Pittsburgh Penguins 2015–2016

  • 521 583
  • 2 092

Bosco

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Pittsburgh
Eikös se mennyt niin, että alunperin molemmilla piti olla edeltävänä päivänä peli, mutta Capsin matsi ankkoja vastaan peruttiin ja sitten myös tuo Pens matsikin?

Eikö se Caps-Ducks ottelu ollut perjantaille ja sitten Caps-Pens sunnuntaille, eli ei olisi kuitenkaan Capsille ollut b2b-pelit? Mutta en tosiaan tuota toista peruttua ottelua muistanut, eli ei heille alkuperäisen ohjelman mukaan silloin olisi sitä neljän päivän taukoa ollut ennen Pens-peliä.
 

Laaban

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pittsburgh Penguins
B2B-pelien toinen ottelu pelattu ja 2-3 kuokkaan liigakärjen vieraana. Pens pelasi ihan hyvän ottelun siihen nähden että oli toinen ottelu kahteen päivään, levännyttä Capitals joukkuetta vastaan. Ottelun voittomaaliksi jäi Niskasen ylivoimalla tehty maali, joka oli ehkä hieman epäonnisen Malkin jäähyn seuraus. Malkinin maila osui Oshieta kasvoihin tilanteessa jossa Malkin vääntötilanteessa kaatui ja maila vahingossa nousi (oikea tuomio silti tuomareilta).Voisin ranskalaisilla viivoilla heitellä mitä päälimmäiseksi jäi mieleen.

- Rust pelasi helkkarin hyvän pelin ja oli ehkä näkyvin Pingviini tänään
- 4. kenttä (Kuhnhackl - Cullen - Rust) oli todella pirteä ja mahdollisesti paras kentällinen viime yönä
- Matt Murray pelasi taas hyvän pelin ja antoi joukkueellensa mahdollisuuden voittoon, koppasi 37:stä vedosta 34
- 1. kenttä ja etenkin Kunitz oli aivan paska, Hörnqvistin maalista huolimatta
- Sullivanin reagoimattomuus top6 kentällisten toimimattomuuteen jatkaa kummastuksen herättämista, ainakin allekirjoittaneella
- Pens aloitti todella vahvasti ottelun. Caps sai vasta ottelun n. 8 minuutilla ensimmäisen laukauksen kohti Murrayn maalia
- Caps löi toisessa erässä hirveän taklausmoodin silmään ja voitti tämän seurauksena taklaukset 32-19. Hieman yllättäen Pens ei tästä paskonut täysin housuun, muttei kylläkään pystynyt vastaamaan huutoon
- Ylivoima totutun vahvaa 0/2 suorittamista

Kunitzille vielä erikoismaininta siitä kun otti ensimmäisessä erässä hyökkäyspään kampitusjäähyn. Tällä onnistuttiin päästämään täysin ottelun unessa aloitettaan capspoppoon mukaan peliin.
 
Suosikkijoukkue
Pittsburgh Penguins, Peliitat
Tänään olisi Rangers vastassa ja pisteitä on melkein pakko tulla, Flyers pelaa nimittäin myös tänään Edmontonia vastaan. Edellinen kohtaaminen meni Rangersille 3-0, jolloin vierailijat onnistuivat maalinteossa ensimmäisenä ja pelin suunta olikin sitten siitä eteenpäin selvä: Rangers heitti kilpikonnan päälle ja peruutti voittoon. Toivottavasti tänään ei nähdä yhtä tylsää lätkää.

Onko kellään heittää ideoita millä tuon YV:n saisi toimimaan? Ainaista kiekon siirtelyä ja täydellisen paikan hakemista eikä kukaan vedä. Kesselille pelattiin viime matsissa varmaan 3 vetopaikkaa ihan maalin eteen mutta kun mies ei vedä suoraan syötöstä eikä vielä kiekon asettelun jälkeenkään niin hukille menivät nuokin paikat.
 

Kaspar11

Jäsen
Suosikkijoukkue
NHL, Pittsburgh Penguins
Eikös toi YV siitä lähtien menny läskiksi kun Malkin loukkaantui. Oltiin ennen loukkaantumistaan n. sijalla 8 ja nyt varmaan n.18. PP%
Eiköhän se siitä lähde kun kaikki ykkös ukot taas työpaikalla.

Murray muuten ainoana Pens vahtina World Cupissa. Ei varmaan Fleurykään huono valinta kolmosveskaksi olisi ollut.
 

Bosco

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Pittsburgh
Tosiaan Penguinsin pelaajista tuli neljä nimetyiksi World Cup-joukkueisiin tässä vaiheessa: Sidney Crosby, Evgeni Malkin, Olli Määttä ja Matt Murray. Jälkimmäisen nimitys nyt jo Pohjois-Amerikan nuorisojoukkueeseen oli todella hieno asia, ja kertoo paljon siitä kuinka kova nuori maalivahti Penguinsilla on käsissään.

Tänään edessä paha peli kun Rangers tulee vierailulle. Pisteitä tarvitaan ja nyt olisi hyvä voittaa yksi näistä kärkijoukkueista. Fleury pelannee tänään, Murray sitten lauantaina Calgaryä vastaan ja Fleury taas sunnuntaina Devilsiä vastaan.

Schultz saapui eilen Pittsburghiin ja kävi jäällä Consolilla. Valmis pelaamaan heti kun Sullivan pistää hänet kentälle. Cole on pelannut viime pelit hyvin, mutta eiköhän viimeistään toiseen viikonlopun otteluista Schultz pääse myös pelaamaan.
 
Viimeksi muokattu:

tsajari

Jäsen
Suosikkijoukkue
Penguins
Schultz, Pouliot ja Cole vaihtelivat paikkoja treeneissä. Määttä - Letang ja Dumoulin - Daley jatkoi nykyisissä muodoissaan. Toivottavasti Schultz ei astele kentälle vielä Rangersia vastaan. Ei olisi ihannetilanne itseluottamukselle kun ensimmäisessä pelissä miestä kierretään oikealta, vasemmalta ja jyärätään vielä ylikin. Mielummin odottelee jotain eri kaliiberin vastustajia.
 

SaucerPass

Jäsen
Suosikkijoukkue
Leafs
Eikös toi YV siitä lähtien menny läskiksi kun Malkin loukkaantui. Oltiin ennen loukkaantumistaan n. sijalla 8 ja nyt varmaan n.18. PP%
Eiköhän se siitä lähde kun kaikki ykkös ukot taas työpaikalla.

Mitä Pensin pelejä on tullut seurattua, niin Malkinin arvon yv:ssä voisi selittää jo sillä, että käytännössä ainut pelaaja, jolla on loistava one-timer. Vaikea on yv:tä rakentaa, jos kukaan ei pysty liekittämään suoraan syötöstä.

Pakkopelin kapelimestareitahan Pensillä olisi kolmeen yv-viisikkoon.
 

Walkin

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pittsburgh Penguins
Ei tainnut Kessel päästä USA:n world cup jengiin mukaan? Eiköhän tuokin jo kerro missä mennään miehen suhteen.

Caps matsi oli vituttava, koska pisteisiin oli hyvät mahkut, mutta mitä pidemmälle peli eteni sitä hitaammaksi pens kävi ja huilannut caps painoi päälle. Vituttava oli myös katsoa kuinka capsin miehet painoi pensin äijiä seinille jatkuvalla syötöllä. Ihme kyllä kuten joku jo yllä hyvin totesi ei jengi paskonut housuun tästä, mutta ei kyllä myöskään pystynyt vastaamaan tähän ollenkaan. Murray oli hyvä ja on kyllä todellinen kultakimpale siinä.

Tulevana yönä sitten Rangers joka on ollut vittumainen vastus viime vuodet. Pisteet olisi vähän pakko ottaa sillä takana sarjataulukossa hönkii niskaan useampi joukkue.
 

Laaban

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pittsburgh Penguins
Loistava voitto ja tärkeät pisteet plakkariin. Eroa Ragseihin 6 pinnaa ja Islesiin 3. Flyers on 5 pistettä perässä hävittyyään kotonaan komeasti 0-4 öljyille. Näytti pitkään siltä ettei Lunqvistin mustamagia meinaa millään murtua penssejä vastaan, mutta lopulta ne oikeat rohdot löytyivät ja Lunkku vedettiin maalilta pois kolmannen erän alkuun (taustalla vissiin loukki).

Maalit syntyivät kun Crosby ja kumppanit oivalsivat ettei joka kerta voi heittää east-to-west no-look-backhandiä takatolpalle, varsinkaan jos vastassa on Rangers joka puolustaa noi syötöt pois helvetin hienosti. Ruvettiin lyömään nöyrästi kiekkoja luukulle niin kiekot löysivät kyllä lopulta perille. Paras esimerkki ehkä Crosbyn maali. Paskasta kulmasta veto maalille, seuraa oman riparinsa perässä maalin taakse ja toimittaa limpun maalin eteen, Lunqvistin jalkoihin, josta tämä itse sählää kiekon reppuun.
Pens teki toisen erän loppuun vajaaseen kahteen minuuttiin 3 maalia joka siivitti lopulta voittoon. Kolmas erä mentiin sitten turtlesmoodilla ja heiteltiin kiekkoa vaan päätyyn. Vähän pelotti kyllä, että mitäköhän vittua tästäkin seuraa. Takaiskuilta vältyttiin eikä Rangers oikein kunnon paikoille päässytkään lopulta.

Ei jääty fyysisyydessä yhtä pahasti jalkoihin kuin capseja vastaan, mutta kyllä rags tuon vei aika selkeästi.

Porter joutui jättämään ottelun kesken loukkaantumisen takia, alaraajavammalta vaikutti. @Bosco voi varmasti selventää kenet sieltä voidaan nostaa tilalle koska en ymmärrä paskaakaan tosta cappikikkailusta, enkä tiedä mikä nykytilanne on ylhäällä olevasta rosterista muutenkaan.
 
Suosikkijoukkue
Pittsburgh Penguins, Peliitat
Olipas kerrassaan hieno peli! Rangersin kaato tuntuu vielä erityisen hyvältä tietäen näiden jengin lähihistorian. Oli hienoa nähdä, että Sullivan teki vihdoin muutoksia top kutoseen kun matsin puolivälissä Kunitz ja Hagelin vaihtoivat paikkaa. Toivottavasti Kunitz saisi nyt pysyvän siirron pois ykkösketjusta.

Tässä olisi nyt saumat semmoiseen isoon henkiseen voittoon joka aukaisisi vähän lukkoja. Nyt vain toivotaan että porukka pysyy terveenä ja laitetaan sitä ruuvia kireämmälle kun pelit kovenee!
 

zägä

Jäsen
Suosikkijoukkue
Penguins, Steelers, Kärpät
Mahtava voitto Rangersista! Tuntu lähes yhtä hyvältä ku Phillyn voittaminen. Pitkään näytti taas siltä, että Lundqvistia ei saada taaskaan ohitettua, mutta sitten ne tärkeimmät jätkät pisti pari häkkiä. Hagelin sais ehdottomasti pysyä tuossa ykkösessä, ja Kunitzin vois pudottaa vaikka sinne kolmoseen ja Wilsonia kokeilemaan Malkinin rinnalle.

Niinku @Smasher/Devourer sanoikin niin jospa tää voitto aukasis henkisiä lukkoja ja viikonlopun back to back peleistä otettais täydet pisteet!

Onko tietoa muilla missä vaiheessa kuntoutus Fehrillä ja Bennetillä? Fehrin loukkantumisen piti olla n. 4vk, mutta ei ole ilmeisesti käynyt edes jäällä vielä.
 

Walkin

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pittsburgh Penguins
Ei jääty fyysisyydessä yhtä pahasti jalkoihin kuin capseja vastaan, mutta kyllä rags tuon vei aika selkeästi.

Ikävä kyllä Penguins on nykyään ihan siellä punasiipien tasolla mitä tulee tuohon fyysiseen pelaamiseen. Toki fyysisyys on paljon muutakin kuin taklaaminen ja tappeleminen, mutta on toi kyllä ihan järkyttävää katsottavaa kun ilta toisensa jälkeen tulee turpaan fyysisessä pelissä. Hieno voitto kylläkin, Lundqvist on kyllä ollut semmoinen mörkö Pensille viimeiset vuodet niin tuo toisen erän loppu teki kyllä nannaa tälle joukkueelle.
 
Suosikkijoukkue
Pittsburgh Penguins, Peliitat
Onko tietoa muilla missä vaiheessa kuntoutus Fehrillä ja Bennetillä? Fehrin loukkantumisen piti olla n. 4vk, mutta ei ole ilmeisesti käynyt edes jäällä vielä.

Fehr ja Bennett ovat molemmat jo jääharjoitteluvaiheessa, mutta eivät muun joukkueen mukana. Bennettin paluusta ei mitään tietoa, Fehriä varmaan lähiviikkoina uskaltaa jo odotella takaisin. Jostain luin että Fehrin ennuste olisi ennemminkin 6-8 viikkoa kuin tuo Penguinsin ilmoittama "noin kuukausi", ja että mies olisi toipumisensa suhteen hieman edellä aikataulusta. Aika arvailuahan tämä on, kun Pens tunnetusti on aika hiljaa noista loukkaantumisista.
 

Bosco

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Pittsburgh
Porter joutui jättämään ottelun kesken loukkaantumisen takia, alaraajavammalta vaikutti. @Bosco voi varmasti selventää kenet sieltä voidaan nostaa tilalle koska en ymmärrä paskaakaan tosta cappikikkailusta, enkä tiedä mikä nykytilanne on ylhäällä olevasta rosterista muutenkaan.

En ole selvittänyt noita miten nämä siirtotakarajan jälkeiset "emergency call-upit" AHL:stä oikein menevät, mutta eiköhän sieltä ole Porterin loukkaantumisen vuoksi nostettavissa kuka tahansa ylös farmista. Olihan tuo Oleksykin mukana Washingtonissa seitsemäntenä puolustajana, joten ei pitäisi olla sitten vaikeuksia saada loukkaantuneelle pelaajalle korvaajaa tilalle. Eikä cappitilankaan pitäisi olla ongelma, kun Oleksyä vartenkin oli tilaa.

Sheary ei ole ilmeisesti ihan vielä pelikunnossa, joten ehkä sieltä nähtäisiin Dominik Simonin NHL-debyytti?

Tai sitten vaan seitsemällä puolustajalla viikonlopun ottelut, koska kyllähän tuolla neloskentässä voi kierrättää kärkikenttien pelaajia, ja samalla saataisiin Schultz ajettua maltillisesti sisälle joukkueeseen.

-----

Tärkeä voitto tosiaan Rangersista ja hienosti saatiin toisen erän lopulla Lundqvistin taakse pariin minuuttiin kolme kiekkoa tähtipelaajien johdolla. Lupaa hyvää jatkoa varten kun tuo muuri saatiin kaadettua. Lunkalta siinä aiemmin jo eeppiset itkupotkuraivarit. Kolmas eräs oli kuten todettua sitten kilpikonnapuolustusta ja hyvin Rangers saatiin pidettyä kulmissa, eivätkä päässeet oikein kunnon paikkoihin. Fleury poimi sitten ne viivavedot ja pienestä kulmasta tehdyt roiskaisut mitä sieltä tuli. Kokonaisuudessaan hyvä peli Penguinsilta.

Boninolle olisi suonut onnistumisen tuosta ensimmäisen erän paikasta. Edellinen maali marraskuun alkupuolelta, joten siinä on jo vierähtänyt aikaa. Toki oli jonkin aikaa loukkaantumisen vuoksi sivussakin, mutta silti nyt olisi tärkeä saada sieltä Boninolle onnistumisia niin ehkä se peli lähtisi siitä kulkemaan vapautuneemmin sitten.

Kesselillä nyt kasassa tehot 9+12 vuoden 2016 aikana pelaamissaan 26 ottelussa.
 

Wild-Chester

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pittsburgh Penguins
Kesselillä nyt kasassa tehot 9+12 vuoden 2016 aikana pelaamissaan 26 ottelussa.

No tokkiinsa näin. Vuoden vaihteen jälkeen Kessel on suorittanut sellaisessa vajaan 30 maalin ja 60-70 pinnan kausitahdissa joka toki on pettymys odotuksiin nähden, mutta kaukana mistään katastrofista tai pelkästä riippakivestä joukkueelle. 6,8 miljoonalla pitäisi saada enemmän tehoja ottaen huomioon muun pelillisen annin jota Kessel tuottaa, mutta täytyy samalla muistaa että nämä pistemäärät ovat syntyneet pääasiassa sellaisella vaihteella kun Kessel on näyttänyt lähinnä pehmeältä ja laiskalta pikaruoalla elävällä vakuutusmyyjältä, joten lupa on odottaa paljon kovempaakin tulosta _kun_ hotstreak iskee päälle.
 

Malkkinen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pittsburgh Penguins
Parempi vaan että Philmond-poika säästelee ne pisteet tonne play-offeihin. Kovin kattava otanta ei miehellä oo uralta sieltä, joten sit olis aika näyttää että on palkkansa arvonen. Enemmän vituttaa maksaa Kunitzille tollasta palkkaa mitä se nauttii, toivottavasti lähtee kesällä. Turha mies. Hyi hyi. En tykkää.
 
Suosikkijoukkue
Pittsburgh Penguins, Peliitat
Mikäs Lunkalle tuli? Näin aamulla vaan tuon klipin Facessa mutta syy jäi epäselväksi. Taisi olla vielä 0-0-tilanteessa?

Tuli oman joukkueensa pelaajan (McDonagh) yliajamaksi ja satutti itseään mutta tuomari ei viheltänyt peliä poikki. Kiekko kävi sen jälkeen jo Penguins-päässä ja Lunkka kippasi sitten maalin nurin kun Pens oli jo tulossa hyökkäämään.

Lundqvist dislodges net | NHL.com
 

disco-stu

Jäsen
Suosikkijoukkue
JK Mylly
Piiiiiitkästä aikaa katselin Pensin pelin livenä tuossa yöllä ja olihan se sen arvoista! Loistava peli, eikä turhauduttu siihen ettei Lunkkaa taaskaan meinattu saada ohitettua, vaan kuten tuossa jo todettin alettiin hakkaamaan sitä kiekkoa maalille ja karmit kaulassa perään. Hörnqvist oli elementissään, mikä lupaa kyllä hyvää jatkoa ajatellen kun on ainoa tuollainen power-forward koko jegissä.

Puolustus pelasi myös erinomaisen ottelun, ainoastaan pari yltiöpäistä hyökkäyksiinlähdöä meinasi kostautua mutta onneksi Rangerit sössivät ne järjestäen kulmiin. Oli nimittäin pari kertaa 1-4 tilanne, kun kiekko menetettiin vähän vaarallisessa paikassa. Dumoulin pisti silmään loistavalla pelaamisellaan, eikä ne muutkaan huonoja olleet. Letang vähän pimennossa, mutta ei haitannut tällä kertaa.

Toi Kunitz on kyllä todella murheellinen pelaaja. Sohlaa ihan missä sattuu suurimman osan ajasta ja sitten kuin taikaiskusta huomaa olevansa aivan väärässä paikassa ja karkaa johonkin muualle. Lisäksi kiekollisena aivan järkyttäviä ratkasuja. Kuvastava oli se yksi tilanne missä kynäili jotain oman maalin takana (!) ja menetti sitten kiekon, josta seurasi välitön maalipaikka Rangersille. Jos joku Bennett/Wilson/Rust pelaisi kuten Kunitz. löytäisi varmasti itsensä poppareilta tai Wheelingistä, mutta meidän Krisulle annetaan vähän siimaa.

Vaikka Kesseliä on ihan ansaitusti haukuttu, niin ainakin eilen pelasi aivan loistavasti molempiin suuntiin ja rakensi lukemattoman määrän maalipaikkoja. Saisi tosiaan hanakammin laukoa ja olla itsekkäämpi, mutta sinänsä ymmärrettävää että yrittää toimittaa kiekkoa Malkinille. Toimii se niinkin!

Ja vielä pakko kehaista ylivoimaa, vaikka sitäkin on täällä(kin) parjattu. Nimittäin nythän siinä oli ihan selkeä järki ja ajatus mitä yritetään, eikä vaan pyöritelty sinne tänne. Toki vähän kyseenalaista pelata Kesselille sitä one-timeria, kun ei se oikein osaa, mutta siten kyllä aukeaa sitten muillekin paikkoja kun pakkohan sen nelikon on Kesseliä ylipelata. Se Hörnin yv-osuma oli todella upean oppikirjamaisesti pelattu.

Hyvää tekemistä ja pitkän tauon jälkeen positiivinen yllätys. Propsit myös Lundqvistin lämmittämisestä, näitä vaan lisää - ei aina tarvi kääntää vain sitä toista poskea.
 

tsajari

Jäsen
Suosikkijoukkue
Penguins
No niin, uppoohan Lundqvistinkin selän taakse kiekkoja kun tarpeeksi kauan yrittää. Enpä ulkoa muista sanoa, mutta Kesselille tuntuu tulevan pisteitä ottelusta toiseen. Kaikista haukuista ja antipatioista huolimatta taitaa pelata yllättävänkin tehokasta kiekkoa, vaikka kieltämättä maaleja odotettiin enemmän. Penguins on ponnistanut myös joukkueena maalieron mukavasti plussan puolelle, alkukaudesta se oli miinuksella ja pitkään sen jälkeenkin nollan molemmin puolin. Tänään tilastoissa on +10.

Seuraavaksi Flames, ja se mieluusti voisi olla ottelu jossa Schultzin tason voisi mitata. Luonnollisesti voitto pitäisi raapia, sillä Calgaryn porukka taistelee enää vain draft-sijoituksista ja myi jo deadlinellä pelaajiaan pois. Flamesin jälkeen heti perään tärkeämpi Devils-matsi, jossa mahdollisuus kasvattaa näiden kahden ero jo ratkaisevan tuntuiseksi. Varsinaisen peliajan häviöllä päästettäisiin jo kyydistä tippumassa oleva Devils takaisin playoff-unelmaan kiinni. Metropolitanin kolme ylempää joukkuetta pelaa kaikki tasaisen vahvasti ja heidän kiinnisaamisensa vaatisi jo selkeämpää voittoputkea. Wild card -paikat näyttää tässä vaiheessa melko todennäköiseltä lähtökohdalta pudotuspelikevääseen vaikka mm. Flyers vielä iskuetäisyydellä väijyykin. Jos tässä vaiheessa spekuloisi niin mielummin ottaisi mittaa Atlanticin joukkueesta kuin Metropolitanin porukoista, mutta katsellaan mihin tilanne tästä kehittyy ja analysoidaan tarkemmin sitten kun sijoitukset varmistuvat.
 
Suosikkijoukkue
Pittsburgh Penguins, Peliitat
Vähän uutisia sairastuvalta:

-Porter leikattiin ja on loppukauden sivussa.
-Bennett ja Fehr ovat "at the early stages of return".
-Malkinilla maintenance day.

Bennett mietti ensimmäisenä viimeisimmän loukkaantumisensa sattuessa että onko jääkiekko häntä varten ollenkaan. Sääliksi käy miestä. Ei voi kuin toivoa nyt että saisi vielä kroppansa kasaan.
 

tsajari

Jäsen
Suosikkijoukkue
Penguins
Ei tule Simonin debyyttiä vieläkään vaikka painoi kaksi maalia edellisyönä WBS:n 3-0 voitossa. Archibald kutsuttiin ylös Porterin tilalle, tappamaan alivoimaa ja pelaamaan alempien kenttien nysväyskiekkoa. Simonille olisi kyllä voinut antaa jossain välissä mahdollisuuden, paljon mm. Plotnikovia lupaavampi tapaus.
 

Bosco

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Pittsburgh
Josh Archibaldia kohtaan oli melko suuret odotukset hienon yliopistouran jälkeen. Oli viimeisellä yliopistokaudellaan NCAA:n kolmanneksi paras maalintekijä Johnny Gaudreaun ja jonkun neverhöördin jälkeen. Ehdolla Hobey Baker-palkintoon. Pidin esimerkiksi Rustia ja Wilsonia parempana lupauksena siinä vaiheessa kun kaikki kolme siirtyivät samaan aikaan ammattilaiskaukaloihin. Ei ole kuitenkaan saanut ammattilaisena vielä samaan tapaan tulosta aikaiseksi kuin sai yliopistossa, mutta ehkä tuo pystyy yllättämään positiivisesti Kühnhacklin tapaan, jolla oli myös vaikeuksia AHL:ään siirtymisen jälkeen. Sekä Kühnhackl että nyt Archibald olivat ylöskutsujen aikaan hieman unohdettuja lupauksia, mutta hyvä kuitenkin nähdä että muilla osa-alueilla on tullut edistystä ja saavat näytönpaikan NHL:stä. Kühnhackl on sen jo käyttänyt edukseen, nyt on Archibaldin vuoro tehdä sama. Archibaldin osalta voi lisäksi todeta että pelasi viime kaudella 9 ottelua ECHL:ssä tehoilla 7+4, ja tällä kaudella kaikki 8 AHL:ssä tehtyä maalia tulivat tammikuun aikana, joten välähdyksiä tehoilustakin on nähty. Sopii muutenkin Penguinsin nykyilmeeseen tuollaisena nopeana pelaajana, ja vaikka on pienikokoinen niin pelaa suht fyysisesti kuitenkin. Kyllähän tuollekin suo näytönpaikan.

-Porter leikattiin ja on loppukauden sivussa.

Harmillinen takaisku Porterille, mutta kyllähän tuo tuolla 12 viikon toipumisaikataululla vielä tuosta kerkeää finaaleihin mennessä toipumaan pelikuntoon.

---

Hagelin oli eilen harjoituksissa Crosbyn ja Hörnqvistin kentässä, paikalla jolle siirtyi tosiaan edellisen ottelun puolessa välissä. Se oli muutos joka piristi kummasti kärkikenttien peliä. Kunitz oli suoraan sanoen paska sen ensimmäisen puolikkaan ottelusta, kiekon menetyksiä toisensa perään. Malkinin ja Kesselin kanssa alkoi jopa Kunitz saamaan jotain aikaiseksi, ja Hagelin sopi heti hyvin siihen Crosbyn ja Hörnqvistin rinnalle. Kun ei tuota Crosby/Kessel-kaksikkoa saada millään yhteen, niin toivottavasti sitten sentään näillä kentällisillä mennään tästä eteenpäin. Seuraavan kerran kun Kunitz alkaa löysäilemään niin sitten komennusta alaspäin kentällisissä ja Wilson kärkikenttiin.
 

valkeaori

Jäsen
Suosikkijoukkue
Penguins
Aivan luokatonta peliä esitti Penguins juuri Flamesia vastaan. Ehdottomasti yksi huonoimmista otteluista Sullivanin alaisuudessa, ellei jopa se kaikista huonoin. Jotain on täytynyt mennä pieleen otteluun valmistautuessa, sillä niin hengetöntä oli pelaaminen. Toivottavasti Flamesia ei pidetty varmana pisteautomaattina. Jokaiseen erään Penguins näytti tulevan täynnä virtaa, mutta se ei kestänyt kuin muutaman minuutin erän alusta. Yksikään Penguinsin pelaaja ei erottunut erityisen positiivesti kentältä. Archibald väläytti muutaman kerran nopeuttaan. Malkin oli uskomattoman huono. Fleury ei voinut kolmelle ensimmäiselle maalille paljoakaan, mutta Flamesin neljäs maali meni hänen piikkiinsä.
 

lake79

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Suomi, Pahalampi.
Kovasti tuli kyllä edellisten valmentajien hetket mieleen tänään. Kaikkea muuta kuin Sullivanin ajan Penguins. Huomenna sitten toivottavasti peli näyttää reilusti paremmalta.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös