Pittsburgh Penguins 2012-2013

  • 844 775
  • 2 929

pikkuvaimo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Dallas, Puustinen ja NATO
Alkaa Pensin top-6 olemaan melko kovaa kamaa. Ensi kaudella Iginla heittää sitten vielä kerran sen 40+ häkkiä siinä Sidin vierellä?
 

Tempura

Jäsen
Suosikkijoukkue
Calgary Flames, Hämäläinen kiakko, Ässäsympatiat.
Kunitz - Crosby - Iginla
Neal - Malkin - Morrow

Huhheijaa. Ei voi käsittää miten Shero sai tuon treidin läpi.

Voimme päätellä että osaa hommansa.

Onnea, toivottavasti maistuu. Ehkä hienoin kapteenismies mitä tiedän. Tulen kannustamaan sille monirotuiselle kuninkaalle kannua Pensin porukassa, aivan täysiä. Vaikka kuinka Pittsburgh tuntuu nyt väärältä, niin toivon sitä kannua teille nyt enemmän kuin ikinä.

Teillä on nyt perhanan hieno hyökkäys kasassa. Ei heti käsitä sitä taidon, nuoruus/kokemus-suhteen, roolitusmahdollisuuksien määrää. Eikä tarvinnut luopua mistään kovasta kaverista, Despresiä olisin voinut toivoa. Mutta hyvä näin, Pensin kannalta.

Voittakaa se kannu.
 

Pengu

Jäsen
Loistava uutinen vaikka en tähän uskonut! Ihan sanattomaksi vetää kuinka hienoa työtä Shero on tehnyt. Ja vielä suht halvalla jos ajatellaan että nyt halutaan Cup eli varattaisiin paikalta 30.

Samioux: Mitään Duperilta pois ottamatta niin kyllä hänen paikkansa normaalisti on kolmosketjussa, mutta hienoa työtä on tehnyt Sidin vierellä, kovaa duunia ja paljon tehoja. Nyt Cooken ja Sutterin viereen rouhimaan.

Kunitz-Sid-Iggy
Morrow-Geno-Neal
Cooke-Sutter-Duper
Glass-Vitale-Adams
Kennedy-BB

Welcome Iggy!
 

Samioux

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pittsburgh Penguins, Vimpelin Veto
Loistava uutinen vaikka en tähän uskonut! Ihan sanattomaksi vetää kuinka hienoa työtä Shero on tehnyt. Ja vielä suht halvalla jos ajatellaan että nyt halutaan Cup eli varattaisiin paikalta 30.

Samioux: Mitään Duperilta pois ottamatta niin kyllä hänen paikkansa normaalisti on kolmosketjussa, mutta hienoa työtä on tehnyt Sidin vierellä, kovaa duunia ja paljon tehoja. Nyt Cooken ja Sutterin viereen rouhimaan.

Kunitz-Sid-Iggy
Morrow-Geno-Neal
Cooke-Sutter-Duper
Glass-Vitale-Adams
Kennedy-BB

Welcome Iggy!

Kyllähän se noin juuri on. Näyttää tuo kolmonenkin yllättävän hyvältä ainakin paperilla. Ja todellakin Duper tehnyt hienoa työtä Crosbyn vierellä. Viime kauden 25 häkkiä ja siihen passit päälle niin kova pelimieshän tuo on ihan jo pisteidenkin valossa. Ensi yönä ois sitten Winnipeg vastassa kotona. Olisi hienoa nähdä jo tuossa pelissä Iginla heiluttamassa verkkoa Crosbyn passeista.
 

Persona grata

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pens
Oi elämää! Tällä viikolla on useaan otteeseen saanut herätä hymy huulilla Sheron tekemien kauppojen vuoksi. Vaikea edes sanoa kummastako pidän enemmän: Iginla- vaiko Morrow-kaupasta.

B. Morrow on juuri sitä santapaperiosastoa, jota pingviiniryhmä tarvitsee kevään edetessä. Joukkueen kovuus ja maalilleajovoima ovat yksinkertaisesti loppuneet kesken viime vuosina. Sormuksia joukkueessamme on jo tarpeeksi eli sen mieheltä puuttuminen on vain plussaa, koska nälkää luulisi löytyvän. Arvokas raataja, joka tuonee rauhallisuutta koppiin ja pystyy pelaamaan niin hyökkäävässä kuin puolustustavassakin roolissa.

D. Murray on hidas mutta kankea ja samalla kovaluinen pakki, jota joukkue ehdottomasti tarvitsee puolustavaan rooliin. Michalekin kauppaamisen jälkeen puolustus on äärimmäisen haavoittuva vaikka prospekteja on mielin määrin ja Martin on noussut odotetulle tasolle.

J. Iginla on edelleen yksinkertaisesti laadukas pelaaja: pisteitä, tappeluita ja johtajuutta. Vahvistus joukkueeseen kuin joukkueeseen.

Kannu on ainoa tavoite tällä kaudella eikä tynkäkausi mielestäni vie hohtoa pitkältä pudotuspelikeväältä millään tavalla pois. Täytyy olla tyytyväinen, että mitään tulevaisuuden kannalta todella merkittävää joukkue ei menettänyt. J. Morrow on ok-luokan prospekti, mutta muut pakkiprospektimme ovat sillä tasolla, että yhdestä oli lähes pakko hankkiutua eroon. Miksei vaihdossa juuri siihen mitä joukkue tarvitsee? Murray ei tee jatkosopimusta kesällä, joten yksi toisen kierroksen varaus on hänestä ok-hinta. Mahdollisesti häntäpään varausnumero saadaan kesällä hänestä takaisin. Iginla tuli todella halvalla: kaksi b-korin prospektia ja myöhäinen ensimmäisen kierroksen varausoikeus.

Toivotaan, että Iginla- ja Morrow-kaupat ovat Sidney-approved ja hänellä on maajoukkueen kautta hyvät välit molempiin. Tärkeintä on, että kopissa ei ole liikaa johtajuutta ja sukset eivät siksi mene pelaajilla ristiin. Paperilla Penguinsilla on kaikki eväät Stanley Cup -mestariksi vuosimallia 2013 taidon, kovuuden ja johtajuuden osalta mitattuna.

Edelleen haavoittuvimmat paikat ovat puolustus- ja maalivahtiosastot, jotka eivät kestä loukkaantumisia. Toivottavast Fleurylle ei käynyt pahemmin Montrealia vastaan.
 

Tonicom

Jäsen
Suosikkijoukkue
Saipa, Penguins
Harmittaa tosi paljon, että jouduimme luopumaan K. Agnestikosta ja B.Hainowskista. Varmasti parhaimmat hyökkäysprospektimme. Niistä olisi tulleet Crosbyn pitkäaikaiset ketjukaverit -No ei hitossa! Tällä kertaa Shero ei vetänyt kaniinia hatusta vaan Kanadalaisen jääkiekkoikonin. Face-off on ollut teemana, tänne on nyt tuotu Dallasin ja Calgaryn kasvot, ja millä hinnalla!! Ei tunnu hinta missään! Miten on mahdollista Iginla tuolla hinnalla, vaikka onkin rental statuksella!! (Uskon että jatkaa Pensseissä jos sujuu hommat es jotenkuten.)
 

Squit

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK ja KaMa
Toivotaan, että Iginla- ja Morrow-kaupat ovat Sidney-approved ja hänellä on maajoukkueen kautta hyvät välit molempiin.

Eikös Sidney pelannut Iginlan kanssa samassa ketjussa olympialaisissa? Ainakin sen kultaisen maalin värkkäsivät yhdessä. Mulla on luotto Iginlaan kova. Vaikka viime aikoina on otteet hiukan heikentynyt, niin mulla on tunne että Iginla on vain vajonnut enemmän joukkueensa tasolle ja että Iginla herää tuossa vielä loistoonsa. Morrowille ja Iginlalle kannun suon.
 

adston

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pens
No nythän ammutaan kovilla. Nyt olisi sitten parempi myös se Cup voittaa, sen verran laadukas alkaa joukkue olemaan. Nyt ei voi ainakaan voi syyttää fyysisyyden puutteesta, hyökkäyksessä Morrow ja Iginla jotka mielestäni osuvat tuon joukkueen puutteisiin kuin silmä päähän (varsinkin playoffeja silmällä pitäen), puolustuksessa Orpikin lisäksi Murray, siinä on taklausvoimaa ja kykyä pitää maalinedusta puhtaana, eikä pitäisi minkään mikkihiirten hyppiä silmille.

Eli eiköhän Iginla pelaa ykkösketjussa Crosbyn ja Kunitzin kanssa Dupuisin siirtyessä 2- tai 3-ketjuun. Piakkoinhan tuo nähdään, itse olen kyllä lähtökohtaisesti nyt todella tyytyväinen joukkueen rakenteeseen, vaikkakin ainahan näissä se riskikin piilee. Riskin todennäköisyys tosin on suht pieni, kuten jo mainittua Crosby ja Iginla pelasivat olympialaisissa ketjukavereina ja myös Morrow on tuttu mies.

Sen verran vielä tuosta Morrow - Morrow treidistä, itseäni ei ainakaan tällä hetkellä harmita yhden puolustajalupauksen menettäminen, koska kaikesta joutuu maksamaan ja organisaation johdossa nyt katsottiin että Brendan Morrow tuo sitä hyötyä mitä joukkue kaipaa. Veikkaan Joe Morrowista myös kehittyvän erittäin hyvän pelaajan NHL-tasolle, mikäli kehitys ei nyt syystä tai toisesta taannu. Jos asiaa ajatellaan pelaajan kannalta, niin hänellehän tämä siirto voi osoittautua lottovoitoksi. Dallasissa kuitenkin helpompi päästä pelaavaan kokoonpanoon, kun Penguinsilla taasen on noita prospekteja puolustuksessa enemmänkin.
 

Girardi #5

Jäsen
Suosikkijoukkue
NY Rangers ja Kalapa
Huhhu, tuli kyllä puun ja kuoren takaa tämä Iginlan siirto Pittsburghiin! Eiköhän tuo ollut se ns. "puuttuva palanen" -Stanleyn metsästyksessä! Onnittelut hankinnasta! PS. voi ei, Dupuis varmaan tippui nyt ykkösestä pois. ;)
 

Zous

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ryan Reaves
Loukkaantumisilta kun nyt vaan vältytään, niin homma näyttää loistavalta. Enpä olisi uskonut, että Iginla hyppää vielä remmiin. NHL:llän kovin top 9 ja mikäpä siinä.

Fleury
Vokoun

Orpik-Martin
Letang-Murray
Niskanen-Engelland
Despres-Bortuzzo
Eaton

Murray vaihdetaan Eatoniin, niin kyllä kelpaa. Despres putoaa kokoonpanosta, mutta farmissa varmasti luvassa paljon vastuuta. Onneksi ei treidattu häntä.
 

adetti

Jäsen
Suosikkijoukkue
Buffalo Sabres, Ryan Miller, HPK
Nyt on sitten johtajuutta kerrakseen Penseillä. Dallasin ja Calgaryn kasvot 1-2 ketjuissa, Sidney Crosby ja Venäläinen kone, Malkin. Puolustuksessa vielä Letang. Kyllä näyttää hurjalta tuo Pensien joukkue, mutta kyllä siinä muutaman pelin verran menee totutellessa Iggylläkin, kun ei ole se johtaja enää ketjussa.

Sabres -fanina toisaalta toivon, että homma menee päreiksi näiden vaihtojen takia, mutta taas innolla odottelen Iggyn ensiesiintymistä.
 

Jesyy

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kajaanin Hokki, Pittsburgh Penguins, Mestis, NHL
Huhhuh! Kyllähän tämä hymyn huulille vetää. Nyt näyttää joukkue sen verran kovalta, ettö tällä kaudella kelpaa vain ja ainoastaan Cup. On tuo Reiska vain ihme velho!

Siellähän on kaikkien terveenä ollessa vielä hyökkäyksessä Kennedyn ja Bennettin tasoisia pelimiehiä rosterissa. Puolustuksen laajuudesta ei tarvitse edes puhua.

Nyt vain Geno, Tanger ja MAF kuntoon ennen tosipelejä ja Kannujahtiin!
 

Old Ray

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pens
Luulen, ettei tulikuumaa ykkösvitjaa mennä hajoittamaan. Top9 luultavasti näin:

Kunitz - Crosby - Dupuis
Morrow - Geno - Neal
Cooke - Sutter - Iggy

Toki mielellään Iginlan näkisi Crosbyn laidalla.
 
Suosikkijoukkue
Pittsburgh Penguins, Peliitat
Luulen, ettei tulikuumaa ykkösvitjaa mennä hajoittamaan. Top9 luultavasti näin:

Kunitz - Crosby - Dupuis
Morrow - Geno - Neal
Cooke - Sutter - Iggy

Toki mielellään Iginlan näkisi Crosbyn laidalla.

Ei iginlaa kyllä kolmosessa tulla näkemään. Melko varmasti pelaa Crosbyn kanssa ja se on Dupuis joka tippuu kolmoseen.

Hieno uutinen tämä Iginla-hankinta! Mutta mitäs sitten tehdään kun tulee taas se first round exit?
 

Old Ray

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pens
Ei iginlaa kyllä kolmosessa tulla näkemään. Melko varmasti pelaa Crosbyn kanssa ja se on Dupuis joka tippuu kolmoseen.

Hieno uutinen tämä Iginla-hankinta! Mutta mitäs sitten tehdään kun tulee taas se first round exit?

Kerro mulle mitä järkeä tuo ykkönen on hajoittaa? Jos se pidetään kasassa, niin meillä on tyrmäävät kolme ketjua kasassa, joilla voitetaan Stanley Cupeja.
 

Tonicom

Jäsen
Suosikkijoukkue
Saipa, Penguins
Kerro mulle mitä järkeä tuo ykkönen on hajoittaa? Jos se pidetään kasassa, niin meillä on tyrmäävät kolme ketjua kasassa, joilla voitetaan Stanley Cupeja.

Kolmoskentän peliaika on pienempi kuin ykkösen tai kakkosen. Iginlan pelatessa kolmosessa häntä ei hyödynneittäisi maksimaalisesti. Toisaalta tuollainen maalintekijä hyötyisi paljon enemmän Crosbyn syötöistä kuin Sutteri roiskasuista. Toisaalta Jos Morrowia peluutettaisiin kolmosessa, niin se voisi tuoda leveyttä hyökkäykseen samaan tyyliin kuin mitä tällä haet. Bylsma tietäen rosterit elää jonkun verran kuitenkin. Hyvä tästä tulee. On siellä playoffeissa 15 muutakin joukkuetta, jotka haluu päätyyn asti. Kovalla duunilla Cuppi voidaan tuoda Pittsburghiin.

Uskomatonta, että rosterista ei menetetty ketään, mutta saatiin B.Morrow, Iginla ja Murray. Eikä 1st roudereista menetetty kuin yksi! Ja puolustaja lupauksista annettiin vain tällä kaudella hiipunut J. Morrow. TÄH! Aivan velhomaista toimintaa Sherolta, Copperfield itse ei olisi pystynyt parempaan. Taa on Merlinin tasoa.
 

Le Dang

Jäsen
Suosikkijoukkue
Penguins
Kerro mulle mitä järkeä tuo ykkönen on hajoittaa? Jos se pidetään kasassa, niin meillä on tyrmäävät kolme ketjua kasassa, joilla voitetaan Stanley Cupeja.

Viimeisestä 5 pelistä yhdessä on tehty enemmän kuin 2 maalia, eli kyllä ton ketjun kuumin vire oli about kuukausi sitten. Aivan epä-Penguinsmaisesti tullut voittoja tiukan puolustuksen ja toimivan maalivahtitandemin avulla. Näin ollen hyökkäyspään jokaista kenttää voidaan kyllä ruveta paloittelemaan ja kokoamaan uusiksi.

Sen verran muisti sumentunut uutismyllyn keskellä, että valaiskaas joku, minkälainen kokemus Dupuisilla on Nealin ja Genon kentässä? Onko väärin pudottaa tehojenkin valossa hyvää kautta pelaavaa Dupuisia kolmoseen, vaiko mielummin Genon vierelle, jolloin Morrow siirtyisi kolmoseen ja kenttää voisi verrata työmäärän valossa mihin tahansa raksafirmaan.
 

Walkin

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pittsburgh Penguins
Ei jumalauta mikä pommi! Siis Jarome Iginlakin vielä Pittsburghiin ei voi olla totta, toivon etten koskaan herää tästä unesta...

Ja totta hemmetissä ykkösketju tullaan hatjoittamaan. Vaikka Dupuis on tehnyt kertakaikkiaan hienoa työtä niin nyt on aika väistyä kun yksi kaikkien aikojen hienoimmista jääkiekkoilijoista saapuu maailman parhaan vierelle voittamaan Stanley Cupin. Dupuis iskee hyviä tehoja Sidin vierellä, mutta Iginla tulee iskemään vielä enemmän ja nostaa vielä Crosbynkin tasoa luultavasti.

Pittsburgh Penguins vuosimallia 2012-13 on kyllä äärettömän laadukas joukkue enkä ihan heti muista milloin olisi jollain ollut tälläinen joukkue kasassa.

Kaikki muu kuin Stanley Cup on tälläisellä nipulla valtava pettymys.

Ja Sheron on pakko olla vuoden GM. Siis jumalauta kolme hyvää pelaajaa Pittsburghiin alta viikossa ja katsokaa tota rosteria nyt herranenaika sentään, siis aivan käsittämättömän kova! Nyt se on enään joukkueesta kiinni, Shero on antanut kaikki mahdolliset palaset Bylsmalle ja pelaajille mitä vaan ikinä pystyy.

Iginlan debyytti on on aivan pakko katsoa oli millainen päivä tahansa seuraava päivä tuota ei voi vaan jättää väliin!
 

Apmp-

Jäsen
Suosikkijoukkue
Red Wings, TPS
Nyt lähti halvalla. Agostino ja Hanowski eivät missään nimessä ole mitään top-prospecteja ja tuo 1st rounder on ihan ykköskiepin lopulla. Tämän siitä saa kun on hyvä GM ja Jay Feaster kaupoilla. Apinaa koijataan jne...

e.
Kaikki muu kuin Stanley Cup on tälläisellä nipulla valtava pettymys.

Tämä on kyllä totta. Cup-finaaleissa game 7 turpaan on pettymys. Tuollaisella panostuksella sen Cupin on nyt pakko tulla.
 

Wolves

Jäsen
Eiköhän palauteta kannu kotiin!

Vieraisiin pöytiin ja jne.

Eihän tuolla rosterilla ole enää muuta mahdollisuutta, kuin hakea kannu himaan. Mikä muu kauden päätös tahansa aiheuttaa ainakin päävalmentajan, pahimmillaan jopa Sheron uloskenkimisen.

Go get 'em.
 
Suosikkijoukkue
Pittsburgh Penguins, Peliitat
Valmennuksen ulostamisella aloitetaan. Mutta etkai tosissasi mieti tätä nyt?! Nyt saalistetaan täydellä hyöryllä neljättä kannua!

Reiska se osaa, aivan maaginen näissä!

Eiköhän palauteta kannu kotiin!

En mieti, luotto on kova. Alkaa vaan edellisestä voitetusta playoff-sarjastakin olemaan sen verran aikaa ja Flyersille tippuminen vituttaa vieläkin että aina vähän jännittää...

Mielenkiinnolla odotan mitä Bylsma keksii kokoonpanojen suhteen ja etenkin erikoistilannemiehitykset kiinnostavat. Kyllä on Penguins-fanille hienot ajat käsillä!
 

Pengu

Jäsen
Iginlan debyytti on on aivan pakko katsoa oli millainen päivä tahansa seuraava päivä tuota ei voi vaan jättää väliin!

Jep, vielä taitaa osua lauantain Isles-peliin joka onkin iltapäiväpeli, alkaa kello 19.00. Eihän tuolloin olla vielä täällä siirretty kelloja?

Aivan käsittämättömän loistava päivä ja viikko Pens-faneille!
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös