Ilmoitukset

Nimimerkki Sako on asetettu viikon pelikieltoon sääntöjen 7§:n perusteella, sillä hän kirjoitti todella mauttoman viestin Ville Peltosta koskevaan ketjuun.

Nimimerkki Vellihousu kirjoitti aamulla Ässien osioon sen verran monta henkilökohtaista hyökkäystä ja räikeästi hyvän maun vastaista viestiä, että annamme hänelle näistä rikkeistä suoraan kahden kuukauden pelikiellon.

Nimimerkki FASlapsi kirjoitti täysin turhan ja luokattoman viestin Jesse Puljujärven ketjuun ja hän kuittasi tästä kuukauden pelikiellon. Tässä tapauksessa aiempi rikehistoria vaikutti pelikiellon pituuteen.

Nimimerkki Blacktowhite on asetettu viikon pelikieltoon Liigan kurinpitoa käsittelevän ketjun sisällöttömästä onelineristaan.

Nimimerkki Mike kuittaa itselleen viikon pelikiellon netiketin vastaisesta viestistään Jokerit-osiossa.

Nimimerkki Fernando huilaa seuraavan viikon sääntöjen 4§:n perusteella hänen kirjoitettuaan kiekkokeskusteluun viestin, jonka sisältönä on pelkästään "*hymiö*".

TPS-osiossa nimimerkki puukädet provoili ja meni henkilökohtaisuuksiin toista kirjoittaa kohtaan ja saa kuukauden pelikiellon sääntöjen 6§:n ja 9§:n perusteella. Kyseisen nimimerkin pelikieltoa pidentää se, että hän on vähän aikaa sitten kärsinyt pelikiellon vastaavanlaisesta rikkeestä.

Nimimerkki PPK kävi jälleen kerran Jokeriden osiossa provosoimassa. Koska edellisestä pelikiellosta on vain vähän aikaa, annamme tällä kertaa kyseiselle nimimerkille kaksi viikkoa kakkua.

Nimimerkki keskipohjan viestit Sportin joukkueenrakentamiseen keskittyvässä ketjussa eivät liittyneet millään tavalla aiheeseen. Aiemman kurinpitohistorian vuoksi annamme hänelle kahden viikon pelikiellon sääntöjen 2§:n perusteella.

Nimimerkki abianos teki lukuisia henkilökohtaisia hyökkäyksiä useampaa nimimerkkiä kohti. Sääntöjen 6§:n perusteella abianos ei kirjoita palstalle seuravaan kuukauden aikana.

Playoffs 2017 puolivälierät: Kiekko-Vantaa – Jokipojat

Viestiketju osiossa 'Mestis' , aloittajana Valkeakuu, 14.03.2017 klo 18.29.

  1. Smitty#41 Jäsen

    Suosikkijoukkue:
    Lahen Pelicans, Stars, Canes, Kiekko-Vantaa
    Huh! 4-0 meni kuin menikin ottelusarja Kiekko-Vantaalle. Tämä viimeinen matsi olikin sitten melkoinen trilleri ja eteni aina toiseen jatkoerään asti, jossa Atte Mäkinen ratkaisi Lasse Uusivirran vedosta tulleesta reboundista pelin Vantaalle. Täytyy toki sanoa että Kiekko-Vantaalla oli varsinaisella peliajalla useampi tolppa ja kerran kiekko kävi kerran jopa maaliviivalla että kyllähän tämä peli olisi voinut ratketa jo varsinaisella peliajalla mutta ei oteta mitään pois Jokipojilta. Taistelivat tänään hemmetin kovaa ja nyt se ei vain riittänyt. Toinen erä ja ensimmäinen jatkoerä olivat selvästi Jokipoika-voittoisia mutta noissa erissä Jokipojat ei onnistunut maalinteossa ja se oli ottelun kannalta ratkaiseva tosiseikka. Ekassa jatkoerässä Jokipojilla oli kaksi ylivoimaa mutta tehotonta oli kuten koko sarjan läpi. Mielestäni tämä sarja ratkesi ennen kaikkea Kiekko-Vantaan parempaan erikoistilannepelaamiseen sekä parempaan viimeistelytaitoon. Kuitenkin tuota kolmatta ottelua lukuunottamatta Jokipojilla oli käytännössä kaikissa muissa peleissä sauma ottaa voitto mutta täytyy sanoa että on tuo Kiekko-Vantaa tällä hetkellä sitkeä joukkue. Tänäänkin se olisi voinut taipua kun Jokipojat siirtyi 1-0 johtoon mutta Simo Mälkiän rohkea veto ottaa Kautto pois maalinsuulta kun peliä oli vielä melkein kolme minuuttia jäljellä kannatti ja niin vaan taisteltiin tääkin peli väkisin tasoihin. Jokipojat teki avausmaalin kolmessa ottelussa neljästä mutta Kiekko-Vantaa voitti silti sarjan puhtaasti 4-0. Kertoo jotain tuosta joukkueesta. Me ei anneta periksi! Nyt puolitoista viikkoa latausta ja sitten TuTon kimppuun. Veikkaan että tuosta sarjasta ei tule dramatiikkaa puuttumaan. Kaksi erittäin laadukasta joukkuetta vastakkain ja kumpi tahansa voi tuosta edetä finaaliin. TuTo ehkä hienoinen suosikki mutta kuten tänäänkin nähtiin; Vantaa ei luovuta! Kiitoksia Jokipojille hyvästä ja (enimmäkseen) rehdistä sarjasta. Maalivahtiin ette tänään kaatunu. Iilahti oli ihan helvetin hyvä ja vähän käy sääliksi miestä. Kaikkensa antaneena lysähti jäähän tuon Kiekko-Vantaan voittomaalin jälkeen.