Pittsburgh Penguins 2015–2016

  • 521 565
  • 2 092

WannabeParros

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ducks, RaahenJääkiekkoKlubi
Älkääpäs nyt! Hagelin on huonon alun jälkeen alkanut nostaan tasoaan ja väläytellyt jopa loistavasti hetkittäin. Omaan päähän pelaa todella hyvin, jaksaa painaa puolustukselle avuksi, rauhallinen ja järkevä pelaaja ollut ainakin Ankoissa oikeastaan koko kauden. Saatte vielä ilon hetkiä kyseisestä hepusta.
 

Tonicom

Jäsen
Suosikkijoukkue
Saipa, Penguins
Hohhoijaa, maksimissaan 40 pinnan koohottajalaituri 4 miljoonan caphitilla seuraavat 3 vuotta. On toki nopea, ja pelaa kai puolustuspäähän luotettavasti, mutta on tosiaan liian pitkä sopimus :facepalm: Uusi Pascal Dupuis kun vanha jäi eläkkeelle, toivottavasti nousisi edeltäjänsä parhaalle tasolle. On LW, joten toivoa on että pääsisi edes koettamaan Kunitzin paikalle.

Perron on ollut kieltämättä aivan sysipaska, mutta tulee aivan varmasti nousemaan omalle tasolleen joka on huomattavasti enemmän kuin Carl Hagelin.
No, täytyy olla itse Perronin puolesta tyytyväinen, soveltunee paremmin diisselimäisen Getzlafin rinnalle. Tuo Clendening tuohon kylkeen on aivan yksi ja sama.

Huono treidi, en olisi huolinut Hagelinia edes ilmaiseksi tuon aivan liian pitkän sopimuksen vuoksi. Valtava riski, juuri kun Penguins on päässyt kahdesta ongelmasopparistaan eroon, niin otetaan uusi potentiaalinen sellainen.

Loppuun vielä: 16th overall <-> Carl Hagelin.

Vasemmalta laidalta köyhä laituriosasto vahvistui. Siihen ei tarvittu paljon. Kakkos-kolmoskentän tasoinen Hagelin on heittämällä paras vasen laiturimme. Lähes kymmenen vuotta nuorempi Dupuis. Pelityyliltään tuskin samanlainen taistelija kuin Dupuis, mutta nopeudella ei varmasti kalpene edes Dupuille. Hyvin toimiva av-sai myös vahvistusta. Joukkueesta ei löydy tällä hetkellä riittävästi av-osaamista, kun esim. tasakentällisin heikkoa Porteria pidetään kokoonpanossa vain sen tähden, että osaa pelata av:ta.

Perron ei ole saanut käytännössä mitään palkintoa tälla kaudella, vaikka yrityksestä tuo ei ole jäänyt kiinni. Toisaalta Pingviinit eivät ole joukkueenakaan saaneet huonoa tuuria käännettyä. NHL:n eniten tolppakuteja ja aivan äskeittäin Anaheimin jälkeen toiseksi huonoin laukaisuprosentti, molemmat asioita, jotka pitemmällä aikavälillä yleensä korjautuvat, kun tuuri kääntyy.

Nää on aina näitä, kannattaako ottaa tuota 16th overallia tähän. Perron ei löytänyt kemiaa lupaavan alun jälkeen sen paremmin Genon kuin Sidinkään vierellä. Jatkosopimus olisi ollut todellinen ihme. Nyt rentalista saatiin pidemmällä sopimuksella oleva nopea ja hyvin kahteen suuntaan pelaava vasen laituri. Sid pääsee jatkamaan uraansa tusinalaitureiden kanssa, vasemmalla laidalla siis, nyt kun Kunin kädet eivät ole enää kahteen vuoteen toimineet.

Heikoimmillaan Hagelinista tulee kallis kolmoskentän laituri pitkähköllä sopparilla. Jos hyvin käy niin saadaan jatkuvuutta tästä vauhtikoneesta. Annetaan ajan näyttää. Kokonaisuudessaan JR:n suunnitelma on ollut suunnatonta, mutta tästä ei nyt sen enempää. Katsotaan kohta yön matsi ondemandina.
 

Pens71

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pittsburgh Penguins
Rangersissa pelatessaan hagelin oli myrkkyä pingviineille. Hagelin on mielestäni todella hyvä luistelija, joka tekee töitä kumpaankin suuntaan ja tämä saattaa olla yksi todella tärkeä palanen mitä pidemmälle kevättä mennään.
Hagelinin kausi kuitenkin mennyt vähän penkin alle (ducksit alisuorittanut koko joukkue) ja sopimus tulee kyllä olemaan rasite jos homma ei lähde toimimaan.

Perronilta odotettiin tason nostoa jo pitkään. Välillä jopa raivostuttanut se, kun tietää potentiaalia olevan mutta tulosta ei tule. Ehkä nyt oli juuri oikea aika antaa miehen jatkaa matkaa.

Mielestäni clendening annettiin aivan kaupanpäällisenä mukaan ja sitä en ymmärrä miksi näin..

Ehkä kuitenkin ensimmäiset fiilikset on ihan positiiviset kaupasta. Annetaan hagelinille mahdollisuus ja aikaa näyttää!
 

Bosco

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Pittsburgh
Viime yönä ihan hyvä vierasottelu Tampassa. Joukkue osoitti taas sitä sitkeyttään nousemalla pari kertaa takaa tasoihin, ja kolmannessa erässä vielä johtoasemaankin. Kunitzilta taas maali tasakentällisin, on se kova. Johto ei pitänyt kuitenkaan kun Tampa osoitti samaa sitkeyttä. Kuitenkin hienoa nähdä tällaista peliä Penguinsilta, kun ei lannistuta tappioasemassa vaan luottoa omaan tekemiseen riittää. Harmi että Kunitz ja Fehr epäonnistuivat purussa ottelun lopussa ja Strålman kiitti tekemällä highlight-maalin. Jatkoajalla oli taas paikkoja ja noita 3vs3 höntsäilyjä pitäisi alkaa tuolla joukkueen taitotasolla voittamaan. Nyt tuli turhaan taas annettua se ylimääräinen piste Tampalle. Seitsemästä edellisestä varsinaista peliajaa pitemmälle venyneestä ottelusta 4 hävitty jatkoajalla ja 3 rankkareilla, joten siinä on paljon menetettyjä pisteitä. Alkukaudesta niitä osattiin voittaa kun neljästä ensimmäisestä 3 jatkoaikavoittoa ja 1 rankkarivoitto, joten tuo tappiokierre näistä kolmen pisteen otteluista pitäisi saada nopeasti käännettyä ja alkaa ottamaan taas ne ylimääräiset pisteet sieltä itse.

JR teki sitten taas yhden siirron, joten ei häntä ainakaan voi siitä syyttää etteikö saisi asioita tapahtumaan. Joku Ken Holland on palkkakaton asettumisesta saakka istunut toimistossaan peukku perseessään tekemättä mitään, samalla kun JR hoitelee bisneksiä. Aina ei siirrot onnistu, mutta yritystä ainakin on. Perronin hankinta oli hyvä vuosi sitten. Penguinsilla oli hyvät kaksi ensimmäistä kuukautta silloin, ja vaikka joulukuussa peli alkoi tökkimään pahasti loukkaantumisten ja sikotautiepidemian vuoksi, oli Penguins tuolloin kaupantekohetkellä edelleen siellä liigan kärjen tuntumassa. Taisi olla kärkiviisikossa. Dupuis oli juuri tippunut pois loppukaudeksi, joten siellä kärkikentissä oli sen myötä vajausta (oli jo ennen Dupuisin loukkaantumistakin) ja siten suurta tarvetta hankinnalle. Perron oli siihen väliin paras saatavilla oleva vahvistus. Sopimus oli juuri ideaalinen, kun cap hit lähes identtinen Dupuisin kanssa ja mahtui siten juuri capin alle käytössä olevan LTIR-tilan turvin. Oli saatavilla Oilersin ja Perronin heikon alkukauden vuoksi, ja taitotasoltaan juuri sitä mitä Penguinsista puuttui. Ykköskierros tuossa vaiheessa ei ollut liian kova hinta hänestä, vaan juuri molemminpuolin reilu kauppa. Perronin alku oli melko räjähtävä, ja nähtiin heti osoitusta hänen kyvyistään, mutta sitten tuli totaalinen hyytyminen ja joukkueen puolustuspään loukkaantumiset pilasivat koko joukkueen kauden, ja vuoro nousi aina 16. sijalle. Tälläkään kaudella Perronin peli ei missään vaiheessa lähtenyt kunnolla kulkemaan, joten hänestä maksettu hinta jälkitarkastelussa oli ihan liian suuri. Välähdyksiä oli tälläkin kaudella eikä Perronia yrityksen puutteesta voi syyttää. Otteet olivat kuitenkin ailahtelevia, ja sehän Perronin kohdalla tiedettiin että tuo on ollut läpi uran ongelma. Kahden suunnan pelikään ei ole mitään hyvää, ja puolustussuuntaan oli niitä ongelmia. Ei missään vaiheessa valitettavasti kunnolla sopeutunut Malkinin tai Crosbyn rinnalle, vaikka odotukset olivat suuret. Edellisestä maalista tasakentällisin oli kulunut lähes kaksi kuukautta ja ei se kyllä riitä kun puhutaan kärkikenttien laiturista. Kun oli vielä kesällä tulossa UFA-statukselle, niin tämän kauden esityksillä ei olisi varmaan saanut jatkosopimusta. Melko varmasti tulee Anaheimissa olemaan parempi kuin mitä oli Pittsburghissa, valitettavasti. Olisihan se ollut nimittäin tietenkin toivottavaa että olisi onnistunut täällä niin hyvin kuin mihin hänellä olisi ollut edellytyksiä, mutta niin ei vaan käynyt sitten lopulta.

Carl Hagelin ei erityisemmin sytytä, mutta Perronilla tuskin parempaakaan pelaajaa oltaisiin saatu takaisinpäin. Ei ole läheskään yhtä taitava kuin Perron, mutta nopeutta löytyy sitten taas paljon Perronia enemmän. Luistelu on juuri Hagelinin vahvuus, kun Perronilla se ei ollut erityisen vahvaa. Että ehkäpä tuo sitten sopeutuu sen vuoksi paremmin joukkueen pelitapaan ja joukkueen kärkisentterien rinnalle kuin mitä Perron sopeutui. Sitä sopii toivoa. Kuten mainittua niin Hagelin tuo myös erikoispelaamiseen lisää vahvistusta, kun on tottunut pelaamaan alivoimaa. Perron ei alivoimaa pelannut eikä päässyt Penguinsissa kakkosylivoimaa korkeammalle, ja kun ykkösyv vie lähes kaiken peliajan ja huomion niin Perronin panos erikoispelaamisessa oli Penguinsissa aika olematon. Bennett, Fehr ja kumppanivat pystyvät ottamaan Perronin paikan kakkosyv:stä. Jos Hagelinista kehittyy joukkueelle uusi Dupuis, siis se parhaimmillaan Penguinissa nähty Dupuis, niin kyllähän tuosta on paljon iloa joukkueelle. Silloin tuo sopimuskaan ei nyt huono olisi. Että ollaan nyt varovaisen optimistinen Hagelinin suhteen ja katsotaan kuinka sopeutuu joukkueeseen.

Clendeningin aika ja rooli Penguinsissa oli mitäänsanomaton. Oli ihan mielenkiintoinen palanen tuossa Sutter-Bonino kaupassa, mutta ei missään vaiheessa päässyt sisälle joukkueeseen. Alkukaudesta olisi ansainnut paremman näytönpaikan, mutta Johnston ja Agnew peluuttivat mieluummin Scuderia kuin Clendeningiä, joten nyt ollaan tässä tilanteessa sitten. Katsotaan nouseeko heti isoon rooliin Anaheimissa Despresin tavoin ja sitten voidaan taas katsella kateellisina kuinka hyvä puolustaja siellä Ducksissa pelaakaan. No eihän tuo nyt sentään läheskään Despresin veroinen ole, ja on nyt vuoden sisään treidattu kolmesti että taitaa olla kovan työn takana että pitää paikan NHL:ssä pitempään. Ducksin puolustajatilanne huomioiden ei olisi yllätys jos olisi pian waivereissa, tai tulisi uudestaan kaupatuksi.

Kaiken kaikkiaan tässä sekä Ducks että Penguins varmaan odottavat uusien laitureiden sopeutuvan joukkueeseen paremmin kuin edelliset sopeutuivat. Perron ainakin tekee Ducksissa parempaa tulosta kuin Penguinsissa, koska eihän se nyt huonompaankaan millään pysty hänen taitotaso huomioon ottaen. Perronin luistelukaan ei ole siellä yhtä suuri heikkous, kun Getzlaf ja Perry eivät ole mitään pikakiitureita myöskään. Perron voi verkkaiseen tahtiinsa taituroida noiden Anaheimin kaksosten kanssa, kun taas Hagelinin sitten odotetaan nopeutensa vuoksi sopeutuvan Penguinsiin paremmin. Sopimustilanteet huomioiden pitkällä tähtäimellä riski on Penguinsilla, joten Hagelinin olisi suotavaa onnistua täällä paremmin kuin onnistui Anaheimissa.
 
Viimeksi muokattu:

Malkkinen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pittsburgh Penguins
Ei nyt oikeen mitään sanottavaa tähän treidiin, aika näyttää. Harmittaa että Clendeningistä ei nyt saatu mitään hyötyä, luultavasti se nousee Anaheimissa just sellaseks Paul Martin tyyliseks pelaajaks jota Penguins huutaa just nyt. Mutta kun ei saa edes mahdollisuutta näyttöihin niin hyvä ukolle et pääsee jossakin pelaamaan ja saa (ehkä) paremman mahdollisuuden
 

lake79

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Suomi, Pahalampi.
En ymmärrä vähää alusta tuota Clendeningin lisäämistä treidiin. Miksi? Ei sitä syvyyttä nyt ainakaan liikaa ole pakistossa, mutta näemmä sitten Clendeningin tulevaisuutta ei nähty myöskään Penguinsissa. Toivottavasti ei nouse hyväksi puolustajaksi Anaheimissa, voisi harmittaa kohtuu suuresti.

Perronia ei jää ikävä, Hagelin saa näyttää mitä osaa ja miten soveltuu Pittsburghiin.

Pirun viihdyttävä peli viime yönä. Tätä Penguinsia mä haluan nähdä, toki sillä erotuksella että pelejä voitetaan.
 

Walkin

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pittsburgh Penguins
Voi vittu, että tuommoinen treidi. Perron oli pettymys ei sillä, mistään ei saanut kiekkoa pussiin mikä on ollut koko joukkueen ongelma, mutta että Hagelin? 3 vuotta kallista sopparia vielä niin ei hemmetti. Tampaa vastaa oli viihdyttävä matsi, mutta vituttaa kun jengi itse söhläsi voiton Tampalle, kyllähän tuo olisi taas pitänyt pystyä hoitamaan. Jokainen pistemenetys on kolaus playoff-paikkaa ajatellen.
 

Steegil

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit 1967-2014, Ducks sympatiat Coyotes & Jets
Hagelin oli Ankoissa todella paha pettymys. Jos Perron ei teillä osunut mistään niin Hagelin ei sille osastolle ainakaan parannusta tuo. Kaiken lisäksi miehellä on NTC tossa sopparissa alkaen ensi kaudesta, joten aikamoisen rippakiven saitte haalittua. Toki tämän sanottuani Hagelin muuttuu yhdessä yössä sellaiseksi +50 pisteen tehopakkaukseksi.
 

Walkin

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pittsburgh Penguins
Hagelin oli Ankoissa todella paha pettymys. Jos Perron ei teillä osunut mistään niin Hagelin ei sille osastolle ainakaan parannusta tuo. Kaiken lisäksi miehellä on NTC tossa sopparissa alkaen ensi kaudesta, joten aikamoisen rippakiven saitte haalittua. Toki tämän sanottuani Hagelin muuttuu yhdessä yössä sellaiseksi +50 pisteen tehopakkaukseksi.

Kuulostaa hyvin JR:n tyyliseltä hankinnalta, vaihdetaan alisuorittaja alusuorittajaan, mutta tännepäin tulevan sopimus on luokkaa järkyttävä. Näin se 'Canes aikanaan ajettiin huonoon tilaan huonoilla sopimuksilla...
 

Walkin

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pittsburgh Penguins
Miten voi olla, että näitä AHL-jamppoja on samaan aikaan neljä kokoonpanossa ( Kuhnhackl, Rust, Porter, Sheary ) ja Plotnikov on poppareilla? Tätä on vaikea ymmärtää kyllä Plotnikovilla on noista eniten annettavaa. Rust on ollut taas noista AHL-kavereista pirtein.
 

Pens71

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pittsburgh Penguins
Miten voi olla, että näitä AHL-jamppoja on samaan aikaan neljä kokoonpanossa ( Kuhnhackl, Rust, Porter, Sheary ) ja Plotnikov on poppareilla? Tätä on vaikea ymmärtää kyllä Plotnikovilla on noista eniten annettavaa. Rust on ollut taas noista AHL-kavereista pirtein.

Mitä plotnikov on saanut aikaiseksi? Itse en ole nähnyt nyt hetkeen pelejä, joten en ota niihin kantaa, mutta tilastojen valossa 32 ottelua 0 maalia ja 2 syöttöä +/- -3. En odottanutkaan, että plotnikov mikään pistelinko olisi, mutta ei hän oikein tuo mitään joukkueelle (tämä väite perustuu alkukaudella nähtyihin peleihin). Kovuutta plotnikovilla löytyy keskimääräistä pingviini pelaajaa enemmän mutta ei mitään muuta.

Shearyllä 10 ottelua ja 1+1 tehot ja +/- -5.
Rustilla 7 ottelua 1+0 tehot ja +/- +3.
Porterilla 21 ottelua 0+2 tehot ja +/- -3.
Kuhnhackel 2 ottelua 0+0 tehot ja +/- +1.

Ymmärrän täysin popparikomennuksen vaikka jotenkin sitä toivoo vielä, että plotnikov syttyisi ja vakiinnuttaisi paikan pelaavasta kokoonpanosta.
Nyt kuitenkin hieman flopilta vaikuttaa. Onneksi ei ole kallis. Voi kun se panarin oltaisiin saatu...
 

Bosco

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Pittsburgh
En ymmärrä vähää alusta tuota Clendeningin lisäämistä treidiin. Miksi? Ei sitä syvyyttä nyt ainakaan liikaa ole pakistossa, mutta näemmä sitten Clendeningin tulevaisuutta ei nähty myöskään Penguinsissa. Toivottavasti ei nouse hyväksi puolustajaksi Anaheimissa, voisi harmittaa kohtuu suuresti.

Eiköhän tällä omalta osaltaan tehty rosteriin tilaa Derrick Pouliotin tulevaa ylöskutsua varten. JR oli ilmeisesti pari päivää sitten kertonut Pouliotin olevan lähellä nousua takaisin NHL:ään. Ehkäpä tuo voisi tapahtua AHL:n All-Stars ottelun jälkeen? Rosterissa oli 8 puolustajaa, ja Määttä ainoa waiver-vapaa, joten Warsofskyn tai Clendeningin suhteen piti tapahtua jotain jotta Pouliotia varten olisi tilaa jossain vaiheessa. Tässä oli sitten ratkaisu siihen. Warsofsky on Sullivanille tutumpi pelaaja, joten kai siihen vaan oli enemmän luottoa organisaation sisällä kuin Clendeningiin.
 

lake79

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Suomi, Pahalampi.
@Bosco Joo. Kyllä mä tavalllaan ymmärrän tuon siirron, mutta itse olisin pitänyt Pouliotin koko kauden ennemmin AHL:ssä ja katsonut Glendeningin kortin loppuun asti tällä kaudella. Ellei nyt sitten ole saanut jotain ihme boostia kehitykseen yht´äkkiä ja mies onkin jo enemmän NHL-tasoa. Sitä näkemääni hasardipakkia en halua nähdä jäällä enää ikinä, mitä Pouliot oli aiemmin ylhäällä pelatessaan.
 

Bosco

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Pittsburgh
Pitää tosiaan toivoa että Pouliotin kokonaisvaltainen pelaaminen on tämän kauden mittaan ottanut harppauksia eteenpäin AHL:ssä pelatessa. Mielellään sen Pouliotin nykytason riittävyyden NHL:ään tässä ennen siirtotakarajaa kuitenkin näkisi. Jos pystyisi ottamaan oman paikkansa puolustuksesta, sen mitä sille oltiin petaamassa harjoitusleirin alkaessa, niin kyllähän tuo puolustus olisi ihan kohtalaisen hyvä noin paperilla. Pienehkö ja kevyehkö fyysisen pelin suhteen, mutta nopeutta, taitoa ja kykyä liikutella kiekkoa pitäisi sen myötä löytyä sitten. No eiköhän se tosiaan tässä selviä jossain vaiheessa että missä mennään Pouliotin kehityksen suhteen.

Hagelinin tulon myötä Penguinsin ensi vuoden cappitilanne on seuraavanlainen: 17 pelaajaa (yksisuuntaiset sopimukset + Murray/Pouliot/Sprong + Scuderin retained salary) ja yhteensä $63.497916 miljoonaa. Dupuis ei ole laskuissa mukana ja menee LTIR:ään. Varovaisen cappiarvion (sama kuin tämän vuoden) mukaan siinä olisi hieman alta $8 miljoonaa tilaa kuutta rosteripaikkaa varten. Määttä on ainoa suuremman sopimuksen ansaitseva sopimukseton pelaaja, ja voi olla että tekee vuoden tai kahden siltasopimuksen. Bennett, Plotnikov ja kumppanit eivät suuria sopimuksia saa. Eli ei tuossa ole mitään cappiongelmia edessä tänä kesänä tällä joukkueella, jos ei nyt tosin myöskään tilaa tehdä mitään isoja UFA-signauksia.

Edit. Niin Sullivanhan tuntee Hagelinin noilta Rangers-vuosiltaan, joten eiköhän uudella valmentajalla ollut sanansa sanottavana Hagelinin hankkimisen suhteen. Tietää ainakin tasan tarkkaan millaisen pelaajan Penguins sai.
 
Viimeksi muokattu:

Henkka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Liiga, NHL, CHL, SHL
Jännä treidi. Saattaa hyvinkin olla, että Perron löytää itsensä taas läntisessä konferensissa, jossa on oppinsa saanut ja Hagelin samalla tavalla idässä.

Muuten aika samantasoiset pelaajat, mutta onhan Hagelin helvetisti parempi puolustamaan. Vaikka plusmiinus (erityisesti yhden kauden) onkin yleisesti huono statti niin:

Viimeiset 5 kautta uralla:

Perron -44
Hagelin +47

Lisäksi playoff-maaleissa Hagelin vie Perronia lähes 100-0. Kai ne Pittsburghin tavoitteet ovat edelleen siellä keväällä eikä vaan runkosarjassa?

Kaiken kaikkiaan tässä sekä Ducks että Penguins varmaan odottavat uusien laitureiden sopeutuvan joukkueeseen paremmin kuin edelliset sopeutuivat. Perron ainakin tekee Ducksissa parempaa tulosta kuin Penguinsissa, koska eihän se nyt huonompaankaan millään pysty hänen taitotaso huomioon ottaen. Perronin luistelukaan ei ole siellä yhtä suuri heikkous, kun Getzlaf ja Perry eivät ole mitään pikakiitureita myöskään. Perron voi verkkaiseen tahtiinsa taituroida noiden Anaheimin kaksosten kanssa, kun taas Hagelinin sitten odotetaan nopeutensa vuoksi sopeutuvan Penguinsiin paremmin. Sopimustilanteet huomioiden pitkällä tähtäimellä riski on Penguinsilla, joten Hagelinin olisi suotavaa onnistua täällä paremmin kuin onnistui Anaheimissa.

Tämä luistelunopeus on erittäin hyvä pointti pointti. Molempien pitäisi soveltua paremmin uusiin joukkueisiinsa.

Clendeningin näen kaupassa tasoituksena tuosta Perronin UFA-statuksesta. Hagelinin sopimuksen pituudessa kun on enemmän long-term valueta, mitä riskiä.

Veikkaan JR:n onnistuvan tässä kaupassa ja parin vuoden päästä kukaan ei muista enää tuota karmeata viime kevään Perron-kauppaa.
 
Viimeksi muokattu:

zägä

Jäsen
Suosikkijoukkue
Penguins, Steelers, Kärpät
Ekat fiilikset treidistä oli, että ei nyt jumalauta taas, mutta tarkemmin kun aatellu niin voihan tää ollakki ihan ok kauppa molemmille.
Hagelin kuitenkin nopeuden puolesta voisi sopia Penguinsiin Perronin taikinajalkaa paremmin ja varsinki Crosbyn kenttään, mutta eiköhän tuo Malkinin kentässä pelaa, kun Kunitzin paikka crosbyn vieressä on kiveen hakattu. Mutta jokatapauksessa nyt voi Porterinkin laittaa takas WBS:sään kun ei sille oo mitään käyttöä muutakuin av:lla.

Tuo Clendeningin mukaan laitto kans vähän ihmetyttää, varsinkin kun ei oo annettu edes mitään kunnon näyttöpaikkaa. Mutta varmaan se tosiaan meinaa sitä että Pouliot olisi tulossa ylös lähiaikoina.

Tuli vaan mieleen, että voiskohan tuo Kunitzin pakonomainen peluuttaminen ykkösessä olla sitä että sen treidiarvoa/kiinnostusta koitettas saada ylös, kun vasta oli jossain huhu että Pens kuuntelisi tarjouksia Kunitzista? No tuskinpa siitä kukaan on kiinnostunut ja ei sillä mitään käyttökelpoista varmasti takasinpäin saataskaan.

Edit: Hagelin-Crosby-Kessel kenttä olis mielenkiintonen nähdä joskus, olis ainakin jalkoja siinä ketjussa.
 
Viimeksi muokattu:

Walkin

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pittsburgh Penguins
Onko Letangin tilanteesta tullut mitää päivitystä, viime matsissahan se sai taas kolhua käteensä?
 

Wild-Chester

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pittsburgh Penguins
Hagelin oli Ankoissa todella paha pettymys. Jos Perron ei teillä osunut mistään niin Hagelin ei sille osastolle ainakaan parannusta tuo. Kaiken lisäksi miehellä on NTC tossa sopparissa alkaen ensi kaudesta, joten aikamoisen rippakiven saitte haalittua. Toki tämän sanottuani Hagelin muuttuu yhdessä yössä sellaiseksi +50 pisteen tehopakkaukseksi.

Sellainen helpotus tuossa ilmeisesti kuitenkin on, että kun NTC ei ollut astunut vielä voimaan, niin treidattaessa se ei siirry uudelle organisaatiolle, ellei tämä sitä vapaaehtoisesti pelaajalle anna. Toki JR saattaa olla niin seniili, että hän NTC:n Hagelinille nitropäissään myöntää.
Lähdettä General Fanagerin twitteriin.
 

Pens71

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pittsburgh Penguins
Hagelin tulee aloittamaan Malkinin laidalla.
Jospa Hagelin luo vauhdillaan hieman lisää tilaa Malkinille sekä Kesselille. Varmasti iso apu tuossa kentässä myös omalla alueella.
 

Bosco

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Pittsburgh
Letang on tänään game-time decision. Ei ollut harjoituksissa eilen.

Hagelin tosiaan Malkinin laidalla. Pelasi viime aikoina Anaheimissa Keslerin rinnalla ja viimeisiin neljään peliin tehot 1+3. Uransa aikana tehnyt kovimmat tehot juuri tämän illan vastustajaa Carolina Hurricanesia vastaan (17 ottelua tehoilla 5+10 ja +11.). Siinä on hyvä paikka sitten heti tehdä tulosta uudessa joukkueessa.

Edit. Ja juuri Sullivan ilmoitti Letangin olevan sivussa tämän illan ottelusta. Game time decision sitten huomenna taas. Ei lupaile hyvää illan ottelulle.
 
Viimeksi muokattu:

Walkin

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pittsburgh Penguins
Joo eli Letang ulkona. Niin paljon kun Letangista tykkään, yksi maailman viihdyttävimmistä puolustajista mielestäni ( enkä varmasti ole yksin tämän mielipiteen suhteen ) ja parhaimmillaan ihan norris-tasoa, mutta onko tuossa enää mitään järkeä? Ensinnäkin Pens nojaa tähän mieheen, tilastot Letangin kanssa ja ilman tätä ovat käsittämättömät, tämän iltainen matsi on jo nyt melkein hävitty voisi sanoa, kun Kris ei pue peliin. Kaverin cap hit oli jotain päälle 7 milj$ ja jatkuvasti klesana. En tiiä mitä JR:n pitäisi tehdä, sillä kauppaamalla Letangin ei varmasti tule niin hyvää takaisin päin kuin mitä annetaan, mutta eihän joukkue voi nojaa mieheen ja käyttää cap-tilaa niin paljon pelaajaan, joka on ihan jatkuvalla syötöllä loukkaantunut. Paska tilanne tämä, huikea pelimies se on, mutta nuo loukkaantumiset.
 

Rewert

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Pens
Onhan tuo nyt vaan hemmetin surullista , että tuolla painaa viisi Ahl-tason koohottajaa. Ei mitään jätkiltä pois, mutta kun ei riitä ei vaan riitä..

Vaikka Sheary painoikin maalin, niin ei nämä oikeen ole vakuuttanut Kuhnhackl kaikista vähiten. Olisiko tänään waivereihin laitettu Steve Downie vielä hyödyksi Penssille, mielestäni kyllä. Ja antakaa nyt herranjumala sen Plotnikovin pelata.
 

Bosco

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Pittsburgh
Erinomainen ottelu Penguinsilta ja lopputulos 5-0 kuvaa pelin kulkua. Carolina oli todella vaisu ja Penguins pelasi juuri niin hyvin kuin tarvitsikin. Tähdet ottivat roolia Letangin ollessa sivussa; Fleurylle nollapeli, Crosbylle pari maalia, Malkinille, Kesselille ja Hörnqvistille kaikille 0+2. Oli muuten ensimmäinen kerta kun Crosby, Malkin ja Kessel kaikki keräsivät samassa ottelussa vähintään kaksi pistettä kukin.

Huomenna jatkuu Bluesin vieraana. Tuomari teloi Warsofskyn ja jos edessä on huilia, eikä Letang pysty vielä huomenna pelaamaan, niin edessä lienee Pouliotin kauden ensimmäinen NHL-ottelu.
 

Walkin

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pittsburgh Penguins
Se oli semmoinen sunnuntain päiväläpsyttely, mutta hyvä että hoitivat tuon ilman suurempia vaikeuksia. Kyllähän toi hyökkäys on käynyt niin kapeaksi nyt kun siellä on AHL-jamppoja useampikin, että toivon todella, että se Downie poimitaan sieltä waivers-listalta, toisi vähän sitä vittumaisuuttakin tuohon jengiin.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös