Playoffs 2015 välierät: Kärpät – JYP

  • 135 568
  • 836

PJ

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tulevat Mestarit
Kärpillä on yksi peli enemmän pelattuna näissä playoffeissa ja kärkiosaston kuormitus aivan eri luokkaa tässä sarjassa, kuin JYPillä kun katsoo noita peliaikoja. Mielenkiintoista nähdä, miten tämä rupeaa näkymään tulevissa peleissä varsinkin, jos tämä sarja nyt tästä menee vaikka game seveniin.. En tiedä näkyikö siellä eilen jo vähän jalan hyytymistä Kemppaisen ketjulla jatkoerässä, vai oliko vain harhaa. Taisi Kapasen Sami ainakin mainita asiasta.

Eilen näytti tosiaan loppua kohti vähän väsyneiltä. Tuo yksi peli enemmän ei paljon merkitse. Mutta viikonloppuna on loppurutistus aika kovassa tahdissa ja siinä peliajat alkavat jo merkitä. Kärpillä on todella kova, oikeastaan paperilla ihan omaa luokkaansa, oleva materiaali. Siihen nähden Kemppaisen ketjun arvo tuntuu jopa hassulta. Kun lähinnä olen katsonut tuota toista sarjaa, niin sekä Tapparalta että etenkin Lukolta löytyy ketju, joka pelaa helposti yhden ketjun pois. Palola on ollut aivan varjojen mailla Virtasen ketjun puristuksessa. Sama juttu Malisen johdolla toisin päin.

Todella mielenkiintoista nähdä miten JYP pelaa huomenna. Oulussa tuli viimeeksi siksi kylmää kyytiä. Kotona ei näyttänyt olevan oikein mitään hätää. Oulussa Kärpiltä onnistui ekan 24 minuutin aikana oikeastaan kaikki. 6-0 on karut lukemat. Sellainen ei unohdu heti ammattilaiseltakaan, saapa nähdä miten JYP lähtee ja tuleeko yhtä kylmää kyytiä.
 
Tulin katselemaan että vieläkö täällä jaksetaan tuomareista jauhaa, no onneksi vähän laantunut.
Muutama huomio eilisestä huonolta live streamilta töistä katsottuna.

-JYP pesi kasvonsa. valtava tason nosto edelliseen peliin ja osoitti samalla olevansa näiden pelien ja voittojen arvoinen.
-Tarkkien sukulaismatsin vei tällä kertaa isoveli vaikka eipä pikkuveljeäkään voi syyttää mistään. Hieno tasonnosto T.Tarkilta tärkeään saumaan.
-Kärpät oli erittäin vahva toisen erän huonoja hetkiä lukuunottamatta, tämä antaa suuren luoton tulevaisuuteen.
-Edelleen Kärpät on suosikki kotiedun ja turvin mutta suuri yllätys ei olisi JYP:n jatkoon menokaan.
-Arvostusta Jyp:lle hyvästä ja rehdistä vastuksesta tähän saakka. Ylilyöntejä ei ole tullut, tuskin tullaan näkemäänkään jos joky yksittäinen "hölmöily" ei sellaiseksi nouse.
-Pienet marginaalithan nämä ratkaisevat, paikat oli eilenkin molemmilla mutta niin vain joku menee jossain vaiheessa kun tarpeeksi lauotaan. 3-1 olisi taitanut olla se ratkaisu tässä sarjassa, nyt näin jatketaan.
 

JypFabu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jyp
Viitaten viestiini, niin missä kohtaa tässä oli se maalintekotilanne?

Saivartelu kunniaan siis. Minusta, jos pelaaja pääsee vapaasti hyökkäyssiniseltä kävelemään kohti maalia, syntyy malintekotilanne, huolimatta siitä, kuinka laaduttomasti hyökkäävä joukko sitten paikkansa hyödyntää.
 

JPL

Jäsen
Saivartelu kunniaan siis. Minusta, jos pelaaja pääsee vapaasti hyökkäyssiniseltä kävelemään kohti maalia, syntyy malintekotilanne, huolimatta siitä, kuinka laaduttomasti hyökkäävä joukko sitten paikkansa hyödyntää.

En pyrkinyt saivartelemaan. Tuomareilla ei ole kristallipalloa, että osaisivat päätellä avauksesta oman maalin takaa syntyvää maalintekotilannetta. Monesti kauden aikana pakkia on rikottu omallakin siniviivalla ja siitä on syntynyt ylivoimahyökkäys, eikä siinäkään ole käytetty tätä maalintekotilanteen "perustelua" (perustelu siis on enemmän tämmöinen ajatusmalli, millaisissa tilanteissa vihelletään herkemmin kuin toisessa). Vaikuttaisi että maalintekotilanteeksi lasketaan ainoastaan maalintekosektorilla tapahtuva rike tai syntymässä olevan läpiajon estäminen kauempana maalista. Mutta eiköhän tämä nyt jo riitä tästä aiheesta. Voidaan varmasti siirtyä tarkemmin itse peliin.
 

Rostislav

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Kärpillä on yksi peli enemmän pelattuna näissä playoffeissa ja kärkiosaston kuormitus aivan eri luokkaa tässä sarjassa, kuin JYPillä kun katsoo noita peliaikoja. Mielenkiintoista nähdä, miten tämä rupeaa näkymään tulevissa peleissä varsinkin, jos tämä sarja nyt tästä menee vaikka game seveniin.. En tiedä näkyikö siellä eilen jo vähän jalan hyytymistä Kemppaisen ketjulla jatkoerässä, vai oliko vain harhaa. Taisi Kapasen Sami ainakin mainita asiasta.
Tämä näkyi jo toisessa ottelussa kun peli alkoi Jyväskylässä klo 16 ja edeltävänä iltana oli tahkottu iltayhdeksään Oulussa. Silloinkin JYP taisi olla paremmalla jalalla loppua kohti ja aktiivisempi jatkoajalla. Tämä toivottavasti näkyy positiivisesti myös nyt loppurutistuksessa eli uskoisin JYPin hyötyvän tasaisemman kuormituksen ansiosta tiiviistä otteluohjelmasta etenkin peräkkäisinä päivinä pelattavissa matseissa.

Oma tuntuma on, että Game 7:iin mennään ja Kärpät sarjan kuitenkin vääntää itselleen kotiedun turvin, mutta olen enemmän kuin mielelläni väärässä. :) Saattaa Lukko saada finaaleihin aika väsyneen vastustajan, mutta se on sen ajan murhe.
 

JypFabu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jyp
En pyrkinyt saivartelemaan.

Niin no, kerroin listanneeni molemmilta joukkueilta viheltämättä jääneet jäähynarvoiset rikkeet. Nämä olisi ideaalissa maailmassa toki selkeytensä ja räikeytensä puolesta tullut viheltää pois, selkeitä rikkeitä kun olivat. Missä pelin tilanteessa tahansa, se ei saa, eikä voi olla tuomaroinnin johtotähti sanktioissa, että rike ei olisi rike johtuen jostain irrationaalista vaikutuksesta, vrt Pilen poikittainen, jäähy mikä jäähy, mikään pleijarikovuus tai muukaan ei sitä voi, eikä saa pois selittää.
 

Syöttöpiste

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
No en todellakaan ole sitä mieltä. Sen nimenomaan laskin peli ei ollut ratkennut -maaliksi.

Meinaan sitä, että menepä kysymään pelaajilta tai muiden joukkueiden faneilta, että kummanko he haluavat mieluummin vastaansa: Kärppien ykkösylivoiman kera Donskoin, Kemppaisen ym. vaiko JYPin ykkös- tai kakkosylivoiman. Minä olen melkoisen varma, että Donskoin ketjua halutaan vähemmän vastapuolelle. Toki JYP-fanien mielestä heidän oma ylivoimansa on paras ikinä missään, mutta se nyt on sitä fanipoikien söpöstelyä, eikä liity asiaan oikeastaan juuri ollenkaan. Blues ei ollut todellinen mittari eikä Kärppien ottelusarjan alun sysipaska alivoimapelaaminen. Kärpäthän oli runkosarjan viimeisissä 10 ottelussa sarjan paskin alivoimajoukkue. Sama perseily jatkui aluksi myös puolivälieräpeleissä SaiPaa vastaan.

Ei näitä asioita Teksti-tv:n perusteella analysoida, vaan pitää osata katsoa välillä numeroiden taaksekin. Teoreettisesti ajatellen: Jos siellä olisi Lukko vastassa, niin minä laittaisin mieluummin Kärppien ykkösylivoiman kentälle kuin JYPin ykkösylivoiman jos kummastakin voisi valita.

Tätä valintaa tehdessä muiden joukkueden faneille on syytä tuoda myös tilastoja pöytään valinnan helpottamiseksi.

JYPin ykkös-yv on tehnyt yhteensä seitsemän maalia. Näiden tekemiseen on mennyt keskimäärin 30sek ylivoiman alkamisesta lähtien.
JYPin kakkos-yv on tehnyt yhteensä kuusi maalia. Näiden tekemiseen on mennyt keskimäärin 1:05min ylivoiman alusta lähtien. Tämä johtunee siitä, että siinä on käynyt todennäköisesti ensin ykkös-yv kokeilemassa ensin.
Yhteensä JYP on hukannut 13 mahdollisuutta tehdä ylivoimamaalit, kun lasketaan kerrat, jolloin ylivoimalle on päästy ja maalia ei ole tullut. Kumpikin yv-kenttä on siis pelannut keskimäärin 13 minuuttia ylivoimaa ilman tehoja.

Kärppien ykkös-yv on tehnyt yhteensä 10 maalia. Näiden tekemiseen on mennyt keskimäärin 59sek ylivoiman alkamisesta lähtien.
Kärppien kakkos-yv on tehnyt yhteensä kaksi maalia. Näiden tekemiseen on mennyt keskimäärin 54sek ylivoiman alkamisesta lähtien.
Yhteensä Kärpät on hukannut 26 mahdollisuutta pelata ylivoimaa, eli kenttää kohden keskimäärin tuo 26 minuuttia tehotonta ylivoimaa.

Ehkä tämä antaa noiden ylivoimien tehoprosenttien (JYP 44,83/Kärpät 29,27) lisäksi apua mainitun valinnan tekemiseen.
 

Hubacek

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Vegas Golden Knights, altavastaajat
Anteeks kaikille että tulin noin pahasti väärin ymmäretyksi viestissä 600. Tarkoitus ei ollut kitistä tuomareista tai tilanteista, ja siksi aloitin sanoilla "joku mainitsi siitä", koska tarkoitus oli vain näyttää kärppäkannattajille että niiden pelaajat harrastavat ihan samaa mistä fanit kritisoi JYPin pelaajia.

Pihlmanin poikkaritilanteen katoin just Ruutu-tallenteena ja löytyy ajasta 1:48:10 ja siitä puoli minsaa myöhemmin uusinta. Pihlman jäi siihen maalin eteen ja Kärpät pelaaja tönäisi poikkarilla. Pile päätti antaa samalla mitalla takaisin ja isku osui Alikoskea(?) nännien kohdalle, mutta kimposi mailasta pahimmoikseen kaulaan. Ei niin törkeä kuitenkaan. Jäähy toki olis ollut runkosarjassa vihelletty samantein.

Tuli ihan normisti katkon jälkeen "iholle" ja todellakin pientä keppiä antoi, niinkuin kymmenissä muissa vastaavissa tilanteissa.
En vain ymmärrä, että mitä tekemistä tuolla oli tähän Pihlmanin kaula-poikkariin? Senkin olisi voinut antaa silleen "oikein", paljon alemmas ja ei olisi purinoita.



Kyllähän maila Pihlmaniin osui, ja mielestäni jäähy siitä olisi pitänyt viheltää.
Mitä taas Spangin tilanteeseen, ihan selvä kakkonen. Ja joo, piti myös jääpussia vaihtoaitiossa.

Mä en Mr. Hubacekin ajatusmallia ymmärrä, että on ihan oikein olla viheltämättä toisille täysin _selvistä_ tilanteista kun ei kerran vihelletty toisellekaan? PERUSajatusmalli. Voisi joku sanoa.

Ja sitten tuo esimerkkinä ollut Spangin teatraalinen "loukkaantuminen" tuli siitä kun joku/jotkut syyttivät Pihlmania filmaamisesta. Tarkoitus tosiaan vaan kertoa teille vastapuolen faneille että myös Kärppien pelaajat filmaavat hieman tilaisuuden tullen. Jälleen ei ollut tarkoitus esittää että ei jäähyä siitä tilanteesta, niin pitäis katsoa sitten vastineeksi muitakin rikkeitä läpi. Eikä sitä että "no mut kun noikin".
 

Nemesis63

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, sympatiat Pelicans
Pihlmanin poikkaritilanteen katoin just Ruutu-tallenteena ja löytyy ajasta 1:48:10 ja siitä puoli minsaa myöhemmin uusinta. Pihlman jäi siihen maalin eteen ja Kärpät pelaaja tönäisi poikkarilla. Pile päätti antaa samalla mitalla takaisin ja isku osui Alikoskea(?) nännien kohdalle, mutta kimposi mailasta pahimmoikseen kaulaan. Ei niin törkeä kuitenkaan.

Mielenkiintoinen näkemys.
 

Liitteet

  • Pihlman.jpg
    Pihlman.jpg
    84,7 KB · kertaa luettu: 471

k0l1kk0

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Mielenkiintoinen näkemys.

Itsehän näin kanssa että tilanne oli melko törkeä, mutta toki en sitä niin tarkasti katsonut etteikö Hubacekin puheessa voisi olla jotain perää. Mutta tuo kuvahan ei millään tavalla kumoa Hubacekin väitettä(?) "...isku osui Alikoskea(?) nännien kohdalle, mutta kimposi mailasta pahimmoikseen kaulaan."
 

MikGo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät, Leijonat
Älkää nyt viitsikö puolustella tuota poikkaria. Ainoa virhe mikä siinä on, että siitä ei vihelletty jäähyä. Harvinaisen selvä eikä tulkinnanvarainen. Korkea mailakin on yleensä vahinko ja sekin voi autettuna osua vastustajaa naamaan. Se on silti aina korkea maila oli vahinko taikka ei. Pelaaja on vastuussa mailastaan kuten tuossakin tilanteessa. Alikosken olisi varmaan pitänyt heittäytyä maahan niin ehkä käsi olisi noussut.

Tuskimpa se peliä olisi ratkaissut. Kärpät pääsi omia ylivoimia koittamaan eikä tällä kertaa tuottanut tulosta. Mennyt mikä mennyt. Huomenna jatkuu.
 

k0l1kk0

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
No sittenhän se meni tasan (oikein) Pihlmanin maila Alikosken kaulaan ja loppuvaiheessa Kärppä pelaajan maila Pihlmanin naamaan, mutta ei jäähyä.

Voisko olla jo perjantai? Jännittää.
 

Nemesis63

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, sympatiat Pelicans
3 kuvan sarja, nänneistä epäonnisesti kurkkuun kimmonneesta tuuppaisusta.
 

Liitteet

  • Pihlman2.jpg
    Pihlman2.jpg
    150,5 KB · kertaa luettu: 456

greatLeo

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Spurs
Nyt aletaan olla keskustelun ytimessä. Vielä jos suttuinen giffi tilanteesta saataisiin. Alikoski käytti nännejään pumppuna jne.
Kakkosen paikka kun Pile antoi huolimattomasti liian korkean poikkarin. Jäi viheltämättä, niin jäi tosin paljon muutakin. Etiäpäin, sano.
 

Nemesis63

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, sympatiat Pelicans
Pihlmanin mailahan käyttäytyy lähes kuin Kennedyn rintakehän lävistänyt luoti. Munasuojuksiin tähdätty isku imeytyi painovoiman vaikutuksesta Alikosken luistimen kärkeen, josta se Alikosken pelemäisen saksipotkun vaikutuksesta kimmahti ensin Pihlmanin raivokkaasta vastustelusta huolimatta Alikosken selkään, siitä takaraivoon ja Hippoksen myrskytuulien ansiosta käännähti uudelleen Alikosken etupuolelle, jossa se jatkoi kulkuaan ensin kurkkuun ja siitä vielä alaetuhampaisiin, joista sitten irtosi pala. Normaali maalinedustakahakka, ei jäähyä.

Joo, jatketaan. Kerätään vaan vähän oikeanlaista energiaa huomiseen otteluun.
 

Jupa

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Jep Nemesis63, eiköhän se ole aika lähteä jo omalle pihalle huutelemaan (Studio Julmahuvi, roudasta rospuuttoon).

Hienoa, että jollakin on aikaa ja energiaa tällaiseen. Samanlaisia clippejä voitaisiin saada joka pelistä arviolta 10+, siis paikoista, joista olisi voinut viheltää. Eikä vihelletty. Eikä sellaista peliä olekaan missä ei tuon tason osumia syntyisi. Ei jakseta tätä tällaista.

Jupa
 

psychodad

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko, Hal Gill
Jep Nemesis63, eiköhän se ole aika lähteä jo omalle pihalle huutelemaan (Studio Julmahuvi, roudasta rospuuttoon).

Odota nyt ensin etta Nemesis63 laittaa kaiken kuntoon saman tien. Jos se vaikka pilkkois sulle puut varastoon. Sen jalkeen voit lahettaa sen matkoihinsa ajamaan paansa jaadyksiin.
 

Jupa

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Odota nyt ensin etta Nemesis63 laittaa kaiken kuntoon saman tien. Jos se vaikka pilkkois sulle puut varastoon. Sen jalkeen voit lahettaa sen matkoihinsa ajamaan paansa jaadyksiin.

Heh @psychodad :) Hyvällähän minä näitä. Mites sen oreganon kanssa?

Kyllähän tuo Pihlmanilta oli sellainen päivänselvä vahinkolipsahdus, mutta noissa maalinedustan poikkareissa on muutenkin aika salliva linja. Tässä kohtaa selvää on se, että jos tuon ensimmäisen kiven olisi heittänyt Tuomas, olisi siitä se jäähykin napsahtanut.

Jupa
 

Nemesis63

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, sympatiat Pelicans
Pojathan voisi hankkia samon tein huoneen :)

Tietenkään tuo ei ottelua mitenkään ratkaissut mutta olipahan oma kontribuutioni tähän tuomaripeli-itkuun. Ja sitäpaitsi, sehän oli vain Alikoski. Olisipa ollut Perrin niin voi hyvä luoja sitä spekulaatiota, miten Kärpät yritti tappaa JYPin kapteenin ja on kovin epäreilu joukkue.
 

McTorso

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Jep Nemesis63, eiköhän se ole aika lähteä jo omalle pihalle huutelemaan (Studio Julmahuvi, roudasta rospuuttoon).

Hienoa, että jollakin on aikaa ja energiaa tällaiseen. Samanlaisia clippejä voitaisiin saada joka pelistä arviolta 10+, siis paikoista, joista olisi voinut viheltää. Eikä vihelletty. Eikä sellaista peliä olekaan missä ei tuon tason osumia syntyisi. Ei jakseta tätä tällaista.

Jupa
En minäkään koe kovin merkityksettömän yksittäisen tilanteen läpikäymistä kokonaisuuden kannalta mielekkäänä. Pikkaisen huvittavana koen kuitenkin kommentit tyylliin tuon tason osumia syntyy joka pelissä. No ei synny, ainakaan minun katsomissani. Itse asiassa aika harvoin näen noin selvää poikittaista mailaa noin ylös. Ymmärrän siis Nemesis63:n halun osoittaa tilannetta vähätteleville tahoille asian toisenkin puolen. Pihlman kävi tilanteessa kovin kuumana, toimi epäurheilijamaisesti ja oli aiheuttaa joukkkueelleen hankaluuksia ottamalla täysin turhan ja itsekään jäähyn. Tämä toimiikin aasinsiltana tärkeämpään, ottelusarjan kannalta merkityksellisempään asiaan; Tuomas Pihlmanin tämänhetkiseen tasoon. Mielestäni Pihlman on ollut huono näissä neljässä pelissä Kärppiä vastaan. Paljon, aivan liian paljon, menee häneltä energiaa turhiin asioihin, kuten kiukutteluun. Varsinkin kolmas peli oli aivan mahdotonta kiukuttelua häneltä niin tuomareille kuin vastustajille. Eikä siinä mitään, onhan se tietyllä tavalla ymmärrettävää, kun taululla on tylyt lukemat, että kasetti pettää. Olisin kuitenkin kuvitellut, että Pihlman kokeneena kaverina olisi ollut se, joka johtaa joukkojaan tyylillä ja suuntaa energiansa joukkuettaan hyödyntäviin asioihin. Mitä mieltä, Pihlmania varmasti tarkemmin seuranneet jypiläiset, ovat Pihlmanin otteista?
 

k0l1kk0

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Niinhän se aina menee, kun oman joukkueen pojat saavat vähän kovuutta niin väkisinkin ainakin pienet lasit ilmestyy silmille, mutta tapahtumia sattuu puolin ja toisin. Mikään "tuomarivirhe" ei ole toistaiseksi ratkaissut peliä ja niin kauan kuin se jatkuu, hyvä niin. Kaiken kaikkiaan tuomarit ovat tuominneet yllättävänkin hyvin.

Edit: Ja joo samaa mieltä McTorson kanssa siitä, että Pihlman voisi keskittyä nyt enemmän parantaa omaan peliin kuin Kärppien tai omaan kuumentumiseen.
 

Nemesis63

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, sympatiat Pelicans
Niinhän se aina menee, kun oman joukkueen pojat saavat vähän kovuutta niin väkisinkin ainakin pienet lasit ilmestyy silmille, mutta tapahtumia sattuu puolin ja toisin. Mikään "tuomarivirhe" ei ole toistaiseksi ratkaissut peliä ja niin kauan kuin se jatkuu, hyvä niin. Kaiken kaikkiaan tuomarit ovat tuominneet yllättävänkin hyvin.

Tästä periaatteessa samaa mieltä. Tilanne voi kuitenkin muuttua, kun joku pelaaja oikeasti loukkaantuu sen seurauksena, että tuomarit eivät tuomioillaan pysäyttäneet tapahtumasarjaa, joka johti yhä koveneviin rikkeisiin. Sen vuoksi nämä selkeimmät rikkeet olisi aivan välttämätöntä viheltää. Sitä varten tuomarit siellä kentällä ovat, ja se ratkaisivatko nämä tuomiot otteluita vaiko eivät, on toissijaista pelaajien turvallisuuteen nähden.
 

k0l1kk0

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Se on totta, mutta puolin ja toisin tapahtuu ja joskus jää viheltämättä. Pihlman ei kuitenkaan mikään törkypelaaja ole, joten ei siitä tarvitse huolehtia.
 

Tempestas

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Tästä periaatteessa samaa mieltä. Tilanne voi kuitenkin muuttua, kun joku pelaaja oikeasti loukkaantuu sen seurauksena, että tuomarit eivät tuomioillaan pysäyttäneet tapahtumasarjaa, joka johti yhä koveneviin rikkeisiin. Sen vuoksi nämä selkeimmät rikkeet olisi aivan välttämätöntä viheltää. Sitä varten tuomarit siellä kentällä ovat, ja se ratkaisivatko nämä tuomiot otteluita vaiko eivät, on toissijaista pelaajien turvallisuuteen nähden.
En ole kyllä tippaakaan huolissani pelaajien turvallisuudesta tässä sarjassa, jos mietitään tapahtumia jäällä. Ei ole nähty ylilyöntejä, eikä edes viitteitä siihen suuntaan, vaikka tuossa yksi surullisen kuuluisa peli olikin sellainen jossa jotain asetelmia olisi playoff tyylisesti voitu hakea hävinneen osapuolen toimesta. Ei siis sillä, että siitä mitään hyötyä olisi ollut tai olisin itse toivonut, mutta aihiot olivat olemassa ja monessa sarjassa niin on käynyt aiemminkin. Kumpikin joukkue tietää kuitenkin, kuinka tasainen ja pitkä sarja tämä on, joten energiat suunnataan olennaiseen. Eikä tässä kyllä mitään sikailijoita edes löydy kummaltakaan puolelta, eikä JYPillä ole ainakaan varaa "uhrata" ketään pelaavasta kokoonpanosta.

Kun kello siirtyy jo kohta ottelupäivän vuorokauden puolelle, niin voitaisiin täälläkin siirtää keskustelu näistä yksittäisistä tilanteista ja tuomareista sinne itse sarjaan. Huomenna tulee olemaan JYPin kolmas mahdollisuus hakea ryöstö, edellinen jäi vähän vaiheeseen kun yhdeltä pääarkkitehdiltä oli jäänyt työvälineet kotiin ja jäätiin saman tien kiinni housut kintuissa. Veikkaisin, että nähdään aivan erilainen peli kuin viimeksi Raksilassa ja jatketaan siitä mihin keskiviikkona jäätiin. Tiiviistä puolustuspeliä (toivottavasti) ja vähämaalinen ottelu pienillä marginaaleilla suuntaan tai toiseen. Se ero, että kyllä jompikumpi osuu taas ylivoimalla, paikkoja siellä oli varsinkin Kärpillä viimeksikin. Jospa se Pyörälä ei pääsisi ihan niin vapaasti siitä keskeltä enää laukomaan.

Luottavaisin mielin voi lähteä katsomaan tuota ottelua ja hakemaan edgeä sarjan kääntämiseksi, ei ole hävittävää. JYP tarvitsee ehdottomasti johtomaalin ja mielellään parikin, siitä lähdetään että nyt ollaan valmiina ryöstöön. Aloituksia on myös pakko alkaa voittamaan enemmän kuin noilla 35-45% lukemilla, varsinkin tärkeitä puolustuspään aloituksia. Edellinen pelikin ratkesi 100-0 aloitusvoiton jälkeiseen tilanteeseen, onneksi toisinpäin tällä kertaa.
 
Viimeksi muokattu:

Flou

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ravens
Pojathan voisi hankkia samon tein huoneen :)

Tietenkään tuo ei ottelua mitenkään ratkaissut mutta olipahan oma kontribuutioni tähän tuomaripeli-itkuun. Ja sitäpaitsi, sehän oli vain Alikoski. Olisipa ollut Perrin niin voi hyvä luoja sitä spekulaatiota, miten Kärpät yritti tappaa JYPin kapteenin ja on kovin epäreilu joukkue.

Itse asiassa pelissähän tuli poikkaria (tosin ei noin selvän räikeesti) myös JYPin pelaajaa kasvojen seutuville. Olikohan kolmas erä, kun Kärppien hyökkääjä ajoi maalille ja JYPin pelaaja otti vastaan maila ylhäällä tätä sankaria. Siinä, kun kaverit toisiaan tökkivät kilpaa mailoilla kolahti Kärppähyökkääjän maila JYPin pakkia kasvojen seutuville.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös