Playoffs 2023 välierät: Ilves (2.) – Pelicans (4.)

  • 170 853
  • 1 508

Kumpi menee finaaliin?

  • Ilves

  • Pelicans


Tulokset ovat nähtävissä vain äänestämisen jälkeen.
Tila
Viestiketju on suljettu.

Puupaavola

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans, Peliitat
Ei Lööfiäkään voi profiloida miksikään hyökkääväksi pakiksi. Runkosarjassa plusmiinus-tilaston nelonen tuloksella +22 vain 14 minuutin peliajalla.

Ilves on puolustanut ihan kohtuullisen hyvin, mutta Pelicans on ollut merkittävästi tehokkaampi maalipaikoissaan. Hyökkäyksen tuhnuus on mielestäni tässä sarjassa merkittävin ero ja siihen toki vaikuttaa myös maalivahtipeli (Bartosak 92% vs. Malek 20v 87%)
Lööf on muuten aivan järkyttävän hyvä pakki.
 

Kalix

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Koo-Vee, LeKi
Pelicans on riisunut Ilveksen aseista. Ainoa toivo on saada Langhamer tolppien väliin torstaina ja katsoa, miten se vaikuttaa Ilveksen peliin.

Siinä se. Ilman Lankkua Ilveksen peli ei vain toimi. Toki Pelsulla on osuutensa, mutta luvattoman heikkoa tekemistä ykkösestä neloseen.

Ja ei. Malek ei ole syyllinen, mutta Ilveksen peli ei ole samanlaista kuin Langhamerilla.

Eipä tuo Ilveksen peli ole ollut hyvää pleijareissa edes Lankun kanssa. Sellaista haavekuvaa, että Lankku meidät pelastaa voi.
 

se7en

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Newcastle United, Jalkapallomaajoukkue
Eipä tuo Ilveksen peli ole ollut hyvää pleijareissa edes Lankun kanssa. Sellaista haavekuvaa, että Lankku meidät pelastaa voi.
No eipä niin. Koko jengi pelaa nyt todella huonosti. Aivan kuten edellisinä vuosina, kun on pleijareihin päästy. Varsinainen Ilves-syndrooma.
 

Bkkhero

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans, Bangkok United F.C
Tässä odotellaan Tapparan finaalivastustajaa, niin kyllä tässä sellainen fiilis jää että pettymys on Tapparan miehelläkin päälimmäisenä.
Sama kuin menisi jossakin kyläpahasessa paikalliseen kuppilaan, jossa on kaksi naista baaritiskillä. Ikänsä siinä baaritiskillä notkunut pubiruusu ja sitten Essi Unkuri. Kyllä kaikki paukut laitetaan Essiin, tai sitten lähdetään yksin kotiin.
17v Willamwallace olisi laittanut kaikki pubiruusuun, ettei yksin joudu lähtemään jatkoille.
Hyvin sanottu. Mulla on samat fiilikset, kun olen asunut jo vuosia 10 miljoonan ihmisen kaupungissa ja kohta viikon pyörinyt tässä Tampereen hämeenkadun baareissa. Sisäfile on vaihtunut jänteiseen kasleriin. Hyvä, että tulin katsomaan pelit. Joka hilun arvoista.
 

Raymond Pearl

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
Ja ei. Malek ei ole syyllinen, mutta Ilveksen peli ei ole samanlaista kuin Langhamerilla.
Ei olisi millään joukkueella, jos kiistaton ykkösmaalivahti olisi kauden ratkaisuhetkillä sivussa ja kehiin joutuisi juniori-ikäinen kakkosmaalivahti. Riskit konkretisoituvat ja siksi esim. Tappara hankki näiden minimoiseksi Hovisen.

Bartosak on ollut kiistattomasti kovempi kuin Malek estämään tilanteita, joissa olisi odotettu syntyvän maali. Se tekee ison eron. Langhamer olisi tässä suhteessa tärkeä lisä Ilveksen maalin suulle, vaikka hänkin hävisi edellä mainitussa vertailussa Bartosakille ensimmäisissä otteluissa.
 

mas59

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans
Minä tartuin siihen väitteeseen että Ilveksen puolustus on tehty hyökkäämään, joka on väärin.
Sanotaan sitten, että +- tilasto ei kauheasti kehu Lancasteria :):):) Eikä paria muutakaan. Pelsupuolustajien miinuksista lähes kaikki tulivat KALPAA vastaan. Ilves on ollut 'helpompi'
SARJA ON KESKEN. Pelsu ei ole vielä voittanut yhtään mitään!

Ilveksessä on paljon potentiaalia! Nautitaan hienosta sarjasta
 

mesag

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
@mesag mitähän kautta tarkoitat? @Breeze Harbour puhuu välieristä ja sinä puhut finaaleista, jos oikein tulkitsen. Tappara johti Kärppiä finaalissa 3-1, mutta taipui kaudella 2013-14 finaalisarjassa game 7:n jatkoajalla 4-3.
2013-14 Tappara hävisi 5. ottelun Lukolle, mutta meni silti finaaleihin voitoin 4-3.

e. Ja viime vuonnakin TPS hävisi 5. ottelun Ilvekselle, mutta meni finaaleihin voitoin 4-2. Tuo koski ainoastaan 2-2 tilanteessa olleita sarjoja, joista viidennen ottelun voittanut on aina mennyt finaaleihin. 3-1 tilanteessa on kahdesti johdolla ollut joukkue hävinnyt 5. ottelun, ja silti mennyt jatkoon.
 

Beukeboom

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät / Mamba!
Melkoista tämä kun ihan ulkopuolisten jengien faneja tulee erikseen tänne ja muualle vain lällättelemään. Tyylikästä.
Ei ole tyylikästä, etenkin kun sarja on edelleen kesken ja ounastelen seitsemää peliä.

Sen verran mainitsen kuitenkin, että pitkin kautta Ilves-kirjoittajat ovat käyneet lällättelemässä Kärppäosiossa oululaisten tappion hetkillä ja muiden joukkueiden ketjuissa, joten ihmisluonnon näkökulmasta ymmärrettävää että jotkut kokevat asiakseen käydään kuittaamassa takaisin.

Mutta kuten sanoin, sarja on kesken ja lällättely ylipäänsä on nollataulujen hommaa - oli talvellä ilvesläisten toimesta muiden ketjuissa ja on sitä tässäkin ketjussa.
 
Suosikkijoukkue
Ässät
Melkoista tämä kun ihan ulkopuolisten jengien faneja tulee erikseen tänne ja muualle vain lällättelemään. Tyylikästä.

Niin makaa kuin petaa. Pitkään tarponeen Ilveksen nousu mitalipeleihin olisi luultavasti kaikkien mielestä ihan positiivinen juttu mutta hmm, jostain syystä reaktio onkin lähinnä vahingonilo kun ei se iso ja paras nyt keväällä pärjääkään. Sitä voi sitten kukin tykönään miettiä että miksi näin.

Kaikki kunnia Pelicansille mutta kyllä syy siihen että joukkue tätä sarjaa johtaa on Ilveksen täydellinen sulaminen niissä paikoissa joissa sen piti olla tällä kaudella parhaimmillaan. Suurseuralarppi valmentajanvaihdoksineen on saamassa paskaisen lopun.
 

peterra

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Melkoista tämä kun ihan ulkopuolisten jengien faneja tulee erikseen tänne ja muualle vain lällättelemään. Tyylikästä.
Tervetuloa elämään, hengittämään ja kokemaan ennakkosuosikin kannattaminen jatkoajassa. Silloin aikoinaan kun aloitin tällä foorumilla niin minulla oli tapana keväisin suojella itseäni tältä muiden lällätykseltä laittamalla koko jatkoaika kiinni muutamaksi viikoksi. Tunteiden laskiessa täällä on helpompaa elää ja hengittää.

Tosiasia on se, että kaikki ovat altavastaajien vankkureissa. Ennakkosuosikin heikko esitys on parasta mahdollista dramatiikkaa ja siitä nautitaan täysin mitoin. Takaan sinulle, että me tapparalaiset muistamme esimerkiksi monen ilvesläisen mielestä legendaarisen sarjan puolivälieristä, jolloin runkosarjan voittaja vietiin häpeän äärilaidalle viemällä sarjan ratkaisu seitsemänteen peliin. Sarjan aikana Tapparan kompuroinnista nautti koko Suomi - kaikkien muiden fanit odottivat vesi kielellä, koska pääsee iskemään kylkiluiden väliin.

Samalla kuitenkin kannattaa muistaa, että tällainen tilanne pitää ansaita. Ilves on omilla esityksillään ansainnut ennakkosuosikin paineet ja muiden vihat. Ja niitä tulee olemaan jatkossa ainoastaan enemmän. Kannattaa antaa tälle lällätykselle uusi nimi - se on menestyksen merkki.
 
Suosikkijoukkue
Tampereen TAPPARA
Malekilla ei vaan riitä Bartosakia vastaan. Kunnossa oleva Langhamer torstaina uuniin ja selkeästi rikki oleva Haapala poppareille, Nyman tilalle. Konnalle antaisin vielä tsäänssin. YV:t uusiksi ja niinhän ne menisivätkin Henkan poistuessa. Pelsuilla katkon paikka kotiyleisön edessä, ei helpoin paikka kuten meidänkin viimeisessä nähtiin. Siinä Ipalla iskun paikka Iskulla ja sarja takaisin Nokialle.

Itse kuulun siihen joukkoon, että Tampere ja sen panostukset jääkiekkoon ansaitsivat paikallisen finaalisarjan, mutta onneksi tekeminen kentällä vielä ratkaisee tämänkin. Tokihan tunnelma aluksi vähän lässähtäisi Pelsujen kanssa, mutta takuuvarmasti nousisi sarjan edetessä.
 
Viimeksi muokattu:

Lemiöö66

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelikanat, änärin Pingviinit ja kaikki lätkä...
Mutta jos Pelicansilla on parempi maalivahti, puolustajat ja keskushyökkääjät kuten kirjoitit - eikö silloin heidän kuuluisi olla suosikki sarjassa?

Nyt en ihan saa viestistä kiinni?

Kärpät oli paperilla yksi ennakkosuosikki kauteen lähtiessä kunnes toteutti yhden vuosituhannen suurimmista flopeista. Kultaa haettiin, roskaa saatiin.
Sorry @Beukeboom jos ilmaisin väärin. Takamatkalta ollaan hiivitty kuten ravihevonen volttilähdösta takarivistä. Ei meillä ole paras osa alue kaikesta mutta sitoutunut Hölön planiin....
 
Viimeksi muokattu:

Henkka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Liiga, NHL, CHL, SHL
Melkoista tämä kun ihan ulkopuolisten jengien faneja tulee erikseen tänne ja muualle vain lällättelemään. Tyylikästä.

Ihan loogista kun siellä on 11 jengiä lomilla ja ulkopuolisten kiinnostus kasvaa kauden loppuhuipennusta kohti.

Itellänikin kiinnostus tätä sarjaa kohti nousi heti kun se Tampereen toinen puolikas hoiti tehtävänsä kunniallisesti finaalipaikan suhteen. Nyt on aikaa seurata muutakin kiekkoa ja "scoutata" jompaakumpaa tulevaa finaalivastustajaa.
 

Raúl

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans
Toivossa on hyvä elää. Pelicans ottaa vähintään yhden voiton seuraavista kolmesta pelistä. Todennäköisesti kaksi.

Eihän Pelicans ollut mistään kotoisin KalPaakaan vastaan.
Tämä osui melko hyvin. Tosin kolmekin voittoa oli lähellä.

Mutta mutta, sarja on täysin auki edelleen. Sarjan katkaisu on tunnetusti vaikeaa hommaa, mutta tämä Pelicans voi jopa pystyä siihen! Ja toisaalta edes paluu Tampereelle ei söisi uskoa finaalipaikasta.

Tää on kova jengi!
 

Kyle

Jäsen
Ilveksessä näkyy mielästäni vahvasti se, että joukkueen runko koostuu kuitenkin pelaajista jotka ovat aina pelanneet liigaa enemmän ja vähemmän haastaja-/altavastaaja-joukkueessa. Poislukien mm Koskiranta ja Haapala. Nyt kuitenkin kun kokonaistasolla joukkue on se kenen pitäisi hallita ottelua niin ei ihan osata vetää satalasissa. Esimerkiksi runkosarjassa Tapparaa vastaan kun ei olla hallitsevampi osapuoli, niin pelaajat osaavat puristaa itsestään kaikki mehut irti.
 

Infamous

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Penguins, Steelers
Kaikella kunnioituksella: Eikö Pelicansin puolustuskin ole laadukas?
Muu minua ei haittaa, mutta jos jatkuvasti dissaa nuoria ja vielä nimettömiä, vaikka häviääkin.... Niin se ei kuulosta järkevältä!

Ei tässä puhuttu Pelicansin puolustuksesta mitään, vastattiin vain sinun väitteeseesi Ilveksen puolustuksen orientoitumisesta (hyökkäys/puolustus). Annan kaiken kunnian Pelicansin puolustukselle ja etenkin maalivahdille, heidän ansiostaan sarja on nyt Pelicansille katkolla.
 

zzonejj

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
Melkoista tämä kun ihan ulkopuolisten jengien faneja tulee erikseen tänne ja muualle vain lällättelemään. Tyylikästä.


Tahtoo kyllä samasta leiristä tulevana sanoa että taitaa kyllä tulla ihan aiheesta, "vähän" on mopo keulinut meillä foorumin ilvesläisillä (ehkä myös allekirjoittaneella, myönnettäköön) tässä kauden mittaan joten ei nyt yllätä että tällä hetkellä tulee takaisinkin päin. Taakse jättää, edestään löytää jne.

Sarjahan on toki vielä kesken, leidi ei ole laulanut. Lahdessa kaukaloon jää toivottavasti kaikki ja mukaan lähtee yksi täppä ja lauantaina sitten seiskapeliä Nokialla. Jos näin ei käy, niin pakko kyllä arvostaa Pelicansia ja Niemelää. Tai pakko arvostaa jo nyt.
 

Luke72

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hallitseva mestari
Ei pelejä sotimalla voiteta vaan JAUHAMALLA ja OMAA PELIÄ kärsivällisesti pelaamalla. Niin teki Pelicans, Ilves näyttää yrittävän oikaista ja kiirehtiä. Se ei toimi. Hieno katella vieraista pöydistä tätä sarjaa.
 

Pitkävedossa tänään

Päivän pelit:

  • 1
  • x
  • 2
  • 1
  • x
  • 2
  • 1
  • x
  • 2
Ruotsi vs Ranska
  • 1.03
  • 16.00
  • 24.00
Kazakstan vs Puola
  • 1.72
  • 5.10
  • 3.35
Suomi vs Tanska
  • 1.21
  • 7.50
  • 12.00
Apua pelaamisen hallintaan pelaamaltilla.fi
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Tila
Viestiketju on suljettu.
Ylös