Play-off Jokerit - Ilves

  • 29 419
  • 177

Yoswald

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Kyllä se vaan on niin, että Ilveksen mahdollisuudet tässä sarjassa roikkuvat vain ja ainoastaan Raskin varassa. Nuori maalivahti on jo pidemmän aikaa osoittanut olevansa huipputasoa. Mutta vasta nämä pleijarit ovat näyttäneet sen, että Rask on valmis tosipeleihin. Niin varmaa ja hyvää peliä, että varmasti joku tämän sarjan peleistä kaatuu Jokerien osalta Raskiin.

Mutta jos vertaa pelaajamateriaalia, niin kyllähän Jokerit kuitenkin vie ja Ilves vikisee, se lienee kaikille selvä. Myös mielestäni Jokerien valmistautuminen kauteen ja valmennus on paremmassa kunnossa kuin Ilveksellä. Tupsukorvat ovat kokeneet paljon muutoksia kauden aikana ja meininki ei ole välttämättä ollut niin selkeää kuin Jokereilla.

Molemmilla on siis kovat maalivahdit, joista mielestäni Rask on kovempi. Riksman ei tosin mitenkään megalomaanisesti häviä, joten tähän osastoon ei kumpikaan kaadu. Pakisto on sitten se suurin ero. Jokereilla selvästi leveämpi materiaali puolustuksessa ja jos jokainen meillä pelaa yhtä hyvin kuin nimi selässä edellyttää, niin Riksman saa huipputuen puolustukselta, Rask ei.

Hyökkäysosastolla Ilveksellä on kaksi liekeissä olevaa pelaajaa. Lindgren ja Koivisto. Molemmilla on potentiaalia tehdä hurjia tehoja ja pleijareissa meininki on ollut vaarallisen näköistä. Pertun kausi on ollut vaikea, joten miehellä riittää näyttöhaluja. Jokereilla on vähän epävarma tilanne, kun Hirso oli muutaman matsin pelaamatta. Nyt kuitenkin kaikki pelaajat ovat kunnossa ja se tarkoittaa Jokerien hyökkäyksen olevan laajempi kuin Tampereen pojilla. Jos kahden ensimmäisen ketjun lisäksi myös Pakan ketju äityy kovaan pleijarivireeseen ja vääntää muutaman räkämaalin, niin Hyökkäysosastokin menee selvääkin selkeämmin Helsinkiin.

Sanoisin, että yhden pelin Ilves voittaa, Raskin avulla. Tosin kaikki pelit ovat meille vaikeita, koska vastassa on kuuma molari. On vaarana, että pelaajat turhautuvat, kun menee pari erää ilman maaleja. Veikkaus sarjasta (vaikka avausmatsi nyt onkin pelattu) on 4-1 Jokereille.
 

Doodson

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tampereen Ilves, TamU, ManU, Punasiivet
Ei jeesus.

Peli alkoi ihan mukavasti, ja ensimmäinen erä olikin ihan jees vääntöä lukuunottamatta sitä että Ilves ei saanut mistään sisään. Myös muutama Rantalan vihellys oli aivan käsittämätön. Ensimmäinen maali upposi todella helposti/helpon näköisesti, ilman maskia tuollaiset vedot pitää kyllä pelastaa.

Toinen erä olikin jotain aivan kamalaa. Ilveksen hyökkäykset pysähtyivät keskialueelle ja peli oli paikoitellen niin sekaisin ettei omalta alueelta päästy pois. Kaikista raivostuttavinta pelissä oli Aleksi 'Laput silmillä' Rantala, joka ei nähnyt yhtään mitään mitä Jokerit teki. Jokereilla oli kahdesti paljaalla silmällä havaittavissa kuusi pelaajaa kentällä, eikä Rantala huomannut kumpaakaan kertaa. Myös Mikko Peltolan 2+10 minuuttia sukeltamisesta oli aivan väärä tuomio, vaikka samassa ajassa (en nähnyt oliko Wilm vaiko Kuparinen) kuittasi tilanteesta itselleen kakkosen. Peltola kaadettiin tilanteessa todella törkeästi. Ei voi kuin ihailla sitä surkeutta mikä Rantalan vihellyksessä näkyy. Koko toinen erä oli täynnä Jokeri-pelaajien kampituksia ja mailasta kiinni pitämisiä (varsinkin Ilveksen hyökkäysalueella), mutta Rantala ei noteerannut asiaa mitenkään.

Kolmas erä antoi toiveita, kun Viitakoski iski 1-3. Harmi vaan että puolustus jatkoi yhtä surkealla linjalla kuin aiemminkin ja Rask oli kujalla. Tim Stapletonin 1-4 tuntui menevän lähes itkettävän helposti verkkoon ja peli ohi käytännössä ohi. Mutta tuomaripeli ei. Rantala ei edelleenkään huomaa Jokereiden konnankoukkuja jokeripäädyssä, vaikka mm. Marko Anttilaa taklataan hyökkäysalueella päähän, ilvesläisten päälle hypitään lähes leopardimaisin ottein ja laidassa miehiä kaadetaan kuin heinää.

Kaikista hauskinta hommassa oli se, että järkkärit aistivat tilanteen jännityksen ryhmittymällä tuomareiden sisääntulokopin yläpäähän pitäen vihaiset fanit loitolla. Aihetta kyllä oli, huutelijoita riitti. Kerrankin aiheesta. Ilves oli tehoton, mutta Rantala voi ottaa kyllä osan kontolleen tappiosta.

Onko tietoa, mihin kannattaa lähettää palaute SM-Liigan tuomaritoiminnasta? Anyone?
 

Happis

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Huuhkajat, Liverpool FC
Doodson kirjoitti:
Onko tietoa, mihin kannattaa lähettää palaute SM-Liigan tuomaritoiminnasta? Anyone?

Aika sama mistä laitat, ei sitä kuitenkaan huomioida. Piiri pieni pyörii jne.

Mukava huomata, että Rask on kaikesta saamastani palautteesta huolimatta kuolevainen ja 4-1 voitto tuskin jättää paljon jossittelun varaa. Oli Rantala paska tai ei, niin 3 maalin ero on aika selkeä.

Tämän piti olla se peli, missä otetaan kuokkaan. Nyt kun ei kerran otettu, niin taitaapi Tiistaina alkaa Ipan kesäloma ja Raipen eläkepäivät.
 

Flu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Flyers, Padres
Doodson kirjoitti:
'ilvesläisten päälle hypitään lähes leopardimaisin ottein ja laidassa miehiä kaadetaan kuin heinää.
Allekirjoituskamaa! Ilvesläisten päälle hypitään leopardimaisin ottein - tätä ei kukaan stadilainen voi keksiä vaikka yrittäisi. Onko se Jokereiden vika jos ilvesläiset kaatuvat kuin heinää?
 

Tanskanen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Kyllähän se on päivän selvä asia, että liigassa syrjitän Ilvestä. Jokereitahan aina peesaillaan ja autetaan joka tilanteessa. Eikös se niin olekin, että Jokereita joko rakastaa, tai siitä pitää?

Ihan samalla lailla se Ilves roikkui koko-ajan Jokeripelaajissa, varsinkin torstaina.
Tänään muutamia sekunteja ennen Jokereiden toista maalia Ilveksen puolustaja(Taisi olla Kuukka tai Kudroc) oikein tähtäsi kyynärpään Virran naamatauluun...

Palataanpas nyt asiaan... Ilves olisi voittanut pelin 12-1 ilman Rantalaa, ja niitä huikeita neljää kakkosta jotka Ilvekselle antoi. Jokereille kakkosia tuli vain kahdeksan, joka oli selvää syrjintää Ilvestä vastaan... Just joo...

Tamperelais-yleisö raivostu Rantalalle jo siitä, kun Jokeripelaaja otti kiekon Ilveksen pelaajan lavasta.
Jatko-ajankaan toimitus on harvoin ottanut kantaa joukkuieden faneihin. Tuntuu vaan se taannoinen Tapparan faneihin kohdistunut kritiikki sopivan lveksen kannattajiin, kuin Rantalan nyrkki Ilveksen järjettömiin jäähymääriin.

Oli muuten ihan mukava reissu taas. Kiitos kaikille Jokerifaneille, jotka vaivautuivat lähtemään mukaan. Ensi kerralla enemmän.
Jos ratkaiseviin oteluihin vaivautuu tulemaan, niin voisi tulla myös näihin "merkityksettömiinkin", tahi jättää kokonaan matsit väliin.

Noniin. Tanskanen kuittaa ja lähtee itkemään itsensä uneen Rantalan Ilvesvastaisen salaliiton takia.
 

flintstone

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit&DT, V.Lehikoinen, Bellie, Kadi, Käpä<3
Jokerit 2 - Ilves 0

Kuten oletinkin niin Rask ei pysty jatkamaan yhtä ilmiömäisiä otteita kuin ensimmäisessä kohtaamisessa nähtiin, nyt Rask oli lähes tavallinen kuolevainen ja Riskman olikin se kovempi jätkä tänään. Molemmilla on huippuveskarit, mutta muun materiaalin osalta Jokerit on selvästi edellä. Otteluruuhkasta huolimatta Ilves jaksoi yllättävän hyvin yrittää tosin ehkä se pieni väsymys verrattuna Jokereihin näkyi siinä että Jokerit pystyi pitämään Ilveksen aika helpolla poissa todella vaarallisista maalipaikoista. Riksman torjui varmuudella ne vähät vaaralliset paikat ja perustorjunnat (suurin osa Ilveksen laukauksista) oli takuu varmoja.

Ilveksen käsikirjoituksen mukaisesti sen olisi kuulunut nyt olla 0-2 johdossa otteluvoitoissa mutta Jokerit on olleet asiasta eri mieltä ja varsin vakuuttavien esitysten jälkeen Jokerit on ansaitusti 2-0 johdossa. Tämä sarja tosin ei ole vielä taputeltu vaan kaksi voittoa on vielä raavittava kasaan. Jokereiden neljän ketjun kova tempo ja tiukka prässi on tähän asti ollut myrkkyä Ilvekselle, ilman Raskin ilmiömäistä esitystä jo ensimmäisessä kohtaamisessa numerot olisi olleet varsin selkeästi Jokereille.

Tästä on hyvä jatkaa maanantaille, se on erittäin tärkeä peli sillä toipumisaika seuraavaan peliin jää todella lyhyeksi kun jo tiistaina jatketaan sarjaa.

Tämän sarjan näkymättömiin mutta äärettömän tärkeisiin sankareihin kuuluu aivan huikealla työnteolla Samuli Jalkanen. Uskomatonta työtä joukkueen eteen vaikka taululla tuo ei niin näykkään.
 
Viimeksi muokattu:
Suosikkijoukkue
Ipa, ipa, ipa, ipaa...
Tanskanen kirjoitti:
Jokereitahan aina peesaillaan ja autetaan joka tilanteessa. .

liittymättä mitenkään otteluketjuun, niin oletko tosianaan niin sokea, ettet ole huomannut Jokereiden media-arvon vaikuttavan kohteluun? Siis niin negatiivisessa kuin positiivissa mielessä. Vertaa nyt vaikka tappelu sanktioita. Teitä pääkaupunkiseudun silotellaan niin kauan kun median myötä on mahdillista, ja kun ei ole rangastaan kunnolla… off topic.



Tanskanen kirjoitti:
Palataanpas nyt asiaan... Ilves olisi voittanut pelin 12-1 ilman Rantalaa, .


Kävisit peleissä

Jokerit olisi voittanut 2-1 ilman rantalaa… tai siis pelin intesiteetti ja momentum olivat olleet ihan eri suunnalla, jos Rantala olisi ollut tasapuolinen.

Hae vain värilaseja, be my guest, ainakaan viesti historiasta useiden vuosien ajalta et niitä tule löytämään…

Tanskanen kirjoitti:
Kiitos kaikille Jokerifaneille, jotka vaivautuivat lähtemään mukaan..

Tähän yhdyn. Loistavaa kannustusta ja meteliä

Kyssäri: Kun lopussa siirryitte alariveille, oliko järkkäreistä hankaluuksia? Toivottavasti ei, sillä tuollainen pitää sallia. (huom. Rauma)
 

Oliver Twist

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
Tanskanen kirjoitti:
Ilves olisi voittanut pelin 12-1 ilman Rantalaa, ja niitä huikeita neljää kakkosta jotka Ilvekselle antoi. Jokereille kakkosia tuli vain kahdeksan, joka oli selvää syrjintää Ilvestä vastaan... Just joo...

Ei ehkä olisi voittanut, mutta suotavaa/toivottavaa olisi tuomarin edes JONKINLAINEN järjen käyttö vihellyksien linjaamisessa. Jokerit olisi ansainnut enemmän kakkosia, esim. yllättävän monien väärien vaihtojen takia ja Ilveskin olisi enemmän jäähyjä ansainnut (tosin vihelletyistä oli osa aika paperia).

Usko pois, jos olisit tämänpäivän peliä Eteläpäädystäsi (vaimikälie) katsonut ja roolit olisivat toisinpäin, saattaisit sinäkin olla kimpaantunut.

Mutta tämän päivän jälkeen ihmettelen entistä enemmän, miksi Doug poraa niitä jäähyvihellyksiä. Enempäänkin olisi ollut tuolla esityksellä rahkeita. Etenkin jos olisi marraskuu 2006.

Sinänsä onnittelut paremmasta peliesityksestä ja voitosta. Olitte yksinkertaisesti parempia joka osa-alueella. Maanantaina seuraava koitos..
 

flintstone

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit&DT, V.Lehikoinen, Bellie, Kadi, Käpä<3
Tarinankertoja kirjoitti:
Kyssäri: Kun lopussa siirryitte alariveille, oliko järkkäreistä hankaluuksia? Toivottavasti ei, sillä tuollainen pitää sallia. (huom. Rauma)

Ei ollut tippaakaan ongelmia vaikka järkkärit hieman lähemmäksi meitä siirtyivätkin. Myös siitä propsit että seisominen katsomossa ei ollut järkkäreiden jatkuva huolenaihe, ei vaikka kentällä Jokerit (numeroiden valossa) vei kotijoukkuetta selvästi.

Ihan ammattimaista toimintaa.

Oliver Twist kirjoitti:
Mutta tämän päivän jälkeen ihmettelen entistä enemmän, miksi Doug poraa niitä jäähyvihellyksiä.

Jokerit pääsi pelaamaan pelissä 2 kertaa ylivoimaa, Ilves 7 kertaa. Se ensimmäinen Dudan jäähy oli aivan päivän selvä rike aivan kuten oli myös Lindgrenin saama jäähy. Olet ilmeisesti sitä mieltä että te ette olisi ansainneet edes noita 2 alivoimaa ja Jokereille olisi pitänyt antaa vielä enemmän jäähyjä, niinkö? Koska 3,5 kertainen suhde ylivoimissa ei vielä ole tarpeeksi kotijoukkuetta suosiva.
 
Viimeksi muokattu:

Tanskanen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Oliver Twist kirjoitti:
Ei ehkä olisi voittanut, mutta suotavaa/toivottavaa olisi tuomarin edes JONKINLAINEN järjen käyttö vihellyksien linjaamisessa. Jokerit olisi ansainnut enemmän kakkosia, esim. yllättävän monien väärien vaihtojen takia ja Ilveskin olisi enemmän jäähyjä ansainnut (tosin vihelletyistä oli osa aika paperia).

Kyllä ainakin torstaina Ilveksellä oli kuus kaveria jäällä joka toinen minuutti.
Mä en tätä aikonu ottaa esille, sillä sattuuhan noita hätäilyitä tärkeimmissä otteluissa joissa pelaajilla on täysi into päällä.
Varmasti jokainen linjurikin kattoo pleijareissa tarkemmin onko väärässä vaihdossa mitään hyötyö joukkueelle, joka on kyseenomaisen väärän viahdon suorittanut.

Voisinhan mäkin nyt itkeä Kuparisen(muistaakseni) saamaa jäähyä pelin viivytyksestä(kiekko katsomoon). Nimittäin kiekko aika nsuoraan kimposi Kuparisen kautta verkkoihin. En kuitewnkaan siitä täällä valita.
Pleijareissa on kuitenkin täysi eri maailma, kuin runkosarjassa. Kuka väittää, että toinen joukkue olisi jäänyt alle kymmenen kakkosen jos olisi ollut kyseessä runkosarjan matsi?

Ei tuomari pysty voittajaa ratkaisemaan. Ei edes Kruus.

Nää on mun mielipiteitä ja sulla on omas. Jokaisella saa olla oma mielipiteensä, tai olla samaa mieltä kenen tahansa kanssa vain.
Maanantaina jatkuu pelit. Katsotaan pystyykö päätuomari voittamaan ottelun jommalle kummalle joukkueelle.

Edit: Aatos, kyllä saat lainata kernaasti. Pietilällä oli oma mielipiteensä jota täytyy kunnioittaa. Varmasti löytyyy muitakin mielipiteitä.
Mullahan ei noissa viesteissä ollut tarkotusta provota. Vastasin vaan luonteeni mukaisesti varsin kärkkäästi. Silti oon samaa mieltä kirjoittamastani, vaikka kuinka ajattelisi ottelua ja Rantalan touhuja(jotka eivät yltäneet edes vältttävälle tasolle).
 
Viimeksi muokattu:

Aatos

Jäsen
Jokerit teki työnsä ammattimaisesti, suoraan sanoen kypsä esitys.
Tuomari ei tätä ratkaissut, mutta surkea oli. Taitaa olla ensimmäinen kerta kun täällä tuomaria haukun, ja viestejä on sentään kertynyt vuodesta 2001 yli 550.

http://www.iltasanomat.fi/videot/?id=1338186

Ps. Saanko lainata tätä, melkoinen klassikko.
Tanskanen kirjoitti:
Jokaisella saa olla oma mielipiteensä, tai olla samaa mieltä kenen tahansa kanssa vain.
 

Oliver Twist

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
flintstone kirjoitti:
Olet ilmeisesti sitä mieltä että te ette olisi ansainneet edes noita 2 alivoimaa ja Jokereille olisi pitänyt antaa vielä enemmän jäähyjä, niinkö? Ja 3,5 kertainen suhde ylivoimissa ei vielä kotijoukkueelle ole riittävä.


Alivoimat ansaittu, kostotoimenpiteet pitää aina viheltää. Enneminkin tarttuisin Peltolan 10-minuuttiseen, joka hallin telkkarista katsottuna ei "filmaamiselta" näyttänyt, vaan selkeältä tökkäykseltä painotetun jalan polvitaipeeseen. Jäähy, joka ikävästi sotki ketjut.

Ei kai niitä jäähyjä tähänkään päivään mennessä ole millään kiintiöillä ollut tarkoitus antaa? Ne annetaan joukkueelle ansioidensa ja tekojensa mukaan. Ainakin kai noin pääasiassa jos ei Rantalaa lasketa mukaan.

Ja mielestäni Jokerit olisi ansainnut tänään enemmänkin jäähyjä. Piste. Maanantaina uusi yritys sitten.
 

flintstone

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit&DT, V.Lehikoinen, Bellie, Kadi, Käpä<3
Oliver Twist kirjoitti:
Ja mielestäni Jokerit olisi ansainnut tänään enemmänkin jäähyjä. Piste.

Niin olisi jos mentäisiin tarkasti sääntöjen mukaan mutta niin olisi ansainnut Ilveskin. Minusta se häilyvä linja ei edes ollut tasapuolinen, mutta en minä kyllä saa millään tuosta Jokereita hyötyjäksi.

Peltolan tilanteessa Kuparinen tökkäsi kevyesti Peltolaa jalkaan kun Peltola jäi kärkkymään kaaren sisälle (ilmeisesti protestoi aloituksesta pois vaihtamistaan) ja siitä tökkäsystä Peltola kyllä kaatui minusta taas äärettömän helpon näköisesti.
 

Oliver Twist

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
Tanskanen kirjoitti:
Kyllä ainakin torstaina Ilveksellä oli kuus kaveria jäällä joka toinen minuutti.

Kävisit hallissa.

Tanskanen kirjoitti:
Voisinhan mäkin nyt itkeä Kuparisen(muistaakseni) saamaa jäähyä pelin viivytyksestä(kiekko katsomoon). Nimittäin kiekko aika nsuoraan kimposi Kuparisen kautta verkkoihin. En kuitewnkaan siitä täällä valita.

Voi olla että valittaisit jos olisitte hävinneet ja tuomari olisi jättänyt Ilvekseltä useamman jäähyn vihellettyä.

Tanskanen kirjoitti:
Pleijareissa on kuitenkin täysi eri maailma, kuin runkosarjassa. Kuka väittää, että toinen joukkue olisi jäänyt alle kymmenen kakkosen jos olisi ollut kyseessä runkosarjan matsi?

Lähinnä tarkoitin tuota tuomarilinjan suuntausta, joka tuossa syksyllä lanseerattiin. Pelit on eriä juu, mutta linja näemmä myös.

Tanskanen kirjoitti:
Ei tuomari pysty voittajaa ratkaisemaan. Ei edes Kruus.

Ei, eikä pidäkään. Tuomarin ensisijainen tehtävä on osata tuomaroida oikein. Ei niinkuin tänään.

Tanskanen kirjoitti:
Nää on mun mielipiteitä ja sulla on omas. Jokaisella saa olla oma mielipiteensä, tai olla samaa mieltä kenen tahansa kanssa vain.

No noista lauseista ei kai oikein voi olla kuin samaa mieltä :D Melkein yhtä hyvä kuin eräänkin vaaliehdokkaan slogani "Yhteiskunta on ihmisiä varten".

Tanskanen kirjoitti:
Maanantaina jatkuu pelit. Katsotaan pystyykö päätuomari voittamaan ottelun jommalle kummalle joukkueelle.

Näinhän ne jatkuu. Toivotaan hyvää tuomaripeliä, ettei kellään mene herrrmo. Tsemppiä vaan sinne ja oikein hyvää viikonlopun jatkoa.
 

Oliver Twist

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
flintstone kirjoitti:
Niin olisi jos mentäisiin tarkasti sääntöjen mukaan mutta niin olisi ansainnut Ilveskin. Minusta se häilyvä linja ei edes ollut tasapuolinen, mutta en minä kyllä saa millään tuosta Jokereita hyötyjäksi.

En minäkään saa Jokereita hyötyjäksi, vaan Ilveksen kärsijäksi, koska mielestäni olisimme ansainneet enemmänkin YV:tä. Vaikka se olisi tarkoittanut teille vielä enemmän jäähyjä. Mutta osaltani tämä jonninjoutava nokittelu loppuu nyt. Tsemppiä maanantaille!
 

Mietsuslav

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Aatos kirjoitti:
Aika hauska kuvateksti tuossa videon alla: "Päätuomari Aleksi Rantala nousi ottelun ratkasijaksi."

Vai olisiko sittenkin esim. Stapleton, Lepistö ja Riksman nousseet? Luulenpa, että Ilveksen olisi pitänyt saada aika helvetisti apuja Rantalalta ennen kuin olisi tämän ottelun voittanut. Tietysti Rantalaa saa kritisoida, mutta aika tylyä viedä Jokereilta kaikki kreditit ja laittaa voitto Rantalan piikkiin. Ilmeisesti kuitenkin hyvä vieraspeli Jokereilta ja ansaittu voitto.

No, toivotaan maanantaiksi parempaa tuomaria, ettei jää kenellekään seliteltävää.
 

Tanskanen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Oliver Twist kirjoitti:
Kävisit hallissa.
Voi olla että valittaisit jos olisitte hävinneet ja tuomari olisi jättänyt Ilvekseltä useamman jäähyn vihellettyä.
.

En valittais. Olisin jättänyt suoraan tulematta ees tänne. Ei jaksa katos lueskella omien itkua, eikä Tanskasen kaltaisia puolustelijoita.
Harvoin mä tänne mitään kirjotan. Tulin vaan vilkasemaan otteluraportin ja eksyin samalla keskusteluun. Pisti niin silmään keskustelussa ilmennyt Ilveksen paremmuus ja Rantalan syyllisyys Tamperelaisjoukkueen tappioon, että oli pakko jotain kirjuutella.

Hyvät viikonloput vaan sullekin. Toivottavasti vaivaudut areenalle maanantaina.
 

flintstone

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit&DT, V.Lehikoinen, Bellie, Kadi, Käpä<3
Oliver Twist kirjoitti:
En minäkään saa Jokereita hyötyjäksi, vaan Ilveksen kärsijäksi, koska mielestäni olisimme ansainneet enemmänkin YV:tä.

Tuonhan minä jo myönsin että Jokereille olisi voitu tuomita sääntöjen mukaan enemmän jäähyjä mutta edelleen totean että myös Ilvekselle olisi helposti voitu antaa sääntöjen puitteissa enemmän jäähyjä.

Jokerit sai kaksi ylivoima paikkaa ja teki molemmilla kerroilla maalin, Ilves pääsi yrittämään 7 kertaa ja teki maalin vain kerran. Noita prosentteja katsoessa isompi jäähymäärä olisi vain lisännyt Jokereiden eroa Ilvekseen.
 

Aake

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit vuodesta 1983, HJK
Menee jo massapsykoosiksi tämä homma. Jokerit sai jäähyjä 3,5-kertaisesti Ilvekseen verrattuna ja kaikkien paikalla olijoiden mielestä oli edellä pelin joka osaalueella. Mutta kuitenkin se tuomari ratkaisi ottelun. Saas nähdä mitä on tulos maanantaina Helsingissä jos Ilves pelaa samanlaisen "fiksun vieraspelin" mitä viimeksi ja jää jälkeen joka tilanteessa.

Oli miten oli, Hjallis on jo antanut tuomarille ja SM-liigalle sellaisen tukun seteleitä että Ilves ei voi millään panna paremmaksi, joten Jokerit vihelletään vaikka väkisin tuomaripelillä jatkoon. Ja ellei tuomaripeli riitä niin päätetään kabinetissa että rikkaampi menee jatkoon.
 

Hejony

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Suomi
Olisi ihan kiva, jos jokerifanit edes yrittäisivät tajuta.
 

Jack Daniel's

Jäsen
Suosikkijoukkue
Uudesti syntynyt Jokerit, NY Islanders
Saku #11 kirjoitti:
Olisi ihan kiva, jos jokerifanit edes yrittäisivät tajuta.

Kylmä totuus on se, että Rantala tarjosi Ilvekselle seitsemän ylivoima-mahdollisuutta ja Ilves käytti niistä hyväkseen vain yhden. Yhdellä maalilla harvemmin voittaa jääkiekko-ottelua. En kiistä, etteikö olisi ollut tilanteita, josta olisi voinut Jokereille jäähyn antaa, mutta jäi niitä viheltämättä Ilveksellekin. Silti, 2 ylivoimaa riitti Jokereille eilen käytännössä pelin ratkaisemiseen. Kerrankin yv-teho oli hyvää luokkaa.

Kyllähän eilinen vahvisti sitä näkemystä, että Ilves pyristelee Jokereita vastaan lähinnä Raskin varassa. Eilen poika hävisi Riksmanille selkeästi. Veikkaan, että jatkossa poika tulee olemaan entistäkin kovemman tulituksen alla, kun Jokerit alkaa saada jalkoja auki vielä enemmän.
 

ipamies#41

Jäsen
Suosikkijoukkue
New Prague Rangers
Aake kirjoitti:
Menee jo massapsykoosiksi tämä homma. Jokerit sai jäähyjä 3,5-kertaisesti Ilvekseen verrattuna ja kaikkien paikalla olijoiden mielestä oli edellä pelin joka osaalueella. Mutta kuitenkin se tuomari ratkaisi ottelun.

Altavastaajan osalta suurin taistelu käydään korvien välissä ennen peliä ja ottelun ensiminuuteilla. Ihmisen mieli toimii siten, että ennen kuin kyetään tekemään paras mahdollinen suoritus, täytyy hankalimmankin haasteen tuntua saavutettavissa olevalta tavoitteelta.

Ilveksen joukkue on tällä hetkellä fyysisesti vastustajaansa selkeästi kuormitetumpi, ja siksi tämä henkinen taistelu on joukkueelle erityisen merkityksellinen, sillä väsyneenä antaa myös henkisellä puolella huomattavasti helpommin periksi.

On psykologisesti äärimmäisen raskasta olla ottelussa takaa-ajajana, ja tämä asetelma korostuu entisestään, jos takaa-ajajaksi joutuu ennalta heikommat lähtöasetelmat omaava joukkue. Aleksi Rantalan ensimmäisen erän virheet olivat voimakkaasti edesauttamassa underdog-Ilveksen eilistä alistumista ja lamaantumista epärealistiselta vaikuttaneen haasteen edessä.

Eilinen peli oli pelaajien korvien välissä ns. tekemätön paikka, kun taululla oli 0-2. Pelin ratkettua oli yhdentekevää, vaikka Rantala tekikin ottelun tilastoja silmällä pitäen lopulta omia säätöjään, kotijoukkueen kritiikin terää hieman tylsyttääkseen.

Olet oikeassa, että Jokerit oli eilen pelin jokaisella osa-alueella Ilvestä parempi ja siten ansaitsi voittonsa, mutta yhtä oikeassa oli Sakari Pietilä, joka totesi, ettei Rantala antanut kotijoukkueelle aitoa mahdollisuutta lähteä käymään omaa Daavid vastaan Goljat -taisteluaan.
 
Suosikkijoukkue
Ipa, ipa, ipa, ipaa...
Sarja on onneksi paras seitsemästä, joten yhden ottelun varaan asia ei jää. Ei ole kovinkaan todennäköistä, että yhtä merkityksellisen huonoa tuomaripeliä osuu samaan sarjaan.

Eli kyllä tästä parempi menee jatkoon, en sitä epäile. Mutta jos tuollainen peli olisi ollut sääläreiden paras kolmesta sarjassa, niin huh huh, jos tuomari saisi jatkaa.

Maanantaina uusi yritys.
 

Raibe

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit jälkeen KHL:n
Enpä usko, että Jokeri-faneilla on vaikeuksia tajuta Rantalan perseilyä, josta kaikki lienevät yhtä mieltä.

Kuitenkin toivoisi myös Ilves-faneilta järkeä sen suhteen, että peli ratkesi kyllä enemmän Ilveksen tehottomuuteen jokaisen otteluraportin perusteella. Riksman oli eilen liian hyvä Ilvekselle ja Rask ei kyennyt niihin ratkaiseviin torjuntoihin.

Jokerit hyödynsi saamansa paikat kylmäverisesti ja niin olisi pitänyt Ilveksenkin pystyä tekemään, paikkoja kuitenkin oli rutosti paikan päällä olleiden mukaan.

Itsekin joukkueurheilua SM-tasolla pelanneena tiedän, että kyllä se vituttaa, jos tuomarit ovat pihalla. Harvoin kuitenkaan ottelua hävitään dumareihin, vaan omaan juurikin heikkoon viimeistelyyn ja huonoon hermokontrolliin.

Saken palaute oli mun mielestä ihan jees, hyvä, että mies uskaltaa puhua! Huomenna toivottavasti dumari on pienemmässä roolissa.
 

Paatelainen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tampereen Ilves
Raibe kirjoitti:
Enpä usko, että Jokeri-faneilla on vaikeuksia tajuta Rantalan perseilyä, josta kaikki lienevät yhtä mieltä.

Kuitenkin toivoisi myös Ilves-faneilta järkeä sen suhteen, että peli ratkesi kyllä enemmän Ilveksen tehottomuuteen jokaisen otteluraportin perusteella. Riksman oli eilen liian hyvä Ilvekselle ja Rask ei kyennyt niihin ratkaiseviin torjuntoihin.

Puhut kyllä asiaa. Pesonen tuossa haastattelun pätkässä totesikin, jotta enemmän pitäisi maalille Ilveksen pyrkiä. Ymmärrän erinomaisesti fanien ja joukkueen suuttumisen ylimieliseen Rantalaan. Jokerit on sen verrran kova joukkue, jotta ylimääräistä apua se ei tarvitsisi. Ilves oli aivan eri tavalla eilen pelissä mukana kuin ekassa pelissä ja harmittaa vietävästi,että nuo kriittisiin paikkoihin tulleet tyräykset veivät mahtollisuudet. Yleisin sysipaskan tuomarin merkki on sitten nuo hyvitys jäähyt,jolla tilastoja pyritään kaunistelemaan.

Jo ottelun alussa näki,että Rantala haluaa ottaa ison roolin pelissä ja onnistui siinä kyllä. Todella huono tuomari.

Jokerit voitti pelin,eikä loppujen lopuksi joutunut vielä edes parastaan esittämään. Saas nähdä onko Ilveksellä vielä keinoja nousta sillasta...
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös