Ilmoitukset

Nimimerkki Jarna90 on seuraavan kuukauden pelikiellossa johtuen netiketin vastaisista viesteistä, joiden kirjoitusasu oli heikkoa. Tuoreet nimimerkit ovat moderaattoreiden erikoistarkkailussa ja kyseistä nimimerkkiä on jo huomautettu heikosta kieliasusta, mutta olemme valmiita antamaan kyseiselle kirjoittajalle vielä mahdollisuuden parantaa tapojaan.

Sen sijaan nimimerkki Kultaranne21 osoitti lyhyellä palstaurallaan sen, ettei hänellä ole annettavaa keskustelupalstalle, joten hänen kirjoitusoikeutensa on poistettu sääntöjen 1§:n perusteella.

Nimimerkki scholl ei pelikieltonsa jälkeenkään ole muuttanut tapojaan, vaan on edelleen syyllistynyt jatkuviin henkilökohtaisuuksiin. Tämän vuoksi kurinpitoryhmä on päättänyt antaa hänelle kolmen kuukauden pelikiellon.

Nimimerkki Klassinen sentteri ei osannut käyttäytyä otteluseurannassa, vaan syyllistyi henkilökohtaiseen hyökkäykseen, provosointiin ja jatkuvaan kirosanojen viljelyyn. Tämän vuoksi annamme hänelle viikon pelikiellon.

Nimimerkki Chickendinner syyllistyi Ässät-osiossa jatkuviin henkilökohtaisiin hyökkäyksiin ja offtopiciin ja hänelle on annettu näistä viesteistä kuukauden pelikielto. Kyseinen nimimerkki oli juuri hetki sitten pelikiellossa samasta asiasta, joten se vaikutti pelikiellon pituuteen korottavasti.

Playoffs 2017 välierät: KalPa – JYP

Viestiketju osiossa 'Liiga' , aloittajana RäpyläRepe, 01.04.2017 klo 20.22.

 1. Brent Sapergia Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa
  Lainaus:
  Tähän jäi vastaamatta kun oli viikonloppuna useamman päivän kinkerit.

  Sisko älä luovuta vielä
  me ollaan vihdoin oikeella tiellä
  matka on pitkä ja kivinen
  mutta älä pelkää
  mä otan sut vaikka reppuselkään
   
 2. Aito Taisto Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  Lainaus:
  Multa löytyy, voit käydä hakemassa. (Tosin siinä sanotaan vain "Säilytä Tappara-peliin", mikä varmaan syksyllä taas on ajankohtainen.)
  Koiranruokaespertti kulkee tyntsän viitoittamaa tietä.
   
 3. Vanhapuuma Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYPinkylä, Green Bay Packers, Contador, HJK
  Lainaus:
  Terveisiä Lönnrotin Elkulle, olitko pyörimässä Karjalan kunnailla kun näin kauan meni vastaamiseen?

  Elä hetkessä, ei tämä enää toimi.
   
 4. Brent Sapergia Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa
  Lainaus:
  Siinä oli kaikenlaista muuttujaa.. alkoholilla oli yllättävän monessa käänteessä vaikutusta. Nyt maksa taas puhdistettu!
   
 5. Vanhapuuma Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYPinkylä, Green Bay Packers, Contador, HJK
  Lainaus:
  No juuri kun minä ajattelin myrkyttää oman maksani sinä tällaisia sivaltelet. Olette te saatana kuopiolaiset kieroa porukkaa, meinaatte vielä mestaruussaunankin lämmittää pojan kanssa.
   
 6. Brent Sapergia Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa
  Lainaus:
  Kyllä tästä uusi nousu vielä saadaan, huomenna alkaa taas pitkä viikonloppu! Lomasuunnittelu kerrankin onnistui.