Playoffs 2024 puolivälierät: Ilves (2.) – KalPa (7.)

  • 156 929
  • 1 714

Kumpi menee jatkoon?

  • Ilves

  • KalPa


Tulokset ovat nähtävissä vain äänestämisen jälkeen.

Valajas

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Bolts, Yanni Gourde
Onnitelut KalPalle jatkosta! Pendolle lisää arvot-kursseja, jos ei tosiaan käynyt kättelemässä voittajia.

Ihan hemmetin noloa. Vaikka kuinka ottaa päähän niin kyllä ammattimiehen on hetkeksi nieltävä se ja käytävä ne läpyt heittämässä. Ja mieluiten vielä vastustajan valmennustiimiä onnitellen. Ei vaikuta kovinkaan selkärankaiselta kaverilta leijonien peräsimeen.
 

Mazzus

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Onnea KalPalle jatkoon menosta, parempi joukkue meni ehdottomasti jatkoon! Saa nähdä, saatteko seuraavaksi toisen Tamperelaisen joukkueen vastaan?
Sitten Ilveksestä. Ymmärrän, että kannattajilla on mieli musta. Mun mielestä turhaan. Omia kannatetaan, hyvinä ja huonoina hetkinä. Nyt on Ilveksen organisaatiolla itsetutkiskelun paikka. Korjataan virheet, mitä tehtiin tällä kaudella ja tullaan ensi kaudelle vahvempana takaisin.
Ps. Kaikkea ei voi, eikä pidä laittaa Pennasen niskaan, hän ei tietääkseni pelannut tässä sarjassa vaihtoakaan. Ei lyödä lyötyä.
 
Tiivistystä mitä tapahtui? Itse en tuota huppauunoa aio katsella sekuntiakaan.
Jonkun kysymyksen Jantta siinä kysyi ja vähän sellaisella ylimielisellä äänensävyllä totesi ”ei se aina tarkoita, että Ilves olisi huono vaan vastustaja voi olla myös hyvä”. Jotenkin tuohon tyyliin, en muista tarkalleen sanasta sanaan.

Plus myös se kuulokkeiden repiminen kesken kiitosten oli aika mautonta.
 

IJR79

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, HIFK
Koko kauden on Pendon pressit olleet todella nihkeitä, mutta oletin että fokus oli tosipeleissä. Ei vaan tainnut olla fokusta ollenkaan.
 

Aivan sama

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sirkus nimeltä JYP Jyväskylä Oy
Tää Pendoliino ei näköjään kestä tappiota. Onnea Leijonat!

Onnittelut Kuopioon! Menkäähän päätyyn asti!
 

Jumalpaita

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hermes
Siksi varmaan haluttiinkin Pennanen heti, jotta saisi toisen kauden rakentaa prosessia. Myrrän peluuttama kiekko ei kehittynyt kolmessa kaudessa yhtään, vaan samat ongelmakohdat olivat jo ensimmäisestä kaudesta asti. Mikä olisi ollut todennäköisyys, että neljännellä kaudella jokin olisi muuttunut maagisesti?
Jaa-a, sitäpä on paha sanoa miten olisi mennyt mahdollisella neljännellä kaudella. Olisiko mikään muuttunut? Ehkei, jos sinua on uskominen. Saas nähdä sitten miten KooKoolla lähtee menemään sen kanssa.
 

MPN

Jäsen
Suosikkijoukkue
Johtaja Virran Dream Team
Rauman kannattajan kannattaisi pitää malttia, sillä teidän joukkue ei edes päässyt tänä vuonna edes kahdeksan parhaan joukkoon. Toisekseen teillä on aikatuore mestaruus, joten kommentti kertoo enemmän kannattajan alemmuudesta, kuin Kalpan voitosta
Itse koittanut kirjoittaa asiallisesti, enkä hirveitä ylilyöntejä ole muiltakaan nähnyt. Mutta jos lähdetään pippeliä mittaamaan, niin osa Ilveksen faneista on huudellut dynastiaa ja jokainen eri mieltä oleva kommentti on "kateellisten ulinaa kun ollaan iso ja pelätty", niin kyllähän siitä on odotettavissa iskuja takaisin. Vähän kuten Harri Olli käyttäytyi kuin Nykänen, niin osalla teidän faneista on käytös sillä tasolla että palkintokaappi olisi Tapparan. Ja tiedän että luultavasti ei kuvaa valtaosaa (yksikään oikeassa elämässä tuntemani Ilves-fani ei ole tuollainen näin esimerkkinä), mutta nuo huutelevat eniten ja useammassa paikassa. Sen takia tietynlaisia viestejä on odotettavissa, jos Ilves taas "sulaa" keväällä. En tiedä onko sulaminen oikea sana kun Kalpa pelasi oikeasti todella hyvin
 
Ilvekselle ja kannattajille iso kiitos tästä sarjasta, en olisi kyllä uskonut että tästä jatkoon kävellään, vaan kuinkas vaan.

Ja Antti Pennanen sinä olet ihan vitun iso pelle, jos et hävityn sarjan jälkeen kättele voittajia ja itkusilmässä tiuskit loppuhaastattelussa. Spykolokeille on sulla todellakin tarvetta.
 
Viimeksi muokattu:

Faijas

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Ei kait siinä, kait se jatkuva menestyminenkin käy tympimään?
No itseasiassa käy. En koskaan oo erityisemmin tykänny siitä, et samat joukkueet on kärkisijoilla jatkuvasti, vaikka miten kannattais jotain niistä. Joo, ollaan kovia jne. ja sehän se on aina hieno juttu, mutta mielellään siellä näkis välillä muitakin. Tai ainakin jonkun tosi harvinaisen vastustajan. Esim. Kalpa-Jukurit olis helvetin hyvä finaali tänä vuonna, ja voisin ihan hyvin uhrata lempijoukkueeni yhden kauden menestyksen ihan vain nähdäkseni kahden pikkujoukkueen pelaavan kullasta. Parin joukkueen liiallinen dominointi on huono homma jo ihan sarjankin kannalta.

Pedattu tie paikallisfinaalille. Terve, mahdollisuus on ollut olemassa, mutta mitään ei ole kyllä pedattu yhdelläkään näistä kolmesta kaudesta.
Pedattu siinä mielessä, että aiemmin ei vaan voi kohdata. Ja molemmilla kuitenkin erittäin hyvä mahdollisuudet noin niinkun paperilla edetä sinne asti. Vaan sit se naapuri ottaa ja hyytyy kevään peleihin.
 

Melarus

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
Kalpa oli kyllä selvästi parempi, mikä ei ollut varsinaisesti yllätys tämän kauden Ilveksen esityksillä. Ilves oli telineissä sen ajan, kun ei pakittanut ja Kalpa sai savolaisittain naatiskella tiensä mitalipeleihin. Toivottavasti tosiaan Ilves-toimistolla tehdään kunnon itsetutkiskelua ja käännellään vähän ikäviäkin kiviä. Voittajaksi pitää kasvaa ja Ilveksellä se kasvu tuntuu olevan sellaista tasaista ilman sen suurempia kasvupyrähdyksiä. Se ei kuitenkaan tarkoita, etteikö voisi jossain kohtaa olla maalissa tuon kasvunkin suhteen.
 

LiiAaa

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa
Don't bring only sharpest knifes to really gun fight. Siinä Pennaselle ohjeet ja toivotaan onnistumista majuun. Hyvä sarja oli ja tällä kertaa KalPa meni jatkoon.
 

mesag

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
Jaa-a, sitäpä on paha sanoa miten olisi mennyt mahdollisella neljännellä kaudella. Olisiko mikään muuttunut? Ehkei, jos sinua on uskominen. Saas nähdä sitten miten KooKoolla lähtee menemään sen kanssa.
Aiemmin symppasin todella paljon Myrrää, ja olin tämän puolestani pahoillani. Kuitenkin potkujen jälkeen tullut esille vaikka mimmoisia asioita, ja sympatiat ovat kyllä hävinneet täysin. Kaiken huippuna Kolppasen kertomat asiat Myrrästä, joka on ehkä pahinta mitä valmentaja voi valmennettavilleen tehdä.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös