Playoffs: Jukurit-Hokki

  • 21 676
  • 134

jesse72

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit, MP, E. Frankfurt, hyvä MJE!
Lähemmäs 40 jukurifania suuntaa huomenna huutamaan omat voittoon, valitettavasti työt pitävät miut Mikkelissä..vitutusta ei voi sanoin kuvata!

Huomenna Hokkia pataan ja Hokin silta on sitä luokkaa josta ei helpolla nousta, no mitä teki Sport viime keväänä..?

Kokoonpano pysynee samana sillä voittavaa joukkuetta ei vaihdeta. Pakeista Kaj Lindström on edelleen katsomossa vaikka ei ole loukkaantunut, tosin pelaavista pakeista ketään on paha pudottaa poiskaan. Parhaiten on toiminut pari Kaijomaa-Kallioinen, Mikko Mäenpää on nostanut muutamssa viime pelissä tasoaan ilahduttavasti.

Hyökkääjistä katsomossa ovat mm Tomi Lindfors, Janne Jaakkola ja Ari Kovanen jotka monessa mestisjengissä olisivat kakkosketjun miehiä, siihen päälle vielä Jesse Kiukas ja Tero Kettunen niin Jukureilla kuusi ketjullista hyökkääjiä. Piiroinen uhkunee näyttöhaluja "penkityksen" jälkeen ja kun muutkin miehet ovat pelanneet mukavasti niin paha on kentälle päästä, no Harri Suutarisen paikalla nelosessa voisi kokeilla tunnollista Janne Jaakkolaa?

Jukurit lähtee kohti Kajaania vasta huomenna, mutta siitä huolimatta voitto kotiin 1-4 ja Piiroinen tekee kaks! Jukureiden faniryhmä Sarvisclub näyttää Kajaanilaisille kuinka huudetaan..??
 
Suosikkijoukkue
Hokki
OFF-TOPIC:

Harppa-setä kirjoitti:
Yökerhojumputusta?

En yleensä ota ihan herkästi kantaa tämänsorttisiin juttuihin, mutta nyt on ihan pakko.

Hyökkäyspään aloituksissa musiikki on helposti taputettavaa paukapaukaa, mutta muuten pohja on rock.

Ja mitä tulee tuohon lastentarhaosastoon, niin Lehin maalibiisi on kirpaissut muidenkin joukkueiden kannattajia, joten ei siitä sen enempää :)

No peliinhän tämä ei kuulu, mutta heitänpä tähän viimeisen voitelun.

Se "yökerho" jumputus vaan jäi noin päällimmäisenä mieleen, mitä siellä soitettiin ehkä sen takia, kun oli vaan kertakaikkisen raivostuttava jumputus. Ehkä siellä sitten "rokkikin" soi, mutta korvani on jo niin tottunut kyseiseen tyyliin, että ei tule ns. "hylkimisreaktiota" :)

Yleensä vaan nuo raivostuttavat tai sitten äärimmäisen hyvät tahtovat alitajuntaan tarttua. ;)

Harppa-setä kirjoitti:
Millaisia yökerhoja Teillä siellä Kajaanissa oikein on?

Kajaanissahan en ole asunut enää n. viiteen vuoteen, joten viimekertaisen perusteella samanmoisia yökerhoja tuntuisi suurpiirteisesti olevan kuin muuallakin samankokoisissa kaupungeissa. "Paras" kun kuopattiin jo aikaa sitten, siellä oli halpa kalja ja rokki/hevipuoli. Tosin räkäläksihän se alkoi loppua kohden vääntyä.
 

Harppa-setä

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit
kumikiekko kirjoitti:
Hissimusiikit ja numa-numa-jeit kuuluvat jonnekin ihan muualle.

Niinhän mä vähän ajattelinkin että provoiluahan se olikin.

Hissimusaa ja numanumajeita kun ei ole koskaan edes soitettu Kalevankankaalla.

Pahoittelen herkkänahkaisuuttani :)
 

Tuusa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit
Reilut 40 Jukurifania suuntaa kohtapuoliin kohti Kajaania ja toista välierävoittoa.

Jukurit jatkanee hyvin samalla miehistöllä kuin keskiviikkona Kalevankankaalla. Ensimmäiset 10 minuuttia ratkaisee tänään paljon. Jos Jukurit saa saman liikkeen päälle heti alusta kuin kotipelissä, on Hokki taas vaikeuksissa. Jos jalat jää ns. bussiin, niin siinä olisi kotijoukkueen paikka iskeä. Pari nopeaa kaappia Hokille, niin vaikeeta tulee Jukureille. Tasaista peliä kuitenkin odotan. Jaska tuntuu löytäneen loistavan play-off -vireen, joten voitto matkaa Mikkeliin.

Tulosvetoon Hokille 1,2 - Jukureille 3,4.

Tommi T. Laitinen on raitapaita päällä sotkemassa molempien peliä.
 

swingwood

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hifk , Hokki, Kalpa
Toinen näytös ,harmi kun ei pääse katsomaan, mutta ei voi mitään .
Täytyy toivoa sitä kotivoittoa että maanantaina vielä Kajaanissa pelattais.
Illan pääosan esittäjä taisi selvitä tuosta edellisestä viestistä, toivotaan että
olen väärässä ,mutta vahvin ehdokas on Herra Laitinen.
No lyhyesti : Hokin on saatava viimeistely ja ylivoimapeli kuntoon ja oltava hereillä koko pelin ajan .Tappio tästä ja tämä ottelusarja on käytännössä katsoen ohi.
Jukurit varmaan kyttää Hokin virheitä ja pelaa tarkasti ja puolustaa mieluumin 0-0 kuin yltiöpäisesti hakee johtomaalia.
Erikoistilanteet sekä Suomalainen ja Myllykoski ovat isossa roolissa ,se kumpi on virheetön on illan sankari.
Veikataan yhdellä maalilla Hokille.
 

Jape

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit
Jukurien kokoonpanossa muutoksia

Keskiviikon voitokas välieräavaus ei ilmeisesti tyydyttänyt Dufvaa kaikkien pelaajien esityksen osalta, vaan illan kamppailuun on tehty muutoksia kokoonpanoon.

1.ketju
Lasse Kanerva - Petri Lehtonen - Antti Laakso
Simo Mälkiä - Markku Erholtz

2.ketju
Olli Sipiläinen - Mika Niemi - Samuli Piiroinen
Kalle Kaijomaa - Kaj Lindström

3.ketju
Petri Koskinen - Jesse Welling - Tuomo Jormakka
Mikko Mäenpää - Esa Hämäläinen

4.ketju
Niko Kantelinen - Harri Suutarinen - Tomi Lindfors
Tuomas Anttonen - Jesse Kiukas(h)

Maalissa: Jaakko Suomalainen (Kai Tillanen)

Eli Kanerva on nostettu ykköseen, kuten taisi keskiviikkonakin pelata päätöserässä. Jormakka otti Kantelisen paikan kolmosessa. Nelonen menikin uusiksi, kun Lindfors otti Salmivirran paikan ja Niko toisen laiturin tontin. Alakerrassa Lindström palaa kokoonpanoon ottaen Kallioisen paikan.

Saa nähdä mitä muutokset saavat aikaan. Nelosketjussa riittää ainakin vauhtia, joten siinä ehkä mielenkiintoisin yhdistelmä. Lassen vahvat esitykset toivat ehkä ansaitun paikan taas ykkösessä. Lindströmin pelaamattomuus saattaa näkyä, mutta toivottavasti esiintyy taas tehokkaasti.
Näillä mennään ja Hokille laitetaan hanttiin. Veikkaan että tulee tasainen vääntö. Mikäli Jaska on liekeissä maalilla niin voipi olla taas tuskaa Hokin maalinteko..

EDIT: Kokonaisuutena muutokset ovat aika kosmeettisia. Parhaassa vireessä olevat pelaa. Hyvä että materiaalia löytyy muutoksiin. Lindström pelasi pirteästi runkosarjan lopulla, joten odotuksia on.. Salmivirta on ollut aika on/off -tyyppi. Toisinaan on yksi tähdistä, mutta välillä varsin saamaton. Ehkä parempi huilata välillä. Toivottavasti Jukurien ylivoima piristyy tänään. Jokaisessa pelissä on otettu vähemmän kakkosia kuin vastustaja. Ylivoimat pitäisi hyödyntää tehokkaammin. Ehkä vastuuta tulisi painottaa kuumille ketjuille selkeämmin. Tosin tuolla materiaalilla kaikkien pitäisi käytännössä ratkaisuihin pystyä. Ei voida ainakaan puhua nelosketjusta jarrukenttänä, kun katsoo nimilistaa..
 
Viimeksi muokattu:

Jape

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit
Kajjaanissa ei meinata kiekkoa saada maaliin sitten millään. Ylivoimaminuutteja ollut molemmilla niin paljon, ettei uskalla edes laskea. Jukureille (Kaijomaa) tullut näköjään taas vitonen. Seuraavan maalin tekijällä riittää varmasti kavereita tänään..

EDIT: 58 min 0-1 Jormakka !!!

EDIT2: Viestit Kajaanista kertovat, että Jaska on ollut todellinen muuri! Mahtava on tosiaan myös tilastojen valossa Jaskan playoff-kunto. Prosentti jo yli 96:n ja 3. nollapeli! Paikalla olleet voivat kertoa enemmän..
 
Viimeksi muokattu:

kumikiekko

Jäsen
Suosikkijoukkue
HOKKI
Harvinainen fiilis. Vaikka takkiin tuli, niin ei oikein edes vituta. Hokki pelasi ylivoimaisesti parhaan pelinsä ikinä ( lukuunottamatta viimeistelytehokkuutta... ). Alusta loppuun asti kova taistelu, taklauksia varmaan tässä pelissä enemmän kuin koko runkosarjassa yhteensä. Noita laukausten tilastoijia en oikein ymmärrä. Peli pyöri paria vaihtoa lukuunottamatta koko ajan Jukuri-päädyssä. Pelillisesti hieno peli kotijoukkueelta, lähes täydellistä hallintaa alusta loppuun. Kolme maalipaikkaa, joista olisi ollut pakko tulla maali. Suomalainen vaan torppasi kaikki aikeet viimeisenä lukkona, tämä mies olisi oikeasti ansainnut kultaisen kiekkovakiomitalin, aivan kiistatta. Kerran ylärimakin auttoi Jaskaa.

Jopa sellainen harvinaisuus pisti silmään, että Hokki ei ole tainnut ikinä voittaa aloituksia noin suvereenisti kuin tänään. Montaa ei vierailija vienyt. Voittoa ei tullut valitettavasti tänään, mutta tällaisella pelillä jos kaatuu, niin ei ole syytä hävetä yhtään. Joka jätkä pisti kentällä kaikkensa likoon jokaisessa vaihdossa. Liike ja kurinalainen puolustuspeli olivat erinomaisella tasolla. Sitten melkoisen harmittoman näköisestä tilanteesta kiekko suorastaan lirahti maalin ja peli oli siinä... Tällaista tämä jääkiekko on, joskus homma on niin helkkarin pienestä kiinni.

Kävi huomenna miten kävi, niin Kiitos Hokki. Huikea peli alusta loppuun. Tällaista katsoo kyllä mielellään :) Jos pelin taso säilyy, niin huomenna on Jukurit jälleen kovilla Mikkelissäkin. Mielellään kyllä katsoisi vielä yhden tai useammankin tällaisen kotipelin, mutta saapa nähdä suodaanko niitä vielä tälle kaudelle.

Tuomarikin hoiti hommansa aika hyvin, ei mitään isompaa moittimista. Ei ainakaan mitään isoja mokia tullut enkä huomannut minkään laista puolueellisuutta suuntaan enkä toiseen.
 

pp lämäri

Jäsen
Suosikkijoukkue
MIKKELIN JUKURIT
Tiukka peli

Tiukka taistelu Kajaanissa tänään ja tietysti lämmittää Jukurien voitto! En päässyt lähtemään Kajaaniin mutta hengessä oltiin mukana ja tuo Hokki kannattajan kommentti oli tosi asiallinen ,Jaska on kyllä pitänyt meitä ajoittain pystyssä kiitos siitä! Tervetuloa Hokki ja kannattajat huomenna Mikkeliin,järjestetään yhdessä taas hieno kiekkoilta kävi miten kävi!
 
Harmi kun budjetti ei antanut periksi että olisi Kajaaniin päässyt. Mutta toivottavasti sinne ei enää tarvitse mennä... Vaan sarja saataisi poikki huomenna. Helppoa se ei ole, kuten tänään nähtiin. Tosin paineet on nyt Hokilla. Kaijomaa ilmeisesti voi pelata huomenna. Kun tuli vaan pelirangaistus. Nuo jäähyt tosin tulisi saada pois. No uskotaan kuitenkin että Jukurit hoitaa homman kotiin huomenna ja päästään valmistautumaan finaaliin. Harmikseni tämä pari kohtasi jo nyt eikä finaaleissa... Ja toivottavasti TuTo onnistuu venyttämään oman sarjan viidenteen peliin.
 

punalamppu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kajaanin Hokki
Joo. Et sellanen peli:) Kyl oli jännä peli! Vähä pahalta tuntuu ku sellanen joukkue jonka ei uskottu ees pääsevän tällä kaudella pudotuspeleihin ajaa mennen tullen Kestomenestyjän Jukureiden yli. En ois ite kauden alussa uskonu et Hokki pelaa välierissä ja on noin hyvä?! Mut ei se riitä jos ei maaleja tee! Jukuri faneilta vois kysyy et onko Suomalainen aina oikeesti noin hyvä? Siis se pelas aivan uskomattoman ottelun, vaik tuuriaki hyvällä mokella on mut silti AIVAN USKOMATON! Veikkaan karkeesti et peli ois päättyny 10-0 ilman Suomalaista. Hokki ois ansainnu voiton mut kiekko on tämmöstä, ei mahda mitään:)

No tänää uutta matoa koukkuun selkä seinää vasten! Jos nyt se yksi voitto ees saatas ku näin hyvin on taisteltu. Jos taso säilyy ja ihme tapahtuu et saadaan kiekko Suomalaisen taa nii voitto on viel mahollinen. Pakko se vaan on uskoo omiin! Jännä peli varmaan tulossa. Menestyjän rutiinilla Jukurit kyllä pelin vie, mut löytyykö se rutiini sillä eilen sitä ei todellakaan ollu, vaik pelin käänsikin.
 

Wilzu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Charlestown Chiefs
punalamppu kirjoitti:
Jukuri faneilta vois kysyy et onko Suomalainen aina oikeesti noin hyvä? Siis se pelas aivan uskomattoman ottelun, vaik tuuriaki hyvällä mokella on mut silti AIVAN USKOMATON! Veikkaan karkeesti et peli ois päättyny 10-0 ilman Suomalaista. Hokki ois ansainnu voiton mut kiekko on tämmöstä, ei mahda mitään:)

Niin. Sattuuhan sitä kaikille huonompia päiviä, mutta itse olen ollut jokseenkin tyytyväinen Suomalaisen peleihin. Enimmäkseen mies on torjunut hyvin, vaikka jokunen kehno ottelu on sekaan mahtunut. Joidenkin epävarmojen pelien vuoksi Suomalainen on saanut ehkä aiheetontakin kritiikkiä osakseen.

Ilmeisesti Kajaanissa mies on pelannut jälleen alkusyksyn tyylisen maagisen ottelun - silloin nimittäin tosiaan tuntui, että Jukureiden maali on kuin noiduttuna. Mikkelissäkin toisessa erässä Hokki painoi vimmatusti, mutta vain yksi mies esti ottelun tasoittumisen. Sarja on ollut kahden taistelevan joukkueen vääntöä, joista Jukurit toistaiseksi on ollut hieman tarkempi ja onnekkaampi. Mikäli sarja tänään menee poikki, voi jokainen kajaanilainen kävellä pää pystyssä ylpeänä joukkueestaan.
 

dali

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lamoriellon Enkelit, the Spirit of CBA
punalamppu kirjoitti:
Joo. Et sellanen peli:) Kyl oli jännä peli! Vähä pahalta tuntuu ku sellanen joukkue jonka ei uskottu ees pääsevän tällä kaudella pudotuspeleihin ajaa mennen tullen Kestomenestyjän Jukureiden yli. En ois ite kauden alussa uskonu et Hokki pelaa välierissä ja on noin hyvä?! Mut ei se riitä jos ei maaleja tee! Jukuri faneilta vois kysyy et onko Suomalainen aina oikeesti noin hyvä? Siis se pelas aivan uskomattoman ottelun, vaik tuuriaki hyvällä mokella on mut silti AIVAN USKOMATON! Veikkaan karkeesti et peli ois päättyny 10-0 ilman Suomalaista. Hokki ois ansainnu voiton mut kiekko on tämmöstä, ei mahda mitään:)

Wilzu kirjoitteli paljolti niitä ajatuksia, joita itsekin meinasin kirjoittaa, mutta lisäisin niihin sen verran, että Jaskalta myös odotettiin tällaisia otteita, sanottiin sitä ääneen, tai ei.

Mikkelissä on Mestis-taipaleella ollut aina kova veskari, jonka varaan paketti on rakentunut. Jukureiden vapautunut peli on monta vuotta perustunut siihen, ettei kenttäpelaajien tarvitse laukausten lähtiessä kurkkia maaliviivan suuntaan, vaan he voivat keskittyä omaan tehtäväänsä.

Jaskalla on siis ollut iso taakka kannettavanaan, mutta hän on selvinnyt siitä tähän asti kunnialla. Runkosarjan lopussa Jukureiden peli tökki pahasti, ja joukkue kärsi pari turhaa tappiota. Jaska ei näissä peleissä loistanut, mutta on turha osoitella veskaria, jonka huono päivä näkyy samantien tulostaululla. Kenttäpelaajatkin olisivat voineet kenties tehdä joitain asioita toisin.

Eli vastaus kysymykseesi: Kyllä Jaska on näin hyvä. Eli on pelannut sellaista peliä, jota häneltä on odotettu. Rutiinisuoritus, ei enempää ;)
 

kumikiekko

Jäsen
Suosikkijoukkue
HOKKI
Aika hillitön on tuo veikkauksen pitkäveto kerroin: 5,80 Hokin voitolle. Eilisen perusteella ei ainakaan minun mielestäni ihan noin suuri suosikki Jukurit ole tämän illan peliin.
 

dali

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lamoriellon Enkelit, the Spirit of CBA
Katkolle vaan

Jukureilla on nyt kolme ottelupalloa. Finaalipaikka vaikuttaa selviöltä, mutta tämä on toinen iso henkinen testi, johon Jukurit joutuvat pleijareissa. On pelattu itselle hyvät asetelmat. Kova itseluottamus ei saa kuitenkaan kääntyä ajatukseen, että joku muu kyllä ratkaisee, ei mun tarvitse onnistua sataprosenttisesti.

Hokki on pelannut hyvää kiekkoa, mutta Jukureiden kokemus ja ennen muuta Jaska Suomalaisen huippupelit ovat kääntäneet ottelut Jukureiden eduksi. Hokki on pystynyt painamaan peliä Jukureiden päätyyn, mutta ei ole päässyt otteluiden herraksi kuin näennäisesti.

Saa nähdä, millainen kokoonpano Jukureilla tänään luistelee kaukaloon. Mäenpään lisäksi eilisessä pelissä myös Kantelinen ja Lehtonen saivat jonkinlaisia kolhuja. Vammojen vakavuudesta en tiedä tarkemmin.

Vaikea peli tästäkin on luvassa. Hokilla ei ole mitään hävittävää, vaan se voi pelata täydellä raivolla ilman paineita. Loppuupahan kausi tyylillä, jos on loppuakseen. Jos Hokki kääntää tänään pelin itselleen, saa sarja ihan uuden käänteen, ja Kajaanissa nähdään armoton kamppailu. En kuitenkaan jaksa uskoa, että Hokki pystyy ottamaan kahta peräkkäistä voittoa.

Kovaa vauhtia on tänäänkin luvassa. Hokki ei anna tuumaakaan periksi, mutta uskon Jukureiden rutiinin ja kotikenttäedun (josko tänään olisi jo 1800 ihmistä hallilla metelöimässä?) painavan vaakakupissa enemmän. Palautuksen merkitys on äärettömän suuri, kun otteluiden välissä on vain 20 tuntia. Tämä matsi mennee kuitenkin samalla hapella kuin eilinenkin, eli en usko kummankaan joukkueen väsähtävän kesken pelin. Vaikea päivä on sitten huomenna.

Hokin pistooliosasto on ollut voimaton Suomalaisen edessä. Nikoskelainen, Virtala, Happo ja Silvander ovat kerta kerran jälkeen pettyneet. Tällä poppoolla on kuitenkin sanansa vielä sanottavanaan.

Jukureilla on ratkaisijoita löytynyt tasaisella rintamalla. Ehkä tänään on sitten Sipiläisen vuoro kantaa sankarin viittaa. Tai sitten Ere tekee voittomaalin. Sen ilon hänelle kyllä soisin mielellään.
 
Suosikkijoukkue
Päätykatsomoiden kiekko-oraakkelit
Leveys ratkaisee

Hokki on nostanut tasoaan ja pelannut huimat kaksi peliä välierissä. Näkisin niin, että tänään Mikkelissä Hokin mahdollisuus voittoon on ensimmäisessä erässä. Yksi tai kaksi maalia eteen, niin ottelusarja on taas auki. Mikäli mennään nollanollaa tai Jukurijohdossa, alkaa kesäloma olla lähellä.

Yksi ratkaiseva tekijä tiukassa pleijaritahdissa on materiaalin leveys ja tässä Jukurit ovat selkeästi edellä. Katsomossa edellisen pelin seurannut "viides ketju" on takuulla nälkäinen hyppäämään kehiin kotiyleisön edessä, mikäli saavat siihen mahdollisuuden ja varmasti ainakin osa saakin. Kun YV tökkii edelleenkin, veikkaan tämän illan ratkaisun löytyvän sinipaitaisen joukkueen kolmos- ja nelosketjusta.

Yleisömäärän toivoisi alkavan kakkosella, mutta realistinen arvio lienee siellä 1500 pinnassa. Ikävä kyllä.
 
Suosikkijoukkue
Päätykatsomoiden kiekko-oraakkelit
Jukurit tänään

1.ketju
Lasse Kanerva - Petri Lehtonen - Antti Laakso
Simo Mälkiä - Markku Erholtz

2.ketju
Olli Sipiläinen - Mika Niemi - Samuli Piiroinen
Kalle Kaijomaa - Kaj Lindström

3.ketju
Petri Koskinen - Jesse Welling - Tuomo Jormakka
Ilkka Kallioinen - Esa Hämäläinen

4.ketju
Niko Kantelinen - Harri Suutarinen - Ilpo Salmivirta
Tuomas Anttonen - Jesse Kiukas(h)

Maalissa: Jaakko Suomalainen (Kai Tillanen)

Eli pitkälti samoilla mennään edelleen. Kaksi muutosta näyttäisi olevan: Mäenpään loukkaantuminen eilen, jonka johdosta Kallioinen on palannut pakistoon. Samoin Salmivirta on tullut neloseen Lindforsin tilalle
 
Viimeksi muokattu:

kumikiekko

Jäsen
Suosikkijoukkue
HOKKI
Toisen erän jälkeen 1-2. Voi kunpa olisin katsomossa.... Hokki on päättänyt siis taistella loppuun asti kunnialla. Ihan jo siitäkin syystä toivoisin Hokille tänään voittoa, että saisi vielä ainakin kerran nähdä tuolla ilmeellä pelaavan Hokin ennen kesää Vimpelissä. Meinaa hieman jännittää. Aikaisemmin tässä ottelusarjassa Hokki ei vielä ole ollut johdossa kertaakaan. TuTokin näyttäisi heränneen Vaasassa vihdoin taistelemaan.

Edit: KIITOS HOKKI! Vielä jatkuu kotipelit Kajaanissakin. Jokohan huomenaamuna saa lippuja ennakkoon? Voi olla aika mukava kotimatka kun taistelu vihdoin palkittiin.
 
Viimeksi muokattu:

PeePiste

Jäsen
Täältä myös iso onnittelu, ei pelkästään joukkueelle, vaan koko Hokin organisaatiolle. Ottelusarjassa saavutetun tärkeän voiton lisäksi voitettiin myös ainakin yksi ottelu kajaaniin. Tämä on varmasti tervetullut bonus seuran taloudelle.

Eilinen ottelu Kajaanissa oli allekirjoittaneen mielestä parasta jääkiekkoa, mitä tällä kaudella Vimpelin laaksossa on nähty - olkoonkin, että kotijoukkue jäi maaleitta. Nyt kun tämän päivän tuloksen perusteella viimeistelykin alkaisi taas toimimaan, niin uskaltaisin väittää tulevista (huom. monikko) peleistä olevan odotettavissa mitä tahansa.

Rangaistusminuutit olivat tänään Hokille 8-20. Eihän tämä ketään millään tavalla yllätä, mutta "pitääkö siitä aina tehdä noin vaikeaa!?" Jukurit saivat aikaan yhden YV-maalin, mikä ei normaalisti ole paljon. Nyt kuitenkin vastassa on joukkue, joka on tässä sarjassa paras puolustamaan yhdenkin maalin johtoa. Tämän vuoksi on ihan aiheellista olla huolissaan, jos ottelusta 1/3 kulutetaan jäähypenkkiä.

Jukureilla on edelleen jäljellä kaksi ottelupalloa. Välieriin pääsy antoi kuitenkin aihetta uskoa ihmeisiin. Hetki sitten juuri tapahtui pieni sellainen.
 
Suosikkijoukkue
Hokki
Hienoa.

Jo Kajaanin peli oli ilmeisesti ollut kuultujen kommenteista niin Hokin peli, että tämä voitto oli jo sitten ehkä "taistelu" voitto.

Nyt Kajaanin markkinointihenkilöiltä "pelisilmää" ja pari juuronia lipun hintaa alas ja tupa täyteen maanantaille.

Homma siirrettää Mikkeliin ja siellä sitten Jukureille rantapalloja. ;)

Se aiheuttaisi Mikkelissä jo jonkinsortin kriisin. ;)
 
Suosikkijoukkue
Päätykatsomoiden kiekko-oraakkelit
Sinikeltaisin lasein peliä katsoneena

+++ Puolitoista erää peli oli täysin Jukureiden hallussa
++ Kaijomaa ja Salmivirta ottivat isoa roolia Jukureiden riveissä
+ Yleisömäärä 1702

--- Jukureiden "ylivoima", kruununa Niemen kentän sekoilu 1-2 maalissa
-- Hokin 1. maali, ranteella hanskapuolelle, 1. "hups" Suomalaiselta välierissä
- Tuomarilijna muuttui täysin 3. erässä, ei tosin peliä ratkaissut

Tänään liikkuvampi ja nälkäisempi joukkue voitti.
Onneksi olkoon Hokki, ansaittu voitto.
 

kumikiekko

Jäsen
Suosikkijoukkue
HOKKI
Enimmäkseen Harmiton kirjoitti:
Hienoa.

Jo Kajaanin peli oli ilmeisesti ollut kuultujen kommenteista niin Hokin peli, että tämä voitto oli jo sitten ehkä "taistelu" voitto.

Nyt Kajaanin markkinointihenkilöiltä "pelisilmää" ja pari juuronia lipun hintaa alas ja tupa täyteen maanantaille.

Homma siirrettää Mikkeliin ja siellä sitten Jukureille rantapalloja. ;)

Se aiheuttaisi Mikkelissä jo jonkinsortin kriisin. ;)

Raporttia odotellessa joutuu veikkaamaan, että taisteluvoitto tämä on ollut :)

Kajaanilaisten pitäisi herätä siihen, että näin hyvätasoista kiekkoa ei ole Kajaanissa ikinä ennen nähty. Muutama euro sinne tai tänne on ihan sama. Jos kiinnostaa niin kiinnostaa. Hävettää kyllä nämä mitättömät yleisömäärät... Ennen muinoin on ollut 2-divari aikoinakin enemmän yleisöä.

Rantapalloja tämän sarjan jälkeen ei tarvita, häviäjänkin kausihan jatkuu vielä yhden pronssimatsin verran. Mutta toivottavasti se kriisi saataisiin aikaan, aika unelma olisi kohdata Sportti finaaleissa. Mutta siihen on vielä paljon matkaa, tällä hetkellä on hienot fiilikset jo siitä, että pääsee maanantaina vielä peliä katsomaan. Ja on tämä varmasti Hokin taloudellekin kova juttu, että kotipelit jatkuu.
 

JR 27

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit, Lukko, Port Vale
Tuskainen esitys

Onnittelut jälleen Kajaaniin, ansaittu työvoitto.

Hajatuksia ottelusta: Missä Jukureiden voittavat aloittajat? Jukurit väsähti?? Missä Jukureiden ylivoima??? Kauheita/vaikeita syöttöjä!!! Tänään laukaukset olivat kiekon päältä pölyjen pyyhintää!! Vaikka tänään näytti vaikealta silti USKOTAAN ja LUOTETAAN..... kyllä se vielä tästä!

Onnittelut myös Sportille loppuottelupaikasta.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös