Pittsburgh Penguins 2014–2015

  • 624 841
  • 2 175

Le Dang

Jäsen
Suosikkijoukkue
Penguins
Pitää kysyä enemmän Pittsburgin otteita seuranneilta, että olisiko Megna valmis kakkosen laitaan pingviineissä..?

Ei, ellei vedä Granlundmaista kesäreeniä potenssiin kymmennen tälläkin hetkellä. Voi kyllä viime kauden näytöillä paikata loukkaantumisia tarvittaessa.
 

yki

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pittsburgh Penguins
Kyllä ottaa päähän, jos Nealia ei yritetty kilpailuttaa. Varmasti olisi kaverista saanut vähän enemmän, nyt saatiin vain Hörnqvist ja Spaling. Ja mikäli Spaling ei suostu tiputtamaan palkkaansa, niin en näe hommassa oikein mitään järkeä. Neal oli todella halpa tasoonsa nähden; vähän ailahteleva ja laiska, mutta todella kova maalintekijä.

Ehkä kaverista vain haluttiin eroon. Katsotaan nyt, sovitetaanko Hörnqvistia Crosbyn rinnalle; luultavasti sovitetaan.

EDIT: Ja Malkinin rinnalle joudutaan luultavasti hankkimaan kaksi pelaaja, jos ja kun Jussi Jokinen ei jatka. Megna eikä Bennett eivät ole vielä valmiita, vaikka toivon kovasti Bennettin pääsevän eroon loukkaantumisista ja vetävän hyvän kesän.
 

lake79

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Suomi, Pahalampi.
Sam Latterty (RW) varattiin neloskierroksella. Oman kylän poikia, Hollidaysburg PA.

Onkos tästä mitään tarkempaa kellään? Johtajatyyppiä ainakin kentällä, joten hyvältä sinänsä vaikuttaa. Muuten ei juuri tietoa ainakaan itselläni ole.
 

tsajari

Jäsen
Suosikkijoukkue
Penguins
Penguinsilla on kuuleman mukaan neljä pelaajaa tähtäimessä tai vähintään kiinnostuksen alaisena. Suurin osa (kaikki?) ovat hyökkääjiä, joista yksi hyvin todennäköisesti Kulemin. Malkinille on luvattu tyydytystä tutkaparinsa menettämisestä. En pane pahakseni jos se on sitten Kulemin joka tuota aukkoa tulee paikkaamaan, saavat rupatella Venäjää keskenään ja tehdä tehoja. Kuleminkin entinen 30 maalin mies, mutta ennen kaikkea työteliäs ja tunnollinen pelaaja molempiin suuntiin. Ennen tuota Yohen juttua jossa Rutherfordia lainattiin ja ihan konkreettisesti myönnettiin, että Kulemin on harkinnassa en jaksanut uskoa näihin spekulaatioihin joita on käyty iät ja ajat. Sopimuspyyntikään ei voi ihan tajuttoman kova olla, vaikka vähän pitempi olisikin. 3-4 vuotta?

Puolustus tulee olemaan kokematon kun Niskasen huhutaan haluavan 7 vuoden sopimusta 5M cap hitillä eikä siten odotetusti tule jatkamaan Penguinsissa. Orpik eikä sen kummemmin Engellandkaan kuulu suunnitelmiin joten Despres, Harrington ja kumppanit saavat oivat mahdollisuudet jokainen. Varsinkin jos Määttä ja Pouliot eivät kuntoudu kauden alkuun olkapääleikkauksistaan. Pelottavan kokemattomaltahan tuo puolustus näyttää, kun loukkaantumisiakin väkisin sattuu. Toivottavasti nuoret miehet ovat jo valmiita ottamaan paikkansa. Despresillä tietysti vähän etumatkaa kun on saanut joitakin pelejä alleen.

Eipä mitään uutta, mutta vähän päivitettynä ja vahvistettuna samaa tietoa jota tässä ollaan pyöritelty jonkin aikaan. Yllätykset toisaalta saavatkin jo riittää.. Tässä tuo tribliven juttu jota hyvin vapaasti lainailin.
 

lake79

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Suomi, Pahalampi.
Kevään näytöillä Gibbonsille pitäisi kyllä antaa reilu mahdollisuus vakiinnuttaa paikka ylhäällä, mikäli tälle uusi pahvi sorvataan. Ja Bennettin rooli on edelleen yhtä suuri kysymysmerkki kuin viime kaudella, ellei jopa suurempi jatkuvien loukkaantumisten kanssa.

Puolustuksen lisähankintojen suhteen olen vähän epäileväinen. Jos Orpik ei jää kunnon hyväveli-alennuksella, niin sitten luotetaan entistä enemmän nuoriin. Voihan sitä kauden aikana yrittää tehdä vielä jonkun täsmähankinnan, mikäli training campin tulos junnujen suhteen osoittautuukin pettymykseksi. Uskon kuitenkin, että Pouliot/Despres-kaksikosta toinen vakiinnuttaa paikan kuusikossa.

Näin ollen tuohon kahdeksaan miljoonaan jos saadaan reilulla miljoonalla Gibbons, ja kuutospakiksi Despres, niin lähes seitsemän milliä jää yhteen neloskenttäläiseen ja kakkosen laituriin. Bennett ja Gibbons (sekä tarvittaessa Dupuis) pitäköön ylhäällä kilpailutilannetta kakkosen laiturin tontista.

Despres voi hyvin olla nyt vihdoista viimein sen kutospakki ja jos tuntuu ettei taso miehellä riitä, niin sitten toimiin kauden aikana. Tuo "yksi pakki" oli siis lähinnä pohdintoa, että yksi kokenut edullisempi jannu tuossa ei pahaa tekisi.

Mitä Gibbonsiin tulee, niin ehdottomasti näyttöpaikkaa ensi kaudella, sen verran hyviä otteet olivat, mutta sen varaan ei voi täysin laskea, kun kyseesä on kakkoskentän paikka. Olettaen siis ettei tuohon mitään Dupuisia tungeta.
 

disco-stu

Jäsen
Suosikkijoukkue
JK Mylly
Se mitä en pysty käsittämään tässä treidissä, ilmiselvästi paskan vastineen lisäksi, on ajankohta. Mikä helvetin tarve Neal oli nyt treidata, kun valmennusjohto on uusittu, pelaajat rinnalla vaihtuu ja muutenkin tehdään jonkinlaisia muutoksia. Miksei tätä korttia nyt sitten muka voitu katsoa ja treidata vittuun vaikka joululahjaksi jos ei homma pelaa. Ei noita 40+ maalin laitureita nyt joka oksalla kasva, eikä se Neal kyllä niin huono puolustuspäässäkään ole mitä täällä annetaan ymmärtää. Toki perus "tähtipelaajan" laiskuutta ja nuo aivopierut nyt älyttömiä tietenkin, mutta kyllä sieltä tultiin alaspäinkin ihan normaalisti.

Tykkään kyllä Hörnqvistin pelitavasta, mutta pelkään vähän että tuo Nashvillessä nähty tehokkuus ei ihan toteudu. Spaling on, kuten sanottua, ihan kiva kolmosen laituri, mutta ei nyt varsinaisesti sitä mitä mielestäni Pensiin kaivataan. Annetaan toki mahdollisuus, kun ei muutakaan voida.

Milan Michalek voisi olla mukava haku, kunhan ottaa pienen alennuksen. Rakkaudesta Pittsburghiin, tietenkin.
 

tsajari

Jäsen
Suosikkijoukkue
Penguins
Se mitä en pysty käsittämään tässä treidissä, ilmiselvästi paskan vastineen lisäksi, on ajankohta. Mikä helvetin tarve Neal oli nyt treidata, kun valmennusjohto on uusittu, pelaajat rinnalla vaihtuu ja muutenkin tehdään jonkinlaisia muutoksia. Miksei tätä korttia nyt sitten muka voitu katsoa ja treidata vittuun vaikka joululahjaksi jos ei homma pelaa. Ei noita 40+ maalin laitureita nyt joka oksalla kasva, eikä se Neal kyllä niin huono puolustuspäässäkään ole mitä täällä annetaan ymmärtää. Toki perus "tähtipelaajan" laiskuutta ja nuo aivopierut nyt älyttömiä tietenkin, mutta kyllä sieltä tultiin alaspäinkin ihan normaalisti.

Pyörittelin samaa asiaa päässäni tuossa siirtouutisen kuultuani, ja tulin siihen tulokseen, että se oli vain näyttöä uudelta johdolta. He lupailivat muutosta asenteeseen ja kaikkeen tekemiseen ja jotain vähän isompaa ja näyttävää oli tehtävä, jotta annetaan kuva kaiken muuttumisesta. Muuten ei välttämättä olisi tullut sanoille katetta. Nyt sanat ovat uskottavampia kun isomman luokan pelaaja on vaihtanut maisemaa. Toivottavasti taustalla on jotain oikeita pelillisiäkin asioita eikä vain pullistelua, sillä Nealin tapaisia pelaajia ei kannattaisi ihan hyvää hyvyyttään päästää menemään..

Kaikenkaikkiaan hirveän vaikea uskoa näistä lähtökuopista noustavan vielä hyvään ensi kauteen. Ensinnäkin muutokset on olleet niin massiivisia, että hioutuminen ottaa aikansa ja toiseksi en ole lainkaan vakuuttunut onko ne muutokset olleet niin äärettömän hyviä.
 

Pengu

Jäsen
Draft 2014

Draft on pulkassa ja itse olen erittäin tyytyväinen, vaikka vaikea näistä kaikista on vielä sanoa. Hyökkääjiä varattiin kaikilla muilla vuoroilla, paitsi viimeisellä vuorolla valittiin puolustaja. Kapasen ja neloskierroksen varauksen Sam Laffertyn jälkeen varattiin kaksi isokokoista hyökkääjää, vitoskierroksen varaus Anthony Angello ja kutoskierroksen varaus Jaden Lindo. Molemmat isokokoisia. Viimeisellä kierroksella varattiin kiekollinen puolustaja Jeff Taylor.

Tässä vielä vähän varatuista pelaajista. Penguinsin "Co-director of amateur scouting" Randy Sexton kertoo hieman pelaajista.

Meet Pittsburgh's 2014 NHL Draft Class - Penguins

1. kierros #22

Kasperi Kapanen

Notes: Kapanen, 17, was the No. 1-rated European skater by NHL Central Registry after finishing with seven goals, seven assists and 14 points in 47 games for KalPa in Finland’s top professional league. Kapanen is the son of longtime NHL player Sami Kapanen, who had 458 career points in 831 NHL regular-season games. The two Kapanens were teammates this year with Kalpa. Penguins general manager Jim Rutherford actually drafted Kasperi’s dad, Sami, in the fourth round (87th overall) in the 1995 NHL Draft when he was the GM of the Hartford Whalers. Kapanen was ranked as the 10th-overall prospect by The Hockey News; 13th-overall by International Scouting Services; and 18th-overall by McKeen's Hockey.

Kapanen on his strengths and weaknesses: "I think skating is the biggest strength for me, and just playing with the puck. Passing, shooting, goal scoring, I think those are the ones that stick out for me. I think defensively, I have to be better if I want to play in the National Hockey League someday. It’s a league for men; it’s the best league in the world. So I’ve got to prepare myself and we’ll see what happens."

Sexton’s Take: "Our first pick, Kasperi Kapanen, I think is maybe a year away from playing in Pittsburgh. I think he’ll give our team a good shot in a year. He needs another year to continue to get stronger and round out his game, but I think a year from now he’ll have a chance. He’s a terrific young player who’s got size, speed, skill and plays the game the right way. So we’re obviously excited about him."

Boldaus oma.

4. kierros #113

Sam Lafferty

Notes: Lafferty is a local product, as he grew up in Hollidaysburg, PA - about an hour and 45 minutes outside of Pittsburgh. He played youth hockey for the Altoona Trackers of the Pittsburgh Amateur Hockey League (PAHL) and grew up rooting for the Penguins. "It’s a dream come true," Lafferty said of being drafted by Pittsburgh. "I’ve been a Penguins fan my whole life and watched them growing up. It’s just – I can’t even describe it. It’s an amazing feeling. They called me and told me the news and I was pretty ecstatic. I was just at home watching with my family and we all went pretty crazy." Lafferty played high school prep hockey the past three seasons with Deerfield Academy in Massachusetts. The 6-foot, 175-pound Lafferty played in 25 games this past season with Deerfield Academy, notching 21 goals, 34 assists and 55 points. He will spend the 2014-15 season with Tri-City in the United State Hockey League (USHL) before heading to Brown University in 2015-16.

Lafferty on the Penguin he tries to emulate: "Growing up in Pittsburgh, I think everybody is a huge Sidney Crosby fan. He’s definitely someone I really look up to and admire. But I’d say someone I try and model my game after on the team now is a guy like Brandon Sutter. Just kind of a good, complete, two-way player who's responsible but also very skilled. He’s someone that I look up to as well."

Sexton’s Take: "Sam Lafferty brings speed and skill and tenacity on pucks. He’s going to college, so he’s a few years away."

5. kierros #145

Anthony Angello

Notes: Angello, a 6-foot-4, 190-pound forward, played for Omaha in the USHL in 2013-14, scoring 11 goals, 10 assists and 21 points in 58 games. The 18-year-old native of Albany, New York was the No. 114-ranked North American skater by NHL Central Scouting. He has committed to playing college hockey at Cornell University.

Angello on the kind of player he is: "I’m a big power forward that plays the physical role. Wins his 1-on-1 battles, grinds at the netfront, is able to work in the corners. I finish all my hits. I don’t like to play selfish, but whenever I get the opportunity to score, I like to shoot and get the puck in the net. I’d definitely say my big role is a physical-presence type of guy, where the defense are skating down and they look over their shoulder and say 'oh no, there comes Angello, he’s going to put me through the wall.' (I try to) make sure my size doesn’t go to waste, because if you’re a 6-4 forward and you’re playing soft and don’t like to be hit, it’s not good. I take pride in using my body and being able to win 1-on-1 battles and get the puck from the corner to the D or win battles in front of the net to score. It’s a huge advantage."

Sexton’s Take: "Anthony Angello has really good size, good skill and is hard and heavy on pucks."

6. kierros #173

Jaden Lindo

Notes: Lindo spent last season with the Owen Sound Attack of the Ontario Hockey League (OHL). The 6-foot-1, 202-pound forward played in 40 games this past year, totaling nine goals, nine assists and 18 points. A native of Brampton, Ontario, Lindo was ranked as the 116th-overall skater by International Scouting Services and 154th overall among North American skaters by NHL Central Scouting – although that service had him ranked 96th at midseason before he suffered a knee injury. In two years with the Attack, Lindo has 14 goals, 26 assists and 40 points in 103 games.

Lindo on who he's modeled his game after: "I like Wayne Simmonds and Joel Ward. I think my style of game is pretty similar to theirs. I try to model my game to theirs. They’re both strong, physical players. I’m a big, strong winger. I like to use my size and strength to my advantage. I’m physical. I like to separate men off the puck and create room for my teammates."

Sexton’s Take: "Jaden Lindo is big, good along the wall, heavy on pucks, strong, good on the forecheck. Played for Owen Sound in the Canadian Hockey League. They play a very similar NHL style. He’s very good along the wall, very good on pucks, great low game. He’ll chip in with some offense, very reliable defensively."

7. kierros #203

Jeff Taylor

Notes: A 6-foot, 183-pound blueliner, Taylor helped Union College win the 2014 NCAA national championship, registering 16 points (3G-13A) and a plus-20 in 41 games. Taylor was named to the ECAC All-Rookie Team. An 18-year-old native of Clifton, New York, Taylor played for the Dubuque Fighting Saints of the USHL in ’12-13, notching 27 points (5G-22A) in 57 regular-season games and five helpers in 11 postseason contests.

Sexton’s Take: "Our last pick, Jeff Taylor, is smallish but a very mobile, puck-moving defenseman. So the fact that we could get him in the seventh round, we’re delighted."

Pelaajien nimestä pääsee EP-profiileihin.

Draft Recap:

2014 NHL Draft Recap (06.28.14) - NHL VideoCenter


Pari Kasperin haastattelua alla. Puhuu kyllä ihailtavan hienoa englantia, huomaa että on lapsena asunut Jenkeissä.

NHL Draft: Kasperi Kapanen (06.27.14) - NHL VideoCenter
Kapanen Exclusive (06.27.14) - NHL VideoCenter

Vielä vähän parhaita paloja KalPa-paidassa tähän mennessä:

#42 Kasperi Kapanen - YouTube
 

Bosco

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Pittsburgh
Penguinsilla on kuuleman mukaan neljä pelaajaa tähtäimessä tai vähintään kiinnostuksen alaisena. Suurin osa (kaikki?) ovat hyökkääjiä, joista yksi hyvin todennäköisesti Kulemin.

Toinen huhuissa pyörinyt nimi on Manny Malhotra. Voi olla että joku on vaan laskenut tämän UFA-statuksesta, pelaamisesta JR:n joukkueessa viime kaudella ja Penguinsin neloskentän sentterin tarpeesta 1+1+1=2, mutta jos siellä nyt oikeaa kiinnostusta on niin ainakin toisi aloitusosaamista joukkueeseen. Muutoin tämän nykyisestä tasosta, sen vakavan silmävamman jälkeen, en osaa sanoa paljoakaan.

Lisäksi tosiaan kaikki 11 UFA:aa pääsevät huomenna markkinoille, eli myös Gibbons pääsee testauttamaan arvonsa.

Tänään olisi viimeinen mahdollisuus compliance buyoutin käyttämiseen. Molemmat vielä jäljellä. Ostetaanko Flower ulos ja korvataan halvemmalla maalivahdilla huomenna? Tuskinpa mutta ainahan sitä saa haaveilla. Otetaan jonkun toisen joukkueen ulosostettava pelaaja vastaan hyvää korvausta vastaan? Tuskinpa sitäkään.

Entä saadaanko Scuderi siirrettyä ennen vapaiden markkinoiden avautumista ja raivattua cappiin tilaa? Toivottavasti mutta en siihenkään usko. Eiköhän sitä Penguinsin osalta saa rauhassa odotella huomiseen ja katsoa millaista saalista sieltä ui verkkoihin.
 

Jesyy

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kajaanin Hokki, Pittsburgh Penguins, Mestis, NHL
Penguins on antanut qualifying offerit kaikille RFA-pelaajilleen, eli Sutterille, Spalingille, Megnalle, Farhmanille, Despresille ja Samuelssonille.

Eivätpä ainakaan heti pääse livahtamaan vapaille markkinoille.

Lähteenä Dave Molinarin Twitter.
 

Henkka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Liiga, NHL, CHL, SHL
Kyllä Pingut otti nenään tässä kaupassa, ei voi mitään.. Malkinin rinnalla, tai Crosbyn rinnalla Hörnqvist tekee varmasti sen 30 byyriä kaudessa, mutta Nealilla on ainekset 45+ merkkisiin maalimääriin..

Kyllä kyllä, mitä pitemmälle tämä keskustelu etenee, niin James Neal on kohta varmaan +50 maalin hyökkääjä. :) Kerran on urallaan mies sen 40 tehnyt ja muuten ei ole päässyt päälle 30 maalin.

Pittsburgh hankki yhden parhaista NHL:n maalineduspelaajista ja saatte ihmetellä ensi kaudella, miten ne kiekot painuu verkkoon Hörnqvistin täydellisen maskipelaamisen ja ohjureiden jäljiltä. Mies on siinä hommassa paras ruotsalainen sitten Tomas Holmströmin. Juuri niiden sota-alueen räkämaalien erikoismies, jotka Penssiltä on pudotuspeleissä puuttuneet. Suorat "jamesnealmäiset" laaserit kun eivät pudotuspeleissä huippumaalivahdeille uppoa, koska siinä vaiheessa kautta torjutaan käytännössä jokainen kiekko jonka molari näkee. Lisäksi tässä tuli kaivattu rightin kätisyys TOP6-kenttiin, mitä olette saaneet metsästää kissojen ja koirien kanssa.

Spalingista saatte alivoimapelaajan, jolla tekee myös jotain tasakentin. Eikös siitä juuri ollut täällä kova huuto, että nämä nelosketjun turhakkeet Adamsit ja Vitalet joutaa helkuttiin, jotka ovat täysin hyödyttömiä tasakentin, mutta vain tappavat alivoimaa. Spaling viihtyy myös sota-alueella ja jos vielä tämän kesän settiin hommaatte sen Kuleminin, niin Penssi on aika paljon playoff-valmiimpi joukkue sen jälkeen.
 

Walkin

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pittsburgh Penguins
Tunnit ja päivät vierivät eteenpäin, mutta edelleen järkyttävä vitutus siitä kuinka halvalla lähti James Neal, ei tuosta treidistä saa sitten millään järkevää vaikka kuinka päin sitä kääntelisi ja yrittäisi jotain postiivista keksiä.

Onneksi draftissa saatiin sitten hieman balsamia haavoille kuin Penguins huuti Kapasen nimen. Ei Kasperista mitään supertähteä tule varmastikkaan, mutta jos hyvä kakkosketjun pelaajan Penguins miehestä saisi tulevaisuudessa niin voisi olla erittäin tyytyväinen tähän varaukseen. Onneksi Flyers ei Kasperia huutanut, jotain samaa tässä on kuin vuoden 2012 draftissa :)

Toivottavasti Kulemin saapuu vapailta markkinoila Penguinsiin, siitä saataisiin kakkosketjun toinen laituri. Toiselle laidalle sitten joku toinen hankinta tai Hörngvist ja ykkösketjuun sitten Crosbylle ja Kunitzille joku kaveri ( ei Dupuis!!! ).

Toiveissa olisi myös, että Fleurylle ja Scuderille näytettäisiin ovea ja Dan Boyle olisi hankittavien listalla parin vuoden sopimuksella. Maalille voidaan koittaa hakea vaikka James Reimer?

Jotain tämän näköistä lähtisin rakentamaan:

Kunitz 3,850milj$ - Crosby 8,700milj$ - Hemsky 5,500milj$
Kulemin 2,800milj$ - Malkin 9,5milj$ - Hörngvist 4,250milj$
Bennett 0,900milj$ - Sutter 3,000milj$ - Dupuis 3,750milj$
XXX - XXX/Vitale - Spailing 2,000milj$
Adams 0,700milj$ - Megna 0,900milj$

Letang 7,250milj$ - Martin 5,000milj$
Dan Boyle 4,500milj$ - Määttä 0,894,167milj$
Bortuzzo 0,600milj$ - Despres 0,900milj$
Harrington 0,600milj$

Reimer 2,500milj$
Zatkoff 0,600milj$

Yllä olevan joukkueen hinta 66,762,458milj$. Siitä sitten pari kaveria neloseen, katto taisi asettua tai asettunee noin 69milj$ paikkeille? Fleury ja Scuderi vittuun, Fleuryn voi ostaa ulos ja Scuderin kaupata kuuluisaan kassilliseen kiekkoja. Helppoa kuin mikä, noin 1,150milj$ on varaa käyttää nelosketjun senaan ja laituriin. Antifyysinenhän joukkue tuo olisi, joten neloseen saapuvien olisi hyvä olla jotain todella fyysisiä ja vittumaisia tapauksia. Voisiko Bobby Farnham olla mahdollinen nelosen toinen puuttuva palanen?
 

Le Dang

Jäsen
Suosikkijoukkue
Penguins
Ales Hemskya ja Kuleminia on tosiaan pyöritelty jo pitkin kautta tuohon Penguinsin top-6:een. Mutta mikseivät varteenotettavia vaihtoehtoja olisi myös Radim Vrbata ja Matt Moulson. Moulsoniin eivät välttämättä pelimerkit riitä, mutta Vrbata voisi olla sopivan edullinen 50+ pisteen mies.

EDIT:

Toiveissa olisi myös, että Fleurylle ja Scuderille näytettäisiin ovea ja Dan Boyle olisi hankittavien listalla parin vuoden sopimuksella.?

Itse en oikein näe järkeä tuossa Dan Boyle -kisaan osallistumisesta. Miksei samantien laitettaisi edullisemmalle Orpikille jatkoa, jos halutaan pitää kokemusta puolustuksessa. Lisäksi Boyle ei korvaisi pelillisesti mitenkään tuossa visiossa luovuttua Scuderia. Varsinaista kiekollista osaamista tuo puolustus ei tarvitse Niskasen lähdöstä huolimatta, koska tilalle piakkoin tuleva Pouliot tuo sitä. Lisäksi joukkueeseen jää edelleen Martin, Letang ja Määttä, mutta santapaperiosastoksi ainoastaan Bortuzzo.

Eli siis: mikäli Scuderista ja Orpikista luovutaan, tarvitaan tilalle kaikkea muuta kuin 180-senttinen Boyle.
 
Viimeksi muokattu:

Pengu

Jäsen
En ymmärrä tätä itkua Neal-treidistä. Itse tykkään, vaikka ehkä hieman enemmän oltaisiin voitu saada. Vastine on kuitenkin joka tapauksessa ok/hyvä. Hornqvist on PLAYOFF-pelaaja, ja muutenkin sellainen mitä meiltä on puuttunut. Sellainen all-around pelaaja, ja lisäksi uskon kaverin pystyvän iskemään ainakin 30 maalia Genon tai Sidin vierellä. Uskaltaa ajaa maalille, pelaa kovaa, ja hyvä kulmissa. Tekee kovasti töitä ja hyvä asenne. Neal on mielestäni aika yksipuolinen pelaaja ja oli ilmeisesti pukukopissa ongelma, tähän päälle vielä ne sikailut.

Tykkään tästä treidistä. Aika näyttää, mutta antakaa nyt Hornqvistille ja Spalingille edes mahdollisuus.

Tälläisen kokoonpanon tein capgeekilla:

CAPGEEK.COM ARMCHAIR GM ROSTER
Penguins '14-'15
FORWARDS
Chris Kunitz ($3.850m) / Sidney Crosby ($8.700m) / Radim Vrbata ($3.500m)
Nikolai Kulemin ($3.500m) / Evgeni Malkin ($9.500m) / Patric Hornqvist ($4.250m)
Beau Bennett ($0.900m) / Brandon Sutter ($3.500m) / Pascal Dupuis ($3.750m)
Nick Spaling ($2.700m) / Manny Malhotra ($0.800m) / Kevin Westgarth ($0.725m)
Craig Adams ($0.700m) / Jayson Megna ($0.874m)
DEFENSEMEN
Kris Letang ($7.250m) / Olli Maatta ($0.894m)
Simon Despres ($1.000m) / Paul Martin ($5.000m)
Robert Bortuzzo ($0.600m) / Philip Samuelsson ($0.605m)
GOALTENDERS
Marc-Andre Fleury ($5.000m)
Jeff Zatkoff ($0.600m)
BONUS OVERAGE
$0
------
CAPGEEK.COM TOTALS (follow @capgeek on Twitter)
(estimations for 2014-15)
SALARY CAP: $69,000,000; CAP PAYROLL: $68,198,292; BONUSES: $0
CAP SPACE (22-man roster): $801,708

Botterill sanoi, että Despres, Harrington, Dumoulin ja kumppanit tulevat saamaan nyt näytönpaikan ja vastuuta, eli en tuohon ottanut vapailta pakkia. Jonkun suht halvan kokeneen pakin tuonne voisi tuoda, mutta ei pakollista. Vrbata sitten ykköseen Sidin ja Kunin kanssa. Malhotra ja Westgarth neloseen.

Free Agent Frenzy starttaa huomenna ja mielenkiintoinen ilta/yö tulossa. JR sanoi, että neljän pelaajan perässä, joista useampi on hyökkääjä. Eli: Kulemin, Vrbata/Hemsky, joku nelosen pelaaja (Malhotra, ?) ja puolustaja, ehkä kokenut sellainen. Saa nähdä. Kuleminia eniten toivon.
 

Le Dang

Jäsen
Suosikkijoukkue
Penguins
Näkisin tuon Pengun hahmotelman melko järkevänä ja realistisena. Mikäli tuosta saadaan vielä tingittyä joissain soppareissa (esim. 1,4milj. palkankorotus Spalingille kuulostaa suurelta), ja Gibbonsille riittää ~1,5milj. olisi tämä ihan jees ratkaisu nelosen laitaan. Tai jos Kuleminia tms. ei saada, voidaan kauteen lähteä Bennettin ja Gibbonsin kilpailutilanteella kakkosen laidalla. Keväällä sitten täsmähankintaa, jos tuo ei toimi.

Fleury tulee olemaan tolppien välissä myös ensi kaudella, ja sekä Scuderista että Oprikista ei tulla luopumaan, ainakaan ilman järkevää vastinetta (jota Scuderista tuskin keneltäkään saisi..).
 
Viimeksi muokattu:

Walkin

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pittsburgh Penguins
En ymmärrä tätä itkua Neal-treidistä. Itse tykkään, vaikka ehkä hieman enemmän oltaisiin voitu saada. Vastine on kuitenkin joka tapauksessa ok/hyvä. Hornqvist on PLAYOFF-pelaaja, ja muutenkin sellainen mitä meiltä on puuttunut. Sellainen all-around pelaaja, ja lisäksi uskon kaverin pystyvän iskemään ainakin 30 maalia Genon tai Sidin vierellä. Uskaltaa ajaa maalille, pelaa kovaa, ja hyvä kulmissa. Tekee kovasti töitä ja hyvä asenne. Neal on mielestäni aika yksipuolinen pelaaja ja oli ilmeisesti pukukopissa ongelma, tähän päälle vielä ne sikailut.

Boldailut omia.

Juuri sen takiahan tästä treidistä "itketään", kun vastine oli vain tämä. Neal on kumminkin tähtipelaaja tai hyvin lähellä tätä ja kyllä Nashvilleltä olisi joku ykköskierroksen varaus pitänyt tuon lisäksi saada. Hörngvist playoff pelaaja? Todellako? Missä tämä ilmenee? Ja puhutaanko todella Hörngvististä kun sanot, että pelaa kovaa? Tuskin tulee kauden aikana taklaamaan kertaakaan tai nämä voi laskea yhden käden sormilla. Vastine oli surkea ja siksi tämä treidi pistää vituttaamaan.

Mitä pakistoon tulee niin hieman olen epäileväinen meidän nuorien pakkien suhteen ja kun kokeneistakin kavereista yksi on tasoa Scuderi niin aika hemmetin iso kyssärihän tuo pakisto on.

Ja jos joku Spailing vetää päälle 2milj$ cap hitin niin huhhu!
 

blue line

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Minusta se Neal-treidi oli tosiaan 100% uuden (mutta seniilin) GM:n syytä, jonka piti päästä heti alkuun isottelemaan, mutta ei uskaltanut treidata Nealia itäiseen konferenssiin. Dreger muuten vahvisti tänään uudelleen tsn:llä, että ainakin Calgaryssa ihmeteltiin kovasti Neal-treidin ajankohtaa ja vähäistä pelaajan kauppaamista.
 

Bosco

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Pittsburgh
Minusta se Neal-treidi oli tosiaan 100% uuden (mutta seniilin) GM:n syytä, jonka piti päästä heti alkuun isottelemaan, mutta ei uskaltanut treidata Nealia itäiseen konferenssiin. Dreger muuten vahvisti tänään uudelleen tsn:llä, että ainakin Calgaryssa ihmeteltiin kovasti Neal-treidin ajankohtaa ja vähäistä pelaajan kauppaamista.

Calgaryn suunnalla voidaan ihan vapaasti ihmetellä, kun ei heillä olisi tarjota tuota parempaa vastinetta. Eivät varmasti olisi sisällyttäneet ketään Monahania, Gaudreauta tai tämän tai ensi kesän ykköskierroksen varaustaan mukaan kauppaan. Noiden takana heiltä ei löydy yhtään Hörnqvistin veroista pelaajaa jota olisivat voineet tarjota kaupassa. Että ymmärrän hyvin jos Calgaryn suuntaan ei olla kaupiteltu Nealia. Sieltä olisi korkeintaan tuollaista Avsin tarjoamaa PAP+picki paskaa tarjottu (eli siis Hudler/Jones tms. pelureita), eikä pickikään olisi ollut niin korkea kuin Avsin tarjoama myöhäinen ykköskiekka.
 

Aunt Wang

Jäsen
Suosikkijoukkue
Brommapojkarna, John Eichel
Calgaryn suunnalla voidaan ihan vapaasti ihmetellä, kun ei heillä olisi tarjota tuota parempaa vastinetta. Eivät varmasti olisi sisällyttäneet ketään Monahania, Gaudreauta tai tämän tai ensi kesän ykköskierroksen varaustaan mukaan kauppaan.

Olisi sieltä varmaan Bärtschi irronnut noista nuoremman kaartin pelaajista. Hyvä prospecti vieläkin, vaikka ei olekkaan kehittynyt toivotulla tavalla. Kylkeen vaikka Kris Russell niin lähennellään sitä arvoa, jonka Rutherford sai Nashvillesta.
 

Wild-Chester

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pittsburgh Penguins
Minusta se Neal-treidi oli tosiaan 100% uuden (mutta seniilin) GM:n syytä, jonka piti päästä heti alkuun isottelemaan, mutta ei uskaltanut treidata Nealia itäiseen konferenssiin. Dreger muuten vahvisti tänään uudelleen tsn:llä, että ainakin Calgaryssa ihmeteltiin kovasti Neal-treidin ajankohtaa ja vähäistä pelaajan kauppaamista.

Samaa mieltä.

Vaikka Patric Hörnqvist saattaa olla sitä mitä lääkäri määräisi Penguinsille, mutta kääntelee asiaa miten tahansa, vastineen olisi pitänyt olla huomattavasti suurempi. Minusta treidi oli jopa niin epätasapainoinen, että ihmettelen ettei omistajataholta painettu jarrua kuten huhujen mukaan aikaisemmin olisi tehty ("Letang-treidi"). Vai olisiko se ollut liian suuri pyllistys tuoreen geeämmän suuntaan, tiedä näistä..?

Joka tapauksessa Rutherfordin ura Penguinsissa ei ole alkanut erityisen mairittelevasti, pientä kiillotusta kilpeensä mies saisi pääsemällä eroon Fleurysta ja sainaamalla edes yhden näistä suuremmista UFA-kaloista.
 

Bosco

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Pittsburgh
Olisi sieltä varmaan Bärtschi irronnut noista nuoremman kaartin pelaajista. Hyvä prospecti vieläkin, vaikka ei olekkaan kehittynyt toivotulla tavalla. Kylkeen vaikka Kris Russell niin lähennellään sitä arvoa, jonka Rutherford sai Nashvillesta.

Ei lähestytä. Penguins ei ole rebuild modessa, joten Hörnqvist on paljon arvokkaampi kuin Bärtschi Pensille. Lisäksi hyökkäykseen tarvitaan sitä syvyyttä, ei puolustukseen, joten Spalingille on enemmän tarvetta kuin Russelille. Nashvillestä saatu paketti oli paljon tuota parempi. Bärtschi ei ole NHL-tasolla vielä osoittanut mitään, eikä hänestä pelityylinsä puolesta voida puhua potentiaalisena playoff-pelaajana.
 

Bosco

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Pittsburgh
Samaa mieltä.

Vaikka Patric Hörnqvist saattaa olla sitä mitä lääkäri määräisi Penguinsille, mutta kääntelee asiaa miten tahansa, vastineen olisi pitänyt olla huomattavasti suurempi. Minusta treidi oli jopa niin epätasapainoinen, että ihmettelen ettei omistajataholta painettu jarrua kuten huhujen mukaan aikaisemmin olisi tehty ("Letang-treidi"). Vai olisiko se ollut liian suuri pyllistys tuoreen geeämmän suuntaan, tiedä näistä..?

Joka tapauksessa Rutherfordin ura Penguinsissa ei ole alkanut erityisen mairittelevasti, pientä kiillotusta kilpeensä mies saisi pääsemällä eroon Fleurysta ja sainaamalla edes yhden näistä suuremmista UFA-kaloista.

Kuten Bylsman erottamisen kohdalla, niin pelaajapuolen asioista on varmasti keskusteltu JR:n ja omistajien välillä ennen tämän palkkaamista, ja toimiston puolelle jäänyt väki (Botterill ja muut assarit) ovat takuulla saaneet äänensä kuuluviin Nealin kauppaamisen puolesta. JR on vastuussa sitten saadusta vastineesta, mutta aivan varmasti kuunnellut muita kun siellä on päätetty luopua Nealistä ja kuunnella tästä saatavia tarjouksia.
 

Bosco

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Pittsburgh
Jokinen tarjosi palveluksiaan Penguinsille $4 miljoonan vuosihinnalla mutta Pens hylkäsi tuon tarjouksen. Hyvä näin. Ei kiitos Jokiselle tuolla hintaa. Joku kyllä sen maksaa tälle tämän pelaaman hyvän kauden jälkeen, ja hyvä niin, mutta se joukkue saa ihan oikein olla joku muu kuin Penguins.
 

Wild-Chester

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pittsburgh Penguins
Kuten Bylsman erottamisen kohdalla, niin pelaajapuolen asioista on varmasti keskusteltu JR:n ja omistajien välillä ennen tämän palkkaamista, ja toimiston puolelle jäänyt väki (Botterill ja muut assarit) ovat takuulla saaneet äänensä kuuluviin Nealin kauppaamisen puolesta. JR on vastuussa sitten saadusta vastineesta, mutta aivan varmasti kuunnellut muita kun siellä on päätetty luopua Nealistä ja kuunnella tästä saatavia tarjouksia.

Varmastikin näin.

Jos asia todella oli niin että Neal oli ongelma pukukopin puolella, ja hän oli "päästävä eroon-listalla", niin varmasti treidiin liittyvät kriteerit tiputtavat hänestä saatavaa vastinetta. Esimerkiksi jos häntä ei haluttu treidata itään, ja vastineen piti olla sellainen mikä auttaa joukkuetta heti.

Koirat haukkuu ja karavaani kulkee. Hörnqvist on nyt Penguinsin mies, ja kaikesta huolimatta odotan innolla miehen yhteistyötä Crosbyn ja Malkinin kanssa.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös