Playoffs 2015 välierät: Kärpät – JYP

  • 135 298
  • 836

k0l1kk0

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Kirjoitan ehkä pienenmoisessa ketutuksessa, mutta antaa mennä. 1. erä oli hyvää kiekkoa, en osaa sanoa hallitsiko kumpikaan, mutta erittäin tasaista. Toisessa erässä Kärpät alkoi pelaamaan ja JYP oli aika kanveesissa välillä. Kolmannessa erässä jotain tapahtui ja tuntui, että JYP pelaajat pelaavat normi tiistain runkosarja vääntöä "naah, ei oo nii justiinsa, Donskoit jäällä, pelataa nyt miten pelataan." Uskomattomia puolustuspään virheitä JYPiltä ja löysää pelaamista, ei uskoisi että tässä vaiheessa pudotuspelejä tälläisiä vielä näkisi, ehkä johtui siitä että pistin pitkävetoon tasurin tämän ottelun kohdalla. Pitää huomenna laittaa sitten Kärppien puolesta 100e ni eiköhä se JYP sieltä voiton kairaa, kai se on pakko ite uhrautua sen verran kun joukkue ei siihen kykene.
 

Ihimehihhuli

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät, Suomemmaajoukkueet, selitetyt vitsit
Parit havainnot viiden matsin jäljiltä:
  • Joku jyppiläinen kiinnittikin huomiota jo aikaisemmin joukkueiden pelillisiin trendeihin. Näyttäis siltä, että Kärpillä nousua pukkaa ja Jypillä, jos nyt ei alamäkeä niin tasaista. Jyp on päässyt sarjassa tähän saakka lähemmäksi omaa parasta tasoaan, kun tänään Kärpätkin nousi jo ainakin lähelle sitä. Onko näitä trendejä olemassakaan ja jos on, jatkuvatko ne tämän suuntaisina?
  • Kotietu/Vieraspeleihin valmistautuminen. Minusta vaikuttaa että kumpikin joukkue on kotihallissaan vierasjoukkuetta terävämpi. Onko kotietu niin merkittävä vai onko vierasotteluihin valmistautuminen niin haasteellista?
Kevättä pukkaa ja huomenna jo jatkuu!
 

k0l1kk0

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Enemmän se on tunnetasolla se peli onko kotona vai vieraissa. Kärpät todellakin nostaa ja kykenee nostaa tasoaan, kun taas JYP pelaa tasaisesti omalla ylätasollaan. Se ei tarkota etteikö JYP vois vielä finaaleihin mennä, mutta Kärpillä se on lähempänä (tietenkin jo 3-2 asetelman vuoksi.)
 

Lomppi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Olipas jännittävä peli tänään. Jypille ei annettu oikeastaan saumaa, mutta ei meinattu itsekään saada mitään aikaan. Tai ainakaan mistään sisään. T.Tarkki oli erittäin hyvä, I.Tarkki oli riittävän hyvä.

Gleniä täytyy kyllä ihmetellä. Onko se ihan pelitaidoiltaankin todella nuin paska? En saata vieläkään uskoa, että edes kiekon eteenpäin laittaminen ei tahdo onnistua. Suti taas varmaan viisi kertaa lumet kiekon päältä syöttäessään. Kaipaa Lassea. Saatais tuo hampaaton kanukki pois pilaamasta hyvää tekemistä.
 

Petr T.

Jäsen
Suosikkijoukkue
Blackhawks | Kärpät | SoJy
Onpa edelleen hyvä fiilis illan ottelusta. Kärpät näytti tänään todella yhtenäiseltä ja vahvalta läpi pelin. Epäilen, että kokoonpanomuutoksilla oli tuohon asiaan merkitystä. Saatiin kuollut paino pois ja tilalle energiset omat pojat. Mäenalasen, Ahon ja Suorannan pelillinen anti oli parempaa kuin Kasparin, Davisin ja Alikosken. Kärppien kaikki ketjut pystyivät nyt tasaisempaan suorittamiseen. Ja sanotaanko nyt vielä näin, muutokset tekivät Kärpistä yhtenäisemmän joukkueen.

Kauden ehdottomasti hienoin hetki tähän mennessä: Mäenalasen ja Ahon alustus Masuhrin 2-0 maaliin. Tuntui helvetin hyvältä äijien puolesta.

Vaikka maalit saatiin vasta kolmannessa erässä, ja se oli selvästi vahvin erä Kärpiltä, oli Kärppien esitys läpi pelin erittäin jämäkkä. Viisikkopelaaminen oli vielä hieman parempaa kuin keskiviikkona Jyväskylässä. Kaikki tekivät hyvin duunia ja vapaamatkustajia ei kentällä tänään näkynyt. Toki JYP myös puolusti hyvin etenkin kaksi erää, mutta Kärpät oli vielä vähän tiiviimpi. Iirokin meinasi pelin jälkeen, ettei montaa pahaa tilannetta tullut. Sellainen kuva mullekin jäi.

Nutivaara on kyllä aivan päällikkö. Todella hyvä puolustaja kaikin puolin. Uskon, että voi olla ihan johtava pelaaja jo ensi kaudella, kun on jo nyt noin hyvä. Tai no onko se johtava jo nyt? Positiivinen esitys toki muiltakin puolustajilta. Sarjan edetessä Kärppien lähdöt omista ovat parantuneet koko ajan ja tänään kiekon kanssa jo todella laadukasta tekemistä paineen alla.

Jo edellisen pelin jälkeen oli luottavainen olo, ja nyt ehkä vielä enemmän. Näyttää mun mielestä siltä, että Kärppien ollessa parhaimmillaan, on se hieman JYPiä laadukkaampi jengi. Ja Kärppien suunta näyttää selkeästi ylöspäin. Vai onko niin, ettei JYP ole ihan niin hyvä kuin sarjan alussa? Jos niin, on se varmasti osittain Kärppien parantuneen pelaamisen ansiota.

Tulipa yltiöpositiivinen viesti. Ehkä hyvä välillä näinkin päin. Hieno peli tulossa huomenna. Samalla kokoonpanolla varmasti mennään.
 

makeyy

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Suurin ero näiden joukkueiden välillä on Donskoin kentän lisäksi se, miten helposti Kärpät pääsee rakentamaan peliä omalta puolustusalueelta. Pari helppoa pakki-pakki syöttöä ja sen jälkeen avaus keskelle liikkeessä olevalle hyökkääjälle. Yksinkertaista ja helppoa. Ihmettelen miten paljon kritiikkiä fanit on antanut noille Kärppä -pakeille.
 

baable

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Tuskinpa täältä enää noustaan. Kärpät tänään taas selvästi vahvempi ja muutenkin viime pelit ovat olleet hienoisesti Kärppien hallintaa. Kone kiihtyy selvästi loppua kohti, ja sarjan kannalta se ensimmäinen peli olisi pitänyt hoitaa. Kolmas peli meni myös täysin ohi, enkä usko JYPin enää Raksilassa voittavan, kun Kärpät päästettiin vauhtiin.

Täytyy mainita ja kiittää kyllä siitä, että erittäin asiallista menoa on ollut niin täällä palstalla kuin myös kaukalon puolella. Ei herätä semmoisia inhon tunteita Kärppien joukkue tai kannattajat, kuten esimerkiksi Jokerit aikoinaan. Tämä johtunee siitä, että hyvää ja rehtiä peliä ollut, eikä sikailuja tai yrityksiä ole nähty. Keskustelu ollut erittäinkin asiallista, joten kiitokset siitä Ouluun. Hienoja kannattajia ja pelaajia. Ainoa miinus on tuo "pohjoinen" kailotus/hassustelu, kun ette oikeasti kunnon pohjoisesta edes ole.
 

PES

Jäsen
Suosikkijoukkue
ACO, Kärpät, ManC, R.Nadal, Ronnie O'Sullivan
Ainoa miinus on tuo "pohjoinen" kailotus/hassustelu, kun ette oikeasti kunnon pohjoisesta edes ole.

Tässähän on enemmänkin varsinkin aikanaan ollut lieväää ironiaa ja sarkasmia pääkaunpunkiseudun joukkueita kohtaan jotka meitä lappalaisiksi ja poroiksi haukkuivat, ehkä muutkin toki myös. Siitä se on sitten jäänyt vakiintuneeksi tavaksi. Korjatkaa viisaammat jos olen väärässä.
Mun mielestä nykyään vaan on hauskaa vaikka en sitä "pohjoista" peleissä huutele. Jokereiden KHL-matsissa muuan Pete Parkkonen veti aika hienosti tämän maamme laulun virolaisversion ihan jokereiden kotipelissä. Se jos joku oli lähinnä erikoista. Mutta tästä vielä, että luulisin, että tämä on jäänyt vakiintuneeksi tavaksi ja jos se harmittaa niin pahoittelen. Sen verran kuitenkin vielä tästä, että pohjoisin liigajoukkue me kuitenkin olemme.
 
Viimeksi muokattu:

Rostislav

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
On tuo Kemppaisen ketju kyllä armottoman kova värkkäämään maaleja, yhtään merkkausvirhettä ei saisi ko. kentälliselle antaa. Tänään se yksikin maali oli sitten ratkaiseva.

Viime vuonna noustiin pitkälti samalla jengillä 0-3-tilanteesta 3-3:een ja huomenna on päivä uus, joten turha tässä on vielä heittää kirvestä kaivoon. Taas lähdetään nollasta liikkeelle ja kotiluolassa pitää ainakin nahka myydä kalliisti. Mikäli se ei riitä niin parempi menee jatkoon ja pronssimatsi kutsuu, simppeliä.

Tällä hetkellä näyttää kyllä siltä, että ryöstö olisi pitänyt tehdä ekassa pelissä jossa se olikin niin lähellä, mutta kuitenkin niin kaukana. Kukkosen roiskaisu maalille ja Tarkin hörppy saattoivat lopulta olla käännekohta koko sarjan kannalta.

Game 7 -aikataulussa ollaan kuitenkin edelleen.
 
Viimeksi muokattu:

opelix

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, JJK
Tämä game7-aikataulu on mielessä täälläkin. Ainut mikä harmittaa on se että halonhakkaajat pääsevät peliin enemmän levänneinä. No oma vika. Olisi pitänyt lyödä Kärpät nopeammin.
 

KemmiK

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Suvi Teräsniskan laulaessa maammelaulun Raksilassa Kärpät ei häviä. Hyvät vaihdot hyökkääjissä perjantaina, mutta eiköhän Davis tai Kaspar kuitenkin lauantaina pelaa, ei heitä lopullisesti ole kuitenkaan katsomoon heitetty, vaikka ansaitusti siellä olikin.
 

Tuborg

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Hienoa, että molemmissa maaleissa nyt Tarkit onnistuu. Varmaanhan sitä yleisö yrittäis muuten jo tässä semi-vaiheessa ns. psyykata vastustajan maalivahtia, mutta kun siellä on meille mestaruuksia tuonut vahti, niin eipä todellakaan halua. Myös tämä keskustelukulttuuri on ollut mielestäni todella hienolla tasolla.
Kotivoitoilla menty tähän asti. Voi Kärpät voittaakin tänään, mutta enempi veikkaan Game 7:ää: JYPin voittoa puoltavat tekijät: kotikenttä ja pienempi kaukalo. Ehkä eniten kuitenkin ratkaisee, kumpi joukkue saa paremmin energiatasot kohdilleen. Vaikka ne joukkueet kaikkea muuta tässä pakollisessa jargonissa väittää, niin kyllähän se vähän jo jaloissa varmaan painaa tänään.
 
Viimeksi muokattu:
Tasaistahan se on, Kärpät vie hieman niinkuin tulokset osoittavat mutta Jyp on vaarallinen ja siimaa ei kannata antaa yhtään.
Tämän illan matsissa Jypin ongelmana voi olla ylilatautuminen. Nyt varmasti painotetaan että Kärpät painetaan päätypleksistä läpi, jos/kun tämä ei onnistu niin kiima laantuu pikkuhiljaa ja vastustaja vie. Kärppien pitää tappaa pelin alku ja poimia hedelmä. Avausmaali on tänään kultaakin kalliimpi, ainakaan Jypin ei sitä pidä Kärpille antaa. En silti yllättyisi seiska pelistäkään.
 

ZayWest

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Käännettävät rotsit, Ensisijainen kontakti
JYPillä alkaa kone hitsaamaan kiinni ja Kärpiltä alkaa viimeisetkin moottorit käynnistymään. Joku saattaisi puhua ratkaisun paikasta. Mielestäni tämä oli jollain tavalla odotettavaa kun JYP kuitenkin vetänyt aikalailla täydellä teholla jo pidemmän tovin. Vastustaja sen sijaan yrittänyt saada kaikkia koneita käyntiin ja hiljalleen ne saanutkin. Kovaa suorittamista silti kummaltakin ja tähän perään jotain läskin mamman laulamisesta.

En tiedä olenko nähnyt vain omiani, mutta JYP teki mielestäni eilen todella väsyneiden miesten ratkaisuja. Muutamat kaverit tehneet niitä jo edellisestä pelistä lähtien. Hännikäinen ja Tuppurainen paahtavat kypärä nyyteissä, mutta kyllä sen huomaa etteivät kiekolliset ratkaisut ole totutun luovia sekä ratkaisukeskeisiä. Luonnollisesti Kärppien parantunut puolustuspeli ansaitsee krediittinsä, mutta vaikea tuota väsymystäkään on muuksi selittää. Kauniisti sanottuna maitohapot hyökänneet päähän. Toinen hyvä esimerkki oli Pihlmanin eilinen aivokuolema kun olisi pitänyt antaa huolellinen passi Ikoselle. Sen sijaan laput silmille ja veto veskarin haltuun. Jotain kertoo myös se että Hubacekinkin kaltainen energiapommi alkaa tekemään todella väsyneitä ja sitä kautta huolimattomia ratkaisuja. Perrin ollut unessa jo pidempään, mutta tämä ei ehkä uutiskynnystä ylitä.

Tänään mitataan sitä hetkessä elämistä varsinkin JYPin osalta. Uskon ja nautinnon kautta ne viimeisetkin pisarat kentälle, kiitos.
 
Viimeksi muokattu:

manemies

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät
Ehkä eniten kuitenkin ratkaisee, kumpi joukkue saa paremmin energiatasot kohdilleen. Vaikka ne joukkueet kaikkea muuta tässä pakollisessa jargonissa väittää, niin kyllähän se vähän jo jaloissa varmaan painaa tänään.

Varmasti alkaa jo tuntumaan. Donskoin kommentti Iltapulussa:

"- Varmasti molemmilla tuntuu jo jäsenissä, mutta pitää vain olla kärsivällinen ja tehdä asiat hyvin, jotta saataisiin sarja poikki heti, sanoi Donskoi, jolla olisi maanantaille muutakin ohjelmaa kuin pelata välieriä.
- Synttärit olisi kiva viettää muualla kuin kaukalossa, virnisti mies kuntopyörän selästä."

Ei tätä ottelusarjaa ole vielä taputeltu. Niinkuin ei ole tuota Tappara-Lukko -sarjaakaan.
Toki niskan päällä ollaan, mutta ei se vaadi Jypiltä kuin tänään voiton ja huomenna jännäkakkaa pukkaa kummallakin joukkueella kun jommallekummalle kesäloma koittaa.

Kaikenkaikkiaan hyvää peliä nämä semifinaalit. Maanantain peliä lukuunottamattahan nää ois voinu päättyä ihan miten tahansa.
Ja pitkästä aikaa ollut ihan mukava lueskella kannattajien kommentteja nyt kun porukka on malttanut pysyä asiassa.
 

GT

Jäsen
Suosikkijoukkue
ACO
JYPillä alkaa kone hitsaamaan kiinni ja Kärpiltä alkaa viimeisetkin moottorit käynnistymään. Joku saattaisi puhua ratkaisun paikasta. Mielestäni tämä oli jollain tavalla odotettavaa kun JYP kuitenkin vetänyt aikalailla täydellä teholla jo pidemmän tovin. Vastustaja sen sijaan yrittänyt saada kaikkia koneita käyntiin ja hiljalleen ne saanutkin. Kovaa suorittamista silti kummaltakin ja tähän perään jotain läskin mamman laulamisesta.

En tiedä olenko nähnyt vain omiani, mutta JYP teki mielestäni eilen todella väsyneiden miesten ratkaisuja. Muutamat kaverit tehneet niitä jo edellisestä pelistä lähtien. Hännikäinen ja Tuppurainen paahtavat kypärä nyyteissä, mutta kyllä sen huomaa etteivät kiekolliset ratkaisut ole totutun luovia sekä ratkaisukeskeisiä. Luonnollisesti Kärppien parantunut puolustuspeli ansaitsee krediittinsä, mutta vaikea tuota väsymystäkään on muuksi selittää. Kauniisti sanottuna maitohapot hyökänneet päähän. Toinen hyvä esimerkki oli Pihlmanin eilinen aivokuolema kun olisi pitänyt antaa huolellinen passi Ikoselle. Sen sijaan laput silmille ja veto veskarin haltuun. Jotain kertoo myös se että Hubacekinkin kaltainen energiapommi alkaa tekemään todella väsyneitä ja sitä kautta huolimattomia ratkaisuja. Perrin ollut unessa jo pidempään, mutta tämä ei ehkä uutiskynnystä ylitä.

Tänään mitataan sitä hetkessä elämistä varsinkin JYPin osalta. Uskon ja nautinnon kautta ne viimeisetkin pisarat kentälle, kiitos.

Tämä. Allekirjoitan täysin, sillä juuri samoja asioita hallissa itse pyörittelin. Oliko Virtaselta sittenkin virhe lähteä niin railakkaasti Lömanit vs Kemppaiset, koska nyt näyttää että se JYPin hyökkäyksen syömähammas on puhki, koska energiat menee puolustamiseen. Montako pitkää hyökkäystä ko.kolmikko sai eilen aikaan? Tasan yhden laskujeni mukaan. Ja silti he häviävät oman pelinsä Kemppaisen kentälle.

JYPin kannalta on sanottava myös, että 3-5 hyökkääjässä on nähtävissä simahtamista. Perrin, Pihlman, Lahti ja Hubacek eivät luo juuri uhkaa Kärpille. Taistelevat hitosti, ja puolustavat tunnollisesti, mutta eivät tuota hyökkäyssuuntaan mitään.

Jos JYP löytää sen apinan raivon, niin tämä sarja voi jatkua. Jos yllä kirjoittamani ja ZayWestin kirjoittama loistava viesti jatkuu, on tämä sarja katki tänään. Kärpät on kuitenkin joukkueista piirun taitavampi ja vähän kevyempi liikkeellä.
 

Ahar

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jyp, Pelicans, Suomi, Ruotsi, Columbus
Jos realismia otetaan keskusteluun mukaan, niin game7 on utopiaa. Eilinen näytti lopullisesti suunnan tälle sarjalle, sillä kentällä ei ollut kuin yksi joukkue joka kykeni hyökkäyspeliin. Jyp onnistui puolustamaan kaksi erää hyvin, mutta vaikka puolustaisi samalla tavalla kolme erää ja jatkoajatkin, saamatta hyökkäyspäässä yhtään maalipaikkaa, niin pelien voittamisesta voi haaveilla vain kovimmat hardcore -fanit. Edes joukkue ei enää usko pystyvänsä Kärppiä voittamaan, mikäli eilisestä peli-ilmeestä voi jotain päätellä, sillä yksikään top6 -hyökkääjistä ei tainnut kertaakaan päästä maalipaikoille ja puolustuksessa alettiin viimeisessä erässä viettämään hurlumheita.
 

Noitarumpu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Raksila on paha paikka edelleen vieraalle, mutta niin tuo Hipposkin. Odotan kuitenkin, että se vierasvoitto nyt tänään otetaan, vaikka helppoa se ei ole. JYP pistää ihan kaiken, siis KAIKEN, likoon, koska uutta tilaisuutta ei enää tule. Onhan kotiareena pienine kaukaloineen ja faneineen aivan eri asia kuin Raksila.

Vaikka JYP hävisi eilen, niin luvut hieman mairittelevat. Se on kuitenkin niin, että "Lokomo" on todenteolla käynnistynyt ja menee vääjäämättä eteenpäin. JYP on kuitenkin pelannut niin hienosti, että toivon heille pronssit kaulaan.Kahvakiekko ei niitä ansaitse, se on kiekon irvikuvaa. Jep, asioiden edelle menen, mutta tää mutu nyt vain on. Joka tapauksessa uskon upeaan peliin illalla kummaltakin.

Se vielä täytyy mainita, että sydän oli pysähtyä siinä Donskoin polvijutussa!Aivan kaamea oli tunne. Onneksi selvisi!
 

HockeyBoy66

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät
Gleniä täytyy kyllä ihmetellä. Onko se ihan pelitaidoiltaankin todella nuin paska? En saata vieläkään uskoa, että edes kiekon eteenpäin laittaminen ei tahdo onnistua. Suti taas varmaan viisi kertaa lumet kiekon päältä syöttäessään. Kaipaa Lassea. Saatais tuo hampaaton kanukki pois pilaamasta hyvää tekemistä.

Samaa mietin myös itse monessa kohtaa. En käsitä miten se maila heiluu siellä kädessä puolustustilanteessa niin kuin vasikan hännän nokassa. Ja sitte ku pitäs peliä lähteä avaamaan niin yksinkertaisetkin ratkasut saattaa tuottaa suuria vaikeuksia. Onneksi löytyy tämmösiä Nutivaaran tyylisiä omia nuoria, jotka ottaa rohkeasti vastuuta ja pelaa pirun jämäkästi, vaikka on tosipeleistä kyse. Lassea se homma huutaa ajoittain, mutta pahimmassa tapauksessa Lassen pelit on jo pelattu, sitä ei vain tohdita sanoa ääneen.
 

eko69

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät,
Jos johonkin niin Jyp tulee kaatuman tuohon itsepäiseen peluutukseen panna Löfmanit aina JJJ-ketjua vastaan. Jotain toista kärppäketjua vastaan olisi
Tämä. Allekirjoitan täysin, sillä juuri samoja asioita hallissa itse pyörittelin. Oliko Virtaselta sittenkin virhe lähteä niin railakkaasti Lömanit vs Kemppaiset, koska nyt näyttää että se JYPin hyökkäyksen syömähammas on puhki, koska energiat menee puolustamiseen. Montako pitkää hyökkäystä ko.kolmikko sai eilen aikaan? Tasan yhden laskujeni mukaan. Ja silti he häviävät oman pelinsä Kemppaisen kentälle.

JYPin kannalta on sanottava myös, että 3-5 hyökkääjässä on nähtävissä simahtamista. Perrin, Pihlman, Lahti ja Hubacek eivät luo juuri uhkaa Kärpille. Taistelevat hitosti, ja puolustavat tunnollisesti, mutta eivät tuota hyökkäyssuuntaan mitään.

Jos JYP löytää sen apinan raivon, niin tämä sarja voi jatkua. Jos yllä kirjoittamani ja ZayWestin kirjoittama loistava viesti jatkuu, on tämä sarja katki tänään. Kärpät on kuitenkin joukkueista piirun taitavampi ja vähän kevyempi liikkeellä.
Tätä samaa itsekin olen ihmetellyt koko sarjan ajan. Jotain toista kärppäketjua vastaan uskoisin Löfmanien olevan vieläkin tuloksekkaampia. Heidänkin ketju elää hyökkäämisestä, mutta kun pitää jatkuvasti yrittää estää Kärppien parasta, syö se tehoja väistämättä omasta hyökkäyspelistäkin. Lahden ketju on kuitenkin odotusarvoltaan enemmän puolustava kuin hyökkäävä ja heitä vastaan ei kait vieläkään ole tasakentällisin rokotettu. Vai onko syynä sitten Virtasen usko ettei heidän jalkanopeutensa riitää JJJ:lle.

Anyway pelit olleet yhtä luukuunottamatta vauhdikkaita ja jänniä.
 

ZayWest

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Käännettävät rotsit, Ensisijainen kontakti
Se vielä täytyy mainita, että sydän oli pysähtyä siinä Donskoin polvijutussa!Aivan kaamea oli tunne. Onneksi selvisi!

Tällaisista kannattaa oikeasti repiä ilo irti. Esimerkiksi jokaisella JYP-fanilla on vähän toisenlaisia muistoja supertähden kohdalla tapahtuneesta vahingosta. Pariinkin kertaan. Ikäviä loukkaantumisia ei toivo edes pahimmille vihuille tällaisissa peleissä.
 

Chambza

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Flyers
Kärpät on ollut jokaisessa pelissä parempi kuin edellisessä. JYPin tasonvaihtelujen mukaan numerot ovat sitten 3-2, vaikkei JYP ole kyennyt voittamaan yhtäkään viidestä pelistä varsinaisella peliajalla. Jos tämä trendi jatkuu, lyödään tämä sarja tänään pakettiin.
 

Noitarumpu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Tällaisista kannattaa oikeasti repiä ilo irti. Esimerkiksi jokaisella JYP-fanilla on vähän toisenlaisia muistoja supertähden kohdalla tapahtuneesta vahingosta. Pariinkin kertaan. Ikäviä loukkaantumisia ei toivo edes pahimmille vihuille tällaisissa peleissä.
Nyt en pysy ajatuksesi perässä. Mainitsinko ketään pelaajaa nimeltä, ketä syyttää?Mulla ei ole kompetenssia syyttää tossa ketään, koska en nähnyt sitä niin selkeästi. Varmasti itseäsikin kylmäisi, jos omistasi joku olisi ollut vastaavassa tilanteessa.Onneksi Donkkari selvisi siitä.
 

Tyler Durden

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jyp, Ducks, Habs
Nyt en pysy ajatuksesi perässä. Mainitsinko ketään pelaajaa nimeltä, ketä syyttää?Mulla ei ole kompetenssia syyttää tossa ketään, koska en nähnyt sitä niin selkeästi. Varmasti itseäsikin kylmäisi, jos omistasi joku olisi ollut vastaavassa tilanteessa.Onneksi Donkkari selvisi siitä.
Luulisin että hän vain tarkoitti (niin kuin tuosta suoraan voi lukea) että kannattaa iloita ettei pahemmin käynyt. Ja viittasi myös Jypin samankaltaisiin tilanteisiin männävuosina, jotka ovat päättyneet ikävämmin. Esim Vatasen Samin menettäminen kahtena kautena putkeen puolivälierissä.
 

EMS78

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Oon yllättyny siitä, kuinka tuloksellisesti tasaisia melkein kaikki tämän sarjan pelit on ollu. Eilinenkin peli repes vasta ottelun viimeisillä minuuteilla. Siinä mielessä Kärpät on ollu mun silmissä yllättävän heikko, sillä odotin tän sarjan menevän selvemmin Kärppä-komennuksessa ja yllättävän paljon joukkueessa on alisuorittajia. Jos Kärpät antaa tasoitusta alisuorittajien kautta, niin JYP antaa tasoitusta valmennuksen osalta. Ei pelkästään se, että uutta pelitapaa, jota on nyt työstetty kaksi kautta, ei olla vieläkään saatu toimimaan, kuten yks JYPin pelaaja myönsikin TV-haastattelussa runkosarjan lopulla, mutta vaikuttaa siltä, että Virtanen jäätyy aina pelin aikana tapahtuvien vastoinkäymisten jälkeen. Se tulee erinomaisesti esille, kun seuraa sitä milloin JYP ottaa aikalisän, jos sitä edes otetaan. Virtanen on hyvä nuorien pelaajien kanssa, mutta niin taitaa olla vastustajankin valmentaja, ja muilla valmennuksen osa-alueilla Kärpät vie ja JYP vikisee.

Mun kaikki toiveet on edelleenkin pelaajissa. He on se osa-alue, missä meillä löytyy kokemusta. Ihan niin kuin ennen tämän sarjan alkamista kirjoitin, niin toiveeni on vain se, että taistellaan, taistellaan ja taistellaan. Sitä kautta voidaan voittaa ja jos hävitään niin hävitään saappaat jalassa. Tässä sarjassa voi vielä käydä miten vaan. Paineet on Kärpillä. Mielenkiintoinen ilta tulossa.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös