Playoffs 2024 finaalit: Tappara (1.) – Pelicans (3.)

  • 148 030
  • 1 684

keigykedy

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Leijonat
Kyllä Pelicans on tässä sarjassa ennakkosuosikki. Tän kauden Tapparan olen monta kertaa tuominnut mutta pakko myöntää että näissä kahdesa viimeisimmäsä välieräpelissä Tappara pelasi jo mallikkaasti ja ilman sen pahempia sekoiluja ja sitä fleguiluja mitä koko kausi on ollut täynnä. Jos tuolla tiellä jatkavat mitä tänään ja eilen nähtiin niin tästä saattaa kyllä tulla ihan tasainenkin sarja
 
Suosikkijoukkue
Tappara
Runkosarjassa pisteet Tapparalle 8-4, voitoin 3-1. Maalit Tapparalle 14-8.

Pelicansin pelejä ennole isommin seurannut pleijareissa. Kuulemma Kokko kuuma maalissa. Heljanko tuskin jää tässä vertailussa.

Tasainen sarja tulossa. En osaa tässä vaiheessa enempää spekuloida Pelicansin osalta, ja siitä miten pelitavat mätsää toisiinsa.

Mutta, Tapparahan oli runkosarjassa huono ja maaliodottamat meni heittämällä vastustajillle. Tapparan tuuri tulee jossain vaiheessa kuulemma päätökseen. Onko se tuuria vai psykologista vahvuutta ja ratkaisutaitoa?
Ilveksen kannattajien mukaan Ilves oli ainoa este Tapparan mestaruudelle. Onko se siis Ilveksen Hönö joka sen tekee?

Pelicans sytyttää paljon enemmän tänä vuonna finaaleihin ainakin itseni. Pelicans on valmiimpi varmasti kuin viime vuonna. Mutta onko Pelicans valmiimpi voittamaan. Kaikki on mahdollista. Pelit näyttää.
 
Suosikkijoukkue
Pekon muuvit
Valoja ei ole vielä edes sammutettu ja Zamboni on vielä kentällä edellisten sarjojen osalta, kun täällä jo keulitaan ihan niinku teinipoika ensimmäisissä diskon hitaissa...

Montako pelikieltoa Savimatti välttää, koska sikaahan se pelaa, mutta Liiga ja foliohattu suojelee. Montako kertaa veskaria saa hakata päähän mailalla ennen kuin umpisokea tuomarikin näkee sen? Montako kertaa puutarhatontun pitää uikuttaa, että tuomarit laittavat siniporkkana-lasit silmille? Onko ne jo ostettu, koska kymppitonnikin on jo maksettu?

Noni, sit ihan aikuisten oikeasti, varovainen veikkaus omaan suuntaan, mutta numeroita en uskalla lähteä veikkaamaan. Viime vuoden Kahvara oli järjettömän kova joukkue ja silti pystyttiin hieman haastamaan sitä meidän kokemattomalle jengillä. Tänä vuonna tilanne on hieman eri. Tappara pelaa hyvää kiekkoa, mutta rosteri ei ole ihan niin pimeä, kuin vuosi sitten. Pelsu on taas piirun verran parempi, mutta kokemusta on rutkasti enemmän, jopa siitä finaalin häviämisestä. Maalivahdit ovat varmasti avainasemassa, mutta myös se kuinka hyvin kärki saadaan pimennettyä.

Toivottavasti ylilyönneiltä vältytään kentällä, palstan toivo meni jo.

Edit: Hervannassa G5, koska miksi ei.
 
Suosikkijoukkue
Änärin suomalaiset
Toivon että Pelicans voittaa, mutta jokseenkin ikävä kutina kiveksissä että Tappara tulee nämäkin pleijarit viemään 4-2 voitoin. Toivottavasti olen väärässä. Me halutaan uusi mestari!
 

Bkkhero

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans, Bangkok United F.C
Täytyy jatkaa viime keväänä kesken jäänyttä baarikierrosta Tampereella. Toista kymmentä kertaa tuli viime kevään välierissä ja finaaleissa heiluttua hallin jälkeen baanalla. Tulta munille
 

Yön Kärppä

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät & Suomi
Viime kaudella oli minulle täysin päivänselvää, että Tappara voittaa mestaruuden eikä Pelicansilla tule olemaan mitään jakoa. Tällä kaudella tilanne on onneksi toinen. Pelicans on jokaisella osa-alueella vahvempi kuin viime kaudella. Maalissa on näiden pudotuspelien paras pelaaja tähän mennessä. Olisi todella hienoa nähdä uusi mestari Liigassa. Toivon ehdottomasti Pelicansin voittoa.

Mikäli näin ei käy, niin olisin hyvin iloinen Petri Kontiolan puolesta. Alkoholismin partaalta Liiga-mestaruus olisi todella hieno ja tärkeä tarina.
 

Lahelainen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans, sympatiat SaiPa
Viime kaudella kaikki jotka vähänkin myönsi realiteetit tiesi jo Levtchin hankinnan yhteydessä viimeistään (helmikuussa) kuka sitä pyttyä lopussa nostelee. Tänä vuonna voi kyllä ihan aidosti uskoa siihen, että Tappara kaatuu!

Kiva päästä taas puolen vuoden tauon jälkeen ns. isolle kirkolle. Tapparafaneista ei mitään pahaa sanottavaa, ei muuta kun show käyntiin ja toivotaan meidän ekaa mestaruutta!
 

Mäntylä #18

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Panthers,
En vaan nää että Pelicansilla olisi tänäkään vuonna juurikaan mahdollisuuksia. Rauhalan kenttä luultavasti pelaa Pelicansin ykköstä vastaan mahdollisimman paljon ja ei mitään epäilystä etteivätkö he pystyisi pelaamaan heidät pimentoon. Jos Tappara ei saa ylivoimaa kuntoon niin siinä saattaa olla se ainoa kompastus kivi. silti veikkaan sarjan menevän suht kivuttomasti 4-1/2

Alkais jo!
 

Sardion

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Kuinkas isolla jumbojetillä saa Vesivehmaalle laskeutua?
Ajateltiin tällä kertaa tulla niillä uusilla F-35 hävittäjillä, niin maksimoidaan lepoaika, kun on nuo matkustajakoneet vaan sen verran hitaita. Ei taida mahtua kuin yksi pelaaja per lentokone, mutta onneksi puolustusvoimat ymmärsi tilata niitä useamman, niin pääsee Liigan vieraspeleihin sujuvasti. :)
 
Viimeksi muokattu:

ftr

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Huuhkajat, Borussia Dortmund
Tekoälyhän tämän finaaliparin tiesi, toivottavasti mestarikin menee vielä oikein. Johtava analyytikko jäi tällä kertaa kakkoseksi.

Hieno sarja tulossa. Pelicansin pelejä ei ole tullut playoffeissa nähtyä juuri ollenkaan, joten ennakointi on vaikeaa. Tappara on kuitenkin siitä hyvässä tilanteessa, että suunta on ehdottoman nousujohteinen, kunhan homma ei taas lässähdä viikon tauon jälkeen pariksi peliksi. Kokkokin ilmeisesti sen verran liekeissä, että vähämaalisena taitaa pysyä..
 
Suosikkijoukkue
Tappara
Sanotaan, että kahden tasaisen joukkueen kohdatessa se voittaa, jolla on parempi maalivahti. Ei ole kuitenkaan ilmiselvää, kummalla se on, sillä Kokko on ollut sensaatiomainen.
Onhan näitä tulikuumia ja hehkutettuja Kareevia ja Bartosakeja ennenkin ollut. Finaalisarjassa ovat kohdanneet parempansa.

Saman kohtalon kokee myös Kokko. Heljangolla on aivan täydellinen jumalmoodi päällä.

Viikko pitäisi vielä odotella vai... Eikö saataisi hommaa käyntiin vaikkapa keskiviikkona?
 

Kingfisher

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans, Panthers, Hurricanes
En vaan nää että Pelicansilla olisi tänäkään vuonna juurikaan mahdollisuuksia. Rauhalan kenttä luultavasti pelaa Pelicansin ykköstä vastaan mahdollisimman paljon ja ei mitään epäilystä etteivätkö he pystyisi pelaamaan heidät pimentoon. Jos Tappara ei saa ylivoimaa kuntoon niin siinä saattaa olla se ainoa kompastus kivi. silti veikkaan sarjan menevän suht kivuttomasti 4-1/2

Alkais jo!
Itse näen täysin päinvastoin, Tapparalla tuskin on mahdollisuuksia haastaa liigan parasta jengiä tällä kaudella. Heljanko on ainoa, joka voi kääntää sarjan Tapparalle. Muuten ei ole mielestäni niin vahva porukka jalkeilla, kun viime vuonna. Kotietu toki merkkaa jotain. Flow ja tahtotila on kuitenkin vahvasti Pelicansin puolella, ja se riittää tänä vuonna mestaruuteen.

Alkais jo!
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös