Playoffs 2016 puolivälierät: HIFK – Pelicans

  • 87 399
  • 487

Dev

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Mielenkiintoista vastustajan hämäämistä. Pelsuilla piti olla tiistaina Juvonen maalissa, mutta olikin Hovinen, nyt Törmänen vastaa samalla mitalla ja pelaavaksi veskariksi onkin vaihtunut Kevin Lankinen.
 

BigRedCat

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Onnea Pelicansille toisesta voitosta! Se oli täysin ansaittu ja HIFK oli hämmästyttävän aseeton ja hampaaton. Runkosarja-HIFK ei voita Playoff-Pelicansia. Lauantai näyttää löytyykö pleijari-HIFK:ta tähän sarjaan.
 

Bromse

Jäsen
Turha tässä pelkästään IFK:n heikoista otteista puhua, onnitellaan niitä ketä kuuluu. Onnea Lahteen, en olisi uskonut että vedätte sarjan tasoihin. Tiukkaa tekee IFK:lla ja Kärpillä jatkoon pääsy.

Onnittelut Pelsuille jatkopaikasta. IFK on niin sekaisin että tuo paskanippu ei enää jatkoon mene.
Jalluveto? Tai jos et väkevistä juomista pidä, voin ottaa myös korkean rahallisen vedon vastaan.
 
Suosikkijoukkue
Pelicans, Karhubasket KEspoo sekä Crocodiles
Ja tuokin taso on aivan riittävä. Hovisen uran kohokohta nyt osui tiistaille ja Nikon normaaliin arkeen palattua HIFK tulee tekemään vähintään 5 maalia. Ei ne tolpatkaan joka kerran ole maalivahdin puolella.
Lisäksi muistettakoon että HIFK tulee parantamaan tiistaista jokaisella osa-alueella.
Kiitos pelikaaneille kuitenkin HIFK:n palauttamisesta maanpinnalle mahdollisista "helppo-nakki" kuvitelmista.


Niin
 

Jymäkkä

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, NY Rangers, Ketterä, Saksa (futis), IPV
Pelsut teki sen, ja nousi taistelemaan voitosta. Tiistain voitto tuli puoliksi tuurilla, mutta nyt ei tarvitse selitellä. Parempi voitti ja sarja on tasan. Laittakaa nyt se Teppo sen Laten paikalle, en jaksa katsoa tuota koomailua enää Taipalukselta. Järvisen tippuminen oli paha isku HIFK:lle, toivottavasti pääsee lauantaina takaisin laatikkoon. Taimi on muuten ihan runkosarjamoodissa vielä, huolimatonta ja lepsua pelaamista, vaikka fokus pitäisi nyt olla 100 % tekemisessä.

Nyt huolestuttaa jo vähän reilumminkin, mutta edelleen HIFK on tästä todennäköisempi jatkaja.
 

Pärde

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Colorado Avalanche
Onnittelut Pelicansille ansaitusta voitosta. Selkeästi nälkäisempi joukkue tänäänkin. IFK on ihmeellisessä kipsissä tällä hetkellä. Pari ekaa matsia meni kuin siivillä ja luultavasti jonkinlainen hyvänolon tunne pääsi puseroon hiipimään. Nyt Pelicans on kuin uudesti syntynyt eikä IFK tunnu saavan otetta tästä sarjasta. Tässä kohtaa voi kääntyä sitten ihan miten vaan, vaikka toki IFK tässä edelleen hienoinen ennakkosuosikki on. Mutta kova on draivi tällä hetkellä lahtelaisilla, sitä ei käy kiistäminen.
 
Suosikkijoukkue
Pelicans
Omalta jengiltä mahti suoritus!
Nää on koko hokin kannalta hienoja juttuja. Meni sitten jatkoon kumpi jengi tahansa.
Läpihuutojutut ei houkuttele uusia naamoja lajin pariin, mutta tällaiset et altavastaajat haastaa ihan tosissaan ennakkosuosikit (Pelsu, TPS), nää tuo väriä liigaan!
 

Kake74

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Junior-Pelicans, Tamin Tribuuttiketju
Lahdessa ollaan oivallettu, että lätkässä asenne ratkaisee.
Onnee hyvästä matsista ja siitä seuranneesta voitosta.
Lauantaihin...
 

BigRedCat

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Laittakaa nyt se Teppo sen Laten paikalle, en jaksa katsoa tuota koomailua enää Taipalukselta. Järvisen tippuminen oli paha isku HIFK:lle, toivottavasti pääsee lauantaina takaisin laatikkoon. Taimi on muuten ihan runkosarjamoodissa vielä, huolimatonta ja lepsua pelaamista, vaikka fokus pitäisi nyt olla 100 % tekemisessä.

Amen. Onneksi tuosta Taipaluksen turhakkeesta pääsee eroon tämän kauden jälkeen. Pääseehän? Ei mitään asiaa pelaavaan kokoonpanoon ellei sitten loukkaantumisten takia. Mutta joo: Taimi herätys, Järä kuntoon ja Teppo kokoonpanoon niin on taas helpompi hengittää oman pään peliä katsellessa.
 

Taison

Jäsen
Suosikkijoukkue
Philadelphia Flyers, KalPa
Ei olisi KalPa sarjassa uskonut millaista peliä Pelicans pystyy pelaamaan! Huikeaa play-off kiekkoa molemmilta joukkueelta. Tällaisia pelejä on kiva seurata, vaikka ei erityisemmin ole kummankaan puolella.
 

Jari66

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans, Ukraina
Joskus on aina mukavaa seurata kun omalla joukkueella on asenne kohdallaan. Vaikka sarja hävittäisiinkin kyllä Tyrväisen tämän illan voittomaali maistui jopa paremmalta kuin taannoinen märkäsimon tuplaturpaanotto.
 

PenNiveny

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans
Tää teki hyvää, niin hyvää! Toivon seitsemän matsin sarjaa ihan lajin kannalta. Mitä tämänpäiväiseen peliin tulee, niin oikea joukkue voitti. Kaunis kiekollinen esitys Pelsulta.
 
Suosikkijoukkue
Pelicans
[QUOTE="Jari66, post: 6398713, member: 101150"Tyrväisen tämän illan voittomaali maistui jopa paremmalta kuin taannoinen märkäsimon tuplaturpaanotto.[/QUOTE]

Ei helvetti! Lahdessa kun ei olla koskaan mitään voitettu niin meillä keulii välillä ihme jutuista.
...siis yhtään vittuilematta :)
 
Suosikkijoukkue
Pelicans, Karhubasket KEspoo sekä Crocodiles
On tällä kaudella Pelicans on voittanut jo ja paljon. Pelicans on saavuttanut uskottavuuden flegmaattisen Lämsä kiekon jälkeen.
 

Voltti

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans
Petu pikkusen hämmenti soppaa lehdistötilaisuudessa, kun olevinaan ihmetteli Hifkin maalivahtivalintaa. "Eikö ne luota maalivahtiinsa?" :)
 

Kimmo_Ahteri

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Pesut on ottanut kuskin paikan tässä sarjassa. Helvetin hyvin on käyttänyt altavastaaja-asemansa. Pelsut siis suosikki jatkoon tästä sarjasta?
 

Raúl

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans
Pelicans on jo nyt ylittänyt itsensä. Lähtökohtaisesti kolmas kotipeli oli jo nappisuoritus, mutta onhan tässä mahdollisuudet mihin tahansa. Toki HIFK on edelleen ennakkosuosikki, mutta ei se helppoa ole sielläkään.

Sarjan kannalta tämä tekee ehdottomasti hyvää. Moni luuli sen menevän 4-0, osa 4-1 (kuten minä) ja harva jotain muuta. Tällaiset selkeän altavastaajan taistelut ovat hienoja juttuja - päättyy sarja miten tahansa.
 
Tiistaina HIFK oli parempi, mutta tänään pelin alkua lukuun ottamatta parempi oli Pelicans, joka ansaitsi voittonsa. Pelicansin onnistujat on helppo nimetä, sillä puhutaan onnistuneesta joukkueesta.

Täältä kun seuraa noita HIFK:n kritiikin kerääjiä, niin kannattaa huomioida miten Taimi on aivan omilla luvuillaan +/- tilastossa, positiivisessa mielessä. Sitten taas kritiikkiä saamattomista pelaajista Åsten ja Liivik häviävät jatkuvasti oman osuutensa. Lisäksi Zaborskyllä on ollut mahdollisuutensa vaikuttaa merkittävästi kahdessa viimeisessä pelissä lopputulokseen, mutta mies ei osu mistään.
 

BitterX

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, FC Wacker, Punaportin vapaakaupunki
Tällaiset selkeän altavastaajan taistelut ovat hienoja juttuja - päättyy sarja miten tahansa.

Vaikken mitään erityisiä sympatioita tunne kumpaakaan joukkuetta kohtaan, olen täysin samaa mieltä.

HIFKin hehkuttaminen mediassa lähti käsistä jo ennen playoffseja ja yltyi vain kahden voiton myötä ja Pelicansille ei enää annettu enää niitä pieniäkään mahdollisuuksia.
 

aatelisode

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans, Skellefteå, Capitals, Erik Karlsson
Tänään oli se ensimmäinen peli kun sarjan piti loppua. No eipä loppunut. Kahden ensimmäisen pelin jälkeen 4-0 tulos näytti jopa todennäköiseltä. Tämän jälkeen tapahtui jotain. Kolmas pelikin meni vielä HIFK-merkkisesti, vaikka Pelicans saikin lapioitua paikoistaan maalit. Tänään oli sitten jo täysin erilainen meno. Pelicansilla oli jo ensimmäisessä erässä sellaiset paikat, mistä olisi pitänyt naulata ainakin pari maalia. Kaikesta huolimatta voitto irtosi. Pelicans on nostanut karvaustaan parissa edellisessä pelissä ja HIFK on ollut hieman vaikeuksissa tämän kanssa. Syötöt eivät napsu omille ja ne katkotaan tehokkaasti keskialueella. Pelicans sen sijaan on näyttänyt taas henkistä kasvua ja pelannut nimenomaan siten, miten on pitänyt. Kiima ja asenne on löytynyt kun huomattiin, että onhan tässä sarjassa niitä mahdollisuuksia. Saa nähdä vieläkö Pelsu pystyy reservistä kaivamaan jotain taikaliemiä, vai tuleeko seinä vastaan?
 

Maikkeli

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, HIFK, Liverpool
Petu pikkusen hämmenti soppaa lehdistötilaisuudessa, kun olevinaan ihmetteli Hifkin maalivahtivalintaa. "Eikö ne luota maalivahtiinsa?" :)
Ja tää on valitettavasti vit..n totta.
Runkkarissa voi kokeilla mutta nyt ei ole enää testailujen aika.
Tällä peluutuksella toivottavasti Törmänen ei sekoita maalivahtipakkaa ratkaisevasti antamalla vääriä signaaleja.
 

TheSirPena

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pentti Matikainen
Kappas, täällähän on taas HIFK:n tissiposkikannattajilla lörähtänyt löysät housuun aivan kuten niin monta kertaa aiemminkin. Ei sinäänsä yllättä kyllä yhtään. Tästä tissiposkisuudesta HIFK-kannattajat nimenomaan ovat tunnettuja ja enemmän annetaan tukea jopa jollekin v*tun Ilvekselle jos heillä menee huonosti. Jos tässä jotkut ei ansaitse jatkoonpääsyä niin nämä "hifkinpetoperhekannattajat". Tukehtukaa kyyneliinne!

Kyllä minuakin vituttaa kaksi edellistä peliä mutta vielä enemmän vituttaa tämä teidän paskahousuilunne. Sitten jos satutaankin menemään mestaruuteen asti niin siellä ollaan halailemassa pelaajia ja ollaan niin kaveria. Hyi helvetti miten oksettavaa touhua!
 
Viimeksi muokattu:
Suosikkijoukkue
Ässät
No pitihän se suosikkijoukkuetta päivittää oikein virallisesti, ennen kuin kaikki mahdollisuudet tähän kannatustyöhön on tämän kauden osalta menneet :) Eli HIFKin kelassa tätä pitkää? kevättä tullaan juhlistamaan.

Ensimmäiset kaksi ottelua tästä sarjasta olis sellaista meininkiä HIK:n osalta, että piti ympäri maita ja mantuja julistaa helsinkiläisten upeutta ja mahtavuutta. Laden Pelikaaneilla ei tuntunut olevan mitään jakoa, ja vaikea oli kuvitella jonkun joukkueen nousevan ylipääsemättömäksi esteeksi helsinkiläisten tiellä.

Kolmas ottelu oli kuitenkin jonkun tason herätys tänne katsomon puolelle. HIFK kyllä hallitsi ja pystyi luomaan maalipaikkojakin kohtuu kiitettävästi, mutta flow tuntui siltä, että pelikaanit alkoivat jo vainuamaan, mistä HIFKin pelissä on kyse. Puolustusalueelle alkoi löytymään malttia, Hovisen hoidettavaksi annettiin suorien laukausten peittäminen ja pelaajat pystyivät keskittymään tarkemmin suoraan syötöstä tulevien laukauksien pois pelaamiseen. HIFK olisi ehkä joidenkin kriteerien mukaan mukamas ansainnut voiton tuosta ottelusta, mutta se ei missään nimeessä ollut ensimmäisten ottelujen lailla helsinkiläisten hallintaa.

Neljäs matsi ja huh huh, hienoa kiekkoviihdettä jälleen kerran. Valitettavasti vain pakko tunnustaa, että HIFK ei näyttänyt edes niin hyvältä kuin mitä kolmannessa ottelussa. Tätä ei varmaan voi kaataa pelkästään helsinkiläisten syliin, vaan lahtelaiset tuntuvat oppineen taas lisää helsinkiläisten pelitavasta ja parantuneella hyökkäys- ja keskialueen puolustuspelaamisella he pystyivät estämään helsinkiläisten hyökkäysalueelle pääsyä huomattavasti. Liäksi oman alueen puolustuspelaamista oli terävöitetty entisestään. Tämä oli mielestäni ensimmäinen matsi, missä myös pelikaanien hyökkäyspelaaminen näytti vaaralliselta. Ansaittu voitto siis lahtelaisille, ehdottomasti!!!

Mitäkö tulee tapahtumaan seuraaviin matsiin? HIFK tulee yksinkertaistamaan hyökkäyspelaamistaa, maalipaikkoja pyritään rakentamaan kauempaa maalia, kiinnitetään huomiota laukausten laadukkuuteen ja maalinteon tukitoimiin. Myös re-bound ja ohjaamalla haettavien maalipaikkojen määrä tulee lisääntymään. Avauspelaaminen tulee myös nopeutumaan huomattavasti. Ja mitäkö sitten jos näin ei tule tapahtumaan? No pelikaanit menevät varmaan sitten jatkoon ja täällä tulee olemaan yksi hemmetin yllättynyt lätkäfani.
 

Walkin

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pittsburgh Penguins
Nyt pelsut pelas hyvin ensimmäisen kerran tässä sarjassa ja 2-2. Edelleen luotan, että IFK menee tästä neljän parhaan joukkoon vaikka paljon vaikeampaa se on nyt ollut kuin odotin.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös