Playoffs 2016 välierät: Kärpät – Tappara

  • 230 084
  • 1 588
Suosikkijoukkue
Kärpät
Marjamäeltä oikea-aikaista vastuunantamista Puljulle, huhuh millä draivilla halus ratkoa jatkoerän! Miten nämä pelit voikaan olla tämmösiä! Laineesta ei voi sanoo muutaku hattuu nostaa. On ihme, jos joku haluaa draftissa mielummin sentteri-Matthewsin.

Huomenna on vielä käsittämätön taistelu edessä, voi tapahtua ihan mitä tahansa. Koko ajan on puhuttu (aiheestakin) Kärppien jaksamisesta/väsymisestä, mutta kyllä ihan varmaan tuntuu Tapparallakin jaloissa ja oli mielestäni nähtävissä jatkoerässä se kova kiri, mihin Tappara laittoi kaiken likoon. Kumpi palautuu paremmin huomiseen?
 

McTorso

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
En tiedä millä piristeillä Kukkonen jaksaa taas huomenna pelata. Pakkohan tuon karpaasin olla puhki.
Kyllä kaikki Kärppien alivoimapelaajat olivat todella kovilla. Kärpät maksaa hintaa noista lukuisista alivoimistaan vielä huomennakin. Sikäli aika surullinen juttu, ettei Aravirran lanseeraama lausahdus "väsymys on mielentila" pidä paikkansa ollenkaan.
 

juhana

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit 1975-2013, 2023-, Roihuttaret, K-Vantaa
Tämä sarja on ihan yhtä loistava ja dramaattinen kuin legendaarinen puolivälierä 2011 Jokerien ja HIFK:n välillä - ja ihan samanlaisin kääntein. Ensin altavastaaja Tappara/Jokerit vie kaksi ensimmäistä peliä hyvällä ja aktiivisella. Sitten ennakkosuosikki Kärpät/HIFK vie kaksi seuraavaa, joista neljäs peli jatkoerässä. Sitten näyttää ennen viidettä peliä, että sarja kääntyy suosikille, mutta niin vaan Tappara/Jokerit hakee vierasvoiton. Kuudes peli ja katkaisun paikka kotona - niin Jokerit/Tappara tasoittaa kolmannen erän lopulla ilman maalivahtia. Toki Patrik Laineen maali oli vielä dramaattisempi kuin Ben Eavesin...kunnes jatkoajalla vierasjoukkue sammuttaa hallin valot...Toisaalta Jokereilma oli läpiajo jatkoerässä, Tappara ei ihan niin lähellä ollut.

Toivottavasti seitsemäs peli huomenna Oulussa on parempi kuin keväällä 2011. Enkä sano sitä siksi, että IFK vei, vaan siksi että peli oli niin selvä ja yksipuolinen. Valitettavasti huominen peli taitaa jäädä väliin eikä ehdi telkusta katsoa, mutta näin puolueettomana toivon värikästä ja hyvää peliä edelleen.
 

Epätietoinen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät. Sievin Sisu, Barcelona
Yhdyn muiden Kärppäfanien mielipiteeseen, että alkaa takki olla aika tyhjä. Kyllä itsellenikin tämä on se moraalinen finaali, ihan sama miten finaalissa kävisi. Tän takia mä seuraan lätkää ja tää taitaa olla huikeinta lätkää mitä oon seurannu. HUH!
 

Squit

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK ja KaMa
Kannustan tassa sarjassa Tapparaa, koska Karpat on viime aikoina pokaalia nostellut. Taytyy kylla sanoa etta pari viime pelia on St. Patrik pitanyt Tapparan pinnan paalla. Kylla Tappara jannaa, ei ole paljoa ratkaisijoita nakynyt vaan muut paukuttaa logoon, kun taas Laine paukuttaa ylakulmia. Mutta naemma sekin riittaa silloin talloin. Mutta kuskin paikalla on ja nyt on pakko Tapparan kokneiden pelaajien astua esiin huomenna.
 
Suosikkijoukkue
Pyry & Tappara
Jännittävähän tämä peli oli mutta pelilisellä tasolla oltiin valovuoden perässä edellisiä pelejä. Ensimmäinen erä oli molemmilta joukkueilta erittäin varovainen ja toisessa erässä Tappara oli kuin tikku paskassa kärppien maalin jälkeen. Sitten vielä oikein mukava Kärppien 0-2 maali. Kolmas erä tai ainakin viimeinen kymppi oli Tapparan ja kaksi maalia, voi sitä Lainetta. Mitä pidemmälle jatkoerä meni, sitä selvemmin kärpät hallitsi ja lopulta hiljensi.

En näe millään Tapparan tästä huomenna nousevan mutta pakko se on koittaa uskoa, että kaikki on mahdollista.

Ps: Tapparan ylivoima oli paskaa, paskaa ja vielä kerran paskaa.
 

Sabaton

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Stars, Spurs, Werder Bremen, Real Madrid
Tapparalta tosiaan sarjan heikoin peli melko huonoon paikkaan. Peli oli viihdyttävä johtuen lähinnä draaman kaaresta (jäähytasapaino, surkea ylivoima, kolmannen erän nousu, 59.59, jatkoaika...) mutta pelillisesti omasta mielestäni sarjan heikoin. Tappara tuli katselemaan mitä Kärpät tekee eikä ollut tarpeeksi aktiivinen ansaitakseen voittoa.

Koska Kärpät on hävinnyt viimeksi playoff-sarjassa kolmesti kotona? En pidä sitä tänäkään vuonna kovin todennäköisenä. Toivoa on vielä, mutta uskoa ei juurikaan.
 

Goljat

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, PattU
Kyllä oli taas jännittävä peli. Laineen tasoituksen jälkeen oli pakko lähtee ulkoilemaan (tupakalle), kyllä vitutti ku pientä oravaa. Mut toisaalta oli hyvä et tasoitti, kyllähän tommonen jatkoerä voitto sitä kautta tuntuu tuplasti makeammalta. Tunteiden ääripäitä kyllä tarjoili illan peli.
 
Nythän minä vasta tajusin mistä urheilussa on kysymys. Elämyksistä. Onneksi sain olla paikan päällä elämässä tuon Laineen tasoituksen. Tappio ei jostain syystä harmita juuri nyt yhtään.

Tuon kun oivaltaa, niin tämä on paljon kivempaa.

Mutta onpahan taas sarja. Minun mielestäni Tapparan peli lössähti ihmeelliseksi peruutteluksi edellisessä Oulun matsissa jossakin vaiheessa 0-2 -maalin jälkeen. Tehdään outoja ratkaisuja, yritetään hankalia syöttöjä, siirrellään vastuuta, tökitään vähän sinnepäin. Onko siellä sitten kuitenkin joku "taasko tässä käy näin" -ajatus takaravossa en tiedä. Tämäniltainen kakkoserä oli jotakin aivan kamalaa.

Huomenna jatketaan, kuinkas muuten.
 
H

Hidas_ja_kankea

Sanattomaksi vetää. Ei ole enää edes odotuksia huomiseen peliin. Tunneskaala heilahtaa epätoivosta toivoon ja takaisin hetkessä. Juuri kun asian pitäisi olla varma, se ei olekaan varma.

Hienot joukkueet. Eikös tuo 4 vierasvoittoa ole aivan liikaa tähän sarjaan?

Hakanpään piti olla kädetön pakki ja hyvin myös tämän kauden "Nuti" Ronkainen vetää.
 

Anttimadis

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
On kyllä ollut huikea sarja ja kunnioitus kasvanut sarjan edetessä Kärppiä vastaan todella suureksi. Tunneskaala ollut todella suuri ja juuri nyt on epätoivoinen olotila, että niinköhän riittää energiaa taistella vielä huomenna.

Pelottaa myös miten kummankaan energiat riittää enään finaaleissa taistella julleja vastaan kun se sarja läpsyteltii lävitse kun yleensä pelit ratkesi ekassa erässä.

Vielä kerran ja todella toivon, että Tampereella jatkuu pelit finaaleissa, mutta jos näin ei käy niin toivon Kärpille mestaruutta.
 

Apheu

Jäsen
Laineen tasoitusmaali oli kyllä jotain, mitä ei varmasti helposti unohda. Huomenna ratkeaa, onneksi, sen verran "raskasta" hommaa tämä ihan kannattajankin näkökulmasta. Melkoista ladata itsensä vielä finaaleihin tämän show'n jälkeen.

Josko olisi Tapparan aika hoitaa se seiskapeli Kärppiä vastaan? Tämän illan esitys oli kyllä huono, vaikka ottelun lopusta huikea muodostuikin. Pakistolla tärisi käsi ja ainoastaan Plastino onnistui hyvin läpi ottelun.

Kova on Kärppienkin henkinen kantti. Ihme joukkue, pystyvät aina pitämään paketin kasassa tapahtui mitä tapahtui. Viimeisestä neljästä pelistä Tapparalla vain yksi voitto, sekin jatkoajalla. Kärpillä kolme voittoa, joten eiköhän tässä jälleen käy kylmät, vaikka kuinka muuta toivoisikin.
 

Mensonge

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Kyllä kaikki Kärppien alivoimapelaajat olivat todella kovilla. Kärpät maksaa hintaa noista lukuisista alivoimistaan vielä huomennakin. Sikäli aika surullinen juttu, ettei Aravirran lanseeraama lausahdus "väsymys on mielentila" pidä paikkansa ollenkaan.

Tämä on iso juttu nyt, kun heti huomenna jatketaan. Siellä on puntti monella avainpelaajalla varmasti tyhjä. Tapparalla on fyysinen edge, Kärpillä henkinen.
 

bebeto

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Ylöjärven Ryhti
Tappara tänään: Bonsaksen, Jasu, Kankaanperä, Karjalainen sekä Savinainen kaikilla -2. Bonsaksen ehkä illan huonoin mutta kyllä aika moni kokenut äijä saa katsoa peiliin, niin heikkoa oli Kuuselan ja Lajusen tekeminen tänään kuin myös kapteenin ja Tuukan. En usko että huomenna Tappara voittaa, se olisi pitänyt tehdä tänään.
 

Noitarumpu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Näitä pelejä tulee ikävä, meni kumpi tahansa finaaliin. Ei tällaista tunteenpaloa saa mikään muu joukkue aikaan ja jos olemme finaalissa, kuten uskon, enpä usko samanlaisiafiiliksiä enää kokevani. Tapparan ja Kärppien taistelut ovat oikeesti vailla vertaa!
 

JPL

Jäsen
Veikkaan että huomenna Marjamäki nykäsee kanin hatusta ja nostaa Suorannan ja Ikosen pelaavaan kokoonpanoon ja Humalojan tai Aaltosen vielä seiskapakiksi. Tuoreita jalkoja on ketjullinen. Pakkeja ei tosin yhtään...
 

Creed

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Näitä pelejä tulee ikävä, meni kumpi tahansa finaaliin. Ei tällaista tunteenpaloa saa mikään muu joukkue aikaan ja jos olemme finaalissa, kuten uskon, enpä usko samanlaisiafiiliksiä enää kokevani. Tapparan ja Kärppien taistelut ovat oikeesti vailla vertaa!

niin totta. Todella suuri harmi jos AIK(tjs) voittaa mestaruuden sen vuoksi että nämä 2 taas taistelee huomenna jonkun ylipitkän matsin ja takki on tyhjä finaaleissa. Käsittämätön peli taas, kädet tärisi pelkästä vitutuksesta Laineeseen koko erätauon ennen jatkoaikaa. Olisin itse hyökänny sen kimppuun 5 sek ennen loppuvihellystä että ei ainakaan pääse vetämään! Tappara ei kyllä rikkonut koko pelissä ku 2 kertaa, viimisellä minuutilla ja ennen Kärppien maalia, et sikäli ihan ok etteivät saaneet jäähyjä. Järviselle vois antaa 6peliä pelikieltoa. Ihan sikana törkeempi pelle kuin esim. Moisio!!! HYI VITTU!!
 

Frank McKee

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, T. Arima
Näkihän sen huomisen ratkaisun jo Laineen haastattelusta MTV3 urheiluosiossa. Kaikki tietää jotka näkivät.
Ghosts from the past.
Ghosts.

Lainehan ei tästä mitään tiedä kun ei ole kokenut niitä niinkuin muut. On kyllä lukenut ja kaverit on kertoneet. Siellä ne ovat.
Ghosts.

Nyt Laine tietää tämänkin niinkuin koko muukin joukkue.
Ghosts.

Nyt haetaan asetelmat huomiseen ja mun osalta ne ovat tässä.
Ghosts from the past, tomorrow.

G7, enemmän maaleja tehnyt menee finaaliin.
Remember. Ghosts.
 

Woofer

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Barca
Tarina. Sana joka kuvastaa hyvin tätäkin Kärppien ja Tapparan välistä sarjaa, mutta kyllähän loppuratkaisu on nyt pedattu yhdelle herralle. Nimi joka on varmasti kaikkien huulilla. Varsinainen peliaika 0-0, toinen jatkoerä, siniviivan kulmasta kääntölämäri maalia kohti. Maski on hirmuinen. Kuuluu kaksi kilahdusta. Ensiksi ylärima, sitten takarauta. Paidat lähtee päältä katsomossa. Kansa juhlii. Kyllä. Tarkoitan juuri häntä.






Faija Pentikäinen.
 

Yeap

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
On se hyvä että meillä on aivan eritason pelaaja kuin Laine. Pulju antoi kyllä sellaisen syötön johon pelitasoltaan yksipuolinen Laine ei olisi koskaan pystynyt. Lainetta vituttaa kesken playoff sarjan = amatööri. Laine hehkuttaa tiistain ajotuntia ennenkuin sarja on edes ratkaistu = amatööri. Mutta hyvä että Laine ei huomenna pelaa vaan liukastelee välillä autolla, tai siis surffailee. Laine laukoo taas huomenna, ratin takana kun ei kaarre mennyt putkeen ja taas vituttaa.
 

Itäpuu

Jäsen
Veikkaan että huomenna Marjamäki nykäsee kanin hatusta ja nostaa Suorannan ja Ikosen pelaavaan kokoonpanoon ja Humalojan tai Aaltosen vielä seiskapakiksi. Tuoreita jalkoja on ketjullinen. Pakkeja ei tosin yhtään...
Liekö kukaan näistä pelikuinnossa? Ikonen pelasi kaksi vaihtoa tänään.
 

bebeto

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Ylöjärven Ryhti
On se hyvä että meillä on aivan eritason pelaaja kuin Laine. Pulju antoi kyllä sellaisen syötön johon pelitasoltaan yksipuolinen Laine ei olisi koskaan pystynyt. Lainetta vituttaa kesken playoff sarjan = amatööri. Laine hehkuttaa tiistain ajotuntia ennenkuin sarja on edes ratkaistu = amatööri. Mutta hyvä että Laine ei huomenna pelaa vaan liukastelee välillä autolla, tai siis surffailee. Laine laukoo taas huomenna, ratin takana kun ei kaarre mennyt putkeen ja taas vituttaa.

Suosittelen että keskustelet lääkärisi kanssa lääkityksestäsi, nämä nykyiset eivät mitä ilmeisimmin sovi sinulle. Laine tulee menemään ensi kesän draftissa sijoilla 1-2. Muista ruokkia porot ennen nukkumaan menoa.
 

Unto

Jäsen
Suosittelen että keskustelet lääkärisi kanssa lääkityksestäsi, nämä nykyiset eivät mitä ilmeisimmin sovi sinulle. Laine tulee menemään ensi kesän draftissa sijoilla 1-2. Muista ruokkia porot ennen nukkumaan menoa.

Hyvä servaus loppuun.

On ne vaan huikeita kavereita nää meidän nuoret. Haikeaksi vetää se, että huomenna nähdään Laine tai Puljujärvi käytännössä viimeistä kertaa liigajäillä. (paitsi pronssiottelu mutta sitä ei lasketa). Toivottavasti koko Suomen kansa on tajunnut nauttia siitä herkusta mitä meille nyt tarjotaan.
 

bebeto

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Ylöjärven Ryhti
Hyvä servaus loppuun.

On ne vaan huikeita kavereita nää meidän nuoret. Haikeaksi vetää se, että huomenna nähdään Laine tai Puljujärvi käytännössä viimeistä kertaa liigajäillä. (paitsi pronssiottelu mutta sitä ei lasketa). Toivottavasti koko Suomen kansa on tajunnut nauttia siitä herkusta mitä meille nyt tarjotaan.

Kyllä, Aho, Laine ja Puljujärvi poistuvat Suomen kaukaloista tämän kevään jälkeen ja toivon pojille mitä parhainta menestystä.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös