Playoffs 2017 puolivälierät: JYP – HPK

  • 111 988
  • 1 130

BitterX

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, FC Wacker, Punaportin vapaakaupunki
Nyt, kun tuo eilinen poikkeuksellisen kova jatkoaikatappiovitutus on lientynyt alle 50%:iin eilisestä huippuarvosta ja pystyy ajattelemaan ajoittain jotakin muutakin, kuin oijoijoijojojojojoooo:ta, niin täällä eteläisen kalastajakylän liepeillä asuvana kerholaisenahan tässä on nyt oikeastaan aika mukava lähteä huomenna Hämeenlinnaan katselemaan kuudetta matsia.

Asiahan on kaikessa yksinkertaisuudessaan niin, että jos huomenna tulee turpaan, niin se on sitten kolmas tappio JYPille putkeen, joista kaksi kotona. Silloin on aivan turha jossitella yhtään mitään, vaan ollaan saatu juuri se, mitä on ansaittukin eli putoaminen niukasti, mutta kiistattomasti paremmalle joukkueelle. Jos taas tulee voitto, niin päästään nauttimaan urheiluviihteen suurinta mahdollista ja hyvin harvinaista viihdettä. Game 7 on neutraalinakin katsojana herkkua puhumattakaan siitä, että siellä pelaa oma jengi. Loppucocktail on sitten jompikumpi ääripää.

Sarjasta noin yleisesti on sanottava, että vaikka odotinkin erittäin tasaista sarjaa, niin en osannut odottaa, että järjestäen jokaisessa matsissa marginaalit ovat noinkin pienet. Ei kai ole syytä olettaa huomiseltakaan mitään muuta.

Jos sitä menee vähän asioiden edelle, niin tällä hetkellä on hyvin mahdollista ja jossakin määrin jopa todennäköistä, että tämän otteluparin voittaja saa vastaansa välierissä HIFK:in kotiedulla. Ei voi sanoa, että se nyt miltään ylivoimaiselta obstaakkelilta kummallekaan näistä jengeistä vaikuttaisi, vaikka tietysti HIFK:ssa on erittäin paljon potentiaalia ja ovat heräilleet kevääseen. Tämä nyt vain tämmöisenä sivuhuomiona.
 

Jinsui

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Eiköhän lainaamassasi tekstissä pääasia ole se että pääsee haukkumaan ja provoamaan JYP faneja sen enempää lukematta mitä on kirjoitettu.
Lainattu teksti on tarkoituksella kirjoitettu kärjekkäästi, ihan naapurileirin esimerkkiä noudattaen. Pointti oli kuitenkin se, että JYP-fanit jaksavat joka käänteessä moralisoida kerholaisia siitä, kuinka Nikkilän tekoa olevinaan vähätellään kommentoimalla JYPin sikailuja. JYPiläiset sen sijaan kaivavat ties mitä esimerkkejä tapauksista siitä, kuinka ns. täysiä suoritettu poikittainen niskaan nyt vaan sattuu olemaan tavanomaista, syyllistyen tällöin tismalleen samaan kuin josta kerhofaneja syyttävät. Kummallisesti esimerkiksi Malkinin poikittainen Haulan naamaan kelpasi verrokiksi, vaikka satavarmasti kyseinen kirjoittaja on muiden mukana ollut kisastudiossa huutamassa Malkinille ulosajoa (niinkuin ihan oikein onkin).
 
Suosikkijoukkue
Reilu peli ja Putinin vastaisuus
Yks juttu mikä tässä on ihmetyttänyt jo muutaman pelin ajan sen lisäksi, että tunnetta mielestäni puuttuu, niin tuomareille avautumiset ovat olleet todella vähäisiä. Luulisi, että pelaajilla kävisi tunteet kuumana ja koutseilla myös, mutta yllättävän rauhakseen tuolla on oltu. Tuomarit saavat sählätä ihan miten sattuu ja pelaajat vaan nielevät paskan tyynesti. Toki siellä on huudeltu ja meuhkattu, mutta nuo virheet ovat välillä sitä luokkaa, että luulis jo "että talot palaa" jne..

Luulen, että joukkueet ovat päättäneet, että mitään tunteenpurkauksia ei saa näyttää ja keskittyminen ainoastaan peliin, vaikka kuinka pännisi.

Voittavaa suorittamista. Erikoisinta mielestäni tässä sarjassa ovat nuo nopeat kuittausmaalit puolin ja toisin. Hämmentävää, kun muuten maalit ovat kortilla.
 

Kulttimörkö

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP ja maajoukkueet
Keskisuomalainen kertoi että HPK olisi raportoinut Kuukan rikkeen liigalle. Kumma ettei liigan omat otteluvalvojat noita enää raportoi.
 

Flou

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ravens
Lainattu teksti on tarkoituksella kirjoitettu kärjekkäästi, ihan naapurileirin esimerkkiä noudattaen. Pointti oli kuitenkin se, että JYP-fanit jaksavat joka käänteessä moralisoida kerholaisia siitä, kuinka Nikkilän tekoa olevinaan vähätellään kommentoimalla JYPin sikailuja. JYPiläiset sen sijaan kaivavat ties mitä esimerkkejä tapauksista siitä, kuinka ns. täysiä suoritettu poikittainen niskaan nyt vaan sattuu olemaan tavanomaista, syyllistyen tällöin tismalleen samaan kuin josta kerhofaneja syyttävät.

Teidän leiristä Rontti pyysi videona esimerkkejä, minä toimitin ja totesin, että enemmänkin varmaan olisi, jos näistä yleensä jotain annettaisiin (muutakin kuin pikkukakkonen), mutta hyvin usein nämä jäävät tutkimatta. Tälläkin kertaa olisi jäänyt ellei HPK olisi esittänyt, että asia menee kurinpitokäsittelyyn (lähde KSML).

Vastaavia niskaan huitomisia en itse muista nähneeni Liigassa yhtään, eikä vielä kukaan muukaan ole tunnustanut moista muistavansa.

Lainasin jopa Sampo Liusjärveä, jossa hän totesi vastaavasta tilanteesta, että poikittaiset mailat kuuluvat jääkiekossa maalineduspelaamiseen. Pois lukien toinen niskaan osuneista poikkareista, joka tuli vihellyksen jälkeen. Ilmeisesti se ensimmäinen niskaan osunut poikkari kuuluu Sampon mukaan jääkiekkoon.
 

Leon

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Stars, Panthers
Ilmeisesti se ensimmäinen niskaan osunut poikkari kuuluu Sampon mukaan jääkiekkoon.
Kaikki pään ja niskan alueelle tulevat rikkeet ovat ei-toivottuja, myös Sampon mielestä. Kyllä tämä on kaikkien tiedossa, jotka jääkiekosta jotain ymmärtävät.
 

Gorbatjovi

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, New Jersey Devils, JPS, Dream Theater. Ja #28
Kyllä sieltä Kuukalle jokin penaltti kaivetaan ja niin kuuluukin. Pyöveli Nikkilä sai jälkikäteen rankkua, miksei Kuukkakin saisi? Linja on se, että törkeyksistä rankaistaan.

Mitä nyt muuten tulee tähän vellovaan keskusteluun: Kovin on tärkeää vääntää siitä, kuka rikkoo enemmän ja kumpi joukkue tekee enempi törkeyksiä. Mielestäni sillä ei ole mitään väliä. Jos molemmat kerran rikkoo niin sehän menee aika tasan.

Ja itse ottelusarjasta: Onpahan ollut aivan helvetin tiukkaa pelistä toiseen! Aivan hiuksenhienoilla eroilla menty kaikki pelit. Huomenna on jypillä katkon paikka hämeenlinnassa ja toivon että se käytetään. Muutoin tulee järkyttävä trilleri hippokselle lauantaiksi. Siellä saa useampi kuin yksi katsoja sydänkohtauksen (siis tämä on sitten mustaa huumoria).
 

Vanhapuuma

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYPinkylä, Suomen maajoukkueet, IF Gnistan
Minuakin alkoi nyt kyrsimään tämä Kuukan/Nikkilän viikatepoikkari-keissin käsittely tässä ketjussa. Ei voi olla noin jännittävää vemputtaa kahdesta erillisestä tilanteesta, jotka kummatkin olivat pelikiellon arvoisia. Antakaa sakkoa saatana kummallekin, aivan sama.

Mitä tulee tähän ottelupariin, niin onpa vaan tasaista. Tätä vähän pelkäsinkin, kun HPK sieltä sitten kumminkin putkahti vastaan: hyvin erityyppinen pelityyliltään kuin JYP, mutta yhtä kurinalainen ja taisteleva poppoo. Siihen päälle haastajan viitta, niin ei tämä sinänsä ole yllättänyt.

Mitä nyt olen muita pelejä ehtinyt katsoa, niin eihän tämä meidän sarja mitenkään erityisen viihdyttävää ole ollut, mutta muihin peleihin verrattuna saatanan tiukkaa ja tarkkaa pudotuspelikiekkoa, jossa ei anneta yhtään mitään ilmaiseksi. Kumpi tahansa tästä menee jatkoon (JYPa kiitos), niin saavat tästä sopivan pääoman jatkopelejä varten. Kyllä tällä pelillä pystyy kumpi tahansa haastamaan kenet tahansa seuraavan välierävastustajan, sillä puolustuksessa ja keskialueella on ollut todella tiivistä pelaamista.

Toisin sanoen: kummatkin joukkueet ovat tehneet toistensa pelaamisesta mahdollisimman hankalaa, ja tuoltahan se näyttää. Joku katkeroitunut Kärppä-fani tuolla jossakin otteluseurantaketjussa kävikin nälvimässä, kuinka Ruottin liigassa on niin ihanan raikasta rallallallaa-pudotuspelikiekkoa, mutta kyllähän tässä sarjassa hakataan päätä seinään paljon taidokkaammin kuin mitä olen hetkeen nähnyt.
 

Kulttimörkö

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP ja maajoukkueet
Joku saattaisi mainita tähän jotain itkusta.
Ei nyt lähdetä sille tielle. Mä vaan ihmettelen että mitä ne otteluvalvojat tuolla oikein tekee kun eivät tälläisiä tilanteita raportoi. Ehkä liiga käsittelee tälläiset asiat sisäisesti ennen välieriä.
 

BitterX

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, FC Wacker, Punaportin vapaakaupunki
Toisin sanoen: kummatkin joukkueet ovat tehneet toistensa pelaamisesta mahdollisimman hankalaa, ja tuoltahan se näyttää. Joku katkeroitunut Kärppä-fani tuolla jossakin otteluseurantaketjussa kävikin nälvimässä, kuinka Ruottin liigassa on niin ihanan raikasta rallallallaa-pudotuspelikiekkoa, mutta kyllähän tässä sarjassa hakataan päätä seinään paljon taidokkaammin kuin mitä olen hetkeen nähnyt.

Hyvin osuvasti sanottu.

Molemmat ovat neutraloineet toistensa vahvuuksia pois uskomattoman tehokkaasti (enkä nyt tarkoita neutraloimisella huitomisia tai poikittaisia mailoja) ja tuloksena molemmat pääsevät pelaamaan "omaa vahvuuksiensa kautta" vain satunnaisesti. Tähän vielä... noh, härintäpelaamisen salliva tuomarilinja, niin esteetiikka ei tässä sarjassa ole aivan se suoranainen viihdearvon tuottaja. Tässä sarjassa viihdearvo muodostuu puhtaasti pelillisen tasaväkisyyden takaamasta jännityksestä.
 

Luokkakokous

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jyp
Kuukan tapauksessa vähän tuntu siltä että lyönti osui niskaan sen takia Paajaselta ensin huitoi mailan kädestä ja sen takia asento muuttuu ja osuu liian ylös niskaan.

Enkä siis puolustele pelaajaa sen kummemmin, selvä ja ruma isku ja pelaaja on vastuussa siitä kepistään osuu se mihin tahansa. Pelikieltoo tulee varmaan se 1-2 peliä mikä istutaan katsomossa ja siitä huilanneena välieriin (toivottavasti)
 

vastaantulija

Jäsen
Suosikkijoukkue
Määrätietoisesti HPK
Keskisuomalainen kertoi että HPK olisi raportoinut Kuukan rikkeen liigalle. Kumma ettei liigan omat otteluvalvojat noita enää raportoi.

Kuuntelin netin kautta Radio City Jyväskylän lähetystä tästä pelistä, ja siellä selostaja ainakin mainitsi jo pelin aikana, että otteluvalvoja välittää tämän tilanteen kurinpitoon. Kerholla toki on historiaa videoiden lähettelystä, kuten ainakin porilaiset muistavat. Tiedä näistä.
 

Aito Taisto

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Pakko harrastaa vähän todennäköisyyslaskentaa. Tämä on tietenkin ihan teoriapohjalta, koska muuten yksittäisen pelin voittamisen arviointi on lähes mahdotonta. JYP johtaa sarjaa 3-2, eli on voittanut sarjassa 60% peleistä. Vastaavasti HPK on voittanut 40%. Näen tämän prosentin suhteellisen todennäköisenä yhden pelin voittajan ennakoinnin suhteen. Enkä lähde sen kummemmin arvioimaan koti- ja vierasmatsin voiton todennäköisyyden eroja. Jäljellähän on 3 mahdollista skenaariota, joista jokaiselle voidaan määrittää näillä oletuksillä todennäköisyys.

1. HPK voittaa molemmat jäljellä olevat matsit --> 0,4 x 0,4 = 0,16. Eli tapahtuu vähän todennäköisemmin kuin kerran kymmenestä.
2. HPK voittaa oman kotipelinsä ja JYP omansa --> 0,4 x 0,6 = 0,24 Eli noin joka neljäs kerta.
3. JYP voittaa huomenna ja katkoo sarjan --> 0,6 eli useammin kuin joka toinen kerta.
Vaikka huumorilla vedätkin, on noissa laskuissa se vika, että tapahtumat eivät ole riippumattomia. Sanoisin, että HPK:lla on kotijoukkueena 60/40 mahdollisuudet voittaa. Mikäli kerho voittaisi ja ajatellaan, että sillä säilyisi flown ansiosta lauantaina 70/30 mahdollisuudet voittaa silloinkin, niin tällä hetkellä kerhon jatkotodennäköisyys olisi siltikin vain 42%. Sellainen tapahtuma on hyvinkin yleinen, joten ei auta kuin antaa poikien pelata ja odotella tuloksia.
 

Ice71

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Ikävänkantaja, Jerry100, Hereworth
Kuuntelin netin kautta Radio City Jyväskylän lähetystä tästä pelistä, ja siellä selostaja ainakin mainitsi jo pelin aikana, että otteluvalvoja välittää tämän tilanteen kurinpitoon. Kerholla toki on historiaa videoiden lähettelystä, kuten ainakin porilaiset muistavat. Tiedä näistä.
Näin mäkin kuulin tuon tilanteen. Taisi selostaja vielä sanoa että: Otteluvalvoja on vienyt JYP:n numero 91:den teon tutkintaan.
Eipä tästä sen enempää ettei tulkita itkuksi ja/tai puolusteluksi.
 

k0l1kk0

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Vielä kun JYP valittaisi tuosta niin avot.

Mahdollisuudet voittoon huomenna 50-50. Olisiko huomenna ensimmäinen peli jossa voitetaan useammalla kuin yhdellä maalilla? Ja nyt otin laskuista siis tyhjät maalit.

Huomenna uskoisin kuitenkin että on hieman erilainen peli koska sarja on ensimmäistä kertaa katkolla. Onko JYPistä pistää viimeistä niitti? Kuulemma yksi vaikeimmista otteluista on se mikä on katkolla, tässä tapauksessa JYPin kannalta. Ottaako HPK paineita vai asenteella "ei oo mitään hävittävää"? Kuka tietää, molemmilta löytyy kokeneita ja nuoria pelaajia. Larmi on nuori mutta häneen tuskin HPK peli kaatuu. Turhautuuko huomenna pojat helpommin? Toisaalta jäähyjä ei pitäisi ottaa, mutta tunnetta saattaa olla enemmän mukana kun voi olla viimeinen peli.
 
Onhan tämä jo aika vitsi, että koko Kuukan poikkari on edes kurinpidossa... pelitilanteessa meni yli ja olisi pitänyt 2min viheltää. Ei tuosta edes puhuttaisi ellei Nikkiä olisi saanut täysin ansaittua pelikieltoaan.

Muistan, kun kolme vuotta sitten JYPin pelaaja veti keskiympyrän aloituksessa SaiPan Gilliatia poikittaisella naamaan. Huulesta tuli verta mutta silloinen päätuomari Favorin vain katsoi, kun Gilliati pyyhki veret huulista (huuli auki) ja pudotti aloituskiekon jäähän...
 

k0l1kk0

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Onhan tämä jo aika vitsi, että koko Kuukan poikkari on edes kurinpidossa... pelitilanteessa meni yli ja olisi pitänyt 2min viheltää. Ei tuosta edes puhuttaisi ellei Nikkiä olisi saanut täysin ansaittua pelikieltoaan.

Muistan, kun kolme vuotta sitten JYPin pelaaja veti keskiympyrän aloituksessa SaiPan Gilliatia poikittaisella naamaan. Huulesta tuli verta mutta silloinen päätuomari Favorin vain katsoi, kun Gilliati pyyhki veret huulista (huuli auki) ja pudotti aloituskiekon jäähän...

Noo tässä sarjassa kaikki pitää saada tasan vaikka väkisin, joka ikisellä tavalla.
 

spaceman

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, #26, #15, #11, #45
Minuakin alkoi nyt kyrsimään tämä Kuukan/Nikkilän viikatepoikkari-keissin käsittely tässä ketjussa. Ei voi olla noin jännittävää vemputtaa kahdesta erillisestä tilanteesta, jotka kummatkin olivat pelikiellon arvoisia. Antakaa sakkoa saatana kummallekin, aivan sama.

Mitä tulee tähän ottelupariin, niin onpa vaan tasaista. Tätä vähän pelkäsinkin, kun HPK sieltä sitten kumminkin putkahti vastaan: hyvin erityyppinen pelityyliltään kuin JYP, mutta yhtä kurinalainen ja taisteleva poppoo. Siihen päälle haastajan viitta, niin ei tämä sinänsä ole yllättänyt.

Mitä nyt olen muita pelejä ehtinyt katsoa, niin eihän tämä meidän sarja mitenkään erityisen viihdyttävää ole ollut, mutta muihin peleihin verrattuna saatanan tiukkaa ja tarkkaa pudotuspelikiekkoa, jossa ei anneta yhtään mitään ilmaiseksi. Kumpi tahansa tästä menee jatkoon (JYPa kiitos), niin saavat tästä sopivan pääoman jatkopelejä varten. Kyllä tällä pelillä pystyy kumpi tahansa haastamaan kenet tahansa seuraavan välierävastustajan, sillä puolustuksessa ja keskialueella on ollut todella tiivistä pelaamista.

Toisin sanoen: kummatkin joukkueet ovat tehneet toistensa pelaamisesta mahdollisimman hankalaa, ja tuoltahan se näyttää. Joku katkeroitunut Kärppä-fani tuolla jossakin otteluseurantaketjussa kävikin nälvimässä, kuinka Ruottin liigassa on niin ihanan raikasta rallallallaa-pudotuspelikiekkoa, mutta kyllähän tässä sarjassa hakataan päätä seinään paljon taidokkaammin kuin mitä olen hetkeen nähnyt.

Oma ketju Nikkilä/Kuukka/jokuseuraava -keskustelulle olisi paikallaan. Voisi tässä kaiken provoamisen sijaan hieman spekuloida pelillisiäkin asioita, kun pahimmillaan tätä iloa riittää enää pariksi päiväksi.

Mielestäni Kerhon ja JYPin pelityylit eivät lopulta eroa toisistaan paljoa. Ainakin edellisessä pelissä molemmat karvasivat parhaimmillaan kahdella tosi korkealta, ohjasivat avaukset laitoihin ja liikkuivat molempiin suuntiin lujaa. JYPin kolmannen pelin surkean kolmannen erän kilpikonnan jälkeen ei ole nähty sumputtamista tai omalle alueelle tiputtamista. Ja hyvä niin.

Tietty ero tulee hyökkäyspelissä - siinä missä JYP möyrii syvällä, HPK käyttää paremmin viivaa ja viiksiä hyödyksi.

Kyllä tämän sarjan voittaja seuraavassakin sarjassa pistää vastaantulijan lujille.

Peli on täysin auki vielä. Joka ikisestä tilanteesta pitää taistella ja joka ikininen kiekko voittaa. Mitään ei saa ilmaiseksi (vrt. KalPan välieräpaikka) tässä sarjassa.

Tuomaritoiminnasta sen verran, että huonommaksi se ei voi enää mennä, joten siihen ei voi (ei saa) ratketa.

Yksi suuri muutos JYPin pelaamisessa on Nättisen ja Suomelan palauttaminen samaan ketjuun. Näemmä ihan sama kuka siellä häärii kolmantena, niin tulosta tulee (Louhivaaran poissaolessa varamies Likola).

Ilmeisesti vain Louhivaara on poissa perjantaina, KSML:n mukaan Kalteva, Tuppurainen ja Nättinen pelikunnossa. Vaikka Kaltevalla ja Tuppuraisella kiekko polttelikin keskiviikkona, niin ovat sen verran kriittisiä henkilöitä JYPin menestykselle, että oksat pois.

Äh. Miten se Paajanen voi? Onko pelikunnossa vai ilmoitetaanko tilanteesta vasta kun Kuukalle on langetettu rangaistus?
 

Leon

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Stars, Panthers
Äh. Miten se Paajanen voi? Onko pelikunnossa vai ilmoitetaanko tilanteesta vasta kun Kuukalle on langetettu rangaistus?
Veikkaan, että about yhtä hyvässä kuin Hytönen. Kaikenlaista masennusta ja apatijjaa on toki ollut. Kriisiapua on kysytty vissiin Kovaselta asti.

JA:n haastattelussa Keränen puhuu ihan järkeviä. Vaikka täällä palstalla ollaan täynnä pyhää vihaa ja koko maailma on välillä vastaan, nuo ritarit tuolla jäällä osaavat toki pitää päänsä kylmänä. Tai ainakin ennen kuin laittavat kypärän päähän. Tuskin mitään Summas-ilmiötä noissa joukkueissa kuitenkaan esiintyy. Hyvin on äijillä sipuli kestänyt, vaikka pari pientä koiruutta onkin nähty. Ihan normaalit pleijarit siis menossa.
 

knttrtknkn1

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Kuukka kaiketi pelikiellossa kun ei ole kokoonpanossa. Samoin JYP:ltä poissa Kalteva ja Louhivaara. Odotetusti Pulli ja Uotila mukaan. Pihlman tulee JYP:ltä Louhivaaran tilalle tosin 4:ketjuun, ja Kolehmainen 3:n.

Kaltevan menetys pitäisi olla periaatteessa kova isku JYP:lle. Kalteva on kuitenkin ollut HPK.sarjassa kiekollisesti sen verran jäteiskussa, etten tiedä onko tuosta niin suurta haittaa. JYP:n toinen YV on tässä ottelusarjassa kompastunut monta kertaa Kaltevan huonoihin ratkaisuihin. Pulli voi olla hyvä lisä luisteluvoiman ansiosta eikä Uotilakaan ollut mitenkään huono viimeisissä peleissä, joissa pelasi runkosarjan lopussa. Eihän paikkaajat tietysti ihan yhtä kovia pelureita ole kuin kokoonpanosta tänään puuttuvat, mutta ihan hyvän kokoonpanon JYP saa jalkeille tänäänkin.

HPK:lla kin ilmeisemmin joitakin muutoksia Nikkilä mukana tietysti ja ilmeisemmin ketjuja vähän rukattu, mutta eipä siitä sen enempää.
 

puuha-pete

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kerho, Minnesota, Hollanti
Mikäs tuolla Kaltevalla on? Oliko viime pelissä jotain tilannetta missä loukkaantui mikä mennyt itseltä ohi?

Kamppailuvoimaa tuossa JYP menetti, mutta toisaalta luistelua nuo pari tuoretta ukkoa tuo tilalle kun tuo Kalteva nyt mikään raketti luistimilla ole ja Kuukkakin on Kuukka. Alivoimalle uskoisin kovimmat menetykset tästä tulevan, ehkä Kerho sitten tänään pääsisi hieman paremmin maalille.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös