Playoffs 2022 puolivälierät: Ilves (3.) – Kärpät (6.)

  • 215 763
  • 2 518

zzonejj

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
Kärpille ja Kärppä-kannattajille kiitos hienosta sarjasta. Kyllä siinä taas käytiin hallilla kaikki mahdolliset tunteet läpi. Kerrankin näin päin, on tätä liian kauan odotettukin. Vähän on vielä harjoittelemista tuossa voiton käsittelyssä meikäläisillä.

Twiitti Kärppien DJ:stä soittamassa Yön Pettävällä jäällä

Nyt kun sarja on ohi niin otetaan tämä kiinni. Ihan ei ensimmäiselle pelikatkolle malttanut DJ odotella kuten "veto" kuului. Tarpeeksi lähelle kuitenkin, vaikkakin ns. reisille, eli katsotaan osuneeksi. Tosin pidätän oikeuden muokata tuota "panosta" tästä reisille päätymisestä johtuen ja jätän huivin tilaamatta. Kyselin Kärppien fanikaupalta josko pystyvät toimittamaan huivin hintaisen (20€) lahjakortin Hope ry:lle tai vastaavalle hyväntekeväisyystaholle. Sen verran paljon arvostan kykyä nauraa itselleen.

*Poistettu lainauksesta linkki twiittiin*
 

friikki otus

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
No niin! Käsi pystyyn virheen merkiksi. Kaksi kertaa huutelin jo sarjan menevän Kärpille, eikä usko eilen kovin korkea ollut. Kai se johtuu näistä aiemmista vuosista että ei osaa uskoa vielä voittoon.

Jo Kärppien saaminen vastaan oli pelottavaa. Alussa näytti että tämähän menee tästä pelaillen, mutta eihän siinä sitten niin käynyt. Maalin eteen joutui tekemään aivan vitusti töitä molemmat joukkueet. Välillä tuntui että ei maalisektoreille päässyt millään. Varsinkin Kärpät puolusti erittäin tiiviisti ja antaumuksella. No mustelmat ei tietenkään lämmitä.

21 vuotta edellisestä. Silloin ei vielä elämästä paljoa tiennyt, vaikka luulin niin. Joka vuosi sitä toivoo ja aina on saanut pettyä. Nyt se on totta, näin etäfanina saa kerrankin hymyillä tässä vaiheessa kautta kotipuolessa. Nyt taisi toisin tulla viikonloppumatka Tampereelle lauantaina. Kiitos Ilves! Ja eteenpäin.

Ja kiitos Kärpät ei olisi ollut vääryys toisin päin.
 
Viimeksi muokattu:

Yohann

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Sens
Huhhuh! Kylläpä oli sitkeä sitkeä paska tuo Oulun Kärpät! Huomaa, että siellä on jonkun verran tuota voittamisen ja kovien paikkojen kokemusta. Mutta nyt kyllä Ilves oli päättänyt, että tästähän mennään jatkoon ja oli niin nälkäinen, että väkisin kairasi voiton.

Kärppien puolustaminen oli uskomattoman sitkeää ja maalivahti Blomqvist, huhhuh miten kylmäpäistä maalivahtityöskentelyä tähän paikkaan! Kaveri tulee pelaamaan NHL:ssä suhteellisen piankin. Nämä pitivätkin sarjan tasaisena ja erikoistilannepelaaminen oli jopa lähellä kallistaa vaa'an Kärppien puolelle hieman, mutta nyt Ilveskin osoitti, että on todella sitkeä ja valmiina voittamaan!

Hieno sarja! Kiitos Kärpät joukkue ja fanit! Nyt ei Marjamäen aika riittänyt pelastamaan kautta, mutta ensi kaudella taas vahvempana takaisin!
 
Viimeksi muokattu:

LiutunLätty

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
Ote Konnan haastattelusta:


Kontiola on tehnyt urallaan monta komeaa ja tärkeää osumaa.

– Niitä en enää muista enkä muistele. Halusimme voittaa tälle yleisölle. Olen pelannut monessa paikassa, mutta missään ei ole ollut lähellekään tällaista kannustusta. Halusimme voittaa faneille yhtä paljon kuin itsellemme ja jatkaa tätä uskomatonta huumaa.


Vaikka vähän meni vihkoon buuaukset lopussa, niin kyllä me taidetaan olla noille jätkille kuitenkin kuudes kenttäpelaaja. Nyt fanikatsomo ottaa tästä opikseen ja eteenpäin.

Ja ainiin... Mikään ei oo tuntunut näin saatanan hyvältä ikuisuuksiin! Hyvä Ilves!
 

Proffa_20

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Chicago Blackhawks & FC Bayern München
Kiitos Ilves ja Kärpät huikeasta sarjasta, ja onnittelut Ilvekselle välieräpaikasta, jota on siellä odotettu pitkään. Parempi joukkue pelillisesti voitti tässä sarjassa joka ottelun ja parempi joukkue eteni jatkoon, ei kahta sanaa. Tämän illan xG oli Ilveksellä lähes 5,0 ja Kärpillä vajaa 1,5, joten senkin osalta ei tämän illan paremmasta joukkueesta ollut epäselvyyksiä. Äärettömän hieno ja tasainen sarja. Kokonaisuutena todella pienten erojen ja marginaalien sarja, joka kääntyi nyt Ilvekselle.

Menee osaltani jopa hieman samaan kategoriaan noiden Kärpät-Tappara finaalisarjojen osalta, jossa ne erot olivat nii pienet, että eroa ei melkein ollut ja käytännössä kumpi tahansa olisi voinut voittaa. Nyt Ilveksen pidempi projekti, yhteiset kokemukset ja parempi jänne, olivat kenties niitä, jotka käänsivät sarjan Ilvekselle ja isot onnittelut välieräpaikasta Ilvekselle. Pelillisesti huikea sarja ja Ilves on kyllä kaikin puolin enemmän kuin valmis mestaruustaistoon, siihen on kaikki eväät. Ilveksen projekti ja uusi tuleminen on ollut tässä jo hyvän aikaa käynnissä. Itse laskeskelisin sen alkavan tuolta keväältä 2017. Silloin huikean puolivälieräsarjan jälkeen jouduitte taipumaan Tapparalle Game 7:venissä ja silloin ei aivan riittänyt. Mutta nyt viisi vuotta myöhemmin, on välieräpaikka ansaittu huikean puolivälieräsarjan jälkeen Kärppiä vastaan. Tällä kertaa riitti. Huikean matkan Ilves tehnyt, kun katselee taaksepäin!

En sen enempää kyllä toivo kenenkään mestaruutta tai hyppää kenenkään vankkureihin. Kaikella kunnioituksella TPS ja KooKoota kohtaan, ei mitää heitä vastaan näistä välieräjoukkueista, mutta kyllähän minä, niin kuin varmasti hyvin hyvin moni muukin kannattaja (miinus kenties KooKoo ja TPS -fanit :D), haluaa sen yhden tietyn finaalisarjan nähdä ja suorastaan sitä jopa janoaa. Tampere olisi varmasti sen parisen viikkoa aika liekeissä, jos Tappara ja Ilves ottaisivat yhteen ja potentiaalisia olis aika maagiseen ja eeppiseen finaalisarjaan.
 
Viimeksi muokattu:

Samppakalja69

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tampereen ILVES
Vilpittömät kiitokset Kärppien joukkueelle, kannattajille ja kenttämestarille. Taisto oli kova, mutta reilu.

Tippa tuli silmään tuloksesta huolimatta, väitän tietäväni miltä vastustajan päädyssä tuntuu tällä hetkellä. Helvetin kova tasonnosto nähtiin Kärpiltä, kiitos siitä ja se varmasti opetti myös nuorta Ilvestä jatkon kannalta positiiviseen suuntaan.
 

Jok#90

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät, Nashville Predators
Olipahan huikea sarja ja kyllähän sieltä loppujen lopuksi oikea joukkue jatkoon meni. Niille muutamalle ilvesfanille jotka buuaili vinkiksi, katsokaa Marjamäen haastattelu, sillä näin kunnioitetaan vastustajaa. Loppu pleijarit ollaan täälläkin keltavihreitten mukana, olette sen mestaruuden ansainneet!
 

33720

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jauhojengi
Ote Konnan haastattelusta:

Kontiola on tehnyt urallaan monta komeaa ja tärkeää osumaa.

– Niitä en enää muista enkä muistele. Halusimme voittaa tälle yleisölle. Olen pelannut monessa paikassa, mutta missään ei ole ollut lähellekään tällaista kannustusta. Halusimme voittaa faneille yhtä paljon kuin itsellemme ja jatkaa tätä uskomatonta huumaa.

Petri Kontiolan seurajoukkueet:

Tappara
Chicago Blackhawks
Rockford IceHogs
Iowa Chops
Metallurg Magnitokorsk
Traktor Chelyabinsk
Toronto Marlies
Lokomotiv Yaroslavl
Jokerit
HPK
...
Ilves
 

Juteeni

Jäsen
Suosikkijoukkue
Avalanche ja Tappara
Buuasikko mukana? En oo yhtä noloa hetkeä kokenut sitten sen jälkeen, kun fanikatsomosta huudeltiin aikoinaan vielä tuomarille haistavittua ja vastustajan jäähyilijälle ughughia.

Suurin osa asianomaisista kun kuitenkin lukee tämän niin vielä kerran selkosuomella:

Ette. Vittu. Enää. Ikinä. Koskaan. Yhtään. Missään. Tee. Noin.

Herra siunaa kuinka fiksu viesti.

Tuossa sarjassa ei tosiaan tapahtunut mitään sen arvoista, että sarjan ratkettua olisi joku ansainnut vihellykset poistuessaan jäältä. Sarja ohi ja vastustajalle sen ansaitsema kunnioitus, mutta niin vain Pyörälä päätti uransa vihellyskonserttiin.
 

Baloun

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, sympatiat milloin kenellekkin
Huh huh olipa sarja. Aivan järkyttävän kovatasoinen, kovatasoisimpia miesmuistiin.

Ilves toki loppupeleissä ansaitusti jatkoon, mutta pienet on marginaalit.

Pyörälä on hieno pelaaja. Joel Blomqvistista tulee vielä kova maalivahti. En ihmettele vaikka ei pelaisi enää ensi kaudella Liigassa. Jos pelaa niin Kärppien tulisi antaa selkeä ykkösmoken paikka hänelle. Joel oli se joka kantoi Kärppiä näin pitkälle tässä puolivälieräsarjassa.

Kiitos Kärpille ja sen kannattajille, suurimmilta osin asiallista settiä täällä
 
Suosikkijoukkue
Ipa, ipa, ipa, ipaa...
Aivan sama kuinka paljon menee joku pelaaja tunteisiin, sille ei buuata varsinkaan voitetun ottelusarjan jälkeen! Tässä on vielä ilves faneilla oppimisen paikka.
Bull.. rotille ja tekopyhille pitää antaa sen, mitä ne ansaitsee. On kyse pelijarisarjasta tai runkkarimatshita tai finaalista.

Kummalista ideologista "häviäjää ei saa lyödä" mentaliteettia. Jos olet "mulkku" olet mulkku, häviät tai voitat. Ja kas, yksi pelaaja oli...
 

lake79

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Suomi, Pahalampi.
Oli hauska kohtaaminen pelin ja parin voittobissen jälkeen hämärällä kujalla. Kävelen alas kohti Tullintoria, vastaan alkaa kävellä nurkan takaa Kärppäpaitainen janari. Lopputulos: peukun näyttö Kärppäpaitaiselta ja molemminpuolinen kiittely hienosta sarjasta ohikulkiessa.
 

Woofer

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Barca
Huh. Olipa upea sarja. Kiitokset Kärpille ja Kärppä-kannattajille. Sen mitä hallilla pelien jälkeen vaihtoi muutaman sanan ja välittömästi täällä sarjan perään, niin kaikesta käytöksestä huokuu, että sitä menestyksen tuomaa tyylikkyyttä on kerennyt tässä vuosien varrella kertymään. Rehdisti onniteltiin voittaja, eikä selittelyjä.

Onnittelut vielä Mika Pyörälälle mielettömästä urasta! Hattu nousee päästä.
 

Nigi

Jäsen
Bull.. rotille ja tekopyhille pitää antaa sen, mitä ne ansaitsee. On kyse pelijarisarjasta tai runkkarimatshita tai finaalista.

Kummalista ideologista "häviäjää ei saa lyödä" mentaliteettia. Jos olet "mulkku" olet mulkku, häviät tai voitat. Ja kas, yksi pelaaja oli...
Ihan sama onko se buuaus osoitettu joukkueelle tai yksittäiselle pelaajalle, niin ottelusarjan päätyttyä se on mielestäni aika noloa ja ala-arvoista.

Kannattaa ottaa vaikka verrokiksi nuo pelaajat tuolla. Maalinedustoilla väännetään, annetaan kovia taklauksia ja tunteet käyvät kuumina. Kuitenkin sarjan päätyttyä ovat kättelyjonossa ja rehdisti kättelevät toisiaan. Pelit ovat pelattu ja katseet eteenpäin.

No osa Ilvesfaneista on virheen tehnyt ja toivottavasti osa ottaa opiksi.

Ilman värilaseja seurattuna oli todella hyvä sarja ja olisi luonnollisesti voinut mennä kumpaan suuntaan vain. Kyllähän ton maalin Konnalle suo.
 

Fläppitaulu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Habs, KOOVEE, Ilves
Kutsuisin yksinkertaisuudeksi jos buuaa Mäenalaiselle mutta kohdistaa sen koko joukkueeseen. Eiköhän 99% yleisöstä ja pelaajista käsitä tuon buuauksena Kärppien joukkueelle. Lampaanperse täysin ansaittu.

Osasto olisi voinut olla hieman paremmin perillä Pyörälän tilanteesta. Kuitenkin iso osa muusta yleisöstä usein reagoi osaston mukana. Mäenalaisen buuauksien sijaan olisi jokainen itseään kunnioittava faniryhmä järjestänyt kunnianosoitukset Pyörälälle. Kyseessä Kärppä-legenda ja jossain määrin legenda myös koko Liigan tasolla.

Mitä Mäenalaiseen tulee niin aika rottamaisen oloinen kaveri monissa tilanteissa. Mutta on myös älyttömän vahva härkä ja taitava pelimies. Todella ärsyttävä näin vastustajan vinkkelistä jo vaarallisuutensa vuoksi. En kuitenkaan buuaisi pelin jälkeen, silloin on aika antaa kunnioitus vastustajalle joka on valmis tekemään mitä vaan oman joukkueensa vuoksi (jopa niitä kyseenalaisia asioita).

Kiitos Kärpät aivan älyttömän kovasta puolivälieräsarjasta. Miten kiekko voi ollakaan näin kovatasoista poffien ekalla kierroksella. Nyt voi huokaista helpotuksesta koska ainakin näin alkuunsa TPS tuntuu suupalalta teihin verrattuna.
 

mesag

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
Tuli jo hallissa kavereille sanottua, että idioottimaista tuossa viheltää. Mutta toisaalta laskisin tuon vähän siihen, että tunnekuohuissa ei ehkä tule ihan täysin mietittyä mitä tekee. Ensimmäistä kertaa 21 vuoteen välierissä, niin ehkä pientä ymmärrystä. Tarkoitus ei missään nimessä ole puolustella tuota, mutta kyllähän se Mäenalaisen sukellusmerkin näyttely jäähyboksissa menee samaan kategoriaan, mennään niin tunteella, että välillä läikkyy vähän yli. Molemmat kuitenkin suhteellisen mitättömiä asioita loppujen lopuksi, kolhut korkeintaan henkisiä, ja niistä pääsee itse kukin yli.

Ja loppujen lopuksi, eikö ole mahtavaa, että urheilu herättää tunteita, sehän on koko urheilun suola.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös