Playoff 2007: Finaalit, Kärpät-Jokerit

  • 121 868
  • 721

ranger

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tampereen Ilves, Die Mannschaft
Olipahan puolueettomalle jääkiekon ystävälle aivan uskomattoman tylsät pudotuspelit: Tasan kolme ottelua yli minimimäärän, niistäkin yksi sääleissä ja kaikki sarjat poikki lyhyimmällä tai toiseksi lyhyimmällä mahdollisella kaavalla. Ei myöskään suuria yllättäjiä varauksin Pelicansia lukuun ottamatta.


Vaan sehän ei ole Kärppien vika. Täydellisesti 10-0, ei jossiteltavaa. Kaikki kunnia onnittelujen kera Ouluun!



Ranger
 

kritiikki

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Historiallinen mestari.

Hieno joukkue. Paras joukkue. Hieno pelityyli. Historiallisen ylivoimainen voitto.
Pelkkää tyylikkyyttä.
Teki mediasuosikista suorastaan pellen, eli, jokerin.

Paljon onnea. Tuollaisesta minä pidän. Taitavuudesta.
 

Old TJ

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Radio Merisää lyhyesti haastatteli Tomekia ja täältä ainakin peukut Tomekille siitä ettei selitellyt mitään. Sanoi vaan lyhyesti, että perässä tultiin ja parempi voitti. Toimittaja yritti vielä kysyä että kovempi tahtokos voitti niin Tomek siihen että kyllä se tahto oli varmasti itsellä yhtä kova, mutta taidossa kaveri oli kaikessa edellä.


Old TJ
 
Ylivoimaisin pleijariesitys miesmuistiin ei jätä sijaa selittelyille. Onnittelut Ouluun! Clean sweep. Ja muistakaa olla kiitollisia siitä, että Tappara kompastui Bluesiin...
 

yki

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pittsburgh Penguins
Ei jäänyt tästä mitään kerrottavaa. Kärpät oli pelillisesti niin edellä Jokereita, että ei siinä mikään tahto ja fyysisyys auta, jos kaverilla tahto ja fyysisyys ovat samaa luokkaa. Pelillisesti Kärpät dominoi: 1v1 tilanteet voitettiin melkein aina, hienoja syöttöjä ym... Paljon myös kertoo, että Jokerit johti peliä vain yhden kerran. Ja kun Varis ja Hirso ovat ihan yössä, niin ei mitään jakoa. Vaikka olisivatkin olleet kunnossa, niin tuskin Kärppiä olisi sekään estänyt.

Puhtaalla pelillä mestaruuten, siihen ei ole moni joukkue pystynyt. Ei siis mitään sanaa, mikä joukkue oli kauden paras.

Arvokkain pelaaja löytyy aivan varmasti kolmikosta Pesonen/Lupaschuk/Bros. Kaikilta huikeat play offit.

Oma mielipiteeni: Ross Lupaschuk.

Edit: Ja kokonaisuudessaan hyvä suoritus Jokereilta, verrattuna viime kauteen. Ei tässä mitään juhlia pistetä pystyyn, mutta kyllä se hopea sitten muutaman viikon kuluttua tuntuu jo ihan hyvältä.

Kärpät ansaitsi voittonsa. Hienosti rakennettu joukkue ja muutenkin täynnä loistavia pelaajia.
 

kritiikki

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Nännimäinen kirjoitti:
Ylivoimaisin pleijariesitys miesmuistiin ei jätä sijaa selittelyille. Onnittelut Ouluun! Clean sweep. Ja muistakaa olla kiitollisia siitä, että Tappara kompastui Bluesiin...

Tuo juuri miellytti Oulun kyr,,- anteeksi Kärpissä. Kärpät ja Tappara ovat tyyliltään hyvin samankaltaisia. Molemmat pyrkivät taitavuuteen. Se tuli esille molemmilla oikeastaan vähämaalisilla otteluilla. (Kärpät siis finaaleissa.) Otteluissa kärpät oli murskaavan ylivoimainen huolimatta pienistä maalimääristä. He eivät yrittäneetkään muita maalintekotyylejä kuin taitoon perustuvia. Se riittää kun itseluottamus on noin kova.

Tappara yritti tällä kaudella samaa ja välillä onnistuikin, mutta se ei riittänyt tarpeeksi pitkälle.

Vastakkain ei ollut kaksi parasta joukkuetta kuin vain matemaattisesti. Kentällä koko playoffin oli vai yksi paras joukkue. Oulun Kärpät, niin ylivoimaisia he olivat.

Ei tässä osaa olla edes kateellinen. Suu auki tässä vain ihmettelen.

ja pääasiahan on,- kuten tamperelaiset ovat julistaneet, "hesalaisille ei sitten hävitä."
 

Käytös10

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät
Kiitos Piku Viuhkola, Juha Junno,Kari Jalonen, Tuomas "ei vaan riitä!"Tarkki, Michal Bros, Josef Bume, "Ross", Janne Pesonen, Hannes "Hannes" Hyvönen, koko joukkue!
Hitto kun on hienoo, saatiin kaikki kaudelta mitä haluttiin: runkosarjan voitto, finaalit "rakkaita vihollisia" jokereita vastaan ja poika kotiin raksilassa, eipä tässä muuta voi haluta!

Jalosen esitys jäätävä, kärppien peli oli huikeaa katsottavaa finaaleissa. Suomen parhaita valmentajia taktisella puolella, tsemppaaminen ja isojen ratkaisujen tekeminenkin on ollut hallussa tällä kaudella aikaisempia paremmin, kärpät oli vaan niin varma joka tilanteessa, hienoa työtä kojolta.
 

yökkömies

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Bundesliga
En onnittele

2 x kotituomari antoi momentumit. Jos Jokerit olisivat voittaneet mestaruuden "sopivasti 2m tuomarista kaatumalla", häpeäisin silmät päästäni. Onnea Jokereille, että pelasivat miehekkäämmän sarjan.
 

wezq

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Onneksi olkoon ylivoimaiselle Suomen mestarille! Upeaa kiekkoa pelasi Kärpät koko finaalin ajan ja ansaitsivat selkeän voittonsa.

Kiitos myös Jokereille, Sheddenille ja Virmaselle kun palautitte Jokerit taas mitalipeleihin yhden katasrofikauden jälkeen. Nautinnollinen kiekkokausi takana eikä itseasiassa harmita ollenkaan finaalitappio, sen verran kovempi joukkue oli vastassa.
 

Grainger

Jäsen
Suosikkijoukkue
La Decimoquinta
Onnea Kärpille.

Ilman muutamaa vittumaista kannattajaa, tuosta organisaatiosta olisi pakko pitää. Nyt ainoastaan kunnioitan syvästi. Junno on tehnyt paljon asioita oikein. Helvetin paljon.

Onnea Kärpät, etenkin Mikkola, Loponen ja Sahlstedt. Myös Kojolle plussaa hienosta työstä. Tietysti Kojo sai oppinsa Palloseurassa, kuinkas muuten.

Onnea.
 

kiljander

Jäsen
Suosikkijoukkue
Espoo. Susijengi. LAL. UTA. SoJy.
Onnittelut

Jokohan ensi vuonna Blues? ;-)

Kärpät oli tällä kaudella suorastaan murhaavan ylivoimainen. Näin selvää tasoeroa en muista vuosiin.
 

Musta_Kyy

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Se meni kirjoihin. Ylivoimaista.

1)Kärpät. Aika huikeaa modernia jääkiekkoa taitavilla ja nopeilla pelaajilla. Omista kasvateista (siis puolen Suomen) on koottu hyvä runko, jota täydennetty erinomaisilla ja hyvin kalliilla ammattimiehillä. Ja vielä kun valmennus on ymmärtänyt, ettei kaikkea kannata näyttää vasta kun on pakko, niin tässä on tulos. Ylivoimainen suomenmestaruus, ONNEKSI OLKOON! Peli taidollisesti ja taktisesti täydellistä tähän liigaan. Jos jotain negatiivista, niin viimeisessä finaalissa hienoja hyppyjä. Mutta taidollisesti, henkisesti ja valmennuksellisesti ylivoimainen joukkue kaudella 2006-2007! Huikea joukkue verrattuna muihin tämän liigan joukkueisiin!

2)Jokerit. Persraiskaus, niin taktisesti kuin henkisestikin. Helpottaako kannattajaa, jos käy sotaan Sihvosta vastaan hänen Shedden analyysiensä takia, kun peli ei kulje. Onko se helpotus, että joukkue on huonosti koottu suurella rahalla? No, hyvä yritys joukkueelta joka tapauksessa. Ei ne huonoja pelaajia ole taidollisestikaan, tekivät paikoista maalit aivan huikealla prosentilla, sitä voisi jopa kutsua tuuriksi, etenkin finaaleissa. Jospa... Niin, HPK olisi saattanut pystyä parempaan vastukseen, mutta eräiden tässä mainitsemattomien asioiden takia ei saatu mahdollisuutta. Ei olisi ollut luultavasti paljon parempaan meilläkään rahkeita.

3)Finaalit. Missä tunnelma? Kahden suuren kohtaaminen, mahat on täynnä kärppäkannattajilla, jokerileirissä tärkeintä on tifot ja Sihvonen. Vaikka puolueellinen allekirjoittanut onkin, niin kyllä viimevuonna nähtiin tunteita kentällä ja katsomossa aivan eri malliin. Sitä se on kun saa karkkia harvoin. Kun katsoin nelosen lähetystä, varsin kliininen fiilis jäi. Hyvönen ja Jalonen elivät sentään hetkessä, jopa katsojat tuntuivat olevan yhtä suunnitelmallisia kuin Kärpät. No, ehkä tämä oli jo niin selvä, ettei aivan osanneet juhlia. Joka tapauksessa, huikeä Kärpät on. Tamia lainatakseni, tässä on DYNASTIA! ONNEA!
 

KJR_63

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sport Vaasa. LA Kings
Onnittelut Kärpille

Kärpät osoitti, että joukkue joka puolustaa hyvin voi myös hyökätä hyvin. Eikä ainoastaan hyvin, vaan loistokkaasti. Tämä oli jääkiekon voitto anti-kiekosta.
Kiitos Kärpät!
 

kiljander

Jäsen
Suosikkijoukkue
Espoo. Susijengi. LAL. UTA. SoJy.
Musta_Kyy kirjoitti:
3)Finaalit. Missä tunnelma?!
No olihan siellä Raksilassa aivan käsittämätön tunnelma. Volumea telkkariin?

Kiitos muuten hyvästä analyysista.
 
Suosikkijoukkue
Jokerit, Ducks
Nyt kävi näin...

Kyllä täytyy sanoa että Kärppäpelaajien liike tappoi narrien vastarinnan tänäänkin. Ratkaiseviksi jäähyiksi tuli nää pelin viivyttämisjäähyt joista Kärpät rankaisi myös Helsingissä. Jokereiden hyökkäyspeli ei oikeastaan missää vaiheessa näyttänyt iloiselta ja lennokkaalta ja mm. Hirschovitsin pelaaminen oli erittäin luokatonta. Jokereiden ylivoimakuviot oli Kärppien tarkassa hallinnassa ja seisovilla jaloilla syöttely ei avannut maalipaikkoja. Ei voi sanoa muuta kun että reiulusti parempi joukkue voitti.
 
Musta_Kyy kirjoitti:
3)Finaalit. Missä tunnelma?

Täytyy kyllä yhtyä edelliseen kommentoidaan. Hallilla oli tunnelmaa hyvin ja tuossa tuli useampaan hetken oltua puhelin yhteydessä sinne ja saman varmistivat. Ja varmisti myös sen, että pelin aikana ei puhettakaan, että olisi saanut selvää puhelimen välityksellä (kahdesta eri katsomosta huom. toinen oli ns. virkamieskatsomo). Siihen yhdyn, että pelaajat eivät tv:n välityksellä revitelleet aivan samalla tavalla kuin esim. ensimmäisessä mestaruudessa, mutta kyllähän siellä nähtiin paljon takkinsa tyhjentäneitä äijiä. Joskus se purkautuu helvetinmoisena hillumisena tyyliin A. Vallin (jatkoaika maali.. no yllätys että hilluu) ja joskus vähän eri tavalla. Mutta quotoimani kohta.. tunnelmaa oli kyllä.
 

oiler99

Jäsen
Suosikkijoukkue
Edmonton Oilers, Raahe-Kiekko, Oulun Kärpät, ManU
Huhhuh. Uskomatonta, historiallista! Sanat meinaa loppua kesken, niin ylivoimainen Kärpät oli tässä sarjassa ja koko playoffeissa.

KIITOS KÄRPÄT!
 

Johan

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät
Jokereiden pelistä koko sarjan aikana tuli armeija mieleen. Hidasta - taakse poistu! Ei nyt poistumista ollut, mutta hidasta, hidasta. Riksmanin toimintaa lukuun ottamatta.
 

Dynamo#79

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Huuhkajat, KD
Muutama ajatus mitä olen pienessä päässäni vitutukselta ehtinyt pyöritellä:

KÄRPÄT - Suvereeni esitys. Ei ole häpeä hävitä tällaiselle joukkueelle. En missään tapauksessa halua olla hyvä häviäjä, mutta tällä kertaa ei paremmalle mahdettu mitään. Täysin ylivertainen materiaali Suomessa, mikä oli toki tiedossa, mutta joidenkin pelaajien esitys finaaleissa pääsi kuitenkin vielä yllättämään.

JALONEN - Ehkä kuitenkin eniten yllätti Jalonen. Vei finaaleissa Sheddeniä kuin kuoriämpäriä. Omasi ehkä paremmat kortit kuin kollegansa, mutta silti suoritus oli jäätävä. Niin paljon kuin Mr.Sheddeniä valmentajana arvostankin, on pakko myöntää tämä taistelu selkeästi Jaloselle. Riisui Jokerit täysin aseista.

JOKERIT - Hieno kausi päättyi tappioon. Yhdeksän sijan parannus edelliseen kauteen on upea suoritus. Yhtä ylivoimainen kakkonen liigassa kun Kärpät oli ykkönen. Tämä joukkue taisteli ja antoi kaikkensa. Tällä kertaa se ei kuitenkaan riittänyt ihan loppuun asti. Suuri kiitos joukkueelle ja Jokeri-kannattajille koko kaudesta.

Finaalisarjassa näytti siltä, että Jokereilla oli tahtoa aivan mieletön määrä. Tämä joukkue todella halusi voittaa. Mutta halusiko ehkä hieman liikaakin? Se näkyi tiukoissa paikoissa hermoiluna ja jännittämisenä. Toisaalta itseluottamus ei ehkä koskaan pääsyt sille tasolle kuin nyt olisi tarvittu. Kärpät on Jokereille peikko. Kärpissä on vastustajana Jokereille se ero esimerkiksi HPK:hon, että Jokereille on ikään kuin suuri kynnys ylitettävänä jokaisessa ottelussa. HPK-sarjoissa kun taas pitää käydä voittamassa vaan kerran Rinkelinmäellä. Muu hoituu vähän kuin rutiinilla. Kyse on mielestäni henkisestä tilasta.

RIKSMAN - Juuso ei ehkä ollut finaaleissa yhtä hyvä kun välierissä, mutta ei Jokerit siihen kaatunut. Muutama voittava torjunta jäi tekemättä, mutta Riksmanilta olisi vaadittu epäinhimillisiä tekoja, jotta tämä sarja olisi käännetty. Mies paikallaan ehdottomasti.

TARKKI - Itse uskoin tässä olevan se Oulun heikko kohta. Ehkä se olikin, mutta Jokerit ei pystynyt sitä käyttämään hyväksi. Ei kuitenkaan romahtanut, kuten joku odotti. Kertoo kuitenkin paljon Kärppien joukkueen tasosta, että se pystyy voittamaan mestaruuden Tarkin tasoisella maalivahdilla. Voiko tässä muuten olla kyseessä niin sanottu Matti Nykänen/Kimi Räikkönen -ilmiö? Eli kaveri ei vaan tajua jännittää. Joka tapauksessa kansa rakastaa sankaritarinoita, joten eiköhän tätä miestä hehkuteta seuraava kuukausi.

NELONEN - Suoritus ei tyydytä. Tyni on selostajana melkein Saukkosen tasolla. Puolueellisuus paistaa kauas. Muutenkin tuntui, että koko homma oli tehty kuin vasemmalla kädellä. Kaiken kruunasi Jari Kurri -palkinnon voittaja Jussi Pesonen. Ei hyvää päivää!

Onnittelut vielä Ouluun! Ensi kaudeksi vähän lisää käsiä meille, niin saadaan pidempi sarja.
 

Euran Jussi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kajaanin Hokki,VT-HT,Panelian Raikas
Mielenkiintoista tuo Tarkin dissaaminen Jokeri leirissä. "Huono maalivahti jota Jokerit ei osannut yllättää", heh heh.
Taitaa vaan täällä aika moni selitellä omia ennakko mielipiteitään, oli jo päätetty että Tarkki on huono, paljon huonompi kuin Riksman. Nyt sitten ei ole miestä myöntää virhettään!

Tarkki vei Riksmannia tässä sarjassa kolme-nolla, että se siitä.
 

retiisi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Dynamo#79 kirjoitti:
JOKERIT - Hieno kausi päättyi tappioon. Yhdeksän sijan parannus edelliseen kauteen on upea suoritus. Yhtä ylivoimainen kakkonen liigassa kun Kärpät oli ykkönen.

Kyllä. Tunnustus myös vastustajille. Hieno kausi Jokereille, mutta yllättävän aseeton finaalien ensimmäisistä minuuteista alkaen. Hieno joukkue kuitenkin. Valmennuksella, joka olisi keskittynyt olennaiseen, taistelu mestaruudesta olisi ollut tasaisempi. Kiitos myös Jokerifaneille pääosin hienosta kannustuksesta myös täällä Oulussa, sitä näkee harvoin vastustajien kannattajilta.

Onnea Kärpille! Perhana, kun ei voi liittyä joukkoon Teatrialle juhlimaan. Huomenna koittaa kesä ja jäät sulaa Raksilastakin...

Ensi kautta odotellessa...
 

yki

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pittsburgh Penguins
Euran Jussi kirjoitti:
Mielenkiintoista tuo Tarkin dissaaminen Jokeri leirissä. "Huono maalivahti jota Jokerit ei osannut yllättää", heh heh.

Missä Jokeritfanit nyt tämän ottelun jälkeen ovat noin sanoneet?
 
Euran Jussi kirjoitti:
Mielenkiintoista tuo Tarkin dissaaminen Jokeri leirissä. "Huono maalivahti jota Jokerit ei osannut yllättää", heh heh.
Taitaa vaan täällä aika moni selitellä omia ennakko mielipiteitään, oli jo päätetty että Tarkki on huono, paljon huonompi kuin Riksman. Nyt sitten ei ole miestä myöntää virhettään!

Totuuden nimissä sanottakoon, että itse toivoisin tämän vain avaavan silmiä jatkoajan kirjoittajien keskuudessa. Tarkki ei ollut millään tavalla häikäisevä maalivahti. Hän oli kuitenkin kelpoliigavahti ja yksi parhaista onnistujista tällä kaudella. Mutta se mitä yritän tässä sanoa on vähän monimutkainen selittää.. esimerkkinä kuitenkin vaikkapa Jan Lundel. Monet sanovat, että hän ei ole voittava maalivahti. No ei helvetti ole ellei joukkue edessä tee töitä. Ja vaikka tekeekin niin vastakkainen joukkue saattaa olla parempi. Itse en näe eroa Tarkin ja Lundellin työskentelylle, paitsi Lunkka peittää enemmän ja on varmemman oloinen. Mielestäni voittavamaalivahti käsite on aivan niin väärä kuin vain voi käsite väärä olla. Tärkeä yksittäinen mies toki ja jonkun heikon jengin voi loistava maalivahti nostaa jonkin verran ylöspäin ja melkein joka vuosi sattuu jollekin molarille unelmakausi, että kaikki tähdet vain ovat kohdallaan ja se voi tuoda jopa voiton. Yleensä kuitenkaan ei ole kyse tästä maalivahdin henkilökohtaisesta panoksesta. Voittaakseen pitää kuitenkin yksi perustekijä olla puolustuksen kanssa kunnossa.. se on maalinteko. Maalivahdin tehtävä on varmistaa, että jengillä on mahdollisuus voittaa, mutta todella harvoin näkee pelejä, jossa vain maalivahti voittaa pelin selkeästi joukkueelleen. Pidän Tarkkia siis riittävän hyvänä maalivahtina voittaa pytty, noh niinhän se voitettiinkin, mutta niin se virkaveljet toisissakin jengeissä. Kun maalivahtipelit oli neljän parhaan osalta kuta kuinkin tasan niin sitten alkoi paremmuuden mittaaminen toisissa asioissa. Maalivahtien parhautta ei mielestäni voi muutenkaan sanoa 1-3 vuoden otannalla. Jatkuvat suorittajat vuodesta toiseen tyyliin Brodeur ja nyt jo Kipper (ja vaikka kuinka monta muuta) ovat luku sinänsä. Riksmannista en sano vielä mitään, mutta samassa kastissa on Tarkin kanssa. Voi olla jopa parempi ja selvää on, että yksittäisinä päivinä on parempi. Kuin myös huonompi.

Selvä asia Tarkista oli, että pää kesti ja kesti hyvin. Ei missään nimessä suorituksiin liittynyt jännitys eikä ylimääräinen hötkyily vaan kovassa paikassa torjui omalla tasollaan. Tämä tarkoittaa sitä, että ei ollut erityisen loistava, mutta vertailukelpoinen keheen hyvänsä. Otti isoja torjuntoja finaalisarjassakin.

Finaaleissa kulminaatiopiste ei tullut maalivahdeissa, eikä nelosketjuista niin kuin finaaleissa yleensä. Kärppien 1-2 ketjut pesivät virkaveljensä Jokereista aivan 100-0. Jokereilla toimi ainoastaan nelosketju ja niin toimi Kärpistäkin. Huomattavaa on, että normaaliasetelmalla, jos 1-2 ketjut olisivat olleet saman arvoiset, niin ratkaisijat olisivat nousseet juurikin 3-4 ketjuista voittajalla. Jokereilla oli tämä kunnossa, mutta ylemmät kentät eivät pystyneet vastaamaan huutoon.

Hyvöstä käytettiin oikeastaan ensimmäistä kertaa Kärppäaikana onnistuneesti viivassa. Tähän mennessä Hyvösen siellä oltua jonkun kerran on vastustaja peittänyt juuri Hyvöstä. Silloin on 5-3 yveet päättyneet siihen, että Pyörälä tekee takatolpalta Viuhkolan syötöstä. Hyvönen nosti tasoaan tärkeimmällä hetkellä muutenkin paljon ja teki sitten loppujen lopuksi paljon pisteitä kevään pudotuspeleissä. Viuhkola oli omalla tasollaan kuten aina, mutta Pyörälä vajosi takaisin omaan rooliinsa näkymättöksi puurtajaksi.

Kakkosketju oli ehkäpä paras mitä olen Kärpissä nähnyt. Ujcik nosti oleellisesti tasoaan runkosarjasta. Tämä oli mielestäni kakkosketjun tehokkuuden avain. Ujcik teki töitä toki runkkiksessakin, mutta nyt löytyi vielä ylimääräinen vaihe päälle. Bros nousi, ei varsinaisesti tasollisesti, mutta pelillisesti ylemmäs ja aika ajoin suorastaan maagiseksi. Tämä johtuu mielestäni Ujcikin panoksesta, koska kun ketjukaveri tsemppaa niin se tarttuu. Bros suoraviivaisti peliään pykällä ja se näkyi tehoissa. Pesonen oli jo laskeutumassa utuun playoffien alussa. Jostain kuitenkin löytyi taistelua ja ennen kaikkea sitä maalipaikkojen haistamista takaisin runkosarjan tasolle. Siihen kun lisätään kovasti puurtavat ketjuakaverit niin jälki oli varsin vakuuttavaa. Kakkonen oli ykkönen, mutta kyllä ykköskenttä oli mielestäni se suunnan näyttäjä tänäkin keväänä.

Pakistossa tuli myös eroja. Siinä missä Jokeripakkien piti olla kovia ja muutamien kavereiden hyvin kiekollisia, meni asiat eri tavalla. Kovuus näkyi lähinnä vihellysten jälkeen toisin kuin Kärppäpäädyssä vihellystä ennen. Ison roolin otti "matalan profiilin" mies Ross Lupaschuk. Kerta toisensa jälkeen mies vei joko pikku taklauksella tai pelkällä sijoittumisella kiekon Jokerilavasta varsin helposti. Mies oli todella älykäs myös hyökkäyspäässä. Voittomaali viimeisessä finaalissa tietysti kruunaa kaiken. Jääkoneenkuljettajalle iso käsi siitä, että Rossin ensimmäisissä peleissä jo kehui tätä, ehkä aiheetta, että tästä miehestä on vielä iloa, kunhan tottuu porukkaan. Siinä vaiheessa vieraat kannattajat ja osat omista ihmettelivät, että onpa puukätinen hehtaaripyssy laukomaan eikä oikein käyttöä omassakaan päässä. Mutta niin vain Ross paransi koko runkosarjan ja Playoffeissa oli ehdottomasti paras puolustaja, kun lasketaan kaikki joukkueet. Bumedienne nousi myös esille, mutta ei lähelläkään Rossin tasoa. Kuitenkin kaksi tärkeintä Kärppäpakkia kiekollisesti ja ilman kiekkoa.

Tässäpä muutama miete. Aaltoselle iso käsi vaikkei tehoja tullutkaan pahemmin. Sahlstedt on yksi omista suosikeista ja Normiosta aloin pitämään jo syksyllä. Ehkä ketjun tärkein kaveri, mutta ei kuitenkaan yksin voisi mitään. Mahdollistaa kuitenkin muiden pelaamista. Mikkola oli parempi jo viimeisessä finaalissa ja pisti positiivisesti silmään. Laamanen puolestaan oli edelleen sukka. Mutta jokaisen panos oli tärkeä, myös Lampun, omalla tavallaan.

Hieno sarja, mutta liian lyhyt. Kiitos Jokereille ja ennen kaikkea muutamalle Jokerikirjoittajalle, jotka eivät selkeästikään "provoillessaan" olleet suu vaahdossa kuin eräät toiset vaan pilkettä oli selvästi silmäkulmassa. Sama tietysti omille. Ja ennen kaikkea niille, jotka jaksoivat puhua itse pelistä.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös