Playoffs 2015 Lomarengas -kierros: SaiPa – Ässät

  • 14 470
  • 97

Ressa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Paskapuheet sikseen ja peliä! Itä vastaan länsi, venäläiset vastaan työttömät hitsarit. Miten käy nakkikastikkeen? Tuleeko Hupi telomaan jonkun? Kas siinä vasta monta pulmaa.

Maalivahtipeli
Ilman Markkasta tämä menee Ässille, Markkasen kanssa tasan.

Pakisto
Lindell vs. Salcido ratkaisee paljon tässä sarjassa. Muutoin pisteiden valossa näyttäisi menevän SaiPalle mutta päästetyt maalit menee Ässille. Laitetaan SaiPalle 54-46.

Hyökkäys
Värilaseilla laitan Ässille hiuksenhienosti Spinan poissaolon vuoksi.

En jaksa satuilla enempää, saa väitellä.

Kurkistus kristallipalloon kertoon Ässien vievän suoraan kahdessa matsissa. Huomenna 1-3 voitto ja Porissa sputnik lähteekin takaisin maata kiertävälle radalleen.
 

Mechalo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Detroit Red Wings, Idän ihme, Honka
SaiPalla on ollut vaikea loppukausi mutta uskoisin kuitenkin että lappeenrantalaiset haluavat jatkoon, koska varmasti viime keväästä jäi paljon hampaankoloon ja menestys oli pienestä kiinni. Ässilläkin on ollut vaihteleva kausi mutta viimeisimmissä otteluissa otteet ovat jokseenkin parantuneet. Huomionarvoinen seikka on se että Ässien kapteeni Ville Uusitalo ei muistaakseni tehnyt koko runkosarjan aikana maaliakaan joten kysymys kuuluu, rikkoutuuko tuo taika ja putoaako Uusitalon apina selästä nyt? Sitä jäämme odottamaan.
 

PataJaska

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät, sympatiat HPK ja Kiekko-Espoo
Ennakkoasetelmat petaavat vähän siihen suuntaan, että huomisen pelin voittaja vie(nee) koko sarjan. Liikaa ei voi korostaa sitä, että Ässillä on haasteellisempi lähtötilanne sarjaan. Porissa oltiin jo viikon verran orientoiduttu siihen (kenties joukkueen sisälläkin, mene ja tiedä), että ensimmäisen kierroksen vastustaja tulee olemaan HIFK, sen verran todennäköiseltä se kuitenkin näytti. Viime metreillä se sitten vaihtuikin SaiPaksi, johon vaihtoehtoon tosin oli myös varauduttu, ja nyt Ässät tulee siis suoraan Helsingistä tänään Lappeenrantaan. Ja tässäpä se haaste onkin: tämän "yllätyskäänteen" takia Ässät joutuukin jäämään reissunpäälle, ja playoffit alkavat kirjaimellisesti aivan suoraan vauhdista. Pelaajat eivät siis pääse irrottautumaan töistä ja työmoodista hetkeksikään, minkäänlaista hengähdystaukoa ei ole oikeastaan ennen sunnuntai-iltaa. SaiPa puolestaan näyttää pelanneen runkosarjan kolme viimeistä otteluaan kotona, joten siellä päästään kotiin emännän viekkuun vetämään happea ja keskittymään rauhassa tulevaan sarjaan. Ero on siis merkittävä, joten miten tämä näkyy vai näkyykö mitenkään, se on arvoitus

SaiPalla on tosin kommenttien ja tulosten valossa menossa harvinaisen synkkä vaihe pelillisesti, ja aivan väärällä hetkellä. Tämä antaa Ässille tiettyä edgeä, ja niskanpäällä Pata on tainnut tämän kauden keskinäisissä ollakin. Spinan poissaolo huomenna vielä ylimääräinen bonus. Nyt jos koskaan ollaan tilanteessa, että huomenna ne kuuluisat pienet asiat ratkaisevat. Ässät on pelannut viimeiset viisi ottelua hyvin, poislukien eilinen ottelu joka pelailtiin aika puolivaloilla pois kuljeksimasta, eikä sitä kovin tosissaan edes yritetty voittaa, koska mitään kuolemanvakavaa pakkoa siihen ei sinällään ollut

Enpä taida uskaltaa arvata huomista voittajaa..
 

Zeta03

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät, sympatiat KooKoo
Ikävä juttu SaiPan kannalta, sympaattinen pikkuseura, mutta valitettavasti Ässät menee tästä parista jatkoon. Huomenna on tiukka peli ja ratkennee vasta jatkoilla Ässille. Porissa Pata painaa tarvittavan toisen voiton ja näin Lappeelaisille koittaa kesälaitumet. Nakkikastike ei pala pohjaan vaikka huomenna kiehuukin.
 

avatar

Jäsen
Suosikkijoukkue
Aidosti Sysipaska
Spinan poissaolo on bonus vain SaiPan kannalta. Kaveri taitaa olla jo lomafiiliksissä. Lapset tahtovat jo kipeästi Muumimaailmaan.

Ja Markkasen poissaoloon pelit eivät kaadu. Bernard on nyt keväällä esittänyt varsin vahvoja otteita.

Vituttaa vieläkin näihin höntsiin jääminen. No, toivotaan, että pojat kiinnostuisivat pelaamaan vielä. Uskotaan, että Lappeenrannassa otetaan huomenna voitto ja sen myötä vielä heti putkeen Porista toinen.
 

Domi28

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät, Maple Leafs, Liverpool
Tami sen sanoi jo vuosia sitten: paremman maalivahdin joukkue voittaa aina. Tällä kaudella SaiPan veskarit eivät ole saaneet edes vetoketjua kiinni Ässiä vastaan. Siksi sunnuntaina länsi-venäläiset pääsevät ansaitulle kesälomalle.
 

Tuen Vety

Jäsen
Suosikkijoukkue
Raipen reippaat pojat
Paskapuheet sikseen ja peliä! Itä vastaan länsi, venäläiset vastaan työttömät hitsarit. Miten käy nakkikastikkeen? Tuleeko Hupi telomaan jonkun? Kas siinä vasta monta pulmaa.
SaiPa on tällä ketkellä täysin umpisolmussa. Kaikki avainpelaajien pelanneet viime ottelut täysin päin vittua. Valitettavasti tästä säälikierroksesta ei tule mitää klassikkoa vaan Ässät pääsee laskettelemaan oikeisiin pleijareihin suht helpolla kun alistunut SaiPa ei onnistu kääntämän keittolevyä edes kakkoselle joten kastike jää kylmäksi. SaiPa tehnee tässä sarjassa 2 maalia tai alle ja huomenna Kisapuistossa haukottelee alle 3500 maksanutta katsojaa.
 

MustatKortit

Jäsen
Suosikkijoukkue
Joel Pohjanpalo ja Aleksi Mustonen
Pelaako Markkanen?

Maalivahdit Ässille aika selvästi, mikäli Markkanen on saikulla.

Puolustus tasan.

Hyökkäyskin aika tasan. Tuo Spinan poissaolo huomenna kääntää kyllä puntaria hivenen Ässille, jolta löytyy kärkiosaamista hivenen enemmän?

Aika vaikeaa kyllä sanoa, miten sarjassa käy. Uskon Ässien olevan kyllä vahvoilla tuossa omassa kotipelissään.
 
H

Hidas_ja_kankea

Tässäpä kaksi kakkossuosikkiani vastakkain, joista voittaja tulee vastaan seuraavalla kierroksella. Tämä sarja menee seurantaan ja mukavana verryttelynä. Hetken arpomisen jälkeen hyppään Ässien (pre)bandwagoniin hetkeksi ja sarjan jälkeen välitön poistuminen.

Runkosarjassa 3-1 Ässille ja ainoa tappio Porissa, joten kotiedun merkitys pieni ... tai sitten just päinvastoin. Ässäleirissä ilmeisesti oltiin helpottuneita HIFK:n väistämisestä. Ainakin porilainen työkaverini toivoi juuri SaiPa-kohtaamista.
 

Jyyd

Jäsen
Suosikkijoukkue
♠️, Flyers
Runkosarjassa 3-1 Ässille ja ainoa tappio Porissa, joten kotiedun merkitys pieni ... tai sitten just päinvastoin. Ässäleirissä ilmeisesti oltiin helpottuneita HIFK:n väistämisestä. Ainakin porilainen työkaverini toivoi juuri SaiPa-kohtaamista.
Toikin tappio taisi olla sitä aikaa kun Ässät suli peleissään jatkuvasti, kahden jopa kolmen maalin johdoista lopputuloksena tappio. Poffeissa kotietu on yleensä ollut etu, eikä taakka. Kuten muutoin alkukauden pelaaminen.

Jos Spina on poissa, ottaa se kohtalaisen palan pois Sputnik-hyökkäyksestä. Markkasen poissaolo puolestaan saattaa olla ratkaiseva tekijä jos Ässät jatkoon tästä painelee. Täytyy toivoa että tästä sarjasta saadaan voitto ja sitä myötä jonkinasteinen lentokeli päälle, jolla sitten pärjättäisiin Kärppiä vastaan seuraavalla kierroksella.
 
Twitterpäivityksensä perusteella Spina sai pelikieltoa iskettyään mailansa palasiksi Bluesmaalin jälkeen. Aika kohtalokas kiehahdus häneltä.
 

Ted Raikas

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
SaiPalla kaikki eväät mennä tässä jatkoon. Siihen myös uskon vakaasti.

Spinan poissaolo tässä kohtaa voi olla jopa pelijumia avaava tekijä. Niin on ollut ennenkin, kun joku ison profiilin pelaaja puuttuu jonka varaan lasketaan (liian) paljon. Muut alkaa tehdä töitä sen edestäkin. No se jää nähtäväksi, mutta en siis välttämättä näkisi, että Spinan puuttuminen välttämättä heikentäisi.
 

FASlapsi

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Kaksi ihan paskaa jengiä pelaa siitä kumpi pääsee häviämään Kärpille 0-4 oikeissa pleijareissa. Mitä vitun väliä mitä näissä käy. No joo, saishan SaiPa niistäkin kahdesta kotipelistä vähän lantteja, jos kukaan nyt viitsii tulla sitä nollille jäämistä Kisapuistoon enää katsomaan.

Kaikki SaiPan pelaajat on ihan perseestä. Kukaan ei tule enää ikinä koskaan saamaan yhtään maalia aikaiseksi. Maalivahdeista molemmat on ihan seuloja ja perseestä ja homojakin varmaan. Tirkkonen on debiili joka ei erota fläppitaulua ja tussia pistorasiasta ja haarukasta, ja joukkue jännityksellä odottaakin koska Pexxxi kärventää itsensä hengiltä taktiikkapalavereissaan. Kaikki muut SaiPan valmennus- ja huoltoporukassa on betonisäkin tapaisia turhia painolasteja. Betonisäkeissä olisi muuhun valmennusporukkaan nähden se etu, että ne haisee paremmilta, eikä ne tuhlaa hyvää hengitysilmaa. Lyhyesti sanottuna, kukaan SaiPassa ei osaa yhtään mitään, kaikki on homoja, ja SaiPa häviää nämä pelit koska saipalaiset on paskoja homoja ja perseestä. Koko Lappeenranta pitäisi polttaa ja liittää Venäjään ja sen jälkeen ampua vetypommilla atomeiksi koko paikka. Enkä tarkota nyt niitä vitun paskalta maistuvia lihapiirakoita joita kaikki ne helvetin vajakit ja turhat ihmiset siellä vitun ruman Saimaan paskalla rannalla tunkee rumaan naamariinsa.

Porilaiset on hitsareita ja kuuntelee Yötä ja niillä on irokeesi päässä. Silti nekin on parempia ihmisiä ku lappeenrantalaiset, ja niiden säälittävä kirjainten mukaan nimetty jääkiekkojoukkuekin on parempi ku SaiPa.
 

3156155

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Odotukset aika hemmetin nollissa tähän sarjaan eikä oikein vielä edes kiinnostuskaan ole herännyt, koska kuuden joukkoon pääsy ryssittiin. Veikkaan, että jompi kumpi joukkue menee tästä parista jatkoon olen aivan varma tästä sen verran olen jääkiekkoa seurannut. Rocky pieksee punanaama Tirkkosen mennen tullen ja ainoa mikä SaiPalla toimii on tehottomuus ja kulmissa pörrääminen.

Sika-Make voisi edes vähän piristää tässä sarjassa muuta seurattavaa ei varmaan tule.

En edes tiedä jaksaako innostua katsomaan näitä pelejä! Pitänee varmaan vaan vetää kännit ja juosta metsään ja kiivetä puuhun sekä ylös päästyäni huutaa kukuu.

Toivon mukaan joukkuetta kiinnostaa ehkä sitten kiipeän alas puusta itsekkin.
 
Viimeksi muokattu:
Suosikkijoukkue
Liiga: Kärpät&SaiPa NHL: Kings&Hurricanes
Ässät jatkaa tästä sarjasta tosipeleihin otteluvoitoin 2-0, pelit 2-4 ja 2-1. Saa lainata.

Toisaalta maaliahneet Koho, Hämäläinen, Virkkunen, Leivo ja Flinck saattavat pitää omilla hyökkäystehoillaan pelit hyvinkin jännittävinä. Nämä herrat kun ovat kantaneet joukkuetta hartioillaan pitkin runkosarjaa, niin voi se onnistua pleijareissakin.
 

Gennadi

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, R.I.P M-juna, Ketterä
Silti nekin on parempia ihmisiä ku lappeenrantalaiset, ja niiden säälittävä kirjainten mukaan nimetty jääkiekkojoukkuekin on parempi ku SaiPa.

Ässät voittaa ne kaksi sääliottelua olemalla puhtaasti parempi joukkue, mutta parempia ihmisiä? Linkki vie youtubeen: https://www.youtube.com/watch?v=1S7D5bU5qnc. Kansa tarvitsee sirkushuveja ja siksi meillä on Pori.
 

MustatKortit

Jäsen
Suosikkijoukkue
Joel Pohjanpalo ja Aleksi Mustonen

Seppis

Jäsen
Suosikkijoukkue
Äsät
Voi voi että vitutti kun ifki vaihtui Saipaan. Kamala matkata Venäjän rajalle. Onneksi Saipan peli on sekaisin joka antaa ässät Ässille. Markkanenkin on jo entinen eikä Riksmanin veroinen.

Ei Saipa saa peliään lomarengas-kuntoon runkosarjan lopun mahalaskun jälkeen ja näin ollen ja Ipan piestessä ison ifkin kaatuu Tappara taas porilaisiin. Voihan Ikuri.
 
Suosikkijoukkue
4.11., 7.4. ja pyhä henki
Nämä pelit on aina pirun mukavaa seurattavaa sivulliselle, meinaan säälipleijarithan alkaa periaatteessa suoraan viidennestä pelistä. Jokainen maali on pirun tärkeä, ja se kyllä näkyy. Sairaan Paskahan tästä jatkoon menee, mutta tokihan pieni analyyshi aina sopii.

Ässillä on paremmat veskarit, Markkanen on yliarvostettu ja Bernard ei saa mitään kiinni. Ässillä on paras pakki, mutta pakisto on SaiPalla parempi. SaiPan hyökkäys on parempi. SaiPan valmennus on playoff-menestyksen kannalta parempi (en ota kantaa pelaajien kehitykseen yms.yms.) . SaiPan pelitapa, ei voi sanoa, että se on parempi, on selkeämpi ja aiheuttaa todennäköisemmin voittamista. SaiPalla on kotietu.

Yllättävät ratkaisijat:

Sami Venäläinen, SaiPa
Isojen maalien mies, erittäin ikävä vastustaja. Kokemus näkyy tiukoissa paikoissa, tehnee ison maalin tässä minisarjassa.

Aleksi Saarela, Ässät
Teki taannoin aika näpsäkän osuman. Nyt jo entiseksi superlupaukseksii julistettu nuori pelaaja voi nousta arvoon arvaamattomaan, selkeästi heräämisen merkkejä.

Arvio:

SaiPa vie sarjan 2-0
 

MustatKortit

Jäsen
Suosikkijoukkue
Joel Pohjanpalo ja Aleksi Mustonen
Huomenta SaiPa- ja Ässä-fanit!

Piti vaan sanoa, että oli sitten Lappeenrannasta tai Porista tai etäfani, niin onhan tämä sarja ihan hieno, Ässät ja SaiPa eivät aiemmin ole poffeissa kohdanneet. Kuitenkin muistuu mieleen useita hienoja vääntöjä, lienee ihan paikallaan sanoa, että viime vuosinakin joukkueiden keskinäiset ovat olleet monesti maukkaita matseja ja draamaakin on riittänyt. Yksi parhaista koskaan näkemistäni Liiga-peleistä pelattiin keväällä 2013 Ässien ja SaiPan välillä Porissa, jos oikein muistan niin matsi päättyi 3-2 kotijoukkueelle. Ihan käsittämättömän hieno jääkiekko-ottelu, uskoisin monen SaiPa-faninkin muistavan tuon pelin?

Tuo matsi jos oli indikaattori siitä, mitä nyt viikonloppuna tapahtuu, niin tulee aika hieno ottelusarja!

Jatkoajalta näemmä on tullut sarjaennakkoa ja heidän ennusteensa on, jotta Ässät menisi 1-2 jatkoon. Itse en tätä koko sarjan lopputulosta lähde veikkailemaan, mutta huomisen Porin ottelun uskon Ässien voittavan.
 

AkiHeino#77

Jäsen
Suosikkijoukkue
波里王牌
Oho! Missä on se lappeenrantalainen uho ja itsevarmuus, mihin itse ainakin olen täällä viime vuosina tottunut? Onko SaiPa tosiaan pelannut viime aikoina niin huonosti, ettei luottoa omiin löydy juurikaan? Itse sanoin jo n. viisi kierrosta sitten, että mieluummin ottaisin IFK:n vastaan kuin SaiPan, koska SaiPa ollut aina yksi vaikeimmista vastuksista Ässille. Ilmeisesti en ole tarpeeksi pelejä nähnyt tällä kaudella keltaisilta, kun kuvittelin pelin olevan hyvinkin kuosissa.

Joka tapauksessa, yhden maalin pelejä varmasti odotettavissa ja uskoisin että kaikki kolme matsia tarvitaan. Yhtään en uskalla lähteä arvailemaan kumpi jatkoon menee, mutta uskoisin että tunnetta ja jäähyminuutteja riittää. Spina hölmöili yhdessä matsissa jo Ässiä vastaan tällä kaudella ja nyt on jo valmiiksi sivussa ekan pelin. Keittääkö kupoli sitten taas huomenna? Sen verran veikkaan, että tämän ja huomisen matseissa nähdään yhteensä alle 7,5 maalia.
 

Jugger77

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Se itseluottamus suli samalla kun tuo SaiPan joukkue suli. Tosin vielä ehtii tehdä hifkit eli saada kokolailla sekaisin oleva paketti kasaan voittavaksi joukkueeksi.
 
H

Hidas_ja_kankea

Ihmettelen vaimeita kommentteja Lappeenrannan suunnasta. "Me hävitään tämä, jos ei hävitä niin seuraava hävitään 0-4". Taitaa olla kyse pelkästään palstataktikoinnista.

Kertoimien perusteella jatkoonmeno näyttää kuitenkin olevan SaiPan hyväksi 53-47.

Eka peli ratkaisee jatkoonmenijän.
 

Kawasa

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Ihmettelen vaimeita kommentteja Lappeenrannan suunnasta. "Me hävitään tämä, jos ei hävitä niin seuraava hävitään 0-4". Taitaa olla kyse pelkästään palstataktikoinnista.

Allekirjoittaneella ainakin jäi hiukan paskanmaku suuhun noista parista viimeisestä kotipelistä, joka laskee huomattavasti uskoa tuohon tekemiseen. Silti toivon ja uskonkin SaiPan menevän jatkoon tästä parista, mutta se vaatii niiden työhaalareiden pukemista ylintä nappia myöden päälle ja jätetään ne raa'at kananmunat sieltä kainaloista lisäksi vaikka työttömien ruokalan ovelle.

Edellisissä peleissä näytti siltä, että ketään kentällä ollutta ei kiinnostanut paskan vertaa saada niitä pisteitä (poislukien Bernard), joilla oltaisiin voitu kairata tie suoraan puolivälieriin.

Paskaa siis tarjottiin runkosarjan lopussa ja nyt alkaisi ne kevään kliimaksit, mutta silti olo on kuin olisi lähdössä katsomaan Sputnik Cupia.

No tänään hieno taisteluvoitto Ässistä ja mieliala voi muuttua monella aivan toisenlaiseksi.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös