Pittsburgh Penguins 2016–2017

  • 269 362
  • 1 028

zägä

Jäsen
Suosikkijoukkue
Penguins, Steelers, Kärpät
Carolina pitää puolet palkasta myös. Silti ehkä vähän turhan korkea hinta.
No, ilmeisesti hyvä alivoimalla, joka Pensillä ollut kehnoa tällä kaudella, joten sinne kyllä kelpaa vahvistukseksi.

Daley 6 viikkoa sivussa eli menee sinne runkosarjan loppuun asti.
 

valkeaori

Jäsen
Suosikkijoukkue
Penguins
Hainsey oli leftin puolustajista juurikin se, jota itse eniten joukkueeseen toivoin. Paljon ennemmin kuin vaikkapa Oduyaa. Kakkoskierroksen vuoro kylläkin vähän siinä ja siinä, että oliko turhan kova hinta. Hainsey ollut kuitenkin Hurricanesissa tuollainen 2-3 pakki, joten sinänsä mistään 5-6 pakista ei voi suoraan puhua. Penguinsin pakiston ollessa terveenä rooli tietenkin on hieman eri tasoa kuin Hurricanesissa. Isossa roolissa Hainseyn hankinnassa on myöskin hänen alivoimataitonsa, joista en sinänsä muuta tiedä, kuin että tilastojen mukaan on pelannut liigan toiseksi parhaimmassa alivoimajoukkuuessa toiseksi eniten alivoimaminuutteja. Tälle osastollehan Rutherford nimenomaan halusi parannusta, eikä syystä, sillä alivoima ollut yksi Penguinsin suurimpia heikkouksia kauden aikana. Viime aikoina sekin kyllä parantunut melkoisesti, mutta toivottavasti tämä hankinta tuo vieläkin enemmän parannusta tuolle osa-alueelle.

Onko Hainseyllä minkälainen liike?

Here's a Hockey News Scouting Report

Assets:
Has excellent mobility, size and reach. Can play on either side of the ice. Displays some offensive ability. Is capable of logging a ton of minutes, if required.
Flaws:
Is far too soft for his big frame. Can go through rough stretches in all elements of the game over the course of a season. Is also somewhat inconsistent in the NHL.

Tuollaista kirjoiteltiin tuolla Pensburghissa.
 

Viipastu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ducks
Määttä ja Daley out 6 weeks, joten hyvä ja nopea paikkaus seurajohdolta. Molempien tippuminen samaan aikaan asettaa myös minusta kysymyksen, että hankkiiko Pittsburg vielä yhden pakin varalta joukkueeseen. Chad Ruhwedel, Cameron Gaunce ja Steve Oleksy oli nostettu paikkaamaan loukkaantuneita,


Hinta minusta ok perusvarmasta veteraanipakista, joita siirtomarkkinoilla ei ole kyllä montaa tarjolla tällä hetkellä.
 

odwaz

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kepa ja Pena
Eipä se kakkoskierros itsessään hirmu kova hinta ole, vielä joku #50+ pick. Hakuammuntaa se on tuossa vaiheessa, toki määrällisesti noita pickejä Pensillä on ollut aika vähän monesti. Ja olisi se tietty hyvä että Hainsey olisi käyttökelpoinen, Määttä ja Daley jättävät aika ison aukon pitkäksi aikaa.

irroneet juuri niillä kolmoskierroksilla eli hieman halvemmalla, mutta onhan Hainsey heitä parempi ja varmempi puolustaja juuri tällä hetkellä.
Niin ja kun Flames maksoi kolmoskiekan jossa saattaa olla eroa Pensin kakkoskiekkaan se 10-15 vuoroa plus ehdollisen vitosen, niin aika vähän eroa on noilla hinnoilla.
 
Viimeksi muokattu:

Bosco

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Pittsburgh
Olisihan se kolmoskierros toki aina ollut miellyttävämpi hinta kuin kakkoskierros, mutta tuo oli nyt hinta jolla Hainsey liikkui Pittsburghin suuntaan. Jotainhan tässä oli tehtävä kun puolustajia on loukkaantuneena, ja Hainsey oli varmasti yksi parhaista tarjolla olleista rental-puolustajista. Ehkä juuri Calgaryyn siirtynyt Michael Stone ja sitten Red Wingsin Brendan Smith olisivat olleet enemmän potentiaalia omaavia hakuja, ja irroneet juuri niillä kolmoskierroksilla eli hieman halvemmalla, mutta onhan Hainsey heitä parempi ja varmempi puolustaja juuri tällä hetkellä. Tällä kaudella käsittääkseni pelannut lähes koko kauden Carolinassa Justin Faulkin pakkiparina, ja tilastojen perusteella sellaista 22 minuuttia per peli eli eiköhän se pelillinen taso ole vielä hyvällä tasolla. Että toivotetaan Hainsey tervetulleeksi Pittsburghiin.

Hainsey on muuten eniten runkosarjaotteluita (891) pelannut aktiivipelaaja, joka ei ole urallaan vielä koskaan päässyt pelaamaan playoffeja. Nyt saatiin sellainen kokenut ja ennen kaikkea nälkäinen veteraani sitten riveihin. Pitkälti viime kauden mestarijoukkueella tässä ollaan menty, mutta eihän sitä yksi tuollainenkaan pelaaja rosterissa ole pahitteeksi. Guentzel edustaa sitten sitä nuoruuden intoa noista ilman Cuppia vielä olevista pelaajista.

Penguinsilla on ensi kesälle vielä seitsemän varausvuoroa tämän jälkeenkin käytössä, kun aiemmin kaudella saatiin se viitoskierros Mike Condonista, ja tuleville kausille on kaikki omat vuorot jäljellä eli tilanne niiden suhteen on hyvällä mallilla vielä.
 

Walkin

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pittsburgh Penguins
No joo kyllähän tuo kakkoskieppi kuulostaa kovalta näin alkuun ainakin, mutta luotan kyllä täysin siihen, että Hainsey on hyvä lisä tuonne Pensin alakertaan. Annan siis varovaisen peukun tälle hankinnalle, laajuutta puolustukseen tarvitaan kevättä silmällä pitäen ja sitä saatiin. Vieläköhän sitä jostakin saataisiin joku hyökkääjä?

Hainsey todennäköisesti tulee olemaan mukana kokoonpanossa Flyersia vastaan? Kohtuun huikea debyytti kaverilla tarjolla siis kun pääsee pelaamaan ulkoilmamatsia ja vielä Flyers vastassa.
 

Walkin

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pittsburgh Penguins
Niin ja nyt juuri tulleen tiedon mukaan Letang on DTD-statuksella ylävartalovamman vuoksi. Sitähän tässä vielä tarvittiinkin.

Haha tämähän meneekin sitten jo huumorin puolelle! Lähdetäänkö Phillyä vastaan ulkoilmamatsiin seuraavanlaisella pakkikuusikolla; Cole, Dumoulin, Gaunce, Oleksy, Ruhwedel ja Hainsey? :D

Löytyy ainakin selitys jo valmiiksi mahdolliselle tappiolle...
 

Bosco

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Pittsburgh
Haha tämähän meneekin sitten jo huumorin puolelle! Lähdetäänkö Phillyä vastaan ulkoilmamatsiin seuraavanlaisella pakkikuusikolla; Cole, Dumoulin, Gaunce, Oleksy, Ruhwedel ja Hainsey? :D

Löytyy ainakin selitys jo valmiiksi mahdolliselle tappiolle...

Schultzilla on tähtäimessä paluu tuohon otteluun, joten ei ehkä ihan tuollaisella puolustuksella kuitenkaan jouduta pelaamaan.
 

adetti

Jäsen
Suosikkijoukkue
Buffalo Sabres, Ryan Miller, HPK
Seuraavaksi sitten soittoa Buffalon suuntaan ;).

Ainakin mitä yhden pelin näin Canesilta, Hainsey vaikutti ihan pätevältä ja omaa ihan hyvän liikkeen. En epäile etteikö olisi hyvä vahvistus.
 

tsajari

Jäsen
Suosikkijoukkue
Penguins
Schultzin paluu tulee kyllä kreivin aikaan nyt kun uutinen Letangin loukkaantumisesta tuli ilmi. Puolustus olisi ollut ihan täynnä puukäsiä. Oma bookkeri ei edes vielä listaa tuota peliä, ilmeisesti liikaa muuttujia ilmassa etteivät uskalla?
 

adetti

Jäsen
Suosikkijoukkue
Buffalo Sabres, Ryan Miller, HPK
Nyt kun JR on ilmaissut kiinnostuksensa lisävahvistuksia kohtaan edelleen niin lienee paikallaan kysyä, että ketä Buffalosta on tarjolla?
Kulikov ja Franson ovat ainakin sellaisia, joista olisi Buffalo luopumassa. Riippuen minkä kätisiä pelaajia etsii, mutta tuossa olisi molemmat. Toki Kanesta ollaan puhuttu jo aiemmin. Gorgesille sanoisin heti heipat, mutta tuskin kelpaa kellekkään.
 

Malkkinen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pittsburgh Penguins
Jee, Ron Hainsey... Ei mitään hirveitä intohimoja herätä, toivottavasti osoittautuu hyväksi lisäksi. Ja tarvittavaa leveyttä ja kokemustahan tuolla saatiin. Ei vaan voi mitään että nyt takaraivossa jyskyttää nimet Douglas Murray ja Rob Scuderi...
 

Walkin

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pittsburgh Penguins
Jee, Ron Hainsey... Ei mitään hirveitä intohimoja herätä, toivottavasti osoittautuu hyväksi lisäksi. Ja tarvittavaa leveyttä ja kokemustahan tuolla saatiin. Ei vaan voi mitään että nyt takaraivossa jyskyttää nimet Douglas Murray ja Rob Scuderi...


Kyllä Hainseyn jalka liikkuu paremmin kuin noilla kahdella. Uskon, että saadaan Hainseystä hyvä puolustava puolustaja joka pelaa perusvarmaa peliä, vähän kuin Cole. Kaikkien ollessa terveenä niin seiskapakki, mielestäni oikein pätevä semmoinen.
 

arska07

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pittsburgh Penguins, Kärpät, Patrik Laine
Kaippa tuossa haettiin ihan jees puolustava puolustaja alempiin pareihin. Ihan ok hankinta minusta.
 

Prof. Puck

Jäsen
Suosikkijoukkue
***HIFK*** & Norristolainen
Ei Hainseyn hankinta nyt miltään paska-diili osastolta kuulosta, myös hinta huomioiden. Pittsburgilla on kuitenkin tänäkin vuonna edellytykset SC-voittoon, joten ikkuna on auki tässä ja nyt. Vaikka sairastupa tyhjenisikin, on tuollaisen kokeneen ja luotettavan sotaratsun hankkiminen erittäin perusteltua play-offeja silmälläpitäen.

Olen tästä ennenkin kirjoittanut, mutta mielestäni monet arvon kanssakirjoittajat antavat usein turhankin korkean arvon kakkoskierroksen loppupuolen varausnumeroille, puhumattakaan myöhemmistä kierroksista. Tietysti sen ymmärtää jos prospect-pool huutaa tyhjyyttään ja niitä varausvuorojakaan ei liiaksi ole, mutta kuitenkin. Ja sitten tietysti ihmisten valikoiva muisti.. Ihmiset tykkäävät - minä mukaanlukien - muistella niitä myöhempien varausvuorojen "ryöstöjä", mutta kun asiaa kliinisesti tarkastelee, niin mahdollisuus sille, ettei noilta varausvuoroidalta kuoriudu edes Hainseyn tasoista pelimiestä tulevaisuutta silmäläpitäen on huomattavan suuri.
 

Walkin

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pittsburgh Penguins
Olen tästä ennenkin kirjoittanut, mutta mielestäni monet arvon kanssakirjoittajat antavat usein turhankin korkean arvon kakkoskierroksen loppupuolen varausnumeroille, puhumattakaan myöhemmistä kierroksista.

Tämä on täysin totta, kyllä joukkueen jolla on kaikki edellytykset mennä päätyyn asti kuten Pensillä on niin tulee käyttää noita varausvuoroja joukkueen vahvistamiseen tässä ja nyt jos siihen sauma tulee. Ei noita varausvuoroja tietenkään viskomisen ilosta kannata heitellä sinne ja tänne, mutta turha niistä kynsin hampain on pitää kiinnikään. Toki sitä miettii, että eikö Hainsey olisi irronnut jollain kolmoskiepillä(?), mutta jos Carolina oli ehdoton tuon kakkoskiepin suhteen ja kyseessä oli ota tai jätä tilanne niin kyllä minä olen tyytyväinen tuohon ratkaisuun. Tosin JR:stä on jäänyt itselle kuva, että mies on heti tarjoamassa liikoja tai ainakin paljon oli kyse sitten kesän vapaista markkinoista tai treideistä eikä mies niin sanotusti kokeile tikulla jäätä, ei siis yllättäisi jos homma olisi mennyt niin, että JR olisi suoraan tarjonnut heti ensimmäiseksi tuota kakkoskieppiä.
 

yki

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pittsburgh Penguins
Toki sitä miettii, että eikö Hainsey olisi irronnut jollain kolmoskiepillä(?), mutta jos Carolina oli ehdoton tuon kakkoskiepin suhteen ja kyseessä oli ota tai jätä tilanne niin kyllä minä olen tyytyväinen tuohon ratkaisuun.

Luultavasti olisi Carolina tyytynyt 3rd pickiin, mutta tällöin koko palkka olisi tullut Pensin maksettavaksi. Tätä ainakin itse olen miettinyt, eli kun Carolina piti tuosta palkasta 50%, niin Carolina vaati tuota 2nd pickiä.

Hieman ylihintaa, mutta ei todellakaan katastrofi. Ja tähän kun lisätään loukkaantumistilanne, niin ihan perusteltu kauppa.
 

GHowe

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pittsburgh Penguins
Tuli varmistettua viime öinen voitto kun tuli betsattua Phillyn voittoa, mutta en pistä pahakseni, vaikka vetoni pieleen menikin.

Schultz palasi kokoonpanoon ja sai heti +24min peliaikaa, josta 6:23 ylivoimalla.
Hainsey sai myös hyvin vastuuta debyyttiottelussaan Penguins paidassa ja sai itselleen 21.08 minuuttia peliaikaa ja alivoimalla aikaa tuli 3:09.

Guentzelillä oli mainio ottelu ja antoikin hyvän passin Crosbyn maaliin.
Maalinteko onnistui myös 4. kentältä.
Kesseli on kolmen ottelun maaliputken jälkeen ollut pisteiden valossa hieman vaisumpi, sillä neljään edelliseen otteluun kertynyt vain 0+1, mutta ei hätää sillä onhan Phil todistetusti kevään mies.
 

Walkin

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pittsburgh Penguins
Ei se taaskaan vakuuttanut, mutta vaikuttaahan se tietysti pelaamiseen, että kokoonpanosta puuttuvat nimet Sheary ja Rust hyökkäyksestä sekä puolustuksesta Letang, Daley ja Määttä. Guentzel pelasi hyvän matsin ja nelosketjulle myös maininta ollen selvästi paras ketju. Kessel tosiaan oli heikko, ajattelin miehen syttyvän tämmöiseen matsiin, mutta ei näköjään. Ja Kunitz vittuun sieltä Crosbyn rinnalta asap! Kauheata katsoa kun mies painaa ykkösessä menemään eikä pysty yhtään hallitsemaan kiekkoa, syöttämään laadukkaasti tai itse laukomaan syötöistä.

Erityismaininta tähän loppuun Hainseylle joka pelasi hyvän matsin sekä Murraylle jolta jälleen kerran loistava peli. Calderiin ei tule riittämään, mutta on se vain huikea.
 

mountainsnake

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pittsburgh Penguins
Mun mielestä Kunitz on ollut ihan ok siellä ykkösen laidalla, hyvä että joku edes yrittää taklata siinäkin ketjussa. No kunhan saadaan ukot takas telakalta, niin eiköhän se kunitzi jostain muusta ketjusta löydy.

Peli oli jälleen vähän laiskaa ja sekavaa pingujen osalta, mutta hyvä maalivahti ja tehdyt maalit riitti jälleen voittoon. Lähetyksessä olisi saanut olla yleisön "ambienssit" vähän kovemmalla, ja viaplayllä striimi ruotsalaisselostulsella, oli vähän tunnelma hukassa, mut kait tuosta pari sanaa toista kotimaista tarttui 2pojon lisäksi, jos ei muuta...
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös