Pittsburgh Penguins 2012-2013

  • 844 769
  • 2 929

Walkin

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pittsburgh Penguins
Treidiä pukkaa, sillä tuskin ollaan Bennettiä tiputtamassa farmiin? Sen verran hyvin kaveri on pelannut ja pelaamalla lisää tulee myös sitä varmuutta otteisiin. Jotenkin uskon, että Boychuk tulee saamaan vielä mahdollisuuden enkä todellakaan usko, että Penguins aikoo laittaa Bortuzzon waiwerseihin, joku poimisi kaveri aivan varmasti. Despres on taas niin hyvä puolustaja, että menee taidoiltaan meidän top-6 pakistoon aika heittämällä joten hänen alaslähettäminen olisi vähintäänkin kummallista.

Flyers, Rangers ja Bruins näitä kaikkia yhdistää se, että he ovat paljon fyysisempia porukoita kuin Penguins. Iginla voisi olla hyvä haku, kaverin hinta tuskin mikään kova on ja siinä olis semmoinen kaveri top-6 rooliin joka paikkaisi hyvin niitä Penguinsin puutteita. Johtajuutta, kovuutta jota tarvitaan ja periksiantamattomuutta höystettynä hyvällä maalivainulla! Alempiin ketjuihin sitten kunnon taklaajia jotka saavat vastustajan pakit tutisemaan ja hermokontrollin koetukselle. Kaleta, mitä näitä tälläisiä pommikoneita ja hälventäjiä nyt on niitä nuo meidän alemmat ketjut huutavat.
 

Flower

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Penguins
Tämän kauden jatkoaika-debyytti vasta nyt, vaikka palttiarallaa puolet Pensin peleistä on tullut väijyttyä. Twitter on vienyt miehen mennessään, yritetään kuitenkin tsempata ja kirjoitella täälläkin.

Dave Molinari twiittaili Pensin illan kokoonpanosta, hyökkäysvitjat mallia:

Kunitz-Crosby-Neal
Cooke-Sutter-Dupuis
Bennett-Jeffrey-Kennedy
Glass-Vitale-Adams


Vokoun aloittaa maalissa. Tsekillä mahdollisuus paikata Flyers-matsin surkeata esitystään. Kaikin puolin hieno homma, että Flowerille annetaan lepoa. Pistemenetys sieltä tai täältä ei haittaa pätkääkään, jos MAF säilyttää vireensä kevääseen asti.
 

Pengu

Jäsen
Iginla voisi olla todella hyvä haku, en tiedä sitten haluaako Flames luopua kapteenistaan taikka kuinka paljon Iginlasta joudutaan maksamaan. Mutta toisi kokemusta todella paljon, osaa myös iskeä kiekon pussiin, todellakin johtajan tyyppinen kaveri ja muutenkin huippujätkä. Katsotaan mitä Reiska keksii, toivottavasti sieltä tulee hyvä laituri joka osaa laittaa kiekkoa pussiin. Malone olisi myös hyvä hankinta vaikka onkin loukkaantuneena, tuo kovuutta ja eiköhän myös kiekkoakin pussiin osaa laittaa Sidin passeista.

Alempiin ketjuihin sitten kunnon taklaajia jotka saavat vastustajan pakit tutisemaan ja hermokontrollin koetukselle. Kaleta, mitä näitä tälläisiä pommikoneita ja hälventäjiä nyt on niitä nuo meidän alemmat ketjut huutavat.

En nyt ihan ymmärrä mikä pakkomielle sinulle on saada bottom 6:seen pommikoneita ja hämmentäjiä, kun niitä on ihan rosterissakin jo muutama esim nyt Glass, Vitale, Cooke ja miksei vaikka Adams, (tämän tilalle otan mielelläni sen Kaletan). Tärkempi saada kunnon laituri ensiksi. Ja meillä on pelaajia jotka antavat ihan riitettävästi pommeja ja kyllähän esim Cooke osaa hämmentääkin. Mutta kun meillä mennään tuon kolmen hyvän sentterin taktiikalla niin eihän nyt kolmosketjussa laidoilla voi pelata vain jotain pommikoneita ja hämmentäjiä, siinä menee ihan hukkaan Sutter joka pystyy paljonkin kiekolliseen peliin, pyritään kuitenkin siihen että kolmosketju pystyy myös joskus ratkaisemaan pelejä ja ylipäätään tekemään maaleja, TK on ollut hyvä tuossa kolmosen laidalla vaikka ei haittaa jos hänet treidataan, Jeffrey on myös loistava siinä ja Bennett joka on pelannut tuossa. Nelosketjuun ei tarvita kun siellä on jo ainakin kaksi loistavaa pelaajaa jotka tappelevat ja jakavat pommeja. Mutta kyllä se nyt on tärkeämpää että saadaan tuohon joukkueeseen kuri ja että Genolle/Sidille hyvät laiturit jotta sitä tulosta saadaan. Ymmärrän silti pointtisi ja Kaleta kävisi heti vaikka Adamsin tilalle mutta todellakaan ei Buffalo luovuta Kaletaa Adamsia vastaan.

Ennakkoa tulossa Florida pelistä kohta.
 

Tonicom

Jäsen
Suosikkijoukkue
Saipa, Penguins
Iginla voisi Malone olisi myös hyvä hankinta vaikka onkin loukkaantuneena, tuo kovuutta ja eiköhän myös kiekkoakin pussiin osaa laittaa Sidin passeista.

aivan liian hidas, eikä Tampa ole idän joukkueena niin todennäköinen kauppakumppani.lisäksi tollasen pelaajan luulisi kelpaavan playoffeihin.
 

Walkin

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pittsburgh Penguins
Syy miksi haluan alempiin ketjuihin kunnon rouhijan ( kaletan ) on se, että juuri sillä osa-alueella Flyers pesee meidät. Crosby ja Malkin sekä Neal pesevät tällä hetkellä Flyersin vastaavat kärkiukot, mutta Flyersin laajuus pesee puolestaan meidät. Maalinteko ei ole ollut se ongelma tähän päivään saakka joten miksi se olisi tulevaisuudessakaan?

Ja Tannerista pitää sanoa sen verran, että ei ole tainnut tällä kaudella antaa vielä yhtään kunnon taklausta perille, semmoisia ihan kivoja ja painavia joo, mutta ei ole vastustajat pahemmin niistä lennelleet. Tapellut on kyllä kivasti. Ei meiltä löydy semmoista kaveria joka pelistä toiseen menisi vastustajan iholle ja olisi oikeasti vittumainen pelaaja niin kuin Rinaldo Flyersista.
 

Pengu

Jäsen
Ennakko: 26.2.2013 Penguins @ Panthers 02.30

Florida olisi vastassa seuraavaksi, peli pelataan Floridassa ja tästä alkaa kolmen pelin vieraskiertue. Olisi todella hienoa jos näiden kolmen pelin jälkeen mukana olisi kuusi pistettä eli täysi pistepotti näistä kolmesta vieraspelistä. Seuraavaksi vähän Panthersista.

Panthers:
Viime kerralla voitettiin Panthers 3-1 lukemin, Florida ei silloin kauheata vastusta tarjonnut ja joutuivat tyytymään aikalailla puolustamaan. Nyt viidestä viimeisemmästä pelistä he ovat voittaneet vain yhden, voittivat Phillyn vielä 5-2. Florida on itäisen konferenssin kolmanneksi viimeinen enkä usko heidän pääsevän tänä vuonna playoffeihin jonne viime vuonna hienosti pääsivät. Paljon kuitenkin on nuoria ja potentiaalisia kavereita esim Huberdeau joka taistelee vuoden tulokkaan palkinnosta. Hyökkäys on ihan ok, puolustus menee jotenkin mutta maalivahdit onkin sitten huonoja, Theodore ja Clemenssen kaksikolla ei todellakaan mennä pitkälle. Markstrom onkin sitten potentiaalinen maalivahti joka pelasi viimeksi meitä vastaan, ei ehkä silloin onnistunut mutta kaveria ajetaan sisään vasta. Heikkoon puolustukseen pitää iskeä. Seuraavaksi ennustettua Panthers kokooonpanoa ja Panthers puolustajien top3 pistemiehet:

11 Huberdeau - 9 Weiss - 88 Mueller
14 Fleischmann - 15 Shore - 82 Kopecky
12 Skille - 57 Goc - 18 Matthias
13 Santorelli - 25 Smithson - 22 Parros

51 Campbell - 43 Weaver
7 Kulikov - 44 Gudbranson
23 Strachan - 47 Robak

Theodore

Puolustajien TOP3 Pistemiehet:
1. Brian Campbell 4+5 = 9
2. Mike Weaver 1+6 = 7
3. Dimtry Kulikov 0+4 = 4

Penguins
Toistamiseen tällä kaudella olisi Panthers vastassa, viimeksi voitettiin 3-1 numeroin ja aivan meidän peli hallintaa oli. Kasetti pysyi hyvin kasassa ja toivottavasti se pysyy tänäänkin, jos pysyy niin eiköhän sieltä pisteet oteta. Vokoun tänään siis maalilla ja nyt äijällä paikka hyvittää se Flyers-peli, uskon että ei jää tänään Vokounista kiinni. Puolustus jatkaa samoilla pareilla, heikompi hyökkäys vastassa kuin Lightningin mutta ei pidä silti Floridan hyökkäystä aliarvioida, paljon vikkeliä kavereita. Hyökkäys pysyy miltein samana mutta Cooke hyppää Bennettin tilalle kakkoseen ja Beau siirtyy kolmoseen, kyllä Bennett kakkosessakin tulee vaihtoja pelaamaan niinkuin ollaan ennenkin nähty. Ykkösketjulta odotan vahvaa peliä, toivottavasti peli alkaa rullaamaan heillä ja alkaa niitä tehoja tulemaan. Neal voisi tänään muutaman tehdä.

Seuraavaksi muutama odotus pelistä.

- Vokounilta hyvä peli, ja varmaa pelaamista.
- Ei turhia jäähyjä.
- Tiukkaa puolustamista
- Tehokasta ja yksinkertaista ylivoimaa.
- Painetaan hyvällä pelillä koko peli eikä lopeta kesken.
- Hyvää viimeistelyä paikoista.
- Painetta Floridan maalivahdille ja pakeille.

Kokoonpano

Kunitz-Sid-Neal
Cooke-Sutter-Duper
Bennett-Jeffrey-Kennedy
Glass-Vitale-Adams

Martin-Orpik
Letang-Niskanen
Despres-Engelland

Vokoun
MAF

Näillä mennään!

LGP!
 

disco-stu

Jäsen
Suosikkijoukkue
JK Mylly
Never give up: 4-4 end of 2nd

Laitetaan jo nyt kun varmaan nukkumatti korjaa ennen Florida-ottelun päättymistä. Vitusti jäähyjä taas otettu, muutama kyllä tuomarin ihme aivopieru, mutta alivoimakin on ollut ihan lässynlässyn lerputtelua. Kyllähän tuolla tasolla taas se kiekko pitää saada vittuun sieltä omista, jos se lavassa on eikä ketään missään. Ehkä tästä vielä peli tulee kolmanteen, ei oo Theodore vakuuttanut.

Martinin hirmulämäri pisti kyllä naurattamaan, eihän se saatana koskaan lämää ja nyt paino kun Brett Hull konsanaan ihan tosta vaan!

Letang-Niskanen pakkipari on rikottava välittömästi, alkaa olla viimekauden MaMi -parin elkeitä ja sydän on tämänkin matsin aikana pysähtynyt kolme-viis kertaa noitten takia. Molemmat juoksee kiekon perässä sinne tänne ja unohtelee Porselandmaisesti mikä sen puolustajan ensisijainen tehtävä onkaan ja tuijottelee kattoon siinä oman maalin edessä. Myös Orpikilla vähän heikompi päivä, se yks tilanne josta näki sokea Reettakin että nyt ei hyvä heilu meinasi aiheuttaa nyrkin heilahtamisen ruudun läpi. Kiitos Vokoun, pelastit läppärini.

En tiedä miksi Despres ei pelaa, mutta tulevaisuudessa parit näin, tack:
Letang-Despres
Orpik-Martin
Niskanen-Engelland/Eaton/Bortuzzo

Despres on ollut hyytävän hyvä sen kerran kun on pelannut Letangin kanssa ja myös Tangerin peli parantunee kun on selvästi "varmistava" kaveri vieressä. Mahdollinen treidi tietysti muuttaa asetelmaa, mutta ideana noin.

No penalties anymore ja vetoja vitusti, niilläkin on paska veskari. 5-8 Pensseleille!

Edit: jaksoin kuitenkin loppuun asti ja aika kauheeta paskaa tuo kolmaskin erä oli, varsinkin tuon puolustelemisen osalta. Juurikin Niskanen ja Letang melkosen pulassa; avaukset tosin loistavia. Orpik taisi satuttaa itseään vai oliko vaan niin näkymätön etten huomannu lopussa? Ihan odotettu tulos kyllä, takki auki ja vähän semmonen auringotottoreissuhan toi Floridan keikka on. Ei muuta ku aamulla pikku happoluistelut, että muistetaan taas työntekemisen merkitys ja ketjut&pakkiparit uusiksi. Etiäpäin, sano Bylsma voittoputkessa.
 
Viimeksi muokattu:

PinQ

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pittsburgh Penguins
Cats - Pens 6-4

Voi morjes taas kun perseiltiin. Vokoun pisti Husqvarnan päälle, jäähyjä otettiin ihan vitusti liikaa. Alivoima oli tasoa viime kevät. Hieno nousu 4-1 tappioasemasta ja toivo herää kolmanteen. Vitut. Kun ylivoima on lopuillaan, ensimmäinen asia mikä minulle ainakin tulee mieleen on se että se kiekko kohti maalia eikä metrikaupalla ohi. Siitä tietysti purkukiekko ja 2vs1-tilanne. Ei siinäkään mitään mutta mitä helvettiä Matt Niskanen tekee?! Paskoo housuunsa ja kääntää selkänsä Fleischmannille joka saa ihan rauhassa laukoa ylähöhhöön. Olisi nyt edes koittanut peittää syöttölinjan tai peittää vetoa mutta ei kai liikoja voi vaatia.

Ei sillä, tuosta ottelusta ei oltaisi ansaittu pistettäkään. Muutama pomppumaali saatiin tai sitten Theodorella oli oma Miele hurisemassa. Tästä on suunta vain ylöspäin.

Mietin vakavasti heräänkö enää kiduttamaan itseäni, vitun kivalla fiiliksellä ja virkeänä duuniin.
 

Christian74

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pittsburgh Penguins ja Tappara
Ei koskaan ole kohteliasta moittia muita joukkueita, mutta kun taistelussa on divisioonan kärkipaikka niin tottakai pitää olla ainakin vähän iloinen muiden huonommista otteista jos se edesauttaa joukkueen tavoitteen saavuttamista.

Se, että yksilöit Rangersin huonot otteet juuri Nashiin on mielestäni kuitenkin väärin tehty sillä ne pelit mitä minä olen heiltä nähnyt on Nash ollut joukkueensa parhaimmistoa. On sittemmin loukkaantunut (en tiedä onko edelleen), mutta johtaa joukkueensa pistepörssiä vähemmän otteluita pelanneenakin. Tämän lisäksi johtaa joukkueessa +- -tilastoa, että jotain siellä on oikein tehty. Viime treidikesän isoin kala on edelleen iso kala, ympärillä olevien pelaajien taso on vain laskenut heidän omista viimekautisista otteistaan.

Huomionarvoista on muuten kun katsoo divisioonan tilastoja, Penguins on ainoa joukkue jonka maaliero on plussan puolella. Peräti +17. Itseasiassa koko liigasta löytyy kyseisessä tilastossa vain yksi parempi joukkue - liigaa johtava Blackhawks.

Joo, myönnetään että aika kärjistetty kommentti Nashia kohtaan tuli pieraistua, mutta kyllähän äijän otteet sittenkin ovat olleet ainakin jonkinasteinen pettymys niihin valtaviin odotuksiin nähden. Itse olen joskus aiemmin myöntänyt reilusti sympatiseeraavani Rangerseita jonkin verran ihan Satherin taustalla heilumisen ansiosta. Takavuosilta on vaan jotenkin jäänyt päähän tuo Rangers-ilmiö jossa paskoissakin joukkueissa aiemmin ja myöhemminkin tähtipelaaja on esittänyt jäätäviä otteita mutta Rangers-aikoina sitten on vaan enimmäkseen surffailtu taskut täynnä taaloja puolivaloilla, siksipä Nashin jälkeisestä NYR-porukasta on taas hiukan sama fiilis jo kehittynyt, vaikkakin otanta on toki liian pieni tässä vaiheessa kautta. Ne otteet vaan on olleet kokonaisuutena selvästi viime kautta heikompia kautta linjan, esimerkkinä viime öinen Winnipeg-nöyryytys.
Mutta asiaan: eipä jäänyt lapsille kerrottavaa Pensienkään viime öisestä korpivaelluksesta, 6 omiin ja silleen. Kyllä 4 tehtyä maalia pitäisi taata täydet pisteet lähes joka kerta, mutta nyt se ei taas riittänyt mihinkään. Ykkösketju sai sentään jotain aikaiseksi mutta kun ajatellaan kokonaiskuvaa, niin huonoahan tämä oli, Vokoun mukaanlukien. Hiukan menee vuoristorataa homma nyt, tuntuu että heti kun joku tyytyväisyydentunne hiipii porukkaan niin tulos on aina tällainen. Paskallakin pelillä pitäisi onnistua raapimaan edes piste tällaisista matseista, mutta kuten taas nähtiin pitää vaan joka ukon kaivaa 100% suoritus itsestään. Ei ole Malkinin asenne pelkästään huono, se on nyt todistettu kun on mies sivussa.
 

Walkin

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pittsburgh Penguins
Vittu omissa kolisee ja huolella! 54 maalia omiin, mikä on aika paljon kun ottaa huomioon, että joukkue johtaa omaa divisioonaa ja on siellä liigan kärkipäässä. Maaleja ollaan sit heitetty toiseen päähän toiseksi eniten koko NHL:ssä ( 69 ), vain Tampa on heittänyt enemmän, 70.

Crosby se jatkaa noita pisteiden keräämistä ja todennäköisesti tulee viemään pistepörssin, Stamkos antaa hyvän haasteen. Jos Malkinin loukkaantuminen tulee venymään pitkäksi niin voisi se hart trophykin sieltä tulla, tällöinhän joukkue olisi täysin Crosbyn harteilla, vähän niin kuin viime kaudella oli Malkinin harteilla.

Mielestäni on erittäin kummallista, että Despres ei saa peliaikaa. Vaikka Bortuzzo on pelannut ihan hyvin on Despres mielestäni parempi jo nyt, pari vuotta nuorempana. Ei taida Despres kuulua Bylsman kuvioihin/suosikkeihin ja jotenkin veikkaan, että jos sitä laituria Penguins metsästää niin Despres liikkuu toiseen suuntaan.

Vokounilla kaks paskaa peliä alla, vaikka eihän Vokoun nyt tehnyt samanlaisia mokia kuin Flyersia vastaan vaan puolustajat tunaroivat ja huonoa tuuriakin oli matkassa. Täytyy toivoa Vokounille pian onnistumisia ettei vaan paineet kasaannut tshekin päälle.
 

Bosco

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Pittsburgh
Bortuzzo ansaitsee ehdottomasti peliaikaa. On ollut erittäin hyvä tällä kaudella, ja tulee vielä olemaan tärkeä pelaaja joukkueelle pitkäksi aikaa. Despres on myös pelannut hyvin, mutta Bortuzzo on vakuuttanut enemmän. Despres on päässyt pelaamaan nähdäkseni hieman helpompia minuutteja, ja myös Letangin rinnalla toisin kuin Bortuzzo. Kyllä se kummasti saa pelaajan kuin pelaajan näyttämään erittäin hyvältä kun pistetään Letangin rinnalle.

Niskanen on puolustuksessa se odd-man-out. Pelaa myös erittäin hyvin, muttei nähdäkseni kuitenkaan niin hyvin, etteikö Despres ja Bortuzzo pystyisi kaveria korvaamaan. Jos sinne hyökkäykseen halutaan vahvistuksia, niin Niskanen on se helpoiten irrotettava palanen, ja myös vaihtoarvon pitäisi olla tällä hetkellä hyvin kohdillaan.

Mistä päästäänkin tuohon hyökkäykseen. Pakkohan sinne on vahvistuksia hankkia. Nimenomaan hyvin hyökkäyssuuntaan pelaavia vahvistuksia. Ei tuollaisella yhden kentän joukkueella, mikä tuo on ilman Malkinia, pitkälle päästä. Viime kaudella tultiin toimeen ilman Crosbyä, koska kakkoskentässä oli silti Jordan Staalin kaltainen huippupelaaja, joka pystyi yksinään kannattelemaan kenttää ja tekemään laitureistaan parempia. Sutter ei tuollainen pelaaja ole osoittanut olevansa, joten ilman Malkinia joukkue on pelkän Crosbyn kentän varassa. Lisäksi viime kaudella oli paljon parjaamani Steve Sullivan joukkueessa, ja kaikista puutteistaan huolimatta oli taitava hyökkäyspään pelaaja, jollaista tässä nykyisessä joukkueessa ei ole.

Eilen joukkueen vaarallisin pelaaja, nimenomaan pelitaitojensa puolesta, ykköskentän ulkopuolelta oli Matt Cooke. Ei mopolla sentään kuuhun päästä. Kaksi top-6 pelaajaa pitäisi hankkia. Siinä on sitten Ray Sherolla työsarkaa, kun yrittää miettiä mistä nuo puuttuvat pelaajat löytää. Mielellään vielä pitkäaikaiset vahvistukset sinne, eikä mitään loppukauden rental-pelaajia. Vielä kun toivottavaa olisi että hyökkäyspään taitojen lisäksi nämä hankinnat olisivat fyysiseen peliin kykeneviä pelaajia, jotta sopivat tuohon Bylsman pelisysteemiin ja kuumiin Flyers-vääntöihin. Tuollaisia pelaajia ei helpolla ole saatavilla.

P.S. Floridan Peter Mueller olisi ollut erinomainen hankinta viime kesänä. Onhan kaveri kokoisekseen melko pehmeä, ja erittäin loukkaantumisaltis, mutta olisi myös joukkueen kolmanneksi taitavin hyökkääjä heti Crosbyn ja Malkinin jälkeen.
 

Tonicom

Jäsen
Suosikkijoukkue
Saipa, Penguins
Niskanen on puolustuksessa se odd-man-out. Pelaa myös erittäin hyvin, muttei nähdäkseni kuitenkaan niin hyvin, etteikö Despres ja Bortuzzo pystyisi kaveria korvaamaan. Jos sinne hyökkäykseen halutaan vahvistuksia, niin Niskanen on se helpoiten irrotettava palanen, ja myös vaihtoarvon pitäisi olla tällä hetkellä hyvin kohdillaan.

...hyvin hyökkäyssuuntaan pelaavia vahvistuksia, ..pitkäaikaiset vahvistukset..,fyysiseen peliin kykeneviä pelaajia, jotta sopivat tuohon Bylsman pelisysteemiin ja kuumiin Flyers-vääntöihin. Tuollaisia pelaajia ei helpolla ole saatavilla.

Tossa on suunnilleen pelaaja profiili, jollaisen jokainen joukkue enemmän tai vähemmän haluaa itselleen hankkia. Tuohonkun vielä lisätään nopea ja maalintekijä, niin kaupanteko alkaa mennä hankalaksi, mutta ei mahdottomaksi.

Haluttavat pelaaja tai pelaajat olisivat priorisoiden:
-laitahyökkääjiä
-hyökkäyspäähän taitavia
-fyysisiä
-nopeita
-maalintekoon pystyviä >25 häkkiä kausi
Lisäksi olisi hyvä jos pelaaja(t) olisivat:
-sopimuksenalaisia
-ei ikäloppuja
-johtajia

Siinä listaa ominaisuuksista. Tarjolla olisi pääasiassa puolustajia, joko valmiita kuten Niskanen tai läpimurron kynnyksellä olevia (Bortuzzo, Despres) tai lupauksia. Joukkueilla joilla on suurin mielenkiinto puolustuspelaajiin ja ylijäämää laitureista olisi luonnollisin valinta kauppakumppaniksi. Lisäksi kylkeen voidaan lyödä varausvuoroja ja hyökkääjistä helposti Kennedyä ja Boychuckia.

Minusta se on aika selvää, että Crosbyn kenttään ei sovi hidas pelaaja, kun taas Malkin voi tälläisen kanssa pelata. Osittain siksi kouhottaja Dupuis ja Kunitz sopivat hyvin Crosbyn kanssa, ainakin pysyvät vauhdissa mukana ja Sid saa heistä (varsinkin Dupuista) irti enemmin kuin Malkin. Tämän kauden palkkakaton alle mahtuu kovempikin soppari, kiitos Michalekin ulostamisen. Jos se tila käytetään, niin moovi ei ollut niin turha.
 

Pengu

Jäsen
26.2.2012 Penguins @ Panthers 4-6

Kolmen pelin vieraskiertue alkoi harmittavalla häviöllä, 4-6 takkiin Floridalta. Eiköhän se suurin syy tähän pirulliseen tappioon on nuo aivan turhat jäähyt, Florida rankaisi hienosti noista ylivoimista. Kaksi kertaa annettiin 5-3 yv ja Florida rankaisi molemmista kerroista kun pääsivät pelaamaan kahdella pelaajalla enemmän. Floridan neljä ensimmäistä maalia syntyivät yv:llä ja se kyllä kertoo paljon mihen kaaduttiin. Mutta todella hienosti noustiin rinnalle mutta ei päästy ohi munattiin hieno nousu.

1.ERÄ

Pelin alkuun päästään ylivoimalle kun noin kaksi minuuttia ollaan vasta ensimmäistä erää pelattu, Matthias lähtee koukkaamisesta boksiin. Ylivoima ei kuitenkaan mitään tarjonnut. Ensimmäinen maali nähdään kun Kennedy lähtee jäähylle ja Florida kiittää ylivoimasta. Kuuden minuutin kohdalla nähdään maali, kun Campbell vetää hyvän vedon maata pitkin jonka Vokoun torjuu mutta reboundin laittaa Kopecky sisään ja Florida johtaa 1-0. Enempää ei tässä erässä maaleja nähdä. Molemmilla oli hyviä paikkoja, noin kaksi minuuttia ennen Floridan ensimmäistä maalia heillä oli todella hyvä myllytys päällä meidän alueella ja maalikin oli lähellä. Meilläkin oli muutamia todella hyviä paikkoja mutta ei saatu sisään, Sid jakeli paljon hienoja syöttöjä.

2.ERÄ

Toinen erä alkaa hienosti ja minuutti ehditään pelata kun peli on tasoissa. Sid tulee hienosti Floridan alueelle, syöttää toiseen laitaan Nealille joka ampuu hyvällä ranteella suht kaukaa kiekon maaliin, 1-1! Maalin voi laittaa Theodoren piikkiin, ei maskia ja vielä aika kaukaa. Sitten alkoi tämä turha jäähyily. Orpik ja Cooke jäähylle, Florida pääsee 5-3 ylivoimalle, Florida saa kovaa pyöritystä aikaan, aivan jäähyn viime hetkillä Florida sitten maalin tekee, Fleischmann ampuu ja reboundin maaliin laittaa Kopecky, Florida siirtyy 2-1 johtoon. Maalin jälkeen tunteet kuumenivat, Adams antoi poikkarin maalin jälkeen Kopeckyllä, tämä kaatui Vokounia päin ja Vokoun antaa sitten vähän lyöntiä, tästä Kopecky hermostuu, lähtee Vokounia päin, Vokoun antaa taas kilvellä pientä iskua ja sitten tulevat meiltä pelaajia väliin ja antavat Kopeckylle vähän muistutusta. Jäähyjä tästä jaettiin Floridalle kolme ja meille kaksi joten päästiin ylivoimalle. Ylivoimaa ei kuitenkaan käytetty hyväksi. Seitsemän minuuttia ollaan pelattu toista erää ja Glass lähtee korkeasta mailasta jäähylle, tätä jäähyä on minuutti jäljellä ja sitten on tulossa toinen jäähy Duperille, kuitenkin siirretyn aikan Campbell antaa tykkinsä laulaa ja kiekko yläkulmaan, 3-1. Ylivoima jatkuu Floridalla, edellisestä maalista noin 30sek ja kiekko on neljättä kertaa Vokounin takana, 4-1. Kopecky ajaa maalille, heittää rystyllä keskelle Goc:ille ja tämä laittaa kiekon maaliin. Vokoun pois maalilta ja MAF maalille. Tästä alkaa hieno nousu. Vajaa minuutti Floridan 4-1 maalista ja Jeffrey lataa ranteella kavennuksen, 4-2! Kunitzin jäähy kestettiin, hyvää työtä MAF:ilta noissa alivoimissa. Kuusi minuuttia erää jäljellä kun noustaan maalin päähään, Neal luistelee hyvällä vauhdilla Floridan alueelle, Martin tulee taustalta, Neal syöttää Martinille joka lämmää pirun hienosti kiekon sisään, 4-3! En ole ennen Paulilta tuommoista nähnyt. Nealin turha jäähykin kestettiin. Huberdeau pelaa vaihdosta kiekkoa ennenkuin hyppää kentälle ja saa tästä estämisjäähyn, 40 sekuntia ennen erän päästöstä ylivoima onnistuu maalinteossa hieman onnekkaastikin. Kunitz yrittää syöttää Nealille maalinkulmalle, kiekko kuitenkin osuu Floridan puolustajaan ja siitä kiekko menee maaliin, ollaan tultu kolmen maalintakaa tasoihin, 4-4! Engellandilta nähtiin komea pommi toisessa erässä Skilleen! Näissä lukemissa kolmanteen erään.

3.ERÄ

Minuutti ehditään pelata viimeistä erää kun saadaan tilaisuus mennä johtoon ylivoimalla. Ei kuitenkaan maalia saatu ja heti ylivoiman perään Florida tekee vastahyökkäyksestä maalin, Nisky epäröi että meneekö Fleischmannia päin, ei men ja tästä tulee sitten kiire, joutuu kääntämään selkänsä Fleischmannille joka laittaa 2vs1 tilanteesta kiekon maaliin, Florida on mennyt uudestaan johtoon 5-4. Erän toinen yv saatiin kun erää oli pelattu kahdeksan minuuttia, Floridan pakki törkkää kiekon yli laidan ja lähtee jäähylle. Ylivoima ei kuitenkaan tuota tulosta eikä saada tasoitusta aikaan. Paikkoja luotiin ihan kohtuu määrä mutta kiekko ei vain mennyt sisään. Flower myös piti vielä tasoituksen hienosti elossa kun Florida pääsi muutaman kerran todella vaarallisesti vastahyökkäämään. Kopecky laittaa kiekon lopuksi tyhjään maaliin ja viimeistelee ensimmäisen hattutempun urallaan, pisteet jää Floridaan 6-4 numeroin.

Plussat ja miinukset:

+ Sid 0+2, taas vahvaa pelaamista kapteenilta, ei näytä hyytyvän.
+ MAF, pelasi todella komeasti kun hänet laitettiin Vokounin tilalle, ei ollut helppo paikka.
+ Bennettiltä taas hyvää peliä.
+ Martin, perhana tää äijä on tulessa, top5 sijoilla tällä hetkellä pakkieni pistepörssissä, meillä on nyt kaksi Norris-ehdokasta.
+ Bortuzzolta hyvää pelaamista.
+ Cooke jaksaa raataa illasta toiseen ja niin raatoi Floridaa vastaan.

- Alivoima oli vaihteeksi kuutamolla, ei ollut kauhean hyvää vaikka siellä oli olikin pariin kertaa 5-3 av:takin.
- Ylivoima oli suht kehnoa, paikkoja oli tulla tasoihin yv:lläkin.
- Vokoun, ei herranjestas kun oli taas huono peli häneltä. Toivottavasti seuraavaksi onnistuu.
- Aivan turhia jäähyjä jälleen kerran ja turhien jäähyjen takia hävittiin peli.

Onnistujia en tällä kertaa jaksa laittaa, olihan niitä, Sid, Martin, Bortuzzo, Jeffrey jne.

Tähdistö:

*** Campbell
** Fleischmann
* Kopecky

Kokoonpano vs Florida
Kunitz - Sid - Neal
Bennett - Sutter - Duper
Cooke - Jeffrey - TK
Glass - Vitale - Adams

Martin - Orpik
Letang - Nisky
Engelland - Bortuzzo

Vokoun
MAF

Seuraavaksi vastassa onkin Lightning to-pe välisenä yönä ja toivottavasti joukkue nollaa tämän ja tullaan hyvällä vauhdilla Lightning otteluun.

***

Syy miksi haluan alempiin ketjuihin kunnon rouhijan ( kaletan ) on se, että juuri sillä osa-alueella Flyers pesee meidät. Crosby ja Malkin sekä Neal pesevät tällä hetkellä Flyersin vastaavat kärkiukot, mutta Flyersin laajuus pesee puolestaan meidät. Maalinteko ei ole ollut se ongelma tähän päivään saakka joten miksi se olisi tulevaisuudessakaan?

Ompas erikoinen tyyli katsoa missä tarvitaan vahvistusta, koska Flyers pesee meidät siinä. Bosco sanoi hyvin ja kaikki varmasti tietävätkin että tuonne top6:een tarvitaan kunnon laiturit. Tällä kaudella on ollut esim Genon ketjullla ajoittain maalinteko vaikeuksia, ja tuolta puuttuu selvästi ainakin yksi kunnon laituri joka osaa tehdä maaleja (Ryan). Minä en lähtisi todellakaan laittamaan meiltä mitään pelajaa jotta saataisiin rouhija siksi että Flyers pesee meidät siinä. Mielestäni meidän alemmat ketjut ovat pelanneet hyvin eikä sinne tarvita juuri nyt vahvistusta.
 

HomerJSimpson

Jäsen
Suosikkijoukkue
Penguins, Stars
Ompas erikoinen tyyli katsoa missä tarvitaan vahvistusta, koska Flyers pesee meidät siinä. Bosco sanoi hyvin ja kaikki varmasti tietävätkin että tuonne top6:een tarvitaan kunnon laiturit. Tällä kaudella on ollut esim Genon ketjullla ajoittain maalinteko vaikeuksia, ja tuolta puuttuu selvästi ainakin yksi kunnon laituri joka osaa tehdä maaleja (Ryan). Minä en lähtisi todellakaan laittamaan meiltä mitään pelajaa jotta saataisiin rouhija siksi että Flyers pesee meidät siinä. Mielestäni meidän alemmat ketjut ovat pelanneet hyvin eikä sinne tarvita juuri nyt vahvistusta.[/QUOTE]

Tätä minäkin ihmettelen, itselleni jäi kyllä viime keväästä sellainen kuva ettei Penguins hävinnyt alempien kenttien vuoksi. Tottakai herrat Rinaldo yms. saivat Penssien pakettia sekaisin, mutta mielestäni tärkein syy tappioon oli Philadelphian kärkimiesten kovuus ja heidän tehokkuus. Tällä he saivat "meidän" kärkimiehet keskittymään epäolennaiseen. Penguinsien kärkimiehet voittavat kyllä tällä hetkellä vastustajien kärkipelaajat, mutta miten käy kun päästään playoffeihin, jossa tunne korostuu huomattavasti.

Mielelläni ottaisin kyllä Kaletankin joukkueeseen, toisihan hän leveyttä ja vaihtoehtoja alempiin kenttiin ja alivoimaan. Mutta tärkeimpänä pidän silti kärkikenttien vahvistamista. Haluaisin siis Sheron hankkivan kovan ja kokeneen pelaajan, kuten esim. Guerin oli mestaruusvuonna, joka osaa tehdä maaleja Crosbyn tai Malkinin tarjoilusta ja joka ei hätkähdä vaikka peli menisikin vähän kovemmaksi. Tällainen mies todennäköisesti saisi myös rauhoitettua muita pelaajia ja näin ollen tärkeimmät miehet saataisiin keskittymään omaan peliinsä.

En sitten tiedä mistä tällainen pelimies löytyisi, mutta toivotaan, että Shero tekee taikojaan ja haave toteutuu.
 

zxfg

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK & Pittsburgh Penguins
Täällä mietitään top-6 hyökkääjää ja tuli itselläni mieleen Toronton Nikolai Kulemin, joka pelasi Malkinin kanssa alkukaudesta Metallurg Magnitogorskissa, niin kuin kaikki varmasti tietävätkin. Vaihtoarvokaan tuskin olisi pilvissä, koska alla yksi vähän heikompi kausi ja tälläkään kaudella ei ole aivan parhaalla mahdollisella tavalla kulkenut. Isokokoinen, maalille pyrkivä, hyvä ja nopea luistelija ja pystyy fyysiseen peliin. Yhteispeli toimi alkukaudesta Malkinin kanssa, joten voisi olla hyvä lisä Malkinin vierelle.
 

Walkin

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pittsburgh Penguins
Näin ne asiat voi eritavalla nähdä ja minä näen asian niin, että leveyttä ei Penguinsissa ole, mutta kärki on vahva. Crosby, Malkin, Neal ja Kunitz ovat oikein käypiä kavereita siellä kärjessä. Mestaruuskaudella alemmista ketjuista löytyi Fedotenko, Talbot, Satan, ja tietenkin kolmosketjua kipparoi Staal.

Ei siinä, ettenkö ottaisi Penguinsiin jotain top-6 tason kaveria, totta kai käy, mutta alempia ketjuja ei sovi unohtaa. Meidän alemmat ketjut eivät ole sillä tasolla mitä mestaruuskaudella, ei todellakaan. Adams on nykyään vain vanha pieru, Fedotenko oli silloin loistava rouhija ja iski 7+7 tehot playoffeissa, Talbot oli todella joukkuepelaaja, herätti joukkuee siinä kuuluisassa Flyers kamppailussa ja finaalissa kaks häkkiä, alempien ketjujen liideri Staalin kanssa jne. Satan ei nyt playoffeissa loistanut, mutta kyllä vastustaja joutui aina miehen huomioimaan eikä Satanista voi sanoa, etteikö olisi ollut hyödyksi joukkueelle.

No, mielipiteita mielipiteita niitä on paljon erilaisia.
 

Pengu

Jäsen
Hyviä uutisia: Geno ollut noin 30 minuuuttia Consolissa luistelemassa ja kokeilemassa oloa. Hienoa kuulla tämä. Eli paranemaan päin on miehen suunta mutta vielä on turhan aikaista sanoa miehen paluusta, ei missään nimessä liian aikaisin kehiin. Mutta pääsärkyt jne ovat vissiin jo helpottaneet.

Jep, aikalailla kaksi hyvää laituria tuonne top6:een tarvittaisiin ja siinä on Sherolla hommaa, jos nyt saisi sinne sen yhden hyvän laiturin ensiksi. Tässä vähän miettinyt mitä lähtisi toiseen suuntaan? Ehkä jotain tälläistä: Kennedy + Niskanen + varausvuoro? Mitäs muut ovat ajatelleet? Komppaan taas Boscoa, Niskanen pelannut hyvin mutta kun tuo hyökkäys tarvitsee kunnon laituria ja Niskyllä pitäsi olla vaihtoarvokin kohdillaan ja olisi helposti liikutettavissa. Kyllähän Borts ja Despres Niskasta hyvin paikkaisivat. Sitten se seikka että jos tuosta pakistosta joku loukkaantuu Niskyn myymisen jälkeen, käykö se liian kapeaksi?

Mutta Despres on ollut todella hyvä ja katsomossa istumisesta ei ole hyötyä vaikka vuorottelusta onkin kyse. Despres on vaan pelannut hyvin ja mielestäni äijän pitäisi olla kaukalossa.
 

tsajari

Jäsen
Suosikkijoukkue
Penguins
Hyviä uutisia: Geno ollut noin 30 minuuuttia Consolissa luistelemassa ja kokeilemassa oloa. Hienoa kuulla tämä. Eli paranemaan päin on miehen suunta mutta vielä on turhan aikaista sanoa miehen paluusta, ei missään nimessä liian aikaisin kehiin. Mutta pääsärkyt jne ovat vissiin jo helpottaneet.

Onko Geno muka ollut poissa jäältä? Minusta tärähdyksen jälkeen informoitiin, että on jäällä mutta ei lähde vieraskiertueelle mukaan jälkioireiden pelossa. Käsittääkseni oireita, muistinmenetystä lukuunottamatta, ei ole ollut? Näin viimesissä tiedotteissa jotka minä olen asian tiimoilta kuullut. Valistakaa jos on tietoni käynyt vanhaksi ja on oireita ilmennyt.

Kaikin puolin minulle on tästä jupakasta kuva, että säikähdyksellä selvittäisiin Malkinin kanssa. Koskaanhan ei pään alueen vammoista voi olla varma, mutta vähintäänkin toiveikkaana uskallan olla.
 

Bosco

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Pittsburgh
Täällä mietitään top-6 hyökkääjää ja tuli itselläni mieleen Toronton Nikolai Kulemin, joka pelasi Malkinin kanssa alkukaudesta Metallurg Magnitogorskissa, niin kuin kaikki varmasti tietävätkin. Vaihtoarvokaan tuskin olisi pilvissä, koska alla yksi vähän heikompi kausi ja tälläkään kaudella ei ole aivan parhaalla mahdollisella tavalla kulkenut. Isokokoinen, maalille pyrkivä, hyvä ja nopea luistelija ja pystyy fyysiseen peliin. Yhteispeli toimi alkukaudesta Malkinin kanssa, joten voisi olla hyvä lisä Malkinin vierelle.

Kulemin olisi melko ideaalinen hankinta. Hyvä kahden suunnan pelaaja ja käsittääkseni vahva kulmavääntäjä. Yhteispeli Malkinin kanssa todistetusti on aina toiminut.

Toinen ideaalihankinta olisi Buffalon Drew Stafford. Tässä olisi oikeasti potentiaalia olla seuraava James Neal. Stafford on ailahteleva pelaaja, ja tällä kaudella 20 pelissä saldona ainoastaan yksi maali, ja siihen päälle vielä Buffalon oleminen sarjataulukon häntäpäässä, niin nyt olisi oikea aika iskeä ja hommata Stafford. Staffordilla on vielä kaksi vuotta jäljellä 4 milliä kaudessa maksavasta sopimuksesta, ja Buffalo voisikin haluta tuosta sopimuksesta eroon. Stafford on kuitenkin osoittanut olevansa kykenevä 30 maaliin ja 50 pisteeseen, ja väitän että potentiaalia on tehdä samanlaiset tehot kuin Neal iski taululle viime kaudella. Rightilta ampuva, isokokoinen laituri. Kelpaisi milloin vaan. Plussana vielä yhteinen historia Crosbyn kanssa, sillä pelasivat yhdessä samassa lukiojoukkueessa.

Malkinille siis Kulemin ja Crosbylle Stafford:

Kunitz-Crosby-Stafford
Kulemin-Malkin-Neal

Siinä olisi aivan uskomattoman kova top-6, ja mahdollistaisi Dupuisin olemisen oikealla paikalla kolmoskentässä, joten kolmonen olisi myös erittäin laadukas (Cooke-Sutter-Dupuis).

Eri asia onkin sitten, että millä pelimerkeillä kyseiset kaverit olisivat irtoamassa. Hyvin voisin laittaa ykköskiekan, Niskasen, Määtän ja Kennedyn kaltaisia palasia noista kavereista, mutta ainakin Kuleminin saaminen kyseisillä palasilla tulisi olemaan todella vaikeaa. Toronto kun ei juurikaan pakkeja tai pakkiprospecteja tarvi, ja playoff-joukkueena tuskin on luopumassa Kuleminista muutoinkaan elleivät sitten saa parempaa pelaajaa tilalle ja sellaista Pittsburghilla ei ole tarjota.

Näin ne asiat voi eritavalla nähdä ja minä näen asian niin, että leveyttä ei Penguinsissa ole, mutta kärki on vahva. Crosby, Malkin, Neal ja Kunitz ovat oikein käypiä kavereita siellä kärjessä. Mestaruuskaudella alemmista ketjuista löytyi Fedotenko, Talbot, Satan, ja tietenkin kolmosketjua kipparoi Staal.

Ei siinä, ettenkö ottaisi Penguinsiin jotain top-6 tason kaveria, totta kai käy, mutta alempia ketjuja ei sovi unohtaa. Meidän alemmat ketjut eivät ole sillä tasolla mitä mestaruuskaudella, ei todellakaan. Adams on nykyään vain vanha pieru, Fedotenko oli silloin loistava rouhija ja iski 7+7 tehot playoffeissa, Talbot oli todella joukkuepelaaja, herätti joukkuee siinä kuuluisassa Flyers kamppailussa ja finaalissa kaks häkkiä, alempien ketjujen liideri Staalin kanssa jne. Satan ei nyt playoffeissa loistanut, mutta kyllä vastustaja joutui aina miehen huomioimaan eikä Satanista voi sanoa, etteikö olisi ollut hyödyksi joukkueelle.

Mestaruuskaudella Fedotenko ja Talbot olivat Malkinin laiturit ja Satan pelaaja joka laitettiin trade-deadlinella waiversiin eikä kelvannut kenellekään. Tuohon nähden nykyinen tilanne ei siis ole ollenkaan huono, itse asiassa aika loistava. Ei tarkoita kuitenkaan sitä etteikö parannuksia tarvittaisi, ja suurin ero mestaruuskauteen on Staalin puuttuminen. Silloin kun Staal oli joukkueessa niin tultiin toimeen hieman heikommilla top-6 laitureilla, nyt ei ole enää samaa luksusta. Sutter täyttää puolustusvelvoitteet, mutta hyökkäys on selvästi heikompi nyt kuin se oli Staalin kanssa, ja sen takia kahden ensimmäisen kentän laiturit kaipaavat parannusta. Samalla luonnollisesti alemmat kentät vahvistuvat, jos saadaan top-6 parannettua, sillä silloin tosiaan Dupuisin voi tiputtaa kolmoskenttään.
 

Walkin

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pittsburgh Penguins
Mestaruuskaudella Fedotenko ja Talbot olivat Malkinin

Ääh, niinhän se tosiaan oli, kun Malkin vielä vitsaili jossain lehdistötilaisuudessa Talbotin käsistä.

Kulemin ja Stafford, kyllä kelpaisi! Kolmonen muotoa Cooke - Sutter - Dupuis olisi kyllä lähtökohtaisesti todella hyvä ja nelonen sit muotoon Adams/"Kaleta" - Vitale - Glass.

Se täytyy kyllä sanoa, että toivottavasti Määttää ei tulla käyttämään pelimerkkinä näissä mahdollisissa kaupoissa, kerrankin kun sitä suomalaista väriä olisi Penguinsissa.
 

arska07

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pittsburgh Penguins, Kärpät, Patrik Laine
Joku Stafford olisi ihan hyvä laiturikokeilu ja ei välttämättä tarvitse aivan hirveitä antaa vaihdossa, varsinkin kun hänellä tämä kausi on mennyt aika seinille. Mites olisi Malone? Milläköhän lähtisi liikkeelle meidän suuntaan? Mielenkiintoista on kyllä nähdä että minkä pelaajan Shero hankkii jos hankkii. Tilaa kuitenkin olisi capissa.

Tuosta mestaruuskaudesta sellainen kysymys, että syrjäyttikö Satan jossain vaiheessa pleijareita Sykoran vai oliko Sykoralla joku loukkaantuminen kun jotenkin sellainen muistikuva että hän ei ainakaan koko playoffseja olisi rosterissa ollut? Se niistä vanhojen muisteluista :).
 

Tonicom

Jäsen
Suosikkijoukkue
Saipa, Penguins
Mites olisi Malone? Milläköhän lähtisi liikkeelle meidän suuntaan?

Malonen sopparia kolme vuotta jäljellä 4.5 milliä vuosi ja kaveri on hidas ku mikä. Ei todellakaan. Aika paljon Tampan pitäs ottaa palkasta kontolleen, että olisi mitään järkeä, enkä itse luopuisi yhdestäkään lupaavasta kaverista hänet saadakseni. Eli ei Malonelle.

Sykora tosiaan loukkaantui ja siksi Satan pääsi pelaamaan. Itse mieluummin luopuisin Määtästä kuin esim. Despressistä. Despres kasvaa vakio NHL pelaajaksi viimeistään ensi kaudelle ja Määtällä siihen vielä menee monta vuotta.
 

Bosco

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Pittsburgh
Tuosta mestaruuskaudesta sellainen kysymys, että syrjäyttikö Satan jossain vaiheessa pleijareita Sykoran vai oliko Sykoralla joku loukkaantuminen kun jotenkin sellainen muistikuva että hän ei ainakaan koko playoffseja olisi rosterissa ollut? Se niistä vanhojen muisteluista :).

Sykora oli täysi turhake sen jälkeen kun Bylsma tuli valmentajaksi, ja playoffeissa pelasi ainoastaan muutaman pelin. Ei saanut yhtään mitään aikaiseksi, ja ihan peliesitystensä perusteella tuo istui suurimman osan playoffeja. Taisi Sykoralla jotain pikkuloukkaantumistakin olla silloin keväällä, mutta tosiaan muistaakseni ihan peliesityksistä nuo penkitykset johtuivat. Kauden päätteeksi sitten heitti jotain katkeraa kommenttia Bylsman suuntaan.
 

arska07

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pittsburgh Penguins, Kärpät, Patrik Laine
Siis ei Malonelle. Tuo hidas kuin mikä ei kyllä hyvältä kuulosta. Muistelin vain että Pinguissa pelatessaanhan hän oli ihan hyvä hyökkääjä. Toki se oli kaudella 07-08 :D. Aikaa on kuitenkin kulunut.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös