Playoffs 2019 välierät: Kärpät (1.) – HIFK (6.)

  • 194 924
  • 1 458

McTorso

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Runkosarjasta voimasuhteet ovat muuttuneet. Tätä sarjaa on pelattu tähän asti HIFK:n ehdoilla. Miksi näin on käynyt? Siihen on varmasti monta syytä. Jaan nämä syyt kolmeen ryhmään.

1. HIFK:n pelaaminen
- HIFK:lla oli läpi runkosarjan pahoja loukkaantumisia. Nyt niitä on vähemmän.
- HIFK:n pelaajistossa on useita erityisesti pudotuspelien taistelukiekkoon soveltuvia pelaajia, kuten Keränen, Petrell, Jääskä, Tyrväinen, Rask, Ikonen, Quincey, Kankaanperä, Varakas...
- HIFK:n henkinen tila on optimaalinen. Altavastaajana on hyvä raastaa.
- Pikkarainen on onnistunut taktisesti loistavasti. HIFK:n keskialueen ohjauspeli toimii loistavasti. HIFK:n hyökkäysalueen karvauspelaaminen toimii loistavasti. HIFK osaa rytmittää puolustuspelaamistaan oikea-aikaisesti. Siinäpä se. Riistojen kautta voittoon. Nyt mennään yksinkertaisesti. Ensi kaudeksi sitten ajan kanssa hyökkäyspelinkin parempaan kuosiin.
- Engren on nostanut tasoaan. Taidot hänellä on ollut koko ajan. Nyt sopivan henkisen tilan ja koko joukkueen parantuneen puolustuspelaamisen ansioista Engren on ehkäpä pudotuspelien kuumin maalivahti.

2. Kärppien pelaaminen
- Kakkosketju on hyytynyt täysin pudotuspeleissä. Heponiemi&Kupari kaksikko vetelee ilman Pyörälää tehottomana. Pudotuspelien intensiteetti on ollut heille liikaa. Kärppien tehot ovat liikaa ykkösketjun varassa. Toki Kristof koettaa antaa pikkaisen tulitukea.
- Pelinopeus on kokenut romahduksen. Kärpät koettaa rytmittää peliä enemmän kiekollisena. Karvauspelaaminen on varovaisempaa, eikä ratkaiseviin kiekoriistoihin päästää samoin kuin runkosarjassa.
- Hyökkäyksiin lähdöissä ajoitukset eivät ole kohdillaan ja syöttöjen laatu on aiempaa heikompaa. Etäisyydet kasvavat ja rintamahyökkäykset jäävät vähiin.
- Kärpät ei ole pärjännyt kamppailupelaamisessa.
- Kärppien hyökkäyspelaaminen on yllä olevista syistä johtuen kaukana parhaastaan.

3. Ulkopuoliset tekijät
- Tuomarilinja on muuttunut radikaalimmin kuin Kärpät ennakoi, varsinkin kiekottomien pelaajien toiminta on paljon vapaampaa kuin runkosarjassa ja puolivälieräsarjassa.
- HIFK on haistellut linjan paljon paremmin. HIFK on iholla viiden miehen voimin lähes koko ajan. Tämä on osaltaan sekoittanut Kärppien hyökkäyspelaamista.

Miten tästä eteenpäin? Isossa kuvassa on kaksi vaihtoehtoa. Ensimmäinen vaihtoehto on se, että tuomarilinja säilyy samana. Tällöin Kärppien on siihen sopeuduttava ja löydettävä lääkkeet hyökkäyspelaamisen selkeään parantamiseen vallitsevissa oloissa. HIFK:n ei puolestaan tarvitse muuttaa mitään. Samalla reseptillä vierasryöstön mahdollisuus on riittävän hyvä. Toinen vaihtoehto on se, että kulisseissa kuohuu ja linjaa muutetaan tiukemmaksi. Ei olisi muuten ensimmäinen kerta. Tällöin tilaa olisi enemmän ja Kärppien hyökkäyspelaaminen helpottuisi. Painopiste muuttuisi kamppailupelaamisesta enemmän luisteluun ja pelin virtauksen hallinnan tavoitteluun. Tällöin HIFK:n olisi reagoitava muuttuneeseen tilanteeseen.

Toteutuu vaihtoehdoista kumpi vain, olen luottavainen Kärppien iskukykyyn. HIFK on pelannut hienosti, ei sitä pysty kukaan kiistämään. Kärpät on kuitenkin niin hyvin valmennettu joukkue ja materiaali on niin laadukas, että tasonnosto on ennakoitavissa.

Edit. Virheitä
 
Viimeksi muokattu:

Tollanen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Ihmisen pääkoppa on kummallinen. Mulla on sellainen tunne, että tämä sarja ratkeaa siihen, mitä tapahtuu siellä pelaajien ja valmennusryhmien yläkerrassa. Tärkeintä on, että keskitytään peliin, seuraavaan vaihtoon, seuraavaan syöttöön jne. Kuulostaa helpolta, mutta pääkoppa on kummallinen. Vanha juttu on se, että jos alkaa kuuntelemaan ulkopuolista hälinää, ei siihen seuraavaan suoritukseen kenties voi kunnolla keskittyä. Vaikea uskoa, etteikö tuolla joukkueilla ole tiedossa että hälinää tulee ja suunnitelmia siitä, miten se käsitellään tai siis että sitä ei juurikaan käsitellä. Jos joku puolihuolimaton tai suunniteltu vastustajan valmentajan heitto suistaa maalivahdin mielenrauhan sijoiltaan, niin tilanne on huono. En oikein siihen usko, vaikka se maalivahti onkin vielä poika.

Harrastelijapsykologina sanoisin, että HIFK:lla on nyt asiat melko kivasti. Nyt on jo kokemusta siitä, että giganttinen ennakkosuosikki saadaan horjumaan ja jopa ollaan parempia ja määrätään pelin kulkua. Siitä tulee varmasti valtavasti lisävirtaa ja jalka kapsaa huomattavasti kevyemmin kuin selviytymistaistossa. Jos saadaan vielä hieman uinahteleva suurseuraylpeys valjastettua tuohon mukaan ja jatketaan rohkeasti niin tulos voi olla hyvä. HIFK on nyt vähän niinkuin Aku Ankka, joka pystyy vauhtiin päästyään ja pääkopassa olevan draivin avulla jatkamaan juoksuaan jyrkänteen reunan yli ties kuinka pitkästi kunhan ei vaan katso alaspäin. Vaikka koko rotkon yli. Vaarana on kuitenkin se, että tulee vilkaistua sinne jalkojen alle ja säikähdetään eikä uskalleta jatkaa katse horisontissa rohkeasti eteenpäin. Se hetki voi koittaa erityisesti kun pitää katkaista sarja, jos sinne asti päästään.

Kärpät on puolestaan suorastaan pelaillut runkosarjan ilman suurempaa vastusta ja vastoinkäymistä. On mahdollista että siinä pääkoppaan hiipii ensin hyvänolontunne... ja sitten jännitys siitä, että saadaanko taso pidettyä, kun aletaan pelaamaan sarjoja. Kun sitten homma ei lähdekään raiteilleen, niin ollaan ihmeissään, tulee epävarmuutta, katsellaan vähän sivuille ja runkosarjan gloria on muisto vain vaikka siitä kuinka haluaisi vielä ammentaa. Eihän se osaaminen ole mihinkään hävinnyt ja tilannehan on peleissä tasan, mutta epäilys on kuitenkin herännyt ja realisoitunutkin niin, että yhtäkkiä Kärpät luisteleekin kentällä pitempiä ja raskaampia metrejä. Nyt olisi hyvä olla sitä yhteistä kokemusta vaikeuksista nousemisesta. No, Kärpissä jos jossain on tietoa ja kokemusta siitä, miten voitetaan. Se täytyy nyt kaivaa esiin ja saada välitettyä myös joukkuueen nuoriso-osastolle.
 

charger

Jäsen
Suosikkijoukkue
Se Puree! , Україна
Itse näkisin, että siinä kun HIFK on siirtynyt playoff-kiekkoon jo ajat sitten niin Kärpät on vielä siinä Ilves-sarjan runkosarja-moodissa, koska enempää ei ole tarvinnut esittää. HIFK:n viimeisin peli oli niin väkevää suorittamista, että viimeistään nyt jokaisen Kärppä-pelaajan luulisi olevan hereillä. Jos ei tuon 100-0 hävityn pelin jälkeen ala paranemaan, niin sitten voidaan julistaa kauden 18-19 Kärpät runkosarjan tähdenlennoksi.

Erittäin mielenkiintoisia aikoja eletään! Tämä on playoffia parhaimmillaan. Nyt katsotaan myös kenellä kuuppa kestää paineet parhaiten. HIFK saa toki edelleen olla se paineettomampi osapuoli, mutta kyllä sielläkin suunnalla voi alkaa hieman otsahikeä puskea, koska tässä olisi nyt se tuhannen taalan paikka iskeä. Kärpillä kuitenkin mestaruus alla, joten näkisin että painetila ei kuitenkaan ole niin iso kuin voisi kuvitella. Joku muu voi toki nähdä toisin.
 

Neely

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Kings ,Englanti, Blaugrana&C.D. Santa Clara
HIFK saa toki edelleen olla se paineettomampi osapuoli, mutta kyllä sielläkin suunnalla voi alkaa hieman otsahikeä puskea, koska tässä olisi nyt se tuhannen taalan paikka iskeä. Kärpillä kuitenkin mestaruus alla, joten näkisin että painetila ei kuitenkaan ole niin iso kuin voisi kuvitella. Joku muu voi toki nähdä toisin.
HIFK:lla ei ole tässä sarjassa kuin voitettavaa. Takana paska runkosarja valmentajanvaihtoineen ja vastassa liki täydet pisteet runkosarjassa kerännyt hallitseva mestari. Ei mitään syytä näkyvissä sille että pitäisi yht´äkkiä alkaa keräämään jotain menestyspaineita. Riittää jos riittää.

Mitä olen pätkiä nähnyt peleistä, niin HIFK on todella ollut iholla koko ajan. Pelitapa on erittäin kuluttava, ja niinpä nämä pitemmät tauot ovat kyllä Kärpille todella huono juttu. HIFK:lta erittäin hyvin luettu olosuhteet. Täytyy perjantain peli ihan katsoa. Liekö Manner keksinyt jotain. Haukkuu vaikka Engrenin tms..

Voihan se tiltti vielä tulla. Sellainen paradoksi tässä on että puheet kuluttavasta pelitavasta ja siitä ettei noin voi jaksaa edes kahta peräkkäistä peliä alkoivat jo Pelicans-sarjan G2:sesta. Hyvin ovat toistaiseksi jaksaneet kahdeksan ottelua painaa sen jälkeenkin ilman pitkiä taukoja. Minä luulen että ne tauot palvelevat nimenomaan sen prässin alle jäänyttä joukkuetta enemmän kuin HIFK:ta. Ei ole mukavaa pelata kun joka hetki on vastustaja iholla tai vetämässä sua plekseihin. Myös se jatkuva vastaanottaminen kuluttaa ihan helvetisti, varsinkin pakkeja.
 
Viimeksi muokattu:

Itäpuu

Jäsen
- HIFK on haistellut linjan paljon paremmin. HIFK on iholla viiden miehen voimin lähes koko ajan. Tämä on osaltaan sekoittanut Kärppien hyökkäyspelaamista.
Mitä olen pätkiä nähnyt peleistä, niin HIFK on todella ollut iholla koko ajan. Pelitapa on erittäin kuluttava, ja niinpä nämä pitemmät tauot ovat kyllä Kärpille todella huono juttu. HIFK:lta erittäin hyvin luettu olosuhteet. Täytyy perjantain peli ihan katsoa. Liekö Manner keksinyt jotain. Haukkuu vaikka Engrenin tms..
 

anthax

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Ketterä
Vaikka Kärppien peli oli väkevää läpi runkosarjan, niin viimeiset pelit ja Ilves-sarja oli kyllä aika läpsyttelyä. Oikea tuomiohan tuosta löysäilystä olisi jääminen pronssipeliin ja siellä vielä häviö. Toisi vähän raikkautta liigaan kun ei voikkaan seilata runkosarjan meriiteillä suvereeniin mestaruuteen. Kyseenalaistaisin tuossa vaiheessa myös vähäsen Mannerin ylivertaisuutta kaikessa. Yhdessä osiossa puitiin jo Mannerin ylivertaisuutta lehdistötilaisuudessakin.

Todellisuus: finaalissa Kärpät ja Tappara. Ensi kautta odotellessa.
 

Tollanen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
HIFK:lla ei ole tässä sarjassa kuin voitettavaa.

Siltähän se näppiksen takaa ja tuon runkosarjan jälkeen tuntuu. Mutta voipi olla myös niin, että esim katkaisun paikassa tulee mieleen, että "Kun kerran ollaan tällainen vuori kiivetty ja näin lähelle päästy, niin tätä ei saa enää sössiä. Tätä EI saa sössiä, sössiä". Ja kas... yhtäkkiä onkin hävittävää.
 

Jymäkkä

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, NY Rangers, Ketterä, Saksa (futis), IPV
Siltähän se näppiksen takaa ja tuon runkosarjan jälkeen tuntuu. Mutta voipi olla myös niin, että esim katkaisun paikassa tulee mieleen, että "Kun kerran ollaan tällainen vuori kiivetty ja näin lähelle päästy, niin tätä ei saa enää sössiä. Tätä EI saa sössiä, sössiä". Ja kas... yhtäkkiä onkin hävittävää.
Ja onhan tämä muutamalle taas se viimeinen mahdollisuus(ainakin hetkeen) voittaa jotain IFK:ssa, eli ei tämä mitään paineetonta ole missään tapauksessa. Joukkue menee sen verran taas uusiksi, ettei menestysjatkumo muöskään ensi kaudelle ole mitenkään selvä. Ei se ollut kyllä tälle kaudellekaan, vaikka kesällä näytti hyvältä.
 

Neely

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Kings ,Englanti, Blaugrana&C.D. Santa Clara
Siltähän se näppiksen takaa ja tuon runkosarjan jälkeen tuntuu. Mutta voipi olla myös niin, että esim katkaisun paikassa tulee mieleen, että "Kun kerran ollaan tällainen vuori kiivetty ja näin lähelle päästy, niin tätä ei saa enää sössiä. Tätä EI saa sössiä, sössiä". Ja kas... yhtäkkiä onkin hävittävää.
HIFK ei ole katkaisun paikassa ja jos sattuisi siihen pääsemään niin mitä silloin Kärppien päässä mahtaisi sössimiseen liittyen pyöriä...ihan yhtä joutava tai yhtä validi spekulaatio kuin tuo sinunkin esittämäsi.
 

Kukko

Jäsen
Media ja moni hehkuttaa jo Kärppien vaikeuksilla. Vuosia seuranneena se kovin testi HIFK:lle on vasta edessäpäin. Jokainen sarjanottelu on erilainen, ja pitkähkö tauko tulee nyt Kärpille mitä parhaimpaan paikkaan. Olen täysin varma, että Game vitosessa tullaan näkemään taas homman kasaan saanut vahva Kärpät. Tätä se playoff pelaminen on, eli jokaiseen otteluun tehdään pieniä viilauksia, ja voimasuhteet voivat muuttua nopeastikin. Nyt vaadittaisiin HIFK:lta vahva vieraspeli, jossa voittoon uskon tarvittavan hivenen onneakin. Henkisesti se ensimmäisen maalin tärkeys on erittäin isossa asemassa. HIFK:n haluaa saada flow tilan jatkumaan. Kärpät säilyttää kotikenttä edun, ja tätä kautta edun myös koko sarjaa ajatellen. Mielestäni Kärpät on kotikenttä edullaan edelleen selkeästi kuskin paikalla, ensimmäisen kerran kun HIFK kaataa Kärpät raksilassa, niin voidaan puhua Kärppien todellisista ongelmista. Muuten tämä hehkuttelu on puhetta ilman todellista katetta.
 

rubberpuck

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät
Näin se menee. Viime vuosinakin Kärpät on ollut eri poff-vaiheissa ja finaaleissakin tosi tiukoilla, mutta on sarjat voittanut hyvällä prosentilla.

Veikkaukseni on seuraava: 5. ja 6. peli menee Kärpille suht selkeästi kahden - kolmen (pelitilanne)maalin erolla. Seiskapeliä kuitenkin toivon, kun on tuo kausarikin...
 
(1)
  • Tykkää
Reactions: Vesa

BOL

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Taidollisestihan joukkueet ovat tällä hetkellä tasoissa, sen kertoo jo ottelutilannekin 2-2. Kaikki muu on spekulaatiota, sillä joukkue on juuri niin hyvä kuin edellisen ottelun tulos. Suhteessa runkosarjaan Kärpillä pitäisi olla enemmän ratkaisupotentiaalia reservissä, sen verran ylivoimainen Kärpät runkkarissa oli. Mutta onko sitä todellisuudessa? Pleijareissa, joka on täysin oma maailmansa. Kuinka todennäköistä on, että runkosarjassa huipusti onnistuneet pelaajat saavat yhtäkkiä käännettyä uutta vaihdetta silmään? Onko siitä ollut viitteitä? Vai onko niin, että aikaa ja tilaa on nyt niin vähän, että ne ominaisuudet, joilla runkosarjassa pyyhittiin vastustajalla jäätä, eivät realisoidukaan enää tuloksiksi? Minä en tiedä, kun en ole niin tarkkaan Kärppiä seurannut. Se on tietysti pienestä kiinni, että tulee onnistumisia ja yhtäkkiä kaikki onnistuukin. Mutta onko tietyissä Kärppä-pelaajissa nähtävissä tällaista?

HIFK:n osalta voin sanoa, että ne pelaajat, joilta itse odotin onnistumisia pleijareissa, ovat onnistuneet. Muutamat pelaajat ovat olleet ihan ok, mutta parantamisen varaa on. Sitten on pelaajia, joilta en edes odottanut tason nostoa eivätkä ole tasoaan nostanutkaan. Ainakaan toistaiseksi. En nyt mainitse nimiä ollenkaan. Tällä joukkueella on kuitenkin tarina ja tässä joukkueessa on pelaajia, jotka olivat edellisen joukkueen tarinassa. Se on muodostunut vaikeuksien kautta ja tämäkin sarja alkoi hyvin, mutta päättyi ekassa pelissä pettymykseen. Sen jälkeen rivit on kasattu ja tappioista huolimatta aina on noustu voittoon. Viimeisin peli olikin sitten jo suvereenia hallintaa. Kaikki on tässä sarjassa auki, mutta itse näen tämän ennen kaikkea henkimaailman taistona. HIFK on jo osoittanut olevansa henkisesti kova nippu.

Menipä tästä kumpi tahansa jatkoon, ratkaisu tapahtui korvien välissä. Ja se on myrskyvaroitus tulevalle finaalivastustajalle.
 

Yeap

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Kärppien nykyisestä tilanteesta oli viitteitä jo viimeisten EHT pelien jälkeen. Lukolle ruma tappio 1-8. Sen jälkeen kun tuli voitettuja otteluita niin käsiteltiinkö tappioita vai laitettiinko ne ohipelin piikkiin. Tappioita ei ilmeisesti tarvinnut runkosarjassa paljoa käsitellä, kun usean pelin voittoputki seurasi yhden tai kahden peli tappiota. Toisekseen runkosarjassa menestyvät pelaajatyypit eivät ole aina niitä jotka pleijareissa pärjää. Kupari ja Heponiemi ovat sallivammassa linjassa liian kevyitä pelaajia. Joku sanoi aikaisemmin että kuntohuippu olisi Kärpillä ajoitettu CHL peleihin. Itseasiassa CHL peleissä vastustajat pelaavat ihan erilaista peliä ja liigan playoffsien sallivampi linja ei tulisi koskaan näkemään päivänvaloa CHL:ssä. Nyt näyttää vaan sille, ettei mestaruus olisi pelaajille se tärkein saavutus. Pelaajien henkilökohtainen kehitys on jo saavutettu usealla pelaajalla kauden aikana ja palkintona siitä kauden jälkeen rahakkaimmille areenoille siirtyminen on jo takataskussa. Pelaajan näkökulmasta tämä on vain yksi playoff-sarja heidän nykyisen työnantajan palveluksessa ja lopuilla peleillä ei ole mitään merkitystä uran jatkon kannalta (muuta kuin riski loukkaantua puoleksi vuodeksi). Seura, josta on hyvät edellytykset lähteä rahakkaampiin liigoihin, saattaa ongelmana olla se että ajatellaan enemmän yksilöurheilun kautta. Silloin siitä kauden loppumetreillä häviää ajatus joukkueelle pelaamisesta. Tämän kauden viimeinen palkkakin on jo maksettu tilille.

Toivottavasti olen väärässä mutta tämä ajatus tuli mieleen jo helmikuun lopulla.
 

mixu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hifk

444

Jäsen
Nyt näyttää vaan sille, ettei mestaruus olisi pelaajille se tärkein saavutus. Pelaajien henkilökohtainen kehitys on jo saavutettu usealla pelaajalla kauden aikana ja palkintona siitä kauden jälkeen rahakkaimmille areenoille siirtyminen on jo takataskussa. Pelaajan näkökulmasta tämä on vain yksi playoff-sarja heidän nykyisen työnantajan palveluksessa ja lopuilla peleillä ei ole mitään merkitystä uran jatkon kannalta (muuta kuin riski loukkaantua puoleksi vuodeksi). Seura, josta on hyvät edellytykset lähteä rahakkaampiin liigoihin, saattaa ongelmana olla se että ajatellaan enemmän yksilöurheilun kautta. Silloin siitä kauden loppumetreillä häviää ajatus joukkueelle pelaamisesta. Tämän kauden viimeinen palkkakin on jo maksettu tilille.

Toivottavasti olen väärässä mutta tämä ajatus tuli mieleen jo helmikuun lopulla.
Sellaisesta urheilijasta ei tule huippu-urheilijaa, joka ajattelee noin. Tyytyväisyys tappaa kehityksen. Jääkiekkoilijan tavoite kentällä harvoin on yksilökehitys, vaan joukkueena voittaminen; sen vuoksi he ovat valinneet joukkueurheilulajin.

Mikäli joukkueessa pelaa pelaajia, jotka ovat tuudittautuneet siihen tyytyväisyydentunteeseen, että runkosarjassa meni henkilökohtaisesti hyvin ja että ensi kaudella pääsee takomaan miljoonia, niin voin luvata että todellisuus iskee näiden henkilöiden kasvoille ja kovaa rapakon takana. Todennäköisesti lähdetään ensin harjoittelemaan joukkuepelaamista bussiliigaan ja jos edelleen kuvitellaan itsestään liikoja, niin bussi vaihtuu maitojunaan. Tämän vuoksi en usko itse hetkeäkään mukavoitumiseen, vaan taustalla on todennäköisesti yllättyminen siitä, kuinka erilaista ja kuinka paljon kovempaa pelaaminen pudotuspeleissä on.
 

Jymäkkä

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, NY Rangers, Ketterä, Saksa (futis), IPV
Tässä sarjassa molemmilla on ihan selvä kotietu, kun henkimaailman asioiden lisäksi kaukalon koko tuo ihan konkreettisen eron olosuhteisiin, ja tekee ne kulloisellekin kotijoukkueelle sopiviksi. Siksi HIFK:n voitto vieraissa on todellakin selvästi todennäköisempää Nordiksella. Mutta silti vähän hymyilyttää nämä arviot, että HIFK:n voitto Oulussa olisi jotenkin epätavallisen epätodennäköistä, tai että mikään ei "indikoisi" sen puolesta. Ekassa pelissä vierasvoitto oli jo aivan hiuskarvan varassa, eikä toinenkaan yritys huono ollut. Lisäksi ei olla oltu kummassakaan pelissä mitenkään pelillisesti jäljessä. Mä en pidä mitenkään mahdottomana, että vierasvoitto Oulusta irtoaa 1-2 kahdella yrityksellä. Kahteen yritykseen pitää sitten toki yksi peli voittaa, ei sekään mikään itsestään selvyys ole edes Nordiksella.
 

mixu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hifk
Kärpät on edelleen suosikki kotiedun vuoksi mutta huvittaa tiettyjen Kärppä-fanien puheet että nyt aletaan vasta pelaan. Painetaan nappia ja kaikki muuttuu hetkessä. Eihän se niin mene, kyllä te sen tiedätte.
 

Jurkka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät, Mahatifot, Poronhoito, Näätäeläimet
Kärpät on edelleen suosikki kotiedun vuoksi mutta huvittaa tiettyjen Kärppä-fanien puheet että nyt aletaan vasta pelaan. Painetaan nappia ja kaikki muuttuu hetkessä. Eihän se niin mene, kyllä te sen tiedätte.
No kyllä minä ainakin tiedän, ettei se niin mene. Olen ollut sitä mieltä jo ennen kuin yhtään peliä oli pelattu, että tässä ottelusarjassa nähdään 7 peliä. Mutta siitä olen eri mieltä, että Kärpät olisi vieläkin selkeä suosikki tässä. Sitä Kärpät oli ennen kuin pelit alkoi. Ei enää.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös