Pittsburgh Penguins 2015–2016

  • 521 583
  • 2 092

Bosco

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Pittsburgh
Toisaalta jos miettii, että Boninon kentän lento jatkuu samanlaisena, voisi Malkinin siinä tapauksessa laittaa a)Crosbyn laitaan, joka luultavasti menee harlem globetrotters läpsyttelyksi tai b)kolmosen keskelle, jolloin Pensillä olisi kolme erinomaista ketjua+neloskenttä, mihin menisi esim. Fehr-Cullen-Sheary.

Itselleni riittää, että Bonino ei hidasta Hagelin+Kessel-kaksikon pelaamista, ei tarvitse olla se ratkaiseva tekijä. Ja joskus on ihan OK, että nopeiden laitureiden sentterinä pelaa vanha kunnon diesel, tyyliin Steve Rucchin Anaheimissa aikanaan.

Malkinin viereen voi laittaa about kenen tahansa ja silti hän pystyy tekemään tulosta. Milloin Malkin olisi siis tulossa takaisin?

Onhan tässä tosiaan vielä kaksi viikkoa aikaa Boninolla vakuuttaa myös allekirjoittanut siitä, että tämä voisi pitää myös Malkinin paluun jälkeen paikkansa joukkueen parhaan laituritutkaparin sentterinä. Mutta kuten sanoin niin vielä ei ole missään määrin omissa papereissani ainakaan laittanut Malkinin asemaa noiden kahden sentterinä kyseenalaiseksi. Se on kuitenkin ehdottoman positiivista että Bonino on pystynyt tuuramaan tähän mennessä jo Malkinia näinkin hyvin että tämä asia edes nousee esille.

Malkinin toipumisaikataulu oli muistaakseni kuusi viikkoa, eli se veisi suurinpiirtein sinne playoffien toisen kierroksen alkuun. Jos playoffeihin päästään, niin ensimmäisen kierroksen aikanakin voisi jo palata, jos toipuu hieman aikataulua nopeammin (tai halutaan taas kiirehtiä paluun kanssa). Runkosarjassa tätä ei enää nähdä kuitenkaan. Malkin taitaa muutenkin olla LTIR-listalla tällä hetkellä, ja niiden sääntöjen mukaan paluu ylipäänsä olisi mahdollista joskus ensi viikon aikana. Mutta kuten todettua playoffien puolelle se paluu venyy, vaikka olisikin vapautumassa LTIR:stä ensi viikon puolella.

-------

Pascal Dupuis on Penguinsin ehdokas Masterson-palkintoon tänä vuonna:

http://penguins.nhl.com/club/news.htm?id=875757&navid=DL|PIT|home
 

tsajari

Jäsen
Suosikkijoukkue
Penguins
Malkinin asema Penguinsissa on niin sementoitunut ettei sitä kyllä pari viikkoa toiminut kakkoskenttä uhkaa. Paluuottelussa voi olla kolmosessa tsekkaamassa miten on tervehtynyt, mutta kun arki palaa taloon Malkin löytynee joko kakkoskentästä tai sitten Crosbyn laidalta. Ei kysymystäkään etteikö niin olisi ja hyvä niin. Tilanne on kuitenkin niin, että vaikka Hagelin - Kessel kaksikko on pystynytkin tekemään hyvin tulosta Malkin tulee väkisinkin tekemään tulosta entistä enemmän.
 

Bosco

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Pittsburgh
Ethan Prow signattu kaksi vuotiseen kaks suuntaiseen tulokassopparii, NcaaMC puolella tällä kaudella yli ppg pakintontilta.
Ihan hyvä haku kaveri kuitenkin vain 1992 syntynyt.

Linkki vie Ethanin eliteprospects profiiliin

Eliteprospects.com - Ethan Prow

Penguinsin sopimusuutisointi: http://penguins.nhl.com/club/news.htm?id=875971&navid=DL|PIT|home

Pelaajasta en tiedä paljoakaan, mutta ainakin tilastojen ja tämän kauden meriittien pohjalta voi sanoa kyllä erittäin hyväksi ja mielenkiintoiseksi signaukseksi. Pakkiprospectiosasto on käynyt valmistumisten ja kauppojen johdosta vähiin tässä viime vuosien aikana, joten tällaisia hakuja on hyvä tehdä. Katsellaan onko tuosta NHL-pelaajaksi parin vuoden päästä. Plussaa siitä että on rightilta ampuva puolustaja.

----

Bobby Macin mukaan Penguins on myös yksi useasta joukkueesta, jotka ovat osoittaneet kiinnostusta tsekkiläiseen Daniel Pribyliin. 23-vuotias, isokokoinen hyökkääjä. Montrealin varaus vuodelta 2011, mutta pelaajaoikeudet ovat jo raunneet ja on siten UFA.

Eliteprospects.com - Daniel Pribyl
 

sam1theman

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pittsburgh Penguins
Malkinin asema Penguinsissa on niin sementoitunut ettei sitä kyllä pari viikkoa toiminut kakkoskenttä uhkaa. Paluuottelussa voi olla kolmosessa tsekkaamassa miten on tervehtynyt, mutta kun arki palaa taloon Malkin löytynee joko kakkoskentästä tai sitten Crosbyn laidalta. Ei kysymystäkään etteikö niin olisi ja hyvä niin. Tilanne on kuitenkin niin, että vaikka Hagelin - Kessel kaksikko on pystynytkin tekemään hyvin tulosta Malkin tulee väkisinkin tekemään tulosta entistä enemmän.

Joo kyllä se on semmonen homma että Malkin palaa kakkosen keskelle. Pleijareissa varsinkin merkitys vielä kasvaa ja vaikka Bonino hyvää duunia on tehnykkin ni ei horjuta Genon asemaa poffeissa. Siinä sitä on valmennusjohdolle miettimistä alempien ketjujen kokoonpanossa.. Mutta ongelma on positiivinen, sen verran kovia pelimiehiä kisaa peliajasta. Ja hyvä niin omasta mielestä. Hagelin-Geno-Kessel on potentiaalia kantaa jengiä pitkälle kevääseen. Toivotaan että kuntoutuminen käy pikasesti ja saadaan mies jäälle tekemään tuhoja. Ylivoima kaipaa miestä aivan helvetisti!

Päivä kerrallaan kuitenkin. Tänään täytyy ottaa täydet pinnat matsista, luotto on kyllä kova. Buffalo kuitenkin raapinut tiukkoja voittoja viime aikoina joten ei kuitenkaan rotsi auki. Toivottavasti Fleury sais tosiaan huilia ja valmistautuu viikonloppuun. Ainakin Murray lähti aamujäältä ekana ulos, joten viittaisi siihen et uuni kutsuu tänään. Kova b2b Isles ja Philly viel odottaa siel loppuviikosta, herkkua herkkua. Kotiedun kannalta saa vielä jännätä puoltoista viikkoa. It's a great day for hockey!
 

Walkin

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pittsburgh Penguins
Tuntematon nimi itselleni tämä Ethan Prow, mutta hienoa nähdä tämmöisiä hakuja sillä eihän näissä mitään hävittävää ole.

Tuosta Malkinin pelipaikasta vielä niin itse heittäisin magnitogorskin pikajunan kolmosketjuun. Kuunhakkeli ja Rust ovat pelanneet hyvin ja tiedä mitä saisivat aikaan jos saisivat Malkinin sentterikseen ja tällöin Pensillä olisi kolme vaarallista ketjua kasassa. Ei mielestäni Malkin tuossa kakkosketjussa mitenkään uskomattoman hyvin toiminut ja saisi varmasti enemmän Kuhnhackelista sekä Rustista irti kuin mitä Bonino. Mutta en menetä yöunia vaikka Malkin tuohon kakkosen keskelle takaisin lyötäisiin kun palaa.

Tänään Sabres vain voitto kelpaa.
 

Laaban

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pittsburgh Penguins
Iso käsi herra Ruthefordille signauksesta. Näitä ei taidettu Sheron aikana montaa nähdä. Vaikka Plotnikov olikin täysi turisti niin ei siinä hävitty mitään vaikka kokeiltiin.

Vähän pelonsekaisin tuntein olen pohtinut tulevan yön peliä. Ettei nyt taas kävisi niin kuin Flameseja ja Devilsejä vastaan. Eka hoidetaan kovat pelit puhtain paperein ja sitten helpompaa vastusta vastaan läpsytellään vähän löysällä kullilla ja mietitään what went wrong. Sabres ei ole enää sama heittopussi mikä viime kaudella nähtiin.

Noh nää on ammattilaisia ja niitten ammattimaisuuteen täytyy nyt uskoa.
 

disco-stu

Jäsen
Suosikkijoukkue
JK Mylly
Rant.

2000-luvun paskin erä tähän väliin NHL:n kovinta jengiä eli Buffaloa vastaan. Tietenkin kotona. Näin oksettavaa peliä ei olekaan hetkeen nähty, ei mitään yritystä, hikeä tai mitään. Lauotaan jostain nollakulmasta ja sitten odotellaan että joku tekis töitä. Veskari ei saa mitään kiinni ja kaikki nukkuu muutenkin. Aivan JÄRKYTTÄVÄÄ PASKAA. Kukaan, siis kukaan, ei tee kentällä yhtään mitään vaan seurailee vaan kuin joku saatanan kissanpentu maailman menoa.

Nyt pitäisi sitten oikeasti Sullivanilla palaa käämit tuolla, nimittäin tämä löysäily tulee näkymään vielä pitkään kun sysipaskat pelaajat pitää Pensin ylimielisen kusipäisiä tähtiä pilkkanaan. Täydellinen katastrofi.

Tämän jengin ammattimaisuutta ei voi aliarvioida, täysin naurettava pelleilysakki, joka pelailee silloin kun siltä tuntuu ja mitään munaa touhussa ei ole. Turpasauna playoffeissa tulee jokatapauksessa jok'ikiseltä jengiltä, jotka viitsivät ottaa iskuja ja tehdä duunia - tää jengi ei viitsi, taaskaan. Buffalon kolmas maali oli täydellinen osoitus kuinka vitun ulapalla siellä voi olla nelikko, jolle maksetaan jääkiekon pelaamisesta.

Rant over.
 

disco-stu

Jäsen
Suosikkijoukkue
JK Mylly
Itsekeksimäni Rant-tagit toimii kyllä aina! Siellä (tai siis täällä) annettiin erätauolla kunnolla runtua ja toiseen tulikin ihan erinäköinen Pens. Ihan yhtä päätä, liikettä, TAKLAUKSIA! ja ujot neljä maalia joista kaksi alivoimalla erän lopussa. Vittu kun nää nyt viitsisi pelata sen 60 minuuttia ilman että tarvii huutaa.
 

Bosco

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Pittsburgh
Ei ollut tosiaan vahvaa tekemistä ensimmäisessä erässä, mutta mikä tärkeintä niin ottelun jälkeen kaksi pistettä jäivät Pittsburghiin. Samalla Detroit, Boston ja Florida hävisivät varsinaisella peliajalla playoffien ulkopuolisille joukkueille, joten Penguinsin asema parani näiden kahden pisteen myötä. Islanders joutui myös hakemaan pisteet playoffien ulkopuolista joukkuetta vastaan rankkarien kautta, joten ei ollut tosiaan vahvat illat itäisen konferenssin playoff-paikoista taisteleville joukkueille.

Kuusi peliä jäljellä ja seitsemän pisteen etumatka Detroitiin (joilla vain viisi peliä jäljellä). Alkaa näyttää hyvältä playoff-paikan suhteen. Käytännössä neljä pistettä jäljellä olevista peleistä varmistaa sen playoff-paikan. Kotietuun on matkaa yksi piste.

Nashville tulee torstaina vierailulle ja siitä pelistä olisi hyvä ottaa voitto.
 

Schadowan

Jäsen
Oliskohan jotain tilastoa, monta kertaa Pens on noussut tappioasemasta voittoon Johnstonin vs Sullivanin aikana?

Kolmen maalin takaa-ajo asemasta voittoon ja vieläpä keskimääräistä huonommalla pelillä+SECONDARY SCORING. Hyvän, jopa menestyvän joukkueen merkkejä pojjaaat.
 

disco-stu

Jäsen
Suosikkijoukkue
JK Mylly
Hyvän, jopa menestyvän joukkueen merkkejä pojjaaat.
Hyvän joukkueen kyllä, mutta menestyvän joukkueen ei pitäisi edes joutua nousemaan keskinkertaisia jengejä vastaan kolmen maalin takaa. Varsinkaan kun ne kolme maalia oli perseilty ihan totaalisesti itse, eikä kyseessä ollut millään tavalla vastustajan hyvyys. Toisen erän kaltaisella ilmeellä peli olisi päättynyt sen about 4-1, niinkuin "pitääkin", mutta koko ensimmäinen erä ja noin puolet kolmannesta ei viitsitty olla edes paikalla. Se mua vähän huolettaa, kun potentiaalia on vaikka mihin mutta ainainen perseily kostautuu takuulla sitten kun on kovat piipussa.

Mutta tietysti voitto on tärkeintä ja olihan se erinomainen peli kolmos- ja nelosketjuilta! Murraykin otti pari gamesaveria, vaikka vastaavasti sitten hörppäsi yhden-kaksi. Ihmeellisiä ylipelaamisia sielläkin, vähän kuin Fleuryllä joskus silloin wanhoina pahoina aikoina. Cullen-Kuhnhackl parivaljakko on kyllä ihanaa katseltavaa - ikäero on satavuotta mutta ajatukset tuntuisi menevän yksiin jatkuvasti. Kulmapelit, keskialueen ylitykset, ristikulmat, kaikki menee kuin elokuvissa.

Hagelin/Kessel näytti jälleen nopeuttaan, mutta jälkimmäisen pitäisi laukoa useammin eikä tuo Bonino maalistaan huolimatta nyt mikään hyökkäyspään pistelinko ole. Malkin tekee Boninon paikoista kymmenen kertaa enemmän maaleja.

Hyvä tai ainakaan ei huono tästä vielä tulee, kun Sullivan pitää vähän jöötä nyt pojille ettei napit aukea ja kusi nouse kupoliin kuten tapana on. Voittoputkessa on keskimääräistä kivampi lähteä playoffeihin.
 

tsajari

Jäsen
Suosikkijoukkue
Penguins
Hyvän joukkueen kyllä, mutta menestyvän joukkueen ei pitäisi edes joutua nousemaan keskinkertaisia jengejä vastaan kolmen maalin takaa.

Näitä sattuu kaikille. Runkosarja on niin pitkä, että jokaisessa ottelussa ei millään pysty esittämään parastaan 60 minuuttia. Ei yksikään joukkue. Ei nyt, ei ennen eikä koskaan tulekaan. Todellakin mahdollisesti menestyvän joukkueen merkki, että kovassa kilpajuoksussa huonon alun jälkeen porukka kerää itsensä ja voittaa lopulta ottelun. Siksi mahdollisesti menestyvän, että ne menestyvät poikkeuksetta on hyviä joukkueita. Eihän Sabresia vastaan nousu takaa-ajoasemasta voittoon ole mikään tae menestyksestä, mutta positiivisesti se asia pitää siitäkin huolimatta nähdä. Jollain muulla porukalla olisi vatsa täynnä Penguinsin kaltaisen kuuman putken jälkeen, mutta sieltä ne vain nousivat sillasta kun edelleen tarvitaan pisteitä kipeästi.
 

Walkin

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pittsburgh Penguins
Taisi hieman f-sana kaikua pukkarissa ensimmäisellä erätauolla Sullivanin toimesta niin erinäköinen jengi sieltä toiseen erään luisteli. Murray kokosi itsensä erinomaisesti vaikean avauserän jälkeen ja otti mm. kolmannessa erässä ratkaisevilla hetkillä pari isoa torjuntaa ja sitten jatkoajalla myös pari esim. Eichelin läpiajon torjui tyylikkäästi. Niin ja molemmat rankkariyritykset. Huikea maalivahti ei voi muuta sanoa.

Tärkeät pisteet jäi himaan ja tästä on hyvä jatkaa viikkoa joka on kyllä todella iso testi. Kovavireinen Predators torstai-perjantai välisenä yönä himassa, sitten Islanders lauantai-iltana prime time ottelussa viikon ehdottomasti se tärkein matsi tämä ja sitten sunnuntaina vielä Capitals jota vastaan voitot on 2-2.

E: Tosiaan siis Flyers sunnuntaina ei Caps.
 
Viimeksi muokattu:

Wild-Chester

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pittsburgh Penguins
Kris Letang on pelannut viimeiset 10 peliä yli puolen tunnin ottelukeskiarvolla. Ihan luonnollistahan se on että kun miestä tippuu takaa niin ykköshevosten vastuu nousee entisestään, mutta jos (ja kun) playoffpaikka varmistuu, niin toivottavasti Letangin kuormaa edes hieman vähennettäisiin viimeisiin runkosarjan otteluihin. Ja tosiaan, onhan tuo Letang aivan friikissä kondiksessa, varsinkin kun muistaa millainen loukkaantumishistoria kaverilla on. Olisi hauska nähdä tilastoja kuinka monta metriä pelaaja liikkuu pelin aikana, väittäisin Letangin olevan aika korkealla ko. tilastossa, mies painaa aivan järjettömän määrän duunia, ja tuntuu ettei mies näytä kentällä koskaan väsyneeltä. Eikös se pelannut Rangers-matsissa peräti koko jatkoajan...
 

Bosco

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Pittsburgh
Kovavireinen Predators torstai-perjantai välisenä yönä himassa, sitten Islanders lauantai-iltana prime time ottelussa viikon ehdottomasti se tärkein matsi tämä ja sitten sunnuntaina vielä Capitals jota vastaan voitot on 2-2.

Sunnuntaina Flyers tulee vierailulle Pittsburghiin. Capitals kohdataan sitten ensi viikon torstaina.
 

Walkin

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pittsburgh Penguins
Onkohan Penguins tuon Jimmy Veseyn perässä? Siinä olisi taas tarjolla mielenkiintoinen ilmainen prospecti joka voisi olla nopeastikin valmis pelaamaan NHL:ssä. Laituriosasto on muutenkin se mikä Penguinsissa kaipaa vahvistuksia ja näin kyseisellä kaverilla olisi varmasti reilu mahdollisuus napata suoraan paikka ylhäältä.
 

disco-stu

Jäsen
Suosikkijoukkue
JK Mylly
Näitä sattuu kaikille. Runkosarja on niin pitkä, että jokaisessa ottelussa ei millään pysty esittämään parastaan 60 minuuttia..
Kyllä ilman muuta sattuu huonoja päiviä ja jaksoja, ei siinä mitään ja tärkeintähän on että sieltä slumpista noustaan. Se on Pensin kohdalla vaan niin tuttua, että hyvien otteiden ansiosta keskittyminen herpaantuu ja homma luisuu lapasesta. Niinkuin nyt valitettavan usein playoffeissa on käynyt. Paremmilleen ei ole häpeä hävitä, eikä huonommilleenkaan jos jäälle on jätetty 110%, koska sellasta nyt sattuu urheilussa. Tästä mä olin huolissani, kun vähän tuntuu taas siltä että sinne jäälle ei olla valmiita jättämään sitä 110%. Mun mielestä Pens olisi pystynyt hoitamaan eilisen pelin jo kolmannessa erässä, mikäli se toisen erän tahtotila olisi pysynyt. Mutta sen sijaan tyydyttiin taas neppailemaan Buffalon tasolla ja pantiin homma jännäksi.

Toivotaan että eilisen ensimmäisestä erästä otettiin nyt kunnolla oppia, sillä tällä tasolla ei voi pelata edes sillä 95% keskittymisellä tai turpaan tulee. Varsinkin playoffeissa sikäli kun sinne nyt tie vie.

Se siitä, katsellaan runkkari nyt loppuun ja pullautetaan Flyers ulos playoffeista.
 

Schadowan

Jäsen
Nyt vaan kulkee, voitto Nashvillesta hyvän esityksen jälkeen. Kakkoskenttä taas siellä hääräämässä, Kessel on ilmiliekeissä.

Syöttöpisteen myötä Sidille uran 7. 80 pisteen kausi plakkariin ja seuraava syöttöpiste on jo uran 600. Joku tilastonikkari voi katsoa, miten nuo seitsemän 80p kautta vertaantuu muihin huippupelaajiin - nopeasti katsottuna esim. Jagrilla kasassa vastaavia kausia 10kpl.
 

Bosco

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Pittsburgh
Nyt vaan kulkee, voitto Nashvillesta hyvän esityksen jälkeen. Kakkoskenttä taas siellä hääräämässä, Kessel on ilmiliekeissä.

Syöttöpisteen myötä Sidille uran 7. 80 pisteen kausi plakkariin ja seuraava syöttöpiste on jo uran 600. Joku tilastonikkari voi katsoa, miten nuo seitsemän 80p kautta vertaantuu muihin huippupelaajiin - nopeasti katsottuna esim. Jagrilla kasassa vastaavia kausia 10kpl.

Hockey-Referencen kautta nuo löytyvät nopeasti. Tässäpä listaus vähintään 80 pisteen kausien määristä.

Tärkeä voitto ja kun samalla Rangers hävisi oman ottelunsa, niin Penguins nousi itäisen konferenssin ja Metropolitan divisioonan kakkospaikalle. Playoff-paikka varmistuu mikäli Detroit menettää yhdenkin pisteen viidestä jäljellä olevasta ottelustaan, tai vastaavasti Penguins saalistaa yhdenkin voiton omista jäljellä olevista viidestä ottelustaan.

Kessel on tosiaan yltymässä juuri oikeaan aikaan huippuvireeseen. Pari maalia ja toinen etenkin oli jälleen tavaramerkkimaali Kesselille.

Eikä voi olla mainitsematta myöskään Hagelinia, joka on kyllä hieno pelaaja ja sopeutunut joukkueeseen paremmin kuin kukaan varmasti uskalsi edes toivoakaan. 32 ottelussa 23 pistettä ja niistä kaikki joko tasakentällisin tai av:lla (vrt. Perronin 10 pistettä tasakentällisin 43 ottelussa Penguinsissa tällä kaudella; tai Perronin 24 pistettä tasakentällisin hänen 86 Penguinsissa pelaamassa ottelussa). Seitsemästä maalista viisi ollut voittomaaleja (vrt. Perronilla yksi voittomaali 86 ottelussa). Hagelin on 32 ottelussa +16 (vrt. Perron joka oli -21 Penguinsissa pelaamissaan 86 ottelussa). Perron on taitava pelaaja ja oli kovat odotukset häntä kohtaan, mutta ei vaan ikinä sopeutunut kunnolla Penguinsiin. Hagelin sen sijaan on ollut täydellisesti Penguinsin pelityyliin sopiva pelaaja ja upea hankinta JR:ltä.

Letang rikkoi 60 pisteen rajapyykin ensimmäistä kertaa urallaan. Tälle kaudelle onkin syntynyt uudet maali-, syöttö- ja piste-ennätykset. Peliaika lähentelee puolta tuntia jokaisessa ottelussa ja Letang pelaa ne minuutit huimalla tasolla. Karlsson ansaitsee Norriksen tällä kaudella, mutta Letang on pelaamassa kyllä Norriksen arvoista kautta myös. Toki niin on Doughty ja Burns myös, joten yksi joutuu jäämään pois finalistien listalta.
 

Le Dang

Jäsen
Suosikkijoukkue
Penguins
Syöttöpisteen myötä Sidille uran 7. 80 pisteen kausi plakkariin ja seuraava syöttöpiste on jo uran 600. Joku tilastonikkari voi katsoa, miten nuo seitsemän 80p kautta vertaantuu muihin huippupelaajiin - nopeasti katsottuna esim. Jagrilla kasassa vastaavia kausia 10kpl.

Jos ja kun Ovechkin ei tee 15 pistettä viimeisessä 5 ottelussaan, ovat he tuolla listalla tasoissa kauden päätteeksi. Crosbylla (tai Ovechkinilla) on mahdollisuus mennä aktiivipelaajista listan ykköseksi kaudella 2018-19. Jagr nimittäin tuskin pystyy kasvattamaan lukemaansa, vaikka hienoa kautta on nytkin pelaamassa.

EDIT: Tai tietenkin silloin, jos Jagr lopettaa, eikä näin ollen ole enää aktiivipelaaja.
 

Schadowan

Jäsen
Jos ja kun Ovechkin ei tee 15 pistettä viimeisessä 5 ottelussaan, ovat he tuolla listalla tasoissa kauden päätteeksi. Crosbylla (tai Ovechkinilla) on mahdollisuus mennä aktiivipelaajista listan ykköseksi kaudella 2018-19. Jagr nimittäin tuskin pystyy kasvattamaan lukemaansa, vaikka hienoa kautta on nytkin pelaamassa.

EDIT: Tai tietenkin silloin, jos Jagr lopettaa, eikä näin ollen ole enää aktiivipelaaja.

Ovechkinilla muuten kasassa 960 pistettä ja Crosbylla 933, eli tuokin gäppi pienenee koko ajan. Aika hurjat lukemat on molemmat pelaajat saaneet kasaan 10 vuodessa.
 

Bosco

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Pittsburgh
Jos joku Penguins laumasta valitaan niin sen on pakko olla Letang. Joukkueen tärkein yksittäinen pelaaja, joka pelaa lähemmäs puolta tuntia ottelu. Letanging tärkeys näkyy varsinkin voitto tilastossa, joka on erittäin ruma, jos Letang ei ole pelaavassa kokoonpanossa. Ilman Crosbya ja Malkinia voidaan voittaa, mutta ilman Letangia se on lähes mahdotonta. (joku toinen voi kaivaa numerot)

Siirrän tuolta toisesta ketjusta tänne, kun varmaan menee paremmin joukkuekohtaiseen ketjuun tällainen tilastojen tarkkailu. Mutta kun näitä numeroita kerran pyydettiin, niin tässäpä niitä olisi:

Letang nousi eliittipuolustajaksi kaudella 2010-11. Siitä kaudesta eteenpäin Penguinsin saldot ilman Letangia, ilman Crosbyä ja ilman Malkinia:

Letang sivussa:
2010-11 0 peliä
2011-12 31 peliä (saldo 18-13-0)
2012-13 13 peliä (saldo 9-4-0)
2013-14 45 peliä (saldo 28-14-3)
2014-15 13 peliä (saldo 5-5-3)
2015-16 10 peliä (saldo 2-7-1)
Yhteensä 112 peliä (saldo 62-43-7)

Crosby sivussa:
2010-11 41 peliä (saldo 23-14-4)
2011-12 60 peliä (saldo 37-19-4)
2012-13 12 peliä (saldo 8-4-0)
2013-14 2 peliä (saldo 1-0-1)
2014-15 5 peliä (saldo 3-1-1)
2015-16 1 peli (saldo 1-0-0)
Yhteensä 121 peliä (saldo 73-38-10)

Malkin sivussa:
2010-11 39 peliä (saldo 24-12-3)
2011-12 7 peliä (saldo 4-2-1)
2012-13 17 peliä (saldo 15-2-0)
2013-14 22 peliä (saldo 13-8-1)
2014-15 13 peliä (saldo 3-8-2)
2015-16 20 peliä (saldo 14-5-1)
Yhteensä 118 peliä (saldo 73-37-8)

Letang, Crosby ja Malkin sivussa:
2010-11 0 peliä
2011-12 2 peliä (saldo 2-0-0)
2012-13 1 peli (saldo 1-0-0)
2013-14 1 peli (saldo 1-0-0)
2014-15 0 peliä
2015-16 0 peliä
Yhteensä 4 peliä (saldo 4-0-0)

Crosby ja Malkin sivussa; Letang pelaa:
2010-11 34 peliä (saldo 19-12-3)
2011-12 5 peliä (saldo 2-2-1)
2012-13 3 peliä (saldo 3-0-0)
2013-14 1 peli (saldo 0-0-1)
2014-15 1 peli (saldo 1-0-0)
2015-16 0 peliä
Yhteensä 44 peliä (saldo 25-14-5)

Letang ja Crosby sivussa; Malkin pelaa:
2010-11 0 peliä
2011-12 22 peliä (saldo 13-9-0)
2012-13 4 peliä (saldo 2-2-0)
2013-14 0 peliä
2014-15 1 peli (saldo 1-0-0)
2015-16 1 peli (saldo 1-0-0)
Yhteensä 28 peliä (saldo 17-11-0)

Letang ja Malkin sivussa; Crosby pelaa:
2011-11 0 peliä
2011-12 0 peliä
2012-13 3 peliä (saldo 3-0-0)
2013-16 16 peliä (saldo 10-6-0)
2014-15 3 peliä (saldo 0-2-1)
2015-16 0 peliä
Yhteensä 22 peliä (saldo 13-8-1)

Vain Crosby sivussa; Malkin ja Letang pelaavat:
2010-11 7 peliä (saldo 4-2-1)
2011-12 31 peliä (saldo 20-8-3)
2012-13 4 peliä (2-2-0)
2013-14 0 peliä
2014-15 3 peliä (saldo 1-1-1)
2015-16 0 peliä
Yhteensä 45 peliä (saldo 27-13-5)

Vain Malkin sivussa; Crosby ja Letang pelaavat:
2010-11 5 peliä (saldo 5-0-0)
2011-12 0 peliä
2012-13 10 peliä (saldo 8-2-0)
2013-14 4 peliä (saldo 2-1-1)
2014-15 9 peliä (saldo 2-6-1)
2015-16 20 peliä (saldo 14-5-1)
Yhteensä 48 peliä (saldo 31-14-3)

Vain Letang sivussa; Crosby ja Malkin pelaavat:
2010-11 0 peliä
2011-12 7 peliä saldo (3-4-0)
2012-13 5 peliä (saldo 3-2-0)
2013-14 27 peliä (saldo 17-7-3)
2014-15 10 peliä (saldo 5-3-2)
2015-16 9 peliä (saldo 1-7-1)
Yhteensä 58 peliä (saldo 29-23-6)

Letang, Malkin ja Crosby kokoonpanossa:
2010-11 36 peliä (saldo 21-12-3)
2011-12 15 peliä (saldo 11-2-2)
2012-13 18 peliä (saldo 14-4-0)
2013-14 32 peliä (saldo 21-9-2)
2014-15 55 peliä (saldo 33-15-7)
2015-16 47 peliä (saldo 28-13-6)
Yhteensä 203 peliä (saldo 128-55-20)

-----
 
Viimeksi muokattu:
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös