Playoffs 2. kierros Sharks - Oilers

  • 20 731
  • 130

Mr. Smith

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Canucks
Richter_35 kirjoitti:
Tuli tässä muuten mieleen, että jos Sharks tästä jatkoon menee, niin tämä taitaa olla ensimmäinen kerta, kun top 4:ssä on kaikki joukkueet perustettu 90-luvun expansiossa. Mielenkiintoista!

Siis häh? Ei kai noita kaikkia ole 90-luvulla perustettu. Ainakin Carolina on vanhempaa perua (Hartford) ja samoin Buffalo taitaa olla tullut jo 1970-luvulla kuvioihin.
 

nuck

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vancouver Canucks, Abbotsford Canucks, Ilves
Mr. Smith kirjoitti:
Siis häh? Ei kai noita kaikkia ole 90-luvulla perustettu. Ainakin Carolina on vanhempaa perua (Hartford) ja samoin Buffalo taitaa olla tullut jo 1970-luvulla kuvioihin.
Buffalohan tuli NHL:ään (hirveän vääryyden säestämänä) jo kaudella 1970-71...
 

L. Paraske

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Suomi, Arttu Hyry, Hagaby Golf 2
Rolosonin maaginen hanskatorjunta kolmannen pelin toisessa jatkoerässä näyttää muodostuneen tämän sarjan käännekohdaksi. Kyllä pelasi Sharks tänään surkeaa puolustuspeliä, eikä Toskala paljoa tukea saanut. Mielestäni yhtäkään Oilersin maalia ei voi Veskun piikkiin laittaa, mutta ehkä ne todelliset gamesaverit jäivät sitten puuttumaan. Voisi olla että Nabokovia kannattaa kokeilla kuudennessa pelissä, sillä mitään muuta keinoa Sharksin herättämiseksi en äkkiä keksi ja samaan malliin jatkettaessa Oilersilla ei tule olemaan mitään ongelmia saatella Sharks ansaitsemalleen kesälomalle.

Oilersilla on kyllä hieno ryhmä. Puolustuksessa todellinen liideri Pronger (jollaista sharksilla ei ole) ja hyökkäyksessä hyvä sekoitus käsiä ja rouhintaa. Lisäksi joukkueesta nousee esiin tällaisia suurten pelien miehiä tyyliin Pisani. Smyth oli kuitenkin tänään Oilersin taistelun ilmentymä. Ainoastaan joukkueen vahvasti puolustusvoittoinen pelitapa ei miellytä kovinkaan paljoa. Toinen erä tänään oli tuosta esimerkki, kun Oilers ei tuntunut edes yrittävän hyökätä tasakentällisin.
 
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät & NHL
MacTavish antaa kyllä tosiaan kuumille pelaajille vastuuta. Kolmas erä pelattiin neljällä pakilla, mitä nyt Bergeron kävi muutaman ylivoimavaihdon vetämässä. Ja hyökkäyksessä peluutettiin taas pääsääntöisesti vain kolmea kenttää. Hyvin näyttää tuo systeemi toimivan. Nähtäväksi jää riittääkö Oilersin luottopelaajilla sitten virtaa loppuun asti. Tässä vaiheessa voi jo varmaan todeta, että kannatti uhrata se varausvuoro Rolosoniin. Siitä taitaakin olla aika kauan, kun Oilers on viimeksi ollut konferenssin finaalissa. Olikohan vuosi 1990, kun viimeksi pääsivät näin pitkälle?
 

TML

Jäsen
Hyvältä näyttää. Pakko myöntää. Jälleen Game 6 kotona. Sharksilla ei pelaa joukkue, vaan muutamat yksilöt. Lisäksi junnupakit ovat pihalla kun lintulauta koko ajan. Ei pitäisi olla mitään sanomista samoilla esityksillä keskiviikkonakaan.

Oilersin pelissä on pistänyt silmään kiekon liikuttaminen vastustajan alueella. Koko ajan otetaan pakkeja mukaan antamalla heille vetopaikkoja. Ei nyt hirveän paljon ole maaleja tätä kautta tullut, mutta vaarallisia tilanteita tulee aina näiden vetojen kautta.

Iso miinus Sharksin kahdelle junnulle jotka pystyivät sössimään takaa-ajon ottamalla kaksi tyhmää jäähyä kolmannen erän loppu puoliskolla.
 

Mr Scarface

Jäsen
Suosikkijoukkue
San Jose Sharks, HPK
pala kirjoitti: Kyllä pelasi Sharks tänään surkeaa puolustuspeliä, eikä Toskala paljoa tukea saanut.

Gorges ja Hannan olivat tänään pihalla pahiten. Hannan teki koko ottelussa kaksi virhettä, ja molemmista iski Oilers maalin. Tosin se Smythin ylivoimalla tekemä maali meni mielestäni Gorgesin ja Hannanin molempien piikkiin. Hannan on tähän asti ollut parhaita pakkeja pudotuspeleissä, mutta tässä matsissa niin ei todellakaan ollut.

Sitten mielenkiintoinen vaihtoehto game kuutoseen, Wilsonin toimintatavat tuntien, hän saattaa pokalla lyödä oikeasti Nabokovin maaliin Kanadassa käytävään matsiin. On tehnyt aiemminkin jopa pudotuspeleissä tällaisia liikkeitä. En uskalla ilmoittaa varmaksi tuota temppua, joten on mahdollista tottakai, että Vesku jatkaa maalilla, mutta tänään hän ei ollut voittavan maalivahdin tasolla, sivuttaisliike ei ollut parhaasta päästä, jos analysoi teknisesti hänen tekemisiään.

Suosikki kohtaukseni tässä ottelussa oli se, kun Staios söi kiekon, ja sen jälkeen Taivainen alkoi puhua aurinkokuntamme planeetoista.

Joe T pelasi hienon ottelun, syötöt valtavalla prosentilla omille, mutta kaksi pelaajaa saisivat suoraviivaisemmin siirtää kiekon paskemmistakin paikoista heti maalille ja ampua: Patrick Marleau ja Christian Ehrhoff, he kaartoivat monta kertaa kiekon kanssa maalin taakse, ja tilanteet kuivuivat kasaan. Ehrhoff teki kyllä maalin, mutta hän kuljetti lätyn aivan liian monta kertaa maalin kulmilta vielä jopa maalin taakse. Nieminen kannattaisi lyödä ykkösylivoimaan ehkä jo seuraavan ottelun alusta lähtien, hän ainakin menee salaman nopeasti siihen Rolosonin nokan eteen. Kaksi Sharks maaleista tuli Niemisen ansiosta tänään.
 

Taito-Ojanen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Anaheim Ducks, Kärpät
Mr Scarface kirjoitti:
Joe T pelasi hienon ottelun, syötöt valtavalla prosentilla omille, mutta kaksi pelaajaa saisivat suoraviivaisemmin siirtää kiekon paskemmistakin paikoista heti maalille ja ampua: Patrick Marleau ja Christian Ehrhoff, he kaartoivat monta kertaa kiekon kanssa maalin taakse, ja tilanteet kuivuivat kasaan. Ehrhoff teki kyllä maalin, mutta hän kuljetti lätyn aivan liian monta kertaa maalin kulmilta vielä jopa maalin taakse.

Tähän on syynsä, sillä Edmonton peitti laukaisu- ja syöttölinjat loistavasti. Hyvä esimerkki tästä nähtiin kolmannessa erässä, jossa Sharks-pelaajien nousuyritykset joko pysähtyivät vastustajan siniviivalle tai sitten joutuivat hakemaan vauhtia oman maalin takaa. Eli keskialueella käytiin vain tekemässä U-käännös, ja sitten paluu takaisin omalle puolustusalueelle, sillä syöttöä tai nousua ei voinut suorittaa.

Kolmosmatsissa Sharks pakotti Edmontonin laukomaan siniviivalta ilman ohjauksia, mutta sen jälkeen joukkue ei ole siihen pystynyt. Edmontoon saa tehtyä joko ohjausmaaleja, tai sitten tullaan lähietäisyydelle laukomaan. Jokin mättää Sharks-puolustuksessa.
 

Mr Scarface

Jäsen
Suosikkijoukkue
San Jose Sharks, HPK
Taito-Ojanen kirjoitti: Tähän on syynsä, sillä Edmonton peitti laukaisu- ja syöttölinjat loistavasti.

Niin peitti monessa tilanteessa, ja koko ottelun keston ajankin melko hyvin. Mutta, muistan monta tilannetta joissa juuri Marleau ja Ehrhoff olisivat voineet yhtä hyvin ampua sen kirotun lätyn kohti maalia, ja katsoa mitä tapahtuu, en ikinä pidä siitä, että pelaajat eivät kokeile tarpeeksi vastustajan maalivahtia. Kiekko on limppu, se voi pompata koska tahansa mihin tahansa, etenkin jos sitä ampuu. Vaadin game kutoseen enemmän surkeita kuteja Sharksilta, ja maalille ukkoja. Surkeat kuditkin voivat upota, kunhan lihaa löytyy maalilta. Ja se on selvä, että aina sinne häkille ei voi ajaa, koska puolustustehtävät on helpompi hoitaa jos hakee vetopaikkaa 5m maalin edestä, mutta Niemolta voisivat Cheehcoo ja Ekman ottaa hieman mallia. Hunter tosiaan eräässä tilanteessa todennäköisesti neuvoi Cheechiä ajamaan enemmän maalille, aina kun siihen tilanne pelaajien sijoittumiselta aukenee.
 

TAM

Jäsen
Suosikkijoukkue
Edmonton Oilers
Maaginen mailavirtuoosi kirjoitti:
Olikohan vuosi 1990, kun viimeksi pääsivät näin pitkälle?
1992, silloin Oilers pudotti muistaakseni Kingsit ja Canucksit.

Olipas aika heikko esitys Oilerseilta viime yönä. Lopputulos oli tietenkin loistava, mutta peli jätti muuten paljon parantamisen varaa. Ainoastaan 18 laukausta kohti maalia ja tuolla määrällä ei alkupeleissä olisi tehty kuin yksi maali. Onneksi ne harvat laukaukset nyt olivat kuitenkin hyvistä paikoista. Taklauspelissäkin jäätiin taas alakynteen. Toivottavasti kotona otteet paranevat.

Rolille on muuten mennyt kahdessa viime pelissä molemmissa kolme maalia, vaikka kuteja on ollut vain 25/peli. Sehän tekee torjuntaprosentiksi reilusti alle 90. Aika heikkoa.

Gator on jälleen näyttänyt kapteenina loistavaa esimerkkiä Oilers-puolustuksessa. Varsinkin tuo neljäs peli oli mieheltä huikea. Tehot siinä 1+2, +2, 4 laukausta, 7 taklausta ja 4 blokattua vetoa. Miehestä näyttää olevan juttua NHL.comissakin.
 

CorporalSyd

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pohjois-New Yorkin joukkueet
Mr Scarface kirjoitti:
En uskalla ilmoittaa varmaksi tuota temppua, joten on mahdollista tottakai, että Vesku jatkaa maalilla, mutta tänään hän ei ollut voittavan maalivahdin tasolla, sivuttaisliike ei ollut parhaasta päästä, jos analysoi teknisesti hänen tekemisiään.

Ainakin 5-3 maalissa näytti siltä että Toskala oli omalla sijoittumisellaan (reilusti maalista ulkona) aiheuttanut sen ettei ollut toivoakaan ehtiä sivuttaisliikkeellä peittämään Stollin laukausta. Liekö Smyth maalin edustalla häirinnyt sen verran keskittymistä...
 

Nolan

Jäsen
Suosikkijoukkue
St. Louis Blues ja TPS + Dougie
CorporalSyd kirjoitti:
Ainakin 5-3 maalissa näytti siltä että Toskala oli omalla sijoittumisellaan (reilusti maalista ulkona) aiheuttanut sen ettei ollut toivoakaan ehtiä sivuttaisliikkeellä peittämään Stollin laukausta. Liekö Smyth maalin edustalla häirinnyt sen verran keskittymistä...

Juu, Smyth teki siinä juuri niin pahan maskin kun voi tehdä ja Stoll pamautti kovan kudin suoraan verkkoon. Oli jo usko melkein mennyt 1-3 tilanteessa, mutta Sharksit nousivat vielä tasoihin. Ei mennyt kauaa Sharksien tasoituksesta kun Edmonton meni jälleen johtoon 2-1 hyökkäyksestä, jossa Pisani pamautti kiekon verkkoon Horcoffin syötöstä. Edmontonin viidennen maalin jälkeen olin aivan kiukussa ja kaiken kukkuraksi Öljy paukautti kuudennen maalin, jälleen Smythin lavasta ja kapeli mestarina maalissa toimi jälleen Horcoff. Huomasitteko että lopussa Georges Laraque pelasi YV:tä?
 

Mr Scarface

Jäsen
Suosikkijoukkue
San Jose Sharks, HPK
Nolan kirjoitti: Huomasitteko että lopussa Georges Laraque pelasi YV:tä?

Tottakai. Heti kun Sharks sai slashing rangaistuksen loppuminuuteilla (Joe T), niin MacTavish heräsi. Jos olisi kerrankin heilunut vielä Sharks viikate jonkun näpeille, olisi tummahipiäinen Laraque sivaltanut omaa halkoaan, ja lujaa. Ja miksi ei olisi pelannut ylivoimaa, onhan Laraque tehnyt urallaan kypärätempunkin NHL nimisessä liigassa.
 

JJO

Jäsen
Suosikkijoukkue
Blues, San Jose Sharks, HJK
Tämä jännittävä sarja on mennyt meikäläiseltä lähes täysin nettiseurannan varaan, kun matseja ei oikein ole löytynyt imuroitavaksi enkä ole lopputyökiireiden vuoksi voinut valvoa matseja telkkaristakaan. Harmillisesti sarja näyttää kääntyvän Öljylle, viimeinen herätysmahdollisuus huomenna. Pakko se kai on peli katsoa, oli miten oli.

Kahden heikomman pelin jälkeen ja putoamisen tuijottaessa suoraan silmiin en yllättyisi vaikka Nabokov laitettaisiin luukulle ikään kuin herätykseksi joukkueelle (jos tästä on ollut jo joku uutinen, pahoittelen että olen missannut). Jos Sharks herää ja voittaa kuudennen pelin, on todellisen huikea seitsemäs peli tiedossa. Nyt on Ron Wilsonin aika näyttää, mistä kunnon motivoija ja taktikko on tehty. Kaikki keinot käyttöön.
 

TAM

Jäsen
Suosikkijoukkue
Edmonton Oilers
Todd Harvey oli vetänyt treeneissä ykkösketjussa Smythin ja Horcoffin kanssa. Voisi olla ihan mielenkiintoinen siirto MacT:ltä mikäli näin käy myös pelissä.

Omasta mielestäni Toddin nostaminen pelaavaan kokoonpanoon olisi joka tapauksessa (oli ketju sitten mikä tahansa) aika hyvä muutos. Saataisiin yksi levännyt fyysinen pelaaja mukaan peliin. Pelituntuma voi olla hakusessa, mutta toisaalta Harvey on jotenkin sen tyyppinen kaveri, että pystyy varmasti auttamaan jengiä. Periaatteessahan voittavaa kokoonpanoa ei pitäisi muuttaa, mutta Winchesterin rooli on viime peleissä ollut aika pieni.
 

Mr Scarface

Jäsen
Suosikkijoukkue
San Jose Sharks, HPK
Tänä yönä selviää, jaksaako Sharks venyttää ottelusarjaa, vai vievätkö Öljyt voiton kotonaan.

Ylivoimaa ovat toitottaneet Sharksin joukkueen sisällä, ja myös median on annettu ymmärtää, että siihen osa-alueeseen on satsattu harjoituksissa eniten, uskon näiden parin välipäivän olevan etu nimenomaan Sharksille, ei Oilersille. Siitä huolimatta otteluun lähdettäessä ollaan samalla viivalla. Sitä en hyväksyisi, että Sharks häviäisi jälleen melkein 70% aloituksista, heti kun pelataan Kanadassa. Esimerkiksi Marcel Goc petrasi viime otteluun sillä saralla merkittävästi, kannattaa keskittyä ja päättää että se kiekko kääntyy siitä face-offista omille vaikka väkisin, mentaalista hommaa on aloittaminen n.85 prosenttisesti.

Toskala vitsailee ennen ottelua: “I don’t need a head doctor,” “Warren (Strelow) will probably give me a call. He’ll just tell me not to do too much.”

Juttuja tähän otteluun valmistautumisesta:
http://www.sjsharks.com/news/news.asp?story_id=2432

http://sports.espn.go.com/nhl/playoffs2006/news/story?id=2447598
 

Mr Scarface

Jäsen
Suosikkijoukkue
San Jose Sharks, HPK
Game 6 Oilers vs. Sharks 2-0

Sharksin puolustajat, etunenässä Scott Hannan, (joka aloitti kyllä pudotuspelit upeasti), tekivät aivan liikaa virheitä yön ottelussa. Hannan kompuroi kentällä tilanteissa, joissa ei ollut Oilers pelaajia lähelläkään, antoi pari todellista hasardia omalla alueella, ja 1-0 maalissa Michael Peca (koukkasi) ensin Hannania, ja sen jälkeen riuhtoi hänet nurin, ja pääsi tekemään avausmaalin. Myös Matt Carlen kokemattomuus ja suoranainen surkeus näkyivät ottelussa, hän ei ampunut tarpeeksi ylivoimilla kiekkoa maalille, ja oli omassa päässäkin vaikeuksissa ajoittain. Carle sai sentään ammuttua kiekon kertaalleen ristikon tienoille, mutta siitäkään ei jäänyt jälkipolville mainittavaa. Myöskään Tom Preissing ei saa puhtaita papereita, ja joissakin tilanteissa tukipilari McLarenkin jäi yllättävästi Edmonton pelaajien iholta pari metriä jälkeen. Edmontonin puolustus oli kauttaaltaan parempi kuin Sharksin, Oilers pelaajat tekivät paljon paljon paljon vähemmän pieniä ja suuria virheitä, verrattuna Hai-pelaajiin.

Ron Wilson peluutti nerokkaasti joukkuettaan koko tämän sarjan ajan, esimerkiksi Joe Thornton pelasi tänään upean matsin, ja saikin vastuuta runsain mitoin. Joe oli alati vaarallinen lätyn kanssa, ja syötteli koko ottelun keston kiekot lapaan. Tehot kuitenkin tänään uupuivat. Joekaan ei viimeisessä erässä saanut kovin paljoa silti aikaan, aloituksia hän kaivoi muutamassa tilanteessa nätisti. Joen laidoilla Ekman haki tänään paikkaa paremmin kuin Cheech. Ekmanin tehot ovat kuitenkin sitä mitä ovat, mitättömiä. Ja sitäpaitsi Ekman laitettiin Wilsonin toimesta vilttiin viimeiseen erään, Rissmiller nousi ykköseen. Niemistä Wilson löi välillä ylivoimiin jälleen, ja Rob Davison toi voimaa muutamaan vaihtoon takalinjoille, Alyn McCauley ei pystynyt tänään pelaamaan. Pidin myös pienistä ketjujen sekoituksista, joita Wilson muutamaan vaihtoon teki, esimerkiksi Marleauta Joen kaveriksi.

Veskumme pelasi muuten mainion ottelun, ja pudotuspelit, häntä ei voi tästä tappiostakaan kukaan syyttää.

Edmontonilta täytyy mainita Michael Peca, joka oli energisin hyökkääjä, mies haastoi joka tilanteessa Sharks puolustajat, paineli ensimmäisessä erässä kahden miehen välistäkin kertaalleen läpiajoon (taisi olla McLaren mukana mm. tässä tilanteessa). Ja plussan saavat myös kaikki Oilers puolustajat, jotka pelaavat keskittynyttä kiekkoa, he eivät tee virheitä, ja peittävät oman viivan sisällä syöttölinjat mainiosti.

Se Sharks kausi oli siinä. Todellinen vuoristoratakausi olikin. Hyvä että edes tulosveto piti tänään. Oikea joukkue voitti tänään, ja oikea joukkue voittaa aina, ellei Jose Mourinho toisin väitä.
 

chelios77

Jäsen
Suosikkijoukkue
Chicago Blackhawks
Pääsee Teemu sitten pelaamaan konferenssin finaaleita hyvää ystäväänsä Chris Prongeria vastaan,mielenkiintoista..
 

Playa

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, San Jose Sharks
Season is over...

HOW could this happen??? kysyn hiljaa itseltäni. Kaikki näytti niin hyvälle.
Hurja loppukausi ja predatorsien kaataminen sekä 2-0 johto voitoissa oilersia vastaan. Sitten alkoi alamäki...

No tämä on jääkiekkoa, mitä vaan voi tapahtua. Erikoinen kausi sharkseilta kokonaisuudessaan. Harmi vaan että ei päästy pitemmälle.

Kiitos!

PS. toivotaan nyt sitten Teemulle tai Tepolle stanley cup. :)
 

Worrell

Jäsen
Suosikkijoukkue
RIP Coyotes 1996-2024
Ei mennyt ihan siten miten odotin. Veikkasin että Sharks ja Might Ducks pelaisivat konfferenssi finaalissa, mutta toisin kävi. Ensi kaudella uudestaan.

Nyt on edessä Anaheimilla kovassa vireessä oleva Edmonton. Toivon kyllä, että Teme vie Cupin. Saa nähdä miten käy..
 

TAM

Jäsen
Suosikkijoukkue
Edmonton Oilers
Täytyy sanoa, että nyt tuntuu hyvältä. Viimeksi näin pitkällä ollaan siis oltu 1992, enkä olisi ennen pudotuspelien alkua tähän kyllä uskonut.

Roli pelaa edelleenkin aivan uskomattoman hyvin ja siihen päälle vielä puolustuksen kurinalainen ja uhrautuva peli, johon homma nyt perustuu. On sanottava, että Toskalakin oli tänään loistavassa iskussa, mutta jos jengi ei saa maaleja aikaiseksi, niin hankalahan se on voittaa. Oilersien alivoimapelaaminen oli kyllä tässä sarjassa yksi ratkaisutekijä, sillä SJ sai tehtyä vain 2 yv-maalia 35 yrityksellä. Joe T saatiin kuriin (ainakin tehot jäivät tekemättä ja sehän on tärkeintä), mutta myös Marleaun tehot tippuivat radikaalisti Predators-peleihin verrattuna.

Kahdessa ekassa pelissä Oilersit olivat pihalla kuin lintulauta, mihin taisi vaikuttaa "Detroit-vaihteen" jääminen päälle. SJ:n kova fyysinen peli pääsi ehkä yllättämään, mutta kun oma peli saatiin kulkemaan alkoivat Sharksien vaikeudet. Nimimerkki palan kanssa olen samaa mieltä tuosta sarjan käännekohdasta. Jos Sharksit olisivat sen jatkoaikapelin vieneet, niin kyllähän Edmontonissa oltaisiin jo kesälomilla.

Niin ja lopuksi kunniamaininta MacT:lle ja koko valmennusporukalle. Jengin asenne ja henki on nyt aivan uskomaton, mutta kyllähän valmennuskin on näissä pudotuspeleissä näyttänyt olevansa hereillä.
 

Rocco

Jäsen
Rocco kirjoitti:
Horcoff teki, just sain nettiradion auki ja kaksi minuuttia ehdin kuuntelemaan.

Nyt on San Josen kantti kovilla. Tuollaisten maraton-otteluiden voittajat ovat henkisesti kolme kertaa kovempia seuraavassa pelissä.

Perkele, en koskaan enää kesken sarjan kirjoita mitään lopputuloksiin liittyviä asioita.

Horcoffin jatkoaikamaali käänsi koko sarjan Oilersille.
 

TML

Jäsen
TML kirjoitti:
Lyhyesti sanottuna "miracle" jatkuu ja Oilers menee tästäkin jatkoon 2-4.
Uskon maalivahtipelin olevan parempaa Oilersilla vaikkakin Toskala on pelannut erinomaisesti. Lisäksi puolustus on Edillä parempi. Jos Chec ja Joe pysyy kurissa, menee Oilers jatkoon.
Tamperelaisittain SJS sais mennä jatkoon mutta liputetaan Canadan puolesta. :)

On se helppoo kun sen osaa. Edi veikkaukset ne vaan menee oikein. Loistava joukkue tämä Oilers kyllä on. Lämmittää mieltä kun länsi-Canadan joukkue pyörittää joka vuosi isompia seuroja pleijareissa.

Kuten veikkailinkin puolustus on/oli vähän liian epävarma/kokematon pleijareihin, ja nyt se kostautui jyrääviä ja vahvoja Oilersin hyökkääjiä vastaan.

Konfrenssi finaaleissa en oikein tiedä kumman puolella olen. Edi pelaa loistavaa kiekkoa ja joukkue tulee Canadasta, mutta toisaalta taas Ducksin muutamat hyvät yksilöt kiinnostavat kovasti. Oilers jatkakoon! :)

Ainoa juttu joka harmittaa on Villen tippuminen pleijareista.
 

Nolan

Jäsen
Suosikkijoukkue
St. Louis Blues ja TPS + Dougie
Voi itku, se on ohi nyt =(

Siihen sitten päättyi Sharksien kausi 2-0 tappioon Oilersille ja koko sarja voitoin 4-2. Jos tässä surun tuskissa voi jotain todeta niin Öljy pelasi hemmetin hyvää kiekotonta peliä ja myös kiekollista. Edmonton pystyi voittamaan neljä ottelua peräkkäin ja se on aika kova juttu. Sureminen jatkuu, mutta kohti ensi kautta sitten......
 

CorporalSyd

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pohjois-New Yorkin joukkueet
Ihan hyvä että tämä ottelu meni näinkin selvästi Oilersille. Ei tarvitse spekuloida sitä 1-0 maalia jossa Peca otti voimalla (ja vääryydellä?) kiekon itselleen ja iski maalin. Omasta mielestäni puhtaasti. Joka tapauksessa SJ hävisi kaikilla osa-alueilla joten sillä selvä.

Toskala pelasi ihan hyvän matsin. Käsittääkseni Oilers sai 7-8 läpiajoa ottelun aikana joista siis yksi (Peca) onnistuttiin käyttämään hyväksi.
 

Mr Scarface

Jäsen
Suosikkijoukkue
San Jose Sharks, HPK
CorporalSyd kirjoitti: Ei tarvitse spekuloida sitä 1-0 maalia jossa Peca otti voimalla (ja vääryydellä?) kiekon itselleen ja iski maalin.

Itse nauroin maanisesti kyseisen tilanteen jälkeen, runkosarjassa tuota kyseistä maalia ei iki-universumissa olisi hyväksytty. Mutta mitä sitten, Oilers jatkoon ja sillä siisti. Oikea joukkue voittaa aina, ellei Jose Mourinho toisin väitä. Hannan teki tuon Pecan maalin lisäksi niin paljon individuaalisia erheitä kentällä tänään, että Oilers olisi voinut triplata jo hänen virheistään maalisadonsa. Carle, Hannan, McLaren ja Preissing tekivät tänään enemmän virheitä, kuin Oilersin koko joukkueen pelaajat ovat tehneet koko pudotuspeleissä, ei Sharksilla ollut saumaa näissä viimeisissä neljässä matsissa. Oilers on kylmäverisempi joukkue. Sharks tarvii ensi kaudeksi ainakin yhden uuden puolustajan, jos aikoo menestyä tulevalla kaudella.

Niin, ja aloitusympyrää Horcoff, Stoll ja Peca dominoivat nolon ylivoimaisesti.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös