Playoffs 2016 välierät: Kärpät – Tappara

  • 230 442
  • 1 588

Noitarumpu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Jääkiekko on maalintekopeli ja Laine on toki puuttellinen monilta ominaisuuksiltaan. Laukaus on jäätävä niin rakenne kuin lämäri. Tässä liigassa on paljon "tavallisia" kuolevaisia jotka reenaavat ja reenaavat ja sitten tarvitaan Laineen tyyppineen pelaaja joka laittaa laattaa pussiin.

Oletpa virkistävä poikkeus Tapparan kannattajissa ja tervepäinen! Minähän en enää uskalla laittaa edes pientä poikkipuolista mielipidettä Laineesta, kun saan paskaa ja jotain kummallista kateudenleimaa niskaani.

Laine täyttää muutaman päivän päästä vasta 18 v, joten tuon jumala-aseman sijasta pitää joidenkin nostaa se realiteetti esiin. Laine on uskomattoman hyvä ja upea, MUTTA hän kehittyy vielä lisää. Ei tää tässä ole ja mun mielenkiinto yltää tulevaisuuteen ja pohdiskeluun itekseni siitä, mihin tuo MM-kisojen nuorisoketju yleensä voi yltää yksilöinä. Huipulla tuulee rajusti ja hetken jumala nyt voi olla seuraavassa hetkessä saatana. Niin kylmää on suosion huipulla olo, sen voi varmasti moni hyvä pelaaja vahvistaa vaikkapa änärissä. Pitää osua kaikki kohdalleen: joukkue, terveys, ketju, peliaika...

Vaikka Kärppien puolella ollaan, niin toivotan Patille kaikkea hyvää, mutten juuri nyt;)

Pst! Vielä pitää huomauttaa, että on se Kukkonen kone, on se!
 

Noitarumpu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Olisihan se helvetin hienoa jos olisi tosissaan.

Vaikka mä toivoinkin, että Kuusela ei viime pelissä olisi ihan täydes tikis, niin tosiasiassa toivoisin, että molemmilla joukkueilla olisi kerrankin paras kokonaisuus jäällä, tai ainakin melkein. Silloin tuleva voitto/häviö ei olisi kellään rosterista kiinni. Tuo sun lauseesi oli pelkurin paskomista housuihinsa. Jotain rotia sinne Manseenkin, jos vaikka jossain sielläpäin asut, tai missä tahansa:)
 

peterra

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Voi olla, että Kärpät tästä vielä finaaliin ja mestaruuteen marssii, mutta onhan tuo Marjamäki nyt aivan yliarvostettu valmentaja. Joka vuosi aivan huippupelaajia käytössä ja silti tuntuu ettei saa juuri kenestäkään parasta irti. Väittäisin, että aika moni muu valmentaja samoilla pelaajilla olisi tehnyt paljon selvempää jälkeä pudotuspeleissä.

No nyt on kyllä melkoista skeidaa. Tuo on ehkä valmentajalle maailman vaikein tilanne, että sulle kootaan 5. ketjua superpelaajia ja sun pitäisi jotenkin saada jokainen joukkueessa a) hyväksymään oma roolinsa b) olemaan tyytyväinen rooliinsa. Sanon, että Marjamäki on mentaalijutuissa aivan 100 %:n varmasti paras liigavalmentaja, joka on ihan hetkeen nähty. Kärppien venymiskyky ja se, miten hän ulosmittaa aivan kaiken rosteristaan, muuttaa ja varioi peliä on aivan poikkeuksellista. Tapola on joutunut jokaisessa pelissä vastaamaan ja varioimaan Tapparan peliä.

Marjamäki on todella kova valmentaja tähän sarjaan.
 

Noitarumpu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Pakko toistaa sama lause mitä game 4:n otteluseurannassa: hurjaa ajatella, että tämän sarjan jälkeen pitäisi vielä pelata paras seitsemästä finaalisarja. Nämä pelit tuntuvat jo niin finaaleilta. Yksi kaikkien aikojen playoff-sarjoista käynnissä. Kaksi huikeaa jääkiekkojoukkuetta vastakkain. Kunnia Lukonkin viime vuosien joukkueelle, mutta ei minulla tällaista tunnetta ollut niissä välieräsarjoissa. Tänään oli rehellisesti sanottuna pakko jättää jatkoerä katsomatta, ei vaan pystynyt katsomaan.

Mutta, vielä pitäisi yksi kiinnitys löytää finaalipaikkaa varten. Jotenkin on sellainen tunne, että tätä me ei enää missata.

Tältähän se tuntuu. Nyt jo niin jännittämisestä uupunut, ettei mitään järkee. Mä en uskalla seurata peliä maanantaina. Siltä se vaan tuntuu. Taivaan ja Helvetin raja triplalle on niin ohut, veteen piirretty viiva. Jossain siellä portilla yks Laineen Patu koittaa helistellä taivaan avaimia tsekaten kuka sinne oikein menee. Napatkaa se avain siltä Kärpät! Kun saatte Patin pimentoon opetellen tarkkaan hänen juonensa, niin Tappara on puolirampa.

Toivon tulevaisuudessa, että ei ainakaan välkkärissä tavattais, menee koko energia tähän ja on kuin nuutunut vihannes finaalissa.
 

Noitarumpu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Minä en tuota paskakasaa katselisi Tapparassa sekuntiakaan, säälittävä pelle. Kolme filmiä joista kaksi jäähyä, kehtasi vielä nauraa Peksille kun sai jäähyn hankittua. Tuo hyppy pää edellä laitaan oli jotain sanoin kuvaamatonta. Säiliö on aina aika ajoin imutyhjennettävä koska se on täynnä paskaa.

Eikös tässä vaiheessa kaikki keinot ole käytettävä, jos mahdollista?Nauru Peksillenne on hyvä taktiikka ja voi saadfa kyseisen pelaajan pasmat sekaisin. Siitähän on kyse, eli saada vastustajan pelaajat pelaamaan heikommin tasoansa.
 

Noitarumpu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Jotta viestisi asettuisi oikeaan kontekstiin pitää kysyä montako ottelua kirkkaissa valoissa on Säiliöllä ja montako sormusta? Ainoastaan todellinen puusilmä voi arvostaa paskakasaa nimeltä Sailio. Ei ole ollenkaan Kärppien näköinen pelaaja enkä ymmärrä miten joku voi tuota filmaajaa puolustella. Mutta jokainen tyylillään.

Noista SC-sormuksista kun vouhotetaan, niin monesti on esim. Tikin kohdalla tullut miettineeksi sitä, että onko siinä ollut jotain hänen ansioistaan vai sormus tullut hänestä huolimatta.
 

Barnes

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tasuno Tasalakki
Voi olla, että Kärpät tästä vielä finaaliin ja mestaruuteen marssii, mutta onhan tuo Marjamäki nyt aivan yliarvostettu valmentaja. Joka vuosi aivan huippupelaajia käytössä ja silti tuntuu ettei saa juuri kenestäkään parasta irti. Väittäisin, että aika moni muu valmentaja samoilla pelaajilla olisi tehnyt paljon selvempää jälkeä pudotuspeleissä.
Mitä ihmettä?

Marjamäki on voittanut päävalmentajana kaksi peräkkäistä SM-kultaa, yksi SM-hopea ja pari junnujen SM-mitalia. Apuvalmentajana Marjalta löytyy kaksi SM-hopeaa, olympiahopea ja MM-hopea. Lisäksi Marjamäestä tulee Leijonien seuraava päävalmentaja. Eli ei kai se nyt "aivan yliarvostettu" voi olla?

Pidän Marjamäkeä erityisen hyvänä mentaalipuolen valmentajana, joka pysyy ulosmittamaan joukkueen potentiaalin myös kovissa paikoissa. Tästä on esim. Kuopiossa keväältä 2012 hivenen huonoja muistoja...

Ja mitä tulee eiliseen peliin, niin olipas hieno ottelu. Juuri sellainen minkä takia aloin aikoinani jääkiekkoa seuraamaan.
 
Nauru Peksillenne on hyvä taktiikka ja voi saadfa kyseisen pelaajan pasmat sekaisin
Jep, Saravo onkin juuri henkisesti herkkä pelaaja. Etenkin, kun nyt joutuu tuollaisen aivan poikkeuksellisen pelaajan, kuin Sailio, kohtaamaan.

Marjamäeltä mielenkiintoinen veto suolata haastateluissa niin Aho kuin Rajaniemikin. Voi olla pojilla väsyneenä henkisen kantin kanssa tekemistä. Mutta tekemistä on Marjamäelläkin; yliotetta ei ole tasaviisikoin ja se Kärppien ylivoimainen etu koko Liigan parhaan erikoistilannepelaamisen myötä onkin keikahtanut toiseen suuntaan. On se jännä, ettei Tapparan pitänyt pärjätä erikoistilannepelaamisessa Lukolle eikä Kärpillekään. Toisin on käynyt.

Tapparalla on loistava tilanne maanantaille. Ainoastaan mahdolliset sairastelut ja loukkaantumiset varjostavat. Mutta rasitus on ollut tasaista ja Karhusella on homma kasassa, peli toimii. Vielä niitä ilmaisia jäähyjä pois ja fokus kaikessa tekemisessä, niin homma katkeaa maanantaina.
 

HockeyForLife

Jäsen
Suosikkijoukkue
Wild
Onneksi tätä herkkua on luvassa vielä maanantaina ja tietenkin omiin täytyy luottaa sen verran, että myös tiistaina pelataan Oulussa!

Sitä en ymmärrä, että täällä osa palstalaisista lyttää nyt Lainetta, Sailiota ja Marjamäkeä. Laineesta nyt ei tarvitse edes mainita, lähes täydellinen kaveri ja ikää tosiaan 17v. Sailio on juuri se kaveri, jota vastustajat vihaa mutta omat rakastaa. Sailiosta ollut paljon hyötyä Kärpille tänä keväänä, vaikka eilinen jatkoerän filmaus oli vähän mauton.. Marjamäkeä nyt ei voi arvostella, kun katsoo miehen CV:tä, asennetta ja lajituntemusta. Suurin syy sille, että Kärpät tappelee kolmannesta perättäisestä mestaruudesta.
 

Wire

Jäsen
Marjamäkeä nyt ei voi arvostella, kun katsoo miehen CV:tä, asennetta ja lajituntemusta. Suurin syy sille, että Kärpät tappelee kolmannesta perättäisestä mestaruudesta.

Miksi ei voi arvostella? Tuolla ja parilla edellisen kauden materiaalilla olisi pitänyt viedä jokainen pleijarisarja 4-1. Todellisuudessa Marjamäen hyvyys mitataan maajoukkueessa jossa ei ole käytettävissä selkeästi parasta materiaalia.

Mielenkiinnolla odotan miten Aho käsittelee oman mokansa. Jos ei onnistu niin Tappara menee helposti finaaleihin.
 

Wizzö

Jäsen
Suosikkijoukkue
Maximus Lindroth
Mielenkiinnolla odotan miten Aho käsittelee oman mokansa. Jos ei onnistu niin Tappara menee helposti finaaleihin.
Minkä mokan? Sen tuomarin mokan mistä joutui lopussa jäähylle vai?
 

Jupa

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Kokosin HIFK-ketjun puolelle mielenkiintoisen tilastofaktataulun 2000-luvulta. Sopii mielestäni hyvin myös tänne:

HIFKin historiallinen voitto runkosarjassa 2015-2016 on kova juttu, mutta 2000-luvulta löytyy paljon esimerkkejä siitä, että mestaruuden on vienyt joku muu kuin runkosarjan ykkönen. 6/15 (40%) kerrasta runkosarjan voittaja on ollut myös mestari, mutta jos Kärppien dynastia unohdetaan ja katsotaan miten runkosarjavoittajien pääkoppa on kestänyt tosipeleissä, lukema Kärpistä putsattuna on vain 1/10 (10%).

2000-2001 runkosarjan voitti Jokerit (TPS kultaa, runkosarjassa 2.)
2001-2002 runkosarjan voitti Tappara (Jokerit kultaa, runkosarjassa 3.)
2002-2003 runkosarjan voitti HPK (Tappara kultaa, runkosarjassa 5.)
2003-2004 runkosarjan voitti TPS (Kärpät kultaa, runkosarjassa 2.)
2004-2005 runkosarjan voitti Kärpät (Kärpät kultaa, runkosarjassa 1.)
2005-2006 runkosarjan voitti Kärpät, (HPK kultaa, runkosarjassa 3.)
2006-2007 runkosarjan voitti Kärpät (Kärpät kultaa, runkosarjassa 1.)
2007-2008 runkosarjan voitti Kärpät (Kärpät kultaa, runkosarjassa 1.)
2008-2009 runkosarjan voitti JYP (JYP kultaa, runkosarjassa 1.)

2009-2010 runkosarjan voitti JYP (TPS kultaa, runkosarjassa 6.)
2010-2011 runkosarjan voitti JYP (HIFK kultaa, runkosarjassa 3.)
2011-2012 runkosarjan voitti KalPa (JYP kultaa, runkosarjassa 4.)
2012-2013 runkosarjan voitti Jokerit (Ässät kultaa, runkosarjassa 4.)
2013-2014 runkosarjan voitti Kärpät (Kärpät kultaa, runkosarjassa 1.)
2014-2015 runkosarjan voitti Kärpät (Kärpät kultaa, runkosarjassa 1.)

2015-2016 runkosarjan voitti HIFK (xxxx kultaa, runkosarjassa x.)

Kärpät (5 kertaa) ja JYP (1 kerta) ovat siis ainoat joukkueet, jotka ovat voittaneet koko 2000-luvun otannalla sekä runkosarjan että mestaruuden.Runkosarjavoitolla ja mestaruudella on siis harvinaisen heikko korrelaatio 2000-luvulla. Mielenkiintoista tilastofaktaa tämä.

Jupa
 
Viimeksi muokattu:

tapparammies

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Marjamäestä: totta, että Kärppien muutaman viime kauden rosterilla ja niillä euroilla, mitä rosteriin on laitettu ikään kuin pitäisikin voittaa joka ainoa kerta.

Ei se silti helppoa ole, ja lukuisten Kärppä-alisuorittajien ohella siellä on noussut myös näitä ylisuorittajiakin. Kai näistä onnistujista pitää vähän sulkaa laittaa Marjamäenkin hattuun?
 

peterra

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Miksi ei voi arvostella? Tuolla ja parilla edellisen kauden materiaalilla olisi pitänyt viedä jokainen pleijarisarja 4-1. Todellisuudessa Marjamäen hyvyys mitataan maajoukkueessa jossa ei ole käytettävissä selkeästi parasta materiaalia.

Mielenkiinnolla odotan miten Aho käsittelee oman mokansa. Jos ei onnistu niin Tappara menee helposti finaaleihin.

Kokeilepas saada tähtisikermät pelaamaan joukkueelle niin kuin Marjamäki saa. Jokerit ja Lukko lienevät menneisyydestä tuttuja esimerkkejä siitä, että voit kyllä koota huippumateriaalin, mutta se huippumateriaali ei toimi joukkueena. Marjamäen joukkueet toimivat joukkueena alusta loppuun asti.
 

Roger Moore

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kokudo Keikaku, Miljoonamiehistö, Ranska, KuPS
Ei se silti helppoa ole, ja lukuisten Kärppä-alisuorittajien ohella siellä on noussut myös näitä ylisuorittajiakin. Kai näistä onnistujista pitää vähän sulkaa laittaa Marjamäenkin hattuun?
Ei voi, kyllähän ne tapahtuu selkeästi Marjamäestä huolimatta.

Välillä muuten vituttaa myös nämä jutut että Kärppien kaksi aiempaa mestaruutta on tullut "ylivertaisella materiaalilla" ja vielä selitellään jostain tuuripompuista kun on tullut game sevenin jatkoajalla. Joo, kovia rostereita on ollut ja on nytkin, mutta jos nyt esim. finaaleita miettii niin ei SM-Liigassa ole yhdelläkään jengillä sellaista nippua että toisella jengillä olisi "ylivertainen materiaali" toiseen nähden. Ei siellä nyt esim. Tapparallakaan ihan mitään turhakkeita ole kokoonpanossa aiempina keväinä ollut, esim. Palola, Jormakka, Kuusela, Voutilainen (kevät 2014), Green, Erkinjuntti jne. ovat ihan asiallisia pelimiehiä. Tähän sitten päälle vielä osaava valmennus ja pelitapa, niin erot on nähdyn kaltaiset, eli pienet.
 

peterra

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
@Roger Moore en tiedä, mutta ainakin ilmoitetuissa budjeteissa on melkeinen ero. Tapparan budjetti on tuollaisen 2,7 miljoonaa ollut pahimmillaan eli 2013-2014 ja normaalisti pyörinyt tuossa 2,6 miljoonnan kupeessa. HIFK ja Kärpät ovat sarjan selvästi ainoat yli 3 000 000 jengit eli sen verran sitä eroa on. Mutta eihän tuo 400 000-500 000 ole iso ero. Kyllähän siellä sitten taas, kun katsotaan alaspäin niin Ilves 1,7 miljoonaa niin onhan siinä nyt melkein puolet vähemmän rahaa sisällä. :D
 

Red Machine

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Välillä muuten vituttaa myös nämä jutut että Kärppien kaksi aiempaa mestaruutta on tullut "ylivertaisella materiaalilla" ja vielä selitellään jostain tuuripompuista kun on tullut game sevenin jatkoajalla.

Jep. Kaikki mestarijoukkueet ovat materialtaan 'ylivertaisia' koska ne jätkät ovat kasvaneet pleijareiden aikana sellaisiksi yli vastustajien tuhkamunien. Näin siis karkeasti ilmaistuna mutta on siinä silti se totuuden siemen. Joskus se ero ylivertaisen ja tuhkamunan välillä on vain helvetin pieni kuten nyt esim. edelliset pari finaaliparia. Toisaalta sitten esim. -11 HIFK vs Blues pari oli jo kuin yö ja päivä.

Ja kaikenmaailman ininät ylivertaisesta materiaalista on helvetin naurettavia. Ne mällää kenellä on fyrkkaa ja ne kenellä ei joko tekee duunia tai vinkuu.
 

Roger Moore

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kokudo Keikaku, Miljoonamiehistö, Ranska, KuPS
Jep. Kaikki mestarijoukkueet ovat materialtaan 'ylivertaisia' koska ne jätkät ovat kasvaneet pleijareiden aikana sellaisiksi yli vastustajien tuhkamunien. Näin siis karkeasti ilmaistuna mutta on siinä silti se totuuden siemen. Joskus se ero ylivertaisen ja tuhkamunan välillä on vain helvetin pieni kuten nyt esim. edelliset pari finaaliparia. Toisaalta sitten esim. -11 HIFK vs Blues pari oli jo kuin yö ja päivä.
Piti itse asiassa nostaa tuo kevät 2011 esille jonkinlaisena "poikkeuksena", koska kyllähän silloin taisi ero olla kohtalaisen iso IFK:n ja Bluesin välillä. Toisaalta ei mitään pois siitäkään, Blues pelasi silloin hurmoksessa loistavaa pleijarikiekkoa, ja ei sinne finaaleihinkaan ihan vahingossa mennä. Sinänsä tuo kausi oli todella hyvä poikkeus siinä mielessä, että runkosarjan sijoituksilla ei sitten loppupeleissä ollut suurtakaan merkitystä kun pudotuspelejä pelattiin. Blues kuitenkin pisti nippuun pudotuspeleissä ensin säälipleijareissa Kärpät, sen jälkeen puolivälierissä runkosarjan kakkosen Ässät ja sitten runkosarjan voittajan JYPin. Kova jengi.
 

HockeyBoy66

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät
Ja kaikenmaailman ininät ylivertaisesta materiaalista on helvetin naurettavia. Ne mällää kenellä on fyrkkaa ja ne kenellä ei joko tekee duunia tai vinkuu.

Hyvin kiteytetty. Ja monesti se fyrkka ansaitaan pitkäjänteisellä työllä ja menestyksellä. Käänteisesti siis näin, että Kärpiltä jos otettaisiin kaikki mestaruudet pois ja tilalle tulisi "pitkäjänteistä rämpimistä" runkosarjan jämäsijoilla, niin veikkaan, että ne monet taloudelliset voitot olisi pian jäänyt tekemättä. Kukapa sinne hallille aina jaksaisi tulla katsomaan, kun oma jengi ottaa selkään. Aika suoraan verrannollinen se menestys on taloudellisen tuloksen kanssa. Hyvä pelillinen tulos tuo hyvän rahallisen tuloksen. Ja sama pätee myös moniin muihin viime vuosina pärjänneisiin seuroihin. Sitten kun siihen "rahaputkeen" päästään, niin on rahaa kasata kovia joukkueita vuodesta toiseen. Hyvä noidankehä toisin sanoen.

Ja eilisestä pelistä lyhyesti, Patrik Laineen rannelaukaus on suorastaan saatanallinen sivallus. Tätä tullaan vielä näkemään ja paljon. Kärpillä oli voiton avaimet jo käsissään, mutta nyt meni tulos sitten näin päin. Tämä on kyllä 2010-luvun ottelupari, ei siitä pääse mihinkään. Vaikka jotain se saattaa jo puuduttaa, niin onhan nuo pelit pirun jänniä, ei siitä pääse mihinkään.
 

Wire

Jäsen
Välillä muuten vituttaa myös nämä jutut että Kärppien kaksi aiempaa mestaruutta on tullut "ylivertaisella materiaalilla" ja vielä selitellään jostain tuuripompuista kun on tullut game sevenin jatkoajalla. Joo, kovia rostereita on ollut ja on nytkin, mutta jos nyt esim. finaaleita miettii niin ei SM-Liigassa ole yhdelläkään jengillä sellaista nippua että toisella jengillä olisi "ylivertainen materiaali" toiseen nähden. Ei siellä nyt esim. Tapparallakaan ihan mitään turhakkeita ole kokoonpanossa aiempina keväinä ollut, esim. Palola, Jormakka, Kuusela, Voutilainen (kevät 2014), Green, Erkinjuntti jne. ovat ihan asiallisia pelimiehiä. Tähän sitten päälle vielä osaava valmennus ja pelitapa, niin erot on nähdyn kaltaiset, eli pienet.

Vaikka siellä Tapparan keulilla on ollut Jormakat ja Palolat niin he pelaavat kuitenkin vain 1/3 pelistä ja sekin aika menee hyvin pitkälle NHL kokemuksen omaavia kavereita vastaan. Loput 40min kentällä on ollut Elmeri Kaksoset ja muut liiga jyrät. Samaan aikaan Kärpät pitää poppareilla Haatajan ja Hirson tasoisia kavereita.

Kuten tuossa sanottua, ne mällää kenellä on fyrkkaa. Onneksi ja toivottavasti Tappara ei koskaan joudu tähän narrin osaan.

@HockeyBoy66 Toivottavasti Oulussa ei käy samalla tavalla kuin Turussa. Menee niin kivasti että kyllästytään ja tullaan katsomaan vasta finaaleja.
 

Mensonge

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Ja keskustelun taso taas jotain sonnan ja ulosteen väliltä. Eli nyt on rivissä Marjamäen itkut, Kärpille suosiolliset tuomarit, ylivertaiset palaajabudjetit, joilla olisi pitänyt voittaa edelliset mestaruudet pystyyn, jotta voisi Marjamäkeä pitää hyvänä valmentajana. Oliko vielä jotain muuta? Tapparan tulevaa mestaruuttahan toki voidaan hehkuttaa maasta taivaisiin. Se kun on tullut kaikista noista asioista huolimatta. Katkeraa, niin katkeraa. Mutta kai se vaan sitten on.
 

HockeyForLife

Jäsen
Suosikkijoukkue
Wild
Miksi ei voi arvostella? Tuolla ja parilla edellisen kauden materiaalilla olisi pitänyt viedä jokainen pleijarisarja 4-1. Todellisuudessa Marjamäen hyvyys mitataan maajoukkueessa jossa ei ole käytettävissä selkeästi parasta materiaalia.

Mielenkiinnolla odotan miten Aho käsittelee oman mokansa. Jos ei onnistu niin Tappara menee helposti finaaleihin.

No pelkästään tämä kommenttisi kertoo niin paljon sinun lajituntemuksestasi, että en edes viitsi vastata ja jatkaa keskustelua kanssasi :)
 

Red Machine

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Samaan aikaan Kärpät pitää poppareilla Haatajan ja Hirson tasoisia kavereita.

Kuten tuossa sanottua, ne mällää kenellä on fyrkkaa. Onneksi ja toivottavasti Tappara ei koskaan joudu tähän narrin osaan.

Hauskasti siellä Hirso varmaan vaihdettaisiin elmerikaksosiin välittömästi...

Ihan turha itkeskellä tällaisista. Huutaen ottaisit näitä siirtorajan 'vahvistuksia' kovalla rahalla jos ne toisivat sen Kannun vihdoin manseen. Kaikki muu on tekopyhää seliseliä.

Kyllä mua esim. vitutti kamalasti viimekaudella kun Elkins& Nykopp oli saikulla ja korvaajat oli tasoa elmerikaksonen. Tapparaa tuolloin kadehtivasti kattelin.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös