Pittsburgh Penguins 2015–2016

  • 521 576
  • 2 092

JTX

Jäsen
Suosikkijoukkue
Flyers, HPK

Rewert

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Pens
Lähes uneton yö vietetty itkien penssin huonoa tuuria/viimeistelyn tehottomuutta. Olihan tuossa kyllä kaikki lueteltavissa olevat jumalat Raskin puolella, mutta on se myönnettävä että Bruins tavallaan ansaitsi voittonsa.

Sullivanin äänenkäyttö oli kyllä ihailtavaa, paikat oli kymmenen-viistoista metriä sivussa ja onnistuin kuulemaan joka sanan vaivatta, kun kaveri otti kierroksia.

Daleystä jäi tuon ottelun tiimoilta melko hajuton ja mauton kuva, koska ei esiintynyt mun silmissä edukseen muttei myöskään haitakseen. Eli selkeä update Scudsiin :)

Ei se auta kun painaa leuka rintaan ja maleksia kohti uusia pettymyksiä.

LGP!
 

larzzon

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ukraina
Pens laukoo, mutta on kyllä aika harhaista sanoa, että huono tuuri tai kuuma maalivahti olisivat olleet voiton esteenä Bruinsia vastaan. Maalineduspelaaminen puuttuu Pensin hyökkäyspäästä täysin. Toki joku Kessel saattaa voittaa maalivahdin puhtaasti laukomalla, Bruinsia vastaan kilautti rautaa, mutta ei nyky-änärissä sen varaan voi oikein voittamista perustaa. Pens oli ihan lammaslauma, eivät tainneet saada yhtään laukausta ripareista. Raskille lopulta suhteellisen helppo nolla.
 

tsajari

Jäsen
Suosikkijoukkue
Penguins
Johnston on vaihdettu, mutta tuloksia pitää odottaa pitempään kuin kaksi ottelua. Kaksi ottelua joissa Fleury ja Letang olivat poissa. Jokainen kannattaja tajuaa noiden kahden herran merkityksen Penguinsille. Harmi vain, että Johnston ehti saamaan joukkueen pelitavan niin kuralle. Huonot hyökkäykseenlähdöt on huonoin anti, kunhan siihen ongelmaan pureudutaan niin tasaviisikoin aletaan pärjäämään. Nykyään et voi vain lähteä epäorganisoidusti hyökkäämään ja toivoa pelaajilta individuaalista effortia tuloksen tekemiseen. Täytyy pystyä luottamaan systeemiin. Toinen asia on monien mainitsema ylivoimapelaaminen. Patrick Kane teki huiman pisteputkensa aikana 16 maalia, joista peräti yhdeksän ylivoimalla. Minusta tuo pikkutilasto kuvastaa hyvin ylivoiman tärkeyttä. Maaleja pitää tehdä ja helpoiten sen pitäisi onnistua silloin kun pelataan ylivoimalla.

Todennäköisesti Johnstonin erottaminen pelastaa ensi kautta, ei paljon muuta. Pelitapa oli niin kuralla, että vaikea sitä on päälaelleen kääntää hetkessä. Se se kuitenkin on isoin ongelma, ei yksittäisten pelaajien huonot otteet tai nyrkkisankareiden puuttuminen.

ps. Viimeisin vaihtoehto on huumoria.
 

Bosco

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Pittsburgh
Mitenkäs Zatkoff pelasi vai sen verran omalla tasollaan, että olisi aika päästää Matt Murray irti?

Zatkoff pelasi hyvän ottelun, ei Penguins maalivahtiinsa kaatunut Bruinsia vastaan. Talbotin maali keskialueella tapahtuneen kiekonmenetyksen jälkeisestä 2vs.1 hyökkäyksestä, ja toinen onnekas pomppumaali Colen avustuksella. Eli en laittaisi kumpaakaan Zatkoffin piikkiin, ja otti muutaman hyvän torjunnan ja piti Penguinsia pelissä mukana. Murray saanee silti ansaitusti oman mahdollisuutensa tämän viikonlopun aikana.

Sheary (joka pelasi hyvän ottelun myös) on nostettu aamujäillä Crosbyn kenttään ja Perron palannut takaisin Malkinin ja Kesselin rinnalle. Sprong näyttäisi olevan healthy scratch, eli ei siinä kauaa mennyt uuden valmentajan alaisuudessa ennenkuin tippui pois rosterista. Tuolta osin tulossa Johnstonille pientä synninpäästöä. En kyllä itse ymmärrä tuota, että Sheary nostetaan heti toiseen peliinsä Crosbyn rinnalle (ja kesken ensimmäisen pelin nousi jo Malkinin rinnalle), mutta koko kauden ylhäällä viettänyt Sprong ei saa sitä mahdollisuutta missään vaiheessa. Sprong kuitenkin pelasi Shearyä paremmin harjoitusleirillä ja vei silloin ansaitusti muun muuassa hänen edestä sen pelipaikan. Mutta eihän noissa Penguinsin peluutuksissa ole moniltakaan osin ollut useaan vuoteen juurikaan järkeä. Ollaan kuitenkin edelleen kärsivällisenä uuden valmentajan suhteen. Ehkä tuo Sheary sitten käyttää mahdollisuutensa hyväkseen, sitä pitää toivoa.

Oli kentät mitkä hyvänsä, niin tänään kuitenkin otetaan ensimmäinen voitto Sullivanin alaisuudessa. Laitetaan Crosbyltä ja Kesseliltä molemmilta yhdet maalit tilaukseen.
 
Viimeksi muokattu:

Pica

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tanner Jeannot
Nyt hieman enemmän uskoa Pensseli-sedät ja -tädit. Se on eri peli kotona ja vaihtoetu tulee olemaan voiton tae. Pienen varauksen vieraspisteille laitan kuitenkin Raskin kovan vireen takia. Kautta on jäljellä ja uskon vakaasti että Sullivan hinaa Pensit pudotuspeleihin.

Pakko myöntää että hieraisin pariin kertaan silmiäni kun katsoin Warsofkyn saamaa luottamusta edellisessä pelissä. Siellä taitaa olla organisaation pakisto käymistilassa? Onko potentiaalia ottaa vakipaikka kun sairastupa on tyhjä?
Tämä Warsofsky oli näistä Bruinsin tynkäpakeista mailaltaan ehkä taitavin mutta jäi kuitenkin ilman peliaikaa ylhäällä joten maisemanvaihto oli varmasti hyvä asia. On mielikuvissani sympaattinen kaveri ja toivotaan menestystä heti tämän back-to-backin jälkeen.

edit
nimi kohdalleen, sekoitin päissäni Bruins-suuruudet Mike O'Connellin valmentaja Mike Sullivanin.
 
Viimeksi muokattu:

tsajari

Jäsen
Suosikkijoukkue
Penguins
Arizona laittoi John Scottin waivereihin. Tästä sitä kovuutta rosteriin niin lammaslauman ongelmat on taputeltu, vai mitä tuumaa toveri @Walkin ?

Warsofsky on minun silmääni ollut muutamissa peleissään todella iloinen yllätys. Ei ole pekkaa pahempi noiden puolustajien seassa, varmasti omaa jotain niskasmaista potentiaalia kehittyä late bloomerina jonkinlaiseksi tekijäksi. Kortti joka kannattaa katsoa.
 

Zohan

Jäsen
Pienikokoinen Sheary iskenyt Debyytissään 1+1 kahteen erään Crosbyn vierellä.

edit. toka peli siis "jo"
 
Viimeksi muokattu:

Walkin

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pittsburgh Penguins
Pienikokoinen Sheary iskenyt Debyytissään 1+1 kahteen erään Crosbyn vierellä.

Kyllä tuolla pelaamisella voi viihtyä Sidin rinnalla pidempääkin. Hyvä pelimies vaikuttaa olevan ja piristänyt kapteenin peliä paljon.

Ja tsajari, no mikä ettei John Scott Pittsburghiin sehän on jumalauta vielä all-stars tason pelaaja!
 

Walkin

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pittsburgh Penguins
Heittäkää toi wasforski nyt vittuun sieltä jo! Ja Cole samalla ovenavauksella.
 

tsajari

Jäsen
Suosikkijoukkue
Penguins
Nyt kun villi kortti -paikkakin alkaa karata kauemmaksi ja kauemmaksi niin ne intoilijat jotka toivoivat pudotuspeleistä tippumista pitäisi olla onnesta soikeana. Sitä näköjään saa mitä tilaa. En pysty käsittämään miten joku voi toivoa tollaista omalle suosikkijoukkueelleen. Ihan karseaa katseltavaa jos edes vilkaisee sarjataulukkoa.

Edelleenkin todella vaikea arvioida joukkueen suorituskykyä Sullivanin komennossa kun kaksi aivan järkälemäisen tärkeää palasta uupuu kokoonpanosta: Letang ja Fleury. Noiden kahden yksittäisvaikutus on suurempi kuin sillä, että Malkin tai Crosby olisi pois. Zatkoff ei pysty vastaamaan huutoon, vaikka ihan perushyvää peliä pelaakin. Fleury tekee ottelusta toiseen torjuntoja jotka pitää ottelut voitettavina, ja Letang on joukkueen ainoa liigan mittapuulla pätevä ykkösparin puolustaja. Tarvitsisi aisaparikseen jonkun arvoisensa parin, mutta se on tyystin eri aihe se. Liian kovia poissaoloja, liian syvälle opittu paska pelitapa. Ennen kauttahan sitä pelättiin, että niin maalivahti- kuin puolustusosastokin on liian kapeilla hartioilla ja ne pelot näkyy käyneen toteen.

Toivottavasti Mario ja kumppanit saavat jengin myytyä piakkoin, vaikka tuskin se kovin todennäköistä on. Sen jälkeen Tocchet voidaan heittää kilometritehtaalle samalla ovenavauksella kun suojelusesikunta katoaa varjelemasta löylyissä puhuttua suojatyöpaikkaa. Sitten aletaan rakentaa joukkueen ylivoimapelaamista kuntoon, otetaan pari kaveria sairastuvalta takaisin ja aletaan harjoitella pelisuunnitelmaa ensi kautta varten. Varataan saatana ensimmäisellä kierroksella, kyllä on niin mahtavaa. Sitäkin prospektia odotellaan sitten 3-4 vuotta ennen kuin on kypsä NHL-vastuunkantajaksi - jos silloinkaan. Kyllä on mahtava, varma ja pitkäjänteinen suunnitelma.

Murray varmaan aloittaa seuraavan matsin joten päästään katsomaan olisiko tässä Penguinsin oma messias. Todella vakuuttavat numerot AHL:n puolelta joten mielenkiintoista nähdä miten show'n puolella venyy kiekon tielle. Shearyn nostolle ja onnistumisille plussaa. Piristysruiske hyvinkin harmaassa massassa. Lisää nostoja vaan alhaalta kun kavereilla putki kulkee. Konkarit hevonhelvettiin löysäilemästä, seuraavaan matsiin vain poppareille Malkinia tai Kesseliä niin katsotaan alkaako kiinnostamaan. Crosbylle sattui hyvään väliin parempi matsi ettei tarvitse liittyä edellämainitun kaksikon kintereille.

ps. Cullen on ollut hyvä.
 

valkeaori

Jäsen
Suosikkijoukkue
Penguins
Eipä ole toivotulla tavalla sujunut Penguinsin kausi, ja joukkue saa tosissaan taistella paikasta playoffeissa. Kautta on kuitenkin reilusti yli puolet jäljellä, joten Sullivanilla on vielä muutama viikko aikaa laittaa peli kuntoon. Seuraavien kahden pelin tärkeyttä ei kuitenkaan voi liikaa korostaa. Ennen joulutaukoa kotona vastassa kaksi sarjataulukossa alapuolella olevaa joukkuetta, ensin Hurricanes tänään, ja sitten maanantaina Blue Jackets. Nyt kaksi voittoa putkeen, hieman itseluottamusta takaisin, Sullivanin kuviot haltuun, maha täyteen jouluruokia, ja siitä sitten uuteen lentoon!

Edelleenkin ylivoima on se asia, joka pitää saada kuntoon, jotta Penguins voi kääntää vielä kautensa suunnan. Tocchetia siitä ei kuitenkaan pidä syyttää, sillä hän ei ole tainnut koko kautena olla joukkueen ylivoimasta sen enempää vastuussa kuin yksikään meistä täällä jatkoajan palstalla. Johnston pyöritti ylivoimaa ennen potkujaan, ja Sullivan sanoi ottavansa siitä vastuun astuttuaan joukkueen ruoriin.
 

tsajari

Jäsen
Suosikkijoukkue
Penguins
Mä en kerkeä nyt enempää kaivelemaan, mutta vaikuttaa muutaman artikkelin(kin) perusteella siltä, että juuri Tocchet on ylivoimavastaava eikä Johnston. Se, että ottaako Sullivan siitä vastuun niin siihen en osaa sanoa mitään. Toivottavasti ottaisi, nykyistä huonommin sitä ei juuri pysty pelaamaan.
 

odwaz

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kepa ja Pena
Joo kyllä kaikkien näkemieni lähteiden mukaan Tocchet oli vastuussa yyveestä ja nyt kai Sullivan otti sen "haltuun". Ihan pohjattoman hauskaa, miten Steigerwald ja Errey on toistelleet että kuulemma halutaan shoot-first mentality, kun nyt parissa pelissä ykkös-yv laukonut säkällä kerran. Ja kiekkoa pelataan Malkinille vetopaikoille vasemmalle, josta se ei tietenkään pääse vetämään ikinä.

Erikoiset neljä peliä ollut, suunnilleen ekaa kertaa koko kaudella kiekonhallintatilastoissa pärjätty laatujoukkueita vastaan, mutta tulokset surkeita. Puolustaminen on kaikkiaan aika helvetin kamalaa ja kun maalinteko tökkii aina vaan pahemmin, niin eipä häviöitä voi ihmetellä.

Sitä mä oon vähän ihmetellyt, miksi Plotnikov-Cullen-Fehr rikottiin viime viikolla, sehän oli ihan loistava ketju.
 

Pllnen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Penguins, #3 Määttä, #86 Teuvo Teräväinen
Sitä mä oon vähän ihmetellyt, miksi Plotnikov-Cullen-Fehr rikottiin viime viikolla, sehän oli ihan loistava ketju.
Oisko siellä Sulivaan vähän hädissään ja yrittää ketjumuutoksilla luoda jonkin laista boostia joukkueelle. Pitäs vaa nyt yrittää edes viikko pelata samoilla ketjuilla ja ajaa sitä sen systeemiä jengille, eikä koko aika sekottaa ketjuja. Tällänen ketjujen sekottelu varmaan luo pelaajillekkin vähän epäilevän olon, että onko tälläkään valmentajalla hommat hallussa.
 

lake79

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Suomi, Pahalampi.
Viimeksi muokattu:

Bosco

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Pittsburgh
Tosiaan Sprong on nyt lähetty takaisin junnuihin. Hyvä näin sillä eihän tuossa ollut järkeä pitää sitä ylhäällä noilla vähäisillä peliminuuteilla ja jatkuvilla katsomokomennuksilla. Päätöksen olisi pitänyt tapahtua ennenkuin pelasi 10. ottelunsa, mutta pitihän sitä mennä tuossa sitten hieman penailemaan. Parempi kuitenkin nyt lähettää takaisin junnuihin kuin pitää koko kausi ylhäällä tuollaisella olemattomalla vastuulla, joten on siellä hieman järkeä jollain toimistonkin puolella (paras ratkaisu olisi kuitenkin ollut antaa sitä Sprongin ansaitsemaa vastuuta). Ehkä uuden valmentajan alaisuudessa olisi toivonut enemmän näytönpaikkoja ennen tätä päätöstä, kun olisi tässä pari viikkoa vielä aikaa ennen tuota UFA-kellon alkamista, mutta ei uusikaan valmentaja ilmeisesti nähnyt Sprongia vielä kuitenkaan NHL-valmiina.

Harmi että se ensimmäinen tulokassopimuksen vuosi piti tosiaan mennä tuhlaamaan, kun missään vaiheessa ei sitten edes annettu pientä näytönpaikkaa Malkinin tai Crosbyn rinnalla tuolle lahjakkaalle ja taitavalle laiturille. Olisi sen ansainnut erinomaisten tulokas- ja harjoitusleiriensä peliesityksiensä johdosta, ja useassa pelissä väläytteli nyt jo pienillä minuuteilla. Jokusen vaihdon oli kuitenkin Crosbyn kanssa kentällä ja vaikutti omaan silmääni lupauksia herättävältä yhteispeliltä, ja tuolle olisi pitänyt antaa enemmänkin aikaa, mutta valmennus ei sitten ollut samaa mieltä missään vaiheessa.

Nyt sitten vaan hyvällä motivaatiolla takaisin junnuihin, ja loistava loppukausi, ja ensi kaudella sitten jo valmennuksen luottamuksen kanssa top-9 rooliin Penguinsissa.

Jos miettii tätä Sprongin kohtelua, niin lähin verrokki lienee Anthony Duclair viime kaudelta. Duclair oli 19-vuotiaana, eli vuotta Sprongia vanhempana, Rangersin mukana koko alkusyksyn, pelaten 18 ottelua ja istuen useamman katsomossa. Sai kuitenkin pelata muutaman pelin Sprongia enemmän, ja ei istunut yhtä montaa healthy scratchina, mutta on kuitenkin jossain määrin vertailukelpoinen tilanne. Duclair lähetettiin sitten jouluksi nuorten MM-kisoihin, ja niiden jälkeen palautettiin takaisin junnuihin. Sprong ei ole vielä saanut Kanadan kansalaisuutta, vaikka hakemus on ollut jo pitkään vireillä, joten sen vuoksi hänelle ei ollut mahdollisuus tulla Helsinkiin nuorten MM-kisoihin. Duclair pelasi hyvän loppukauden sitten junnuissa, ja on tällä kaudella noussut vastuulliseen rooliin Arizonassa. Pointti on siis siinä että on sitä paremmassakin organisaatiossa hieman sekoiltu tulokkaiden kohtelun kanssa (lisäksi Rangers mokasi tuon Duclairin tulokassopimuksen tekemisen ajankohdan), eikä Duclairin tulevaisuus näyttäisi kärsineen siitä yhtään. Toivotaan siis Sprongilta samanlaisia esityksiä loppukaudella junnuissa, ja sitten ensi kaudella tekemään samanlaista läpimurtoa kuin Duclair on tehnyt tällä kaudella (ja mielellään sitten Pittsburghissa, eli ei hukata tätä prospectia nyt kaupassa muualle, kuten Rangers teki Duclairin kanssa).
 
Viimeksi muokattu:

Walkin

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pittsburgh Penguins
Vielä kun alamäki jatkuu niin ollaankin pian kysymyksen ääressä, pitäisikö tämä kausi "luovuttaa" ja siirtää katseet tuleviin kausiin? Perron ja Hörnqvist ovat tällä hetkellä pelaajia, joiden pelillinen korvaaminen ei paljoa vaadi, mutta joista voi saada kohtuun hyvän hinnan ja pelimerkkejä tulevaisuuteen. Toki niin kauan, kun JR ja toimiston väki eivät ymmärrä, että pelkillä mikkihiireillä tässä lajissa ei pärjää niin turha on tulevilta vuosiltakaan odottaa mitään.

Hienoa, että Sprong laitettiin vihdoin sinne junnuihin, ehkä tästä kaverista joskus tulee vielä jotain ja on iloa meille Penguins-faneille. Tosin, eiköhän se ensi kesänä kaupata johonkin laiskanpulskeaan muka tähtipelaajaan.
 

Ni$pekt15

Jäsen
Suosikkijoukkue
BOSTON BRUINS
Bosco ehti ensin. Olin juuri tulossa kirjoittamaan että olisiko Sprong tekemässä tilaa AHL kärkiporukasta nostettavalle pelaajalle. Koutsi tuntee tiimin hyvin ja tällä hetkellä taitavat olla kärjessä joten sieltä varmaan löytyy kokeiltavaa emäseuralle saakka. Kuiteskin viime vuosina kärkiporukosita on onnistuneesti tullut kovia pelaajia esimerkiksi Tampaan ja Detroittiin niin miksei myös Pittsburghiin.
 

Bosco

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Pittsburgh
Bosco ehti ensin. Olin juuri tulossa kirjoittamaan että olisiko Sprong tekemässä tilaa AHL kärkiporukasta nostettavalle pelaajalle. Koutsi tuntee tiimin hyvin ja tällä hetkellä taitavat olla kärjessä joten sieltä varmaan löytyy kokeiltavaa emäseuralle saakka. Kuiteskin viime vuosina kärkiporukosita on onnistuneesti tullut kovia pelaajia esimerkiksi Tampaan ja Detroittiin niin miksei myös Pittsburghiin.

Olisihan se tosiaan hienoa jos noista AHL:ssä hyvin pelanneista onnistuttaisiin nyt loppukauden aikana kehittämään NHL-pelaajia. Organisaation tulevaisuudelle se olisi todella iso asia.

Wilson on kuitenkin AHL:ssä tällä hetkellä jaetulla maalipörssin kärkisijalla, joten maalintekovaikeuksista kärsivälle joukkueelle varmasti kokeilemisen arvoinen nosto. Wilson oli jo viime kaudella ylhäällä pariin otteeseen, ja playoffeissa muun muuassa syrjäytti Bennettin pelaavasta kokoonpanosta. Harjoitusleirillä oli pettymys kun oli sen alkaessa kuitenkin yksi suosikeista ottamaan rosteripaikan näistä nuorista pelaajista, mutta ei erinäisten juttujen perusteella erottunut millään tavalla edukseen. AHL:ssä pelit ovat kuitenkin kulkeneet, kuten kulkivat jo viime kaudellakin, joten ansainnut varmasti noston ylös. Katsotaan saako näytönpaikkaa kärkikentistä samantien.

Jos ei eilisestä pelistä jäänyt juuri mitään positiivista käteen, niin mainitaan nyt kuitenkin Shearyn otteet Crosbyn rinnalla. 1+1 tehot uran toiseen peliin, ei ollenkaan huono suoritus. Bruinsin av-maalissa Perronin kanssa heikkoa pelaamista, mutta keskitytään nyt vain positiivisiin asioihin. Josko Sheary olisi se piristyruiske kapteeninkin pelille.

Siellä olisi vielä AHL:n pistepörssin 4.sijaa majoittava Dominik Simon odottamassa ensimmäistä kutsuaan NHL:ään, sekä sitten myös Oscar Sundqvist, jota Sullivan kuukausi sitten kutsui kauden aikana isoimmat harppaukset eteenpäin ottaneeksi pelaajakseen.

Tänään lienee myös edessä organisaation tulevaisuuden ykkösmaalivahdin, Matt Murrayn, NHL-debyytti. Joten siinä on sentään jotain odotettavaa tämän illan ottelulta.
 

tsajari

Jäsen
Suosikkijoukkue
Penguins
Huh helpotus, ajattelee varmaan Sprong alkupettymyksen jälkeen. Okei, voihan sitä ajatella, että tämä stintti oli kova opetus NHL-maailmasta. Nuorena miehenä ei kävellä NHL-joukkueen ykköskenttään, ei vaikka miten esiintyisi. Toivottavasti nyt ei sitten ilmesty draft-sijoitusta pudottaneita peikkoja huonosta asenteesta ja/tai muista ongelmista vaan nöyränä herrasmiehenä tekee duunia junioriliigassakin ja kehittyy ensi kaudeksi riittävästi ansaitakseen uuden mahdollisuuden. Tälläkin kaudella on tietysti vielä mahdollisuus nousta ylös, vaikka Sullivanin alaisuudessa on todennäköisempää, että nostot tulee AHL:stä.

Murray on yksinään riittävä syy katsoa tänään matsi. Sormet ja varpaat ristiin, että kaikki menee hyvin ja puolustukselta tulisi edes sillointällöin jotain apuja. Sen tietysti tietää kun Penguins pelaa Metropolitanin porukoita vastaan, että paljon ei voi odottaa mutta tämä kausi on muutenkin ollut yllätyksellinen. Josko sekin seikka kääntyisi päälaelleen.
 

Bosco

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Pittsburgh
Pistetään myös yksi tilasto, jota tulin miettineeksi. Penguinsin saldo tällä kaudella on 4-0-0, kun joukkueen tähtihyökkääjäkolmikosta Crosby/Malkin/Kessel vähintään kaksi on onnistunut maalinteossa samassa ottelussa.

Kessel teki kaksi maalia ja Malkin yhden maalin 5-1 voitossa San Josea vastaan.
Crosby teki kaksi maalia ja Malkin yhden maalin 4-3 voitossa St.Louisia vastaan.
Malkin ja Crosby tekivät maalin 4-3 voitossa Coloradoa vastaan.
Crosby, Kessel ja Malkin tekivät jokainen yhden maalin 3-2 voitossa Floridaa vastaan.

Tuollaisia Floridaa vastaan pelattuja otteluita olisi hienoa nähdä enemmänkin. Siitä ottelusta on kulunut huomenna tasan kaksi kuukautta, joten voisivathan nuo tähdet tänä yönä antaa Murraylle hieman tukea toisessa päässä kenttää ja tehdä maalit jokainen. Vähintään kaksi kolmesta kun tekisi maalin, niin sekin lupailisi jo hyvää Penguinsille.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös