Ilmoitukset

Nimimerkki Sako on asetettu viikon pelikieltoon sääntöjen 7§:n perusteella, sillä hän kirjoitti todella mauttoman viestin Ville Peltosta koskevaan ketjuun.

Nimimerkki Vellihousu kirjoitti aamulla Ässien osioon sen verran monta henkilökohtaista hyökkäystä ja räikeästi hyvän maun vastaista viestiä, että annamme hänelle näistä rikkeistä suoraan kahden kuukauden pelikiellon.

Nimimerkki FASlapsi kirjoitti täysin turhan ja luokattoman viestin Jesse Puljujärven ketjuun ja hän kuittasi tästä kuukauden pelikiellon. Tässä tapauksessa aiempi rikehistoria vaikutti pelikiellon pituuteen.

Nimimerkki Blacktowhite on asetettu viikon pelikieltoon Liigan kurinpitoa käsittelevän ketjun sisällöttömästä onelineristaan.

Nimimerkki Mike kuittaa itselleen viikon pelikiellon netiketin vastaisesta viestistään Jokerit-osiossa.

Nimimerkki Fernando huilaa seuraavan viikon sääntöjen 4§:n perusteella hänen kirjoitettuaan kiekkokeskusteluun viestin, jonka sisältönä on pelkästään "*hymiö*".

TPS-osiossa nimimerkki puukädet provoili ja meni henkilökohtaisuuksiin toista kirjoittaa kohtaan ja saa kuukauden pelikiellon sääntöjen 6§:n ja 9§:n perusteella. Kyseisen nimimerkin pelikieltoa pidentää se, että hän on vähän aikaa sitten kärsinyt pelikiellon vastaavanlaisesta rikkeestä.

Nimimerkki PPK kävi jälleen kerran Jokeriden osiossa provosoimassa. Koska edellisestä pelikiellosta on vain vähän aikaa, annamme tällä kertaa kyseiselle nimimerkille kaksi viikkoa kakkua.

Nimimerkki keskipohjan viestit Sportin joukkueenrakentamiseen keskittyvässä ketjussa eivät liittyneet millään tavalla aiheeseen. Aiemman kurinpitohistorian vuoksi annamme hänelle kahden viikon pelikiellon sääntöjen 2§:n perusteella.

Nimimerkki abianos teki lukuisia henkilökohtaisia hyökkäyksiä useampaa nimimerkkiä kohti. Sääntöjen 6§:n perusteella abianos ei kirjoita palstalle seuravaan kuukauden aikana.

Playoffs 2017 pronssiottelu: TUTO Hockey – Espoo United

Viestiketju osiossa 'Mestis' , aloittajana Physical Edge, 11.04.2017 klo 11.26.

 1. Physical Edge Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Espoo
  Tällainen ottelu on kalenteriin merkitty. Peli on siis pelattava ja ketju avattava.

  Luulisi EU:ta kiinnostavan mahdollisuus saada uuden seuran ensimmäinen mitali. Jaksaakohan TUTOa kiinnostaa kovan Vantaa-sarjan jälkeen? Joukkuetta tai katsojia?

  Kiekko-Espoo ja Blues hävisivät liigassa kaikki pronssipelit. Nyt olisi hyvä hetki muuttaa historiaa.
   
 2. Eesau_65 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TuTo
  Uskoakseni TUTO on pyrkinyt lisäämään puhtia tähän peliin Pulliaisen jäähyväispelinä. Kolmostiloja TUTO on lähivuosina ottanut, mutta nyt taitaa jo niistä olla pari kautta. En tiedä kummalla on vaikeampaa tähän peliin lähteä. TUTO koki kohtalaisen pettymyksen ja siitä nouseminen voi olla kovempi kuin EU:n vastaava. Liput tuohon otteluun on aika kovat, joten jos sinne porukkaa saadaan niin myös heille toivoisi Pulliaisen lisäksi pelattavan. Tällaisena etäkannattajana tyydyn Fanseat lähetykseen. Kyllä tuossa pyydettiin huomenna liigapeliä katsomaan, mutta ei käy minulle. TUTO aina etulyöntiasemassa.
   
 3. Juhaht Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kuvailemattomat linkit
  Koskas tämä peli on?
   
 4. Physical Edge Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Espoo
  Lainaus:
  Keskiviikkona 12.4. klo 18.30 Marli Areenalla.
   
 5. Oadie Jäsen

  Suhteellisen turha ottelu, mutta pitää nyt käydä Pulliaisen jäähyväiset kurkkaamassa. Lippujen hinnoista, yleisestä kiinnostuksesta pronssiottelua kohtaan ja Interin pelin päällekkyydestä johtuen hallilla lienee harmittavan hiljaista. Toivottavasti menee edes tonni rikki. Maailma ei kaadu vaikka TUTO ottelun häviäisikin, mutta ainahan sitä oman joukkueen voittoa toivotaan.
   
 6. Kaukalon laidalla Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TuTo
  Pelin rahallinen panos on 5 000e, kun voittaja saa 10 000 ja häviäjä 5 000. Kyllä varmaan ainakin TUTO tuon isomman summan mielellään ottaisi. Ilman muuta hallille, vilkuttamaan Pulliaiselle haikeat heipat.
   
 7. Eesau_65 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TuTo
  Näyttää siltä, että molemmat lähtevät peliin ihan hyvillä kokoonpanoilla. Rinne näköjään TUTO:n maalilla. Saikohan Kaarlehto pelikieltoa edellisestä pelistä? Toisesta maalivaahdista ei mainintaa ainakaan Mestiksen sivuilla ole. Pohjanoksa varmaan kuitenkin ottaa sen paikan. Toivotaan vauhdikasta ja värikästä peliä, jossa tapahtumia riittää. Siihen on kausi hyvä lopettaa.