Pittsburgh Penguins (4) - Philadelphia Flyers (5), idän puolivälierät 2012

  • 110 742
  • 334

Iggy12

Jäsen
Suosikkijoukkue
Flames, Sharks, Flyers, KalPa, Jarome Iginla
Onkohan Flyers tekemässä kautensa pahinta virhettä? Päästää vastustajan mukaan peliin sarjan ratkaisuvaiheessa. Olisi pitänyt vain ottaa kirves kauniiseen käteen ja katkaista pingviineiltä siivet, mutta ei kelpaa, vaan yksi ottelupallo on jo hukattu. Penguins sai rutkasti itseluottamusta tästä voitostaan. Malkinin gorilla putosi selästä, Staal sai tärkeitä onnistumisia hyökkäyspäässä ja Fleury pelasi jopa kaksi hyvää erää.

Ihan pelottaa ajatella jos Bryzgalov ei älyä laittaa kotonaan imuria pois päältä ennen lähtöä otteluun. Ajattelin aiemmin, että ei noista imaisuista voi huonommaksi enää mennä, mutta näköjään voi. Joukkue ei toki antanut paljon apuaan, mutta missä ne käänteentekevät torjunnat oikein olivat? Huippumaalivahdin pitäisi ottaa pelastavia torjuntoja silloin, kun joukkue niitä kipeimmin tarvitsee eikä laskea housuihin muun joukkueen mukana. Saa pelätä, että jokainen laukaus menee maaliin.

Seuraava ottelu tulee olemaan aivan varmasti vaikea. Flyersin pitää saada viisikkopuolustustaan paremmin kuntoon tai muuten on vastaavat lukemat taululla. Joukkueen kokemattomuus voi myös näkyä nyt, ettei sarjaa osata vain katkaista tyylillä. Hurlumhei-kiekkoilu voisi nyt loppua. Aloittavasta maalivahdista saa varmaan valmennusjohto heittää kolikkoa. Bryzgalov on taas menettänyt itseluottamuksensa, mutta onko Bobrovskyn itseluottamus sen parempi? Tarjoaako hän sen parempaa torjuntapeliä kuin Bryz? Epäilen kyllä, mutta melkoinen kasvojenpesu olisi seuraavassa pelissä niin Flyersilla kuin Bryzgalovilla.
 

nixon74

Jäsen
Suosikkijoukkue
Broad Street Bullies, Nuotit
Niinhän siinä nyt sitten kävi, että Flyers otti Game 4:seen tuon Pensin Game 3:sen roolin. Kurinalaisuus oli aivan järkyttävällä tasolla ja puolustuspeli ei kiinnostanut yhtään, siinä missä Bryz ja Bob varmistivat, että se kiekko varmasti menee sinne verkon perukoille. Toki Pensiltäkin erittäin typeriä jäähyjä kourallinen. Saatana tässä on ensin lahjottu Pens häviämään 3 ja sen jälkeen Flyers, jotta saadaan Pennsylvanian taiston viihdearvo mahdollisimman korkeaksi. Samalla Bettman myhäilee nahkatuolissaan sikari suussa kattoen kun rahaa ropisee tiskiin. Uskomaton floppaus Flyersilta, peliä jaksoin kattoa 7-3 tilanteeseen asti.

Pensiltä huikea tasonnosto. Malkin selvästi heräsi tuohon peliin ja miehen otteista huokui halu olla ratkaisija Pensille. Huikea itseluottamusboosti myös pingviineille, eikä Flyersille tule yhtään sen helpompaa kun saavat vielä Nealin kokoonpanoon. Letang näytti myös saavan virtaa tuohon pelaamiseen maalinsa jälkeen ja Fleuryllekin tarttui muutama namutorjunta.

Laitan tämän Flyersin floppauksen pitkälti kokemattomuuden piikkiin ja uskon pelin olleen tärkeä oppitunti nuorukaisille. 3-0 johtoasemasta tuli tosiaan varmastikin pienoinen hyvänolontunne puseroon ja aateltiin, että kaikki tulee ilmaiseksi Game 4:sessakin. Unohdettiin kenties, että vastassa on hyvänä päivänä yksi liigan parhaimmista joukkueista, jolla ei ole mitään hävittävää. No nyt nähtiin, että mitään ei todellakaan tule ilmaiseksi, mutta uskon että tuo rökäletappio oli kylmä suihku niskaan ja herätys Flyersille. Suurin huolenaihe on tosiaankin se maalivahti Flyersin maalilla. Sekä Bryzin että Bobin itseluottamus on jossain hyvin syvällä ja näissä peleissä sen takaisin saaminen on vain hyvin vaikeaa. Itse laittaisin Game 5:seen Bobin alottamaan, sillä Bryz on täysin murennettu, eikä mies ole ennenkään näyttänyt tuollaista kovaa mentaalipuolta, jossa haluaisi kääntää tuon huonon itseluottamuksen näyttöhaluiksi. Bobilla taas varmasti on varastossa ainakin jonkun verran noita näyttöhaluja, vaikka tuo itseluottamus ei varmasti korkealla olekaan. En nyt varsinaisesti syytä Bobia viime yön maaleista, sen verran kovaan paikkaan nuorukainen laitettiin ottelun keskelle, ja mies on pelannut maalilla ties milloin viimeksi? Eli kunnon valmistautumisella ja aloittavana maalivahtina uskon että miehestä saadaan kyllä enemmän irti kuin Bryzista, sillä hirveästi huonompaakaan suoritusta ei ole mahdollista saada. No, katsotaan mihin tulokseen Lavi päätyy.
 

JTX

Jäsen
Suosikkijoukkue
Flyers, HPK
Malkin selvästi heräsi tuohon peliin ja miehen otteista huokui halu olla ratkaisija Pensille.

Juu, tämän näki heti alkusekunneista asti. Vähän se jäähy siinä alussa pääsi sotkemaan, mutta miehen näyttämisenhalu oli selvästi suuri. Itse ajattelin Evgenin menoa alussa katsellessani että hienoa, tästä tulee varmaan tasainen ottelu. Aina ei voi olla oikeassa :)
 

PinQ

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pittsburgh Penguins
Päätin siis vaihtaa "taktiikkaa" ja olla katsomatta peliä, sen verran paskaa on viime aikoina ollut aina kun matsin livenä näiltä herroilta näen. Vaistonvaraisesti kuitenkin heräsin tasan kello 05.00 ja päätin mennä katsomaan ottelun lopun ja mahdollisen kesäloman alkamisen.
Muutaman kerran jouduin nippaamaan luunapilla itseäni otsaan jotta varmistuin hereillä olosta. Siis 10-3..?? :D

Staalilta ilmeisesti ollut aivan liekeissä puheista päätellen eikä se "two headed monster" myöskään huonosti pelannut. Aamulla katsoin NHL Tonight-ohjelman ja kaikki maalit. Ainakin Letangin maalissa Bryzgalovin torjuntatyöskentely oli kuin hidastetusta filmistä, aivan uskomattoman verkkaista. Eikä se toinen velivenäläinen paljon paremmin suoriutunut.
Tässä on nyt saumat pojilla. Vähän vaan myöhässä herätään :/ voivoi kun olisi ollut vasta kolmas peli..... Vaikeaksi menee mutta toivo elää. Yksi ottelu, erä ja vaihto kerrallaan, ei tässä muuta voi.. Seuraava peli katsotaan! I still believe, Pens in seven.
 

Walkin

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pittsburgh Penguins
Muutamalla viivalla kommentoin mitkä ovat Pensien mahdollisuudet viedä tämä sarja.

- Kurinalaisuus. Vastustajan YV on joko taianomaisen hyvä tai sitten meidän AV on aivan taianomaisen huono, veikkaan kumpaakin. Tyhmiin jäähyihin ei ole varaa missään tilanteessa!
- Fleury vs. Brytz ja Bob. Fleuryn on yksinkertaisesti oltava parempi kuin vastapuolen maalivahti/maalivahdit. Kukaan maalivahti ei ole esittänyt vielä hyviä otteita, mutta Fleury piti maalinsa puhtaana game4:ssä toisen ja kolmannen erän kun taas vastapuolella päästettiin kaikki sisään. Tästä on hyvä jatkaa.
- Erikoistilanteet. Alivoimalla ollaan oltu niin turisteja kuin vaan voi olla. Ylivoiman on toimittava jatkossa/kin kovalla prosentilla. Mielummin kovemmalla kuin vastustajan jos se on mahdollista.
- Concol Energy Center. Nyt on alettava voittamaan kotonakin, ei auta ryssiä kotona näitä otteluita ja puhallella muniin. Väitän että Pens on ollut vieraissa paljon parempi joukkue kuin kotona.
- Martin. Tätä kaveria ei oikeesti tarvita kokoonpanossa, käsittämättömän huono! Pysy vaan poppariosastolla kun Despers pelaa miehen pelejä miehen otteilla.
- Tangradi vai Adams? Tangradi pelasi ilmeisesti hyvän pelin kun Adams on ollut ihan kuutamolla. Jos Bylsma päättää jatkaa 7 pakin voimin kannatan Tangradin pitämistä kokoonpanossa.
- Ja sitten meidän kolmikko Malkin, Crosby ja Staal. Tehoja tarvitaan joka ukolta hyvän puolustamisen lisäksi, puolustamista ei saa poffeissa unohtaa tähtipelaajatkaan. Yksinkertaisesti seuraavat kolme peliä on paukutettava enemmän maaleja kuin vastustaja, tätä voi helpottaa puolustamalla kurinalaisesti ja nöyrästi eikä jättämällä Fleurya ja pakkeja yksin vastustajan taitavaa hyökkäystä vastaan.


Veikkaus. Jos nyt seuraavan pelin Pens vie tulee se voittamaan tämän sarjan. Pahin paikka on omalla kotikentällä kun vastustaja on juuri nöyryytetty. Saas nähdä...
 

Diablo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vimpelin Veto, Urheilullisesti avoimet sarjat
Huikean sarjan ihmeelliset pelit jatkuvat. Maaleja tulee paikoin suorastaan liukuhihnalta. Paljon on ollut todella hienoa "tekomaalejakin", mutta toisaalta on siellä vastapainona veskaritkin lahjoittaneet paljon halpoja maaleja. Määlimäärien perusteella todellista playoffs kiekkoa siis, ei kun tä.

Syyt törkeän suuriin maalimääriin lienee ainakin nämä:
- Veskarit ovat pelanneet todella paljon alle tasonsa, ja menettäneet siinä samassa itseluottamustaan.
- Molempien jengien puollustus on kussut, enemmän tai vähemmän.
- Kova hyökkäyskalusto? Mutta toisaalta, eipä ne runkosarjassa tähän tahtiin tehnyt maaleja.

Jos joku osaa tätä sarjaa (maalimääriä) sen tarkemmin analysoida, niin voi toki yrittää..
 

disco-stu

Jäsen
Suosikkijoukkue
JK Mylly
Jos joku osaa tätä sarjaa (maalimääriä) sen tarkemmin analysoida, niin voi toki yrittää..

Kaikella kunnioituksella Phillyn ylivoimaa kohtaan, mutta jo pelkkien highlightien varassa sen verran uskaltaa sanoa että Pensin alivoima on ollut käsittämättömän paskaa. Siis ihan junnutasollekin paskaa. Flyersin ylivoimaprosentti taitaa huidella siellä seittemänkympin tienoilla. Ja suurin osa maaleista tullut samalla kaavalla, kun nelikko juoksee kiekon perässä, mailahäirintä on laiskaa (annetaan avoimia syöttölinjoja mm. nelikon läpi) ja olan takana on jatkuvasti vapaa ukko. Ts. hukataan se pelaajan oma vastuualue, joka alivoimalla olisi aika saatanan tärkeää tukkia. Sen pään pitää tosiaan pyöriä kun poikamiehellä Tallinnassa alkukesästä.

Tämä on siksi ällistyttävää, että runkkarissa alivoima toimi hyviäkin jengejä vastaan hyvin. Jäähyjä toki ihan liikaa muutenkin. Kurittomuutta ja huolimattomuutta vain?
 

JTX

Jäsen
Suosikkijoukkue
Flyers, HPK
22 joukkuetta on noussut voittoon 3-1 tai huonommasta tilanteesta. Nousijat löytyvät NHL.comista täältä: Teams That Have Come Back From 3-1 Deficits and Won - Anaheim Ducks - News , noiden lisäksi viime vuonna Lightning nousi Pensiä vastaan 3-1 tilanteesta voittoon ja 2010 Flyers 3-0:sta Bruinsia vastaan. Eli tilastot ovat edelleenkin aika karut. Tässä pelisarjassa niitä ei kannata liikaa tuijottaa, mielestäni Pensillä on tilastojen kertomaa paremmat mahdollisuudet voittoon. Yksikin voitto vielä, niin tilastotkin alkavat näyttää jo paljon paremmalta Crosbyn ja kumppaneiden kannalta.

Mutta Flyersin kannattajiahan tässä ollaan, joten pakko on toivoa että kesäloma kutsuu pingviinejä ensi yönä.
 

nixon74

Jäsen
Suosikkijoukkue
Broad Street Bullies, Nuotit
Grossmannilla aivotärähdys. Ei siis matkannut Pittsburghiin joukkueen kanssa, vaan tänään playoff-debyyttinsä tekee farmista nostettu Erik Gustafsson. Grossmann otti Malkinilta aika kovan iskun päähän Game 4:sessa ja myöhemmin Kennedyltä erän lopussa.
Ei vaikuta hyvältä, yksi joukkueen tärkeimmistä pelaajista poissa eikä aivotärähdyksistä koskaan tiedä millon ne paranee. Jälleen yksi rookie lisää Flyersin kokoonpanoon ja ei hirveästi vaikeampaan paikkaan voi tulla. Pens vyöryy varmasti päälle tänään ja kovaa, joten tiukkaa voi Gustafssonille tulla.
Bryz siis aloittaa tänään maalissa, ja hieman pelottaa mitä sieltä tänään on luvassa. Nyt se paketti kuntoon, jäähyt minimiin ja Bryzille tarpeeksi apuja, niin voitto on plakkarissa tänään. Koko 60 minuuttia tulee tänään pelata täysillä, jotta saadaan tulosta aikaan.

E: Grossmann listattu day-to-day jos jotakuta nyt vielä kiinnosti.
 

tinkezione

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pens, Ipa, Rod Weery
Martin sivussa tänäänkin. Ei ollut aamujäitä katsomaan minkään valtakunnan asiaa, piti sitten sijaistoimintona ostaa tämän ehtoon whiteoutiin valkoinen Neal #18. Katukuvassa näkyy mukavasti Penguins-kannatus, esim. bussien nimikylteissä vilkkuu paikannimien lisäksi LET'S GO PENS! ja parturiliikkeen ikkunassa on plakaatti CLIP THE FLYERS. Penguins-rekvisiittaa on hotellilla ja kylällä liikenteessä ihmisten päällä melko paljon.

Grossmannin poissaolo tietää lisäharmia Flyersin muutenkin hajanaiseen puolustuspäähän, Penguinsin kannalta tämä on luonnollisesti tervetullut tieto. Hirveä vyöry päälle normaaliin tapaan ja jalka kaasulla myös loppumatsin ajan, siinä kai se resepti tämän illan voittoon Penguinsilla on. Jos tästä vielä Wells Fargolle sunnuntaiksi palataan, niin sitten on aivan kaikki sarjassa tukevasti auki. Nyt kiinteän lounaan kautta pikku hiljaa kohti nestemäisiä ennakkopelejä ja areenaa.
 

Flower

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Penguins
Martin sivussa tänäänkin. Ei ollut aamujäitä katsomaan minkään valtakunnan asiaa, piti sitten sijaistoimintona ostaa tämän ehtoon whiteoutiin valkoinen Neal #18. Katukuvassa näkyy mukavasti Penguins-kannatus, esim. bussien nimikylteissä vilkkuu paikannimien lisäksi LET'S GO PENS! ja parturiliikkeen ikkunassa on plakaatti CLIP THE FLYERS. Penguins-rekvisiittaa on hotellilla ja kylällä liikenteessä ihmisten päällä melko paljon.

Grossmannin poissaolo tietää lisäharmia Flyersin muutenkin hajanaiseen puolustuspäähän, Penguinsin kannalta tämä on luonnollisesti tervetullut tieto. Hirveä vyöry päälle normaaliin tapaan ja jalka kaasulla myös loppumatsin ajan, siinä kai se resepti tämän illan voittoon Penguinsilla on. Jos tästä vielä Wells Fargolle sunnuntaiksi palataan, niin sitten on aivan kaikki sarjassa tukevasti auki. Nyt kiinteän lounaan kautta pikku hiljaa kohti nestemäisiä ennakkopelejä ja areenaa.

Mukava kuulla teräskaupungin kuulumisia. Jos aikataulu antaa periksi niin jonkinlainen otteluraportti paikan päältä saattaisi olla nasta lueskella, tietenkin tuloksesta riippuen.

Grossmannin loukkaantuminen ikävä asia, mutta Pensin kannalta tietenkin positiivinen. Joutuu Gustafsson kovaan paikkaan. Bryzin peluutus on mielestäni virhe Flyersilta. Millä todennäköisyydellä kaveri löytää itsensä tälläisessä sarjassa, tuollaisen puolustuksen takana? Bob ei ollut sentään täysin luokaton, vaikka pakit käytännössä kusivat päälle.

Nyt on vähän sellainen tunne, että tämän ottelun alku voi kääntää sarjan. Koko sarjan ajan kovalla itseluottamuksella ja uskolla omaan tekemiseen vääntänyt Philly sai terävän näpäytyksen viime ottelussa. 10 kaappia omiin kotona ei voi olla tuntumatta. Siispä jos Pens ottaa ottelussa komennon heti alkuun, uskon, että jopa Flyersin kumiseksi osoittautunut selkäranka voi katketa. Sen sijaan, jos Flyers saa onnistumisia heti alkuun, unohtuu tuo edellinen ottelu ja Pensin elämästä tulee astetta vaikeampaa.

Kyllähän tuo on taas pakko väijyä. Pens in 7.
 

wunderveba

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
Bryzin peluutus on mielestäni virhe Flyersilta. Millä todennäköisyydellä kaveri löytää itsensä tälläisessä sarjassa, tuollaisen puolustuksen takana? Bob ei ollut sentään täysin luokaton, vaikka pakit käytännössä kusivat päälle.

Bryzgalov sai Flyersissä sellaisen mahtivireen päälle alkukauden jälkeen, ja Bobrovsky pelasi samaan aikaan vähän niin ja näin, että olisi melko tyhmää heittää Bobi maaliin nyt. Bryzgalov pystyy nousemaan kuitenkin huipputasolle vielä tässäkin sarjassa, jos tarve vaatii. Tämä kausi on osoittanut sen, että häneltä voi odottaa sellaista tason nostoa. Vaatiiko se sitten taas joukkueen pelaajilta kritiikkiä vai mitä, mutta uskon pelin parantumiseen Bryzin osalta.

EDIT. Muistetaan kuitenkin se, että Flyersin puolustus on melkolailla sama kun runkosarjassa. Tämän hetken ongelmat ovat melkolailla samanlaisia kuin alkukaudesta.
 
Suosikkijoukkue
#41 & #66
Dan Bylsma kirjoitti:
We have one game. That’s all we’re focused on. We have one game and it starts with the first five minutes, first 20 minutes and we need to be at our best. The building needs to be at its best. The fans need to be at their best. The people outside watching need to be at their best. We have to have everybody at their best for the start of this game, the first five minutes, the first 20 minutes, and that’s our focus.

Tässä on mun mielestä täydellisesti kiteytetty koko homma. Jokainen äijä tietää tasonsa ja vaihto kerrallaan -mentaliteetti on meidän ainut vaihtoehto nousta pinnalle. Ei mietitä tulevia otteluita, mietitään tätä hetkeä.

"Penguins is kinda streaky team, we can't give them life to live", Claude Giroux ennen neljättä peliä.

Hienoa tinkezione, että raportoit paikan päältä. Jos sut tuntisin, käskisin sun tuoda mulle Whiteout-paidan, kun sellaista ei ollut viime keväänä myynnissä.

Edit. Mulla on menny ohi, mutta loukkaantuiko Martin siitä Schennin hitistä vai onko kaveri "muuten vaan" sivussa?
 

Flower

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Penguins
Hienoa tinkezione, että raportoit paikan päältä. Jos sut tuntisin, käskisin sun tuoda mulle Whiteout-paidan, kun sellaista ei ollut viime keväänä myynnissä.

Itseäkin tuo kyseinen paita kiinnostaisi. Eli jos tinkezionella on intoa niitä tuolta kantaa, niin mielellään ostelen yhden kipaleen pois. Laita tinkezione YV, jos tälläinen vaihtoehto on olemassa.

Jottei mene täysin offtopiciksi, niin tässä Pensin ketjut aamujäiltä:

Cooke-Staal-Kennedy
Kunitz-Malkin-Neal
Sullivan-Crosby-Dupuis
Tangradi-Adams-Park
 

Walkin

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pittsburgh Penguins
Martinin on parempi olla sivussa, niin luokaton on kaveri ollut. Pensseille Grossmanin loukkaantuminen on loistava uutinen. Nyt sitten voitto pojat niin alkaa näyttämään jo ihan hyvältä. Paikat on pakko hyödyntää ja puolustuspelaamisen pitää olla rautaa. Kurinalaisuus on ollut tässä sarjassa avainasemassa, kumman pää paremmin kestää eikä sorru ylilyönteihin voittaa tän sarjan.
tinkezione oon nyt niin kateellinen sulle suutana siellä Pittsburghissa oleskelet. Malkin pelipaita olis kova sana ;)
 

arska07

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pittsburgh Penguins, Kärpät, Patrik Laine
Hieno matsi alkamassa kohtapuoliin ja toivottavasti Pens tulee kovalla ryminällä. Tosin se olisi ihan kiva että nyt Penguins pelaisi tasaisen ja hyvän pelin.

Grossmanin puuttuminen helpottaa Pingviinien homma ainakin omasta mielestäni jonkin verran.

Lets go Pens!
 

CptCannon

Jäsen
Suosikkijoukkue
Philadelphia Flyers, AC Oulu
Timonen ilmeisesti loukkaantunut kun Carle oli loppuhetket jäällä. Superstarat ei millään meinaa saada tehoja niin ajelee vastustajan puolustusspesialisteja päähän, opettelis ennemmin uusia kikkoja tai kuvioita. Tai noh... mikäpäs siinä kun niistä selviää max 2min penalteilla (pari kertaa ei edes niitäkään) ja piiiiitkän pelikiellon arvoisista ajeluista selviää yhellä pelillä. Onneksi sentään Couturier ja Giroux ovat selvinneet säikähdyksillä.

Ens pelissä Carle-Coburn, Lilja-Kubina, Gustafsson-Manning? Huhhuh...

PS. Saan kait minäki näin katkerasti vuodattaa edes kertaalleen kun muutamat Pens-fanit on sitä jatkanu jo kohta kaks viikkoa. Saanhan?
 

ufon_kaakao

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Sebastian Aho
Bylsman mietteet.

No se ei ainakaan mennyt putkeen. Philadelphia oli paljon valmiimpi joukkue ja Pens pelasin surkean ensimmäisen erän. Ihmetyttää miten huono Pens oli pelin alun.

Toisessa erässä uskomaton pelin kääntäminen. Staal ottanut hyökkäyksenkin harteilleen ja laittoi taas kerran vakioreikään. Flower back. Kuitenkin hirveä määrä huonoja jäähyjä. Toivottavasti sunnuntaina nähdään Pensiltä parempi peli niin tämä sarja saattaa nähdä seitsemännen.

Ps. Hyvin johti tinkezione kotiyleisöä, viimesessä erässä oli varmaan kohtalainen mekkala hallissa.
 
Suosikkijoukkue
#41 & #66
Kun yleisöltä vaadittiin sitä parasta, niin se myös antoi sitä. Tämä ilta oli puhtaasti Fleuryn, Staalin ja huikean kotiyleisön - ei noin komean kuuloista meininkiä ole vielä kertaakaan Consolissa kuultu, vai mitä sanoo meidän maailmanmatkaaja?

Malkinilta kyllä uskomattomia aivopieruja. Ansaitsee 1-2 ottelun pelikiellon tämän päiväisestä blindshitsidehitistä.

BELIEVE, PENS IN 7.
 

Bosco

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Pittsburgh
Malkinilta kyllä uskomattomia aivopieruja. Ansaitsee 1-2 ottelun pelikiellon tämän päiväisestä blindshitsidehitistä.

Ai siitä Couturieriin kohdistuneesta taklauksesta, josta sai kahden minuutin rangaistuksen estämisestä? Jos tuosta ruvetaan pelikieltoja jakamaan, niin voidaan siirtyä ringetteä katsomaan. Ei todellakaan mitään pelikiellon arvoista kyseisessä tilanteessa. Kahden minuutin rangaistus oikea tuomio tilanteesta.

Joukkueelta hieno taisteluvoitto ja Fleury seisoi päällään kolmannessa erässä. Tästä on hyvä jatkaa sunnuntaina.
 
Suosikkijoukkue
#41 & #66
Ai siitä Couturieriin kohdistuneesta taklauksesta, josta sai kahden minuutin rangaistuksen estämisestä? Jos tuosta ruvetaan pelikieltoja jakamaan, niin voidaan siirtyä ringetteä katsomaan. Ei todellakaan mitään pelikiellon arvoista kyseisessä tilanteessa. Kahden minuutin rangaistus oikea tuomio tilanteesta.

Video.

Kuolleesta kulmasta tullut taklaus, joka on sääntöjen vastainen taklaus. En tiedä osuuko päähän vai ei.

Joka tapauksessa Malkinilta älyttömän huono peli, jonka jo tilastotkin kertovat.
 

Flower

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Penguins
Kun yleisöltä vaadittiin sitä parasta, niin se myös antoi sitä. Tämä ilta oli puhtaasti Fleuryn, Staalin ja huikean kotiyleisön - ei noin komean kuuloista meininkiä ole vielä kertaakaan Consolissa kuultu, vai mitä sanoo meidän maailmanmatkaaja?

Malkinilta kyllä uskomattomia aivopieruja. Ansaitsee 1-2 ottelun pelikiellon tämän päiväisestä blindshitsidehitistä.

BELIEVE, PENS IN 7.

Malkin turhautui, jälleen. Pari todella typerää jäähyä, mutta ei noista nyt mitään pelikieltoa voi antaa. Shanahan tuskin edes pieraisee tuohon taklaukseen päin. Muuten Genon peli näytti mielestäni paremmalta. Pääsi useammin Couturierin pihdeistä, ja oli upottaa kiekon pari kertaa Bryzin taakse. Vaikeaa tuossa varjostuksessa pelaaminen on, mutta tuntuu, että Geno löytää yhä useammin aseet purkaa Phillyn prässi.

Muuten pelinä kovin kaksijakoinen. Ensimmäinen erä suoraan sanottuna paska. Flyers olisi voinut johtaa paremmalla viimeistelyllä 4-1. Onneksi kuitenkin tolpat olivat tiellä ja peli pysyi tasaisena. Toinen erä olikin sitten täysin Pensin, etenkin Staal otti suuren roolin. Mahtava pelimanni, ei missään nimessä hankkiuduta tästä kaverista eroon, sopimusta tiskiin. Kolmannessa Fleury sitten näytti, että mistä Pens fanit ovat puhuneet kauden mittaan. Kourallinen huikeita torjuntoja. Myös Bryziltä hyvä peli, mutta kyllä illan suurin tähti oli tänään Pensin tolppien välissä.

Loukkaantuiko Timonen? Mielestäni ei siinä taklauksessa ollut mitään ihmeellistä. Puhdas peli kaikin puolin. Jäähyt olivat pääsääntöisesti täyttä idiotismia, jälkipeliä yms. Tuollaiset pitäisi Bylsman saada vihdoin kitkettyä pois, kun kaveri mättää PPG maaleja jollain naurettavalla 60% teholla. Flyers on tehnyt viimeksi tasakentällisin maalin ilmeisesti joskus Game 3:ssa? Jäähyt minimiin ja AV kuntoon, niin hyvät mahdollisuudet jatkoon.

EDIT: Monelta tuo sunnuntain peli on Suomen aikaa?

LET'S GO PENS.
 

RFistioKing

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
Video.

Kuolleesta kulmasta tullut taklaus, joka on sääntöjen vastainen taklaus. En tiedä osuuko päähän vai ei.

Ensimmäisestä hidastuksesta katottuna ei osu, jälkimmäisestä nopeasti katottuna osuu, mutta sittenku vertaa molempia ja katsoo että kädet on alhaalla ja eihän se päähän osu, mutta puskistahan se kyllä tulee. 2min ok. Empä tuosta mitään sen kummasempaa lähtis langettamaan.

Tosin nyt on kauheat paineet lehdistönkin kannalta tässä sarjassa jos on uskominen mediaa niin saattaa herkemmin napsahtaa kakkua. Toivottavasti ei sarjaa ratkaista kabinettipäätöksellä.
[fanboy] Malkin ratkaisee jokatapauksessa tämän sarjan oli se suuntaan tai toiseen. [/fanboy]
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös