiseen minuutin aikana maalin ja eurot kolisivat tilille. Ei olisi siis paha mies.
 

Lare

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät
Luulenpa, että Junnolla on jo esisopimus Hurmeen kanssa tehtynä kun Tarkki todennäköisesti lähtee änäriin.

Tarkki änäriin? Missä tämän suuntaista juttua on ollut? Kyllä Kärpät on saanut siirtomarkkinoilla jo niin pahasti turpiin, että tällaista yllätystä ei enää kaipaisi.
 
Vaikka en jaksa itselleni paniikkia luoda niin kyllähän rosteri heikentyy merkittävästi eikä sitä pysty paikkaamaan edes onnistuneilla hankinnoilla. Nyt on joukkueesta lähtenyt 9 pelimiestä, joista 7 on ollut melkoisen hyviä pelimiehiä, muutama jopa vallan loistava. Tilalle on tullut 2 täytemiestä ja yksi pelimies. Täytemiehet toki vastaavat osin lähtijöistäkin, vaikkei aivan suoraan viitsi keneenkään vertailemaan.

Miinukselle siis jäädään, vaikka 3 tulijaa olisikin joista 3 olisi loistavia. Mielenkiinnolla kuitenkin odotan muutamaa asiaa. Viuhkola lienee huomattavasti paremmassa kunnossa kuin viime playoffien aikaan. Hän parantaa siis aivan takuu varmasti. Paakkolanvaara-Aaltonen kaksikko on parantanut vuosi vuodelta, ja nyt onkin todella isoja saappaita täytettävänä. Tasoa ei tavitse heidän hirveästi nostaa, mutta tason on realisoiduttava heidän kohdalla pisteiksi. Mikäli näin käy niin oikein hyvä.

Tulevalla kaudella tuskin päästään maistamaan voiton maljaa kauden lopuksi, eikä ruusuista ole tulossa mestarien liigastakaan. Kuitenkin saadaan luultavasti nähdä paljon tiukkoja kamppailuja ja voitot maistunevat paremmilta kuin vuosiin. Näillä näkymin ennustan runkosarjan sijoitusta 6-9, mutta se ehtii vielä muuttua moneen kertaan. Riippuu ihan siitä millaisia pelimanneja tänne rantautuu.

Niillä mennään ketä on, ja vaihtelu virkistää.. ainakin minua.
 
Viimeksi muokattu:

Lare

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät
Mutta turpiin tulosta en nyt puhuisi vielä sen laajemmin. Jääkiekkopelissäkin on kolme erää ja 60 minuuttia eli katsotaan loppunäytöksetkin.

Nyt kuitenkin on jo toinenkin erä about puolivälissä ja ollaan 9-3 tappioasemassa, vastustajan seuraavan maalin "roikkuessa jo ilmassa". Loppukiri on Kärpillä usein hyvä, mutta kusiraja hipoo jo leukaa, joten kyllä Junnon siniviivaruoskan pitäisi löytää pian se yläpesä ja Arposen kynäillä vastustajat kahville useampaan otteeseen, jotta tästä vielä noustaan. Tässä on alkuperäisen suunnitelman lisäksi tainnut kaatua jo pari varasuunnitelmaakin, kun mitään ei ole kuulunut. Kyllä Kärppiä viedään nyt kuin Kärppiä Mestarien liigassa.

Karalahti olisi oikeasti hyvä hankinta tähän väliin.
 
Viimeksi muokattu:

Masculine

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Nyt alkaa kyllä näyttämään t.o.d.e.l.l.a. huolestuttavalta.

Kärpät ja Jokerit ovat hyvin samankaltaisia lähihistorialtaan.
Molemmat nousivat yhden aivan mielettömän ikäryhmän ansiosta divarista liigaan ja moniin mestaruuksiin , mutta koska Suomessa on mahdotonta pitää erittäin lahjakkaita pelimiehiä kauaa niin nämä joukkueet hajoavat ja pitää etsiä pelaajia muualta.

Jokerit teki sen valinnan että osti valmiita pelaajia kaikkialta hirveät kasat ja jätti omat junnut täysin käyttämättä , tätä Kärppien ei kannata tehdä vaan jos menestystä tahdotaan samassa mittakaavassa myös tulevaisuudessa on otettava välillä vähän turpaan ja annettava junioreille aikaa kehittyä.
Ja näin ilmeisesti ollaan nyt tekemässäkin ainakin jossain määrin , myös valmentaja valinta viittaisi tähän suuntaan.
 

JPL

Jäsen
Kärpät ja Jokerit ovat hyvin samankaltaisia lähihistorialtaan.
Molemmat nousivat yhden aivan mielettömän ikäryhmän ansiosta divarista liigaan ja moniin mestaruuksiin , mutta koska Suomessa on mahdotonta pitää erittäin lahjakkaita pelimiehiä kauaa niin nämä joukkueet hajoavat ja pitää etsiä pelaajia muualta.

Jokerit teki sen valinnan että osti valmiita pelaajia kaikkialta hirveät kasat ja jätti omat junnut täysin käyttämättä , tätä Kärppien ei kannata tehdä vaan jos menestystä tahdotaan samassa mittakaavassa myös tulevaisuudessa on otettava välillä vähän turpaan ja annettava junioreille aikaa kehittyä.
Ja näin ilmeisesti ollaan nyt tekemässäkin ainakin jossain määrin , myös valmentaja valinta viittaisi tähän suuntaan.

Totta tämäkin ja heidän tekemiä virheitä kannattaakin välttää. Joukkueen pitäisi rakentua (jokaiselta osa-alueelta) siten, että kokeneiden tähtipelaajien suojassa pystyy nuoremmat kasvamaan. Näin on ollutkin jo pitkään ja se on toiminut erinomaisesti. Tämä Kärppien tähti-ikäluokka (-83) on ollut jo pitkään maailmalla (poikkeus vahvistaa säännön) ja silti homma on toiminut hyvin.

Tällä hetkellä puolustuksessa ei kuitenkaan ole yhtään pelaajaa, jonka "siipien alla" kukaan kasvaa yhtään mihinkään. Ehkä Ilun voi laskea mentaalipuolella tällaiseksi, mutta pelillisesti siellä ei ole ketään kenestä ottaa oppia ja esimerkkiä. Tämä on se "kritisoinnin kohde". Mutta edelleen... kyllä sinne hankintoja tehdään ja toivottavasti oikeat miehet sinne löytyykin. Vallin, Niinimaa ja Karalahti nyt niinkuin esimerkkeinä.

Kuten nytkin on huomattu, Kärpät ei lähde järjettömiin tarjouskilpailuihin mukaan, vaikka tilanne näyttäisi kuinka huonolta. Tämä on silti oikea linja, vaikka se sydämentykytyksiä aiheuttaakin faneissa tällä hetkellä. En minäkään kaipaa enkä vaadi sitä, että joka vuosi pitää mestaruus saada hinnalla millä tahansa. Mutta jos jo ennakkoon näkee, että joukkueella ei ole mahdollisuuksia edes taistella kotiedusta SM-Liigassa, on aika vaikeaa lähteä Eurooppaa valloittamaan.

Kattellaan... kritisoidahan saa ja kun tarpeeksi kritisoi, saattaa se antaa hieman painetta lekatiellekkin tiedottaa jotain positiivista. ;)

Toivottavasti jo loppuviikosta kuulemme jotain. . .
 
Suosikkijoukkue
Kärpät
Eniten tässä ihmetyttää se, että miksi välikauden piti tulla juuri nyt? Olisi kait sitä voinut vaikka rahan voimalla venyttää vielä kauden parin verran? Kärppien pitkän linjan strategiana on ollut menestys Euroopassa ja nyt kun ensimmäinen CHL-kausi on alkamassa, Junno&Arponen päättivätkin vetää välikauden? Tokihan Kärpät on jo kolme kertaa käynyt Pietarissa yrittämässä menestystä ja kohtuudella sitä on tullutkin, joten siinä mielessä Euroopan kentillä Kärpät kyllä tunnetaankin jo, mutta katson kuitenkin CHL:n olevan vielä askeleen enemmän kuin Super Six ja todellisen Euroopan valloituksen tulevan nimenomaan CHL:n kautta jos se on tullakseen.
 

Syötä!

Jäsen
Suosikkijoukkue
Liverpool ja England
Myös minun mielestä tilanne Mikko Lehtosen jälkeen näyttää luvalla sanoen huolestuttavalta. Kärppien rakennusprojekti on myöhässä ja alkutekijöissä siitä mitä itse suunnittelin keväällä Kärppien olevan tässä vaiheessa kesää. Kärppien rakennusprojekti on myöhässä ja alkutekijöissä.

Kesäkuu, heinäkuun puoliväliin (?) saakka NHL-peikko elää jokaisen SM-liigaseuran rosterissa. Heinäkuun puoliväliin saakka (?) NHL saattaa vielä kupata jokaista SM-liigaseuraa. Kärppiä on jo kupattu, NHL voi vielä vähän kupata, mutta enemmän se tulee mahdollisesti (?) kuppaamaan kilpakumppaneita. Toivottavasti sitä kautta Kärpät saa tasoitusta - toivon näin Kärppä-lasien takaa katsottuna.

Kuulun siihen (Kärpissäkin olevaan) oppositioon, joka pitää Kärppien Euroopan valloitussuunnitelmia haihatteluna. Siihen tämä Kärppien kuppaus sopii mainiosti. Mitä vähemmän Kärpillä Euroopassa pelejä, sen parempi (toki minullekin maistuisi menestys Euroopassa). Laajemmassa mittakaavassa Eurooppa kuluttaa Kärppiä kohtuuttomasti ja mitään Kärpät ei tule Euroopasta saamaan (muuta kuin kuluja) ja voimavaroja viedään.

Playoffs-Kärppiä rakennettaessa Kärpät ei ole pahasti myöhässä eikä pahasti alkutekijöissä. Tuohon nykyiseen rosteriin (jossain spekuloidut) Vallin ja Niinimaa sopisi mainiosti, niillä vahvistuksilla Kärpät olisi valmis aloittamaan SM-liigan. Playoffseja varten Kärpät tarvitsi vielä Niinimaan ja Vallinin lisäksi myös pari muuta vahvistusta, joista toinen pitäisi olla hyvä pakki ja toinen hyvä hyökkääjä. Tuohon nyky-rosteriin liitettynä uskon että tuo riittäisi: Kärpät taistelisi mitalisijoista ja se riittäisi minulle.
 

Blackbird

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Lelu lähtee. Ja sanotaan mitä sanotaan ja Kalevaan voi painaa mitä vaan-niin money talks ja bullshit walks!! Tässäkin tapauksessa!
 

scud9

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät, AFC Wimbledon
Johtuisko hiljaisuus nimenomaan juuri Tarkin tilanteesta? Pakko jäädyttää hankinnat ulkomailta, jos Tarkki lähteekin änäriin...

Näistä puhutuista kotimaisista huippuvahvistuksista; Järventie on paska, Vallinin viimeinen Kärppä-kausi oli aika syvältä, mutta Niinimaa ja Karalahti kelpaa eli pitäs sainata molemmat heti tai edes toinen.

Viime kauden pakistosta en kyllä jää Laamasta tai Haakanaa kaipaamaan. Haakanan korvaa terve-Korpikari potenssiin kolme. Laamasta hyökkäyspäässä todennäköisesti ei kukaan, mutta puolustuspäässä vaikka poiju Hailuodon edustalta.
 

Tepa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Syötä, Pula-ajan Tretjak ja JPL kiteytti tuossa tilanteen varsin hyvin. Itse olen hyvin pitkälle samoilla linjoilla. Playoffeja ajatelleen ei olla myöhässä, mutta Kärpillä olisi ollut kaikki mahdollisuudet jatkaa hyvää sarjaansa ja saada selkeää etua muihin kilpailijoihin Eurooppa Cupin peleillä. Nyt kuitenkin näyttää, että peleistä tulee enemmän turpakäräjät. Kärpät näyttää pelailevan enemmän tai vähemmän mestis jengillä NHL-tasoon pyrkiviä Venäläisiä vastaan. Hyvästä vastustajasta olisi vopinut saada hyvät rahat. Nyt niistä peleistä ei taideta odotella mitään.

Tässä sitten tilanne katsausta miten liigan suhteen itse tilanteen näen.

Kärppiä selvästi edellä

Blues

- jatkaa siitä mihin viime kaudella jäi. Hyvä runko kasassa, tuohon riittää ne Kärppien odotteelmat pari kolme vahvistusta

Jokerit

- Joukkue hyvissä kantimissa

Pelicans

- Hyvä joukkue Aravirran valmennuksessa on vain vahvistunut

Jyp

- Hyvä joukkue Dufvan valmennuksess on vain vahvistunut

Kärppiä parempi rakennusprojekti

HPK

- saanut hyviä miehiä
- Rautakorvella näyttöjä onnistumisista enemmän kuin Alatalolla

Siinä on milestäni viisi Kärppiä parempaa joukkuetta. Tämä tarkoittaa, että kotietu voidaan unohtaa ja realistista on taistella sääliplayoff paikoista. Niistä asemista mennään hyvin harvoin pidemmälle. Tässä sitten vielä mielestäni Kärpillle varsin varteen otetttavat kilpailijat

HIFK

- Jalosen valmennuksella ja tuolla miehityksellä Kärpät on lyötävissä

Tappara

- Puolustus kärsi menetykset, kokonaisuutena menetykset vähäisemmät kuin Kärpillä
- valmennus arvoitus

Ilves

Viime kauden playoffit tiukat, menetyksiä on, mutta nuoriso kasvanut

TPS

- valmis paketti

Niinpä niin. Voipi olla, että Kärpät käy tiukkaa taistoa Kalpan kanssa viimeisestä playoff paikasta. Olisi varsin Alatalomaista.
 

Kuubextra

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kokkolan Hermes
Hyvä arviointi Tepalta, mutta...

Siinä on mielestäni viisi Kärppiä parempaa joukkuetta. Tämä tarkoittaa, että kotietu voidaan unohtaa ja REALISTISTA on taistella sääliplayoff paikoista.
Ei millään voi sanoa etteikö mahdollisuudet olisi parempaan runkosarjasijoitukseen kuin miltä rosteri näyttää verrattaessa muiden joukkueiden rostereihin. Voiko noin konemaisesti edes ajatella :).
 

Tepa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Huomautuksena nyt, että tarkastelin nykyistä tilannetta. NHL yms, voi vielä sekoittaa pakkaa kovasti. Lähtökohtaisesti nuo viisijoukkuetta on mielestäni Kärppiä syksyllä edellä, koska ovat saaneet harjoitella kovalla rosterilla jo nyt kohta parisen kuukautta. Jarkko Immonen on heittänyt lättyä Välivaaralle, kun Viuhkola saa tällä hetkellä suunnata lättynsä ison veden taakse.

Mikään ei estä Kärppiä menestymästä odotuksia paremmin. Mutta tässä on tilanne, että suuren osan joukkuetta on suoritettava odotuksia huomattavasti paremmin. Itse näkisin Kärppien yhdeksi vahvuudeksi hyvän maalivahdin, mutta mainitsemistani "paremmista" joukkueista malaivahtitilanne ei ole kovin paljoa huonompi. Nimet Wallinheimo, Brücler, Riksman on hyvää liigatasoa. Pelicans on ainoa, joka tässä jää mielestäni hivenen jälkeen.

Hyvä kuitenkin huomioida, että siellä voi menestyä odotuksia paremmin myös Lukko, TPS, HPK tai Kalpa esimerkkeinä. Esitän kysymyksen, että mikä on sektori Kärpillä, millä se yllättää? Nuoret pelaajat? Katselemalla Kärppäosiota taaksepäin voi lukea, että parhaat junnut monen mielestä pelaa HPK:ssa.

Onko Kärpistä varaa kenelläkään flopata tai loukkantua. Ajatellaampa tilannetta, että Mikkola ja Viuhkola loukkaantuu. SOmmitelkaapa siinä sitten kaksi AV:ta ja YV:tä. Minusta sentterin paikalle siinä tapauskessa voisi olla ihan hyvä valinta kuka tahansa Kalpan sentteristä Vince Belissimo, Kalle Salhstedt, Toni Häppölä tai Teemu Virtala. Yhtälailla puolustukseen kelpaisi aikasen hyvästi HPK:n ylijäämämies. Jos HPK:lla olisi YV:sää seuraavat:

Laamanen-Mäenpää
Tuuloa-Tikkanen

Jotenkin tuo Palomäki joka jää ylitse tuntuu kovalta mieheltä tuohon Kärppien viivaan. Katselkaapa sitten niitä Grönholmin, Korpikarin ja Jokisen pisteitä viime kausilta ja verratkaa huviksenne Jypin nobody Kalleihin Kaijonmaahan ja Koskiseen. Ei siinä mitään, mutta heitä edellä on selvästi vielä Jypin viime kauden ykköspakkiparin Mäntymaa, ja Välivaara ja Malmivaara. Juho Jokinen ja Oskari Korpikari ei ole terhnyt koko SM-liiga urallaan 14 maalia, jonka Jypin Jarno Lippojoki on tehnyt kahden viime kauden aikana. Yllätys, yllätys O-P Grönholm on pystynyt samaan koko liigaurallaan.
 

Conroy#22

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tärpätti, Southeast Division Champions
Korpikarin ja Jokisen pisteitä viime kausilta ja verratkaa huviksenne Jypin nobody Kalleihin Kaijonmaahan ja Koskiseen. Ei siinä mitään, mutta heitä edellä on selvästi vielä Jypin viime kauden ykköspakkiparin Mäntymaa, ja Välivaara ja Malmivaara. Juho Jokinen ja Oskari Korpikari ei ole terhnyt koko SM-liiga urallaan 14 maalia, jonka Jypin Jarno Lippojoki on tehnyt kahden viime kauden aikana. Yllätys, yllätys O-P Grönholm on pystynyt samaan koko liigaurallaan.
Ja Paljonkohan Korpikari on saanut pelata yv:tä? Yhden käden sormilla lasken ne kerrat, lisäksi mies on ollut joka kausi klesana, ja peliaikaakaan ei juuri ennen viimekautta paljoa tullut. Otetaan huomioon ne peliajat myöskin ennenkuin vertaillaan Kalleen, Jalluun ja sun muihin.
 

dodi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Paha on palannut takaisin!
Järventie on paska, Vallinin viimeinen Kärppä-kausi oli aika syvältä, mutta Niinimaa ja Karalahti kelpaa eli pitäs sainata molemmat heti tai edes toinen.

Mitäköhän kautta Vallinilta nyt muistelet? Vallinhan oli viimeisellä kaudellaan Kärpissä erinomainen, varsinkin hyökkäyssuuntaan. Ei Vallin muutenkaan mitenkään syvältä ollut missään vaiheessa Kärppä-aikanaan. Viimeisen kauden loppua varjostivat loukkaantumiset ja kevään peleissäkin pelasi rikkinäisenä, onko tästä jäänyt harhakuva "syvältä" olleesta kaudesta?

Tuosta esittämästäsi neljän koplasta kelpaisi kyllä kaikki minulle. Erityisesti Vallin ja Niinimaa ovat lämpimästi tervetulleita.
 

Daenboudian

Jäsen
Suosikkijoukkue
Turun Palloseura
Miksi kaikki täällä ovat jo pienessä paniikissa? Olen itsekin samaa mieltä että ensikaudella Kärpät ei ole enää ylivoimainen mestarisuosikki mutta herrajestas, on se silti huippuseura ja organisaatio Suomessa joten kyllä se ensikauden ihan hyvin vetää. Ja uskon todella että Kärpät hankkii vielä useita kovia nimiä; onhan sillä suurin pelaajabudjettikin (?) Sm-iigassa. Pakisto näyttää nyt heikolta mutta kyllä sieltä tulee vielä huippukavereita.

Olette tottuneet liikaa menestykseen! Nykyään täällä Turussa olen onnellinen jokaisesta voitosta kun taas siellä ollaan pettyneitä jos hävitään peli. Tuskin Kärppädynastia tekee vielä Tepsiä (=pikkuisen lievähköä romahtamista 90/2000-luvulta)
 
Miksi kaikki täällä ovat jo pienessä paniikissa?

Ei täällä ole läheskään kaikki paniikissa. Kaikista en lähde vannomaan, mutta näyttäisi enemmistö odottavan mielenkiinnolla mitä tuleman pitää.


Olette tottuneet liikaa menestykseen! Nykyään täällä Turussa olen onnellinen jokaisesta voitosta kun taas siellä ollaan pettyneitä jos hävitään peli. Tuskin Kärppädynastia tekee vielä Tepsiä (=pikkuisen lievähköä romahtamista 90/2000-luvulta)

Niin se vain menee, kun tulee liikaa onnistumisia yhteen syssyyn. Ei odoteta vain voittoa, vaan voittoputkia. Sitten kun taas alkaa tulemaan pataan, alkaa ne yksittäiset voitotkin taas innostamaan massaa. Ensin toki tulee varmaan sekin vaihe, että murehditaan sen satunnaisen voitonkin kanssa, mutta kyllä se siitä muuttuu siihen, mitä esim. monella TPS fanilla on nyt. Eli yksittäinenkin voitto tuntuu hyvältä.
 

Conroy#22

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tärpätti, Southeast Division Champions
Olette tottuneet liikaa menestykseen!
Tämän voin allekirjoittaa, että ehkä mahat ovat täällä liian täynnä. Paniikissa en kuitenkaan ole. Mielenkiintoista nähdä ne miehet jotka eivät ennen peliaikaa juuri saaneet, saavat sitä nyt rutkasti. Jännä nähdä mihin tämä riittää. Peleissä käyn jatkossakin.
 

Läski

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Juho Jokinen ja Oskari Korpikari ei ole terhnyt koko SM-liiga urallaan 14 maalia, jonka Jypin Jarno Lippojoki on tehnyt kahden viime kauden aikana. Yllätys, yllätys O-P Grönholm on pystynyt samaan koko liigaurallaan.

Vähän offtopic, mutta Lippojoki on tehnyt kahden viime kauden aikana liigassa yhteensä seitsemän maalia.

Jos vielä jotain aiheesta... En näe Kärppien tilannetta niin heikkona, kuin jatkoajassa yleisfiilis tuntuu olevan. Ehkä siksi, että pidän Alataloa siivun verran mainettaan parempana valmentajana ja uskon, että Kärpät löytää markkinoilta vielä muutakin kuin niitä vetisiä pottuja. Tuo kolmen ulkomaalaisen sääntö on kai teikäläisille tällä hetkellä kohtuu paskamainen.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Tila
Viestiketju on suljettu.
Ylös