Pittsburgh Penguins 2023–2024

  • 254 361
  • 1 082

Artie

Jäsen
Suosikkijoukkue
Penguins
Uskallan väittää, että samat Carterit ja Harkinsit siellä pelaa loppuun saakka, vaikka playoff-mahdollisuudet on jossain kohtaa menetetty matemaattisestikin. Uusi tilanne kyllä tälle ydinryhmälle, että näin aikaisin on jo pudottu kelkasta.
 

Walkin

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pittsburgh Penguins
Olipas viihdyttävä peli kun ei ole enää mitään panosta ja odotuksia. Pystyi pelistä nauttimaan, vaikka 4-0 johto suli. Kuukausi sitten kun kausi oli vielä elossa, niin olisi verisuoni katkennut päästä, mutta nyt sen tietää mikä tämän joukkueen taso on. Crosbylta huikeaa tekemistä, mutta pakko jakaa koko joukkueelle Crosbya myöten risuja siitä miten omissa merkitään omat miehet kun tullaan 3-3 hyökkäystä puolustamaan alueelle. Se on aivan joka ikinen kerta, että vastustajan 3-3 hyökkäys päättyy siihen, että yksi vastustaja jää täysin vapaaksi. E-junnutkin ymmärtävät paremmin merkitä omat miehensä, niin onhan tuota ihan helvetin typerää katsoa. Ei noi nyt aivokuolleita kaikki voi olla, mutta siltä tuo näyttää.

Pettersson on ollut viime viikot todella huono. Tuo olisi pitänyt treidata trade deadlinella. Olisi saatu varmaan hyvä value.
 

Bosco

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Pittsburgh
Hienoa oli katsella tuttua Crosbyä taas kaukalossa. Huikeaa pelaamista vajaat pari erää ja neljä pistettä tilastoihin. Sitten toki alkoi katsella osumia omiin ja plussia ottelusta ei kertynytkään. Kuitenkin upea peli kapteenilta, näitä nyt lisää niin on sentään jotain viihdettä kaukalossa loppukauden ajan.

Vahva sulaminen jälleen kerran Penguinsilta muutoin, mutta kun enää ei ole playoff-mahdollisuuksia niin ei tämä niin paljoa vituta. Vituttaa kyllä mutta ei samalla tapaa kuin aiemmin kaudella tapahtuneet ottelun lopun sulamiset.

Tosiaan Pettersson sekä myös Jarry olisi ollut hyvä laittaa kaupaksi siirtotakarajalla kun heistä hyvät vastineet olisi saanut.
 

valkeaori

Jäsen
Suosikkijoukkue
Penguins
Oli kyllä mukavaa katsella Crosbyn tekemistä hyökkäyspäässä ja isot neljä pistettä sieltä tuli hänen pistesarakkeeseensa. Tämän kauden mittapuulla erittäin hyvä peli, kun yhdeltä liigan kärkijengiltä kotona raavitaan piste ja pakotetaan vastustaja pelaamaan tosissaan loppuun asti voiton eteen.
 

Artie

Jäsen
Suosikkijoukkue
Penguins
Oli kyllä ennalta-arvattavin tilanne sen jälkeen kun Avs teki ensimmäisensä, mutta ei näistä nyt oikein jaksa enää stressata. Viihdyttävä peli. Eipä näin isoja sulamisia toisaalta paljoa ole joukkueen historiassa:





Crosbylta hieno peli joten ainakin sen kapteenin piste per matsi -putken osalta näyttää taas paremmalta.

edit. Petterson (ja Jarry jos kelpaa johonkin) pitää laittaa draftissa viimeistään lihoiksi.
 

disco-stu

Jäsen
Suosikkijoukkue
JK Mylly
Noin muuten kiva, mutta löin Coloradon puolesta vetoa aika isolla ja nimenomaan varsinaisen peliajan voitosta. Voihan vitjat! Sen siitä saa kun omia vedonlyöntiperiaatteita uhmaa, eli konferenssien välisissä parempaa joukkuetta moneylinella eikä mitään vitu 1x2.

No mutta, aina sitä Crosbyn heräämisestä voi maksaa satasen per pinna! Ja Puljukkakin onnistui ynnä Puustinen sai syötön Crosbyn osumaan eli aikakirjoihin päästiin.

Jospa se olisi Carolina sitten, joka seuraavaksi teurastaa Pingviinin!
 

Torpeedo99

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Itsellä oli sen 4-0 maalinkin jälkeen vielä tunne että Pens tulee tämän häviämään. Sen nopean 4-1 kavennuksen olin kohtuu varma että vielä kääntyy. 4-2 maalin jälkeen noin 90% varma että Avs vie.

Tosiaan Crosbylta erinomainen peli ja vaikka olikin neljän Avs maalin aikana kentällä niin vain 4-4 maalissa osallisena, muissa maaleissa sattui vain olemaan kentällä.
Saisi nyt kapteeni pidettyä sen p/o putken päällä tämänkin kauden. Samalla saisi hävitä mahdollisimman paljon, niin saisivat paremman varauavuoron.

Ensi kaudella sitten kaikki joista mahdollista päästä eroon, niin pois vaan. Pl. 87, 71 ja EK65.
 

miesuimari

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pittsburgh Penguins
Ottelun tärkein anti oli Crosbyn 4 pinnaa, joka auttaa huomattavasti pinna per peli - tahdin ylläpitämisessä. Turha pinna kuitenkin kun pleijarijuna on jo karannut. Mitä enemmän tulee tappiota loppukaudella niin sitä paremmat mahdollisuudet draft-lotossa. Jos siis päättävät pitää tämän vuoden varauksensa...
 
Suosikkijoukkue
Pittsburgh Penguins, Peliitat

arska07

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pittsburgh Penguins, Kärpät, Patrik Laine
Olipa kyllä erittäin viihdyttävä matsi. Ehkä yksi viihdyttävimmistä mitä on primetimeen tullut tällä kaudella. Kapteeni oli pelipäällä. Arvasin viimeistään siinä 2-4 maalissa että eiköhän Avs tämän vie. Käsittämättömän nopea ja taitava joukkue siellä. Kiva kun Subi näyttää useita matseja nykyään.
 

Bosco

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Pittsburgh
Seuraavaksi sitten edessä Guentzelin paluu Pittsburghiin, kun Carolina tulee vierailulle ti-ke välisenä yönä. Tulee varmasti saamaan videotribuutin ja toivon mukaan yleisöltä pitkäkestoiset suosionosoitukset seisaaltaan. Itse ottelussa Crosby ja Guentzel voisivat laittaa show'ta, nokitella siellä tulostaululla, ja kumpikin tehoilla vähintään kolmen pisteen edestä.
 

tinkezione

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pens, Ipa, Rod Weery
Vanha kunnon 235 tiesi kertoa, että Puljujärvi (Puustinen) -combolla lähti matsin maalinteko käyntiin; ilmeisesti suomalaisille ei ole vielä kerrottu, että tämä kausi on jo roskiksessa. 11 peliä jäljellä ja käytännössä yhden saa hävitä, joten eiköhän sieltä joku 8-9 voittoa naarata, jotta loppusijoitus on juuri wild cardien alapuolella ja voidaan todeta, että ihan hyvinhän ne Sullivan ja Reirden taas veti kun niinkin lähelle päästiin toivottomasta tilanteesta.
 

Bosco

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Pittsburgh
Kapteenilta tuli ne tilaukseen laitetut kolme pistettä. Tulivat kuitenkin tuollaisella hiljaisemmalla iltapuhteella, jossa ei erityisesti hyökkäyspään pelaamista ja suorituksia nähty. Yksi aloitusvoitto josta syöttöpiste ja lopussa vahvaa puolustamista jonka myötä sai tyhjään maaliin kerättyä syötön ja maalin. Sellaista voittavaa jääkiekkoa, ei häkellyttää hyökkäyspään suorittamista.

Maalinsuulla loistaneen Nedeljkovin lisäksi Puljujärvi oli kentän näkyvin Penguins-pelaaja ja Puustinen tuli perässä. Erittäin vahvat ottelut suomalaiskaksikolta ja etenkin Puljujärveltä hänen paras ottelu Penguinsin riveissä. Maali hienolla laukauksella mutta ennen kaikkea aktiivista ja fyysistä pelaamista siellä. Pisti kroppaa oikein kunnolla likoon. Puustiselta taas sitten muutamia laadukkaita suorituksia kiekollisena siellä.

Smith oli heikko, monta kertaa hukkasi tai oli lähellä hukata kiekon ja vielä vaarallisesti oman siniviivan tuntumassa.

O'Connorilta tuttua aktiivista pelaamista mutta kiekolliset ratkaisut jäivät aina puolitiehen. Monta hyvää O'Connorin johtamaa ylivoimahyökkäystä tyssäsi kiekon karkailuun tai heikkoihin syöttöihin.

Poulinille vähemmän yllättäen vajaa kymmenen minuuttia vaan peliaikaa ja eihän niiden aikana ehdi paljoa sieltä nousemaan esiin. Kerran olisi päässyt täydessä vauhdissa läpiajoon, mutta pakki sai harmittavasti katkaistua Puljujärven syöttöyrityksen.

Ylivoima taas sitä tuttua paskaa, mutta se on positiivista etteivät lahjoittaneet vastustajalle ylivoimahyökkäyksiä niiden aikana. Kai se on otettava eteenpäin menemisenä vastaan. Kiekon ylöskuljetus ja kuvion aikaansaaminen oli kuitenkin mahdoton tehtävä yv-viisikolle eivätkä saaneet mitään aikaiseksi hyökkäyspäässä noiden parin mahdollisuuden aikana. Turhautumisen näki kapteenistakin kun tätä näytettiin yhden yv:n jälkeen penkillä ja purki sanallisesti turhautumistaan ilmeisesti jollekin valmentajalle siellä, varmaan Reirdenille.

Muutoin tämä oli tällainen ryöstövoitto paremmasta ja paremmin pelanneesta joukkueesta. Nedeljkovicin torjuntojen siivittämä ryöstövoitto hyvin pitkälti.

Guentzel oli monesti omassa toimistossaan maalinedustalla ohjailemassa kiekkoja ja pelaamassa itseään vapaaksi vetopaikoille. Tällä kertaa ei uponnut sisään ja maalivahti vei pidemmän korren. Vahva peli kuitenkin Guentzelilta. Sai ansaitun videotribuutin siellä:





Ottelun jälkeen taas vahvasti esillä se että jatkosopimus ei koskaan jäänyt Guentzelin tahdosta kiinni, vaan oli Dubaksen päätös:

“My intention was to stay,” Guentzel said. “They just thought there was a better direction. It’s out of my hands. It’s not my choice.”

It’s pretty well known in Penguins circles that Guentzel never wanted to leave Pittsburgh, that he loved the organization and the community, and that he wanted to sign a new deal with the only team he had ever known.

No significant contract negotiations ever took place.
 

Wild-Chester

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pittsburgh Penguins
Ottelun jälkeen taas vahvasti esillä se että jatkosopimus ei koskaan jäänyt Guentzelin tahdosta kiinni, vaan oli Dubaksen päätös:

Aha. Jos kesällä ei tosiaan aiota vielä mennä rebuildiin, niin tällainen ratkaisu koskien joukkueen toiseksi parasta pelaajaa on suht absurdi. Vielä kun vastineeksi ei tullut ainoatakaan "varmaa" korttia. Ei ymmärrä, ei sitten millään.

Edit. Viestin lähettämisen jälkeen ehdin 2 minuuttia pohtia, ja suorastaan rupesi vituttamaan Dubasin ratkaisu. Olisin mieluummin ollut siinä luulossa, että prime-ikäinen Guentzel ymmärrettävistä syistä halusi pois kilpailukykyiseen porukkaan ja kaikkea hyvää sinne. Pitäisi kaiken suhteen pysytellä vain uutispimennossa.

Edit2. Lopetan murjottamisen, jos Jake signaa kesällä takaisin.
 
Viimeksi muokattu:

Vatanen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Bruins, Carolina, Dallas, JYP ja Leijonat
Puljusta nyt aina riittää puhetta, mutta kun itse en ole pelejä tällä kaudella juurikaan päässyt katsomaan, niin miten Puustinen on suoriutunut? Onko mukana vain koska parempaakaan ei ole tilalle laittaa eikä pidemmän tähtäimen tulevaisuutta liigassa ole, vai onko kuitenkin ansainnut paikkansa ja kiikarissa olisi mahdollisesti pidempikin ura ylhäällä? Kiitos jo valmiiksi.
 

tinkezione

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pens, Ipa, Rod Weery
Puljusta nyt aina riittää puhetta, mutta kun itse en ole pelejä tällä kaudella juurikaan päässyt katsomaan, niin miten Puustinen on suoriutunut? Onko mukana vain koska parempaakaan ei ole tilalle laittaa eikä pidemmän tähtäimen tulevaisuutta liigassa ole, vai onko kuitenkin ansainnut paikkansa ja kiikarissa olisi mahdollisesti pidempikin ura ylhäällä? Kiitos jo valmiiksi.
Ansainnut paikkansa. Älykäs pelaaja ja tekemässä ihan kohtalaista läpimurtoa isoihin valoihin.
 

Artie

Jäsen
Suosikkijoukkue
Penguins
Itse ainakin olen pitänyt Puustisen esityksistä paljonkin. Kyllä hän tuohon joukkueeseen kuuluu. Jos jotain toivoisi niin hieman paremmalla prosentilla voisi viimeistellä noista paikoistansa.

Guentzelin kommentteihin liittyen, eiköhän tästäkin tarinasta ole monta versiota, miksi sopimusta ei lopulta syntynyt. Se lienee kuitenkin selvää, että Dubas ei tuota jatkosopimusta kovin vakavissaan kauden aikana tavoitellut. Tästä kaudesta jää kyllä ikuiseksi ihmetykseksi se, miksi valmennusta ei vaihdettu ennen kuin runkopelaajia lähdettiin myymään?
 
Tästä kaudesta jää kyllä ikuiseksi ihmetykseksi se, miksi valmennusta ei vaihdettu ennen kuin runkopelaajia lähdettiin myymään?

Sullivan on sen verran arvostettu kaveri organisaatiossa, että hänelle annetaan ”kunniallinen” lopetus. Kesällä sitten uuden valmentajan hakuun. Toinen vaihtoehto on se, että joukkueen ydinpelaajat ovat Sullivanin puolelle eikä haluta ottaa sitä riskiä, että kaikki haluavat tuolta pois.

Pelkkää arvailua siis.
 
(1)
  • Tykkää
Reactions: Irbe

Walkin

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pittsburgh Penguins
Puljulta helposti hänen paras pelinsä Pens-nutussa. Oli jo hyvä Coloradoa vastaan ja nyt vielä napsun parempaa tekemistä. Pakko kehaista Gravesia tuossa Puljun maalissa. Omissa iso blokki ja hyökkäyspäässä täydellinen maski maalivahdille. 0+0, mutta kyllä tuossa Graves teki oikeastaan kaiken, että ansaitsee tulla mainituksi.

Mielestäni nelosketjulta energinen ja hyvä peli. Tuota tällainen vanha joukkue kaipaa, että "nuori" ketju painaa hyvällä energialla ja fyysisellä otteella matsin läpi. Poulin ansaitsee mielestäni enemmän peliaikaa ja todellisen näytönpaikan nyt. Ei näitä alle 10 min peliaikoja. Puolustuksesta voi nostaa St.Ivanyn nimen ylös. Onpas jämäkkä ja hyvä "nuori" pakki siinä kyseessä näin ensimetrien perusteella. Onhan hänkin jo toki 24 v, mutta tykkään hänen tekemisestään.

Illan ykköstähti oli toki maalinsuulla. Kympin suoritus Nediltä. Torjui kaiken torjuttavissa olevan ja vähän enemmänkin.

Vielä kun vastineeksi ei tullut ainoatakaan "varmaa" korttia. Ei ymmärrä, ei sitten millään.
Jostain olin lukevinani, että kun Marjamäki sai Kärpistä potkut, niin tuon jälkeen Liigan paras pistemies olisi ollut Koivunen. En tiedä pitääkö paikkansa, mutta uskon todella vahvasti siihen, että Koivusesta kasvaa vielä hyvä NHL-pelaaja. Tulee vain niin vahvasti Aho mieleen hänestä.

Edit2. Lopetan murjottamisen, jos Jake signaa kesällä takaisin.
Jollain sivustolla oli huhua tästä, mutta näitähän tapahtuu sitten lopulta äärimmäisen harvoin. Olisihan tuo hienoa, jos toteutuisi, mutta nyt kun Guentzel "pääsi" pois, niin en oikein ymmärrä miksi hän enää takaisin tulisi ellei sitten rakasta Pittsburghia todella paljon, että on valmis tuhlaamaan parhaita vuosiaan joukkueeseen mikä on rebuildissa? Varsinkaan, jos Dubas ei ole valmis maksamaan tuosta normaalia enemmän.
 

Artie

Jäsen
Suosikkijoukkue
Penguins
En usko, että viimeisimpien kommenttien jälkeen ainakaan Guentzel on palaamassa Pittsburghiin, jos oli muutenkaan. Siis varmasti Carolinalla on vaikeuksia sovittaa hänet ensi kaudella palkkakaton alle kun siellä on noita muitakin runkopelaajia iso nippu ilman jatkosopimusta vielä. Todennäköisesti siis ura jatkuu jossain muualla kuin Pensissä tai Canesissa.

Koivuseen uskon itsekin aika paljon. Eiköhän hänellä ole tuo luistelu se isoin heikkous, ainakin jos Ahoon verrataan. Liiga hänellä ainakin alkaa olla läpipelattuna eli varmasti ura jatkuu vähintäänkin WBS:ssä ensi kaudella. Jos ei Dubas kauppaa häntä muualle sitä ennen. KD sanoi siinä deadlinen jälkeen jotain sen suuntaista, että nyt hänellä on paremmin palasia päästä mukaan treidikeskusteluihin kun jotain nuoria pelaajia tulee tarjolle. Eli jos siellä nyt on "Zegras" tarjolla kesällä niin ollaanko siellä mukana tarjouskilvassa sitten?
 

Bosco

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Pittsburgh
En usko, että viimeisimpien kommenttien jälkeen ainakaan Guentzel on palaamassa Pittsburghiin, jos oli muutenkaan. Siis varmasti Carolinalla on vaikeuksia sovittaa hänet ensi kaudella palkkakaton alle kun siellä on noita muitakin runkopelaajia iso nippu ilman jatkosopimusta vielä. Todennäköisesti siis ura jatkuu jossain muualla kuin Pensissä tai Canesissa.

Koivuseen uskon itsekin aika paljon. Eiköhän hänellä ole tuo luistelu se isoin heikkous, ainakin jos Ahoon verrataan. Liiga hänellä ainakin alkaa olla läpipelattuna eli varmasti ura jatkuu vähintäänkin WBS:ssä ensi kaudella. Jos ei Dubas kauppaa häntä muualle sitä ennen. KD sanoi siinä deadlinen jälkeen jotain sen suuntaista, että nyt hänellä on paremmin palasia päästä mukaan treidikeskusteluihin kun jotain nuoria pelaajia tulee tarjolle. Eli jos siellä nyt on "Zegras" tarjolla kesällä niin ollaanko siellä mukana tarjouskilvassa sitten?

En itsekään usko Guentzelin paluuseen kesällä. Siinä on Dubaksella paljon soviteltavaa Guentzelin ja hänen leirinsä kanssa, jotta saa paikattua suhteen. Vaikka Guentzelilla kuinka kova halu pelata Pittsburghissa olisikin, vaatisi se myös sitä että joukkue osoittaisi haluavansa hänet. Ei Guentzelkaan varmasti halua pelata joukkueessa jossa pomot eivät ole erityisen kiinnostuneita hänen palveluksista. Joten jotta Guentzelin paluu olisi mahdollista, pitäisi Dubaksen paikkailla tuo suhde kuntoon. Mitään sellaista 'master plania' tässä ei ole taustalla, jossa kuvio olisi etukäteen jo sovittuna Dubaksen ja Guentzelin leirin välillä.

Dubas mainitsi Koivusesta että hän oli nimenomaan sellainen palanen tuossa kaupassa jonka perässä erityisesti olivat. Ei sanonut vastaavaa muista kaupassa saaduista tulevaisuuden palasista, joten en usko hetkeäkään että Koivunen olisi Dubaksen suunnalta helpolla liitettävissä treidikeskusteluihin mukaan. Kommentti varmasti kohdistui ensi sijaisesti tuohon saatuun varausvuoroon ja sitten Luciukseen.

Zegras oli lainausmerkeissä mutta jos nimenomaan hänestä puhutaan, niin tuolla sopimuksella, tämän kauden esityksillä ja loukkaantumisella sekä heikolla kokonaisvaltaisella pelaamisella tuosta ei mitään tarjouskilpailua synny. Ei olla kaukana cap dumpista hänen kohdallaan, ensi kaudella vielä toinen heikko kausi perään ja sellainen on varmasti. Saisi olla aika edullinen hinta jotta hänen hankintaan olisin tyytyväinen.

Guentzel-kaupassa saaduista pelaajista Ponomarev oppi nopeasti talon tavoille, meni loukkaantumaan vain neljän WBS:ssä pelatun ottelun jälkeen. Week-to-week statuksella eli ainakin runkosarja taitaa olla ohitse, ja NHL:ssä ei tulla loppukaudesta näkemään tuon loukkaantumisen vuoksi. Neljään peliin yksi maali ja -3 saldo, joten ei ollut lupaava sisääntulo uuteen organisaatioon. Syksyllä saanee mahdollisuuden ottaa NHL-paikka, mutta saa nähdä antaako Sullivan koskaan sen kummoisempaa mahdollisuutta sitten kun on antanut Poulinille tai antoi Ty Smithille. Dubaksenkin pitäisi kesällä malttaa mielensä ja olla tuomatta lisää noita Acciareja, Nietoja, Graveseja ja kumppaneita viemään rosteripaikkoja sieltä.
 

Artie

Jäsen
Suosikkijoukkue
Penguins
Dubas oli eilen Mark Maddenin vieraana jos jotain kiinnostaa kuulla tuoreita kommentteja GM:ltä:


Eli kolmas klippi tuosta listalta, "03.27.24 The Mark Madden Show HR 1".

edit. tuossakin mainitsee tuon saman, että ollaan mukana keskusteluissa jos joukkueensa kanssa epävarmassa tilanteessa olevia nuoria pelaajia tulee siirtomarkkinoilla tarjolle. Tästä kuvauksesta tulee ainakin nyt yhtenä esimerkkinä juurikin tuo Zegras mieleen.
 
Viimeksi muokattu:

arska07

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pittsburgh Penguins, Kärpät, Patrik Laine
En itsekään usko Guentzelin paluuseen kesällä. Siinä on Dubaksella paljon soviteltavaa Guentzelin ja hänen leirinsä kanssa, jotta saa paikattua suhteen. Vaikka Guentzelilla kuinka kova halu pelata Pittsburghissa olisikin, vaatisi se myös sitä että joukkue osoittaisi haluavansa hänet. Ei Guentzelkaan varmasti halua pelata joukkueessa jossa pomot eivät ole erityisen kiinnostuneita hänen palveluksista. Joten jotta Guentzelin paluu olisi mahdollista, pitäisi Dubaksen paikkailla tuo suhde kuntoon. Mitään sellaista 'master plania' tässä ei ole taustalla, jossa kuvio olisi etukäteen jo sovittuna Dubaksen ja Guentzelin leirin välillä.

Dubas mainitsi Koivusesta että hän oli nimenomaan sellainen palanen tuossa kaupassa jonka perässä erityisesti olivat. Ei sanonut vastaavaa muista kaupassa saaduista tulevaisuuden palasista, joten en usko hetkeäkään että Koivunen olisi Dubaksen suunnalta helpolla liitettävissä treidikeskusteluihin mukaan. Kommentti varmasti kohdistui ensi sijaisesti tuohon saatuun varausvuoroon ja sitten Luciukseen.

Zegras oli lainausmerkeissä mutta jos nimenomaan hänestä puhutaan, niin tuolla sopimuksella, tämän kauden esityksillä ja loukkaantumisella sekä heikolla kokonaisvaltaisella pelaamisella tuosta ei mitään tarjouskilpailua synny. Ei olla kaukana cap dumpista hänen kohdallaan, ensi kaudella vielä toinen heikko kausi perään ja sellainen on varmasti. Saisi olla aika edullinen hinta jotta hänen hankintaan olisin tyytyväinen.

Guentzel-kaupassa saaduista pelaajista Ponomarev oppi nopeasti talon tavoille, meni loukkaantumaan vain neljän WBS:ssä pelatun ottelun jälkeen. Week-to-week statuksella eli ainakin runkosarja taitaa olla ohitse, ja NHL:ssä ei tulla loppukaudesta näkemään tuon loukkaantumisen vuoksi. Neljään peliin yksi maali ja -3 saldo, joten ei ollut lupaava sisääntulo uuteen organisaatioon. Syksyllä saanee mahdollisuuden ottaa NHL-paikka, mutta saa nähdä antaako Sullivan koskaan sen kummoisempaa mahdollisuutta sitten kun on antanut Poulinille tai antoi Ty Smithille. Dubaksenkin pitäisi kesällä malttaa mielensä ja olla tuomatta lisää noita Acciareja, Nietoja, Graveseja ja kumppaneita viemään rosteripaikkoja sieltä.
Zegras voisi olla hyväkin haku. Omasta mielestä yksi NHL:n ylihypetetyimpiä pelaajia jos miettii mediaa hänen ympärillään vaikka viimekaudelta. Silti nuori ja supertaitava pelaaja. Tää kausi nyt meni täysin vihkoon loukkaantumisiin ym. Ilmaveivit ainakin onnistuu :D
 
Suosikkijoukkue
KalPa, KuPS, ManU, BM, RM, PuhtiPois
Crosby on pelillisesti tuonut liigaan sen mitä edes etäisesti odotettiin ns. Gretzkyn perilliseltä.
Tuumasin vaimolleni 20v sitten 16-vuotiaasta Sidneytä Stadissa Nordiksen hallissa 18v MM-kisoja katsoissamme: " tuossa on mies, joka rikkoo Waynen ennätykset ja tulee olemaan kaikkien aikojen kiekkoilija." Tänä päivänä mietin, paljonko olin pielessä!?
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös