Playoffs 2015 välierät: Tappara – Lukko

  • 138 689
  • 956

#16

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Pelkästäänkö Lukolta jäi niitä jäähyjä viheltämättä? Saattoi olla että Riska kaatui omiin jalkoihinsa ennen 1-0 maalia, mutta oli siellä tapparailaisen mailakin. 3-1 maalissa Palola huitaisee ensin Tikkasta käsille ja sen jälkeen mailaan. Ei jäähyn paikka sekään, vaan helvetin hienoa karvaamista. Ekassa erässä Gagnonia koukitaan omalla alueella niin että syöttämään ei pysty, ei jäähyä tietenkään. Kolmannessa erässä heti Lukon ylivoiman jälkeen Aalto kaataa Riskan työntämällä mailan Riskan jalkoihin, kampilta haiskahti sääntökirjan mukaan, mutta ei jäähyä. Nuo kaikki oli sellaisia 50-60 tilanteita ja niistä hyötyi tämänpäiväinen kotijoukkue.

Ja tekihän Tappara tänään sentään kuusi maalia ja syöttikin Lukon ainokaisen, joten voitto meni ihan oikeaan osoitteeseen. Huomenna Lukon pitää pystyä parempaan, se on selvää, ihan sama millaisia vihellyksiä tai viheltämättä jättämisiä tulee. Muuten se on 2-0.
 

Mac^

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tampereen Tappara & Suomi lajista riippumatta
Tappara ei esittänyt tänään mitään sellaista, mitä Lukko ei voisi ylittää. Rauhallisin mielin saa siis edelleen olla.

Toisaalta Lukko ei esittänyt tänään yhtään mitään sellaista, mistä Tapparan pitäisi olla huolissaan. Jos sama meno jatkuu, niin sarjasta ei välttämättä edes muodostu kovin pitkää. Rohkenen kuitenkin epäillä, ettei näin helpolla tule voittoja jatkossa.
 

Stevie

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Olipahan tiukka taistelu ja semmoisena tämä sarja tulee jatkumaan loppuun asti. Pienet asiat ratkaisevat. Ei tätä matsia tuomarit ratkaisseet millään laila ja onneksi suurin osa Lukko-faneista on sen ymmärtänyt. Tunnekuohuissa tulee aina kaikenlaista laiteltua ja sen ymmärtää.

Tappara ei esittänyt tänään mitään sellaista, mitä Lukko ei voisi ylittää. Rauhallisin mielin saa siis edelleen olla.

Huomenna tasoihin.

Tähän voisi sen verran tarttua, että eikö tosiaan yhtään (edes pienesti) alahuuli väpätä ? Kuitenkin se joukkue, joka on aina ollut raumalaisten unelmien tiellä on juuri Tappara. Voi tietty olla, että tänä vuonna tämä taisto ei pääty teikäläisittäin kyyneliin. Tiukka taisto luvassa jatkossakin !
 

lego

Jäsen
Game 1:n vastaansanomattomat tosiasiat:

1) Tappara hallitsi peliä suvereenisti pääosan ajasta, Lukko ei päässyt vyöryttämään läheskään vastaavanlaisella volyymilla
2) Poikittainen maila maalivahtia kohtaan maalivahdin alueella ei ole hyväksyttävää toimintaa, osui käsi kiekkoon ensimmäiseksi tai ei
3) Niemisen "pimahtamisessa" oli aimo annos teatteria, kokenut pelaaja hakemalla haki itselleen pelirangaistuksen ja sai sytytettyä joukkueen
4) Tuomaritoiminta oli hyvää ja tasapuolista

Eteenpäin! Hieno sarja tulossa, tämä oli erinomainen avaus tälle näytelmälle.
 

asyouwere

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Tähän voisi sen verran tarttua, että eikö tosiaan yhtään (edes pienesti) alahuuli väpätä ? Kuitenkin se joukkue, joka on aina ollut raumalaisten unelmien tiellä on juuri Tappara. Voi tietty olla, että tänä vuonna tämä taisto ei pääty teikäläisittäin kyyneliin. Tiukka taisto luvassa jatkossakin !
Ei hiukkaakaan, ja tämä tarina on tosi. Olen tässä päivän mittaan (jo ennen peliä) meedioinut, että Lukko häviää ekan, voittaa kolme seuraavaa, häviää viidennen ja voittaa kuudennen. Enhän minä toki mikään ennustaja ole joten voi se käsikirjoitus tuosta hieman muuttua, mutta kyllä Lukko tästä jatkoon menee, siihen riittää uskoa. Tämänkin ottelun perusteella.
 

Kukko

Jäsen
Jopa tulee muutamilta nimimerkeiltä suhteellisen vähättelevää ja ylimielistä tekstiä sarjan ensimmäisen matsin jälkeen. Ymmärtäisin tuon hieman paremmin, jos matsi olisi ollut Tapparan täydellistä dominointi, mutta maalin pelihän tuo käytännössä kuitenkin oli.

Huomenna Tapola ei muuten ainakaan ihan helpolla saa peluutettua "keihäs" Malista kenttineen Gagnonin kenttää vastaan.

Oma kommenttini ei ainakaan ollut tarkoitettu ylimieliseksi. Lukolla oli todellakin riittävästi paikkoja tehdä se oikeakin maali. Niin kuin sanoin huomenna se tulee. Noin prosenttejen puolesta uskon että 65 prosenttiyksikön todennäköisyydellä sarja menee tasan seuraavan pelin jälkeen. Ilman Gagnoin kenttää ratkaisijoiden puute on Lukolle ongelma ainakin näissä Tampereen peleissä.

Mailalla estämiset itseäni ketutti HIFK sarjassa, koska tappio asemassa Tapparaa estettiin niillä maalipaikoille pääsy. Tämä on kuitekin Liigan mielestä sitä Playoff kiekkoa, joten minkäs teet. Ruumiit, peliviivytykset ja korkeat mailat vihelletään kolmannessa erässä. Ai kuinka kivasti pelataankaan johtavan joukkueen pussiin, vain tyhmä ei käyttäisi hyväksi. Harvinaisen vähän nähtiin mailalla estämistä, silti kolmannessa erässä. Tappara ei ilmeisesti osannut tuota yhtä hyvin mitä esim. HIFK edellisessä sarjassa.
 

Bakaun Imaami

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko, NY Rangers
Tässä just katsoin tallennuksesta pelin ja kaikin puolin tasainen pelihän tuo oli. Juuri sellainen maalin peli, joka oli odotettavissakin.

Ei tässä ole kummankaan joukkueen kannattajien syytä paukutella henkseleitä. Voisin melkein sanoa, että seiskapelissä tämä ratkeaa.
 

Koppari

Jäsen
Suosikkijoukkue
suomikiekko
Minua tilastoharrastelija huvittaa Lukon joukkueenrakentaminen, yleisömäärä runkosarjassa ja lopullinen menestys.
Herää kysymyksiä: kuka kasaa joukkueen, joukkueen palkat, kuka rahoittaa hyvää palkkaa nauttivat pelurit?
Itse 5 kotipeliä nähneenä ihmettelen pientä yleisömäärää. Kelle LUKKO pelaa...?
 

bebeto

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Ylöjärven Ryhti
Näin alkuun täytyy todeta että kun jokerifanit siirtyivät itärajan takaiseen kiekkosceneen niin lukkofanit perivät manttelin pahimpina tuomareista itkijöinä ja päävalmentaja yhtyy kuoroon. Vaikka peli oli periaatteessa maalin peli niin lopputulos ei jännittänyt hetkeäkään, niin selvästi kotijoukkue oli kiekollisessa pelissä parempi. Vahalahden loukkaannuttua Lukolta puuttuu kaikki luovuus ja tuo miestä ja kiekkoa maalille saattaa tässä sarjassa maalin tai pari tuottaa mutta en usko sen tuottavan neljää otteluvoittoa. Tuomarit eivät täysin puhtaita papereita saa mutta jos puhallettaisiin nollatoleranssilla niin Lukko olisi jatkuvasti vajaalla. Kliininen voitto vaikka ihan kaikilla ei ollut vielä kaikki seassa. Ja miksi olisi ollutkaan kun tämäkin riitti.
 

Roku

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Ihmetyttää tuo Dufvan kommentti:

"– Näinhän se on, että pienet paikkakunnat kärsivät täällä aina. Helsinki ja Tampere määrittelevät tätä ja me muut saamme sitten niitä jämiä, Dufva kuvaili."

Olen pitänyt Dufvaa fiksuna miehenä eikä tämä kommentti sitä muuta mutta onhan tuo nyt aika lapsellinen väite. Ihan tulee Vasili Tihonov mieleen.
 

Jeppe_68

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät
Kärsivällinen, sellainen Tappara oli tänään. Luottamus omaan tekemiseen on selvästi korkealla tasolla, se taas lupaa heille hyvää jatkoa ajatellen. Huominen tietysti näyttää vähän paremmin suuntaa tälle sarjalle, ite veikkaan että Tappara menee jatkoon voitoin 4-2, mutta en pitäisi 4-0:kaan mahdottomana. Johtuukohan tosta pitkästä vaihtomatkasta että nää toiset erät tässä vaiheessa kautta on ihan karmeeta katottavaa?
 

psychodad

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko, Hal Gill
Tässä just katsoin tallennuksesta pelin ja kaikin puolin tasainen pelihän tuo oli. Juuri sellainen maalin peli, joka oli odotettavissakin.

Ei tässä ole kummankaan joukkueen kannattajien syytä paukutella henkseleitä. Voisin melkein sanoa, että seiskapelissä tämä ratkeaa.

Joo hyvin tasainen matsihan se oli, Zapolski paasti yhden enemman (tai paasti saman verran mutta tuomari paatti etta viimeinen hylataan). Tiukka sarja tasta tulee

Lukko teki kylla tassa ottelussa enemman isoja virheita kuin yhdessakaan pelissa KalPaa vastaan, erona se etta Tappara kaytti ne virheet paremmin. Hyvat paikat ja lahelta piti tilanteet aika tasan, tappara oli lapiajon verran parempi.

Niemisen show oli kokeneelta pelimiehelta aika mielenkiintoinen juttu. Siella jaahyaitiossa se hetken mietti rauhassa etta mitas tassa kannattaisi tehda ja sitten alkoi takomaan pleksia. Ei kai siita sen suurempaa haittaa ollut kun oli jo kymppi hommattu, ehka haki jotain psykologista vaikutusta siina.
 

1000

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara 2.0, Sasha & Patu
Vaikka peli oli periaatteessa maalin peli niin lopputulos ei jännittänyt hetkeäkään, niin selvästi kotijoukkue oli kiekollisessa pelissä parempi. Vahalahden loukkaannuttua Lukolta puuttuu kaikki luovuus ja tuo miestä ja kiekkoa maalille saattaa tässä sarjassa maalin tai pari tuottaa mutta en usko sen tuottavan neljää otteluvoittoa. Kliininen voitto vaikka ihan kaikilla ei ollut vielä kaikki seassa. Ja miksi olisi ollutkaan kun tämäkin riitti.

Itsellä on melkeinpä samat ajatukset; omaan silmään Lukko oli vaarattomampi kuin IFK. Muutenkin tuo Lukon hyökkäyskalusto on aika kädetön, mikään kenttä ei varsinaisesti dominoinut ja oikeesti huippupaikkoja Lukolla ei juurikaan ollut. Maalitkin tuli aika kummallisesti ja tuon Kousan heiton ansiosta pääsivät vielä peliin mukaan.

Paljon täytyy Lukon parantaa tämän päiväisestä jos meinaa sarjan viedä, viime kevään Lukko oli paljon agressiivisempi ja varsinkin tehokkaampi karvauspelissään. Nyt Tappara pääsi lähes poikkeuksetta paineen alta kiekottelemalla. Huomenna pakkovoitto.
 

Rommeli

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko, Pale Knuckles - EASHL, Україна
Ei sanasta sanaan suorat lainaukset Tapparan leiristä:

"Tappara pelasi pudotuspelien parasta peliään." Niin ja käytännössä tämä oli maalin peli.

"Lukko on vaarattomampi kuin IFK (anteeksi siis hinki vai miten se hauska hassuttelu nyt menikään)."

Jo näiden kahden ajatelman perusteella ole melko ihmeissäni. Jotenkin nämä nyt vaan kumoavat toisensa ihan täydellisesti.

Ainiin Lukko sai maalinsa ihan vaan tuurilla ja vähintäänkin Tapparan pelaajien karmeista virheistä, mutta Tappara taas rakensi omansa kauniiden kuvioiden päätteeksi. Lukko myös hakkasi mailalla, roikkui ja sumputti. Tapparan tehdessä samaa oli kyseessä hieno karvaus, hyvä taistelu ja Lukon miehen filmi sekä kirsikkana kakun päällä pelin täydellinen hallinta.
 

Vaughan

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Tappara ei esittänyt tänään mitään sellaista, mitä Lukko ei voisi ylittää. Rauhallisin mielin saa siis edelleen olla..
Lainaan nyt sinun viestiäsi, vaikka kommenttini on tarkoitettu laajemminkin.

Liigan sivuilta löytyvä laukaisukartta kertoi mielenkiintoisen faktan: Tappara laukoi maalin edestä 13 kertaa, Lukko vain 3 (kriteerinä laukaukset aloitusympyrän kaarta lähempää maalia.)

En tiedä onko se sellainen pelillinen meriitti, jota Lukko ei voisi ylittää, mutta on siinä aika paljon parantamista, jos Lukko haluaa viedä yhdenkin ottelun tästä sarjasta.

Yllä olevalla väitteellä en tarkoita, etteikö Lukko missään tilanteessa pystyisi parantamaan - olen jopa varma, että Lukko tulee parantamaan (otan tämän itse talteen siltä varalta, että minua tullaan syyttämään ylimielisyydestä)! Ainoastaan haluan nostaa esiin sen, että parannettavaa on ihan objektiivisessakin mielessä paljon.

Kyse ei siis ollut vain siitä, että Tappara sattui tekemään yhden enemmän ennen tyhjiin osuneita, vaan joukkueiden ero näkyi maalipaikoissa tasaisesti pitkin ottelun. Lukon täytyisi kolmin- tai nelinkertaistaa maalin läheltä tulevien laukaustensa määrä JA samalla estää Tapparaa pääsemästä yhtä usein yhtä vapaisiin paikkoihin. Vaikka Lukko tekikin yhden siniviivalta, en usko että siitä on voittavaksi taktiikaksi, jos pyritään ohittamaan Metsola säännöllisesti kaukolaukauksilla...
 

Walrus21

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Ihmeellistä henkselien paukuttelua tosiaan tamperelaisilta. Kyllähän matsi oli ns. maalin peli, ja paremmalla viimeistelyllä Lukko olisi ollut jopa voitossa kiinni.

Tuurimaaleista puhuminen tuli jo KalPa-sarjassa tutuksi, ja sama näköjään jatkuu edelleen. Monille tuntuu olevan yllättävä asia, että toimittamalla kiekkoa maalille, jossa päivystää päälle 100-kiloisia järkäleitä, saattaa kiekko joskus pomppia maaliinkin. Etenkin, kun Metsola ei itse mikään järkäle ole.

Voipi kuitenkin olla, että puheet Lukon paskuudesta on jonkinlainen defenssimekanismi, jolla ennakoidaan jo tulevaa löylytystä.
 

Kukko

Jäsen
Kauhean vaikeaa Lukkolaisille kyllä myöntää, että tämä peli meni reisille ja paljoakaan mahdollisuuksia voittoon ei ollut. Uusi päivä ja uudet pelit, eli seuraavassa pelissä asetelma saattaa hyvinkin muuttua. Aikas Raumalaisilla laseilla kyllä katsoi, jos väittää Lukon olleen jotekin pelinpäällä tässä ottelussa.
 

Sekera

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, prosessit ja yrittäminen
Liigan sivuilta löytyvä laukaisukartta kertoi mielenkiintoisen faktan: Tappara laukoi maalin edestä 13 kertaa, Lukko vain 3 (kriteerinä laukaukset aloitusympyrän kaarta lähempää maalia.)

En tiedä onko se sellainen pelillinen meriitti, jota Lukko ei voisi ylittää, mutta on siinä aika paljon parantamista, jos Lukko haluaa viedä yhdenkin ottelun tästä sarjasta.

Yllä olevalla väitteellä en tarkoita, etteikö Lukko missään tilanteessa pystyisi parantamaan - olen jopa varma, että Lukko tulee parantamaan (otan tämän itse talteen siltä varalta, että minua tullaan syyttämään ylimielisyydestä)! Ainoastaan haluan nostaa esiin sen, että parannettavaa on ihan objektiivisessakin mielessä paljon.

Kyse ei siis ollut vain siitä, että Tappara sattui tekemään yhden enemmän ennen tyhjiin osuneita, vaan joukkueiden ero näkyi maalipaikoissa tasaisesti pitkin ottelun. Lukon täytyisi kolmin- tai nelinkertaistaa maalin läheltä tulevien laukaustensa määrä JA samalla estää Tapparaa pääsemästä yhtä usein yhtä vapaisiin paikkoihin. Vaikka Lukko tekikin yhden siniviivalta, en usko että siitä on voittavaksi taktiikaksi, jos pyritään ohittamaan Metsola säännöllisesti kaukolaukauksilla...

Lyhyesti, myöhemmin ehkä vielä tarkemmin: Tappara laukoi sarja-avauksessa vaaralliselta maalintekoalueelta 50 % laukauksistaan ja Lukko 30 %. Esitin jokunen sivu takaperin tilastokatsauksen joukkueiden viimeaikaisesta suoritustasosta laukausanalyysin valossa ja siihen verraten voidaan nyt tiivistäen todeta, että ensimmäisessä välierässä
- Tappara oli edellä "omaa tasoaan" sekä hyökkäyksessä että puolustuksessa
- Lukko oli "omaa tasoaan" alempana sekä hyökkäyksessä että puolustuksessa

Sarjan seuraava peli saadaan ihmeteltäväksi alle vuorokauden päästä. Ensimmäisessä kohtaamisessa Tapparan peli herätti tämmöiselle koko kauden tiiviisti joukkuetta seuranneelle toppahousulle erittäin luottavaisia tuntemuksia - sellaisia, joita ei HIFK-sarjassa pystynyt aistimaan.

Koko kauden seuranneena pystyy meinaan aika hyvin hahmottamaan, että milloin Tappara on oikeasti pelin päällä ja milloin on kyse näennäishallinnasta. HIFK-sarjasta Tappara selvisi hieman housut kintuissa, mutta nyt Lukkoa vastaan joukkuepuolustaminen oli semmoisella tasolla, jolla se ei ole hetkeen ollut. Lukko oli toisen erän pyörityksensä aikanakin melko aseeton.

Playoffeissa on kuitenkin kyse kehittymisestä suhteessa vastustajaan ja kohta on Lukon paikka osoittaa kehittymiskykyään, löytyykö keinoja vastata Tapparan peliin. Lukko pelasi Tampereella hieman varovaisen oloisesti ja rakenteellisesti Tapparaa hitaammin (mm. enemmän viiveitä ja palautuksia), toki Lukolla oli vastassa Tapparan tiivis keskialue, mutta paljon oli myös omaehtoista pelin hidastamista. Onko siis kotipelissä käytössä nopeampi pelitapa?
 

1000

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara 2.0, Sasha & Patu
Ihmeellistä henkselien paukuttelua tosiaan tamperelaisilta. Kyllähän matsi oli ns. maalin peli, ja paremmalla viimeistelyllä Lukko olisi ollut jopa voitossa kiinni.

Tuurimaaleista puhuminen tuli jo KalPa-sarjassa tutuksi, ja sama näköjään jatkuu edelleen. Monille tuntuu olevan yllättävä asia, että toimittamalla kiekkoa maalille, jossa päivystää päälle 100-kiloisia järkäleitä, saattaa kiekko joskus pomppia maaliinkin. Etenkin, kun Metsola ei itse mikään järkäle ole.

Voipi kuitenkin olla, että puheet Lukon paskuudesta on jonkinlainen defenssimekanismi, jolla ennakoidaan jo tulevaa löylytystä.

Maalin peli joo, mutta esim. edellinen matsi Hakametsässä (1-0), oli enemmän maalin peli kuin tämä ensimmäinen välierä. Mää en oikeesti muista Lukolta montaakaan huippupaikkaa, lähinnä se Koiviston ja Gagnonin 2v1, mutta muuten vedot tulivat pääosin viivalta, eikä Metsolan tarvinnut juurikaan venyä. Ja ainakin meikäläisen mielestä se Kousan maali ja varsinkin Erkinjuntin laukoma oman puolustajan kautta oli aika onnenkantamoisia. Ja voihan tää kääntyä vielä Lukolle, mutta ekasta pelistä pitää kyllä parantaa reilusti tai Tapparan vastaavasti heikentyä.
 

Veri

Jäsen
Kukaan ei oo analysoinut Tapparan uusittua ylivoimaa, joka toimi oikein hyvin, joten kirjotanpa siitä pikku analyysin.

Tappara YV pelaa siis takakolmiolla ja vain yhdellä puolustajalla. Siihen vielä maskimies ja sit Kuusela vähä sellanen seilaava pelaaja joka viihtyy siin neliön keskellä ja muuallakin.

YV:n isoin ongelma oli aiemmin sen ennaltaarvattavuus, sinä Järvinen haki Palolaa poikkisytöllä ja kakkos vaihoehtona Aaltoa viivasta. (kolmas vaikeampi suunta oli Kuusela neliön keskelle mutta harvemmin vapaana ja neljäs suunta Green maalin kulmalla/edessä). Mutta, nuo kaks pääsuuntaa kun peitettiin, niin peli tavallaan jääty siihen kohtaan kun Järvisellä on kiekko ja hän ei ole omaa riittävää laukausta ollakseen vaarallinen vaikka sai aikaa ja tilaakin.

Toinen ongelma aiemmin oli kun kiekko jää Palolalle, sillon ei tapahdu oikeestaa mitään vaarallista, Palolalla on loisto kuti, mutta erittäin keskinkertanen kuitenki takemään peliä ja syöttösuuntiakin oli oikeastaan vain yksi, eli Aallolle viivaan jonka kanssa kätisyydet ei sovi.

Se ongelmista ja nyt siihen mitä muutokset on tuonu tullessaa. Ykkös ylivoimaan Aalto siis vaihtu Tömmernesiin ja Järvinen vaihtu Erkinjunttiin.

Nyt kun Erkinjuntti on siinä Järvisen tilalla pelintekijänä niin siinä on nyt lisänä tuo uhka että EJ ampuu itte, hän on paljo herkempi hakeen ratkaisuja muutenki ku Järvinen. Myös Kuusela saa toivottavasti enemmän kiekkoa ylivoimassa nyt. Kuusela todellakin on nyt se pelaaja joka tuo Tapparalle mestaruuden, jos joku sen tuo ylipäätään. Tää on kuuselan joukkue.

Tömmernes kun korvasi Aallon ainoana viivapelaajana tuo uusia ulottuvuuksia tuohon ylivoimaan myös. Tömmeri liikuttaa kiekkoa vähä nopeammin kun Aalto ja herkemmin toimittaa kiekkoa maalille vaikka ranteella jos ei lämäriin ole aikaa, muistuttaa Nick Baileniä paljon tuossa suhteessa.

Tömmernes on left kätisyydeltään kun Aalto oli right, se muuttaa tietenkin asioita. Miinuksena se ettei voi ampua suoraa syötöstä kun kiekko Erkinjuntilla. Isona plussana tuossa kätisyyksissä se, että se avaa uuden reitin sillon kin kiekko jää Palolalle. Palola voi syötellä Tömmernesin kanssa ja hakea onetimeria, kun kätisyydet sopii, samaan tyyliin kun aikanaan legendaarinen kuvio jossa Jutila ja Ojanen pommitti keskenään kaappeja, nyt vaan tapahtuu toiselta puolelta.

Kakkos ylivoimaan Aalto tykittämään vetojaan, se kakkonen ei oo toiminu ollenkaa. Nopein ja silti joskus hyvin tehokas tapa korjata ylivoima on pistää ukko maskii ja viivatykki laukomaan. Nyt Marjamäki maskissa siinä ja Aalto pommittamaan niin ehkä joskus uppoaa. Nuo kakkoset nyt saa aina lähinnä sen mitä ykkös ylivoimalta jää jäljelle.
 

asyouwere

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Kauhean vaikeaa Lukkolaisille kyllä myöntää, että tämä peli meni reisille ja paljoakaan mahdollisuuksia voittoon ei ollut. Uusi päivä ja uudet pelit, eli seuraavassa pelissä asetelma saattaa hyvinkin muuttua. Aikas Raumalaisilla laseilla kyllä katsoi, jos väittää Lukon olleen jotekin pelinpäällä tässä ottelussa.
Kauhean vaikeaa tuntuu olevan joillekin tapparalaisille hyväksyä, että monet Lukon kannattajat ovat tappiosta huolimatta ihan luottavaisin mielin ja uskovat joukkueeseen.

Ja se, että väittää ns. maalin pelin menneen jotenkin reisille, on kyllä mouhijärveläistä huumoria parhaimmillaan.
 

Rafael

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Bristol City
Vahva pelihän ensimmäinen koitos oli Tapparalta. Kumpa nyt vain oltaisiin Raumalla hereillä heti alusta asti. Tänään ei saa sortua liikaan kiekkokontrolliin omassa päässä, koska Lukko tulee raivolla niskaan. Raumalla pitää osata muuntautua taas. Kovassa paineessa kiekko vain pois omista. Laiturit osaa kyllä hyvin lukea, niitä oman pään roikkukiekkojakin. Ei Lukon järkäleet kuitenkaan 60 min paineeseen kykene.
 

VoGoa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Eilisestä pelistä en jaksa sen enempää jauhaa vaan suuntaan katseet tulevaan. Pettyneenä lähdin hallilta eilen, mutta kuitenkin jollain tavalla luottavaisin mielin. Tänään uskon vaihtoedun kääntävän pelin Lukolle. Lukko iskee tänään Riskan johtaman 4.ketjun aina vaan jäälle Tapparan 1.ketjua vastaan. Huomion arvoista on se, että tamperelaisten 1.ketju iski kaikki Tapparan maalit kun Lukolla oli kassari tolppien välissä! Kiekkoo ja miestä vaa nopeemmin liikkeelle ja turha jännittäminen pois. Maalipaikoissa pitää olla terävämpiä tänään sekä ylivoiman toimittava paremmin!
 

papa durdin

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät
Minua tilastoharrastelija huvittaa Lukon joukkueenrakentaminen, yleisömäärä runkosarjassa ja lopullinen menestys.
Herää kysymyksiä: kuka kasaa joukkueen, joukkueen palkat, kuka rahoittaa hyvää palkkaa nauttivat pelurit?
Itse 5 kotipeliä nähneenä ihmettelen pientä yleisömäärää. Kelle LUKKO pelaa...?


1. Dufvan aikana valta joukkueen kasaamisessa on ollut vihdoinkin päävalmentajalla. Sitä ennen liian paljon taustajoukoilla.

2. Rtk, Tvo ja Upm. Lukon tilinpäätökset 2000-luvulla ovat yhteensä yli 10 m€ miinuksella.

3. Omat pojat pelaavat pääsääntöisesti muualla ja edustusjoukkue on sikermä palkkasotureita. Siksi sillä ei ole paikallista identiteettiä.

4. Lukon ongelma on nöyryyden puute, joka näkyy niin organisaatiossa kuin useissa kannattajissakin. Ei tarvitse välittää rahasta eikä tappiollisista tilinpäätöksistä. Ei tarvitse satsata omiin nuoriin ja koota edustusta heidän varaan, koska raha ei lopu ja sillä tunnetusti saa ja pääsee. Nytkin Lukon edustus on Jyppiä, Tapparaa, Saipaa jne.

5. #Tiedän2015 heijastaa hyvin edellä kirjoitettua.


Tappara menee jatkoon 4-1.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös