Pietilä kerhoon?

  • 7 286
  • 53

Musta87

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Mika Pietilä -> HPK (?)

Näin huhuilee Tulosruutu. Mitä tekee Smid+Puurula? Onko Puurula siis sittenkin pitempään sivussa / Mestiksessä?
 

PJay

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Minulta pääsi ilmoille tuskainen parahdus ja itku meinasi päästä, kun kuulin saman.
Mutta varsinkin jos Puurula on vielä pitkään sivussa, niin HPK kyllä tarvitsee toisen liiga-tason maalivahdin, ja Pietilä taitaa olla paras saatavilla oleva vaihtoehto.
Mutta jos kerho antaa jonkun pelaajan vaihdossa (Nedved?), niin ei helvetten. Optimaalinen tilanne olisi, että HPK saisi Pietilän "ilmaiseksi", ja onnistuisi vielä "huijaamaan" Ilveksen maksamaan osan miehen palkasta.
Itse en arvosta Pietilää yhtään. Hän oli aikoinaan kelpo KAKKOS-moke, jonka hasardit pystyi antamaan anteeksi, kun tiesi että penkillä on huippu-veskari odottamassa.
 

Ghost

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Pittsburgh Penguins
Ei Ilves varmasti Nedvediä vaihdossa ota. Ulkomaalaisia on viisi, jos Setzinger lasketaan mukaan, eikä kukaan heistä ole varmasti lähdössä mihinkään. Mikäli kauppa toteutuu, niin luulenpa että muut pelaajat eivät liiku. Tai jos joku Kerhosta lähtee, niin Ilveksen kasvatti Määttänen. Todennäköisesti kuitenkaan ei kukaan.
 
F

Flonaldo

a) MTV3:lla ei ole mitään "tietoa" mistään neuvotteluista. Siellä ollaan kuultu huhut Pietilän ulostamisesta ja Smidin haparoinnista ja ynnätty 1+1.

b) Puurula pääsee jäälle perjantaina.

c) Kukaan seura ei anna mitään vaihdossa Pietilästä, varsinkaan pelimiehiä luokkaa Nedved. Päin vastoin, jos Ilves haluaa Pietilän pois palkkalistoillaan, niin joutunevat maksamaan osan palkasta.

Ihan puhtaasti huhuasteella siis yhä, enkä usko että Kerho-johdossa tällaisiin paniikkiratkaisuihin ryhdytään.
 

Rike

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
Erityisesti tuon Flonaldon kirjoituksen jälkeen yhä enemmän ja enemmän ihmetyttää Tuloruudun toimittaja-Uotilan kysymys.

"Mutta minä olen kuullut..." Voi jumalauta.

Vaikka kuinka Tapparan mies onkin niin joku roti.

Rike
 

Hartza

Jäsen
Suosikkijoukkue
K-Espoo
Pietilä siirtynee...

Katsoin haastattelun videolta ja uskon, että Pietilä siirtyy muualle...mahdollisesti sitten vaikka Kerhoon.

Toimittaja: "Oliko tämä viimeinen ottelusi Ilveksessä?...minun tietojeni mukaan oli?"

Pietilä: "Mää en tie as....asiasta...ei mitään tietoo"
 

Cooley

Jäsen
Kuten Flonaldo mainitsi, tuskinpa kerhosta on lähdössä yhtäkään hyökkääjää, mikäli tilalle ei ole tulossa Pietilän kanssa samassa paketissa vielä joku Ilveksen hyökkääjä. Pelkästään vaihdossa pietilään ei varmasti ole lähdössä sen paremmin Nedved kuin Määttänenkään. Määttänen on HPK:n kolmosen kiekollinen moottori.
Ihmettelen kuitenkin, miten voit sanoa, ettei mikään seura antaisi vaihdossa Pietilästä mitään. Body kuuluu 90% torjujiin, ja HPK:n nykyiselle joukkueelle mies olisi aivan kelpo torjuja. Tärkeimpänä meriittinään kokemus! Ihmettelen myös Ilveksen ratkaisua hankkia juuri tässä vaiheessa Racine, kun Pietilä ja Pitkämäki ovat aloittaneet kautensa hyvin, eikä pelejä ole hävitty maalivahtien takia.
Mikäli aloite koko projektiin olisi lähtenyt Hämeenlinnasta, niin sitten on syytä ihmetellä, miksei HPK hankkinut Racinea itselleen?
No tässä vaiheessa tulee kysymykseen raha, jota HPK ei halunnut käyttää tässä vaiheessa Racinen hintaiseen maalivahtiin, koska talouspuolella on tältä kaudelta tavoitteena n. sadantuhannen markan (?) voitto, joten päädyttiin Pietilään ja vihjattiin ilvekselle loistava paikkaaja.
Jossittelua, mutta tulipahan jossiteltua.
 

The Rock

Jäsen
Ei muuta kuin Mika Pietilä Poriin. Täällä on ennestään jo aika tukku ex-ilvesläisiä. Saisitte vaihtokaupassa Kristian Antilan ja kopan olutta.
 

ervatsalo

Jäsen
Suosikkijoukkue
ХПК ja Tuukka "T-73" Mäkelä
Pietilää potkitaan taas päähän?

Niin, eipä tuo Pietilankään osa ole helppo, takavuosinahan Body nostettiin Kerhon ykköskassariksi, pelit menivät silläkaudella jokseenkin puihin koko joukkueella joten ratkaisua haettiin hankkimalla maalin suulle ameriikankassari Parris Duffus, nähdyin tuloksin. Pietilällähän taisi mennä ko. tilanteessa hieman vati nurin ja kauden jälkeen ilkeiden huhujen mukaan Body sanoi siihen tyyliin että ei enään Kerhopaitaa päälleen pane. Että en ihmettelisi vaikka Pietilää hieman sylettäisikin Racinen tulo ipa-paitaan.

Omasta mielestäni Pietilä ei mikään sateentekijä ole koskaan ollut, mutta voisihan Bodyn ottaa Smidiä tuuraamaan ainakin siksi aikaa että Puurula saadaan kuntoon ja samalla tulisi Smidille vähän lepoa.

Täältä tähän
 

Ice71

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Ikävänkantaja, Jerry100, Hereworth
Jos Pietilä tulee Kerhoon, niin harras toive vastustajille! ÄLKÄÄ LAUKOKO KESKIALUEELTA JA ÄLKÄÄKÄ TULKO LIIAN LÄHELLE KERHON MAALIA LAUKOMAAN!!
Jos näin kuitenkin käy, niin helppoja maaleja tulette saamaan.


P.S. Eikös sillä Pietilällä ja Puhakalle ollut jotain käsikähmää takavuosina, kun kummatkin pelasi Kerhossa? Kumpi nyt "hässikään" kumman muijaa? Ja tappeluhan siitä tuli. :confused: :D
 

TwilightZone

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tampereen ILVES
Viestin lähetti Ice71
ÄLKÄÄ LAUKOKO KESKIALUEELTA

Tuleeko Pietilän imaisu keskiympyrästä viime kauden viidennessä välierässä aina leimaamaan häntä, vai onko näitä sattunut menneisyydessä useamminkin ?
 

Rehtori

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa / Ilves
Ainakin harkkapelissä TPS:a vastaan Seikolan roikku upposi punaviivan seutumilta...
 

Kuznetsov

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Pähkinää purtavaksi..

Mika Pietilä on tällä hetkellä parempi maalivahti kuin silloin aikanaan lähtiessään HPK:sta. Viime kaudella ja tänä syksynä mies on osoittanut olevansa täysin pätevä maalivahti. Muutamia helppoja miehelle on vuosien varrella tietysti tehty, mutta niin niitä on tehty myös kaikille muillekin maalivahdeille, Pasi Nurmisesta alkaen. Mika Pietilä on kokenut, monet pudotuspelit nähnyt maalivahti, joka voisi tuoda puolustuspäähän kokonaisuudessakin tiettyä rauhallisuutta sekä luottoa. Täysin hyväksyttävissä oleva hankinta.

Hämeen Sanomissa kerrottiin, ettei HPK hae ensisijaisesti, siis ensisijaisesti, maalivahtia ulkomailta, koska kiintiö on jo täynnä. Tässä onkin sitten mielestäni se toinen vaihtoehto, joka saattaisi tulla hieman kalliimmksi, mutta voisi samalla osoittautua vieläkin paremmaksi vaihtoehdoksi kuin Mika Pietilä. Nimittäin Zdenek Smid tuli Hämeenlinnaan, koska hänelle luvattiin paikka ykkösenä. Näin mies on itse kertonut. Jos HPK hankkii maalivahdin, kotimaasta tai ulkomailta, Smid halunnee vaihtaa seuraa. Tämä on hyvin todennäköistä, sillä mies kaipaa ainoastaan pelaamista. Kakkosena hän on ollut jo monta vuotta.

Toisin sanoen joka tapauksessa HPK:lta vapautuu maalivahdin hankinnan yhteydessä yksi paikka ulkomaalaiskiintiössä, joten pitäisikö joukkueeseen sittenkin hankkia loppukaudeksi kovan luokan maalivahtivahvistus Pohjois-Amerikasta tyyliin Verner? Tämä tulisi nyt edulliseksi myös tuon veroedun vuoksi. Lisäksi noita hyviä maalivahteja on nyt tarjolla aikaisempaa enemmän, kun IHL-liiga lakkautettiin. Siinä sitä miettimistä. Kova ulkomaalainen vai Pietilä. Smid lähtee joka tapauksessa ja se on pitkässä juoksussa myös HPK:n etu, sillä Joni Puurulan sopimus kattaa myös ensi kauden. Näin ollen Puurula voisi olla tällä kaudella kakkonen ja jos kehitys jatkuu, niin ensi kaudella hänelle voisi antaa samanlaisen mahdollisuuden kuin nyt on saanut Smid.

Mitäs mieltä täällä olevat ovat? Pietilä vai ulkomaalainen? ..vai eikö ketään?
 

Maestro

Jäsen
Viestin lähetti TwilightZone


Tuleeko Pietilän imaisu keskiympyrästä viime kauden viidennessä välierässä aina leimaamaan häntä, vai onko näitä sattunut menneisyydessä useamminkin ?

Kauden 95-96 pudotuspeleissä Pietilä hörppäsi tapparalaislaukauksen puolesta kentästä.
 

rapster

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Kolarin Turmio
Hörppäs hörppäs...

...Mutta oli myös (muistaakseni) helmikuun pelaaja vuonna 1997. Pelasi Kerholle muistaakseni jonkun 10-12 tappiotonta ottelua putkeen. Opin silloin arvostamaan kaveria, vähäsen.
 

JZZ

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko, Piraattiryhmä, Caps, ManU
Miksi Pietilä siirtyisi HPK:n kakkosveskariksi, kun ei Ilveksen kakkosen paikkakaan kiinnosta? Ymmärtääkseni Smid on kuitenkin selvä ykköskassari siellä.

Porissa on ymmärtääkseni tällä hetkellä suurin maalivahtiongelma, miksei Pietilä siirry sinne?
 

ZOOM

Jäsen
Suosikkijoukkue
U17 Leijonat
Samoilla linjoilla jatkan JZZ:n kanssa... miksi ihmeessä HPK vaihtaisi Smidin pois... ymmärtääkseni äijä on ollut aivan loistava (mikäli on radio Suomeen uskomista)...
Kertokaahan kerho-fanit, että mikä on Vujtekin asema joukkueessa tällä hetkellä??? Ei taatusti ole tyytyväinen tilanteeseensa, mikäli joutuu pelaamaan kolmosketjussa...
 

Maestro

Jäsen
Rapster ei muista aivan oikein, sillä Pietilä valittiin kuukauden pelaajaksi tammikuussa 96. Kaudella 96-97 Kerhon ykkösmaalivahtina oli Andrew Verner. Body oli tuolloin sillä paikalla, millä hänen kuuluukin eli luukunavaajana.
 

rapster

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Kolarin Turmio
Maestro: Aivan aivan... niinhän mä just sanoinkin. Mutta eikös se silti silloin hyvin pelannut?
 

Kuznetsov

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Ratkaisuja pian..?!

Niin, Risto Korpelahan myönsi Hämeen Sanomissa, että maalivahtikysymystä on seurassa mietitty jo muutaman päivän ajan. Siis toisin sanoen on mietitty myös muita ratkaisuja kuin Mika Pietilä. Mitä nämä muut mahdolliset ratkaisut sitten olisivat, niin ehkäpä ne selviävät piakkoin, kun nähdään mitä Ilves päättää ensin tehdä Pietilän kanssa. Pietilä taisi kyllä Aamulehdessä jo sanoa, että toivottavasti saa lähteä jonnekin muualle. Kyselyjäkin oli tullut agentille jo kahdelta liigaseuralta sekä yhdeltä ruotsalaisjoukkueelta. No, pianhan tuo selvinnee, sillä Racine taitaa olla jo Tampereella.

Mitä sitten tulee Smidin asemaan ja esityksiin, niin ne ovat tällä hetkellä aika hataralla pohjalla. Mies on sukeltanut todella syvälle sitten Turun liiga-avauksen, jolloin kaveri piti nollan. Tuolloin kaverin itseluottamus oli huipussaan. Tällä hetkellä tuntuu, ettei siitä ole enää mitään jäljellä. Kyse ei ole enää hetkeen ollut yhdestä huonosta pelistä tai parista helposta maalista. Smid on pelannut heikosti kokonaisuudessaan jo pitemmän aikaa. Oulussa mies toki väläytteli hienoilla lähitorjunnoilla, mutta "mokasi" sitten kuitenkin voiton tekemällä täysin alokasmaisia virheitä. Oikeastaan kaikki maalit tulivat helpolla ja näin on tapahtunut jo monessa aiemmassakin ottelussa.

Pahintahan tässä on se, että Smid vajoaa koko ajan vain alemmaksi, koska joutuu onnettomista esityksistä huolimatta maaliin myös seuraavassa ottelussa. Tämä puolestaan vaikuttaa koko joukkueen otteisiin. Puolustus saa koko ajan pelätä, koska Smid taas hörppää. Tähän asti tuo pelko on myös ollut aiheellinen, sillä kaveri on jokaisessa ottelussa viimeisen parin viikon aikana myös hörpännyt. Väkisinkin tulee jo mieleen, että miten näillä eväillä kävisi keväällä? Sanat Smid ja play-off nostavat selkäkarvat pystyyn.

Smidin itseluottamus on mennyt, joten kysymys kuuluu miten sen saa takaisin? Huilaamalla, harjoittelemalla vai pelaamalla hyvin? Ilmeisesti tarvittaisiin näitä kaikkia asioita. Kahta ensimmäistä kohtaa Smid ei pysty tällä hetkellä tekemään, joten on suhteellisen naiivia luulla, että miehen otteet tästä yhtäkkiä palaisivat alkukauden tasolle. Toki teoriassa se ehkä olisi jopa mahdollista, ehkä. Käytännössä siihen menee varmasti aikaa ja paljon. Ei puhuta viikosta tai kuukaudesta, hyvä jos kahdesta. Tai mistä sen tietää..? Usein vain tuntuu, että kun itseluottamus katoaa, niin sen uudelleenrakentaminen vaatii rauhaa, aikaa ja pieniä onnistumisia. Play-offit taitavat vain alkaa aiemmin ja sinne pitäisi myös päästä.

Hohhoijaa.. kylläpä vii-tuttaa..
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös