Playoff veikkauksia

  • 4 144
  • 63

Tommy

Jäsen
Suosikkijoukkue
#17
Viestin lähetti Tunkki
Teen veikkauksen, joka perustuu puhtaasti tietoon. Ottelukaavioon en viitsi edes vilkaista.

Espoon Blues on Suomen mestari!

Vastustajat kaatuvat yksi toisensa jälkeen. Murskaavan ylivoimainen ykkösketju pyörittää vastustajia kuin lapsia karusellissa. Laddy-Steippis ja Caloun yhdessä alakerran Vykoukalin ja Murphyn kanssa pitävät huolen, että espoolainen kiekko-osaaminen näyttää kyntensä ja loistaa entistä ehommassa kuosissa tulevaisuudessa. Leveän ulkomaalaisrintaman ohella Bluesin vahvuuksiin kuuluvat työmyyrät, kuten aina valmis Tero Lehterä, uutta kevättä elävä Markku Hurme sekä tuulennopea Valeri Krykov. Elomon veljesten läsnäolo pelkästään rauhoittaa - onhan molemmilla valtavasti kokemusta mestaruuksien takuumiehinä. Puolustushan Bluesilla on vertaansa vailla. Maajoukkuekonkareita löytyy kuin tukusta: Pisto, Laatikainen, Hedberg, Gustafsson jne. Kaiken lukkona on Suomen ainoa voittava maalivahti Jarmo "tulikäsi" Myllys.

Puheet rahajoukkueiden valta-asemasta murentuu, kun Jokerit ja TPS kaatuvat. Puheet hämäläisen mafian menestyksestä voidaan kaataa romukoppaan, kun tamperelaiset, HPK ja Pelicans kaatuvat pudotuspelien savotassa. Puheet oululaisesta kiekkobuumista osoittautuvat tuulesta temmatuksi, kun espoolaiset tulevat ja jyräävät.

Christian Ruuttu, Jussi Salonoja sekä Suomen paras ja nokkelin savolainen, Hannu Kapanen, pääsevät saunomaan kevään loppua Kanada-malja välissään uusia metkuja suunnitellen.

Olipas pitkä teksti, en jaksanut lukea kuin vähän alkua.
 

JHag

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Leijonat vm. -88 ja -92
Kivaa, kaksi identtistä ketjua tästäkin asiasta.......koska tämä uudempi tuntuu elävämmältä tapaukselta, niin copypeistataan tänne sitten absoluuttinen totuus:

Ihan pässinlihaahan tämä on
...eli siis Tappara-Blues menee Tapparalle 3-0, niin että kolisee. Valitettavasti. Ja juuri siksi olisin halunnut innolla hyökkäävän HPK:n Bluesille. Tappara ei otaan yhtään rökälevoittoa, maaliluvut ovat luokkaa 4-2, 2-0 ja 3-1. Myllys pitää Bluesia hengissä ja Calounista tehdään hermoraunio kah....kahvin voimalla. Tappara iloitsee voitoistaan CCCP-malliin eli äijät luistelevat naamat rutussa aina heti pois jäältä. Tappara on kone.

HPK-Ipa on kallellaan Ipalle päin, jos HPK tekee niinkuin Jalonen sanoo, eli pelaa hyökkäävää vauhtikiekkoa. Ipassa on pleijarirutiinia ja isokokoisia pakkeja, jotka pitävät maalinedustan puhtaana. Lisäksi HPK:n veskariosastossa ei ole hurraamista. Tämä menee Ipalle 3-2. Itse toivoisin HPK:lle välieräpaikkaa, Suomen viihdyttävin jengihän se on ...siis heti näiden punapaitaisten rantapallojätkien jälkeen

Jokerit-Kärpät menee 3-1 Jokereille, jopa 3-0 on lähellä. Joukkue alkaa tehdä maaleja viimeinkin ja Kärpät on ollut aika unessa viime aikoina. Tim Thomas saattaa voittaa Kärpille yksin yhden otteluista, Jokerit ottaa ainakin yhden rökälevoiton malliin 7-2. Raivo Summanen saa pitää työpaikkansa ja kaikilla on kivaa Harryn leirissä vähän aikaa, mutta mestaruus ei tule kuitenkaan, tuskin edes finaalipaikka. Eikä tulekaan, jos HPK voittaa Ipan. Panda Törmänen tekee jokaisessa matsissa maalin ja saa viiden vuoden jatkopahvin, ihan oikein teille siellä Ilmalassa

TPS-Pelicans ei kuulu minunkaan top 5:een kiinnostavista ottelupareista puhuttaessa. TPS vie tämän 3-1 kylmästi rutiinilla. Pelicans pelaa liian varovaisesti, eikä löydä kakkosvaihdetta koneestaan. Alatalo, Kipru ja kumppanit ovat kokeneita kettuja, mutta Nenä Jalonen on kaukana Jortikan tasosta kuitenkin. Joten TPS todella tarvitsee rutiiniaan, Nenä ei osaa tosipaikan tullen auttaa joukkuetta, jos sille tulee jotain kriisintynkää pleijareiden aikana
 

hull16

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, ManUtd.
Tilastojen mukaan :cool:

Selvin ottelupari on HPK - Ilves, HPK voitti kaikki keskinäiset ottelut maalierolla 18-6.

Tasaisin ottelupari Tappara - Blues, kumpikin voitti kotiottelunsa maaliero Tapparalle niukasti 12-10.

Runkosarjan tehdyt maalit selvästi paras HPK (221), mutta loput tasaisia Tappara (173) kakkonen ja TPS (154) viimeinen.

Runkosarjan päästetyt maalit Jokerit paras (102) ja Blues (171).
viimeinen.

Tarkoittaako tämä sitten sitä, että HPK ei voita yhtään ottelua Ilvestä vastaan ja Tappara - Blues ottelupari menee toiselle 3-0 ja HPK:n maalinteko tökkii ja Jokereiden maaliin tehdään paljon maaleja :confused:
 

Jinsui

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Viestin lähetti JHag
HPK-Ipa on kallellaan Ipalle päin, jos HPK tekee niinkuin Jalonen sanoo, eli pelaa hyökkäävää vauhtikiekkoa. Ipassa on pleijarirutiinia ja isokokoisia pakkeja, jotka pitävät maalinedustan puhtaana. Lisäksi HPK:n veskariosastossa ei ole hurraamista. Tämä menee Ipalle 3-2.

Tuosta olen kyllä täysin toista mieltä. Kerho voittaa sarjan nimenomaan jos se pelaa omaa peliään. Eikä ipassa loppujenlopuksi kovinkaan paljoa enempää pleijarikokemusta ole jos laisinkaan. Miten ilveksen pakit saisivat yht'äkkiä playoffeissa kerhon vauhtikoneet kiinni jos se ei onnistunut kertaakaan runkosarjassa? Jos kerho vaihtaa radikaalisti tyyliään, mitä ei tule tapahtumaan ainakaan ilvestä vastaan, on se vaikeuksissa. Kerhon tyyliin kuuluu hallita kiekkoa vastustajasta riippuen suunnilleen ehkä 50-70% peliajasta. Jos pelataan kuten tappara, eli annetaan kiekko vastustajalle ja kahvataan se sitten takaisin, on kerho kusessa.
 

HÄI

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
No yritetäänpä

Tappara- Blues 3-1

- Kuten JHag sanoi, ottelut hyvin vähämaalisia. Bluesin sauma on Stapleton- Kohn- Caloun ketjussa, sekä Jamo Myllyksessä. Tappara vie kuitenkin voiton paremmalla rutiinilla. Joukkueen puollustus on Bluesin vastaavaa luokkaa parempi ja ei Jamokaan ole enää entisensä. Saamme ainakin kerran kuulla Hannes Kapasen valituksia kahvaamisesta ja tuomarilinjasta. Blues voittaa toisen pelin Autoareenalla

HPK-Ilves 3-2

- Erittäin vaikeasti ennustettava sarja. Ensimmäinen peli todella tärkeä. Jos Kerho sen voittaa, niin se menee jatkoon. Jos Ipa voittaa ekan pelin, sarja menee todella jännäksi. Molemmat maalivahdit epäluotettavia: Pietilän paineensietokyky todellinen kysmysmerkki. Racinelle myös mennyt tällä kaudella helppoja maaleja. Kummatkaan maalivahdit eivät vakuuttaneet viime kauden pudotuspeleissä. Luulen kuitenkin että Kerhon hyökkääjien nopeus on liikaa Ipan kankeille pakeille, kuten Källarsson, Kuparinen, Smith. Raskaan kauden merkit alkavat myös näkyä ennemmin tai myöhemmin Raipen pelissä. HPK:lla myös kokonaisuudessaan laajempi materiaali. Itse toivon että HPK menee jatkoon, Ipa pelaa tylsää kiekkoa ja heidän pudotuspeleihin pääsynsä oli mielestäni pieni vääryys.

Jokerit- Kärpät 3-2

- Tiukaksi menee, mutta veikkaan Narrien menevän rutiinilla jatkoon. Jos Ram pelaa maalissa, Kärpillä pienet saumat jatkoon menemiselle, sillä omasta mielestäni Ram ei ole EDELLEENKÄÄN Lehtosen tasoa. Thomas yliarvostettu veska. Vaikka mies voitti mestaruuden -98, niin materiaali oli niin kova, että vaikka J.Lundell olisi ollut maalissa, niin tulos ei olisi ollut ainakaan paljoa huonompi. Muistan edelleen sen haparoinnin kevään - 99 finaalisarjassa, jossa TPS oli nimenomaan edellä juuri maalivahtipelissä. Jos Kärpät häviää niin sanon Kärppä- faneille vielä tämän: Taisi kunnonajoitus osua vähän väärään ajankohtaan? Jokereista ei tällä kaudella mestariksi ole. Peltosen ja Cowien poissaolo tuntuu ennenkaikkea henkisellä puolella. Muutenkin putkijoukkueet harvemmin mestaruuksia ovat voittaneet.

TPS- Pelicans 3-0

- Tylsin ottelupari, josta Töpseli menee rutiinilla jatkoon. Pelicansilla jää juuri se puollustava vaihde päälle, vaikka se voisi pelata rohkeampaakin peliä. Kuivalainen ei ole voittava maalivahti. Voittanut uransa aikana vain YHDEN playoff- matsin!
 

SÄLLI 85

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport, New York Rangers, HIFK, Suomi
Ne menee näin...

...
pask... äh. jokerit-kärpät 0-3
hpk-ilves 2-3
pelicans-kahvakiekon mestarit turun pask... palloseura 3-0
kahvara-blues 2-3
onneks jyppi ei päässy pleijareihin muuten olis tullut kahvakiekon mm-kisat heti alkuun tappara-jyp meinaan. Helvetti ku tuolla pleijareissa on kaksi paskaa kahvaajajoukkuetta liikaa yks paskalössi arvaatte varmaan mikä...?
lopullinen järjestys:
1. Kärpät
2. Blues
3. Ilves
4. Pelicans
5. kahvauksen mestarit turun pask... palloseura
6. kahvauksen hopeamitalit Kahvaralle
7. hpk
8. pask... jokerit (huh huh... joukkue pelaa väärää lajia ei toi ainakaan jääkiakkoo oo. hei haloo...)
Sälli on puhunut ja hiljentänyt varmaanki ny kaikki...
EDIT: Ei mulla Tapparaa vastaan mitään oo ainoastaan niiden pelityylissä on huomauttamisen aihetta.
 

hull16

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, ManUtd.
Hyvä SÄLLI, vaikka kuinka haluaisit Sijoittaa Jokerit HIFK:n taakse ja kuitenkin itsekkin ymmärsit sijoittaa Jokerit huonoimmaksi pleikkari joukkueeksi, niin säntöjen mukaan tuossa sinun skenaariossasi Jokerit sijoittuisi seitsemänneksi ennen Töpseleitä.
Yritäppä ensi keväänä veikata uudestaan ja taas ilman IFK:ta :)
 
Viimeksi muokattu:

Ettan

Jäsen
Suosikkijoukkue
H.I.F.K
Vedetään hatusta ! ?

Tappara - Blues........2-3
Jokerit - Kärpät..........3-0
HPK - Ilves...................3-1
TPS - Pelicans...........3-2

välierät:

HPK - Blues ...............1-3
Jokerit - TPS ..............3-2

Bronssi:

HPK - TPS ...................3-0

Finaali :

Jokerit - Blues............3-0

Joten Jokerit vievät pojan kotiin Kaudella 2002 :mad:
 

Aksu

Jäsen
Helsingin sanomat veikkasi tänään näin:

Tappara-Blues 3-1
Tps-Pelicans 3-2
Hpk-Ilves 3-1
Jokerit-Kärpät 3-1

Eli runkosarjan neljä vahvinta pitävät paikkansa HS:n mukaan.

Tässä toteutuu se ikivanha veikkaamisen piirre. Harva uskaltaa tai pystyy arvioimaan ottelusarjaa suoraan kolmesta poikki ja yleisin tulos on yleensä arvioissa 3-1. Sama vika minulla.
 

Golden Brett

Jäsen
Suosikkijoukkue
Flyers, Kings, Florida, Tappara, Chelsea, Eagles
Tappara-Blues 3-1
Blues pelannut playoffia 6 viikkoa, Tappara valmistautunut 6 viikkoa => täytyy näkyä suorituksessa. Materiaalin laajuus Tapparan etu. Draper kysymysmerkkinä, toisaalta näytönpaikka juuri Bluesia vastaan.

Hpk-Ilves 3-2
Hpk:n vauhti hyydyttää Ilveksen, mutta kokemuksen, malivahtipelin ja kovaa pelaamalla Ilves otta pari "yllätysvoittoa".

Jokerit-Kärpät 3-1
Jos Jokerit tolla materiaalilla ryssii sarjan, niin valmentaja vaihtuu varmasti. Maalivahtipelissä kärpät niskanpäällä.

Tps-Pelicans 3-2
Tps vaan jyrää, materiaali vie voiton. Tylsääkin tylsempi pelityyli molemmilla, joten ei tässä ainakaan katsojia hemmotella.
 

Iiro

Jäsen
Suosikkijoukkue
Liperin Taimi
Puolivälierät:
Tappara - Blues 3-2
HPK - Ilves 3-0
Jokerit - Kärpät 3-1
TPS - Pelicans 2-3
Välierät:
Tappara - Pelicans 3-1
HPK - Jokerit 3-0
Finaalit:
Tappara - HPK x-x...
Pronssiottelu:
Jokerit - Pelicans 1-3
 

Aksu

Jäsen
Veikkaan sitten minäkin

Puolivälierät

Tappara-Blues 3-0
HPK-Ilves 3-2
Jokerit-Kärpät 3-1
Tps-Pelicans 3-0

Välierät

Tappara-Tps 3-1
HPK-Jokerit 3-2

Finaalit

Tappara-HPK 3-1

Pronssin vie TPS
 

Kossu

Jäsen
Suosikkijoukkue
PARAS SEURA
Pelottavan oikein menneet tähän asti noi urheilujuoman veikkaukset. HIFK, JYP, SaiPa, Lukko ja Ässät jäivät rannalle. Tapparaa olen veikannut mestariksi...

Tämänhetkinen kutina sanoo:

- Jokerit hakkaa päätään Tim Thomasiin ja putoaa.
- Tappara ristiinnaulitsee Bluesin.
- HPK yrittää pelata tarkkaa peliä Ilvestä vastaan ja J Jalonen unohtaa missä ovat hyviä - KUUMA Ilves vastaa jymypaukusta ja HPK putoaa.
- TPS kellistää vaivoin ja vaivoin Pelikaanit.

Välierissä Tapparaan törmää sitten Ilves ja oululaiset nipin napin häviävät TPS:lle.

Viime vuotisen finaalin toisinto, tosin tällä kertaa TPS:llä ei ole mitään jakoa. Tappara mestariksi.

Ja katsos katsos. Pronssipelissäkin samat joukkueet. Osat vaan vaihtuvat.
 

muaddib

Jäsen
Suosikkijoukkue
Mimosanherkät Itkupillit ja Setämiehet
PG-13

Sällin lähettämä viesti on varoittava esimerkki kaikille palstan isille ja äideille siitä, mitä voi olla seurauksena, kun vahtimatta jääneen kotitietokoneen näppäimistölle lennähtää ylienergisen vesselin leikkien tuoksinassa esim. rantapallo. Windowsin näytönsäästäjään saa helposti salasanan, tämä vinkkinä kerrottakoon kaikille niille, joiden kotona näitä vallattomia pilttejä säntäilee.

Tappara - Blues

Playoff-kuntoaan viime viikot hionut Tappara kohtaa Suomen ainoan valmentajaerotuomaritarkkailijan luotsaamaan Espoon Bluesin sarjassa, joka ennakkoon ajateltuna on Tapparalle varsin vaikea. Suomen hienoin ja kallein tekstiviestichattipalsta on ollut vaikea paikka Tapparalle jo aika pitkään.

Tapparan vahvuuksia ovat rutiini, hyvä joukkuepelaaminen, tasaisuus,kokemus playoffeista sekä tietysti upeaan ja näyttävään taitokiekkoon tottuneiden espoolaisten kauhu, Kahvakiekko. Bluesin valttikortteja ovat Myllys ja roihuava Caloun, hyvä kiri ennen playoffeja sekä hyvä hyökkäys.

Koska Bluesin peleissä on koko kauden ollut aina huonoimmat, puusilmäisimmät ja eniten espoolaisvihaa uhkuvat tuomarit, veikataan Tappara jatkoon voitoin 3-1.

HPK - Ilves

Tässä parissa kohtaavat sikäli poikkeukselliset joukkueet että suuri osa kentällä nähtävistä pelaajista ja valmentajista haluaisi pelata ja valmentaa nimenomaan Ilveksessä. Tiedä sitten johtuuko tämä eräiden tahojen väriallergiasta tai Hämeenlinnan Prisman huonoista valikoimista. Tämä ottelupari on oikean jääkiekon ystävien makuun myös siksi, että mailoja käytetään kentällä vain ja ainoastaan kiekon mätkimiseen vastustajan maaliin. Jos kuitenkin mailoja tai niiden jatkeita vastuuttomasti käytetään, on kyseessä tiukka playoffhenkinen viisikkopuolustus sekä kurinalainen miesvartiointi.

Kerhon vahvuuksia: hyökkääjien venäläisten husaarien nopeus uhdistettynä lentotukialusosaston tulivoimaan sekä eräs liigan kovimmista kotikenttäeduista. Ilveksellä kokemus, puolustus/maalivahtipeli sekä underdog-bonuskortti.

Kerho jatkoon voitoin 3-1, jotka J.Jalonen kirjaa tyytyväisin mielin Curriculum Vitaensa viimeisille riveille.

Jokerit - Kärpät

Tässä parissa kohtaavat Etelä-Suomen suvereeni cooper-testijoukkue sekä Pohjois-Suomen ylivoimaisesti paras joukkue varsinaisessa ns. vendettavälieräsarjassa. Sisuuntunut Jokeripakka suorittaa sisialaisen verikoston teurastaessan koko porotokan otteluvoitoin 3-1. Tämän jälkeen paliskuntien edusmiehet vaativat kaatolupia susien lisäksi myös helsinkiläisille ja erityisesti virnuileville narripipopäille, joiden hiphopmuunnelmia on nähtävissä mm. Ilmalan radanvarsikaukalon yleisissä tiloissa.

Molempien joukkueiden vahvuutena on se, että tappioputki katkeaa molemmilta, koska Jokerit menee jatkoon voitoin 3-1.

TPS - Pelicans
Henkilökohtainen epäuskoni sitä tunnettua tosiasiaa kohtaan, että samassa joukkueessa voi pelata Kiviharju-Tuokko-Rautee -kolmikko puoltaa sitä toivottavaa tulosta että Pelicans yllättää ToisPuoleissi Selityksi -sikermän voitoin 3-2. Pelicansin uroteko herättää oikeutetun pyhän vihan oikean jääkiekon kannattajien keskuudessa ja koko jääkiekkoileva Turku ajautuu sisällissodan partaalle. K. Jalonen ja H. Jortikka yrittävät vaivihkaa loikata Tampereelle Matin ja Tepon keikkabussiin piiloutuneina, mutta jäävät kiinni Checkpoint Humppilan pahamaineisella tarkastusasemalla, kun Jortikalta kysytään kuinka paljon kello on.

Lopuksi vielä todettakoon, että toivon kaikkien joukkueiden faneille sekä muille sidosryhmille antoisaa playoff-kevättä jännittävien pelien merkeissä ikään, sukupuoleen, siviilisäätyyn tahi turkulaisuuteen katsomatta.

muaddib
 

ks

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät,HPK
Otetaan pohjaksi seuraavat todennäköisyydet:

Tappara jatkoon 82%
HPK jatkoon 86%
Jokerit jatkoon 78%
TPS jatkoon 82%

Td sille että nämä kaikki toteutuvat yhtä aikaa on kuitenkin vain 45%!Todennäköisempää on siis se,että ainakin yksi ottelusarja tuottaa ns.yllätyksen.

Edellytän HPK:n menevän jatkoon.Muuta mahdollisuutta ei ole.Ei voi olla.Kausi ei voi päättyä Kerhon tappioon puolivälierässä Ilvekselle.Se on mahdotonta.Niin ei voi tapahtua.Se olisi niin väärin.Kaikki vääryydetkään maailmassa eivät toteudu.Joskus kyllä siltä tuntuu.Kuka tai mikä vainoaa minua?

Muuten näistä kolmesta jäljellejääneestä ei ole niin väliä.Tyriköön joku sarjansa kaikin mokomin.Tappara olisi siinä mielessä sopiva että kerho saisi paalupaikan.

Uskon kuitenkin että suosikit selvittävät loppujen lopuksi itsensä jatkoon.Tappara-TPS ja HPK-Jokerit olisivat siis välierät.
 

SÄLLI 85

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport, New York Rangers, HIFK, Suomi
Viestin lähetti hull16
Hyvä SÄLLI, vaikka kuinka haluaisit Sijoittaa Jokerit HIFK:n taakse ja kuitenkin itsekkin ymmärsit sijoittaa Jokerit huonoimmaksi pleikkari joukkueeksi, niin säntöjen mukaan tuossa sinun skenaariossasi Jokerit sijoittuisi seitsemänneksi ennen Töpseleitä.
Yritäppä ensi keväänä veikata uudestaan ja taas ilman IFK:ta :)
Ok! Siis ensi kausi:
1. HIFK
2. Blues
3. Ilves
4. HPK
5. Kärpät
6. Lukko
7. SaiPa
8. Pelicans
 

hefe

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
eka kierros

Tappara-Blues 3-1 (helposti)

HPK-Ilves 3-0 (helposti)

Jokerit-Kärpät 2-3 (tämähän käsiteltiin jo ed. kaudella...)

TPS-Pelicans 3-0 (helposti)
 

Janis

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
Siirto tähän

Tappara – Blues

Mielestäni kaikkein vaikein veikattava ottelupari. Blues ei viihdy Hakametsässä eikä Tappara Länsi-Auto Areenalla, siltä osin puntit tasan. Hyökkäyspäässä kummallakin taitoa ja kokemusta aivan riittämiin, sen sijaan puolustuksessa jo eroja löytyykin. Kysymys kuuluukin: Pystyykö Tappara esittämään sellaista liikettä ja syvältä karvausta kuin alkukaudesta? Jos pystyy niin voitot 3-0 tahi 3-1 Tapparalle. Jos liike jatkuu samankaltaisena kuin viime viikot, niin Bluesilla on suuri sauma jopa pudottaa runkosarjan voittaja. Maalivahdeissa kallistan vaakani kyllä Bluesille – niukasti.
Kun kerran veikata pitää niin luotan mansekiekkoon ja Tappara jatkoon voitoin 3-1


Hpk-Ilves

Paljon ei historiatilastot tue Ilveksen jatkoon menoa. Ja ei pidäkään. Yllätyssaumat ovat siinä, että Ilves voittaa ensimmäisen ottelun Rinkelinmäellä. Jos tästä ei voittoa tule ja Kerho saa hyvän onnistumisen alkuun, niin uskon Kerhon porskutteleva samaa tahtia semeihin. Puhutaan paljon, että Ilveksellä on kokeneita pelaajia, jotka omalla henk.koht panoksellaan ratkaisee pelejä Ilvekselle. Mutta jos lasketaan ”kokeneet pelaajat” niin itse laskeskelin, että jopa enemmän kokeneita pelaajia on Kerholla kuin Ilveksellä (huom. Majesky ja Nikko pois). Periaatteessa hyvin nuoria joukkueita molemmat. Toinen seikka on Bodyn onnistuminen. Jotensakin vaan tuntuu että Body ei ole se maalivahti, joka Kerhon muuten loistavan joukkueen mestaruuteen ohjaa – Puurula se voi olla, mutta se nähdään sitten jos Pietilä epäonnistuu. Hyökkäys kallistuu Kerhon suuntaan, enemmän on todennäköistä, että ukkoskentällinen hyytyy kuin kerholla Miettisten ketju. Jos tämä kuitenkin sattuu, niin ratkaisijoita löytyy laajemmin kerholta. Mika Niemisen tai oikeammin Hirvosen Villen johtama Ilveksen kolmonen on ratkaisuroolissa – omissa ei saisi kolista ja muutama maali pitäisi sarjan aikana kyetä tekemään. Puolustus on tasavahvaa, ehkäpä hieman kerholle myöskin kallistuva maalivahtipeli sensijaan lievästi Ilvekselle.

Veikkaus Kerholle 3-1 (Tässä olisin mielelläni väärässä)

Jokerit – Kärpät

Jaa-a, molemmat joukkueet taapertaneet enemmän tai vähemmän runkosarjan viimeiset viikot. Maalivahdit ovat ratkaisevassa roolissa. Thomasin taidot tiedetään, Ram ja Lehtonen ovat pienoisia kysymysmerkkejä, miten paineen alla pelaaminen sujuu. Jokereilta löytyy enemmän lihasta kun taas Kärpiltä jalkoja. Kuitenkin täytyy muistaa, että Jokerit on usean joukkueen lempivastustaja – kas kun sitä vastaan ei tarvi ylimääräistä sytykettä yleisönkään puolelta, tosin tuskin sitä pleijareissa tarvitaankaan. Toista kertaa en usko Jokereiden kompastuvan Kärppiin peräkkäin.

Veikkaus 3-1 Jokereille


TPS – Pelicans

Tässä sarjassa Pelicans yllättää – tosin pienimmällä erolla 3-2. Tämä menee nyt ihan fiilis-pohjalta, mutta nyt ei vaan tunnu siltä, että Tepsi olisi valmis joukkue kaatamaan hyvähenkistä Pelicansia. Pelicans tekee tämän vuoden Kärpät, näin uskon. Pelottavahan TPS on Nurminen, Shearer, Schaeffer, Kiprusoff, Norrena, Alatalo, Joseph nyt etunenässä. Lisäksi em orkkaa tukee hyvin rottaketju + Vahalahti. Hullu ehkä olen näin veikatessani, mutta tunne on tämä.
 

hull16

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, ManUtd.
Viestin lähetti Mane
Tappara-Blues 3-1
HPK-Ilves 3-0
Jokerit-Kärpät 3-1
Tps-Pelicans 3-0

Mane löytyykö tilastoista montako kertaa on 8 joukkueen pleijareista mennyt kaikki runkosarjan neljä parasta toiselle kierrokselle. Muistaakseni vain kerran joten taitaa joku saada tänäkin vuonna kylmää kyytiä tuosta nelikosta.
 

hull16

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, ManUtd.
Viestin lähetti SÄLLI 85

Ok! Siis ensi kausi:
1. HIFK

Kysyitkö Penalta neuvoa?
 

Mane

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tampereen Ilves
Kahdeksan joukkueen play-offseja on pelattu keväästä 1993 lähtien, eli ennen tätä kevättä yhdeksän kertaa.

Vain yhden kerran, keväällä 1997, ensimmäiseltä kierrokselta meni jatkoon runkosarjan kaikki neljä parasta (Jokerit,TPS,HPK ja Ilves).

Kolme kertaa puolivälierissä on pudonnut kaksi kärkinelikosta ja viisi kertaa yksi.

Kyllä minä nytkin uskon jonkun kärkinelikosta putoavan, mutta en vain millään osaa arvata mikä niistä putoaa. Kaikki lähtevät sarjaan suosikkeina, mutta kaikkien jatkoon meneminen on toki epätodennäköisempää kuin se, että kaikki eivät mene jatkoon.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös