Pittsburgh Penguins 2013–2014

  • 805 623
  • 2 479

valkeaori

Jäsen
Suosikkijoukkue
Penguins
En tiedä kiinnittivätkö muut huomiota, mutta itseäni ainakin ihmetytti se, että Penguins pelasi eilen vierasottelunsa mustilla "kotipaidoillaan". Red Wings pelasi siis kotonaan valkoisilla "vieraspaidoillaan". Osaisikohan joku kertoa tälle syytä?
 

Walkin

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pittsburgh Penguins
En tiedä kiinnittivätkö muut huomiota, mutta itseäni ainakin ihmetytti se, että Penguins pelasi eilen vierasottelunsa mustilla "kotipaidoillaan". Red Wings pelasi siis kotonaan valkoisilla "vieraspaidoillaan". Osaisikohan joku kertoa tälle syytä?

Syytä en tiedä, mutta välillä noin vain toimitaan. Tänään sitten Tampa vastassa kotona ja toiveissa olisi nyt ehjä hyvä 60 minuuttinen. Viime aikoina on ollut vaikeeta ja helppoa matsia ei missään nimessä ole lupa odottaa. Tampa on hyvä, nopea ja nuori nälkäinen joukkue.

Crosby? Geno? Molemmat tänään pelipäällä?
 

Pengu

Jäsen
En tiedä kiinnittivätkö muut huomiota, mutta itseäni ainakin ihmetytti se, että Penguins pelasi eilen vierasottelunsa mustilla "kotipaidoillaan". Red Wings pelasi siis kotonaan valkoisilla "vieraspaidoillaan". Osaisikohan joku kertoa tälle syytä?

Ei kai me nyt sokeita olla. Niin kuin Walkin sanoi, noin vain joskus tehdään. Muistan yhden tapauksen parin vuoden takaa, kun Columbusta vastaan pelattiin kotona vieraspaidalla.

Kohta mennään kotona, ja vastaan asettuu Lightning. Zatkoff maalilla. Genolta odotan sitä perinteistä highlight reel maalia.

Kaksi kovaa peliä siis tänä viikonloppuna edessä, tänään Bolts ja huomenna Blues. Molemmat kotona. Molemmat pelit ovat erittäin hyviä testejä, erityisesti Blues-peli. Oma peli pitäisi nyt saada kuntoon.

Kohta mennään, LGP!
 

Pengu

Jäsen
ARCHIBALD JOINS PENGUINS - WBS PENGUINS

Hobey Baker finaalisti Josh Archibald liittyy farmin mukaan amateur tryout-sopimuksella. Archibald on pelannut todella hienon kauden yliopisto Nebraska-Omahan joukkueessa, ja siitä osoituksena tuo Hobey Baker finaalistina oleminen. Kutoskierroksen varaus, eli voi vielä osoittautua erittäin hyväksi varaukseksi noilta myöhemmiltä vuoroilta. Linkki WBS Penguinsin sivuille.
 

Pengu

Jäsen
22.3.2014: Lightning @ Penguins 3-4 JA

Jatkoajalla Nealin upealla laukauksella irtosi Lightningista 4-3 voitto! Hyvä peli, vaikka viihdearvoltaan ei tarjonnut paljoa. Tärkeä voitto kuitenkin joukkueelle. Välillä oli vaikeuksia, mutta pääosin ihan ok esitys. Geno ja Sid oli illan suurimmat tähdet, erityisesti Geno, joka oli ihan liekeissä tehden 2+2 tehot.

Ensimmäisessä erässä ei maaleja nähty. Ei sen ihmeellisempää peliä. Toisessa erässä sitten kumpikin joukkue iski yhden maalin, Sid ja vastustajalta Filppula. Ylivoimalla syntyi tuo meidän ensimmäinen. Geno purjehti komeasti alueelle sisään, ja tarjoili Sidille, joka latasi lämärillä kiekon häkkiin. Kolmannessa erässä Geno iski kahdesti, ensin tasoihin ja sitten johtoon. Jälkimmäisessä viileä ratkaisu heittää välittömästi rystyltä kiekko maaliin, ja tuo tuuletus. Jokiselta hyvä esityö, ja syötönkatko. Lightningin maalit kolmannessa erässä tekivät Stamkos ja Palat. Jatkoajalla sitten ylivoimalla Neal latasi Genon syötöstä kiekon pussiin, ja kaksi pistettä jäi kotiin!

Plussat ja miinukset:

+ Geno - loistava peli häneltä, 2+2 tehot. Sitä tuttua Genoa, kun beast modeen pääsee. Sitä ei pysäytä kukaan.
+ Sid - ei ihan yhtä loistava peli kuin Genolla, mutta hyvä peli kuitenkin. Komealla lämärillä latasi pelin avausmaalin.
+ KCS-ketju. Toimii.
+ Stempniak, tykkään tästä kaverista!
+ Despres
+ Ylivoima - silloin kun se toimii, se on tuhoisaa. Jokaisessa ylivoimassa ei kuitenkaan nähty tulosta, tai hyvää ylivoimaa.
+ Sutter/Gibby - tässä kaksikossa on potentiaalia.

- Pyatt - Megnaa kehiin, kiitos.
- Määttä - ei ollut huono, mutta ei hyväkään. Näyttäisi siltä, että kaveri on alkanut väsyä. Ei tosin mikään ihme, kun katsoo kuinka paljon on kauden aikana pelannut. Pitäisiko antaa huilia pelin taikka parin verran? Toki valmiiksi jo Letang & Martin poissa, eli ei välttämättä ole oikein varaa.

Pittsburgh Penguins ‏@penguins
Malkin: "I feel better every game. I wasn't playing good after the Olympics. Talked a little bit with Sid, he helped me a lot…” (1 of 3)

Pittsburgh Penguins ‏@penguins
Malkin on Olympics: "We lost, you know, and he [Crosby] supported me and helped me…” (2 of 3)

Pittsburgh Penguins ‏@penguins
Malkin: “...and after we talked, I felt so much better. And started playing better.” (3 of 3)

Hienoa kuulla tälläistä.

Ei jaksa tässä kohtaa kirjoittaa enempää pelistä. Hyvä peli kuitenkin. Huomenna jatkuu St.Louisia vastaan. Hyvä testi meille, ja toivottavasti nähdään hyvä peli!
 
Viimeksi muokattu:

Bärtschi

Jäsen
Hieno paluu voittojen tielle! Peli ei tosiaan ollut viihdearvoltaan kummoinen ja toivottava on että huominen vääntö Bluesia vastaan tarjoaisi enemmän silläkin saralla.

Pelistä jäi mieleen erituisesti Genon jälkimmäinen maali, joka oli kerta kaikkiaan upea. Lisäksi molemmat Crosby ja Malkin onnistuivat pitkästä aikaa tehoilemaan samassa pelissä, vaikkakin Sidin peli jäi hieman Malkinin huiman vireen varjoon.

Tästä on hyvä jatkaa ja huomenna tosiaan todellinen tason mittaus edessä. Luottavaisin mielin ja sitä rataa.
 

Walkin

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pittsburgh Penguins
Hienoa nähdä, että sekä Crosby ( 1+2 ), että myös Malkin ( 2+2 ) onnistuvat samassa pelissä. Ensimmäinen erä oli huono, mutta sen jälkeen ihan hyvää tekemistä hyvin luistelevaa Tampaa vastaan. Malkinin rystymaali oli kyllä viileä ja loistava esityö kapteenin maaliin. Harmillisesti Määttä vietiin kolmannen erän lopussa ja peli venyi jatkoille, mutta siellä sit Tampalle kahden minuutin rangaistus ja kiekko pussiin niin kuin sen pitikin mennä.
 

tsajari

Jäsen
Suosikkijoukkue
Penguins
Ottelun alkamisajankohta varmasti selittänee tuota pelin viihdearvoa. Iltapäiväpeleissä tempo ei useinkaan nouse ihan hirvittävän korkealle, mutta kun tänä iltana Blues saapuu vieraaksi niin voisi kuvitella tuonkin tuosta muuttuvan. Raju tasonmittaus tulossa ja jos siitä pisteitä jää käteen niin se on vain ja ainoastaan bonusta kun Penguinsin otteet ovat olleet olympialaisten jälkeen ailahtelevia. Lähtökohtaisesti Bluesin pelitaktiikankin pitäisi olla myrkkyä Penguinsille kun puolustus on erittäin orientoitunutta ja kurinalaista. Blues näyttää viimeksi vierailleen Consol Energy Centerissä 2011 vuonna, joten tovi siitä on ehtinyt vierähtää. Marraskuussa Blues voitti kotonaan 2-1. Lähtökohdat huomioonottaen mielenkiintoinen peli luvassa.

Pointit eilisen pelistä on aika hyvin jo kasattu. Omat ajatukset on melko pitkälti samoja mitä täälläkin on esitetty, muutoin paitsi Gibbonsilla ei mielestäni ole oikein hirveästi annettavaa joukkueelle. Vikkeläjalkainen kaveri tekee kyllä periaatteessa hyvää olla mukana remmissä, mutta kun se nopeus ei oikein koskaan realisoidu miksikään eikä häneltä taklauksiakaan voi odottaa niin vaikea nähdä mitä hänellä on annettavaa jengille. Hänestä tulee mieleen Pihlström ilman sitä "likaista duunia" mitä Antti tekee. Tosin pitää muistaa, että Gibbons ainoastaan paikkaa loukkaantumisia minkä vuoksi omat odotuksetkin ovat todennäköisesti liian korkealla. Sanoisin, että ihan perushyvää vääntämistä mutta ei välttämättä oikein tuo joukkueeseen mitään lisää. Puolustuspelaamista en alivoimaminuuteista huolimatta lukisi vahvuudeksi eikä hyökkäyspäässäkään kolmoskentästä ole syntynyt paljonkaan. Muista pelaajista Sutterilta kyllä hyvä peli. Harmi hänen kannaltaan, että joutuu edelleen pelaamaan aika huonojen laiturien kanssa vaikka nekin ovat pahimmista ajoista hieman parantuneet. Dupuis'n kun saisi tuohon kolmanteen niin pitäisin erittäin todennäköisenä, että Sutterin hyvät otteet alkaisivat näkyä entistä enemmän myös pistesarakkeissa. Malkinilta puolestaan aivan järkyttävää dominointia. Oli niin kovassa tikissä, että Neal ja Jokinen näyttivät laidoillaan ihan turisteilta vaikka ei heidän pelissä sinänsä mitään vikaa ollut. Toivottavasti Nealin voittomaali saa tuon taas laukomaan paljon enemmän. Tuntuu, että nyt peli oli (maalittoman putken takia?) mennyt liialliseksi syöttelyksi vaikka normaaleja vetopaikkojakin on ollut. Ykkösketjulta, kuten todettua, hyvä matsi. Stempniak tuntuu olevan mainio palanen tuohon kolmanneksi lenkiksi.
 

Pengu

Jäsen
Hieno peli tänään kotona, kun vastaan asettuu liigan kärkijoukkue St.Louis Blues. Odotan todella hyvää peliä, ja kovaa taistoa. Blues on kova ja erittäin hyvä testi tälle joukkueelle, ja nähdään missä kohtaa mennään nyt. Yksi liigan kovin puolustus edessä, eli ei missään nimessä ole tulossa helppoa peliä.

Kokoonpano on game-time decision, ja Fleury aloittaa odotetusti maalilla.

Tänään myös paikka varmistaa paikka playoffeissa seuraavasti:

Clinching scenarios: Penguins can earn berth - NHL.com

The Pittsburgh Penguins would clinch an Eastern Conference berth in the Stanley Cup Playoffs if they defeat the St. Louis Blues in any fashion AND the New Jersey Devils defeat the Toronto Maple Leafs in any fashion OR if they defeat the St. Louis Blues in any fashion AND both the Columbus Blue Jackets and Detroit Red Wings lose in regulation to the New York Islanders and Minnesota Wild, respectively.

Siitä lähdetään, että kaksi pistettä jää tänään kotiin! LGP!
 

Noppa10

Jäsen
Suosikkijoukkue
Toronto Maple Leafs
Boston Bruins on tällä hetkellä koko liigan kärjessä, mutta Blues toki läntisen konferenssin ykköspaikalla.

Vähän offtopicia ehkä, mutta itse kyllä miellän kärkijoukkueiksi niin Bostonin, Anaheimin, St. Louisin, San Josen kuin Coloradonkin. Jostain syystä rivien välistä luin tuosta Pengun viestistä vähän samoja ajatuksia...

Voisi se Letang nyt huomata olevansa pelikunnossa, niin saisi Määttäkin vähän helpompia minuutteja pelata. Eikös Penguinsissa ole tapana, ettei noita loukkaantumisen jälkeen palanneita jätkiä juurikaan lepuuteta, vaan lyödään heti kunnon minuuteille? Näin vissiin ainakin Nealin kohdalla tehtiin, miksei siis myöskin Letangin.
 

valkeaori

Jäsen
Suosikkijoukkue
Penguins
Hyvä peli Pensiltä Bluesia vastaan. Eipä tuosta paljon muita miinuksia löydy kuin tietysi maalinteon uupuminen, ja ylivoima, joka oli tänään 0/5. Tiukkaa vääntöä erittäin kovaa Bluesin nippua vastaan, joten voi kyllä olla tuohon esitykseen oikein tyytyväinen. Tappio on tietysti aina tappio.
 

Pengu

Jäsen
23.3.2014: Blues @ Penguins 1-0

Niukka 1-0 tappio kotona Bluesille. Niin kuin oli odotettavissa, peli oli erittäin tasaista vääntöä ja molemmilta joukkueilta hyvää puolustamista. Backesin maalilla Blues nappasi kaksi pistettä. Ei nyt oikein tyytyväinen voi olla, mutta ihan tyytyväinen kuitenkin joukkueen suoritukseen. Peli kaatui tehottomuuteen, erityisesti ylivoimaa tarjottiin tarpeeksi ja paikkaa tehdä maali jos parikin, mutta kiekkoa ei vain saatu ohi Elliottin. Blues blokkasi laukauksia kiitettävästi. 5-3 ylivoimaakin tarjottiin, mutta tuloksetta. Hyvä peli kuitenkin erittäin kovaa joukkuetta vastaan, joten ihan tyytyväinen voi olla. Näistä peleistä pitää kuitenkin ottaa opiksi, ja ensi kerralla laukoa tietyissä paikoissa enemmän ja laadukkaammin.

Plussat ja miinukset:

+ Fleury - erinomainen peli Flowerilta! Todella varmaa ja rauhallista pelaamista maalinsuulla. Maalille ei voinut mitään.
+ Malkin - eiliseen verrattunu huonompi peli, mutta tänäänkin nähtiin hyvää Genoa. Yritystä oli, mutta tehot jäi puuttumaan.
+ Despres - pakistosta parhaimmistoa.
+ Määttä - eilisestä pelistä jo parempaa tekemistä.
+ Puolustus - hyvää ja tiivistä puolustamista läpi ottelun. Tyytyväinen voi olla.
+ Sutter - pakko sanoa, että viime peleissä on nähty ihan eri Sutter mitä esim. alkukaudella. Kiekon kanssa hyvä, tekee hyviä päätöksiä sen kanssa ja puolustaa hyvin. Hyvin on peli kulkenut Gibbyn kanssa ja vielä kun Bennett palaa tuohon farmista, niin uskon olevan hyvä ketju kasassa.

- Ylivoima ainoana miinuksena. Tehotonta ja tälläisessä pelissä olisi vain erittäin tärkeää sitten onnistua ylivoimalla, kun sitä tarjotaan. Erityisesti 5-3 ylivoimalla.

Homma jatkuu tiistaina kotona Coyotesia vastaan.

PS. Bennett muuten pelasi eilen WBS:n mukana ensimmäistä kertaa, kun hävisivät tiukasti 2-1 Uticalle. Ei tehoja, mutta ylivoimaa pääsi ainakin pelaamaan. Pelaa parhaillaan toista otteluaan, kun Devilsin farmijoukkue Albany Devils vastassa. Jos kaikki menee putkeen, niin veikkaisin ensi viikolla nostettavan takaisin ylös.
 
Viimeksi muokattu:

tsajari

Jäsen
Suosikkijoukkue
Penguins
Voisi se Letang nyt huomata olevansa pelikunnossa, niin saisi Määttäkin vähän helpompia minuutteja pelata. Eikös Penguinsissa ole tapana, ettei noita loukkaantumisen jälkeen palanneita jätkiä juurikaan lepuuteta, vaan lyödään heti kunnon minuuteille? Näin vissiin ainakin Nealin kohdalla tehtiin, miksei siis myöskin Letangin.
Kyllä saikulta palanneet jätkät aika isoja minuutteja pääsevät tahkoamaan heti palattuaan. Pois lukien Bennett, joka alemmasta lainauksesta käykin ilmi. Letang palatessaan pelaa varmasti heti top-4 puolustajaminuutteja jos ei nyt ihan ykkösaikoja paukuta alkuun. Varmaan selkeästi pitemmät saikut sitten palautetaan otteluihin vähän rauhallisemmin mikä minusta onkin ihan fiksua. Toisaalta Penguinsin loukkaantumissumakin on ollut ajoittain niin murheellinen, että ukkoja on saatettu iskeä laatikkoon vähän kevyemmin perustein kun joskus paremmalla ajalla pistettäisiin.

PS. Bennett muuten pelasi eilen WBS:n mukana ensimmäistä kertaa, kun hävisivät tiukasti 2-1 Uticalle. Ei tehoja, mutta ylivoimaa pääsi ainakin pelaamaan. Pelaa parhaillaan toista otteluaan, kun Devilsin farmijoukkue Albany Devils vastassa. Jos kaikki menee putkeen, niin veikkaisin ensi viikolla nostettavan takaisin ylös.

Erittäin hyvä uutinen. Toivottavasti pääsee jo AHL:ssä pisteiden makuun ja saa ottelurytmistä hyvin kiinni. Viestin alkuosa voi toimia hyvänä aasinsiltana: paljonkohan Bennett pelasi näissä paluuotteluissaan?
 

Bosco

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Pittsburgh
ARCHIBALD JOINS PENGUINS - WBS PENGUINS

Hobey Baker finaalisti Josh Archibald liittyy farmin mukaan amateur tryout-sopimuksella. Archibald on pelannut todella hienon kauden yliopisto Nebraska-Omahan joukkueessa, ja siitä osoituksena tuo Hobey Baker finaalistina oleminen. Kutoskierroksen varaus, eli voi vielä osoittautua erittäin hyväksi varaukseksi noilta myöhemmiltä vuoroilta. Linkki WBS Penguinsin sivuille.

Erittäin hieno uutinen. Archibaldista olenkin kauden kuluessa hieman kirjoitellut tänne muutamaan otteeseen, ja tosiaan pelasi upean kauden yliopistossa. Selvästi Penguinsin hyökkääjäprospectiosaston mielenkiintoisin lupaus tällä hetkellä. Innolla odotan miten pärjää AHL-peleissä loppukauden aikana ja sitten ensi kaudella.

Vielä kun tuosta Bryan Rust liittyy farmin vahvuuteen Notre Damen ja Jean-Sebastien Dea Rouyn-Noranda Huskiesin kauden päätyttyä, niin siellä alkaa olla jo noita kiinnostavia prospecteja muutama kappale.

Erittäin hyvä uutinen. Toivottavasti pääsee jo AHL:ssä pisteiden makuun ja saa ottelurytmistä hyvin kiinni. Viestin alkuosa voi toimia hyvänä aasinsiltana: paljonkohan Bennett pelasi näissä paluuotteluissaan?

AHL ei ylläpidä peliajoista tilastoja joten tuohon kysymykseen ei osaa varmaan kukaan vastata. Syöttöpisteen Bennett kuitenkin keräsi viime yönä WBS:n minuutti ennen ottelun varsinaisen peliajan päättymistä tekemään tasoitusmaaliin.

Brian Dumoulin on pääsemässä loukkaantumisen jäljiltä myös hyvään vauhtiin ja on viiden ottelun pisteputkessa. Lisäksi nostanut plus/miinus-tilastonsa nollille.
 

Walkin

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pittsburgh Penguins
Eilinen peli oli muuten hyvä, mutta kyllähän nyt jostakin paikasta olisi se kiekko pitänyt sisään laittaa. Elliot oli kyllä huikee, mutta siitä huolimatta ei saisi nollat olla taululla. Tuli ajoittain mieleen viime vuoden Bruins sarja, kyllähän Penguins hyvin pelasi ja ehkä suurimmalta osin jopa hallitsi kentän tapahtumia, mutta maalipaikoista puuttui se viimeinen terävyys. Blues puolustaa tuota maalinedustaa kyllä helvetin hyvin niin kuin myös Bruins tekee. Jotenkin sinne maalineteen olisi päästävä tai sitten saatava ne laukaukset ylivoimalla viivasta sisään.

Lännen joukkueiden kannattaa laittaa kakkosmoket maaliin Consolissa. Elliott vetäisi nyt nollat ja samoin teki Giguere silloin Coloradon vieraillessa kauden alkupuoliskolla Pittsburghissa. Elliottille nyt 36 torjuntaa ja en muista paljon Giguere torjui, mutta paljon! Ja Penguins on hävinnyt kotonaan ainoastaan kaksi kertaa lännen joukkueille, ja juurikin kyseiset ottelut joissa tulos on ollut 0-1. Ykkösmaalivahtien kuten Lehtosen ja Niemen taakse maaleja kyllä pystytään tekemään.
 

Pengu

Jäsen
Aamujäät ovat parhaillaan käynnissä Consolissa. Pelipäivän aamujäät, ja Geno on poissa niistä, joten kyllä tässä hieman pelätään loukkaantumista. Toivottavasti on vain jostain muusta syystä missannut treenit ja pelaa yöllä Coyotesia vastaan. Odotellaan lisätietoa.

Kunitz-Crosby-Stempniak
Jokinen-Sutter-Neal
Gibbons-Goc/Sutter-Pyatt
Glass-Adams-Megna

Orpik-Bortuzzo
Niskanen-Maatta
Despres-Scuderi
Letang-Engelland

Tänään Coyotes vastassa kotona ja voitoll varmistetaan playoff-paikka! LGP!

E. Voitto riittää varmistamiseen:
The Pittsburgh Penguins would clinch a berth in the Stanley Cup Playoffs if they defeat the Phoenix Coyotes in any fashion OR if they get one point against the Coyotes AND either the Washington Capitals lose to the Los Angeles Kings in any fashion or the Columbus Blue Jackets lose to the Detroit Red Wings in regulation. If the Penguins lose to the Coyotes in regulation, they also would clinch a playoff berth if the Toronto Maple Leafs lose to the St. Louis Blues in any fashion AND the Capitals lose to the Kings in regulation.
 
Viimeksi muokattu:

Pengu

Jäsen
Pittsburgh Penguins ‏@penguins
Per Coach Bylsma: #Pens Evgeni Malkin has a foot injury and will be out 2-3 weeks.

Pittsburgh Penguins ‏@penguins
Coach Bylsma: Malkin got hurt playing St. Louis near the net on his first shift. #Pens

Sieltä se tuli. 2-3 viikkoa ulkona. Aivan perseestä, vituttaa ja paljon.
 

ippe94

Jäsen
Suosikkijoukkue
Penguins, NHL, Ilves
Mietin tässä, että mikähän mahtaa ola syy näille lukuisille loukakantumisille mitä viime kausina on nähty. Tietysti tapaturmia tulee aina välillä eikä aivotärähdyksille ja tuollaisille Letangin kaltaisille tapauksille vain mahda mitään, mutta mahdetaankohan siellä treenata ihan oikein tai ovatko fysiot tehtäviensä tasalla. En nyt ihan tarkkaan muista, mutta onko joku tietty vamma ollut selkeästi yleisempi kuin muut, sillä sehän kielisi jo suoraan huonoista harjoitteista. Olisihan se tietysti omituista jos Penguinsin kaltaisessa huippuorganisaatiossa ei osattaisi luoda oikeanlaisia treenejä, mutta ei tämä suinkaan olisi urheilumaailman ensimmäinen kerta kun näin olisi päässyt käymään.

Nyt vaan ehjänä olevat jätkän kuplamuoviin runkosarjan ajaksi, että saadaan paras miehistö jalkeille kun playoffit alkaa.
 

Eikka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pittsburgh Penguins, Miami Heat, Manchester United
Kylläpä vaan vastustaa ja urakalla. Juuri kun alkoi kuulemaan lupaavia uutisia sairaslistalta, niin uutta kaveria lasarettiin.

Toki eipä tuolla sinällään väliä, kun divisioonassa johto aika iso ja playoff-paikka silausta vaille varma, joten tämä ehkä paras mahdollinen hetki loukkaantumiselle. Toivottavasti Geno palaa entistä ehompana takaisin. Turha kiirehtiä runkosarjaan miestä takaisin, jos on vähänkään epäselvää toipuminen.

Ensi yöllä sitten peli Coyotesia vastaan ja toiveissa totta kai voitto. Ylioppilaskirjoitusten jälkeen nyt on sopivasti aikaa seurata pelejä mihin aikaan tahansa.
 

valkeaori

Jäsen
Suosikkijoukkue
Penguins
No nyt saadaan ainakin lisää peliaikaa sekä Sutterille että Gocille, mikä voi olla oikein hyvä asia ennen tosipelien alkamista. Ja toivottavasti Määttää nähdään paljon ykkösylivoimassa, kuten ainakin tänään harjoituksissa. Määttä on kyllä erinomainen toimittamaan kiekkoa maalille. Penguinsin paras puolustaja siinä hommassa. Kiekko jää todella harvoin ensimmäiseen mieheen, tai matkan varrelle ylipäänsä.
 

Walkin

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pittsburgh Penguins
Joopa joo, jälleen yksi mies putoaa pois ja palaa sitten playoffien kynnyksellä vailla pelituntumaa. Eikö nää loukkaantumiset oikeasti lopu koskaan?
 

Stringer B.

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pittsburgh Penguins
Tekisi mieli kiroilla ja sanoa, että &&&&& mitä ¤¤¤¤¤¤! mutta en nyt lähde sille linjalle.

Pointsit tältä yöltä:

Niskanen ja Määttä - hyi
Sid - hyi
tuomarit - hyi

Adams, Goc, Pyatt, Megna, Despres - tuossa nyt ainakin niitä, jotka pelasivat edes ok pelin. Ei voi aina pelata noin paskasti jotain Phoenixia vastaan, kyllä heilläkin oli loukkaantuneita pelaajia. Fleury ei antanut myöskään eväitä voittoon, mutta en hänen syykseen laita häviötä (tietenkään).

Ei voi mitään, mutta hankala kevät tulee varmasti - tulee sieltä mikä tahansa joukkue vastaan ensimmäisellä kierroksella.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös