Playoffs 2024 puolivälierät: Ilves (2.) – KalPa (7.)

  • 156 904
  • 1 714

Kumpi menee jatkoon?

  • Ilves

  • KalPa


Tulokset ovat nähtävissä vain äänestämisen jälkeen.

WestCoast110

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, I Giallorossi
Onnittelut KalPa. Aivan mahtavaa. Kuopio tanssii ja soi.
Aivan oikein Ilvekselle, kun muistaa miten kohtelivat Jokke Myrrää.
Jeeeee!!!! Ihanaa KalPa!!!!
Myrrän kenkiminen vaihtoi pronssimitalin … pronssimitaliin ja nyt ei sitten edes päässyt 4 joukkoon enään. Kyllä kannatti.

Nyt Pendoa saa sitten katsella maajoukkueen peräsimessä, jippii. Voisko heittää jo nyt sivuun ja palkata Myrrän tilalle?
 

Arthur Morgan

Jäsen
Suosikkijoukkue
AC Oulu, Kärpät, Huuhkajat
Olipahan mukava katella peliä jo ihan tuomaripelin kannalta. Piti jo hieraista silmiä Clendiningin tilanteessa että tuliko siellä muutakin kun "ylös vaan" merkit. Joko Kalpa on buuattu jäältä?

Mutta myös tsemit Ilves-mielisille. Aina yhtä hirveä paikka.
 

Joe Plop

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Onnea pikkuveljille... Hieno suoritus...
 

Karvanen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Avgå alla
Äänekkäimmät vittupäät tällä kaudella oli ipalla.

Herranjumalasentään mitä huutelua niin somessa kun paikanpäällä.

Tässä pientä karmaa urpoille ja jää nämä meidän ”KOM IGEN ILVES” hommatkin unholaan. C’moon olkaa kunnolla niin joku päivä vielä ehkä se mestaruus.

T. 1985
 

Baloun

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, sympatiat milloin kenellekkin
Onneksi olkoon KalPa. Ehdottomasti ansaittu jatkopaikka. Ilves sitö vastoin oli niin saatanan munaton, selkärangaton ja kuriton lammaslauma että ei ihme että tiputtiin. Luojan kiitos Pennanen ei jatka enää.
 

rinne

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Onnittelut Kuopioon. Aivan jäätävä suoritus tähän sarjaan. Melkoinen paukku heti pudotuspelien alkuun. Ilves oli kevään vireen perusteella argumentoidusti jopa suurin, joka tapauksessa yksi suurimmista mestarisuosikeista. Nyt lomille heti kättelyssä.... ...ja se on täysin KalPan hyvyyttä.

KalPan kärkipelaajat oli Ilvestä edellä. Ratkaisijoita löytyi siinä missä Ilvekseltä jäätiin sankareita kaipaamaan. Vielä huikeampaa on tuo KalPan koko joukkueen sitoutuminen pelitapaansa.... Henkinen kantti vaikutti KalPalla olevan ihan eri luokkaa kuin Ilveksellä. Ei tarvitse selitellä nyt. Parempi joukkue vei.


Ilvekseltä aivan jäätävä runkosarja. Sitä ei voi kiistää. Mutta tämä kevät sitten jättääkin valtavasti aihetta kritiikkiin... Piippuun jäi. Lienee jonkun verran irvailua tiedossa jatkossakin päätöksestä tuoda Pennanen sisään Myrrän tilalle.... Alistuneen oloinen oli Pennasen Ilves aika ajoin. Hiukan jäi piippuun nyt, parempaan oli eväät, mutta nyt kävi näin.
 
Viimeksi muokattu:

mission16W

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, MUFC (sympatiat TPS)
Tuntuu aina ikävältä harrastaa mitään oman joukkueen syyttelyä hävityn matsin / sarjan jälkeen, koska siitä tulee helposti sellainen "ette te hyvin pelanneet, me oltiin niin paskoja että joku mummojengikin olis meidät voittanut"-vähättelymeno. Enkä halua sitä harrastaa, koska KalPa oli juuri sellainen kuin ennakkoon pelkäsinkin: pelasi kovalla vauhdilla ja temmolla, otti aggressiivisesti kiinni, eikä antanut Ilvekselle tilaa tai aikaa. Kuten ennen sarjaa sanoin, en ymmärrä, miten näin hyvin pelaava joukkue oli runkosarjan jälkeen noin matalalla sarjataulukossa. KalPa oli parempi joukkue ja ansaitsi mennä jatkoon.

Samalla on todettava, että voi jeesus, että Ilves oli paska. Pendoa vietiin 100-0: KalPa oli scoutannut Ilveksen kuviot hyvin ja keksinyt niihin lääkkeet. Ilves ei pystynyt keksimään vastauksia KalPan pelityyliin missään vaiheessa ja se on aika saatanan kummallista, koska ei KalPa mitään ihmeitä tehnyt, vaan luisteli kovaa ja teki paljon työtä. Mutta vissiin tämäkin oli Ilveksen mestarivalmentajalle liian vaikea yhtälö ratkaistavaksi. Ylivoima oli luokattoman surkeaa, ykkösketju oli täysin kadoksissa koko sarjan ja koko helvetin sarjan ajan odotettiin, että näihin yritettäisiin keksiä jotain ratkaisuja. Mitään yrityksen poikastakaan ei nähty ennen seiskapeliä. Matsista toiseen Ilveksen valmennus seisoi aitiossa suolapatsaana kun KalPa väänsi hallinnan itselleen ja ratkaisi pelit. Ei aikalisiä, ei reagointeja. Totaalinen floppaus. Vaikka epäonnistujia toki löytyy runsaasti, se suurin oli päävalmentaja. Onneksi ei tarvitse tyyppiä enää katsella.

Onnittelut KalPalle ansaitusta jatkopaikasta ja onnea jatkoon.
 

Tepi#45

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Onnittelut Kuopioon ja KalPalle! Kova paukku pudottaa Ilves. Kieltämättä maistuu ihan hyvälle.
 

repalefarkku

Jäsen
Suosikkijoukkue
per aspera ad astra
Parempi voitti. Keltavihreä paskasakki buuataan kotipubista huitsin vittuun.

Aika sanaton fiilis.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös