Playoffs 2015 puolivälierät: Lukko – KalPa

  • 103 082
  • 719

Radiopää

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko, Greta Thunberg
Tehdäänpä nyt muutama asia selväksi:

1. Kun pudotuspeleihin mennään, niin siellä ei ole "meneillään prosessi", vaan armoton kilpailu Suomen Mestaruudesta, jossa hampaita lentää, ukkoja rampautuu ja veri roiskuu. Kaikki haluavat voittaa vaikka rumasti, eikä kukaan hävitä hienosti.

3. Senpä takia oli vähän koomista nähdä kun raumalaiset toitottivat ukko toisensa perään ottelusarjaketjussa, ennen kuin yhtäkään peliä oli vielä pelattu, kuinka KalPa on Lukolle suupala, jota ei oikein voi edes ottaa tosissaan. Päin vastoin, oli hienoa kun nyt kohdataan helppo joukkue, eikä vaikea, että on sitten enemmän energiaa sitä vaikeaa joukkuetta vastaan välierissä. Nyt sitten yhtäkkiä - Simsala Bim - Kun KalPa voittaa yhden ja yksi ukko juoksee polvi edellä seinään ja kuolee, niin aletaankin vihjaamaan, että ylimieliset kuopiolaiset ne siellä luulevat tämän olevan helposti ohi, mutta antaa heidän luulla vaan. Lukko tulee haastajana takaa ja vielä yllättää!

1. Näinhän se on, mutta ei Kuopiossa ole kaikkia satsattu tähän kauteen, vaan siellä tehdään aivan varmasti suunnitelmallista työtä, että Virran kaudella KalPa voittaisi mestaruuden. Vaikka jokainen joukkue pelaa mestaruudesta, on kausia, joilloin siitä pelataan enemmän kuin toisilla.

3. Ehkä jollain on mennyt yli, mutta ilman mielipidettä ei ole keskustelua. Kuka jaksaisi seurata keskustelua, jossa jokainen viesti olisi muotoa "ehkä Lukko voittaa, tai sitten KalPa, todennäköisesti kuitenkin jompikumpi". Raumalla tiedostetaan, että nyt Lukon on aika edetä finaaliin, koska Dufvan kaudella suunta on ollut koko ajan ylös (toissa kaudella neljäs, viime kaudella kolmas). Se on ihan sama, mitä joukkuetta vastaan Lukko puolivälieriä pelaa, sillä ajatukset olisivat välieristä jatkoon menemisessä joka tapauksessa.

Kirjoitit ihan asiaa, mutta noin herkkänahkaisena (juontuuko nimimerkkisi siitä?) en tuhlaisi aikaa keskustelupalstoilla. Minusta on muutenkin naurettavaa, että kannattajien puheet, olivatpa ne ylimielisiä tai eivät, vaikuttaisi jotenkin joukkueen peliesityksiin. Minä olen sitä mieltä, että Lukko voittaa tänään ja lauantaina, menee välieriin voitoin 4–1, enkä tunne tämän sanomisessa olevan mitään ylimielistä.
 

Splendide

Jäsen
Suosikkijoukkue
Flygande fisktuppar
Kyllä minä ainakin ymmärrän Lukko-faneja. Muistan itsekin ajan, kun vain finaalipaikka kelpasi KalPa-kannattajana, kaikki muu olisi ollut pettymystä. Vuosi 2010 piti olla KalPan vuosi, mutta tipahtaminen HPK:lle on edelleenkin allekirjoittaneelle kova paikka. Tällaisiin odotuksiin liittyy halu parantaa edellisistä kausista, ja ainoa keino parantaa viime kausista Lukolle on päästä finaaleihin. Tapparalla taas ainoa keino parantaa on voittaa mestaruus.

Mutta sitten itse ottelupariin. Ennen tiistain peliä luottamus KalPaan oli minulla korkeintaan 5%. Nyt luottamus on jo noussut 50-55%. KalPa pääsi tiistaina tekopaikoille suoraviivaistuneen pelitavan avustuksella. Pakit laukoivat enemmän maalille (kaksi pakkia teki maalin ja kolmas syntyi pakin laukauksesta ja riparista) ja mitä pitemmälle peli eteni, sitä paremmin KalPa liikkui ja Lukko hyytyi.

Ville Vahalahden loukkaantuminen on hirvittävä kolaus Lukolle. Ei KalPalla tällä hetkellä ole niin tärkeää yksittäistä pelaajaa, etenkin kun meidän ykkösmiehet vaeltavat pimennossa. Tämä lisää KalPan mahdollisuuksia (VV:n loukkaantuminen). Toivotaan lisäksi, ettei Pekka Virta pelannut psykologista sodankäyntiä mainitessaan vatsatautiepidemiasta joukkueen sisällä, vaan asiassa olisi perää. Eihän KalPan liike ollut kovin hyvää kahdessa ekassa pelissä. Jatkoerässä liike oli jo paljon parempaa.

Jännittää, mutta on mukava tunne, kun taas luottaa omaan joukkueeseensa.
 

PJ

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tulevat Mestarit
Ville Vahalahden loukkaantuminen on hirvittävä kolaus Lukolle.
Jännittää, mutta on mukava tunne, kun taas luottaa omaan joukkueeseensa.

Siinäpä kaksi oivaa lausetta. Aika paljon asetelmista kiteytyy tuohon ja niillä on vielä merkittävä vaikutussuhdekin.

3-1 tilanteessa tämän kauden Lukko on lähes poikkeuksetta tappanut pelin ja se on ollut siinä. Ennen Vahalahden loukkaantumista peli näytti selvältä. Sen jälkeen kohokkaasta pääsi ilma. Se kuului tänne asti. Tosin tapahtumahetkellä, Töölöön rajamailla, vain ihmettelin, mikä ääni tuo oli. Se selvisi myöhemmin levyltä :)

Vahalahti oli paljon tärkeämpi kuin merkittävät tehonsa, hän pyöritti ylivoimalla, hän oli alivoimalla, hän syöksyi aina kiekon eteen, hän takakarvasi joka vaihdossa, hän oli penkillä, hän oli kopissa. Hän myös näkyi viimeisen kerran KalPan pelaajille, kun kaksi miestä käytännössä kantoivat koppiin. Se viimeistään antoi kipinän siihen hurmokseen, jolla KalPa nousi varjoista voittoon. Jatkoerä näytti Lukon kannalta todella pahalta.

Vahalahden loukkaantuminen on suurin yksittäinen pelaajamenetys toistaiseksi sarjassa ja koko Liigassa keväältä. Tiistain peli meni ainakin siihen päivän selvästi. Harvoin on yksi noin selvästi peliä määrittävä tapahtuma.

Olihan siinä muutakin tähän ketjuun liittyvää ja kun miettii mistä ennen tiistaita puhuttiin. Oli nimittäin aikamoinen niitti Tammelaan. Ilman Vahaepisodia, se olisi varmaan ollut päällimmäinen ja se olisi yhdistetty sarjan tilanteeseen. Saapa nähdä palaako poika vielä paikalle saamaan paljon lisää. Vähän näytti siltä, että sarja saattoi olla siinä. Toivottavasti vähintään lievä aivovamma ei jää vaivaamaan. Aivotärähdys on liian pieni sana kuvaamaan sitä, miten kova tärähdys voi vaikuttaa, vaikka se ei aiheuta ulospäin näkyviä vaurioita.

2-1 on paljon mielenkiintoisempi kuin 3-0. 2-2 olisi sarjan kannalta toki vielä enemmän.

KalPa ei ollut lauantaina huono kotonaan, vaikka hävisi 3-0. Lukko puolusti aivan poikkeuksellisesti. Saapa nähdä, saako Dufva koneestaan saman irti. Ahtola ja Vahalahti kelpaisivat heittämällä kenelle vain, monessa muussakin sarjassa. Lukolla kävi tsägä ettei Nurmen polvi hajonnut aikamoisessa sikailussa ainakaan kokonaan. Tuskin se nyt aivan tervekään on.

Kuopiossakin on myös kyllä mielenkiintoinen peli tänään.
 

Roku

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Tammela voi hyvinkin olla tänään sivussa ja miksei koko loppukeväänkin, mutta eikös hän käynyt sen taklauksen jälkeen pelaamassa ainakin yhden vaihdon ajan? Kysyn ihan vaan mielenkiinnosta kun tämmöinen muistikuva tiistain pelistä on.
 

HankChief

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa
Kyllähän se Tammela kävi kokeilemassa YV:lla, mutta sitten häipyi koppiin. Jännä nähdä molempien koostumukset klo 13.
Itsellä ei ole sattunut silmään, että mikä Ilomäellä on, mutta olisiko sitä flunssaa/vatsatautia mitä ainakin ennen lauantain peliä mainittiin. Taisi jättää jo perjantain pelin kesken jos en väärin muista. Ilomäki olisi hyvä saada kehiin jos Tammela ei pelaa. Luonnollisesti myös Timosta kaivattaisiin sairastuvalta Riikolan tilalle mutta hänen tilanteestaankaan ei ole oikein tietoa. Kuulemma ollut jäällä, muttei joukkueharjoituksissa ja toisaalta Virta antoi ennen sarjan alkua ymmärtää rivien välistä että Timonen palaisi pleijareihin mutta eipä ole näkynyt.
 

Noutolokku

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, Kanen Pate ja Dominaattori
Kyllähän se Tammela kävi kokeilemassa YV:lla, mutta sitten häipyi koppiin. Jännä nähdä molempien koostumukset klo 13.
Itsellä ei ole sattunut silmään, että mikä Ilomäellä on, mutta olisiko sitä flunssaa/vatsatautia mitä ainakin ennen lauantain peliä mainittiin. Taisi jättää jo perjantain pelin kesken jos en väärin muista. Ilomäki olisi hyvä saada kehiin jos Tammela ei pelaa. Luonnollisesti myös Timosta kaivattaisiin sairastuvalta Riikolan tilalle mutta hänen tilanteestaankaan ei ole oikein tietoa. Kuulemma ollut jäällä, muttei joukkueharjoituksissa ja toisaalta Virta antoi ennen sarjan alkua ymmärtää rivien välistä että Timonen palaisi pleijareihin mutta eipä ole näkynyt.
Jossain täällä oli mainittu, että Ilomäellä käsi paketissa. Jos näin on niin tuskin pelaa enää. Toivotaan ettei. Oli Keräsen ohella paras kalpalainen pelatessaan. Pakisto tosiaan askarruttaa. Mikäli Lyytinenkin on poissa, niin 66% kiekollisuutta on pakistosta sivussa. Olisi melkoinen menetys. Timonen taas ratkaisu hetkillä levinnyt. Alkaa olla joka vuotinen mantra. No Kinnunen voi pakkina pelata ja reservissä Seppälä. Hokista voidaan pakki Mikkola ja sentteri? Pitkänen kutsua milloin vain apuihin. Et ei niin paha paniikki vielä.
Saahan Lukkokin Nemon takaisin. Iso mies niin kopissa kuin jäällä. Ja todistetusti kevään mies nimenomaan. Ei toki korvaa VVtä, siihen ei pysty moni, mutta aimo lisä kokemusta ja johtamista jengiin.
 

RL1936

Jäsen
Suosikkijoukkue
Raumam Boja
Vahalahdesta on nyt kaikki mahdollinen käyty läpi, mutta muistetaan nyt kuitenkin, että KalPaltakin puuttuu Ilomäki, Tammela ja Riikola. Ei KalPalaisetkaan sen enemmän ole panikoineet ja onhan noiden kolmen poissaololle KalPan rosterissa suurempi merkitys kuin Vahalahden puuttuminen Lukon rosterissa.

Itse uskon Lukon voittoon tänäänkin. Vahalahden loukkaantuminen, kuten sanottua, lamaannutti Lukon koko loppupelin ajaksi. Eiköhän se asia ole käsitelty jo joukkueen sisällä. Näissä asioissahan Dufva on todella hyvä ja kokenut valmentaja. Lukon pitää vaan saada se parin ekan matsin perustekeminen ja huikea puolustaminen taas kuntoon. Niillähän pidettiin KalPan maalipaikat minimissä parissa ekassa pelissä, miksei se enää onnistuisi? KalPa toki muutti ehkä hieman pelityyliään, ehkä hieman nopeammaksi tms, mutta se peruspelaaminen on edelleen samaa.

Psykologisesti Lukolle oli karua pudota 3-1 johdosta tappioon ja menettää ykköspelaaja. Sellaiset asiat vain pitää käsitellä. Uskon että Lukon ammattiurheilijat ovat sen käsitelleet jo. Meille kannattajille tuo on huomattavasti vaikeampi pala. Tiistain matsi pitää vain unohtaa ja keskittyä torstina matsiin. Lukko johtaa edelleen sarjaa 2-1 ja voittamalla kotiottelut se on välierissä. Pelit on hyvin tasaisia Kuopiossa, joten en ihmetteli jos tänäänkin mentäisiin jatkoille.

Toivottavasti Lukko on treenaillut uusilla koostumuksilla YV-peliä ja Vahalahdelle löydetty joku muu korvaaja kuin Komulainen. Toki hänkin voisi kokeilla uudelleen.
 

tulikaste

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, Tero Lehterä
Jossain täällä oli mainittu, että Ilomäellä käsi paketissa. Jos näin on niin tuskin pelaa enää. Toivotaan ettei. Oli Keräsen ohella paras kalpalainen pelatessaan. Pakisto tosiaan askarruttaa. Mikäli Lyytinenkin on poissa, niin 66% kiekollisuutta on pakistosta sivussa. Olisi melkoinen menetys. Timonen taas ratkaisu hetkillä levinnyt. Alkaa olla joka vuotinen mantra. No Kinnunen voi pakkina pelata ja reservissä Seppälä. Hokista voidaan pakki Mikkola ja sentteri? Pitkänen kutsua milloin vain apuihin. Et ei niin paha paniikki vielä.
Saahan Lukkokin Nemon takaisin. Iso mies niin kopissa kuin jäällä. Ja todistetusti kevään mies nimenomaan. Ei toki korvaa VVtä, siihen ei pysty moni, mutta aimo lisä kokemusta ja johtamista jengiin.

Ei kai Lyytinen poissa sentään ole. Ainakin tiistaina käppäili Jokelan kanssa viimeisten joukossa pukuhuoneeseen juhlintojen jälkeen, näkyy maalikoosteenkin lopussa. Timonen olisi silti kiva jo vähitellen saada takaisin, on kuitenkin monella tapaa tärkein puolustaja.

Jos Ilomäen käsi on tosiaan paketissa niin ikävä menetys. Maalintekoapua Artusta ei kauheasti olisi, mutta onhan hän vastannut - en jaksa tarkkaa lukemaa tarkistaa - varmaan 15 syöttöpisteestä tällä kaudella.
 

Hagi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
3-1 tilanteessa tämän kauden Lukko on lähes poikkeuksetta tappanut pelin ja se on ollut siinä.

EI sentään. Jossain vaiheessa runkosarjaahan Lukko menetti johtoasemansa jatkuvalla syötöllä. Loppukaudesta ja nyt pleijareissa viime peliin asti on pelin jäädytys onnistunut, kuten RD:n valmentamalta kokeneelta joukkueelta vain voi odotttaa.
 

Hagi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Vahalahdesta on nyt kaikki mahdollinen käyty läpi, mutta muistetaan nyt kuitenkin, että KalPaltakin puuttuu Ilomäki, Tammela ja Riikola. Ei KalPalaisetkaan sen enemmän ole panikoineet ja onhan noiden kolmen poissaololle KalPan rosterissa suurempi merkitys kuin Vahalahden puuttuminen Lukon rosterissa.

Itse uskon Lukon voittoon tänäänkin

Samaa mieltä. Lisäksi KalPalta on puuttunut myös pleijareissa tärkein puolustaja, eli Timonen.
 

Limeton

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa mitalikannassa 2016-2017
Samaa mieltä. Lisäksi KalPalta on puuttunut myös pleijareissa tärkein puolustaja, eli Timonen.

Lukoltako ei sitten puutu Vahalahden lisäksi ketään merkityksellisiä pelaajia, tä? Sehän on täysin selvä, että puntit tasoittui edellisen ottelun myötä tässä taisteluparissa. Tämän illan jälkeen on vielä tasaisempaa kun pelitkin ovat 2-2. Kaikki tämä kettutyttöjen vähättely Vahalahden kokonaismerkityksestä ja muun joukkueen ammattimaisuudesta käsitellä asia ovat selviä panikoitumisen merkkejä. KalPan Jatkopaikan lisäksi olisi upeeta ja mahtavaa nähdä Tiedän2015 -joukkueen lässähtäminen.
 

nahkis

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappelemalla pelinsä pilaava KalPa
Jossain täällä oli mainittu, että Ilomäellä käsi paketissa. Jos näin on niin tuskin pelaa enää. Toivotaan ettei. Oli Keräsen ohella paras kalpalainen pelatessaan.
En tiedä mitä pelejä olet tällä kaudella katsonut, mutta kyllähän totuus on, että Ilomäki oli runkosarjan loppupuolelta lähtien varsinkin puolustussuuntaan aivan kuutamolla. Karmeita hasardeja kiekon kanssa ja sijoittuminen ja ajoitukset aivan pielessä. Sai pelata ainoastaan sen takia, että Rissanen oli poissa. Ei mitään käyttöä tuollaisilla otteilla tämän hetken rosterissa.
 

Noutolokku

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, Kanen Pate ja Dominaattori
En tiedä mitä pelejä olet tällä kaudella katsonut, mutta kyllähän totuus on, että Ilomäki oli runkosarjan loppupuolelta lähtien varsinkin puolustussuuntaan aivan kuutamolla. Karmeita hasardeja kiekon kanssa ja sijoittuminen ja ajoitukset aivan pielessä. Sai pelata ainoastaan sen takia, että Rissanen oli poissa. Ei mitään käyttöä tuollaisilla otteilla tämän hetken rosterissa.
Tartunpa vaikka ei pitäisi. Ainakaan tilastojen valossa ei ole huonosti pelanut omiinkaan. Hyökkäyspäähän oli loppu kaudesta KalPan vaarallisimpia.
Ottelu ottelulta | #22 Ilomäki, Arttu | Liiga
 

benicio

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Kuulemieni mukaan Rauman Boja oli hurrannut Mikkolan taklauksen jälkeen joka kohdistui siis Tammelaan, mutta missäs Ville nyt on? Pitäsköhän tifo kehitellä ja kysellä kuulumisia Rauman suunnalta?
Saahan sitä komealle taklaukselle hurrata. Kaksi päivää jälkikäteen vastustajan loukkaantumiselle hurraaminen sen sijaan on vähän kummaa touhua.
Onko teitä siellä oikeasti Zorba ja Zurba?
 

benicio

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Ei ole ainakaan saman immeisen takana.
Joo en sitä epäillytkään, kiinnitti vain huomioni kun luulin vastanneeni samalle nimimerkille tuolla otteluketjussa, mutta se olikin Zorba.
 

#16

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Kuulemieni mukaan Rauman Boja oli hurrannut Mikkolan taklauksen jälkeen joka kohdistui siis Tammelaan, mutta missäs Ville nyt on? Pitäsköhän tifo kehitellä ja kysellä kuulumisia Rauman suunnalta?
Kerrassaan mahtavaa... Ei taida tifo ihan ajoissa valmistua jos nyt vasta aloitatte väsäämään..
Tänään joka tapauksessa lanataan vielä Kousa tai Zapolski tuvalle niin näyttää vahvalta
Kumman te meinasitte lanata ekaksi? Zapon vai Kousan? Vai kannataiskohan teidän yrittää viimeistellä Nurmi vielä ensin, kun hyvää yritystä siihen jo Tiistaina oli.
 

WulpesWulpes

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko, Dinamo Riga & AS Roma
Ketjussa lämpö nousee, hyvä hyvä. Jos ihan tosissaan alkaisi lanaustalkoot, niin luulen että Lukon mörssäriosasto heittelisi Kuopion mikkihiiret pitkin seiniä.
Onneksi tässä on tarkoitus pelata lätkää, eikä tarkoituksellisesti vahingoittaa ketään.
 

Nebula

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, Crosbyn Pingviinit ja Lindrosin Flyers
Ketjussa lämpö nousee, hyvä hyvä. Jos ihan tosissaan alkaisi lanaustalkoot, niin luulen että Lukon mörssäriosasto heittelisi Kuopion mikkihiiret pitkin seiniä.
Onneksi tässä on tarkoitus pelata lätkää, eikä tarkoituksellisesti vahingoittaa ketään.

Samaa leipää ne Lukon mörssäritkin syö, joten kaatuvat siinä, missä muutkin. Onneksi ei tosiaan ole vahingoittaminen päätarkoituksena.
 

RL1936

Jäsen
Suosikkijoukkue
Raumam Boja
Kaikki tämä kettutyttöjen vähättely Vahalahden kokonaismerkityksestä ja muun joukkueen ammattimaisuudesta käsitellä asia ovat selviä panikoitumisen merkkejä. KalPan Jatkopaikan lisäksi olisi upeeta ja mahtavaa nähdä Tiedän2015 -joukkueen lässähtäminen.

Kiitos kun arvostat Vahalahden yksin paremmaksi pelaajaksi kuin Ilomäki, Tammela ja Riikola yhteensä.

Kukaan ei ole vähätellyt Vahalahden poissaoloa. Täällä harmiteltu sen vaikuttavan niin 5vs5 -peliin ja erikoistilanteisiin radikaalisti. Onko teillä kuopiolaisilla joku kollektiivinen lukihäiriö / väärinymmärryspsykoosi, kun ketjun alussa todetut "KalPa on Lukolle hyvä vastustaja" -kommentitkin tulkittiin heti ylimieliseksi tai niin, että KalPaa ei pidettäisi minään?

Se ettet ymmärrä ammattiurheilijoiden käsittelevän näitä asioita tavallista ihmistä paremmin on omaa tietämättömyyttäsi. Näitä asioita kun käsitellään kyllä nuoresta iästä lähtien joukkueurheilussa. Yksi mies ei ole koko joukkue.
 

MPN

Jäsen
Suosikkijoukkue
Johtaja Virran Dream Team
Se ettet ymmärrä ammattiurheilijoiden käsittelevän näitä asioita tavallista ihmistä paremmin on omaa tietämättömyyttäsi. Näitä asioita kun käsitellään kyllä nuoresta iästä lähtien joukkueurheilussa. Yksi mies ei ole koko joukkue.
Ei tältä vaikuta. Kyllä Kalpa ansaitsee tällä hetkellä enemmän jatkopaikan kuin Lukko. Edellinen peli meni Vahan loukkaantumiseen, tämä meni sitten vaipat jalassa.
 

RL1936

Jäsen
Suosikkijoukkue
Raumam Boja
KalPa parantanut tekemistään viimeiset kolme matsia, Lukolla suunta rajusti laskussa. Paljon pitää tapahtua lauantaihin mennessä.
 

Pluton

Jäsen
Suosikkijoukkue
Venäjä, Lukko
Kalpa ansaitusti tasoitti voitot, saa mun puolesta mennä jatkoon. Tai varmaan menee muutenkin. Enemmän vituttaisi kolmas välierätappio putkeen kuin tästä sarjasta pataan...joka tulisi tällä pelillä.
 

Dragon's Den

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, KuPS
Yksi mies ei ole koko joukkue.
En halua kääntää veistä haavassa, mutta se saattaa tässä tapauksessa olla.

Arvelin aiemmin tässä ketjussa Vahalahden loukkaantumisen saattavan olla tämän ottelusarjan kulminaatiopiste. Se voi hyvinkin osoittautua todeksi.

Ylimieliseksi en silti aio heittäytyä. Ei kuulu tyyliini. Sarja lähtee lauantaina taas käyntiin ikäänkuin nollapisteestä.

Ei tullut tästä sarjasta paraatimarssia välieriin, vaikka toisella osapuolella on selvästi SEN VERRAN parempi joukkue.
 

VVIT

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa
Alan oikeasti uskoa, että KalPan pelaajat pelas kaks ensimäistä peliä lähes kakat housussa. Niin erinäköistä tuo peli oli nyt. Näytti jo lähes samalta kuin tällä kaudella parhaimmillaan. Lisäks tuo pienoinen suoraviivaistaminen on parantanut tulosta. Lauantaina jatkuu.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös