Pittsburgh Penguins 2015–2016

  • 521 546
  • 2 092

Logan

Jäsen
Suosikkijoukkue
Filip Kadera & Jan Lukas
Nyt kun villi kortti -paikkakin alkaa karata kauemmaksi ja kauemmaksi niin ne intoilijat jotka toivoivat pudotuspeleistä tippumista pitäisi olla onnesta soikeana. Sitä näköjään saa mitä tilaa. En pysty käsittämään miten joku voi toivoa tollaista omalle suosikkijoukkueelleen. Ihan karseaa katseltavaa jos edes vilkaisee sarjataulukkoa..

Otan tähän sen verran kiinni, että ne "fanit" haluavat ehkä enemmän oikeaa menestymistä. Eihän se kivaa ole, mutta joku hikisen playoff-paikan metsästys ja 1st round exit tuskin on sen parempi. Mielenkiintonen aihe näin Colorado fanina. En tiiä pitäskö vaikka tästä 4 pelin voittoputkesta innostua vai ei. Joukkue on edelleen mielestäni huono (lue valmentaja) josta ei mitään contenderia tule mutta hankala se häviöitäkään on toivoa. Mulle on se ja sama jos jäädään ulos pleijareista kerääkö joukkue 60 vai 90 pinnaa. Ainoa ehto sille on, ettei joukkue luovuttanut. Oma ajattelu muuttui kauden 06-07 jälkeen kun lopun 15-2-2 runista ei ollu muutaku haittaa ja seuraavana vuotena hankittiin Foote 1 kierroksen varausta vastaan vaikka realistista kannumahdollisuutta ei ollut.

Mitä Penguinsiin tulee niin olen aika yllättynyt. Minusta joukkue näytti todella hyvin kasatulta ennen kautta. Joku tossa mättää eikä se pelkästään johdu valmentajasta. En usko fyysisyydenkään puuttumiseen, koska hyvää lätkää voi pelata ilman sitäkin.
 

Walkin

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pittsburgh Penguins
Ei niin ei, aivan kauheeta toi pelaaminen. Näyttää siltä, että pelaajat eivät anna kaikkeensa eivätkä pelaa logolle sitten yhtään. Vai eikö vain sitten taidot riitä yksinkertaisesti? Vai onko joukkueen kunto huono? Se selittäisi miksi Pens saa vähän ylivoimia eikä onnistu tulemaan takaa ohi koskaan. Joukkueen rakenteessa on vikaa, mutta kyllä nyt nähtyä parempaan pitäisi tuollakin joukkueella pystyä...
 

tsajari

Jäsen
Suosikkijoukkue
Penguins
Otan tähän sen verran kiinni, että ne "fanit" haluavat ehkä enemmän oikeaa menestymistä


Mä ymmärrän ne edut mitä tällä haetaan, mutta jotenkin omaan ajattelutapaan ei vain kuulu se, että toivoo tappioita. On olemassa joukkueita jotka pystyvät pitämään jonkunlaista mestaruusikkunaa auki pitempäänkin ilman isompia konttaamisia. Penguinsin runko ei ole uudelleenrakennustarpeessa joka vaatisi useamman vuoden ykköskierroksen varauksia, se vain vaatii jotain järjestelmällistä kehittämistä nykyisten pelaajien ympärille. Bylsman lähdettyä joukkuetta on mullistettu ja pullistettu joka vuosi ja näin jälkikäteen voinee sanoa, että muutoksia on ollut ihan liikaa. Ei mitään pitkäjänteisyyttä, ei mitään suunnitelmallisuutta.

Aiemmat Sullivanin johdossa tulleet tappiot on olleet otteluita joissa Penguins on ollut huonompi. Carolinaa vastaan Penguins oli parempi jääkiekkojoukkue, mutta hävisi silti. En tiedä onko se tässä tapauksessa edistystä vai vielä huonompia enteitä. Massasta ei vain yksinkertaisesti erotu kukaan edukseen.

Taidot ei riitä. Multa pärskähti aamukahvit näppäimmistölle. Ymmärrän trollauksen ja järjettömyyden, mutta rajansa kaikella.
 

Logan

Jäsen
Suosikkijoukkue
Filip Kadera & Jan Lukas

Mä ymmärrän ne edut mitä tällä haetaan, mutta jotenkin omaan ajattelutapaan ei vain kuulu se, että toivoo tappioita. On olemassa joukkueita jotka pystyvät pitämään jonkunlaista mestaruusikkunaa auki pitempäänkin ilman isompia konttaamisia. Penguinsin runko ei ole uudelleenrakennustarpeessa joka vaatisi useamman vuoden ykköskierroksen varauksia, se vain vaatii jotain järjestelmällistä kehittämistä nykyisten pelaajien ympärille. Bylsman lähdettyä joukkuetta on mullistettu ja pullistettu joka vuosi ja näin jälkikäteen voinee sanoa, että muutoksia on ollut ihan liikaa. Ei mitään pitkäjänteisyyttä, ei mitään suunnitelmallisuutta..

Olen samoilla linjoilla siinä etten itsekään tajua jos joku ihan vaan toivoo oman jenginsä häviävän. Ehkä voi olla ettei tappiot siinä vaiheessa haittaa, mutta että oikein toivoa häviämistä niin en ymmärrä.

Pensselit ei tosiaan ole mikään rebuild-joukkue. Edelleen materiaali on mielestäni hyvä niin hankala sanoa mikä mättää vaikka vaihtuvuutta on aika paljon ollutkin. Silti yleensä hyvä materiaali ei vaadi pitkiä aikoja pelin kuntoon saamiseksi. Sullivania en pidä kummoisena koutsina, mutta onhan tässä aikaa mennyt viime kerrasta joten odotellaan.
 

larzzon

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ukraina
Ei niin ei, aivan kauheeta toi pelaaminen. Näyttää siltä, että pelaajat eivät anna kaikkeensa eivätkä pelaa logolle sitten yhtään.
Pensillä on rosterissa liikaa pelaajia, joille fyysinen peli on pelaamista mukavuusalueen ulkopuolella. Hörnqvist on poikkeus sääntöön, Kessel sääntö. Pitäisi olla toisin päin. Joukkuedynamiikassa on usein kyse kriittisistä massoista. Kun on tarpeeksi monta pelaajaa, jotka katsovat voivansa laistaa kontakteista, he saavat hyväksynnän pelitavalleen toisiltaan. Valmentaja ei voi ajaa laidassa seisovaan pakkiin kiinni. Pelaajien on ajettava. Bruinsin puusta veistetty puolustus harhautti valesyötöllä vaikka kuinka monta kertaa Penskarvaajan kaartamaan ohitse. Niin ei saisi käydä, koska voittavassa jääkiekossa hyökkääjä ajaa pakkiin kiinni aina, ehtii tämä pelata kiekon pois tai ei.

Jääkiekko on kontaktilaji, jossa on huipputasolla äärimmäisen vaikea voittaa välttämällä kontakteja. Ei Pensilläkään olen niin ylenmäärin muita enempää talenttia, että he voisivat pelata jääkiekkoa omilla säännöillään.
 

Shard

Jäsen
Suosikkijoukkue
Detroit Red Wings, Tappara, Laine, Barkov
Katsoin kolmannen erän Canes-pelistä nähdäkseni mikä Penssiä vaivaa, ja olihan se mielenkiintoinen kokemus. Tällä huimalla otannalla näkisin, että Larzzon yllä on asian ytimessä. Niin moni jääkiekon peruselementti tuntuu olevan väärin tuossa joukkueessa. Vastustaja saa tilaa ja aikaa avata peliä, painetta ei juuri anneta. Vaikea siinä on ylläpitää hallintaa. Vaikka Penguins enemmän kiekkoa pitikin, niin Canesille ei tuottanut ongelmia päästä ylös niin halutessaan. Maalipaikoiksi se ei tuossa erässä konkretisoitunut, mutta Canesilla olikin selkeästi puolusta johtoa-moodi päällä.

Hyökkäyspelistä tuntui puuttuvan rakenne ainakin tuossa erässä. Pelaajat puskivat aika paljon yksin ylös, mikä johti suuriin määriin kiekonmenetyksiä vastustajan sinisellä. Carolina paineisti hyvin kiekollisia eikä antanut tilaa mennä. Kessel tuntui olevan täysin mukavuusalueen ulkopuolella. Kenties parempien pelaajien kanssa pelaaminen saa aikaan tunteen, että pitäisi jakaa kiekkoa heille. Olikohan se ylivoima, kun jäi mieleen yksi Kesselin nopea parin metrin syöttö kulmaan Crosbylle, vaikka hätää ei ollut ja olisi voinut rauhassa katsella tai syöttää parempaan paikkaan, kenties vetääkin. Syötössä ei ollut järkeä, koska Crosby oli heti paineen alla ja seuraus taisi olla hätäroiskaisu viivaan josta kukaan ei saanut kiinni kiekkoa. Ylipäänsä syöttöpelissä on aika vähän ideaa nähtävillä. Ehkä tämä johtui tappioaseman aiheuttamasta puskemisesta, kuten myös yksinyrittäminen, kuka tietää. Selvää on kuitenkin se, että todellista kiriä ja useita vaarallisia maalipaikkoja Pens ei saanut aikaan. Tietysti vähän naurettavaa tehdä tällainen analyysi yhden erän perusteella.
 

Walkin

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pittsburgh Penguins
Noita samoja asioitahan tässä on tullut huudeltua jo jonkun aikaa, ei jääkiekkoa voi pelata noin akkalaumalla yksinkertaisesti! Jokainen joka on pelannut lätkää edes jollain tasolla ja sitten käynyt myös höntsäämässä kaveriporukan kanssa tietää kuinka kiva höntsäpelissä on puolustajana tehdä pieni valesyöttö tai muuta kivaa ja karvaaja luistelee vain ohi, mutta kuinka pelissä sitten tuota ei pystykään tekemään kun se karvaaja tulee taklaamaan. No, Penguins ei tule. Penguinsin pelaajat kaartavat ohi ja kopauttavat hieman mailalla that's it. Muutenkin tuntuu, että pelaajat ihan oikeasti eivät jaksa karvata, tai semmoinen pitkä paineen pitäminen vastustajan päädyssä ei onnistu, koska Penguins tuntuu väsyvän itse ensin kerta toisensa jälkeen. Tästä heräsi epäily mikä joukkueen kunto oikein on? Vaikka täällä kovasti huudellaan, että joukkue näyttää paremmalta kuin koskaan jne. niin ei se näytä. Eikö pelit ole jo näyttäneet sen?

Pian tämä kausi on menetetty ja saa nähdä alkaako jonkinasteinen myynti.
 

Christian74

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pittsburgh Penguins ja Tappara
[QUtämähän


Liten Pingvin, post: 6213968, member: 37800"]Crosby on alavartalovamman vuoksi sivussa - ainakin tämän päivän harjoitukset.

Uutinen[/QUOTE]
No tämähän saattaa olla jopa hyvä uutinen. Sid poissa niin muut heräävät, ainakin vanhoina hyvinä aikoina kävi näin. Tuntuu kapu olevan loman tarpeessa on vaan niin aneemista ollut hänen otteensa jo pitkään joitakin pilkahduksia lukuunottamatta. Kuten muut jo sanoivat niin ei näytä hyvältä kun jätkät eivät viitsi tehdä yhtään mitään vaan luulevat kaiken tulevan ilmaiseksi ja se mielikuvituksen puute joka paistaa läpi kaikessa tekemisessä, siinä huonompikin vastustaja määrää tahdin kun on helppo arvata miten pensselit puskee päätään seinään kussakin tilanteessa. Ps. Vittu näitä älypuhelimia kun suoltaa tauluun jotain ihan muuta kuin kirjoittaa mut asian ydin sentään säilyi.
 

Walkin

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pittsburgh Penguins
Saas nähdä missä tunnelmissa lähdetään joulunviettoon, alla viiden ottelun tappioputki ja tosiaan Sid ulkona kuten myös tietty MAF ja Letang. Kyllähän toi sentteriosasto on aika kylmää tänään Malkinin jälkeen, Bonino 3+3, Fehr 3+2 ja Cullen 3+5. Toivotaan, että Sid on sitten Minnesotaa vastaan kehissä ja viikon levänneenä saanut uutta virtaa peliinsä.
 

Luxray

Jäsen
Suosikkijoukkue
Telian Liiga-lähetysten laatu
Saas nähdä missä tunnelmissa lähdetään joulunviettoon, alla viiden ottelun tappioputki ja tosiaan Sid ulkona kuten myös tietty MAF ja Letang. Kyllähän toi sentteriosasto on aika kylmää tänään Malkinin jälkeen, Bonino 3+3, Fehr 3+2 ja Cullen 3+5. Toivotaan, että Sid on sitten Minnesotaa vastaan kehissä ja viikon levänneenä saanut uutta virtaa peliinsä.

No eikös Cullen ole pelannut tosi hyvin? Ei nelossentterin kuulukaan olla mikään pistelinko.
 

tsajari

Jäsen
Suosikkijoukkue
Penguins
Sullivanin ensimmäinen voitto plakkariin. Ottelu noudatti aikalailla samanlaista kaavaa Hurricanes-matsin kanssa sillä erotuksella, että Penguins sai tehtyä muutaman maalin. Parempi joukkuehan se oli kummassakin ottelussa. Korpisalo lahjoitti ylivoiman joka avasi aavistuksen Penguins-peliä. Ennen sitä Malkinille pomppinutta kiekkoa ei ollut Penguins muodostanut juurikaan järkeviä hyökkäyksiä. Sen jälkeen Kessel hyvin pian ampaisi läpiajoon ja teki maalinsa. Boninolta loistava peli Kesselin toiseen maaliin, ja kyllähän se oli läskiltäkin hyvä viimeistely. Noista on tällä kaudella paukkunut joskus ohikin. Warsofskyn maali meni liian helposti Korpisalolle, mutta me otetaan nekin tässä tilanteessa. Ensimmäinen Penguins-maali, ja jos oikein kuulin niin NHL-uran toinen maali. Ihan hyvä laukaushan se oli, mutta ei ne vain pitäisi mennä tällä tasolla verkkoon asti. Oma siinä taisi Korpisalon nokan edessä töljöttää kiekon tiellä, mutta kuitenkin. Malkin runnoi viidennen väkipakolla tyhjiin.

Kessel ja Malkin pari uunia, joten @Bosco n esille tuoma tilasto sai jatkoa: Penguins voittaa kun kaksi isoista tähdistä tekee samassa ottelussa maalin.

Ihan mielenkiintoinen seikka oli Tortorellan haaston aikana kun Sullivan jutteli poikkeuksellisen pitkään Kesselin kanssa. Kessel oli munannut ylivoimalla pari kertaa kiekon kanssa joten todennäköisesti se oli jotain siihen liittyvää, mutta oli miten oli, sen jälkeen kentälle luistellut Kessel teki pari maaliaan. Sattumaa tai ei, niin toivottavasti siinä naksahti lopullisesti jokin kohdilleen. Kessel oli man of the match tänään, itselleen aika tyypillinen hyvä ilta. Kohtuullisen näkymättömissä läpi ottelun, mutta paikan saatuaan tekee pari maalia. Noita hyviä iltoja tarvittaisiin kipeästi lisää.
 

Laaban

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pittsburgh Penguins
Miltä Murrayn pelaaminen näytti läpi ottelun? Highlightien perusteella näytti itsevarmalta ja herätti pelkällä habituksellaan enemmän luottoa kuin Zatkoff.
 
Suosikkijoukkue
Pittsburgh Penguins, Peliitat
Miltä Murrayn pelaaminen näytti läpi ottelun? Highlightien perusteella näytti itsevarmalta ja herätti pelkällä habituksellaan enemmän luottoa kuin Zatkoff.

Meikäläisen muistikuvien mukaan ei joutunut venymään varsinaisiin ihmetekoihin, mutta oli rauhallinen ja ei juuri antanut reboundeja. Otti koollaan ja sijoittumisellaan tarvittavat kopit. Hyvä peli, mitä nyt toinen maali olisi saattanut tarttuakin jonain toisena päivänä.
 

Walkin

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pittsburgh Penguins
Ja tappeluilla ei ole mitään merkitystäkö??? Jokainen voi katsoa ensin viime yön matsin ja tulla sen jälkeen kertomaan mielipiteensä. Pens heräsi täysin kun Fehr pudotti hanskat Dubinskyn kanssa, tuossa tappelussa ei ollut mitään väliä kumpi otti pistevoiton siinä Fehr todisti, että on valmis laittaa kroppaa likoon ja tekee kaikkensa ja tästä syttyi kotijoukkue. Samoin oli hienoa nähdä kuinka Wilson tuli sisään, hyvää peliä ja tappelu paljon isomman Jennerin kanssa tämän vedettyä polvitaklaus Malkiniin, hienoa reagointia Wilsonilta!

Rehellisyyden nimissä on kuitenkin sanottava, että tyyliin Pensin kaikki neljä maalia olivat maalivahdin napattavissa, pl. se Boninon ja Kesselin 2vs1 hyökkäys.
 

Wild-Chester

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pittsburgh Penguins
Tämä voitto nyt oli aivan pakollinen, kun miettii että vastassa oli pahnan pohjimmaisena mönkivä joukkue, jolla on kenties vielä Pensiäkin heikompi puolustus. Maalillakin oli molemmilla samankaltainen tilanne kun ykkönen on telakalla, ja kakkonen ei osaa torjua, joten tolppien välissä on pari ottelua vyölleen keränneet junnut.
Joka tapauksessa ihan hyvä aloitus, jos vielä pudotuspelipaikasta aikovat kamppailla. Isoa plussaa paksukaisen maaleille, toivottavasti vapauttaa hänen tekemistään. Murray oli varsin hyvä maalilla, melkoinen ero Fleuryn akrobatiaan, kun katsoo Murrayn huomattavasti rauhallisempaa tyyliä. Peukkua myös Fehrin hanskojen pudottamiselle, sekä erityisesti Tortorellan peppukipeydelle kun syytti Malkinia filmaamisesta.
 

Walkin

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pittsburgh Penguins
Mitä mieltä arvon palstaveljet ja -siskot ovat, pitäisikö Sidin palattua jatkaa niin, että Sid, Geno ja Kessel ovat kaikki eri ketjuissa? Kessel - Bonino akseli näytti ihan hyvältä heti ja Sheary näytti myös Malkinin ketjussa hyvältä. Itse antaisin Kesselille ja Crosbylle vielä sauman kokeilla pelaamista yhdessä, mutta jos se ei lähde toimimaan niin laittaisin kyllä Kesselin Boninon rinnalle Malkinin sijasta.

Tappeluillahan me tuo peli voitettiin. Iso ja fyysinen Blue Jackets kaatui koska Penguins on niin saatanan voimakas.

Hieman erikoinen näkemys tämä enkä kyllä ole ihan täysin samaa mieltä, mutta hienoa että saadaan erilaisia näkemyksiä tänne! :)
 

Pens71

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pittsburgh Penguins
Tervehdys kaikille jatkoaikalaisille ja mukavat joulut! Nyt sain vihdoin ja viimein rekisteröidyttyä tänne, jotta pääsee mukaan näihin antoisiin keskusteluihin.

Sekavin fiiliksin on tämä kausi tullut seurattua pingviinien pelejä, mutta nyt mielestäni Sullivanin palkkauksen myötä, on tunnelin päässä taas valoa. Pisteiden valossa myös Crosby näyttäisi pieniä elpymisen merkkejä. Scuderi - Daley kauppa oli loistava!


Noita samoja asioitahan tässä on tullut huudeltua jo jonkun aikaa, ei jääkiekkoa voi pelata noin akkalaumalla yksinkertaisesti! Jokainen joka on pelannut lätkää edes jollain tasolla ja sitten käynyt myös höntsäämässä kaveriporukan kanssa tietää kuinka kiva höntsäpelissä on puolustajana tehdä pieni valesyöttö tai muuta kivaa ja karvaaja luistelee vain ohi, mutta kuinka pelissä sitten tuota ei pystykään tekemään kun se karvaaja tulee taklaamaan. No, Penguins ei tule. Penguinsin pelaajat kaartavat ohi ja kopauttavat hieman mailalla that's it. Muutenkin tuntuu, että pelaajat ihan oikeasti eivät jaksa karvata, tai semmoinen pitkä paineen pitäminen vastustajan päädyssä ei onnistu, koska Penguins tuntuu väsyvän itse ensin kerta toisensa jälkeen. Tästä heräsi epäily mikä joukkueen kunto oikein on? Vaikka täällä kovasti huudellaan, että joukkue näyttää paremmalta kuin koskaan jne. niin ei se näytä. Eikö pelit ole jo näyttäneet sen?

Pian tämä kausi on menetetty ja saa nähdä alkaako jonkinasteinen myynti.

Olen itse samaa mieltä fyysisyyden suhteen, sitä pitäisi jostain kaivaa joukkueeseen lisää. Nykypäivän jääkiekossa taklaaminen ja kovaa pelaaminen ehkä kuitenkin jäänyt vähän vähemmälle mitä se oli aiemmin. Esim Chicago, joka on voittanut kolme kertaa cupin viimeisen viiden vuoden aikana, ei todellakaan ole fyysinen joukkue ja taklaustilastoissa lähes poikkeuksetta ihan häntäpäässä vuodesta toiseen.
 

tsajari

Jäsen
Suosikkijoukkue
Penguins
Crosby ja Letang pelaa tänään, näkyy viserrelleen coach-Sullivan twitterin mukaan. Hyvä juttu ja mielenkiintoista nähdä onko lyhyt tauko tehnyt mitään Penguinsille kun Wildin kanssa päästään mittamaan kuntoa.

Lisätään vielä jatkoksi millä kentällisillä oltiin harjoiteltu:
Kunitz-Crosby-Perron
Sheary-Malkin-Hornqvist
Wilson-Bonino-Kessel
Porter-Cullen-Fehr
(Plotnikov)

Tuosta muutaman nopean tärpin kun ottaa niin Kesselin kokeileminen jälleen kolmosessa, Porter askissa ennen Plotnikovia ja aika huonosti toiminut ykköskenttä saa taas aikaa parantaa. Shearyllä olisi voinut yrittää herätellä Crosbyä, mutta eiköhän nuo vaihdu piankin pelissä jos ei heti lähde lutviutumaan.
 
Viimeksi muokattu:

arska07

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pittsburgh Penguins, Kärpät, Patrik Laine
Tervetuloa mukaan Pens71!!
Tosiaan melko sekava kausi ollut tähän mennessä. Pelejä on varmaan tullut +-20 tullut kytättyä ja peli on tuntunut junnaavan paikallaan ja ei enää jäänyt GM:lle paljon muuta vaihtoehtoa kuin potkia harmaatukka pois ja Sullivania tilalle. Puolustus nyt oli kyssäri jo ennen kauden alkua mutta kyllä tällä joukkueella pitää vaan pystyä parempaan. Onhan tuo hyökkäys vaan paperilla niin kova. Nyt vaan pelisysteemi kuntoon niin että Crosby ja Co. saa kiekkoa lapaan vauhdissa niin hyvä tulee. Tässäkin taas tulee se puolustus kysymykseen. Määttä ja Letang on ihan jees, mutta pari puolustajaa tuohon olisi hyvä saada. saataisiin vähän balanssia tuon hyökkäyksen ja puolustuksen välille.
 

Boulerice

Jäsen
Suosikkijoukkue
Boogaard(R.I.P) ja Twist
Ensi yönä tuleekin sitten mielenkiintoinen ottelu ainakin itselleni. Vastaan asettuu Wild ja siellä pelaavat "omat" pojat ja kun lisätään Määttä pingviineistä niin jäällä viilettää ihan mukavasti sinivalkoisia pelaajia.
Kentät on julkaistu aiemmin tänään, joten pistetään ne tähän perään.

PENGUINS

Chris Kunitz - Sidney Crosby - David Perron

Conor Sheary - Evgeni Malkin - Patric Hornqvist

Scott Wilson - Nick Bonino - Phil Kessel

Kevin Porter - Matt Cullen - Eric Fehr

Olli Maatta - Kris Letang

Brian Dumoulin - Ben Lovejoy

Trevor Daley - Ian Cole

Matthew Murray

Jeff Zatkoff

WILD

Zach Parise - Mikael Granlund - Jason Pominville

Thomas Vanek - Mikko Koivu - Jason Zucker

Nino Niederreiter - Charlie Coyle - Justin Fontaine

Chris Porter - Jarret Stoll - Erik Haula

Ryan Suter - Jared Spurgeon

Marco Scandella - Jonas Brodin

Nate Prosser - Matt Dumba

Devan Dubnyk

Darcy Kuemper

EDIT. Pelaajalinkit NHL:n sivuille.
 

Walkin

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pittsburgh Penguins
Jos Sheary ja Wilson onnistuvat pelaamaan hyvällä tasolla niin kyllähän tuolta pystyy sen hörkän tai Perronin irroittamaan vaihdossa johonkin rightin top-4 pakkiin. Mutta katsellaan nyt miten Sheary ja Wilson esiintyvät jatkossa, lupaavasti ovat aloittaneet. Voittoputkelle olisi tilausta nyt jos poffeihin Pens mielii.
 

tsajari

Jäsen
Suosikkijoukkue
Penguins
Erinomainen ottelu, vaikka kolmannessa alettiin ehkä liian passiiviseksi. Wild väkisinkin olisi saanut otetta takaa-ajajana, mutta ei sitä olisi väkisin tarvinnut tyrkyttää. Kahdessa ensimmäisessä erässä Penguins ajoittain jopa dominoi ottelua, mitä ei monesti tällä kaudella ole näkynyt. Crosbyltä vakuuttava paluu lomilta, oli energinen ja laukoi. Silminnähden haki laukauksia, mikä yleensä on poikinut tulosta. Niin tänäänkin. Malkinille puolestaan vaisu ilta, liekö jouluna maistunut vodka mutta kiekko poltti lavassa eikä mikään muukaan tuntunut onnistuvan. Letang ei esittänyt ihmeitä, mutta heti koko muun puolustuksen avauspelaaminen ja oikeastaan kaikki muukin tekeminen rauhoittui. Erikoinen vaikutus. Nisti yritti laittaa Letangin heti takaisin sairastuvalle, mutta ruman näköinen taklaus ei tainnut tehdä onneksi kummempaa vahinkoa. Suoraan päähänhän se osui, vaikka ei kova tälli ollutkaan.

Laitetaan vielä, että ottelun suomalaisille oli aika hajuton, mauton ja väritön ilta. Kukaan ei erottunut hyvästä sen paremmin kuin pahastakaan.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös