Ilmoitukset

Nimimerkki Jarna90 on seuraavan kuukauden pelikiellossa johtuen netiketin vastaisista viesteistä, joiden kirjoitusasu oli heikkoa. Tuoreet nimimerkit ovat moderaattoreiden erikoistarkkailussa ja kyseistä nimimerkkiä on jo huomautettu heikosta kieliasusta, mutta olemme valmiita antamaan kyseiselle kirjoittajalle vielä mahdollisuuden parantaa tapojaan.

Sen sijaan nimimerkki Kultaranne21 osoitti lyhyellä palstaurallaan sen, ettei hänellä ole annettavaa keskustelupalstalle, joten hänen kirjoitusoikeutensa on poistettu sääntöjen 1§:n perusteella.

Nimimerkki scholl ei pelikieltonsa jälkeenkään ole muuttanut tapojaan, vaan on edelleen syyllistynyt jatkuviin henkilökohtaisuuksiin. Tämän vuoksi kurinpitoryhmä on päättänyt antaa hänelle kolmen kuukauden pelikiellon.

Nimimerkki Klassinen sentteri ei osannut käyttäytyä otteluseurannassa, vaan syyllistyi henkilökohtaiseen hyökkäykseen, provosointiin ja jatkuvaan kirosanojen viljelyyn. Tämän vuoksi annamme hänelle viikon pelikiellon.

Nimimerkki Chickendinner syyllistyi Ässät-osiossa jatkuviin henkilökohtaisiin hyökkäyksiin ja offtopiciin ja hänelle on annettu näistä viesteistä kuukauden pelikielto. Kyseinen nimimerkki oli juuri hetki sitten pelikiellossa samasta asiasta, joten se vaikutti pelikiellon pituuteen korottavasti.

Playoffs 2017 puolivälierät: Kiekko-Vantaa – Jokipojat

Viestiketju osiossa 'Mestis' , aloittajana Valkeakuu, 14.03.2017 klo 18.29.

  1. Smitty#41 Jäsen

    Suosikkijoukkue:
    Ikuiset kakkoset ja ainaiset altavastaajat
    Huh! 4-0 meni kuin menikin ottelusarja Kiekko-Vantaalle. Tämä viimeinen matsi olikin sitten melkoinen trilleri ja eteni aina toiseen jatkoerään asti, jossa Atte Mäkinen ratkaisi Lasse Uusivirran vedosta tulleesta reboundista pelin Vantaalle. Täytyy toki sanoa että Kiekko-Vantaalla oli varsinaisella peliajalla useampi tolppa ja kerran kiekko kävi kerran jopa maaliviivalla että kyllähän tämä peli olisi voinut ratketa jo varsinaisella peliajalla mutta ei oteta mitään pois Jokipojilta. Taistelivat tänään hemmetin kovaa ja nyt se ei vain riittänyt. Toinen erä ja ensimmäinen jatkoerä olivat selvästi Jokipoika-voittoisia mutta noissa erissä Jokipojat ei onnistunut maalinteossa ja se oli ottelun kannalta ratkaiseva tosiseikka. Ekassa jatkoerässä Jokipojilla oli kaksi ylivoimaa mutta tehotonta oli kuten koko sarjan läpi. Mielestäni tämä sarja ratkesi ennen kaikkea Kiekko-Vantaan parempaan erikoistilannepelaamiseen sekä parempaan viimeistelytaitoon. Kuitenkin tuota kolmatta ottelua lukuunottamatta Jokipojilla oli käytännössä kaikissa muissa peleissä sauma ottaa voitto mutta täytyy sanoa että on tuo Kiekko-Vantaa tällä hetkellä sitkeä joukkue. Tänäänkin se olisi voinut taipua kun Jokipojat siirtyi 1-0 johtoon mutta Simo Mälkiän rohkea veto ottaa Kautto pois maalinsuulta kun peliä oli vielä melkein kolme minuuttia jäljellä kannatti ja niin vaan taisteltiin tääkin peli väkisin tasoihin. Jokipojat teki avausmaalin kolmessa ottelussa neljästä mutta Kiekko-Vantaa voitti silti sarjan puhtaasti 4-0. Kertoo jotain tuosta joukkueesta. Me ei anneta periksi! Nyt puolitoista viikkoa latausta ja sitten TuTon kimppuun. Veikkaan että tuosta sarjasta ei tule dramatiikkaa puuttumaan. Kaksi erittäin laadukasta joukkuetta vastakkain ja kumpi tahansa voi tuosta edetä finaaliin. TuTo ehkä hienoinen suosikki mutta kuten tänäänkin nähtiin; Vantaa ei luovuta! Kiitoksia Jokipojille hyvästä ja (enimmäkseen) rehdistä sarjasta. Maalivahtiin ette tänään kaatunu. Iilahti oli ihan helvetin hyvä ja vähän käy sääliksi miestä. Kaikkensa antaneena lysähti jäähän tuon Kiekko-Vantaan voittomaalin jälkeen.