Playoffs 2014 – uupunut näätä vai dynastian paluu?

  • 161 978
  • 526

MikGo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät, Leijonat
Mahtavaa! Nyt voi ainakin sanoa, että Kärpät on huipulle palannut. Tottakai mestaruus on tavoitteena, mutta onhan finaalipaikkakin helkutin kova suoritus.
 

Maaginen 56

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät, Kajaanin hokki
Kyllä on upeaa! Viiden pitkän vuoden aikana nähty kaikenlaista ja lopulta taas finaaleja pelataan,aivan mahtavaa!! Kolhut kuntoon ja tiistaina viimeinen rutistus käyntiin. Lehtonen please palaa kehiin ja tuo joku tolkku tuohon kolmanteen pakkipariin, tänään meinasi paskat tulla housuun kun katseli sitä vallinin ja emingerin kohellusta omassa päässä.
 

Jugger77

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Onnittelut Ouluun. Teillä on hyvin ja tasapainoisesti rakennettu joukkue jolla on osaava valmentaja. Väitän ettei parasta edes olla nähty vaikka hienolta tuo näyttää nytkin. Ei jäänyt tästä sarjasta mitään hampaankoloon muutamia jatkoajan nimimerkkejä lukuunottamatta. Toisaalta matseissa tapaamani kärppäfanit ovat olleet pelkästään kivoja ja asiallisia tyyppejä. Ehkäpä ne pahimmat provoilijat puolin ja toisin eivät edes pääse matseihin sisälle. Parempi voitti ja toivon vilpittömästi että kautenne saa ansaitsemanne palkinnon.
 

douppi

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Liverpool
Onnittelut finaalipaikasta. Monella täällä on **** näköjään noussut päähän, mutta niin taisi meilläkin olla 3v sitten, joten se sallittakoon silloin kun finaaleihin päästään :)
 

KallesS

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Real Madrid
Hieno taistelu ja muutaman vuoden tauon jälkeen takaisin finaaleihin! Kiitos Kärpät!
 

HockeyBoy66

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät
tämä kiinnostaisi myös minua, tulevatko jo huomenna kahteen ekaan kotipeliin kun aika ja paikka kuitenkin selvillä?


Finaaleissa, pitkästä aikaa, hienoa

Lippupalvelu tietää kertoa, että finaalien liput tulevat myyntiin 10.4 klo 10.00!

Viiden vuoden tauon jälkeen mahtava jännätä finaaleja! Hyvä Kärpät!
 

Liehuviitta

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät
tämä kiinnostaisi myös minua, tulevatko jo huomenna kahteen ekaan kotipeliin kun aika ja paikka kuitenkin selvillä?

Huomenna kello 10 tulee kahteen ekaan myyntiin.

Ja onhan tuo kiva päästä taas finaaleihin, mutta paljon on matkaa jäljellä. Eihän sitä koskaan sovi olla liian tyytyväinen ;) Analyysit jätän kyllä palstan analyysereille ja innolla jään odottamaan tulevaa vastustajaa.
 

aceman81

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät. Pesäkarhut.
Kärpät on viimeksi ollut pieni ja sympaattinen viime vuosituhannella. Mutta nyt voi taas pienen tauon jälkeen käyttää termiä laadukas. Marjamäen palkkaamisesta joukkueen rakentamiseen, kärppätaustasten veteraanien esiinmarssiin. On nälkää ja tekemisen meininkiä. Ennen kaikkea hienoa Kärpille ja kärppämielisille, mutta kaikesta kateudesta huolimatta, ihan Liigalle ja Suomi-kiekollekin. Isokin voi olla kaunista.
 

Bob Rambo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät, AC Oulu
Tyytyväisyys finaalipaikkaan kesti mulla jotain kymmenisen minuuttia. Sen jälkeen iski sama fiilis kuin puolivälieräsarjan jälkeen: ei riitä. Maha ei ole täynnä, ei todellakaan. Kulta on ainoa tavoite. Vähempään ei tyydytä.

Sama fiilis on todennäköisesti kopissakin. Tämä on meidän kevät, perkele.
 

Kikka69

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät, Minnesota Wild
Hienosti Kärpät klaarasi tämänkin sarjan, kokonaisuutena kun katsoo, tulokseen on vaikea olla tyytymätön.

En tiedä mistä johtuu, mutta silti jotenkin sellainen tunne jäi, että joukkue pidättelee vielä sitä suurinta vaihdetta edelleen. Ehkä siksi että näennäisesti tiukoista peleistä huolimatta sitä ei ole vielä tarvittu? Jotenkin sellainen tietty konemaisuus paistaa tekemisestä ja se ei ole missään vaiheessa näyttänyt repeilyn merkkejä. Ikään kuin rutiini taso riittäisi vielä tässäkin vaiheessa pelien voittamiseen.

Jos näin on, se vain kertoo Kärppien joukkueesta ja materiaalista, kuinka huipputasoa se on kotoiseen liigaamme. Yksi kovimmista joukkueista 2000-luvun liigassa? Vähän aikaista vielä sanoa, mutta verrattuna vastustajiin onhan tuo pelaamisen taso huikeaa. Pelit menevät kuin oppikirjasta, vastustajat hallitsee näennäisesti pelejä, ilman huippu paikkoja ja kärpät iskee vastaan tappavalla tehokkuudella.
 

Overdoze

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Upeita tarinoita tähän käsikirjoitukseen on tulossa kun mietitään esimerkiksi joukkueen pelaajia ja heidän taustojaan. Nyt vaan nähdään millaisia käänteitä tässä käsiksessä tulee olemaan kun viimeisiä sivuja kirjoitetaan.

Finaalisarjasta tulee varmasti melkoinen loppunäytös.
 

Imuuri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät
helvetti kun oli lippupalvelu jumissa, hakusessa oli 6 istumapaikkaa lauantai-peliin, ei ollu helppoo, onnistu lopulta

alkaispa jo finaalit!

edit.
onko kellään tietoa minne vieraskannattajat sijoitetaan?

itsellä paikat paskasta A-katsomosta
sijoitetaanko vieraat L-katsomoon? eikös näin ole ollut tapana
 
Viimeksi muokattu:

Hxxx

Jäsen
Suosikkijoukkue
Mental tension
Juuri sain neljä istumapaikkalippua lauantain finaaliin pitkältä sivulta! Kannattaa päivitellä Lippupalvelun sivua, voipi onnistaa.
 

Obelix

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pohjoisen seurat
Pari istumapaikkaa saatu. Paikat on 1. rivillä kotijoukkueen rangaistusaition takana. Tarkoitus oli tulla 7v jantterin kanssa matsiin, näkeeköhän hän tuosta mitään?
 

Wyrneri

Jäsen
Sain liput lauantain finaaliin G-katsomosta, riviltä 7. Jälkikäteen aloin muistella, että eikö G-katsomo ole seisomakatsomo? Vai onko siinä myös istumapaikkoja?
 

And77

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pohjoinen
10:15 aloin ostamaan lippuja lauantaille, kartta näytti että olis paljonkin vapaita penkkejä mutta ei antanut ostaa. Lopulta sain seisomalipun.

Kelpaa se sekin, pääasia että pääsee mökkiin sisälle !

Tätä on odotettu, kiitos Kärpät !
 

HockeyBoy66

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät
Olisi hauska joskus nähdä penkkikartta Raksilasta, johon olisi merkattu firmojen etukäteen ostamat paikat pleijareihin. Veikkaan, että siellä on kuin haulikolla ammuttu ne paikat pitkin areenaistuimia ja sieltä kun koittaa joku kalastaa neljää vierekkäistä istumapaikkaa hyviltä paikoilta, niin voi olla melko vaikeaa josset ensimmäisten joukossa pääse apajille.

Toisaalta onhan se hyvä, että Oulussa on aina tupa täysi, eikä tarvitse katsella mitään Hakametsän tyylistä puolitäyttä hallia (kuten siellä oli välierissä). Toisaalta toivoisi, että yritysten ostamat paikat laitettaisiin vierekkäin ja tämä mahdollistaisi ihmisille paremmat tsäänssit saada vierekkäisiä istumapaikkoja enemmän (toiveajattelua, koska kaikki saavat tietenkin valita paikkansa). Tietysti siinä vaikuttaa jo muutkin tekijät, kuten armoton suosio kärppien kotipeleihin etenkin pleijareiden aikaan. Turhapa tässä on Junnoa sormella osoittaa, hyvä vain kun liput käy kaupaksi ja tunnelma on katossa! Ja mitäs tässä itkemään kun on liput jo taskussa!

Itse finaalisarjasta odotan kyllä huikeaa! Tulipa sieltä vastaan kumpi tahansa. Lehtosen toivon palaavan kokoonpanoon kevään tärkeimpiin peleihin, sen verran on itsekin saanut jännätä sitä kolmosparin pelaamista. Lähtökohdat näyttävät kyllä todella hyviltä ja mukava nähdä onko Tomi Karhunen tämän kevään suursensaatio! Karhunen on viimeistään nyt pelaamassa itseään vähintään liigan "ykköskorin" veskariksi, jopa korkeammalle.
 
Suosikkijoukkue
Kärpät
Kärpät on runkosarjan menestyksen johdosta edelleen mestarisuosikki nro 1 mutta jo tässä vaiheessa voi sanoa että Kärppien kausi on ollut menestys. Finaalipaikka oli tuolle nipulle minimisaavutus jolla voidaan tästä kaudesta poistua pää pystyssä. Loppuottelut on kuitenkin joka tapauksessa kahden loistavan jengin kohtaaminen ja mestaruuden vie se kumpi on juuri nyt ensi maanantaista alkaen terävimmillään.

Missään tapauksessa Kärpät ei ole kylläinen, en sitä tarkoita. Ketjun otsikkoon viitaten voidaan kuitenkin uupunut näätä -kohta tässä vaiheessa jo unohtaa. Se selviää parin viikon kuluessa, voidaanko dynastian paluu todeta tapahtuneeksi.
 

Epätietoinen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät. Sievin Sisu, Barcelona
Yritin tuossa äsken lippupalvelun kautta saada lippuja tuohon tiistain ensimmäiseen finaaliin, mutta lippupalvelu näyttää että paikkoja ei ole enää vapaana (paitsi kentän rajalle seisomaan). Onko halli oikeesti myyty vajaassa kolmessa tunnissa täyteen?
 
Yritin tuossa äsken lippupalvelun kautta saada lippuja tuohon tiistain ensimmäiseen finaaliin, mutta lippupalvelu näyttää että paikkoja ei ole enää vapaana (paitsi kentän rajalle seisomaan). Onko halli oikeesti myyty vajaassa kolmessa tunnissa täyteen?

Valtaosa noista on varmasti ostettu oikeasti. Osa sitten on varattuja, joista varmasti vapautuu jokunen. Sitten voi vielä olla sekin, että lippujen metsästäjiä on useampi koko ajan linjoilla. Liputhan pysyvät valittuna ja varattuna vartin per käyttäjä.

Eiköhän sinne vielä lippuja ilmaannu.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös