Pitäisikö Radio Cityn aamushown jatkua muualla?

  • 2 762
  • 24

Pitäisikö Radio Cityn aamushown jatkua muilla taajuuksilla?

  • Kyllä

    Ääniä: 123 59,4%
  • Ei

    Ääniä: 84 40,6%

  • Äänestäjiä
    207

Tarantula

Jäsen
Suosikkijoukkue
IFK Helsinki
Eli lyhyestä virsi kaunis: Radio City lopettaa ja aamushow meni juuri nurin.

Pitäisikö mielestäsi Jussi Heikelän ja Aki Linnanahteen jatkossakin vetää aamushowta jollain toisella asemalla?

Kommenttia kehiin

edit: typo
 
Viimeksi muokattu:

Zuuk

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Kyllä ehdottomasti!

Kyseinen parivaljakko oli ainut syy olla aamulla autossa kuuntelematta levyjä radion sijaan. Heti kun herrat pääsevät taas sorvin ääreen kuuluu minun autossani aamuisin kyseinen kanava.
 

Ambi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Nyt jo? Voi perkele, jotenkin kuvittelin että aamushow loppuisi vasta sitten kun Citykin. Mitähän sitä tästä edes kuuntelisi aamuisin, Energyn idioottibimboa jonka kurkkumätä-ääni aiheuttaa vatsanväänteitä heti kättelyssä vai Kissin ylipirteää Vappua vai... Joo, kyllä ehdottomasti Heikelälle ainakin töitä joltain toiselta kanavalta, jätkä on juuri sopivasti mulkku aamutuimaan.
 

Rafael

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Bristol City
Todellakin. Suomen paras aamushow. Aina hyvää läppää, välillä hieman roisia tai päätöntä, mutta niin sen pitääkin. Niin ja Eeva tietty porukkaan mukaan!!

Kotoo töihin on tätä showta kuunneltu...
 

Datsun

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko, Toronto, Saksa
Ei. Tai toisaalta toi tollanen amisläppä voisi toimia hyvin jossakin näistä KissFM-Nova-jne. kanavilla.
 

ervatsalo

Jäsen
Suosikkijoukkue
ХПК ja Tuukka "T-73" Mäkelä
Muka-mukahauska

Niin, itse olen sitä mieltä, että on suuri palvelus yhteiskunnalle, jos tämä Cityn muka-mukahauska läppäporukka vapautetaan tehtävistään, vaikkapa ikuisiksi ajoiksi.

Täältä tähän
 

Eddie

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät & kaikki karsintasarjat
Kylläpä tämä kaksikko on vähiten mukahauska kaksikko mitä tuolla radioissa on kyllä ihan liikaakin. Mielestäni heillä on jalat ihan mukavasti maassa ja sivaltavat välillä ihan mukavasti.

Mutta mikä tuossa Aamushowssa vitutti oli se, että kaksikko oli n. reilut 10min äänessä tunnin aikana. toiset 10min meni mainoksille ja kolmannet vajaat 10 minuuttia uutisille, joita liian usein. loput n. 30min soitetaan uskomattoman tylsää ja pomminvarman päälle valittua soittolistaa, joka ei yllätyksiä tarjoile. Lähinnä musiikkia, jota ei millään jaksa kuunnella, vaikka olisi rockin ystävä.

Se mitä aamushoulta itse halusin, oli äijien jutustelu ja sitä oli aivan liian vähän. Ja se kaava oli suorastaan vituttavan tuttu ja se vaan jatkui loppuun asti. Uutiset->pari tylsää rockkia-->hetkijutustelua--> tylsä rocki-->jutustelu--> uutiset.. ja joka välissä mainossontaa pukkaa. Pikkasen rohkeutta ja spontaaniutta niin tuo olisi ollut jo hyvääkin kuunneltavaa ja musiikkia ehdottomasti vähemmän aamushoun aikana, koska sitä sontaa tuli muutenkin kaikkina muina shoun ulkopuolisen 20h aikana.

ja kyllähän siellä sillointälöin tulee kuunneltavaakin musiikkia... mutta vain sillointällöin. Toivottavasti uusi rock-kanava on hiukan rohkeampi.. Onko tuosta uudesta kanavasta vielä mitään infoa?
 

Pressiboxi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Palloseura
Toivottavasti ei jatku. Oli pääsyy sille miksi Cityä ei koskaan tullut tai tule kuunneltua aamuisin.
 

KingNothing

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Eiköhän poikien pillu ja kakkahuumori riitä jo, hyvä että loppu. Toivottavasti ei tule muualta vaan jos tulee niin en kuuntele kuitenkaan.
 

tuuski

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pallo-Kärpät
Nyt jäi sitten enää Joksin selostukset ja Pietarinkadun pojat. Suunta oli toki ollut jo pitkään alaspäin (Suominen -> Linnanahde, Tuomola -> Rajala), mutta suuri menetys silti.

Ei niin pahaa, ettei jotain hyvääkin. Nyt kun herätysliike ja Rautakanki ovat poistuneet, Cityn lopettaminen ei oikeastaan haittaa yhtään. Ei muuta kun railakasta viettoa vaan energyjen ja muiden ei-ainakaan-mukahauskojen asemien aamujen parissa.
 

teemu73

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Ei nappaa aamushowt yhtään. Aamuisin on pakko pitää radio kiinni, kun joka kanavalla on samaa huutamista eikä nettiradion takia viitsi silloin tietokonetta käynnistää.

Täällä aiheesta lisää

EDIT: Vastaus kysymykseen, ei pidä jatkua missään muualla.
 

scholl

Jäsen
Radio Cityn ansiot ovat siinä, että se oli ensimmäinen kaupallinen paikallisradio Suomessa. Schollkin kuunteli kanavaa matkatessaan vappupäivänä 1985 taksilla keskustaan. Sen jälkeen ei ole tarvinnut oikeastaan kuunnella. Kanavahan on suunnattu retalejengille. Ei siis tuollaisia aamuohjelmia tule ikävä. Kanavan tekijätkin ovat varmaan jo siirtyneet muualle jo ennen kuin Lepakko purettiin. Ja mikä se sellainen city-radio on, joka kuuluu kaupungin ulkopuolella muualla maassa. Kusetusta sanoisin.

Tervemenoa osaksi radiohistoriaa.
 

kopo

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
tuuski kirjoitti:
Nyt jäi sitten enää Joksin selostukset ja Pietarinkadun pojat.


Ja tuo Pietarinkadun Oilers go go: kin loppuu vuodenvaihteessa. Sitä on tullut kuunneltua kesiä lukuun ottamatta suht aktiivisesti vaikkakin se mukahauska multiselostaja onkin vienyt hermot viime aikoina.
 

BigRedBob

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Florida Panthers, Miami Heat, Trevor Gillies
Ei, hyvä että ihmiskunta pääsi edes (vähäksi aikaa) eroon niistä urpoista käsittämättömän urpoine juttuineen. Ei todellakaan tule ikävä. Eikä itseasiassa koko kanavaa, tervemenoa vaan. Vanhan ajan City-meininki oli toisenlaista ja se kuoli jo kauan sitten.

Ainoa, jota oikeastaan koko kanavalta jää vähän kaipaamaan on Pauliina Tuomola, mutta eiköhän Pauliina löydä duunia muualtakin.
 

entti7

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Team Harrier
No perhana, ihmettelin aamulla, että miksei tule muuta kuin rokkia, mutta tuossa selitys - kaikki hyvä loppuu aikanaan! Olen jo sen verran monta aamua hörppinyt juhlamokkaa Heikelän ja Linnanahteen sekä heidän edeltäjien seurassa Cityllä, että tuntuu suorastaan vaikealta saada jatkossa päivää käyntiin - snif!

Totta kai, vaikka ratiossa olisi höpisemässä Pietarinkadun Oilersien, Ruben Stillerin ja Anssin yhdistelmä, joka soittaisi vaan jokaisen lempimusiikkia, olisi jollain tästäkin marisemista. Kele, siinä radiossa on se nappula, josta sen saa kiinni tai pienellä yrittämisellä lienee myös kanavan vaihtaminen mahdollista. Nyt kun City ei enää ole pelkkä stadilainen kanava, on siis parempi että se menee kiinni - niinkö tana!?

Ja vielä, ehdoton EI sille, että tämä kaksikko soittelisi jotain hemmetin suomihiphoppia tai muuta roskaa jossain ylexkissfmenergyllä. Keep on rocking!
 

Cosmo

Jäsen
Suosikkijoukkue
JB & KG
scholl kirjoitti:
Ja mikä se sellainen city-radio on, joka kuuluu kaupungin ulkopuolella muualla maassa. Kusetusta sanoisin.

Täsmälleen samaa mieltä oli LVM, kun lupia jakeli.

Niin ja itse aiheeseen, niin palasiks ja pakkaseen vaan koko sakki. Ei tollasta vtun ulinaa jaksa kukaan kuunnella. Tai siis olisi jaksanut. Tai ehkä joku jaksoi, mutta en minä. Mutta minun mielipidettähän tässä kysyttiinkin, joten ei sillä väliä, onko sillä mitään väliä.
 
Viimeksi muokattu:

Reverent

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна
Eivätpä ne muittenkaan kanavien aamushowt mitenkään laatuohjelman kriteereitä täytä. Väkisin väännettyjä kilpailuja, tekopirteyttä, tekonaurua, ala-arvoisia juttuja, jne, jne. Melkein samasta muotista kaikki, vain juontajien ärsyttävyysasteista saadaan eroja syntymään. Cityn puolustukseksi on sentään sanottava, että ainoa kanava, mikä soittaa kunnon musiikkia, vaikkakin soittolistat pilaavatkin kokonaisuutta. Ongelma onkin, mille kanavalle siirtyä, kun City lopullisesti vaikenee. Koskas tämä muuten oikein tapahtuu?
 

Rommeli

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko, Pale Knuckles - EASHL, Україна
Totta ihmeessä pitäisi. Koko kanava saisi kyllä jatkaa, sillä yhtään muuta kuunneltavaa kanavaa ei ainakaan täällä suunnassa kuulu. Eräs päivä kun olin pidemmällä automatkalla, oli pakko laittaa YleX soimaan ja täytyy kyllä sanoa, että melkoista paskaa on kyseinen kanava. Musiikki ei ole omaan makuun ollenkaan ja juontajatkin vaikuttivat aika surkeilta.
 

Lawless

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
scholl kirjoitti:
Radio Cityn ansiot ovat siinä, että se oli ensimmäinen kaupallinen paikallisradio Suomessa. Schollkin kuunteli kanavaa matkatessaan vappupäivänä 1985 taksilla keskustaan. Sen jälkeen ei ole tarvinnut oikeastaan kuunnella.
96,2 MHz oli hieno kanava kulta-aikanaan, siis 80-luvun lopussa ja 90-luvun alussa. Njassa, Uuge ja mitä kaikkia niitä nyt olikaan, soittivat hyvää musaa ja hommassa oli asennetta. Ja Lätkämaailma oli hemmetin hyvä ohjelma. Sen sanottuani, kyllä nykyistäkin Cityä jotenkuten kuuntelemaan pystyy. Mutta todellinen Radio City kuoli viimeistään 90-luvun lopussa.

Eikö scholl tykkää retalerockista tai räkärockista? Liian junttimaista? :)
 

Carlos

Jäsen
Tervemenoa

Aika väsynyt kanava koko ratio siti, ja aamushowkin on jo niin kulunut että ei ole jaksanut naurattaa enää aikoihin. Kaiken huipuksi loppuaikojen ns. piilomainonta meni jo niin pitkälle että alkoi itkettää. "Isi, mitä tarkoittaa mastuboida?" kysyi nimim. 7v. koululainen koulukyydissä.

Heikkilä ja Linnanahti voivat mennä rauhassa vaikka Siwan kassalle.

Ei tule ikävä mitään ko. kanavaan liittyvää, paitsi ehkä niitä muistoja 15 vuoden takaa.
 

Puster

Jäsen
scholl kirjoitti:
Radio Cityn ansiot ovat siinä, että se oli ensimmäinen kaupallinen paikallisradio Suomessa.
Pitäisköhän nusasta pilkkua ja viedä tämäkin ansio samalla?

Ensimmäinen kaupallinen paikallisradiohan oli Radio Lakeus. Toimi tosin jossain Nivalassa, joten sitä ei varmaankaan lasketa. Aloituspäivä kuitenkin kokonaista kolme päivää ennen Cityä.

Asiaan liittyen, Cityn aamushow on ollut Ulmanen&Roiha -kaksikon jälkeen ainoa kuunneltava. Ikävä ei silti tule.
 

fiftyeight

Jäsen
Suosikkijoukkue
Iddrott Förskott Puukädet
Jatkuu Sanoman Rock FM:n tiimoilla.

Alkuaikojen Rokkiradio oli silti parasta hubaa, kun silloin aamuisin ajelin Jäkestä Espooseen duuniin ja iltapäivisin takaisin. Ainoa, joka lähelle sitä pystyy on Radio Helsinki. Silläkin vaan joskus on vähän turhan omintakeisia juttuja.
 

Tarantula

Jäsen
Suosikkijoukkue
IFK Helsinki
fiftyeight kirjoitti:
Jatkuu Sanoman Rock FM:n tiimoilla.

Onko tietoa vaiko päättelyä? Rock FM:stä oon yrittäny kaivaa tietoa, ja ainoot niukat palaset on löytyny Swelcomin kotisivuilta ja taajuuslista joka kertoo Rock FM:n jatkavan samoilla taajuuksilla kun City nyt
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös